KeepSolid VPN Lite pregled – ažurirano 2020

KeepSolid VPN Lite pregled

KeepSolid VPN Lite je mlađi brat VPN Unlimiteda i ima neke iste poteškoće kao i njegova braća i sestre. To bi moglo reći da, ako želite jednostavan besplatni VPN na svom pametnom telefonu, mogli biste učiniti i puno gore. Pogledajte možete li bolje ako provjerite naš cjeloviti pregled KeepSolid VPN Lite.


najbolje-VPN-recenzije

KeepSolid nije novo u virtualnim privatnim mrežama. Pregledali smo jedan od ostalih proizvoda tvrtke – VPN Unlimited (pročitajte našu recenziju VPN Unlimited). KeepSolid VPN Lite je brat djeteta VPN Unlimited-a, besplatan VPN s jednim klikom za vaš pametni telefon na koji se ne morate registrirati. Besplatni VPN-ovi rijetki su, zbog čega je KeepSolid VPN Lite toliko zanimljiv.

Da bismo ga pravilno pregledali, mi ćemo pogledati njegovu uspješnost. Ispitati ćemo brzinu njegovog poslužitelja, performanse streaminga, značajke, uslugu korisnika, politiku sigurnosti i privatnosti prije nego što donesemo presudu.

Iako će ovaj pregled KeepSolid VPN Lite pokriti sve to, činjenica da je usluga besplatna i problemi koji nastaju uz to otežavaju uključivanje u naš najbolji vodič za VPN..

KeepSolid VPN Lite kao što mu ime kaže, „lite“ VPN koji nema mnogo mogućnosti. Ako tražite besplatan VPN za pametni telefon koji je jednostavan za korištenje, možete učiniti puno gore nego isprobati. Ako nemate ništa protiv plaćanja, naći ćete bolju vrijednost od konkurencije poput ExpressVPN-a (pročitajte našu recenziju ExpressVPN).

VPNLite-web-Splash

VPNLite-web-cijena

VPNLite-Web-Značajke

VPNLite-Meni-Podrška

VPNLite-Meni-O

prijašnji

Sljedeći

prednosti & nedostaci

Alternativa za KeepSolid VPN Lite

Značajke

Ne preuzimajte KeepSolid VPN Lite i ne očekujte bogat izbor značajki jer ćete biti razočarani ako to učinite. To je, dobro, svjetlo o značajkama, svjetlo u prilagođavanju i svjetlo gotovo sve ostalo.

Namijenjen je upotrebi na mobilnim uređajima, tako da možete preuzeti aplikaciju na Androidu i iOS-u, ali nema podršku za Linux. No postoji klijent macOS i jedan za Windows.

VPNLite-Free-poslužitelja

Android klijent je vjerojatno najjednostavniji i najlakši što smo ikad vidjeli. Jednostavno odaberete poslužitelj i kliknete veliki gumb “start” za povezivanje. Ne morate se registrirati za upotrebu KeepSolid VPN Lite-a. Besplatna usluga pokušat će vam prodati plaćene pakete KeepSolid-a, ali ih niste prisiljeni kupiti, a nije vam velika prodaja.

Ako se ne odlučite platiti za KeepSolid VPN Lite, bit ćete ograničeni na AES 128-bitnu enkripciju i IKEv2 protokol za povezivanje. Spojit ćete se samo na jedan poslužitelj i to sa sjedištem u Kaliforniji, za razliku od više od 400 ako nadogradite na Turbo paket.

Turbo vam također omogućuje pristup posebnim poslužiteljima prilagođenim torrentima. Turbo Stream paket nudi vam one, kao i servere za streaming BBC iPlayera, Netflixa i ostalih glavnih platformi za streaming..

Web stranica sugerira da plaćeni korisnici dobivaju KeepSolid Wise protokol kako bi zaobišli ograničene mreže, što bi moglo biti korisno za ljude koji žele zaobići internetsku cenzuru u zemljama poput Kine.

Jedini problem je što klijent nema prilagodbe, pa nije jasno kako možete koristiti ovu opciju. Imajući to u vidu, VPN poput NordVPN-a (pročitajte našu NordVPN recenziju) bio bi bolji ako tražite najbolje VPN usluge za Kinu.

To je to zbog KeepSolid VPN Lite-a. Ne postoji prekidač za ubojstvo, podijeljeno tuneliranje ili bilo koje druge značajke koje ćete vidjeti u VPN usluzi s gornjom policom, a iako se čini da je to po dizajnu, možda biste trebali potražiti alternativu u našoj VPN arhivi ako postoji problem.

