VyprVPN-arvostelu – Suuri turvallisuus – Päivitetty 2020

VyprVPN arvostelu

VyprVPN on ollut olemassa jo pitkään ja käynyt läpi useita valtavia muutoksia. Viimeisin kierros on tuonut parannetun sovelluksen ja vähemmän töykeän asiakaspalvelun, vaikka nopeusongelmat ovatkin edelleen. Lue yksityiskohdat täysin päivitetystä VyprVPN-arvosteluesta.

Paras-VPN-arvostelut

Viime kerralla katsoessamme VyprVPN: ää, siinä oli joitain standout-vahvuuksia ja räikeitä heikkouksia. Meihin vaikutti huippuluokan tietoturva ja VyprVPN: n oma protokolla, Chameleon, mm..

Se ei kuitenkaan ollut vielä valmis parhaaseen VPN-sijoitukseen keskinkertaisen nopeuden ja surkeasti huonon asiakastuen takia. Uuden käyttöliittymän käyttöönotto, muun muassa VyprVPN: n ympärillä tapahtuvien muutosten joukossa, rohkaisi meitä kuitenkin ottamaan uuden katseen ja kirjoittamaan päivitetyn VyprVPN-arvion..

Vaikka useat asiat, nimittäin asiakaspalvelu, ovat parantuneet, on muitakin alueita, joissa tapahtuu vähemmän kuin ihanteellinen muutos. Katsotaanpa miten VyprVPN aikoo pyrkiä huipulle ja puhua mitä muutoksia teemme ja emme pidä.

VyprVPN Video Review

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot VyprVPN: lle

ominaisuudet

VyprVPN tarjoaa ominaisuuksia, jotka ohjaavat pelivalikoimaa yksinkertaisista asioista, joista melkein kenen tahansa tulisi olla ainakin heikosti perehtynyt, ominaisuuksiin, joita VyprVPN varoittaa sinua muuttamatta, ellet todella tiedä mitä teet.

Asioiden selkeämmältä puolelta VyprVPN tarjoaa tapikytkimen ja muutamia vaihtoehtoja siitä, kuinka asiakas käyttäytyy, kun käynnistät tietokoneen. Voit antaa sen suorittaa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä ja joko odottaa komentoa tai muodostaa yhteyden automaattisesti.

Mielenkiintoista on, että nämä kaksi vaihtoehtoa – käynnistyminen käynnistyessä ja yhdistäminen käynnistyksen yhteydessä – löytyvät valikon eri sivuilta. Tämä on vähän hämmentävää ja tekee epäselväksi, mitä tapahtuu, jos VPN on asetettu muodostamaan yhteys käynnistyksen yhteydessä, mutta et suorita. Testissämme emme kuitenkaan kyenneet saamaan aikaan minkäänlaista konfliktia tai kaatumista sekoittamalla niitä, vaikka. 

Lisäksi voit määrittää VPN: n muodostamaan yhteyden automaattisesti WiFi-verkoihin, joihin et luota. Tämä on hieno tapa välttää julkisen WiFi: n vaarat. VyprVPN tarjoaa myös omat omat protokollansa ja DNS-palvelimet, joita tarkastelemme tarkemmin “suojaus” -osiossa. 

VyprVPN kattaa kaikki tärkeimmät laitteet, mukaan lukien Windows, macOS, Android ja iPhone. Mobiilisovellukset ovat tällä hetkellä parhaimpia siellä, ja niissä on mahdollisuus muodostaa yhteys käynnistyksen yhteydessä, samoin kuin tappauskytkin ja luotettavasti toimivat automaattiset uudelleenkytkentäominaisuudet, mikä tekee siitä yhden parhaista VPN: n Android-suosikkeihin. 

VyprVPN Android

Lopuksi työpöydän asiakkaan asetusvalikossa on välilehti, joka lukee ”edistynyt” ja antaa varoituksen, joka suosittelee, että et muuta mitään, ellei VyprVPN-tuki ole määrännyt sinua tekemään niin. Tämä on kuitenkin loistava paikka tinkereille ja teknisille viesteille, ja se antaa sinun syventyä joidenkin protokollavaihtoehtojen tylyyn..

