ZenMate-arvostelu – päivitetty 2020

ZenMate-arvostelu

Saatat olla kiinnostunut ZenMate-sovelluksen käytöstä houkuttelevan hinnoittelun ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. Tämä olisi virhe: palvelu on luonnostaan ​​epävarmaa ja voit myös seistä katolla ja huutaa henkilökohtaisia ​​tietojasi sieltä. Tutustu ZenMate-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.


Paras-VPN-arvostelut

Vain yli vuosi sitten kirjauduimme sisään ZenMate VPN: llä ja löysimme monia asioita, joita on parannettava. Suunnitteluvaihtoehto yrittää tehdä VPN, joka ei vaadi käyttäjiä määrittämään määritystä, on yleinen VPN-markkinoilla, mutta monet palveluntarjoajat, mukaan lukien ZenMate VPN, vievät sen liian pitkälle.

Asetusvaihtoehtojen minimalistinen lähestymistapa pidätti VPN: ää ilman, että tarjolla oli vaihtoehtoja protokollille tai salaukselle. Kyseenalainen turvallisuus, mukaan lukien DNS-vuodot, teki ZenMate VPN: stä meille “ei”.

DNS-vuodot ovat edelleen olemassa, salaus- ja protokollavaihtoehtoja ei ole vieläkään olemassa, ja monet samat ongelmat, jotka vaivasivat ZenMate VPN: ää viimeisimmässä katsauksessa, ovat edelleen olemassa. Sanomattakin on selvää, että pääseminen parhaaseen VPN-luetteloomme on vielä pitkä matka.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja ZenMatelle

ominaisuudet

ZenMate VPN: ssä on ominaisuuksia, joita käsittelemme enemmän “helppokäyttöisyys” -osiossa, jotka on omituisesti nimetty ja joita tuskin mainitaan missään verkkosivustossa. Niitä kutsutaan ”EverSecure” ja “sijaintivalvonta”, ja katsomme heitä muuttamaan, koska ne ovat erityistapauksia.

Näitä hankalia poikkeuksia lukuun ottamatta ZenMate VPN tekee kunnollisen työn kattaakseen eniten kysyttyjä ominaisuuksia verrattuna joihinkin palveluntarjoajiin, mutta jos olet kiinnostunut monipuolisesta VPN: stä, sinun kannattaa tutustua Astrill-arvosteluamme. ZenMate VPN: n asetuksissa on helposti löydettävissä oleva tappakytkin sekä yksinkertainen kytkentäasetus DNS-vuodonsuojaukselle, johon pääsemme myöhemmin.

Asiakas on saatavana useilla kielillä, mukaan lukien englanti, saksa, korea, venäjä ja espanja. Vielä tärkeämpää on, että ZenMate VPN tarjoaa sovelluksen monille alustoille, mukaan lukien Windows, macOS, Android ja iOS.

Myös selainlaajennuksia on, ja ne ovat parhaimpia, joita olemme nähneet Chromelle, Mozillalle ja Operalle. Ne tarjoavat paljon ominaisuuksia, jotka ovat yleensä yksinomaan työpöytäsovelluksia.

Zenmate-käyttöjärjestelmä

Missä ZenMate VPN alkaa puuttua, on protokolla- ja salausasetukset. Tarkastellaan sitä yksityiskohtaisemmin ”tietoturva” -osiossa, mutta suurimmaksi osaksi olet juuttunut käyttämään TLS-protokollaa eikä sinulla ole valintaa salausta varten.

ZenMate VPN: stä puuttuu myös tuki jaetulle tunneloinnille, jota on yllättävän vaikea löytää VPN-markkinoilta huolimatta siitä, kuinka hyödyllinen se on. Jaettu tunnelointi antaa sinun hallita sitä, mitkä tietokoneesi ohjelmat käyttävät suojattua VPN-yhteyttä ja mitkä ohjelmat käyttävät tavallista suojaamatonta yhteyttä.

Jos tämä on kiinnostava ominaisuus, tutustu ExpressVPN-arvosteluun, jossa käsittelemme sen käyttäjäystävällistä jaettua tunnelointintegraatiota.

