Windscribe Review – loistava ilmainen VPN – päivitetty 2020

Windscribe-arvostelu

Windscribe on mielenkiintoinen VPN-palvelu, jonka tavoitteena on syrjäyttää parhaimmat tarjoajat ja melkein onnistuu. Vaikka se sisältää muutamia asioita, se on yleisesti ottaen erinomainen VPN ja sillä on ehdottomasti paras ilmainen suunnitelma. Tutustu Windscribe-arvosteluomme, jossa on kaikki tämän tulokkaan yksityiskohdat.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Edellinen

Seuraava

Windscribe on helppo kirjoittaa vain yhdeksi ilmaiseksi VPN-palveluntarjoajaksi, vaikka ei onneksi näin ole. Vaikka sen ilmainen suunnitelma on vaikuttava – todellakin parhaan VPN-oppaamme arvoinen – Windscribe erottuu muista syistä, etenkin sen ainutlaatuisesta lähestymistavasta hinnoitteluun ja pitkään ominaisuusluetteloon. 

Tässä Windscribe-katsauksessa aiomme tutkia näitä ominaisuuksia puhumalla hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, turvallisuudesta, nopeudesta, suoratoistotehokkuudesta, yksityisyydestä ja asiakaspalvelusta matkan varrella. Lopussa annamme tuomion ja päätämme, onko Windscribe VPN sen arvoinen vai ei. 

Jos olet markkinoilla ilmaista VPN: ää, Windscribe on helposti paras vaihtoehto. Kun kuitenkin alkaa maksaa – ainakin koko suunnitelmasta -, se muuttuu. Windscriptin alaparinopeudet näyttävät heikoilta verrattuna huippukoiriin, kuten ExpressVPN ja NordVPN, vaikka säästät muutaman taalaa. Lue Windscribe vs. NordVPN -teoksemme nähdäksesi kuinka sitä vertaillaan kautta linjan.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Windscriptille

ominaisuudet

Windscribe on ehdottomasti täynnä ominaisuuksia, eikä samalla tavalla kuin esimerkiksi CyberGhost (lue CyberGhost-arvostelu). Olennaiset asiat otetaan useimmiten huomioon, mutta sen sijaan, että piirtäisit ominaisuusluetteloa standarditarjouksilla, kuten jaetulla tunneloinnilla ja sovellusten tappamisella, Windscribe tarjoaa ainutlaatuisia.. 

Se voi olla hyvää tai huonoa riippuen siitä, mikä on sinulle tärkeää, mihin päästämme minuutissa. Mukana toimitetuista ominaisuuksista Windscribe pakkaa ne mukana. 

Yleisin on Secure.link, johon pääset tilin hallintapaneelin tai selaimen laajennuksen kautta. Secure.link skannaa syötettyjen URL-osoitteiden jäljittäjille ennen kuin siirryt siihen, jolloin sivustolle annetaan yleinen tietosuojapiste. 

windscribe-review-securelink

Käsi kädessä Secure.linkin kanssa on R.O.B.E.R.T. Tämä työkalu on DNS- ja IP-tason estäjä, jonka avulla voit suodattaa tietyn tyyppistä sisältöä Windscribe-yhtiön luomien luetteloiden perusteella. Se estää haittaohjelmat oletuksena, mutta se voidaan myös asettaa estämään sosiaalisen median sivustot, porno, uhkapelit ja jopa sivustot, jotka julkaisevat vääriä uutisia.

windscribe-review-Robert

Käytettävissä olevat luettelot kattavat useimmat emäkset, mutta voit myös luoda mukautettuja sääntöjä. Voit estää IP-osoitteiden tai verkkotunnusten luettelon lisäämisen tai väärinkäyttämisen. Lisäksi R.O.B.E.R.T. on helppo käyttää tilin hallintapaneelissa. 

