Kupljeni VPN pregled – Ažurirano 2020

Pufer VPN pregled

Kupljeni VPN osrednja je usluga koja bi bila pristojna kada bi utvrdila svoju politiku privatnosti. Povrh svega, njegovo vlasništvo također je bačeno u tamnim oblacima, što nas preporučuje da ne koristimo ovu uslugu. Pročitajte našu punu VPN recenziju za detalje.


najbolje-VPN-recenzije

Naš posljednji izlet s Buferiranim VPN-om bio je prije nekog vremena, ali od tada se mnogo toga promijenilo. Navodna promjena vlasništva stvorila je puno novih pitanja, od kojih je najgore možete li vjerovati svakom VPN pregledu koji ste pročitali. Pročitajte naš članak o vezama između BestVPN.com i Bufied VPN za više o tome.

U našem Buffer VPN pregledu dat ćemo poštenu uslugu usluzi koju smo u prošlosti ocijenili kao “u redu”. Prije izricanja presude raspravljat ćemo o značajkama, cijenama, jednostavnosti uporabe, brzini, sigurnosti, privatnosti, strujanju streaminga, lokaciji poslužitelja i korisničkoj službi..

Čak i bez brige o privatnosti koju ćemo iznijeti u ovoj recenziji, teško je dati preporuku. Mreža poslužitelja je mala, brzine su nedosljedne i nema značajnih značajki s kojima se može treperiti. Nekima se to može svidjeti, ali u svijetu u kojem se VPN-ovi pojavljuju iza svakog ugla, puferirani VPN ne ističe se.

Pufer-VPN-Slider1

Pufer-VPN-Slider2

Pufer-VPN-Slider3

Pufer-VPN-Slider4

Pufer-VPN-klizač 5

prijašnji

Sljedeći

prednosti & nedostaci

Alternativa za puferirani VPN

Značajke

Kupljeni VPN jedva ima značajke izvan onoga što smatramo osnovama VPN-a. Većina alata u sučelju su novosti koje je lako pronaći na mreži i premda cijenimo praktičan pristup, preferirali bismo još korisnih značajki.

Srećom, još uvijek postoji vještica ubica. Nije uključeno prema zadanim postavkama, ali i dalje obavlja istu funkciju. Ako VPN ne uspije, prekidač za ubistvo pokrenut će i prekinuti internetsku vezu. To je posebno značajna značajka za torente i one koji pokušavaju zaobići cenzuru, zbog čega je ima svaki davatelj najboljih usluga VPN-a za Kinu u vodiču.

Izvan toga, nema se puno toga za spomenuti. Jedine druge značajke su test vatrozida i test brzine, a potonji je razočaravajući u usporedbi s drugim značajkama ispitivanja brzine – pročitajte naš Astrill pregled da biste vidjeli kako ga treba implementirati. Značajka brzog testiranja VPN-a je točna, ali može se pokrenuti samo na jednoj lokaciji.

buffervpn recenzija brzine test

Međutim, jedna značajka kojoj nedostaje je podijeljeni tuneliranje. Iako nije najčešća značajka među VPN-ovima, ExpressVPN, AirVPN, pa čak i PureVPN imaju je (pročitajte našu AirVPN recenziju).

Podijeljeni tuneli omogućuju vam slanje određenog prometa kroz VPN tunel, dok drugi promet ostaje na vašoj uobičajenoj vezi. To je korisno za, recimo, pokretanje sigurnosne kopije punom brzinom, istovremeno štiteći mučivanje, zbog čega je ova značajka uobičajena među našim najboljim VPN-om za odabir torrent.