Zenmate VPN -ominaisuuksien yleiskatsaus

ZenMate-logozenmate.com

Alkaa 205 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, Luottokortti, Union Pay

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla
7 päivää

Palautusaika
14 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
30+ sijaintia (vain 4 ilmaisille tileille)

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Chrome, Firefox, Opera

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
128-AES, 256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Vaikka ZenMate VPN: n verkkosivustolla on maininta Premium- ja Ultimate-suunnitelmista, pystyimme löytämään Ultimate-suunnitelman vain ostettavaksi. Näet koko tämän katsauksen aikana, että tällainen asia on teema ZenMate VPN: n verkkosivustolla.

Ultimate-suunnitelmaa varten sinulla on kolme vaihtoehtoa. Voit ilmoittautua kuukausittain, vuosittain tai kahdeksi vuodeksi. Kaikissa näissä suunnitelmissa on pääsy työpöytäsovelluksiin, rajaton kaistaleveys, kaikki selaimen laajennukset ja jopa viisi samanaikaista yhteyttä.

Zenmate-hinnoittelu

Hinnoittelu on kilpailukykyistä, kun kuukausisuunnitelma tulee noin markkinoiden keskiarvoon, kun taas vuosi- ja etenkin kaksivuotiset suunnitelmat tarjoavat suuria alennuksia. Itse asiassa voit päivittää yhden vuoden tilauksesta kahden vuoden tilaukseksi vain parilla dollarilla enemmän.

Vaikka pitkäaikainen hinnoittelu on suuri arvo, kuukausisuunnitelmiin on parempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi, Windscribe-katsauksessamme näet, että se tarjoaa jopa 10 samanaikaista yhteyttä jopa vähemmän kuukaudessa kuin ZenMate VPN.

ZenMate VPN tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman, mutta se asettaa siihen useita rajoituksia. Sinulle on annettu käyttöoikeus vain neljään palvelimesta. Yksi on Yhdysvalloissa ja yksi Isossa-Britanniassa, mikä tekee siitä melkein sopivan suoratoistoon.

Sinulla on myös oikeus käyttää vain selaimen laajennuksia etkä työpöytäsovelluksia tai mobiilisovelluksia. Lopuksi ilmainen suunnitelma rajoittaa kaistanleveyden 2 megabittiin sekunnissa. Tämä rajoittaa ja pitää ZenMate VPN: n poissa ilmaisista VPN-palveluistamme. Myös Ultimate-suunnitelmasta on ilmainen yhden viikon kokeiluversio, jos vahvistat sähköpostiosoitteesi.

Haluamme koskea vielä yhtä asiaa. Kuten mainitsimme, ja jatkamme mainitsemista, ZenMate VPN: n verkkosivuilla on runsaasti ristiriitaisia ​​ja hämmentäviä sanamuotoja. Joillakin verkkosivuston osissa huomaat, että ZenMate VPN väittää olevan 30 päivän palautuskäytäntö, mutta lukeessamme palautuskäytäntöä huomasimme, että se on vain 14 päivää.

Emme voi korostaa tarpeeksi, kuinka laajalle levinnyt tällainen virhe verkkosivustolla on, ja sen pitäisi nostaa käyttäjien kanssa punaisia ​​lippuja.

Zenmate-hyvitys

Helppokäyttöisyys

Kun saavut ZenMate VPN: n verkkosivustoon, sinua tervehtii hyvä asettelu, joka asettaa tärkeimmät asiat hyvin näkyviin paikkoihin. Ilmaisen tilin rekisteröinti on helppoa, kuten asiakkaan tai laajennuksen asentaminen.

Asiakas on visuaalisesti houkutteleva, sinisellä taustalla on voimakas kontrasti valkoisen tekstin kanssa. Yhdistäminen on yhtä helppoa kuin painikkeen painaminen, ja palvelinluetteloa on helppo selata.

Zenmate-Client

Asiat hämmentyvät, kun kaivaat asetuksia, jopa niille, jotka tuntevat VPN: t. Kuten mainittiin, asetusvalikko on yksinkertainen, mutta siinä on pari valintaruutuja, jotka tarjoavat muutamia vihjeitä siitä, mitä he tekevät.

