X-VPN-arvostelu – älä vaivaudu – Päivitetty 2020

X-VPN-arvostelu

X-VPN: llä on paljon turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä koskevia asioita, mutta jopa pintatarkastus osoittaa niiden olevan vääriä. Testaamalla löysimme lukuisia ongelmia, jotka saavat meitä suosittelemaan tämän VPN: n kovaa siirtämistä. Katso yksityiskohdat täydellisestä X-VPN-arvosteluista.


Paras-VPN-arvostelut

X-VPN on huomattava pinta-alainen VPN-palveluntarjoaja, joka käyttää turvallista reittiä kopiointiliittymän käyttämiseen, joka heijastaa yli puolen siellä olevien VPN: ien ulkonäköä. Sen mukaan etusivulla on 50 miljoonaa käyttäjää, sillä se tarjoaa live-chat-tukea ja tarjoaa jopa ilmaisen kokeilusuunnitelman.

Kaikesta tästä huolimatta X-VPN on edelleen täysin käyttökelvoton. Kun olet lukenut useita kertoja läpi tämän arvion, X-VPN tekee asiakkaan kanssa muutamia omituisia suunnitteluvaihtoehtoja, jotka ovat lopulta anteeksiantamattomia. Erityisesti sen tarjoamia protokollia ei ole nimetty käyttöliittymässä, vaan piilotettu satunnaisten kirjainten taakse. 

Jos tulit tänne etsimään VPN: tä, joka tarjoaa turvallisuutta ja suorituskykyä, kehotamme sinua siirtymään parhaaseen VPN-roundupiimme. Jos haluat nähdä erinomaisen esimerkin siitä, kuinka hienompaan asioihin sekoittaminen voi kokonaan vaarantaa muuten hienon tuotteen, jatka lukemista. 

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot X-VPN: lle

ominaisuudet

X-VPN: n valikot ovat hämmästyttävän hedelmättömiä, joita olemme koskaan nähneet. Oikean yläkulman hampurilavalikon napsauttaminen avaa vain kaksi vaihtovaihtoehtoa. Yksi antaa sinun määrittää asiakkaan ajamaan Windowsin käynnistyksessä, ja toinen on ominaisuus, jota kutsutaan ”sovelluksenhallinnaksi”. 

Sen kuvauksen mukaan sovellusohjaus näyttää olevan eräänlainen jaettu tunnelointi, jonka avulla voit määritellä luettelon ohjelmista, jotka jättävät huomioimatta VPN: n ja käyttävät tavallista suojaamatonta yhteyttä. Vaikka jaettu tunnelointi on erittäin toivottava ominaisuus ja jotain, jota on vaikea löytää, X-VPN: n toteutus ei toimi ollenkaan.

XVPN-AppControl

Joka kerta kun otimme sovellusohjauksen käyttöön, saimme viestin, jossa sanotaan, että se ei toimi laitteellamme. Käytimme uusinta Windows 10 -versiota työaseman tietokoneella. Tämän ominaisuuden ei pitäisi olla syytä olla yksinkertaisesti toimimatta ollenkaan. Jos etsit VPN: ää, jolla on toimiva jaetun tunnelointitoiminto – lukuisten muiden ominaisuuksien lisäksi – tutustu myös ExpressVPN-arvosteluun. 

Vaikka X-VPN: llä on painike, joka kertoo sovelluksen käynnistyvän, ei ole mitään vaihtoehtoja, muodostaako se yhteyden, kun se tekee niin. Lisäksi asetuksissa ei ole tappikytkintä. 

Vaikka verkkosivustollaan mainitaan “älykäs uudelleenyhteys” -ominaisuus, siitä ei ole tietoa, mikä tämä on tai mitä se tekee, eikä sitä löydy myöskään asetuksista..

X-VPN tarjoaa vaikuttavat yhdeksän protokollaa, mutta yhtäkään niistä ei ole merkitty asetusvalikossa. Kaikki protokollavaihtoehdot luetellaan yksinkertaisesti protokollina A, B, C jne. Jatkamme asiaa edelleen myöhemmin artikkelissa, mutta tämä on suunnitteluvalinta, jolla ei ole mitään järkeä ja joka lisää vain näennäisesti kiireellistä ja vähentävää luonnetta. X-VPN-ohjelmistosta. 