Pregled zaštićenog VPN-a

Puferirani VPN logotipbuffered.com

Počinje od 412 dolara mjesečnoSvi planovi

Općenito

Metode Plačanja
PayPal, kreditna kartica

Prihvaća cryptocurrency

Istovremene veze
5

Podržava podijeljeno tuneliranje

Neograničena propusnost

Besplatna proba je dostupna

Razdoblje povrata novca
30 dana

Količina poslužitelja u cijelom svijetu
39 lokacija u 37 zemalja

Okna za radnu površinu
Windows, MacOS, Linux

Mobilni OS
Android, iOS

Proširenja preglednika

Može se instalirati na usmjerivač

streaming

Može pristupiti Netflix US

Može pristupiti BBC iPlayeru

Može pristupiti Hulu

Može pristupiti Amazon Prime Video

sigurnosti

Vrste šifriranja
256-AES

Dostupni su VPN protokoli
OpenVPN

Omogućeno pri pokretanju uređaja

Omogućuje bujicu

Pravila bez evidentiranja

Prošao DNS test propuštanja

Dostupan Killswitch

Uključen je zlonamjerni softver / blokator oglasa

podrška

Live Chat

Podrška putem e-pošte
24/7

Telefonska podrška

Korisnički forum

Baza znanja

cijena

Kupljeni VPN nema niske stope – pročitajte naš pregled PIA kako biste vidjeli kako to izgleda – ali ni shema cijena nije loše. Najveća vrijednost dolazi s najdužom pretplatom, kao što je slučaj s većinom VPN-a, ali dodavanje dvogodišnje opcije čini cijene privlačnijima.

Mjesečni plan je užasan, kao i gotovo sve druge opcije mjesečno, čak i među najboljim pružateljima VPN-a. To je ista cijena kao CyberGhost (pročitajte naš CyberGhost pregled), ali s dvije manje veza. Za razliku od CyberGhost, Buffer VPN možete instalirati na većem broju uređaja.

Godišnji plan je pristojan, ali postoje i jeftinije opcije. Na primjer, TorGuard nudi isti broj veza za oko 10 dolara manje, kao što možete vidjeti u našoj TorGuard recenziji. Kao i mjesečni plan, ona se kreće oko cijene koju očekujemo od VPN-a.

Međutim, opredjeljenje za dvije godine pruža ozbiljnu vrijednost. Za samo 20 USD dobivate dvostruku uslugu, svodeći mjesečnu stopu na oko 4 USD. Nije jeftino poput, recimo, PureVPN-a, ali isto tako ne dolazi sa svim brigama koje ta usluga čini. Pročitajte našu PureVPN recenziju da biste vidjeli što mislimo.

Iako dvogodišnja opcija nudi veliku vrijednost, nije bez grešaka. Kupljeni VPN ima mnogo toga zajedničkog s NordVPN-om kada je u pitanju cijena jer vas oboje potiče da kupite višegodišnji plan. To kaže, za razliku od NordVPN-a, punirani VPN nema jeftinu trogodišnju opciju za uravnoteženje linije (pročitajte našu NordVPN recenziju za više o tome).

Planovi se vraćaju u roku od 30 dana, što je dobro, ali nema chata uživo, tako da ćete morati obešati povrat sredstava za dopisivanje putem e-pošte..

Opcije plaćanja su standardne. Kupljeni VPN prihvaća sve glavne kreditne kartice, PayPal i bitcoin. Iako je bitcoin obično najbolja opcija za anonimnost, možda je to jedina opcija s Buferiranim VPN-om. Pročitajte odjeljak “privatnosti” za detalje o tome.

Svi planovi uključuju do pet istodobnih veza, što je standard među VPN pružateljima. Postoji neki neugodni marketing o tome kako drugi davatelji “zaključavaju veći broj veza iza premium plana”, što obično nije istina. Sve u svemu, ovdje smo ako nije impresioniran.