Zenmate-asetukset

Ensinnäkin, ensin, mitä näet siirtyessäsi asetusvalikkoon, on valintaruutu, jossa lukee “EverSecure”, joka on oletuksena valittuna. Verkkosivustolla on vähän tietoa siitä, mitä se tekee.

Ainoa mitä löysimme, oli tämä tietokantaan liittyvä kohta, jossa sanotaan, että ominaisuus on suunniteltu pitämään mobiililaitteet irtaantumasta unessa. Sanotaan myös, että kun laite herätetään takaisin varmuuskopiointiin tai verkkoyhteyden muodostamiseen, VPN muodostaa yhteyden automaattisesti.

Ominaisuus näkyy myös työpöytäsovelluksen asetuksissa. Ei mainita mitä se tekee, mitä voisimme löytää muualta verkkosivustolta, joten voidaan olettaa, että se muodostaa yhteyden VPN-verkkoon automaattisesti, kun tietokoneesi muodostaa yhteyden verkkoon. Se ei kuitenkaan tehnyt sitä testauksessamme. Sikäli kuin voimme kertoa, se ei tee mitään työpöydän asiakasohjelmissa.

Toinen alla oleva valintaruutu on merkitty ”Ota sijaintivalvonta käyttöön”. Toisin kuin EverSecure-vaihtoehto, se on oletuksena pois päältä. Jälleen kerran, verkkosivustolla ei ole mitään siitä, mitä se tekee. ZenMate VPN mainitsee useissa paikoissa, kuten tässä viestissä, haittaohjelmien estämisen ja seurannan.

Nämä asetukset ovat saatavilla selaimen laajennuksessa, mutta työpöytäsovellusten asetuksissa ei ole muita selkeitä vaihtoehtoja. Ehkä juuri se on paikannuksen tarkkailu, mutta se on vain laukaus pimeässä, mikä on parasta mitä voimme tehdä, kun meille ei ole annettu tietoja.

Ilman näitä vaihtoehtoja asetussivu olisi hieno. Vaihtoehtoisesti tietojen sisällyttäminen verkkosivustoon tai jopa vain niiden uudelleennimeäminen menisi pitkälle kohti asiakkaiden yleisen käytettävyyden parantamista. Suurimmaksi osaksi asiakkaat ja sovellukset näyttävät mukavilta ja toimivat hyvin, mutta nuo omituiset vaihtoehdot häiritsevät muuten virtaviivaista kokemusta.

Nopeus

Nopeus on ZenMate VPN: n vahva puku. Kuten testistämme voi nähdä, jokainen tarkastelemamme palvelin toimi hyvin, vain Etelä-Afrikka oli jäljessä muista. Itse asiassa nopeudet olivat niin suuret, että ne herättivät epäilyksiä liikenteen käsittelystä ZenMate VPN: llä, mutta käsittelemme sitä enemmän ”turvallisuus” -osiossa.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)1472.075.84
Yhdysvallat6871,755,82
Yhdistynyt kuningaskunta10971.855.08
Japani18351.893,71
Saksa11370,494,74
Etelä-Afrikka28131.962,58

Aloittamalla lähimmästä palvelimesta, jossa testimme Yhdysvalloissa, havaitsimme, että pingiaika oli hallittavissa ja menetimme niin vähän lataus- ja lähetysnopeuksemme, että suorituskyvyn ero ei ollut havaittavissa. Sama pätee Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimiin, jotka olivat paljon kauempana meistä yli 3500 mailin päässä.

Japani on vielä kauempana, mittaaen mahtava 6800 mailin päässä ja säilyttäen silti kunnollisen suorituskyvyn. Selaaminen tapahtui reagoivasti, ja oli vain pieni hetki ennen kuin sivut alkoivat latautua. Heti kun he aloittivat lataamisen, heidät ladattiin suunnilleen samassa ajassa kuin ne kestäisivät ilman VPN-yhteyttä.