Myös olennaiset ominaisuudet otetaan huomioon, Windscribe VPN sisältää DNS-asetukset, välityspalvelimen asetukset ja tap-kytkimen, jota se kutsuu hämmentävästi ”palomuuriksi”. Windscribe sanoo usein kysytyissä kysymyksissä, että ”tappaa kytkin” on väärä termi, mutta se on terminologia, jota kaikki muut VPN käyttävät. Jos kutsutaan sitä toiseksi, se tekee hämmentävän. 

Näiden asetusten ohella voit valita protokollan ja portin, josta puhumme tarkemmin alla olevassa ”turvallisuus” -osiossa. 

Windscribe tarjoaa joitain ominaisuuksia, joita mikään muu VPN ei tee, mutta joitain puutteita on vielä. Erityisesti Windscribe ei sisällä jaettua tunnelointia, jonka avulla voit lähettää liikennettä VPN-tunnelin läpi pitäen samalla muuta liikennettä pääyhteydessäsi (lue jaettua tunnelointia käyttävän palvelun IPVanish-arvosteluista). 

Samoin sovellusten tappamista ei sisällytetä, mikä sallii sinun käyttää tappokytkintä joissain sovelluksissa, mutta ei muissa. Nämä ominaisuudet eivät ole välttämättömiä – monet VPN: t siirtyvät niiden ohi – mutta ottaen huomioon kuinka paljon muuta Windscribe sisältää, heillä olisi tässä järkeä. Sanoisin, että jos nämä ominaisuudet eivät ole sinulle tärkeitä, Windscriptin nykyiset tarjoukset ovat edelleen erinomaiset.

Windscribe-ominaisuuksien yleiskatsaus

Windscribe-logowindscribe.com

Alkaa alkaen 417 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
Rajoittamaton

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
59 maata

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Chrome, Firefox, Opera

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
IPSec, OpenVPN, Stunnel, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi
Subreddit

Tietopohja

hinnoittelu

Windscribe on hinnoittelussa omassa liigassa. Se ei ole vain edullinen, mutta myös joustava. Sen avulla voit rakentaa suunnitelman erityisesti tarpeitasi varten. Siellä on myös runsas ilmainen suunnitelma, minkä vuoksi Windscribe otti kruunun parhaassa ilmaisessa VPN-oppaassamme, lyömällä yhä suosittua TunnelBearia (lue TunnelBear-arvostelu ja Windscribe vs. TunnelBear-vertailu).

Ennen kuin pääsimme siihen, puhutaanpa kuitenkin vakiona olevasta suunnitelmasta. Windscribe tarjoaa palvelun kuukausittain tai vuosittain, kun vuosisuunnitelma saa 55 prosentin alennuksen. Vaikka Windscribe ei tarjoa monivuotisia suunnitelmia, kuten NordVPN tai CyberGhost (lue NordVPN-arvostelu), sen ei tarvitse. Vuotuinen korko on sellaisenaan riittävän alhainen. 

Kuukausittainen hinta ei ole yhtä vaikuttava verrattuna Mullvad-palvelun kaltaiseen palveluun, mutta kuten voit nähdä Mullvad-arvostelujemme perusteella, se on melkein halvin kuukausittainen VPN. Verrattuna ahneimpiin palveluihin, kuten Astrill, Windscriptin kuukausittainen hinta on erinomainen (lue Astrill-arvostelu).

Windscribe ilmaiseksi

Olemme kuitenkin nähneet samanlaista hinnoittelua TorGuardin kanssa, kuten voit nähdä TorGuard-arvosteluamme. Se, mikä erottaa Windscribe: n, ei ole sen vakiosuunnitelma, mutta ilmainen. Windscriptin “rakenna suunnitelma” -vaihtoehto alkaa ilmaiseksi. Tarjoaa sinulle pienen luettelon palvelimista ja 10 Gt tiedonsiirtoa kuukaudessa. Voit saada ylimääräisen 5 Gt kuukaudessa myös twiittiviestillä Windscribe-tiedoista. 