XVPN-asetukset

X-VPN tekee kunnollisen työn kattaen monenlaisia ​​laitteita, mutta koska matkaviestinasiakkaat ovat yhtä hedelmättömiä kuin työpöytäversio, se ei kaukana ansaitse paikasta parhaassa Android-VPN-luettelossamme. Viime kädessä X-VPN ei tarjoa melkein mitään ominaisuuksia, ja mitä se tarjoaa, todennäköisesti ei yksinkertaisesti toimi ollenkaan. 

X-VPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

X-VPN-logoxvpn.io

Alkaa 599 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti, Ethereum, Advcash, lahjakortit

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
7 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
5000+ palvelinta yli 50 paikassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Kromi

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
128-AES, 256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, X

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Josta, joka ei käytännössä tarjoa toimivia ominaisuuksia, X-VPN pystyy kilpailemaan hinnoittelussa joidenkin parhaimpien kilpailijoiden kanssa. Kuukausittainen hinnoittelu ei ole huonointa mitä olemme nähneet, mutta se on myös kaukana parhaasta. Niille, jotka etsivät VPN-palvelua kohtuuhintaisesta kuukausimallista, lue muista Mullvad-arvostelu.

Toinen X-VPN: n tarjoama vaihtoehto on vuosittainen rekisteröinti, joka alentaa hintaa huomattavasti, mutta ei silti tasolle, joka tekee siitä arvokkaan. Vuotuinen optio vastaa CyberGhostin hinnoittelua, mutta kuten voit lukea CyberGhost-katsauksestamme, se tarjoaa lisäksi kaksi- ja kolmen vuoden suunnitelmia, joita X-VPN ei. 

Molemmat suunnitelmat antavat käyttäjille rajoittamattoman määrän koko kaistanleveyttä jopa viidelle samanaikaiselle yhteydelle. Jos nämä eivät ole tarpeeksi laitteita tarpeitasi varten, muista katsoa oma artikkelemme parhaasta VPN-järjestelmästä useille laitteille. 

Nämä enemmän pitkäaikaiset vaihtoehdot tarjoavat parhaan vastineen, ja X-VPN: n hinnoittelu jättää ne täysin huomioimatta. X-VPN tarjoaa kuitenkin ilmaisen suunnitelman niille, jotka haluavat kokeilla palvelua riskittömästi.

Vapaa suunnitelma rajoittaa vaihtoehtoja, joita palvelimia ja asiakkaita voit käyttää. Ensinnäkin, jos et ole maksava asiakas, et voi käyttää selaimen laajennusta. Sen sijaan sinulla on 500 Mt kaistanleveyttä työpöytäsovelluksen kautta, ja se on rajoitettu vain lähimpään käytettävissä olevaan palvelimeen. 

Vapaat käyttäjät voivat käyttää mobiilisovellusta myös rajattomasti kaistanleveyttä, mutta vain lähin palvelin on käytettävissä. Lisäksi mobiilisovellus näyttää mainoksia ilmaisille käyttäjille. 

Vaikka tämä on hieno tapa uusille käyttäjille saada maku palvelusta, 500 Mt on melko niukka. Parempia vaihtoehtoja on tarjolla niille, jotka etsivät parasta ilmaista VPN-palvelua.

Jos pidät kokeiluversiosta ja aiot päivittää, on olemassa useita tapoja maksaa, mukaan lukien PayPal, luottokortti ja bitcoin, samoin kuin muut salaukset ja jopa erilaiset lahjakortit. Ostoksesi on suojattu seitsemän päivän palautusjaksolla, ja se antaa sinulle pääsyn jopa viiteen samanaikaiseen yhteyteen rajoittamattomalla kaistaleveydellä.

Helppokäyttöisyys

Käyttäjäkokemus X-VPN: n kanssa on yhdistelmälaukun ruumiillistuma. Pinnalla asiakas näyttää olevan tasavertainen muun kilpailun kanssa. Se käyttää melko vakioasettelua, joka sisältää suuren virtapainikkeen minimalistisen käyttöliittymän pääominaisuutena.