Pregled značajki

Logotip KeepSolid VPN Litevpnlite.net

Počinje od 208 dolara mjesečnoSvi planovi

Općenito

Metode Plačanja
PayPal, kreditna kartica, Google Play krediti, SMS

Prihvaća cryptocurrency

Istovremene veze
1

Podržava podijeljeno tuneliranje

Neograničena propusnost

Besplatna proba je dostupna
3 dana

Razdoblje povrata novca
3 dana

Količina poslužitelja u cijelom svijetu
400+ poslužitelja na više od 70 lokacija

Okna za radnu površinu
Windows, MacOS

Mobilni OS
Android, iOS

Proširenja preglednika

Može se instalirati na usmjerivač

streaming

Može pristupiti Netflix US

Može pristupiti BBC iPlayeru

Može pristupiti Hulu

Može pristupiti Amazon Prime Video

sigurnosti

Vrste šifriranja
128-AES, 256-AES

Dostupni su VPN protokoli
IKEv2

Omogućeno pri pokretanju uređaja

Omogućuje bujicu

Pravila bez evidentiranja

Prošao DNS test propuštanja

Dostupan Killswitch

Uključen je zlonamjerni softver / blokator oglasa

podrška

Live Chat

Podrška putem e-pošte
24/7

Telefonska podrška

Korisnički forum

Baza znanja

cijena

KeepSolid VPN Lite dolazi s tri vrste paketa i tri dužine plaćanja. S obzirom na ograničeni skup značajki, dobro je da su njegovi premium paketi po cijeni s jednom od najjeftinijih prosječnih mjesečnih cijena koju ćete pronaći na našem popisu VPN recenzija.

KeepSolid VPN Lite možete preuzeti u tjednim, mjesečnim ili godišnjim paketima. Mjesečne i godišnje pretplate dolaze sa sedmodnevnim pravilima povrata novca, a sedmodnevni paket dolazi s trodnevnim povratom.

Na raspolaganju vam je i tri vrste paketa. Besplatno očito ne košta ništa, ali je ograničeno. Kao što je spomenuto, spajate se samo na jedan američki poslužitelj.

Druga dva paketa su zanimljivija. Turbo dolazi s više poslužitelja, uključujući neke navedene kao “torrent servere”. KeepSolid-ov VPN Lite neće ga ući u naš najbolji VPN za ulazak u uži izbor, ali dobro je vidjeti da to imaju specijalni poslužitelji.

Ako nadogradite na Turbo Stream, dobit ćete značajke Turbo-a, kao i pristup “stream serverima” za Netflix, BBC iPlayer, Hulu i ostale streaming platforme. Testirat ćemo ih kasnije u ovom pregledu. Turbo Stream možete plaćati samo mjesečno, a on košta 6,99 dolara mjesečno.

Kao što je spomenuto, KeepSolid VPN Lite ima dobre cijene, ali ograničeni skup značajki možda igra ulogu u tome. Paketi su jeftiniji od velikog brata VPN Neograničeno, ali KeepSolid VPN Lite ima daleko manje mogućnosti.

Ako mjesečno plaćate 4,99 USD ili 2,08 USD mjesečno, KeepSolid VPN Lite konkurentan je na financijskoj razini s većim imenima, poput CyberGhosta (pročitajte našu recenziju CyberGhost).

S obzirom da godišnja stopa za Turbo dolazi od 24,99 USD za godinu dana, VPN je krađa ako tražite mobilni VPN koji može bujiti. Streameri će možda otkriti da dobivaju bolju uslugu pretplatu na veće ime, poput ExpressVPN-a.

Ne postoje posebne opcije plaćanja uz KeepSolid VPN Lite. Ako odlučite kupiti pretplatu, to možete učiniti putem vlastite trgovine aplikacija po izboru i s podacima o plaćanju koji su priloženi tom računu. Na primjer, možete platiti debitnom karticom priloženom na računu Trgovine Google Play.

Jednostavnost korištenja

Sve o KeepSolid VPN Lite dizajnirano je zbog jednostavnosti i usluge što jednostavnijom za upotrebu. To je možda najjednostavnija VPN aplikacija koju smo pregledali.

Instalacija je jednostavna. Otvorite trgovinu aplikacija po vašem izboru, potražite “VPN lite” i preuzmite je. Kad ga prvi put otvorite, pitati će vas za što želite koristiti i predstaviti vam četiri mogućnosti.