Jos haluat laajentaa suunnitelmaa, voit lisätä lisäpaikkoja 1 dollarille kappaleelta. Jokaisessa sijainnissa on 10 Gt lisätietoa, ja jokainen sijainti on saatavana. 

Esimerkiksi, jos haluat USA: n Windflix-palvelimen – Windflix-palvelimet ovat suoratoistoa varten suunniteltuja erikoispalvelimia; lisää siitä ”suoratoistotehokkuusosiossa – se maksaa sinulle 1 dollaria kuukaudessa, ja sinulla on 20 Gt tietoa käytettäväksi. Minimihinta on 2 dollaria, kun ostat paikkoja, mutta silloinkin tämä suunnitelma on paljon. 

Uusien sijaintien ostamisen lisäksi voit myös ostaa rajattomasti dataa ja R.O.B.E.R.T. 1 dollaria kuukaudessa. Suunnitelman laatiminen on järkevää useimmille ihmisille, varsinkin jos olet kiinnostunut vain sisällön virtaamisesta tietyltä alueelta. 

Kun sinulla on mahdollisuus ostaa rajoittamatonta dataa, käytät todennäköisesti vain muutaman dollarin kuukaudessa tilaukselle, jota vertaamme vertaamiin VPN-palveluihin, joita olemme tarkistaneet. 

Henkilökohtaisten suunnitelmien ulkopuolella on myös joitain muita Windscribe-tarjouksia. ScribeForce on joukkuekeskeinen VPN, joka maksaa 3 dollaria henkilöä kohti kuukaudessa – 40 prosentin alennus opiskelija-alennuksesta on saatavana vuotuisissa suunnitelmissa – ja staattisia IP-osoitteita on saatavana 3 dollarista 8 dollariin kuukaudessa. Kuten vakiosuunnitelmat, voit käyttää näiden palveluiden ostamiseen bitcoineja, PayPalia ja luottokortteja. 

Rahat takaisin -takuita ei ole, mikä ei saisi olla yllätyksenä, koska ilmainen suunnitelma on olemassa. Pidämme joka tapauksessa ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota rahat takaisin -takauksen kanssa, koska sinun ei tarvitse etsiä palautusta.

Helppokäyttöisyys

Aloittaminen Windscribeistä on yksinkertaista. Napsauta kotisivulta napsauttamalla “Aloita” -painiketta ohjataksesi lataussivulle. Siellä Windscribe havaitsee selaimesi ja käyttöjärjestelmän ja suosittelee sitten oikeita asennusohjelmia. Voit asentaa selaimen laajennuksen, paikallisen sovelluksen tai molemmat ja rekisteröidä tilin sen ollessa käynnissä. 

windscribe-review-download

Windscribe käsittelee asioita hieman eri tavalla kuin muut VPN: t. Sen sijaan, että käydään läpi kassat ja rekisteröidään tili, voit luoda kirjautumistietoja riippumatta siitä, maksatko vai ei. Kirjautumistietosi sidotaan automaattisesti ilmaiseen suunnitelmaan, jota voit muuttaa myöhemmin.

Sieltä voit kirjautua sisään ja tarkastella tilisi hallintapaneelia. Vaikka kojetaulua käytetään tilauksen hallintaan kuten muidenkin VPN-verkkojen kanssa, Windscribe-ohjelmaa on enemmän tekeillä. Voit määrittää portin edelleenlähetyksen, määrittää R.O.B.E.R.T. ja tarkista linkit Secure.linkin avulla. Jotkut kojelaudan ominaisuuksista ovat saatavilla myös selaimen laajennuksessa. 

windscribe-review-kojelauta

Jos olet tyytyväinen aloittamiseen ilmaisella suunnitelmalla, voit palata takaisin sovellukseen. Jos haluat päivittää, napsauta “päivitä” “Tilin tila” -välilehdessä. Windscribe ohjaa sinut hinnasivulle, jolla voit ostaa täyden tilauksen tai rakentaa oman suunnitelmasi. 

windscribe-review-hinnoittelu-sivulle

Verrattuna esimerkiksi ExpressVPN: ään, Windscribellä on monimutkainen hintarakenne (lue ExpressVPN-arvostelu). Sitä ei kuitenkaan koskaan ole tullut ilmi. Windscriptin yksinkertaistettu lähestymistapa kirjautumisen avulla tekee tilauksen hankkimisen vaivattomaksi, vaikka paperilla hinnoittelu on monimutkaisempi kuin muut VPN-palvelut.. 