XVPN-Client

Näytön keskellä oleva virtapainike yhdistää sinut VPN: ään, joka voi tapahtua heti tai kestää yli minuutin ja sitten epäonnistua kokonaan. Asetusvalikot, kuten aiemmin katsoimme, ovat uskomattoman hedelmättömiä, joten ei pitäisi olla yllättävää, että nämä ovat tarpeeksi käyttäjäystävällisiä.

Tunneloinnin jälkeen VPN-yhteyden laatu näyttää myös vaihtelevan villisti. Puhumme tästä yksityiskohtaisemmin ”nopeus” -osiossa, mutta yhteyden päälle ja pois-luonne teki sekä surffailun että tuottavuuden erittäin vaikeaksi X-VPN: n avulla. 

Jos etsit VPN: ää, jolla on tarpeeksi kaistaleveyttä videoiden (tai jopa pelien pelaamisen) luotettavalle katselulle koulussa, muista tarkistaa paras VPN-kouluartikkeli. 

Viimeiseksi, kuten olemme jo koskettaneet – ja kosketamme sitä edelleen – asetusvalikossa oleville protokollille ei anneta todellista nimeään. Sen sijaan X-VPN merkitsee asetusten protokollat ​​”Protokolla A”, “Protokolla B” ja niin edelleen.

Helppokäyttöisyyden ja käyttäjäystävällisyyden kannalta tämä on yksi huonoimmista asioista, jonka VPN voisi tehdä. VPN-protokollan piilottaminen käyttäjältä itseltään ei ole mitään hyötyä, ja tekee vain X-VPN: stä entistä rikkaamman ja käyttökelvomman kuin se muuten jo olisi.. 

Niille, jotka ovat kiinnostuneita helppokäyttöisestä VPN: stä, joka pystyy pakaamaan enemmän ominaisuuksia kuin X-VPN, muista katsoa NordVPN-arvosteluamme.

Nopeus

X-VPN tuli ulos portista vahvana ensimmäisellä palvelimella, jolla testasimme sitä. Läheinen Yhdysvaltain palvelin palautti suurimman osan kaistanleveydestään, ylittäen 200Mbps latausnopeuden ja saavuttaen lähes saman nopeuden latauksissa.

Lisäksi tällä palvelimella oli tarpeeksi alhainen ping-arvo kilpailla valintaksi parhaalle pelaamisluettelon VPN: lle. Muuttuessamme asiat kuitenkin pahenivat ja huononivat X-VPN: n suhteen. Ison-Britannian palvelimen suorituskyky laski, kun lähetysnopeudet laskivat vain murto-osaan suojaamattomista nopeuksista.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)3292,66337,13
MEILLE.4209,78193,15
UK78116,744.17
Japani15269.812.16
Brasilia12448.192,51
Intia18962.831,89

Samoin Japanissa, Brasiliassa ja Intiassa havaittiin merkittäviä osumia suorituskykyyn latausnopeudella, latausnopeuksilla ja pingiaikoilla. Keskimäärin nämä tulokset laskevat X-VPN: n kaukana nopeimmista VPN-pisteistämme.

Asioita vielä pahempaa on se, että paperilla suoritettu suoritus ei edes avaa osoittaa, millainen on tämän VPN: n käytön todellinen kokemus. Toisinaan asiat toimivat normaalisti. Sivut latautuvat nopeasti, eikä videoiden toisto täydellä resoluutiolla edellytä yli hetkeä puskurointia.

Noin puolessa ajasta asiat jäätyvät kuitenkin kokonaan. Yhteys näyttää erittäin epävakaalta ja käyttäytyy ikään kuin se leikkautuisi sisään ja ulos. Verkkosivulle siirtyminen voi olla melkein välitöntä tai 45 sekuntia ennen kuin yhteys muodostuu ja asiat alkavat latautua. 

Tämä outo ja epäluotettava suorituskyky tarkoittaa, että vaikka paperinopeudet eivät olekaan pahin mitä olemme koskaan nähneet, kehotamme silti potentiaalisia käyttäjiä etsimään luotettavampaa tarjoajaa. Jotta suurten tiedostojen ja videoiden latausnopeudet pysyisivät paremmin, muista tarkistaa parhaiden VPN-palveluntarjoajoidemme torrent-roundup.

turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi luokka, jossa meidän on jatkettava kuolleen hevosen lyömistä. Kuten olet jo kuullut monta kertaa tässä artikkelissa, X-VPN ei merkitse asetusvalikossa olevia protokollavaihtoehtoja niiden todellisilla nimillä. 