VyprVPN-Advanced

Kaiken kaikkiaan, vaikka VyprVPN ei ole kaikkein ominaisuusrikkain VPN, jota olemme nähneet, se onnistuu kattamaan kriittisen tärkeät perusominaisuudet, kuten tappauskytkimen, ja tarjoaa silti jotain niille, jotka haluavat mennä syvemmälle VPN-kokoonpanoonsa.

Siitä puuttuu silti asioita, kuten jaetun tunneloinnin tuki. Erityisesti jaettu tunnelointi on vaikea löytää ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat määritellä luettelon ohjelmista, jotka käyttävät tai eivät käytä VPN-yhteyttä. 

Tämän avulla ohjelmistopäivitykset, kuten ohjelmistopäivitykset, voidaan ladata täydellä nopeudella, kun taas yksityistä liikennettä lähetetään VPN: n kautta. Voit lukea tämän ominaisuuden erinomaisesta toteutuksesta ExpressVPN-arvosteluamme. 

On myös lyhyen huomautuksen arvoinen, että VyprVPN: ää ylläpitävä yritys Golden Frog tarjoaa myös joitain muita online-tietosuojapalveluita, jotka eivät ole suoraan sidoksissa VPN: ään. Yksi näistä erityisen mielenkiintoisista työkaluista on Cyphr, salattu viestisovellus mobiililaitteille. Voit oppia lisää tästä ja muista ohjelmista 99 työkalumme avulla suojaamaan yksityisyyttäsi.

VyprVPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

VyprVPN-logowww.vyprvpn.com

Alkaa 250 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti, UnionPay

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
30 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
Yli 70 sijaintia

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, PPTP, L2TP, kameleontti

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

VyprVPN tarjoaa yhden suunnitelman, joka on muutos tahtiin aiemmin tarjoamastaan ​​kaksisuunnitelmasta. Sen sijaan, että pysyisit alemman ja ylemmän tason vaihtoehdoilla, VyprVPN tarjoaa nyt kahden vuoden suunnitelman. 

Yhtenäinen suunnitelma on nyt VyprVPN: n Premium-tarjous, joka sisältää omistaman Chameleon-protokollan ja VyprVPN-pilven. VyprVPN-pilvi on VyprVPN-integraatio valitsemasi kolmen pilvipalveluntarjoajan välillä.

Vaikka useimmilla henkilökohtaisilla käyttäjillä ei ole tätä tarkoitusta, pienet yritykset saattavat nähdä vetoomuksen suojatakseen tiiminsä tietoja helposti. Voit lukea lisää tallennusvaihtoehdoista ja VyprVPN: n pilvipalvelusta täältä.

Vaikka kuukausittainen hinta on melko suorituskykyinen VyprVPN: n kaltaiselle iso-nimiselle VPN: lle, vuotuiset hinnat pudottavat järkyttävän määrän ja tekevät VyprVPN: stä yhden houkuttelevammista vaihtoehdoista kohtuuhintaisuuden suhteen.. 

VyprVPN: n hinnoittelussa on kuitenkin yksi tärkeä näkökohta, johon tehdään joitain suuria muutoksia. VyprVPN tarjosi aiemmin kolmen päivän ilmaisen kokeilujakson, ja kirjoittamishetkellä näyttää siltä, ​​että se toimii edelleen mobiilisovelluksessa..

Kuten aiemmassa VyprVPN-katsauksessa todettiin, tämä ei ole täysin riskitön kokeilu, koska sinun on silti annettava maksutiedot ja peruutettava suunnitelma ennen kuin kolme päivää on kulunut tai veloitettu. VyprVPN kuitenkin poistaa pian tämän ilmaisen kokeiluversion.

Sen sijaan se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tätä voidaan pitää kiistanalaisena siirronä tai jatkoa alkuperäisen oikeudenkäynnin toimintaan riippuen siitä, kuinka katsot sitä. Jos haluat kokeilla VPN: ää maksamatta mitään, muista tutustua ilmaiseen VPN-palveluartikkeliimme.

Helppokäyttöisyys

VyprVPN-protokolla ottaa käyttöön joitain parhaista ominaisuuksista evästeleikkurisuunnittelussa, jota useimmat VPN-asiakkaat käyttävät nyt, ja se lisää tietotiheyden tason, joka on miellyttävä nähdä teknisestä näkökulmasta, samalla kun se esitetään silti tavalla, joka ei ole silmätikku. 