Tuuleta Windows

Paikallisen sovelluksen jälkeen Windscribe pyytää sinua kirjautumaan sisään. Jos sinulla ei ole selaimen laajennusta asennettuna, se avaa ikkunan, jossa kysytään, haluatko asentaa laajennuksen. Vaikka laajennus on pääasiassa erilainen tapa hallita VPN: ää, laajennus lisää mainosten estäjän ja Secure.linkin, joihin pääsemme muutamassa minuutissa. 

Paikallinen sovellus on kuollut yksinkertainen. Windscribe valitsee oletuksena “parhaan sijainnin”, mutta voit muuttaa sijaintiasi palvelinluettelolla, johon pääset napsauttamalla nykyisen valitun sijainnin vieressä olevaa “nuolta”.. 

Jos käytät ilmaista suunnitelmaa, voit käyttää vain sijainteja ilman tähtiä. Tähdellä varustetut sijainnit ovat ”pro” -paikkoja, jotka sisältyvät koko tilaukseen tai joita voi ostaa erikseen.  

windscribe-review-ikkunat

Päälle-kytkimen napsauttaminen käynnistää yhteysprosessin ja kiinnittää palomuurin. IP-osoitteesi päivittyy, kun yhteys on muodostettu, ja harmaa tausta muuttuu siniseksi, vaikka sitä ei ole nimenomaisesti sanottu, kun yhteys on valmis. Jos sinulla on Windows-ilmoitukset käytössä, Windscribe ilmoittaa sinulle myös siellä. 

windscribe-review-kytketty

Riippumatta siitä, oletko yhteydessä verkkoon, voit selata palvelinluetteloa ja muuttaa asetuksia, vaikka jotkin asetukset eivät tule voimaan, ennen kuin irrotat ja yhdistät uudelleen. Asetusvalikko on riittävän kattava tarjoamaan kriittisiä hallintalaitteita paljastamatta teknobabelliksi (lue tuskallinen esimerkki AirVPN-arvosteluista). 

windscribe-review-asetukset

Windscribe Android

Pitäisi olla yllättävää, että Windscriptilla on saatavana Android-sovellus, mutta lisäksi siinä on sovelluksia normaalisti rajoittaville Android-alustoille. Voit esimerkiksi määrittää sen Amazon Fire TV: ssä tai Nvidia Shieldissä. Siinä aikaisemmassa vaiheessa sinun olisi pitänyt käyttää APK: ta ja määrittää VPN manuaalisesti, mutta molemmille alustoille on nyt natiivisovelluksia.. 

windscribe-review-android

Tämä joustavuus on valtava. Kun käytät mediakeskuksen laitetta, kuten Nvidia Shield, sinun on yleensä määritettävä VPN reitittimellesi – Windscribe tukee sitä myös – ja kuljettava koko liikenne sen läpi. Windscribe-palvelun avulla on yksinkertainen tapa nousta esiin mediakeskuksessa, vaikka käytätkin Kodin kaltaista alustaa (lue lisää Kodin parhaasta VPN-oppaasta). 

Chromen Chrome-käyttöjärjestelmä

Mobiili- ja työpöytäsovellusten lisäksi Windscribe tarjoaa laajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Operalle. Laajennus on suurimmaksi osaksi vain yksi tapa hallita VPN: tä. Voit silti selata palvelimia ja muodostaa yhteyden sekä muuttaa joitain perusasetuksia. Lisäasetukset, kuten VPN-protokolla ja DNS-asetukset, on varattu paikalliselle sovellukselle. 