Razumljivost

Prijavljivanje za kupljeni VPN jednostavan je posao. Nakon što odaberete plan, morat ćete unijeti adresu e-pošte, korisničko ime i zaporku i odabrati način plaćanja. Kupljeni VPN tražit će vas da potvrdite svoju e-poštu i uputit će vas na upravljačku ploču kad možete preuzeti instalacijski program.

bufferedvpn-pregled-upravljačke ploče

Aplikacija je isti prozor veličine pametnog telefona koji su VPN korisnici upoznali i voljeli. Nakon što se prijavite, bit ćete usmjereni na zaslon za odabir poslužitelja. Klikom na lokaciju povezat ćete se.

bufferedvpn-pregled-sučelje

Nažalost, ne postoji automatsko povezivanje. Jedan od razloga što, na primjer, ocjenjujemo ExpressVPN tako visokim, je taj što je lako uspostaviti tu početnu vezu – pročitajte naš ExpressVPN pregled kako biste saznali ostale razloge. U to nema nikakve sumnje, osim ako ne možete dešifrirati masivni gumb “na” u sredini sučelja. Napunjeni VPN nije rezan i suh.

Broj lokacija je mali, o čemu ćemo ući u kasnijem odjeljku, tako da listanje po popisu nije najgora stvar. Također možete pretraživati ​​lokaciju pomoću trake za pretraživanje na vrhu ili omiljenog mjesta pomoću ikone srca. Navigacija putem servera približno je standardna koliko se dobije.

Nakon što se povežete, Buferirani VPN prikazat će zaslon s podacima o vašoj vezi, uključujući brzinu prijenosa i preuzimanja u stvarnom vremenu, ukupnu količinu prenesenih podataka i vašu novu IP adresu. Postoji i mogućnost testiranja brzine na kartici “alati”.

buffervpn-pregled-uspješna-veza

Postavke možete pronaći klikom na izbornik hamburgera u gornjem desnom kutu. Kupljeni VPN ima puno mogućnosti, za koje mnoge ne trebaju poseban utor. Na primjer, podatke o aplikaciji i podatke o računu možete povezati na kartici “about”. Osim toga, izgled je neugodan.

buffervpn-pregled-postavke-izbornik

Izbornik postavki prepuno je podataka koje većina ljudi ne treba. Umjesto da informacije o aplikaciji, podatke o računu i stalno dosadnu karticu “uputite prijatelja” postavite prema dnu, to će ih staviti na vrh. Kao da najčitavanje kartice “preporuči prijatelja” nije dovoljno, na dnu sučelja također postoji stalni oglas koji traži da učinite isto.

Korisne podatke pronaći ćete do dna. Opcije postavki su rijetke, omogućujući vam samo promjenu stvari kao što su postavke pokretanja i da li aplikacija treba svesti na ladicu kad se zatvori. Jedina značajka je killswitch koji je neobično onemogućen.

bufferedvpn recenzija-settings

Na izborniku hamburgera također možete pronaći test vatrozida, koji nije objašnjen, ali bi trebao biti, te vezu na lokalni direktorij zapisnika. U aplikaciji se također može kontaktirati Kupljeni VPN, što je lijep dodir.

Postoje problemi s lakoćom punjenog VPN-a, ali aplikacija se osjeća nesmetano. Nismo obožavatelji nas gnjave da ljude uputimo da koriste uslugu ili ograničeni broj opcija, ali sučelje je fluidno i fleksibilno.

Ubrzati

Brzina kupciranog VPN-a, jednom riječju, nije konzistentna. Zbog svojih nepotpunih performansi neće se pridružiti redovima najbržih VPN-a, ali, ovisno o lokaciji koju odaberete, možda ćete biti zadovoljni rezultatima. Ispod možete pronaći tablicu s rezultatima ispitivanja. Testirali smo pet lokacija u mreži pohranjene VPN pomoću speedtest.net.

Mjesto: Ping (ms) Preuzimanje (Mbps) Učitavanje (Mbps)
nezaštićen10160,4211.22
Američki srednji zapad434.918.6
Kanada36140,439.98
Njemačka13018.097.33
Nizozemska136105,985.24
Japan213106,622.71

Kada se pregledaju rezultati, postoji visoka razina neusklađenosti. Tri lokacije su izvođači rock zvijezda, dok su ostale dvije užasne. Kanada, Nizozemska i Japan osigurali su većinu naše nezaštićene brzine preuzimanja, ali Njemačka i američki Srednji zapad jedva daju 10 posto.