VyprVPN-Client

Helposti vastaanotettavalla tavalla työpöydän asiakasohjelman pääikkunassa näkyy nykyinen julkinen IP-osoitteesi, yhteytesi aika – jonka lukema on “ei kytketty”, jos näin on – protokolla ja salaus. Siellä on myös vierityskaavio, joka näyttää lataus- ja lähetysliikenteesi viime hetken aikana. 

Kaiken tämän yläosassa on iso, sininen painike, joka yhdistää sinut oletuksena nopeimpaan palvelimeen. Jos et halua sitä, napsauta yhteyskuvaketta oikealla puolella olevaa sijaintikuvaketta siirtyäksesi palvelinluetteloon. Tämä on yksi paikka, joka voisi käyttää vähän hienosäätöä.

Pieniä asioita voitaisiin parantaa, kuten se, että palvelinluettelon oletusikkunan koko on hyvin lyhyt ja vaikeuttaa vieritystä. Palvelinluetteloa voidaan laajentaa hiirellä kuin normaalia ikkunaa, mutta jos oletusarvo on pitkä pystysuuntainen ikkuna lyhyen tynkän sijaan, olisi mukavaa.

Lisäksi hakutoiminto tarvitsee tarkan haun. Joten sen sijaan, että vierittäisit kokonaan alas kohtaan “u” löytääksesi Yhdistyneen kuningaskunnan, jos kirjoitit vain “UK”, “England”, “Britannia” tai muuhun muunnelmaan, sitä ei näytetä. Myönnetään, että tämä on ongelma myös melkein kaikissa muissa ylempien VPN-verkkojen kanssa, mutta se on pieni yksityiskohta, joka parantuessaan voisi parantaa sen käytettävyyttä.

Päivän lopussa meillä olevat valitukset ovat vähäisiä käytettävyysongelmia. Huolimatta pienistä tarkennuksista, joita voitaisiin tehdä täällä ja siellä, VyprVPN tarjoaa virtaviivaistetun käyttökokemuksen, joka silti sisältää huomattavasti osuvampia tietoja kuin useimpien VPN-verkkojen vakioasettelu.. 

Nopeus

Viime kerralla kun tarkistasimme VyprVPN: ssä, nopeus oli yksi sen heikoimmista lenkkeistä, ja näyttää siltä, ​​että niin on. Testissämme nähneet nopeudet eivät yksinkertaisesti ole kovin kilpailukykyisiä joidenkin muiden markkinoiden parhaimpien kilpailijoiden kanssa.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)5294,66319,24
MEILLE.894.9363.24
UK8659.2127.91
Brasilia14026.2913,74
Japani16966.9829.50
Saksa976,6519,12

Pingiajat eivät ole masentavia, joten VyprVPN ei riitä parhaan pelaamisen VPN: n kilpailuun. Jatkuvat latausnopeudet ovat liian alhaiset, jotta ne pääsevät nopeimpaan VPN-luetteloomme. Huolimatta paperin suorituskyvyn näköisestä heikkoudesta, olimme kuitenkin iloisesti yllättyneitä tosimaailman suorituskyvystä.

Kun löysimme verkkoa ja aloimme selaamaan, emme löytäneet mitään havaittavissa olevaa eroa millään palvelimella. Verkkosivut latautuivat nopeasti ja kaikki tuntui olevan reagoiva, kunhan ei ollut epätavallisen suuria elementtejä, kuten sulautettuja videoita. 

Jopa Brasilian ja Japanin palvelimilla, pystyimme saamaan HD-videon suoratoiston vain aluksi vaadittaessa vähäistä puskurointia. Niin kauan kuin vain selaat tai suoratoistat, VyprVPN tekee työn, mutta suurempien tiedostojen siirtäminen voi osoittautua hankalaksi.. 

Niille, jotka etsivät kaistanleveydellä varustettua VPN: ää suurten datapalojen siirtämiseksi turvallisesti, suosittelemme tutustumaan CyberGhost-arvosteluun.

turvallisuus

Turvallisuudesta VyprVPN tarjoaa paljon vakaa vaihtoehtoja. Ensinnäkin, se tarjoaa joukon standardiprotokollia, mukaan lukien L2TP, PPTP ja mikä tärkeintä, OpenVPN. Niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää siitä, mitä kaikki nämä lyhenteet tarkoittavat, voit tarkistaa lisätietoja VPN-protokollan erittelystä.