Laajennus on kuitenkin enemmän kuin välityspalvelin VPN: lle. Se antaa sinulle nopean pääsyn Secure.linkiin, estää mainoksia ja mahdollistaa online-tietosuojaominaisuuksien käyttöönoton, joista puhuimme yllä olevassa ”ominaisuudet” -osiossa. Toisin kuin useimmat VPN-laajennukset, kyse ei ole laajennuksesta tai paikallisesta sovelluksesta. Sinun tulisi käyttää molempia. 

Myös Windscribe näyttää ymmärtävän sen. Voit vaihtaa laajennuksen “selaimen” ja “paikallisen” välillä. ”Selain” -tila antaa sinulle täyden pääsyn VPN: ään ja sijaintiluetteloon, kun taas ”paikallinen” tila pitää selaimen laajennuksen ominaisuudet ennallaan ja antaa sinun hallita VPN: ää paikallisesti..

Nopeus

Windscribe VPN: n nopeustestaus oli kaikkialla. Vaikka pystyimme saamaan kunnolliset nopeudet lähellä kotia, Windscribe ei tee nopeimmasta VPN-oppaastamme. Hyppäämällä lammen yli testauspaikastamme St. Louisissa, Windscribe pudotti lähes 90 prosenttia suojaamattomasta latausnopeudestamme, mikä on väärin.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (St. Louis)886,7120.53
Paras sijainti (Kanada)3031.9315.07
Windflix Yhdysvallat.3673.5418.85
Alankomaat11320.418.5
Yhdistynyt kuningaskunta1158,7311.25
Windflix Japani1787,6114.31

Käytimme nopeustesteissä OpenVPN: ää ja UDP: tä, vaikka Windscribe oletuksena on IKEv2. Lisäksi sekoitimme maksetut ja ilmaiset palvelimet yhteen nähdäksemme, onko kuvioita olemassa. Vaikka näin näytti olevan varhaisessa vaiheessa testausta – USA: n Windflix-palvelin räjäytti Kanadan palvelimen vedestä – kietoutuessaan oli ilmeistä, että etäisyys on suurin tekijä. 

Kanada ja Yhdysvallat olivat hienoja, vaikka oli outoa, että Windscribe suositteli meille Kanadan datakeskusta. Alankomaat, Iso-Britannia ja Japani jäivät kuitenkin taaksepäin ja laskivat latausastetta noin 70–90 prosenttia. Latausnopeus pidettiin ehjänä, onneksi, mutta latausnopeudet ovat tärkeimpiä. 

Yllättäen kuitenkin viive oli joustava koko testauksen ajan. Japani saavutti sen lähellä 200 millimetriä, mutta jopa se on kohtuullista. Windscribe on yhdenmukaisilla pingiaikoillaan pelaamista varten parhaiden VPN-verkkojen joukossa. 

Muihin tarkoituksiin on parasta mennä nopeammalla VPN: llä tai pysyä IKEv2: nä protokollana, joka toimii paljon paremmin kuin OpenVPN UDP: n kanssa. Kuten muut VPN: t voivat tuottaa vakaan nopeuden OpenVPN: ää käytettäessä, Windscribe on silti lyönyt muutamia tappeja tässä osiossa.

turvallisuus

Mitä tulee VPN-tietoturvaan, Windscribe VPN noudattaa vakiintuneita käytäntöjä, vaikka joudut muuttamaan joitain asetuksia päästäksesi sinne. Laatikossa, Windscribe asettaa yhteystilan ”automaattiseksi”, joka tapauksessa valitsi IKEv2: n oikeaksi protokolliksi. Koska testimme Windows 10 -työpöydällä, käytämme mieluummin OpenVPN: ää. 