To ukazuje da mreža puferirane VPN-a nije optimizirana na cijeloj ploči. Neki se serveri iznimno brzo postižu, ali o drugima se uopće ne treba razmišljati. Morat ćete kopati da biste pronašli lokaciju koja djeluje.

Pozitivno je značilo da je latencija ostala niska na svim poslužiteljima. Iako nije baš na razini najboljeg VPN-a za igranje, možete upotrijebiti Buferirani VPN u tu svrhu.

sigurnosti

Sigurnost kupljene VPN-a standardna je. Ona koristi AES 256-bitnu enkripciju za vašu vezu s OpenVPN protokolom. Iako je to zlatni standard sigurnosti u našim glavama, postoje razlozi zašto želite koristiti druge VPN protokole. Sigurnost VPN-a nije tako rezna i suha kao odabir onoga što svi ostali koriste, a kupljeni VPN ne daje vam fleksibilnost u promjeni sigurnosti.

Uprkos tome, za većinu ljudi AES 256-bitni sa OpenVPN-om je savršena kombinacija. Ne možete promijeniti razinu šifriranja ili određene šifre kao što možete s TorGuardom, ali AES 256-bitni bi trebao biti dovoljan. Možete saznati zašto u našem opisu šifriranja.

Unatoč nedostatku opcija, Buffered VPN čini sve u redu kad je u pitanju sigurnost. Uključuje osnovni killswitch, kombinira AES 256-bitni s OpenVPN i nije iscurio DNS zahtjeve, našu izvornu IP adresu ili podatke WebRTC.

Privatnost

Tijekom prijave prijavljeni VPN traži korisničko ime, e-poštu i zaporku. Iako nije privatno kao što je, recimo, Mullvad (pročitajte našu recenziju Mullvad), to je standard za VPN-ove. To je reklo, nakon prijave, na upravljačkoj ploči uočili smo karticu pod nazivom “preuzmi moje podatke”. Znatiželjni, kliknuli smo i bili razočarani onim što smo vidjeli.

Unatoč tome što nikada nije upisao ime ili adresu, napunjeni VPN prikupio je te podatke i zabilježio ih. Izvješće je sadržavalo puno ime, adresu i zapise o korištenju recenzenata, iako nikad te podatke nismo izričito naveli. Možemo samo pretpostaviti da je prikupljena putem PayPala, što predstavlja veliko kršenje privatnosti.

bufferedvpn recenzija-trupci

Također nije korisna ni politika privatnosti. Otkriva da će kupljeni VPN prikupiti vaše ime za naplatu i adresu od procesora plaćanja, ali zakopan je u dokumentu koji je teško pročitati. Ne odnosi se na to koje se informacije, ako ih ima, prikupljaju tijekom VPN-a.

Što god se evidentira, jedno je jasno: ako ste zabrinuti za svoju privatnost, ne biste trebali upotrebljavati zaštićeni VPN.

Dokument koji sadrži vašu adresu, ime, korisničko ime i pojedinosti za naplatu također uključuje vašu VPN upotrebu. Iako ne prikazuje vašu IP adresu, pokazuje zemlju sa kojom se povezujete, poslužitelj s kojim se povezujete i trenutke otvaranja i zatvaranja veze.

Činjenica da vam IP adresa nije prikazana nije važno uzimajući u obzir vašu fizičku adresu. S obzirom da je izvješće lako dostupno na upravljačkoj ploči i može se generirati u letu u nekoliko sekundi, također sumnjamo u to koliko je sigurno.

Da budemo jasni, kupljeni VPN ne krši zakone, no poslovna praksa u usporedbi s drugim VPN-jevima je upitna. Zabrinutost u Gibraltaru, koji je mjesto na kojem se nalazi poslužitelj, jest Zakon o zaštiti podataka iz 2004. godine. Kaže da tvrtka ne može prikupljati informacije bez informiranog pristanka. Slažete se da ćete svoje podatke pružiti korištenjem usluge kako je navedeno u pravilima o privatnosti.