Salaus on lukittu puolestasi käyttämästäsi protokollasta riippuen. Useimmissa protokollissa käytetään 256-bittistä salausta. PPTP käyttää kuitenkin 128-bittistä ja OpenVPN: llä on mahdollisuus käyttää 256- tai 160-bittistä salausta. 

Oletusarvoisesti asiakas käyttää OpenVPN: ää AES-256-salauksella, joka on VPN-tietoturvan kultainen standardi. Tavallisten protokollien lisäksi VyprVPN tarjoaa myös omistusoikeuden mukaisen protokollan nimeltä Chameleon.

Pohjimmiltaan Chameleon on muokattu versio OpenVPN: stä. OpenVPN: ään tehdyt muutokset, jotka tekevät Chameleonista erityisen, on suunnattu peittämään VPN-liikenne siten, että palvelimet ja verkkosivustot eivät voi kertoa, että se on VPN-liikennettä.

VyprVPN-protokollat

Tästä voi olla hyötyä kiertämällä geoblocking tai pääsy sivustoille, jotka muuten eivät salli VPN: n käyttöä. Tämä protokolla auttoi ansaitsemaan VyprVPN: n paikkana kunniamerkinnöissämme parhaille Kiinan VPN-palveluille -artikkelissa, vaikka muut asiat estävät sitä tekemästä kärkipaikkoja. 

Toisin sanoen, meidän ei koskaan tarvinnut käyttää tätä, koska pystyimme saamaan kaikenlaisen geoblokatun sisällön toimimaan tavallisella OpenVPN: llä muuttamatta yhtä asetusta, kuten keskustelemme streaming performance -osiossa. 

yksityisyys

Golden Frog osoittaa verkkosivustollaan, että sillä on pitkä historia puolustaa online-yksityisyyttä. Voisi toivoa, että sellaisella taustalla olevalla yrityksellä olisi vakaa tietosuojakäytäntö ja että VyprVPN asettaa tietyin tavoin esteen tälle. 

Vaikka sen tietosuojakäytäntö ei välttämättä ole yhtä ytimekäs tai siististi rakennettu kuin NordVPN: n, josta voit lukea lisää NordVPN-katsauksessamme, se tekee hyvää työtä selventääkseen kerättyjen tietojen laajuutta ja sitä, mihin niitä käytetään.

VyprVPN noudattaa kirjautumattomuuskäytäntöä, mutta jos olet ollut VPN-yhteyksissä kauan, tiedät jo, että tämä voi tarkoittaa paljon erilaisia ​​asioita. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kuitenkin melko paljon mitä pitäisi.

VyprVPN ei tee mitään lokitunnuksia DNS-pyynnöistä, eikä VPN itse tallenna liikennettä, IP-osoitteita tai muunlaista tunnistetietoa. Edelleen, että VyprVPN tarkistetaan riippumattomasti näiden standardien noudattamisen varmistamiseksi, lisäämällä sen yksityisyyteen ja nollalokivaatimuksiin paljon laillisuutta..

Suoratoiston suorituskyky

VyprVPN pystyi sulavasti ohittamaan kaikki testaamamme suoratoistopalvelut ilman, että meidän olisi muutettava yhtä asetusta. Vaikka on olemassa Chameleon-protokolla, joka on suunniteltu osittain tällaisia ​​tehtäviä ajatellen, meidän ei koskaan tarvinnut sitä käyttää. 

Tämä suorituskyky ansaitsi VyprVPN: n parhaassa VPN-verkossa Netflix-ohjelmalle. Lisäksi, vaikka monet testaamistamme palvelimien nopeuksista olivat riittämättömiä paperilla, kaikki näytti sujuvan ilman koukkua suoratoiston yhteydessä.

Läheiset palvelimet, kuten Yhdysvaltain palvelimet, toimivat hyvin samalla tavalla kuin silloin, kun meillä ei ollut ollenkaan VPN-yhteyttä kytkettynä. Videot latautuvat sisään ilman huomattavaa viivytystä ja oletusoikeus 1080p: ään. 