VPNLite prskanja-Opcije

Tri od četiri mogućnosti – “strujanje”, “bujica” i “privatnost” & sigurnost – prošireni popis poslužitelja “- vodi vas na prodajni ekran koji objašnjava prednosti plaćenih paketa. Možete “ići turbo” i platiti pretplatu ili kliknuti natrag i odabrati “privatnost & sigurnost “da biste koristili besplatnu uslugu.

Registracija nije potrebna. Proći ćete ravno do zaslona za odabir poslužitelja, gdje ćete vidjeti kartu svijeta koja prikazuje vašu lokaciju, lokaciju odabranog poslužitelja, padajući izbornik sa poslužiteljima i veliki gumb za zaustavljanje ili pokretanje.

VPNLite-free-poslužitelji

Pri vrhu će se vidjeti vaša IP adresa koja će se promijeniti nakon što se povežete s poslužiteljem. Ne postoje postavke za prilagodbu osim izbora vašeg poslužitelja i plana pretplate.

Pretplatu je lako promijeniti ili otkazati. Jednostavno pritisnite gumb s izbornikom koji se nalazi u gornjem lijevom kutu Android klijenta i odaberite “VPN planovi”.

Vidjet ćete mogućnosti plaćanja za razne pretplate, zajedno s trenutačnim cijenama i značajkama. Vidjet ćete i uvjete i odredbe, kao i veze do pravila o privatnosti i “propisa o upotrebi podataka”, koji opisuju kako će KeepSolid upotrebljavati vaše podatke.

VPNLite-izbornik

Odjeljak izbornika također nudi opcije ocjenjivanja aplikacije, pogledajte druge aplikacije KeepSolid i kontaktirajte korisničku podršku putem ugrađenog sustava za razmjenu poruka. Tvrdi se da ima sat vremena za pitanja za korisničku podršku, što ćemo testirati kasnije u ovom pregledu.

KeepSolid VPN Lite nije dizajniran tako da se teško koristi. Usmjeren je na početno tržište VPN-a kao način stvaranja interesa za ostale aplikacije tvrtke, a lakši je za upotrebu od ostalih VPN-a usredotočenih na mobilne uređaje koje smo testirali, poput Speedifyja (pročitajte naš Speedify pregled).

Ubrzati

Na test smo postavili brzine KeepSolid VPN Lite-a, uspoređujući brzine preuzimanja i prenosa, kao i kašnjenje, s našom nezaštićenom vezom u Velikoj Britaniji..

KeepSolid VPN Lite nije jedna od najbržih VPN usluga koje smo testirali, ali dobro se drži svojih konkurenata. Loša strana je da ćete trebati platiti kako biste postigli razumne brzine, kao što pokazuju naši rezultati u nastavku.

Lokacije: Ping (ms) Preuzimanje (Mbps) Učitavanje (Mbps)
Nezaštićeno (UK)1421.675.94
Brisel2620.955.72
Beč4016.695.21
Johannesburg20113.635.31
Kuala Lumpur, Malezija1894.585.01
Kalifornija (besplatni poslužitelj)1601.835.17
Kalifornija (plaćeni poslužitelj)1585.505.30

Budući da se KeepSolid VPN Lite prodaje kao besplatan VPN, testirali smo besplatni kalifornijski poslužitelj na plaćenom poslužitelju na istoj lokaciji. Također smo testirali niz drugih plaćenih poslužitelja širom svijeta.

Europski poslužitelji pokazali su dobru brzinu i samo neznatno povećanje kašnjenja. Johanesburški poslužitelj imao je loše kašnjenje, što je i razumljivo s obzirom na lokaciju i udaljenost, ali dobre brzine preuzimanja i prenošenja.

Najgori su poslužitelji bili američki poslužitelji. S obzirom na udaljenost između Velike Britanije i Kalifornije, treba očekivati ​​niže brzine preuzimanja, kao i veća kašnjenja. Jasno je da ćete morati platiti za pristup širokoj mreži da biste postigli najbolje brzine.

Ne znamo koliko besplatnih korisnika KeepSolid VPN Lite ima. Ako jedan poslužitelj služi cijelu aplikaciju, vjerojatno je da tvrtka ograničava brzine za upravljanje prometom ili ga koristi previše korisnika.