Saksa on noin 4200 mailin päässä, ja sen tarjoama suorituskyky on samanlainen kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Viimeinkin Etelä-Afrikka oli ainoa palvelin, jonka suorituskyky oli heikko. Myönnetään, että se on kauimpana palvelimena, josta testaus tehtiin hieman yli 8000 mailin päässä.

ZenMate VPN antoi vahvan suorituskyvyn nopealla nopeudella, reagoivalla selauksella ja riittävän korkealla jatkuvalla latausnopeudella, jotta se saattaa pian päästä nopeimpaan VPN-roundupiimme. Pingiajat eivät kuitenkaan olleet vaikuttavia, ja niiden kanssa olisi vaikea pelata.

Jos tavoitteena on pelata verkossa kilpailukykyisiä pelejä muiden maiden ihmisiä vastaan, lue paras pelaamista koskeva VPN-artikkeli.

turvallisuus

Jälleen kerran, ZenMate VPN: llä on ristiriitaisia ​​tietoja suorituskyvystään, mutta tällä kertaa ristiriitaiset tiedot koskevat tietoturvaa, joka on VPN: n tärkein näkökohta..

Salaustasoa tai protokollaa ei voi muuttaa asetuksissa. Tämä tarkoittaa, että olet kiinni kaikessa, mitä sinulle annetaan, mutta on epäselvää, mikä tämä on. Tässä tietokannan viestissä voit nähdä, että siinä sanotaan, että Windows- ja macOS-asiakkaat käyttävät IPSeciä (IKEv2), mutta tässä tietokannasta kaksi kuukautta myöhemmin lähetetyssä viestissä sanotaan käyttävän TLS v1.2.

Muualla verkkosivustolla se mainitsee OpenVPN: n, jota viitataan tietokannan viestiin TLS v1.2. Jos kuitenkin kaivaa syvemmälle, OpenVPN voidaan määrittää manuaalisesti vain tietyissä laitteissa ja vain, jos sinulla on perimmäinen suunnitelma. Jos olet kiinnostunut siitä, mitä kaikki nämä lyhenteet tarkoittavat, tutustu VPN-protokollan erittelyyn.

Salausten osalta AES 256-bittiä käytetään työpöytä- ja mobiilisovelluksissa, mikä on erinomaista, ja AES-128 käytetään selainlaajennuksiin, mikä on tyydyttävä. Salaus ei kuitenkaan estänyt tarttuneita DNS-vuotoja. Yhdistäessään Etelä-Afrikkaan VPN yhdisti Google DNS: ään Belgiassa.

Lyhyesti sanottuna, se tarkoittaa, että selaustottumustietojasi välitetään Googlen palvelimille aina, kun muodostat yhteyden verkkosivustoon. Pahempaa on, että vakoojat tai kuka tahansa kykenevä voi edelleen seurata sinua verkossa, kun VPN on kytketty. Voit oppia lisää siitä mitä ovat DNS-vuodot -artikkelissa.

Lisäksi, kuten mainitsimme “nopeus” -osiossa, on olemassa todellinen kysymys siitä, onko yhteys salattu. Näkemämme nopeuden ei pitäisi olla mahdollista, koska salauksen ja salauksen purkuprosessit tietojen siirtämisen aikana vievät aikaa ja niiden on vähennettävä nopeuksia enemmän kuin näimme.

Olemme ottaneet yhteyttä ZenMate VPN: ään saadaksesi lisätietoja ja jatkamme kirjautumista palveluun tulevaisuudessa. Jos opimme jotain uutta, päivitämme tämän artikkelin vastaamaan sitä. Sillä välin, jos etsit suojattua VPN: tä, suosittelemme, että tutustu NordVPN-arvosteluamme.

yksityisyys

ZenMate VPN: llä on nollalokkikäytäntö ja se perustuu Saksaan, jossa on tiukat tietosuojalait. Valitettavasti ”nollalokit” ei tarkoita aivan sitä.