Performanse struje

Napunjeni VPN blokirao je svaku glavnu platformu za strujanje na više lokacija za testiranje. Ako vas zanima strujanje, umjesto toga upotrijebite jedan od naših odabira najboljeg VPN-a za vodič za strujanje.

Naš najbolji VPN za Netflix i najbolji VPN za BBC iPlayer vodiče također će vam dobro poslužiti s obzirom na to da kupljeni VPN ne može pristupiti tim platformama. Bez obzira na poslužitelju koji smo testirali, upoznali smo se sa užasnom pogreškom proxy-a. Iako tvrdi da s pravom uslugom možete uživati ​​u svom željenom mrežnom sadržaju, puferirani VPN ne radi se o strujanju kada je u pitanju streaming.

Lokacije poslužitelja

Kupljeni VPN ima 39 lokacija u 37 zemalja, što je uže u usporedbi s drugim pružateljima VPN-a – pročitajte naš HideMyAss pregled da biste vidjeli kako izgleda velika mreža. Najveća svjetska središta imaju račune, ali mreža se i dalje osjeća ograničavajući. Uz to, ne postoji više podatkovnih centara u svakoj zemlji izvan Sjedinjenih Država.

bufferedvpn-pregled-lokacija

Izvan lokacija u Australiji, Singapuru, Hong Kongu, Južnoj Koreji i Japanu, puferirani VPN gotovo je ekskluzivan za Europu i Sjedinjene Države. Postoje opcije, ali ne mnogo. Najegzotičnija lokacija, ako se uopće kvalificira kao takva, je Latvija.

Služba za korisnike

Kupljeni VPN prepoznaje svoju korisničku uslugu kao jednu od najboljih u industriji i po našem iskustvu je dobra. Predstavnici podrške ljubazni su i korisni, a baza znanja opsežna, ali nedostatak chata uživo znači da će mala pojašnjenja oduzeti više vremena nego što bi trebala.

Međutim, e-pošta je brza. Zatražili smo osnovno pitanje o lokacijama poslužitelja, a predstavnik se vratio u roku od nekoliko sati. Unatoč tako jednostavnom pitanju, osoblje je napisalo više odlomaka kako bi odgovorilo na naš problem. To je dobra služba za korisnike.

Baza znanja je ogromna. Kupljeni VPN ima članak za gotovo svaku temu, koji je dobar za rješavanje problema, ali loš za navigaciju. Ne postoji traka za pretraživanje, a s obzirom na to koliko je članaka dostupno, to obično znači da ćete morati zadaniti klasični plan CTRL + F.

bufferedvpn-pregled-baze znanja

Tijekom testiranja primijetili smo da se na dnu baze znanja nalazi gumb za razgovor uživo. No ništa se nije dogodilo kada smo ga kliknuli, što sugerira da je razgovor uživo bio tamo i da će doći u budućnosti.

Izvan vodiča za postavljanje i rješavanje problema, Buffered VPN ima odjeljke za svoj blog o privatnosti, internetski pojmovnik, vodič za privatnost i almanah o prijevari. Ti su resursi korisni, ali čudni. Sadržaj izgleda kao nešto više prikladno za web mjesto za recenziju od VPN usluge.

Presuda

Da nije bilo sumnjivog prikupljanja podataka, puferirani VPN bio bi VPN na središnjem putu koji se ističe izvrsnom uslugom za korisnike. No, s obzirom na nedosljednost u brzini, nemogućnost pristupa platformama za strujanje i poslovne prakse neprikladne za privatnost, teško nam je dati preporuku.

Osim toga, nema ništa posebnog u Buferiranom VPN-u. Imamo više od 40 VPN pregleda, a to je samo grebanje po površini dostupnih opcija. Čak i ignorirajući probleme s Buferiranim VPN-om, ne čini se ništa što bi se izdvojilo iz gomile.

Što mislite o kupljenom VPN-u? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map