Kuinka saada Kanadan IP-osoite vuonna 2020: Yhteyden muodostaminen takaisin kotiin, Eh?

IP-osoitteesi sanelee periaatteessa sen, mitä voit katsella verkossa. Saatat nähdä sen joukkona numeroita, mutta se kertoo verkkosivustoille ja verkkopalveluille sijaintisi, mikä voi estää sinua pääsemästä haluamaasi sisältöön. Tämä on yksi monista syistä saada IP-osoite toisesta sijainnista. Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle kuinka saada IP-osoite Kanadassa.


Ehkä olet poissa maasta ja haluat katsoa suosikkiohjelmasi CraveTV: llä tai paikallisella uutiskanavalla. Jos saat virheilmoituksen, se johtuu geoblokkimisesta. Lisenssisopimusten vuoksi monet Kanadan verkkosivustot voivat suoratoistaa vain Kanadassa.

Netflixin kanadalainen versio saattaa myös soittaa sinulle. Netflix on rajoitettu näyttämään tiettyjä ohjelmia tietyissä maissa, joten saatat löytää, että viikoittaista korjaustasi ei ole saatavana missä olet. Netflix-kieltoa koskeva kappaleemme selittää sen yksityiskohtaisemmin. Tutustu parhaaseen Netflix-VPN-oppaaseemme, kuinka pääset näiden rajoitusten ohi.

Sinulla voi olla eri syy haluta Kanadan IP-osoite. Jos haluat tarkistaa kanadalaisen pankkitilisi varat, saatat huomata, että et voi käyttää sitä IP-osoitteella maan ulkopuolella. Jos haluat pelata, saatat haluta käyttää Kanadan hallituksen ylläpitämiä online-kasinoita.

Lisäksi Quebec on ranskankieliset maakunnat ja vaatii, että jotkut verkkosivustot noudattavat Ranskan lakia. Jos verkkosivuston omistaja ei noudata sääntöjä, hän voi saada varoituksen hallitukselta ja saada sakkoja. Jotkut ovat päättäneet estää Quebecin asukkaiden maksamisen käännöksen sijaan, joten saatat haluta viedä IP-osoitteesi sieltä, mutta silti käyttää muuta kanadalaista sisältöä.

Kuinka saada Kanadan IP-osoite

Voit saada Kanadan IP-osoitteen muutamalla tavalla. Helpoin tapa on käyttää välityspalvelinta – voit löytää ehdotuksia parhaasta ilmaisesta välityspalvelun oppaasta – mutta se ei ole paras tapa. Välityspalvelimet voivat olla epäluotettavia.

Lisäksi ne eivät tarjoa turvallisuutta, joten jätät itsesi alttiiksi monille online-vaaroille, kuten tietoverkkorikollisuus ja mahdollisuus paljastaa oikea IP. VPN vs. proxy vs. Tor -artikkelissamme on enemmän aiheesta.

Paras tapa on käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa. Käyttämällä VPN-protokollaa et vain saa Kanadan IP-osoitetta, vaan voit myös suojata yhteytesi ja pysyä nimettömänä. Voisit vain valita palveluntarjoajan parhaiden VPN-luettelomme joukosta, mutta haluat varmistaa, että se on paras valinta Kanadalle.

Jos osa hankkimisesi syystä on pääsy Canadian Netflixiin, sinun on varmistettava, että se pystyy ohittamaan VPN-tunnistusjärjestelmänsä. On vain kourallinen, jolla on mitä sen tekemiseen tarvitaan. Lue Netflix-välityspalvelimen virhekappale saadaksesi lisätietoja.

NordVPN

NordVPN on loistava palveluntarjoaja, jolla on huipputurvallisuus ja joka ei pidä lokit, joten tiedät, että se ottaa yksityisyyttä vakavasti. Sillä on rajoittamaton kaistanleveys ja hyvät nopeudet, vaikka ne voivat hidastua pitkiä matkoja. Se vie sinut streaming-palveluihin, kuten Netflixiin, ja se sai parhaan VPN-torjuntaoppaan parhaan sijan..

