Kako dobiti kanadsku IP adresu 2020. godine: spajanje natrag kući, zar ne?

Vaša IP adresa u osnovi diktira ono što ste u mogućnosti vidjeti na mreži. Možete ga vidjeti kao gomilu brojeva, ali on govori web lokacijama i mrežnim servisima vašu lokaciju, zbog čega možete blokirati pristup željenom sadržaju. To je jedan od mnogih razloga za dobivanje IP adrese s druge lokacije. U ovom ćemo vam članku pokazati kako doći do IP adrese u Kanadi.


Možda ste izvan zemlje i želite gledati svoju omiljenu emisiju na CraveTV-u ili lokalnom kanalu vijesti. Ako vas pogodi poruka o pogrešci, to je zbog geoblokiranja. Zbog licencnih sporazuma mnoge kanadske web stranice mogu strujati samo u Kanadi.

Možda vas zove i kanadska inačica Netflixa. Netflix je ograničen na prikazivanje određenih emisija u određenim zemljama, tako da možda smatrate da vaš tjedni ispravak nije dostupan tamo gdje ste. Naš dio o Netflixovoj zabrani objašnjava to detaljnije. Pročitajte naš najbolji VPN za Netflix vodič kako biste vidjeli kako možete prijeći ta ograničenja.

Možda imate drugačiji razlog da želite kanadsku IP adresu. Ako želite provjeriti sredstva na svom kanadskom bankovnom računu, mogli biste ustanoviti da mu ne možete pristupiti s IP adresom izvan zemlje. Ako želite kockati, možda biste htjeli pristupiti internetskim kockarnicama koje vodi kanadska vlada.

Osim toga, Quebec je provincija na francuskom govornom području i zahtijeva da neke web stranice prema zakonu zadrže francuske. Ako se vlasnik web lokacije ne pridržava, može primiti upozorenje vlade i dobiti novčane kazne. Neki su odlučili blokirati stanovnike Quebeca umjesto da plaćaju prijevod, pa ćete možda htjeti vaditi vašu IP adresu, no ipak pristupate drugom kanadskom sadržaju.

Kako dobiti kanadsku IP adresu

Kanadsku IP adresu možete dobiti na nekoliko načina. Najjednostavniji način je upotreba proxyja – prijedloge možete pronaći u našem najboljem vodiču za proxy proxy – ali to nije najbolji način. Proksidi mogu biti nepouzdani.

Uz to, oni ne pružaju sigurnost, pa se ostavljate ranjivi na brojne opasnosti na mreži, poput cyber kriminala i mogućnosti izlaganja vašeg pravog IP-a. Naš članak o VPN vs. proxy vs. Tor ima više o ovoj temi.

Najbolji način je korištenje virtualne privatne mreže. Korištenjem VPN-a nećete samo moći dobiti kanadsku IP adresu, moći ćete i osigurati vezu i ostati anoniman. Možete odabrati dobavljača s naše liste najboljih VPN-a, ali želite biti sigurni da je to najbolji izbor za Kanadu.

Ako je dio vašeg razloga za dobivanje pristupa kanadskom Netflixu, morat ćete se pobrinuti da uspije proći svoj sustav otkrivanja VPN-a. Postoji samo šačica onih koji imaju potrebu za tim. Pročitajte naš dio Netflix proxy pogreške kako biste saznali više.

NordVPN

NordVPN je izvrstan pružatelj vrhunske sigurnosti i ne vodi zapisnike, tako da znate da privatnost shvata ozbiljno. Ima neograničenu propusnost i dobre brzine, iako se mogu spori na velikim daljinama. Uključit će vas u streaming servise, poput Netflixa, i zauzeo je prvo mjesto u našem najboljem VPN vodiču za torrenting..

prijašnji

Sljedeći

Ima više od 5000 poslužitelja širom svijeta, a 364 ih je u Kanadi, tako da ne biste trebali imati problema s pronalaženjem onog koji je prikladan. Možete ga instalirati na najpopularnije operativne sustave i klijenti su jednostavno za korištenje. Postoji i 30-dnevno pravilo povrata novca, što znači da možete biti sigurni da vam se sviđa prije nego što počnete. Pročitajte našu NordVPN recenziju za više.

