Hogyan szerezzünk egy kanadai IP-címet 2020-ban: Csatlakozás a haza, Eh?

Az IP-cím alapvetően azt diktálja, hogy mit tud megtekinteni online. Lehet, hogy egy csomó számként látja, de a webhelyeknek és az online szolgáltatásoknak megmutatja a tartózkodási helyét, ami megakadályozhatja, hogy megakadályozzák a kívánt tartalom elérését. Ez az egyik a sok okból, hogy IP-címet szerezzenek egy másik helyről. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kaphatunk IP-címet Kanadában.

Lehet, hogy távol van az országból, és szeretné megnézni kedvenc műsorát a CraveTV-n vagy egy helyi hírcsatornán. Ha hibaüzenetet kap, az a geoblokkolás miatt van. Az engedélyezési megállapodások miatt sok kanadai webhely csak Kanadában képes streamálni.

A Netflix kanadai verziója szintén felhívhatja Önt. A Netflix csak bizonyos műsorok megjelenítésére korlátozódik bizonyos országokban, így előfordulhat, hogy a heti javítás nem érhető el ott, ahol vagy. A Netflix tilalmáról szóló cikkünk ezt részletesebben magyarázza. Olvassa el a Netflixhez tartozó legjobb VPN-útmutatónkat, hogy megtudja, miként léphet túl ezekről a korlátozásokról.

Lehet, hogy más oka van egy kanadai IP-cím igénylésének. Ha ellenőrizni szeretné a kanadai bankszámláján szereplő pénzeszközöket, akkor észlelheti, hogy nem érheti el országon kívüli IP-címmel. Ha szeretsz játszani, érdemes hozzáférni a kanadai kormány által üzemeltetett online kaszinókhoz.

Ráadásul Quebec egy francia nyelvű tartomány, és bizonyos webhelyek számára törvények szerint kötelezővé kell tenni a francia nyelvet. Ha egy webhelytulajdonos nem tesz eleget, figyelmeztetést kaphat a kormánytól, és pénzbírságot kaphat. Néhányan úgy döntöttek, hogy blokkolják a Quebec-i lakosokat ahelyett, hogy fizetnék a fordítást, ezért érdemes kimenteni az IP-címet onnan, de továbbra is elérni más kanadai tartalmat.

Hogyan szerezzünk egy kanadai IP-címet

Néhány módszerrel kaphat kanadai IP-címet. A legegyszerűbb módszer a proxy használata – javaslatokat talál a legjobb ingyenes proxy útmutatóban -, de ez nem a legjobb módszer. A proxyk megbízhatatlanok lehetnek.

Ráadásul nem nyújtanak biztonságot, így kiszolgáltatottnak tartja magát számos online veszélynek, például a számítógépes bűnözésnek és annak valószínűségének, hogy valódi IP-jét felfedheti. VPN vs. proxy vs. Tor cikkünk többet tartalmaz a témában.

A legjobb módszer egy virtuális magánhálózat használata. A VPN használatával nemcsak kanadai IP-címet szerezhet, hanem biztonságos is a kapcsolata és anonim maradhat. Csak kiválaszthat egy szolgáltatót a legjobb VPN-k listájából, de szeretné biztosítani, hogy ez a legjobb választás Kanada számára.

Ha annak megszerzésének oka egy része a kanadai Netflix elérése, akkor ellenőriznie kell, hogy képes-e átjutni a VPN észlelési rendszerén. Csak egy maroknyi van, amire szüksége van. Olvassa el a Netflix proxy hibadarabját további információkért.

NordVPN

A NordVPN kiváló szolgáltató, amely magas szintű biztonsággal rendelkezik és nem tartja nyilván a naplókat, tehát tudod, hogy komolyan veszi az adatvédelmet. Korlátlan sávszélességgel és jó sebességgel rendelkezik, bár nagy távolságokon is lassulhatnak. Bevezeti Önt a streaming szolgáltatásokba, mint például a Netflix, és a legjobb VPN-ben is megtalálhatja a legfontosabb helyet a torrent útmutatóhoz..