Oikeudenmukaisesti sanottuna Windscribe ei ole ainoa VPN, joka olettaa olette outo protokolla tai salaus. Esimerkiksi yksityinen Internet-yhteys käynnistyy AES-128: lla normaalin AES-256: n sijasta (lue Yksityinen Internet-käyttökatsaus). PIA: n tavoin on kuitenkin helppo muuttaa suojausasetuksia Windscriptin avulla. 

IKEv2 on oletusasetus, ja jos käytät mobiililaitetta, suosittelemme, että pysyt sen kanssa, koska yhteys pysyy ennallaan, kun vaihdat verkkoja. Työpöydällä OpenVPN on todennäköisesti parempi vaihtoehto, ja Windscribe antaa sinun valita kuljetusprotokollana UDP: n ja TCP: n välillä.. 

On myös kaksi kapseloitua OpenVPN-vaihtoehtoa: Stealth ja Wstunnel. Nämä protokollat ​​kietovat OpenVPN-yhteyden, jolloin se näyttää normaalilta Internet-yhteydeltä, joka on hyödyllinen sensuurin ohittamiseksi. Ne ovat yleisiä vaihtoehtoja myös Kiinan parhaimmissa VPN-palveluissa.

Windscribe Torrenting

Varkaudenvaihtoehdoilla ja AES-256-salauksella – lue salauskuvauksemme oppiaksesi siitä – Windscribe sopii torrentioon. Tästä huolimatta et voi käyttää mitään sijaintia torrentia varten. Joissakin paikoissa, kuten Etelä-Afrikassa, Venäjällä ja Intiassa, on P2P-kuvake, jonka kautta on kulkeva viiva osoittaen, että et voi torrentin noissa paikoissa. 

Vaikka tavallisen työpöytäsovelluksen käytön pitäisi riittää pitämään torrentin suojattu, Windscribe-palvelussa on myös saatavilla uTorrent-asennusopas. Huomaa kuitenkin, että vaikka voit käyttää työpöytäsovellusta etkä pysty asettamaan välityspalvelinta uTorrentissa, on huono idea käyttää välityspalvelinta uTorrentissa ilman työpöytäohjelmaa (lue lisää VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-oppaasta) ).

Testasimme DNS-vuotoja samoin kuin IP- ja WebRTC-vuotoja varmistaaksemme torrentin – ja kaiken muun asiaan liittyvän online-toiminnan – turvallisuuden. Windscribe tuli puhtaana, vaikka testattu useita paikkoja. Sen mainostettu vuodonsuojaus toimii hyvin.

yksityisyys

Windscribe ymmärtää selvästi, miksi ostat VPN: n, sanomalla tietosuojakäytännönsa yläosassa, että se ymmärtää, että sen on “kuljettava ohut linja” kerättävänsä suhteen. Jotkut tiedot kerätään, mutta mitään sellaista, jota ei voida kiinnittää sinuun. 

Kun kirjaudut, sinun on annettava käyttäjänimi ja salasana, mutta ei sähköpostiosoitetta. Voit lisätä sähköpostiosoitteesi tilillesi salasanan palauttamista varten, mutta niin kauan kuin käytät yhtä parhaista salasanahallinnoijista, sen ei pitäisi olla ongelma. Jos maksat, joudut syöttämään joitain laskutustietoja, mutta kolmas osapuoli käsittelee ne. 

Kun se on todella yhteydessä verkkoon, Windscribe kerää 30 päivän aikana siirretyn tiedon kokonaismäärän sekä viimeisimmän yhteyden aikaleiman. Aiempia istuntoja, alkuperäistä IP-osoitettasi ja käymiäsi sivustoja ei tallenneta. 

Istunnon aikana Windscribe tallentaa yhteyden ajan, siirretyn tiedon määrän ja käyttäjänimesi, mutta vain palvelimen muistiin. 

Tämä tarkoittaa, että kun irrotat yhteyden, tiedot hylätään heti, eikä mikään jäljitä sinulle. Koska sinun ei tarvitse toimittaa sähköpostiosoitettasi, myöskään tilin käyttäjänimeä ei voida välttämättä kiinnittää sinuun.  