ZenMate VPN tallentaa verkkosivustolle ei-henkilökohtaisia ​​tietoja käytöstä, mukaan lukien käyttämäsi selain ja kuinka paljon aikaa vietät verkkosivustoon. Henkilökohtaiset tiedot kerätään tilin luomisprosessin aikana, mukaan lukien sähköpostiosoite, nimi ja, jos valitset Ultimate Plan, maksutiedot.

ZenMate VPN käyttää myös niin kutsuttuja seurantapikseliä lähettäessään sähköpostia, minkä avulla se voi seurata sähköpostiensa onnistumisastetta näkemällä, avasitko ne.

Suoratoiston suorituskyky

Lähetimme sähköpostitse tukitiimille testinä, että emme pystyneet saamaan BBC iPlayer -laitetta toimimaan, ja saimme vastauksen, että se oli tunnettu ongelma. Meillä ei kuitenkaan ollut ongelmaa, ja sanoimme sen vain tapana testata tukihenkilöstöä.

Itse asiassa ZenMate VPN: n suoratoistotehokkuus oli vaikuttava. Se lävistettiin Netflixin, BBC iPlayerin, Amazon Prime Videon ja Hulun VPN-tunnistusjärjestelmien kautta ilman ongelmia. Videot ladattiin nopeasti ja toistettiin melkein aina 1080p: llä heti.

Vaikka jotkut muut ZenMate VPN: n ongelmat saattavat estää sitä parhaimmasta BBC iPlayer VPN -luettelostamme, se on kunnianosoituksen arvoinen.

Palvelimen sijainnit

ZenMate VPN: llä on vajaat 30 sijaintia ympäri maailmaa, mukaan lukien palvelimet Aasiassa, Euroopassa, Afrikassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Tarjotut sijainnit ovat jaettu hyvin ja kattavat useimpien VPN-käyttäjien tarpeet.

Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa on useita palvelinvaihtoehtoja, joten suosikki streaming-sivustojesi pitäisi olla käytettävissä. Vain neljä palvelinta on saatavana ilmaiseksi, mutta saat silti pääsyn yhdelle palvelimelle Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelusta ZenMate VPN osuu tai kaipataan. Ei ole live chat-tukea tai puhelintukea, mikä ei ole niin paha sellaisenaan, koska monet VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa heille. ZenMate VPN: n sähköpostituki on hyvää ja tarjoaa tarvitsemasi vastaukset oikea-aikaisesti, avuliaasti ja kohteliaasti. Saimme vastauksemme alle kahdeksassa tunnissa.

Tietokanta ei kuitenkaan ole kaukana erinomaisesta. Moniin yleisempiin VPN: ää ja asennusta koskeviin kysymyksiin saatetaan vastata, mutta teknisiin kysymyksiin jätetään usein vastaukset tai pahimmillaan niillä on ristiriitaisia ​​vastauksia, kuten olemme nähneet monta kertaa tämän tarkastelun aikana.

Tietokannan puhdistaminen ja vanhentuneiden tietojen poistaminen tai merkintöjen uudelleenkirjoittaminen olisi suuri askel kohti asiakastukikokemuksen parantamista.

Tuomio

ZenMate VPN voisi hoitaa useita asioita, jotka parantavat käyttökokemusta. VPN: n suorituskyky on vaikuttava, ilmaisen vaihtoehdon avulla voit testata palvelun ja asiakastuki on hyödyllistä ja reagoivaa.

Vakaa perusta on asetettu, mutta suuri osa teloituksesta menee merkille. Verkkosivusto sisältää ristiriitaisia ​​tietoja monista aiheista, ja protokollan ja salauksen vaihtoehtojen puute on järkyttävää.

Vaikka ZenMate VPN voisi varmasti paikantaa itsensä yhdeksi päiväksi kasvaa teollisuusjättiläiseksi, suurin osa ihmisistä suosii palveluita, jotka ovat jo huipussaan siitä, mitä voidaan tarjota. Jos tämä kuulostaa sinulta, katso VPN-arvosteluhakemistomme, joka on lajiteltu parasta pahimpaan helpon selaamisen helpottamiseksi.

Jos sinulla on kokemusta ZenMate VPN: stä, ota meihin yhteyttä kommenteissa. Rakastamme kuulemista sinusta ja kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map