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu još je jedan pristojan izbor uz dobru sigurnost. Po defaultu je postavljena na 128-bitnu enkripciju, ali lako je možete povećati na sigurniji 256-bitni. Brzina mu je dobra, ali povećavanje sigurnosti će ih usporiti, a on ima neograničenu propusnost. Ne vodi dnevnik aktivnosti.

prijašnji

Sljedeći

Globalno postoje tisuće poslužitelja, a ima ih 214 na tri kanadske lokacije. Možete koristiti PIA na svim glavnim operativnim sustavima, uključujući Linux (najbolji je VPN za Linux), a klijenti su jednostavni za korištenje. Ima sedam dana garancije povrata novca, tako da možete biti sigurni da je to za vas.

Ipak, treba napomenuti o PIA-i da je ona smještena u SAD-u, pa ćete je možda htjeti preskočiti ako su vaše aktivnosti osjetljive. Naš detalj o državnom nadzoru daje više detalja o tom pitanju. Pogledajte naš PIA pregled kako biste saznali više o tvrtki.

CyberGhost

Još jedan pristojni pružatelj usluga je CyberGhost koji ima dobru sigurnost i strogu politiku zabrane zapisa. Brzina mu je u redu i nema ograničenja propusnosti. Uključit će vas u streaming servise, poput Netflixa. Pročitajte našu recenziju CyberGhost za više detalja.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Ima tisuće poslužitelja širom svijeta, a 160 ih je u Kanadi, što vam daje obilje izbora za promjenu vaše IP adrese. Možete ga koristiti na Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u, a jedan je od naših najboljih VPN-a za više uređaja jer istovremeno možete spojiti do sedam. Iskoristite sedmodnevno suđenje i povrat novca kako biste vidjeli želite li vam se.

Opasnosti korištenja kanadske IP adrese

Nema stvarne opasnosti od korištenja kanadske IP adrese. Samo trebate osigurati da ste zaštićeni pri tome. Ipak, postoje stvari koje biste trebali znati.

Kanada ima invazivne zakone o privatnosti podataka i proširila je svoje mogućnosti nadzora. Informacije se mogu prikupljati i dijeliti između vladinih agencija zahvaljujući Zakonu o terorizmu, iako, unatoč nazivu zakona, to ne mora imati nikakve veze s terorizmom.

Objavljeno je i da je ustanova za sigurnost komunikacija podijelila podatke i komunikacijske metapodate koje je zadržala Kanadska sigurnosno-obavještajna služba, iako za to nije dobila odobrenje. Pogledajte naš najbolji VPN za Kanadu za bolji pregled zemlje.

Također je dobro provjeriti mjesto na kojem se nalazi dobavljač ako su vaše aktivnosti osjetljivije prirode, jer neke jurisdikcije imaju stroža pravila od drugih. Pročitajte naš dio o zakonima o privatnosti za više o ovoj temi.

Osim toga, kibernetička kriminalnost je problem u mnogim zemljama i veća je opasnost ako koristite javni WiFi. Povećan je i u Kanadi, pri čemu je prijevara potrošača čest primjer. Mnogi Kanađani su na meti prevare, tako da morate biti sigurni da ste što sigurniji kada mijenjate svoju IP adresu.

Završne misli

Nadamo se da sada znate najbolji način da dobijete kanadsku IP adresu i prikrijete svoju pravu lokaciju. Bez obzira želite li strujati najnovije filmove ili za druge mrežne usluge, korištenje VPN-a najsigurnije je rješenje.

VPN-ovi su jednostavni za korištenje i možete biti sigurni u znanje da ste zaštićeni. NordVPN je najbolji način za upotrebu u Kanadi, a uz 30-dnevno jamstvo povrata novca, možete ga i sami probati..

Ako imate savjete za dobivanje kanadske IP adrese, javite nam u komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map