Tämän todistamiseksi edelleen, Windscribe tarjoaa avoimuusraportin, jota päivitetään kuukausittain osoittamaan DMCA: n ja lainvalvontapyyntöjen lukumäärä sekä määrä, jota se on noudattanut. Kirjoittamishetkellä Windscribe on vastaanottanut kymmeniä tuhansia DMCA-pyyntöjä ja kourallinen lainvalvontapyyntöjä, ja se on tehnyt yhteistyötä yhtään.

Suoratoiston suorituskyky

Käyttämällä Windscribe-palvelimen ilmaisia ​​palvelimia tapasimme Netflixin ja Hulun esteiden, joiden pitäisi olla yhtä yllättäviä, kun taas Windscribe on maksanut Windflix-palvelimet, jotka on tehty erityisesti suoratoistoa varten (lisää siitä minuutissa). Silti testasimme sitä ensin ilmaisten palvelimien kanssa varmistaaksemme, etteivät ne toimisi. Jos haluat suoratoistaa ilmaiseksi, Windscribe ei ole VPN sinulle. 

Voit silti suoratoistaa halvalla, mutta rajoittamattoman data-vaihtoehdon ja useiden “pro” -palvelimien avulla. Jopa ilmaisilla palvelimilla, pääsimme käyttämään BBC iPlayer- ja Amazon Prime Video -sovelluksia, mikä on vaikuttava (lue paras VPN BBC iPlayerille ja paras VPN Amazon Prime Video -oppaille). Netflix- ja Hulu-palvelimille kuitenkin tarvitaan Windflix-palvelimia. 

Windscribe, Netflix: Windflix

Muutimme Windflix-palvelimiin, joita on saatavana Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Japanissa. Tosiaankin, kun siirryttiin Yhdysvaltain Windflix-palvelimeen, pystyimme käyttämään Netflixiä ja Hulua ilman mitään ongelmia. Jos olet kiinnostunut vain suoratoistosta, voit hankkia Windflix-palvelimen ja rajattoman datan vain 2 dollarilla kuukaudessa. 

Tästä syystä Windscribe ansaitsi paikan parhaassa VPN: ssä Netflixille ja parhaassa VPN: ssä Hulu-oppaille. Windscribe toimii moitteettomasti niin kauan kuin käytät Windflix-palvelimia. Koska tämä osa on ”pro” -suunnitelman mukana, tämä kohta on slam dunk.

Palvelimen sijainnit

Windscriptillä on sijainteja 59 maassa, ja jokaisessa maassa on useita paikkoja (se toimii noin 110 kaupunkiin). Vaikka luettelo voi vaikuttaa tuntemattomalta verrattuna HideMyAss-palveluun (lue HideMyAss-arvostelu), Windscribe ei käytä virtuaalipalvelimia, kun taas HideMyAss. 

Kaikissa sijainneissa on todellisia fyysisiä palvelimia, joten kun muodostat yhteyden esimerkiksi Latviaan, saat IP-osoitteen kyseisessä paikassa olevalle palvelimelle.. 

Myös leviäminen on vakaata, ja Windscribe kattaa Lähi-idän ja Aasian alueet, joilla VPN-verkot eivät yleensä mene. Esimerkiksi palvelimia on Thaimaassa, Turkissa, Vietnamissa, Hongkongissa ja Singaporessa. Vaikka joitain eksoottisimpia paikkoja, kuten HideMyAss, kuten palvelu, nähdään luettelossa, niitä ei yleensä tarvita.

Asiakaspalvelu

Windscribe tarjoaa useita tukivaihtoehtoja, mukaan lukien perusteellinen tietokanta, tekninen tuki live-chatin ja sähköpostin välityksellä ja jopa alaraja, jolla on kirjoittamishetkellä yli 10 000 jäsentä. Alaluokka on hyödyllinen siitä huolimatta, että hänellä on doge meme -otsikko, ja suurin osa säikeistä saa vastauksen muutamassa tunnissa. 