Edellinen

Seuraava

Sillä on yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa ja 364 niistä on Kanadassa, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää sopiva. Voit asentaa sen suosituimpiin käyttöjärjestelmiin, ja sen asiakkaita on helppo käyttää. Myös 30 päivän palautuskäytäntö on voimassa, mikä tarkoittaa, että voit varmistaa, että pidät siitä ennen sitoutumista. Lue lisää NordVPN-arvosteluista.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on toinen kunnollinen valinta, jolla on hyvä suojaus. Sen asetukseksi on oletuksena määritetty 128-bittinen salaus, mutta voit helposti lisätä sen turvallisempaan 256-bittiseen. Sen nopeudet ovat hyvät, mutta tietoturvan lisääminen hidastaa niitä, ja sillä on rajaton kaistanleveys. Se ei pidä kirjaa toiminnoistasi.

Edellinen

Seuraava

Palvelimia on tuhansia maailmanlaajuisesti, ja sillä on 214 palvelinta kolmessa Kanadan sijaintipaikassa. Voit käyttää PIA: ta kaikissa tärkeissä käyttöjärjestelmissä, myös Linuxissa (se on paras VPN Linuxille), ja asiakkaita on helppo käyttää. Sillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten voit varmistaa, että se sopii sinulle.

Yksi asia, joka huomioitava PIA: n suhteen, on, että se perustuu Yhdysvaltoihin, joten kannattaa ohittaa se, jos aktiviteetit ovat arkaluontoisia. Hallituksen valvontaa käsittelevä kappale antaa lisätietoja asiasta. Katso yrityksestämme PIA-arvostelu.

CyberGhost

Toinen kunnollinen palveluntarjoaja on CyberGhost, jolla on hyvä tietoturva ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Sen nopeudet ovat kunnossa, eikä kaistanleveyttä ole rajoitettu. Se vie sinut myös suoratoistopalveluihin, kuten Netflixiin. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa ja 160 niistä on Kanadassa, mikä antaa sinulle paljon vaihtoehtoja IP-osoitteesi vaihtamiseksi. Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa, ja se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille, koska voit muodostaa yhteyden jopa seitsemään kerrallaan. Hyödynnä seitsemän päivän kokeilu ja rahat takaisin -takuu nähdäksesi, pidätkö siitä.

Kanadan IP-osoitteen käytön vaarat

Kanadalaisen IP-osoitteen käyttämisessä ei ole todellista vaaraa. Sinun on vain varmistettava, että olet suojattu, kun teet niin. Se sanoi, että on asioita, jotka sinun pitäisi tietää.

Kanadassa on tunkeutuvia tietosuojalakeja ja se on laajentanut valvontaominaisuuksiaan. Tietoja voidaan kerätä ja jakaa valtion virastojen kesken terrorisminvastaisen lain ansiosta, vaikka sen nimestä huolimatta sen ei välttämättä tarvitse olla mitään tekemistä terrorismin kanssa.

On myös ilmoitettu, että Communications Security Establishment jakoi tiedot ja viestinnän metatiedot, joita Kanadan turvallisuustiedustelupalvelu säilytti, vaikka se ei saanut lupaa siihen. Katso paras Kanadan VPN-palvelumme nähdäksesi paremmin maata.

On myös hyvä tarkistaa palveluntarjoajan sijainti, jos toimintasi ovat herkempiä, koska joillakin lainkäyttöalueilla on tiukempia sääntöjä kuin toisissa. Lue artikkeli yksityisyyttä koskevista laeista saadaksesi lisätietoja aiheesta.

Lisäksi verkkorikollisuus on ongelma monissa maissa, ja olet vaarassa, jos käytät julkista WiFi-yhteyttä. Se on lisääntynyt myös Kanadassa, ja kuluttajapetokset ovat yleinen esimerkki. Huijaukset ovat kohdistaneet monia kanadalaisia, joten sinun on varmistettava, että olet mahdollisimman turvallinen IP-osoitettasi vaihtaessasi.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti tiedät nyt parhaan tavan saada Kanadan IP-osoite ja naamioida oikea sijainti. Haluat sitten suoratoistaa uusimmat elokuvat tai muita verkkopalveluita, VPN on turvallisin ratkaisu.

VPN-verkkoja on helppo käyttää ja voit olla varma tiedosta, että olet suojattu. NordVPN on paras käytettäväksi Kanadassa, ja sen 30 päivän rahojen palautustakuulla voit myös kokeilla sitä.

Jos sinulla on vinkkejä Kanadan IP-osoitteen saamiseksi, ota meihin yhteyttä kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map