XVPN-protokollat

Sen sijaan heille osoitetaan kirjaimia, jotka ovat epäkunnossa, ja kirjain “D” seuraa “I.” Tämä tekee mahdottomaksi määrittää käyttämäsi suojaustasoa tai jopa salausta. Tutkimme yksityiskohtaisemmin sitä, mitä meille kerrottiin tulevassa asiakaspalvelun osiossa, mutta lyhyesti sanottuna saimme selville, mitä protokollia käytettiin … eräänlaisia.

Meille toimitettiin linkki tälle sivulle, joka selitti X-VPN: n protokollat. Täällä voimme nähdä, että OpenVPN on heidän joukossa, mutta jälleen kerran sen tietäminen on merkityksetöntä, koska et tiedä, mikä vaihtoehto on OpenVPN asetuksissa.

Käytettävissä on omia protokollia, ja käytetty salaus muuttuu protokollasta riippuen. Nämä molemmat tekijät vaikeuttavat sitä, että sinulla ei todellakaan ole aavistustakaan siitä, mitä saat, kun valitset protokollaa sokeasti X-VPN: n käytön aikana..

Vaikka emme pystyneet havaitsemaan DNS- tai IP-vuotoja, tämä ei tarkoita, että VPN on turvallinen. Suojaustasoa on mahdotonta tietää tietämättä mitä protokolla on kulloinkin käytössä. 

Tämän vuoksi suosittelemme, että Kiinan suuren palomuurin takana – tai muualla, missä turvallisuus ja yksityisyys ovat elintärkeitä – takana olevia ihmisiä, katsokaa parhaita Kiinan VPN-palveluita. 

Tämä on suunnitteluvalinta, jolla ei ole loogista järkeä, ja emme näe mitään syytä X-VPN: lle tehdä asioita tällä tavalla. Niille, jotka ovat kiinnostuneita erittäin turvallisesta VPN: stä, joka ei jätä kysymyksiä vastaamattomiksi, lue TorGuard-arvostelu.

yksityisyys

Huolimatta kaikista asioista, jotka olemme nähneet X-VPN: n tekevän väärin koko tämän katsauksen ajan, meidän on annettava luottoa silloin, kun luotto on maksettava. X-VPN: llä on yksi tiivistä ja helppolukuinen tietosuojakäytäntö. 

Se on muutama lyhyt sivu ja sen rakenne on helppo löytää etsimäsi, jos olet kiinnostunut tietystä politiikan näkökohdasta. Se alkaa ilmoittamalla, että X-VPN ei kirjaa mitään VPN-käytön tai IP-osoitteesi käytöstä.

Tämä tarkoittaa, että se ei tallenna liikennelokeja tai tunnistetietoja VPN: n käytöstäsi. Se kuitenkin kerää joitain tietoja sekä verkkosivustolla että itse VPN: n kautta.

Jotkut tiedot tallennetaan, kun luot tilin, mutta kaikki tämä annetaan valitsemasi ilmoituksen yhteydessä. Tähän sisältyy sähköposti, maksutiedot ja sosiaalisen median tili, jos haluat luovuttaa ne. 

VPN kerää tietoja, kuten aikaleimat, virheraportit ja protokollan valinta. Kaikkia näitä tietoja käytetään auttamaan X-VPN: ää ylläpitämään palvelinverkkoaan, ja niitä ei voida tunnistaa.

Suoratoiston suorituskyky

X-VPN toimii yllättävän hyvin suoratoistossa. BBC iPlayer toimii samoin kuin Netflix ja Amazon Prime. Pystyimme saamaan kaikki nämä streaming-alustat toimimaan ilman mitään vaivaa yksinkertaisesti muodostamalla yhteyden kyseiseen maahan oletusasetuksilla.

Hulu kuitenkin pystyi havaitsemaan VPN: n ja kehotti meitä sammuttamaan sen, jotta voimme katsoa mitään. Onneksi niille, jotka etsivät tapaa hankkia Hulu-sisältöä, meillä on paras VPN-Hulu Roundup. 