Joillakin kaukaisemmilla palvelimilla oli vain noin neljännes – puoli sekuntia havaittavaa viivettä ennen videon alkamista. Toisinaan video näyttäisi hiukan rakeiselta ja puskuroituu todennäköisesti 720p: n nopeudella, mutta melkein kaikissa tapauksissa se selkeytyy mukavaan 1080p: ään alle 15 sekunnissa.. 

Palvelimen sijainnit

VyprVPN: llä on kunnioitettava verkko, joka ylittää 70 sijaintia. Useat näistä sijainneista ovat levinneet Yhdysvaltoihin, kun taas monet muut ovat hajallaan ympäri Eurooppaa. On kourallinen muita Pohjois-Amerikan palvelimia, joita ei ole myöskään Yhdysvalloissa, nimittäin Kanadassa.

Etelä-Amerikassa on saatavana neljä sijaintia ja kunnollinen sijaintipaikka myös Aasiassa. Afrikka on hiukan jätetty pois, sillä siinä on vain kaksi palvelinpaikkaa, yksi Egyptissä ja toinen Algeriassa.

Viimeinkin Australiassa on tarjolla useita paikkoja Oseanialle, samoin kuin Uusi-Seelanti saa omat palvelimet. Vaikka tämä verkko riittää useimpien käyttäjien tarpeisiin, se palelee verrattuna joidenkin kilpailijoiden verkkoihin, joista yhdestä voit lukea HideMyAss-arvosteluamme. HideMyAss-verkostolla on yli 280 sijaintia 190 maassa.

Asiakaspalvelu

Viime kerralla kun tarkistasimme VyprVPN: ssä, havaitsimme asiakaspalvelun olevan surullisesti riittämätön. Onneksi näyttää siltä, ​​että asiat ovat muuttuneet huomattavasti parempaan suuntaan.

Aivan kuten viime kerralla, VyperVPN tarjoaa live chat- ja sähköpostituki. Jos avaat live-chat-ikkunan verkkosivustolla, sinua tervehtii aluksi robotti, joka kysyy sinulta mitä tarvitset. 

Kun vastaat, se antaa sinulle muutaman linkin VyprVPN: n laajaan tietokantaan, jonka se mielestäsi vastaa tarpeitasi. Näiden linkkien lisäksi se tarjoaa myös painikkeen, jonka avulla voit muodostaa yhteyden todelliseen ihmiseen.

VyprVPN-Tietopankki

Jos valitset tämän ja aloitat todellisen live-keskustelun, sinulle annetaan jonon sijainti. Suurimman osan ajasta olimme heti pisteessä numero yksi ja autimme noin viiden minuutin sisällä. 

Yhden kolmen vuorovaikutuksen aikana live-chat-tuki näytti kuitenkin olevan miehittämätöntä, koska ainoa vaihtoehto, joka meillä oli, oli jättää viesti. Sitten lähetimme tukeen sähköpostin, jota emme ole vieläkään kuulleet. Useita tunteja myöhemmin, yritimme live-chatia uudelleen. 

Tällä kertaa olimme sijalla numero kolme, ja kesti noin 20 minuuttia päästä linjan eteen. Kun olimme siellä, live-tuki oli erittäin hyödyllistä, mutta tämä oli selvä indikaattori siitä, että vaikka asiat ovatkin parantuneet, järjestelmässä on joitain piikkejä, jotka saattavat vielä tarvita silitystä. 

Mikä ei ole muuttunut, on se, että massiivinen tietokanta on edelleen jaettu VyprVPN: n ja useiden muiden Golden Frog -palveluiden, kuten Cyphr, kesken, mikä voi tehdä siitä hieman vaikeamman kuin sen on oltava, kun tarvitset toisinaan tarvitsemasi..

Tuomio

Vaikka VyprVPN on parantunut joillakin alueilla, olemme surullisia nähdä ilmaisen kokeilujakson alkavan. Asiakaspalvelu on ottanut suuria askelia oikeaan suuntaan, mutta nopeudet ovat edelleen heikko kohta, joka voisi käyttää työtä. 

Tuloksemme parantavat ehdottomasti VyprVPN: n sijoitusta VPN-kokonaisluokituksissamme, mutta se ei silti ole riittävän nopea ollakseen ravintoketjun kärjessä.

Jos sinulla olisi ollut oma kokemus VyprVPN: stä, olisimme mielellämme kuulevat siitä, miten se sujui, alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map