Előző

Következő

Világszerte több mint 5000 szerverrel rendelkezik, ezek közül 364-en Kanadában vannak, tehát nem kellene problémát okoznia a megfelelő kiszolgáló megtalálásával. Telepítheti a legnépszerűbb operációs rendszerekre, és ügyfelei könnyen kezelhetők. Van egy 30 napos visszatérítési politika is, ami azt jelenti, hogy mielőtt elkötelezi magát, ellenőrizze, hogy tetszik-e. Olvassa el a NordVPN áttekintést további információkért.

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés egy másik megfelelő választás, jó biztonsággal. Alapértelmezés szerint 128 bites titkosításra van állítva, de könnyen tovább növelheti a biztonságosabb 256 bitesre. A sebessége jó, de a biztonság meghosszabbítása lelassítja őket, és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Nem vezet naplót tevékenységeiről.

Előző

Következő

Szerverek ezrei vannak világszerte, és 214-rel rendelkezik három kanadai helyszínen. A PIA felhasználható minden nagyobb operációs rendszerben, beleértve a Linuxot (ez a legjobb VPN Linuxunkhoz), és az ügyfelek könnyen kezelhetők. Hétnapos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így biztosíthatja, hogy az Ön számára megfelelő-e.

A PIA vonatkozásában azonban egy szempont, amelyet az Egyesült Államokban székhellyel kell ellátni, ezért érdemes kihagyni, ha tevékenységei érzékenyek. A kormányzati megfigyelésről szóló cikkünk részletesebben ismerteti az ügyet. Vessen egy pillantást a PIA-áttekintésre, ha további információt szeretne a cégről.

CyberGhost

Egy másik tisztességes szolgáltató a CyberGhost, amely jó biztonsággal és szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik. Sebessége rendben van, és nincs sávszélesség-korlátozás. Ez lehetővé teszi a streaming szolgáltatásokhoz, például a Netflixhez is. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Több ezer szerver működik világszerte, és 160 közülük Kanadában található, így rengeteg választási lehetőséget kínál IP-címének megváltoztatására. Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és ez az egyik legjobb VPN-eszköz több eszköz számára, mert egyszerre akár hét is csatlakoztatható. Használja ki a hét napos próbaverziót és a pénz-visszafizetési garanciát, hogy megnézze-e tetszik.

A kanadai IP-cím használatának veszélyei

A kanadai IP-cím használata nem jelent valódi veszélyt. Csak ezt ellenőriznie kell, hogy védett-e. Azt mondta, vannak dolgok, amelyeket tudnia kell.

Kanadában invazív adatvédelmi törvények vannak, és kibővítette felügyeleti képességeit. Az információkat a terrorizmusellenes törvénynek köszönhetően gyűjthetik és megoszthatják a kormányzati szervek között, bár a törvény neve ellenére nem feltétlenül kell, hogy legyen bármi köze a terrorizmushoz.

Azt is jelentették, hogy a Communications Security Establishment megosztotta az adatokat és a kommunikációs metaadatokat, amelyeket a kanadai biztonsági hírszerző szolgálat őriz meg, annak ellenére, hogy erre nem kapott engedélyt. Nézze meg a legjobb kanadai VPN-t, hogy jobban megnézhesse az országot.

Érdemes azt is megvizsgálni, hogy a szolgáltató melyik székhelyén helyezkedik el, ha tevékenységei érzékenyebb jellegűek, mivel egyes jogrendszerekben szigorúbb szabályok vannak, mint másokban. Olvassa el az adatvédelmi törvényekről szóló cikket a témáról.

Ráadásul a számítógépes bűnözés számos országban problémát jelent, és akkor nagyobb a veszélye, ha nyilvános WiFi-t használ. Kanadában is növekedett, a fogyasztói csalások gyakori példája. Sok kanadait megtámadtak a csalások, ezért IP-címének megváltoztatásakor a lehető legbiztonságosabbnak kell lennie.

Végső gondolatok

Remélhetőleg most már tudja a legjobb módszert egy kanadai IP-cím megszerzésére és valódi helyének álcázására. Akár a legfrissebb filmeket szeretné streamálni, akár más online szolgáltatásokat szeretne használni, a VPN használata a legbiztonságosabb megoldás.

A VPN-ek könnyen kezelhetők, és biztos lehet benne, hogy tudod, hogy védett vagy. A NordVPN a legjobb, amelyet Kanadában használhat, és a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával kipróbálhatja azt is..

Ha van tippje egy kanadai IP-cím megszerzésére, tudassa velünk a megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me