Se on suorin tapa saada tukea, koska sähköposti kestää hetken – vaikkakaan ei liian kauas – ja suorakeskustelu ei ole aivan suoraa. Sivuston ympärillä voit napsauttaa oikeassa alakulmassa olevaa pientä vihreää ympyrää aloittaaksesi keskustelun Windscriptin AI-ohjaaman tukiedustajan Garryn kanssa..

windscribe-review-live-chat

Garry tekee työtä peruskysymyksissä – voit nähdä yhden sellaisen kysymyksen yllä -, mutta kaikki monimutkaisempi tarvitsee ihmisen. Kysyimme esimerkiksi ”unelmoivatko androidit sähkölampaista?” ja Garry kehotti meitä puhumaan ihmiselle. Onneksi voit tehdä sen samassa live-chat-ikkunassa, mutta se vaatii ensin Garryn läpi. 

Sinun ei kuitenkaan tarvitse ottaa yhteyttä kenenkään. Windscribe-tietokanta on täynnä reunaa asennusoppailla, UKK: lla ja vianetsintäartikkeleilla. Asennusoppaat ovat erityisen hyödyllisiä, esimerkiksi yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, kuinka Windscribe asennetaan Asus-reitittimiin. Jopa perusasennukset on katettu yksityiskohtaisesti, mikä on mukava nähdä.

windscribe-review-tietämyskanta

Jos törmäät ongelmiin, vianmääritysoppaat ovat ensisijaisesti sinun tulisi etsiä. Windscribe kattaa perusaiheet, kuten salasanan unohtamisen, mutta myös monimutkaisia ​​aiheita, kuten Windscribe API -sovelluksen estäminen verkossa. Asennusoppaiden ja vianetsintäartikkeleiden välissä sinun on harvoin, jos koskaan, etsittävä suoraa tukea.

Tuomio

Sikäli kuin ilmaisia ​​VPN-verkkoja on, Windscribe on meidän menosuositus. Myös maksettu versio on vaikuttava, kun otetaan huomioon, että voit rakentaa oman suunnitelmasi samalla kun käytät pitkää ominaisuusluetteloa. 

Toisin sanoen saat edelleen mitä maksat, etenkin nopeuden suhteen. Windscribe ei ole hidas pysyessään lähellä kotia, mutta kaukana matkustettaessa on parasta käyttää toista vaihtoehtoa. 

Löydät nämä vaihtoehdot paras VPN-matkaoppaasta. Muuten Windscribe on vaikuttava, sillä siinä on turha käyttöliittymä, joustava hinnoittelu ja laaja ominaisuusluettelo. Siksi arvostamme sitä erittäin hyvin VPN-arvosteluissamme. 

Suunnitteletko ladata Windscriptin? Mikä myi sinulle sen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Tuuleta usein kysyttyjä kysymyksiä

  • Mikä on Windscribe?

    Windscribe on ilmaisesta suunnitelmasta suosittu virtuaalinen yksityinen verkko, joka tarjoaa 10 Gt dataa ja rajoitetun palvelinverkon. Sillä on myös saatavana ”pro” -suunnitelma, joka sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja täydellisen luettelon palvelimista, mukaan lukien erityiset Windflix-streaming-sijainnit.

  • Kuinka Windscribe toimii?

    Windscribe, kuten mikä tahansa VPN, toimii salaamalla Internet-yhteytesi ennen kuin lähetät sen avoimeen verkkoon. Näin suojaat IP-osoitteesi ja kaikki muut henkilökohtaiset tietosi verkkosivustoilta ja verkkopalveluilta.

  • Kuinka turvallinen on Windscribe?

    Testauksemme perusteella Windscribe on turvallista käyttää. Se läpäisi DNS-, WebRTC- ja IP-vuotojen testimme ja ylläpitää kirjautumattomuutta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me