Ipak je besplatan, tako da ćemo ga malo smanjiti. Osim toga, s obzirom da usluga nudi neograničenu propusnost, bolji je od nekih drugih naših najboljih besplatnih VPN-ova, poput Windscribe-a (pročitajte našu recenziju Windscribe).

sigurnosti

Većinom nemamo pritužbi kada je u pitanju sigurnost KeepSolid VPN Lite-a. Besplatni se paket povezuje s AES-ovom 128-bitnom enkripcijom, dok Turbo i Turbo Stream paketi omogućavaju AES 256-bitnu ili, barem, tako kaže usluga.

Ne postoje mogućnosti prilagođavanja, pa razina enkripcije nije nešto što korisnik može odabrati. Iako KeepSolid sugerira da na plaćenim paketima možete koristiti njegov vlasnički protokol KeepSolid Wise VPN, ne postoji opcija za to.

Standardne veze koriste IKEv2, što je, što se tiče sigurnosti VPN-a, dobra opcija za sigurnost. Testirali smo na IP i DNS propuštanja dok smo bili povezani s besplatnim i plaćenim poslužiteljem, i oba su prošla bez propuštanja.

KeepSolid VPN Lite dizajniran je na jednostavan način, a kao i sve drugo, izgleda da njegova sigurnost slijedi tu filozofiju. To je adekvatno, ali ako ste zabrinuti i želite pristup sigurnijim protokolima, poput OpenVPN-a, ili vam trebaju funkcije poput killswitch, morat ćete potražiti alternativu s našeg najsigurnijeg VPN-popisa..

Privatnost

Ovdje smo na opremu Cloudwards.net, što znači da kada jedan VPN dobavljač kaže da ne bilježi podatke o svojim korisnicima, mi radimo naše istraživanje kako bismo utvrdili da li zahtjev stoji na umu..

VPNLite-web-Pravila

U razmatranju VPN Unlimited-a spomenuli smo zabrinutost zbog politike privatnosti KeepSolida. Naše brige i povratne informacije iste su za KeepSolid VPN Lite jer su pravila ista.

Ono što je zanimljivo je da KeepSolid VPN Lite također uključuje vezu do propisa o upotrebi podataka, koji objašnjavaju kako koristi podatke. Na primjer, potvrđuje da se podaci na vašem uređaju, IP adresa i lokacija obrađuju.

Dublji pogled na politiku privatnosti pokazuje da se podaci zapisuju i pohranjuju, uključujući podatke o tome kada se povezujete na poslužitelj i koliko prometa koristite. Pravilo kaže da se neki podaci, kao što su vaša IP adresa, podaci o uređaju i vrsta veze, ne pohranjuju iako su zabilježeni. Razlika je dovoljno nejasna da bi mogla zabrinjavati.

Ono što u politici privatnosti jasno govori jest da KeepSolid rado dijeli vaše podatke ako to “na zakonit način” zatraži vlada ili privatni subjekti.

Previše je neizvjesnosti da bismo KeepSolid VPN Lite preporučili kao dobru opciju za korisnike u restriktivnim zemljama, tako da neće biti naš izbor za, recimo, najbolji VPN za Iran u bilo kojem trenutku.

KeepSolid Inc. je sa sjedištem u SAD-u, tako da bi svi koji brinu o američkoj nacionalnoj sigurnosnoj agenciji i državnom nadzoru vjerojatno trebali pružiti i VPN Lite-u..

Performanse struje

KeepSolid VPN Lite možda je svjetlo u značajkama, ali jedno od rijetkih područja koje posluži je ležerni streamer koji se možda pita kako gledati Black Mirror i druge ekskluzivne streaming programe. Bili smo željni testiranja svojih streaming servera, pa smo to učinili vidjevši kako su oni postigli kada koriste usluge poput Netflixa i BBC iPlayera.

Brzi podsjetnik: streaming poslužitelji dostupni su samo na paketu Turbo Stream-a koji se plaća. Testirali smo besplatni poslužitelj i dobili smo pogrešku proxyja, tako da ovdje besplatni korisnici nisu sretni.

Turbo Stream ima servere za Hulu, BBC iPlayer, Netflix, ESPN + i HBO Now, tako da ćete imati puno izbora ako želite strujati sadržaj iz SAD-a. Pročitajte naš najbolji VPN vodič za HBO Now ako želite ‘ zainteresirana je za tu platformu.

Netflixov poslužitelj, koji se temelji na zapadnoj obali SAD-a, sudeći prema karti, dobro je funkcionirao. Sadržaj koji smo testirali učitava se fino, kvalitetno i bez punjenja. Pokušali smo s ne streaming poslužiteljima, ali oni su vratili pogrešku, baš kao i besplatni poslužitelj.

