VPN.asia-arvostelu – päivitetty 2020

VPN.asia Review

VPN.asia on pahasti väärin kutsuttu VPN-palveluntarjoaja, joka perustuu Keski-Amerikkaan. Vaikka asiakaspalvelulla on mukava käyttöliittymä ja se tulee Netflixiin, asiakastuki ei ole kovin hyvä ja nopeudet ovat niin alhaiset, että et voi virrata oikein. Tutustu koko VPN.asia-arvosteluomme nähdäksesi miksi haluat jatkaa ostoksia.


Paras-VPN-arvostelut
VPN.asia kuulostaa siltä, ​​että sen pitäisi sijaita Aasiassa, mutta se on tosiasiassa sisällytetty Belizeen. Se on taloudellisesti hinnoiteltu VPN-vaihtoehto, jolla on melko minimaaliset ominaisuudet, jolla on puhdas kirkas käyttöliittymä, mutta jolla on vain vähän muuta erottaa se muiden siellä olevien VPN-palvelujen joukosta, erityisesti paras VPN-valinta.

Se ei ole paras VPN torrentia varten, koska sen nopeus ei ole suuri, vaikka siinä onkin kunnolliset suojausominaisuudet. Se ei ole myöskään paras katsella geoblokattua sisältöä, koska vaikka se pääsee Netflixiin, kuvanlaatu on heikko. Katso parhaista Netflix-VPN-arvosteluistamme parempia vaihtoehtoja.

Suurin lakko VPN.asiaa vastaan ​​on kuitenkin se, että se ei noudata rahat takaisin -takaustaan. Jos shoppailet vain VPN-verkkoja, anna VPN.asialle leveä laituri. Jos kuitenkin uskot, että tämä saattaa olla sinulle, jatka lukemista.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja VPN.asia: lle

ominaisuudet

VPN.asia on vähän kiinnostavia ominaisuuksia. Kokosuunnassa sen työpöytäasiakas on jossain Shellfire-palvelun kaltaisten suurten hankala rajapintojen (katso Shellfire-arvostelu) ja useimpien markkinoiden johtavien VPN-palveluiden mobiilikokoisten työpöytärajapintojen välillä. Katso esimerkki ExpressVPN-arvosteluista.

Mobiilikokoisen työpöytäsovelluksen etuna on, että voit sijoittaa sen näytön reunaan samalla kun teet muita asioita ilman, että se menee liian paljon tielle. VPN.asia-käyttöliittymä on kaksi kertaa suurempi kuin mobiililaitteen näyttö, joten se on vähän iso sijoittaaksesi näytön reunaan tällä tavalla.

Näyttää siltä, ​​että suurin osa ominaisuuksista on asetettu asiakkaan pintaan sen sijaan, että siinä olisi sarjan näyttöjä. Asioiden järjestämiseen tällä tavalla on varmasti jotain sanottavaa, jotta voit ottaa kaiken yhdellä silmäyksellä ja asiakas on värikäs ja houkutteleva.

Äskettäin VPN.asia-käyttöliittymään on lisätty tappokytkin. Tämä on toiminto, joka katkaisee Internet-yhteyden, jos VPN-yhteys epäonnistuu. Se on hyödyllinen turvaominaisuus, joka varmistaa, että kukaan ei väläytä IP-osoitettasi, kun vartijasi on alhaalla.

Aikaisemmin se oli nopeustesti, joka on nyt poistettu käyttöliittymästä, ja nyt se vain kertoo IP-osoitteesi ja kuinka kauan olet ollut yhteydessä. Jos haluat “täyden suojan” -vaihtoehdon, joka oli aiemmin siellä, löydät sen “Asetukset-välilehdestä”.

”Asetukset” -välilehden sisällä voit valita yhteystyyppejä, kuten UDP ja TCP, sekä erilaisia ​​salausprotokollia. Mahdollisuus valita helposti salausprotokollien välillä on ominaisuus, jota kaikki VPN-palvelut eivät tarjoa, joten on hyvä nähdä se täällä.

Ei ole yllättävää, että VPN.asia ei tarjoa jaettua tunnelointia, joka on ominaisuus joistakin boutique-palveluista, jonka avulla voit valita, mitkä tietokoneesi sovellukset käyvät VPN: n läpi. Se auttaa optimoimaan yhteyden nopeutta, jos tietokoneesi viestintä tulostimen kanssa ei kulje palvelimen läpi seitsemän tuhannen mailin päässä.

hinnoittelu

VPN.asia on VPN-hinnaspektrin alaosassa ja on erittäin taloudellinen, jos valitset vuosivaihtoehdon. Kysymys siitä, lasketaanko tämä vastinetta rahalle, kun otetaan huomioon sen puutteet. Ympärillä on samankaltaisia ​​hinnoiteltuja vaihtoehtoja, jotka tekevät useimmat asiat paremmin kuin VPN.asia tällä hetkellä. Katso esimerkki MullvadVPN-arvosteluista.

VPN.asia sanoo verkkosivustollaan, että se hyväksyy kaikki maksutyypit, mutta tämä on tyypillinen liiallinen ilmoitus. Se hyväksyy tärkeimmät luottokortit, samoin kuin bitcoinit ja ”maksupalvelut”, mutta se ei sisällä hämärämpiä sähköisiä maksutapoja, joita kilpailijoiden keskuudessa usein on tarjolla..