Valitettavasti X-VPN: lle ei kuitenkaan riitä, että pystyt muodostamaan yhteyden useisiin suoratoistosivustoihin. Virran laatu ja luotettavuus on myös tekijä, joka meidän on harkittava.

Kuten huomautimme nopeuden osiossa, X-VPN tunsi menettävänsä jatkuvasti yhteyttä. Tämä käännettiin videoihin, jotka toisinaan latautuvat heti korkealla resoluutiolla, mutta aivan yhtä usein tuloksena oli rakeinen toisto 144p: ssä ja usein puskurointi.

Vaikka suurin osa streaming-sivustoista toimi, Hulu pystyi sammuttamaan meidät, ja X-VPN: n kokonaissuorituskyky jättää paljon toivomisen varaa streamingille. Jos etsit VPN: tä, joka potkaisee luotettavasti geoblokeroitujen sivustojen läpi ja jolla on samalla suorituskyky katsella sisältöä luotettavasti kiiltävältä teräväpiirtona, lue ehdottomasti suoratoisto-oppaamme VPN.

Palvelimen sijainnit

X-VPN väittää tarjoavansa yli 5000 palvelinta, jotka sijaitsevat 50 paikkakunnalla. Jos tämä palvelinmäärä on tarkka, niin liikenteen lisääntymisestä, joka aiheuttaa hidastumisen X-VPN: n verkossa, ei oikeastaan ​​tarvitse huolehtia..

XVPN-palvelimet

Tarjotut 50 sijaintia ovat hajallaan ympäri maailmaa. Kattaa kaikki alueet, joihin eniten luotetaan, mukaan lukien suuri osa Aasiasta, Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta. 

Toisin sanoen näyttää siltä, ​​että jotkut X-VPN: n tarjoamista sijainneista ovat virtuaalipalvelimia, mikä tarkoittaa, että jos asiat eivät toimi kunnolla, on usein tarpeen katkaista yhteys ja yrittää saada uusi satunnaisesti määritetty palvelin ja IP-osoite. Vaikka X-VPN: n palvelinverkko kattaa vaativimmatkin sijainnit, jotkut alueet jätetään hiukan kuiviksi. 

Suurin osa Afrikasta on laiminlyöty, mikä tarkoittaa, että tällä mantereella olevat voivat joutua muodostamaan yhteyden kauempaan palvelimeen, jolla on korkeammat pingiajat ja huonompi suorituskyky. Jos etsit hyvää VPN: tä Afrikalle, paras VPN: n Etelä-Afrikka -artikkeli on hyvä kohta.

Asiakaspalvelu

X-VPN tarjoaa kahta asiakastuen muotoa. Niille, jotka tarvitsevat apua heti, verkkosivustolla on live-chat-vaihtoehto. Sivuston mukaan henkilöstön lukumäärä on 24/6, ja sunnuntai näyttäisi olevan päivä, jolloin kukaan ei ole käytettävissä.

On myös sähköposti, johon voit tavoittaa, jos kukaan ei vastaa reaaliaikaisen keskustelun kautta, mitä voi tapahtua. Vastausajat vaihtelevat live-keskustelun mukaan, hetkestä yli 24 tunnin odottamiseen eikä vastauksen saamiseen ollenkaan. 

Lyhytaikaisen sähköpostin ja live-keskustelun lisäksi on myös ohjekeskus. Tämä sisältää pienen tietokannan, joka kattaa vain VPN: ää koskevat yleisimmät kysymykset yleensä, samoin kuin X-VPN: n tietyn palvelun, ja siitä on todennäköisesti vähän apua.

Tuomio

X-VPN näyttää olevan varovainen, ettei se pyöritä venettä ja noudattaa monia VPN-teollisuuden vakiokäytäntöjä. Samanaikaisesti sen hienomman pisteen suorittaminen putoaa niin tasaiseksi, että se on melkein koominen.

Pelkästään protokollien etikettien puuttuminen on paljon rikkovaa. Luotettava suorituskyky lisää vain loukkaantumista loukkaantumiseen, ja valikoiden rikkoutuneet osat ovat arkun viimeinen naula. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta VPN: ää, muista tutustua koko VPN-arvosteluiden arkistoomme.

Jos sinulla on ollut kokemusta X-VPN: stä, haluamme kuulla, kuinka sitä verrataan meidän kommentteihimme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map