S obzirom na to da ima tako malo opcija i da se fokusira na SAD, KeepSolid VPN Lite možda ne čini naš najbolji VPN za Netflix listu, ali funkcionira, tako da ne možemo pogriješiti.

VPNLite-iPlayer-reprodukcija

Sličan test za BBC iPlayer radio je dobro, bez problema, punjenja ili grešaka. BBC iPlayer također je radio s britanskim poslužiteljima koji nisu ocijenjeni kao streaming, što je bilo lijepo iznenađenje.

Sretni smo što vidimo snažne streaming performanse iz KeepSolid VPN Lite-a. Možda neće ponuditi mnogo, ali s obzirom na to da ima paket za streaming, dobro je vidjeti da ti poslužitelji rade kako je predviđeno.

Lokacije poslužitelja

Prema web lokaciji KeepSolid VPN Lite, usluga nudi preko 400 poslužitelja na više od 70 lokacija. Manjak detalja ipak prilično govori, a broj nacija u aplikaciji brojao je nešto više od 50 godina.

Nije jasno znače li „lokacije“ naciju ili grad. Bilo kako bilo, 50 zemalja je malo širenje, a mnogi se poslužitelji nalaze u Europi ili Sjevernoj Americi.

Za vezu je naveden i manje od 400 poslužitelja. Moguće je da su neke skrivene i uputite se da se povežete s lokacijom preko određenog poslužitelja, ali s obzirom na to da neke lokacije imaju brojeve, kao što su California 1 i California 2, to se čini malo vjerovatnim..

Ako niste sa sjedištem u SAD-u ili Europi, pogledajte članak ExpressVPN vs NordVPN jer oba pružatelja usluga nude tisuće poslužitelja raspoređenih u stotinama zemalja između njih.

Služba za korisnike

KeepSolid VPN Lite ima nekoliko značajki, ali korisnička je usluga izvrsna. S pitanjima podrške možete se obratiti putem e-pošte ili obrasca za kontakt na web mjestu, ali najlakši način je putem chat sustava u aplikaciji.

Područje korisničke podrške, koje možete pronaći u odjeljku izbornika KeepSolid VPN Lite, omogućuje vam slanje pitanja izravno timu. KeepSolid VPN Lite kaže da će se odgovoriti u roku jednog sata, a iako nemamo točne vremenske oznake, odgovorio nam je u tom vremenskom okviru.

VPNLite-podrška-poruka

Na naše tehničko pitanje o protokolima i šifriranju nije odmah odgovoreno, ali nakon sljedeće poruke, tim za korisničku podršku KeepSolid VPN Lite uspio je riješiti problem. Svaki je odgovor bio brz, osobno napisan i pristojan.

To je impresivno, posebno za aplikaciju dizajniranu oko besplatne usluge. Ako naiđete na probleme pomoću KeepSolid VPN Lite-a, on bi trebao biti u mogućnosti dobiti vam potrebnu podršku. U protivnom, osnovni FAQ na svojoj web stranici trebao bi pokriti još osnovnih pitanja podrške.

Presuda

Nema puno besplatnih VPN-ova koji nude neograničenu propusnost i pružaju dobru korisničku podršku (pročitajte naš najgori besplatni VPN vodič kako biste vidjeli kako se većina slobodnih VPN-a istrese). KeepSolid VPN Lite to čini u aplikaciji koja čini sve što je ujedno i jednostavno.

Ne pokušava biti blistav, nema puno značajki i nema prilagođavanje osim kupnje pretplate. Ovakva razina jednostavnosti čini KeepSolid VPN Lite jakim protivnikom da bude uvršten na naš popis najboljih besplatnih VPN usluga i jedna od najlakših VPN usluga koja se koristi u razdoblju.

Ta jednostavnost je i dobra i loša stvar. Ako tražite napredne značajke ili želite prilagoditi vezu, to nećete moći učiniti s KeepSolid VPN Lite-om. Opcije jednostavno ne postoje.

Njegovi streaming poslužitelji mogu strujati Netflix i BBC iPlayer, ali s donekle dvosmislenim pravilima o privatnosti bili bismo oprezniji pri bujici. To je brzo, jeftino i besplatni poslužitelj može podnijeti lagano pregledavanje.

Ako želite najbolji VPN za Android ili najbolji VPN za iPhone, alternative poput ExpressVPN su bolje, čak i ako su cijene veće.

Kakva su vaša mišljenja o KeepSolid VPN Lite? Javite nam svoje misli u odjeljku s komentarima i hvala vam na vašem vremenu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map