Rahat takaisin -takuu

VPN.asia tarjoaa seitsemän päivän rahat takaisin -takuun, jos haluat testata sen itse. Emme kuitenkaan saaneet rahat takaisin, kun kirjoitimme ensimmäisen version tästä arvostelusta vuosi sitten, eikä tällä kertaa. Jos haluat vain testata palvelun, voit maksaa kuukausittain ja säästää itsellesi muutaman taalaa.

VPN.asialla on myös viittaussopimus, jonka avulla saat 30 päivän ilmaisen VPN-kattavuuden jokaiselle viittaamallesi ystävälle, joka kirjautuu. Tämä on hyvä juttu, jos se tosiasiallisesti elää sen osan suhteen, mitä se lupaa verkkosivustolla.

Helppokäyttöisyys

VPN.asia on helppo asentaa. Siirryt verkkosivuston latausosioon, napsautat käyttöjärjestelmän latauspainiketta, vedä ja pudota -kuvake sovelluskansioon ja olet valmis lähtemään. Ennen kuin käyttöliittymä otetaan käyttöön, se pyytää sinua kirjautumaan sisään kirjautumistiedoilla, jotka lähetettiin sinulle tilaessasi palvelun.

Käyttöliittymä on melko minimalistinen verrattuna moniin VPN-palveluihin, jotka ylikuormittavat asiakkaitaan kaikenlaisilla mikroasetuksilla. VPN.asian asiakas näyttää palvelinluettelon, yhteyspainikkeen, tapinkytkimen ja painikkeet, jotka linkittävät sinut sisäänkirjautumistietoihisi.

Aluksi ei ole itsestään selvää, että yksityiskohtaisempien asetusten saamiseksi sinun on napsautettava linkkiä sähköpostissa, jonka se lähettää sinulle sovelluksen asentamisen jälkeen. Tämä ilmoittautuu tukipalveluihin, eikä ole epäselvää, miksi tämä on tehtävä erikseen palvelun tilaamisesta..

Siinä pyydetään sinulta tässä vaiheessa antamaan koko nimesi eikä sovelluksen sisään kirjautumiseen käyttämäsi sähköpostiosoite, mikä tarkoittaa, että sinun on muistettava enemmän kirjautumistietoja kuin tuntuu ehdottoman välttämättömiltä..

Yhdistäminen ja katkaiseminen palvelimiin on helppoa, ja killswitch-painike on myös siellä käyttöliittymässä, mutta oikeita muita asetuksia ei puhuta siitä, että tästä tehdään luultavasti vähiten konfiguroitavissa oleva VPN-palvelu, jota viime aikoina olemme nähneet..

Yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta. siinä on ärsyttävä virke siinä, että kun napsautat ja korotat palvelimen, napsautat sitten kytke-painiketta, se poistaa valintasi ja antaa virheilmoituksen. Jokaisessa palvelimen sijainnissa on myös oikea osoittava nuoli, joka näyttää tekevän mitään.

Palvelimen valitsemiseksi sinun on kaksoisnapsautettava palvelinta ja sitten vihreä yhteyspainike aktivoituu itsestään, jolloin siitä tulee punainen “katkaise” -painike. Voit sitten irtisanoa asiakkaan napsauttamalla sen ulkopuolella olevaa kohtaa, ja palauttaa se takaisin napsauttamalla valikkopalkin kuvaketta, joka on niin pieni, että voit erehtyä siihen, että näytölle on juuttunut ruokapala..

Valikkopalkin kuvake tai telakan kuvake, jos käytät Mac-tietokonetta, eivät kerro, onko sinulla yhteys millään hetkellä. Sinun on tuotava esiin asiakas, jonka voit tehdä joko napsauttamalla valikkorivikuvaketta ja napsauttamalla “Näytä”.

Tuetut laitteet

VPN.asia tukee Windowsia, Macia, iOSia ja Androidia, mutta se ei tee yhtä harvinaisempia käyttöjärjestelmiä kuten Linux tai Kindle, tai tarjoa tukea reitittimen määrittämiseen.

Se sallii useiden yhteyksien muodostamisen, mutta tämä ei ole aivan yhtä helppoa kuin miltä se kuulostaa, koska se sallii vain yhden yhteyden jokaiselle laitetyypille. Siksi, jos sinulla on kaksi kannettavaa tietokonetta, et voi käyttää sitä molemmissa, mutta jos sinulla on kannettava tietokone, iPad ja älypuhelin, josta olet huolehtinut.

Palvelimen sijainnit

Sivustolla kerrotaan, että sillä on palvelimia 30 maassa ja laskemassa. Asiakasrajapinnassa näkyy kuitenkin vain 25 palvelinta, ja koska useissa maissa on useampi kuin yksi palvelin, tämä on enintään puolet ilmoitetusta määrästä..

Maantieteellinen leviäminen on tietyllä tavalla hyvä: Paikoissa – kuten Bangkok, Kuala Lumpur ja New Delhi – on palvelimia, joita monet VPN-palvelut eivät edusta nykyään. Sillä ei kuitenkaan ole palvelimia Keski- tai Etelä-Amerikassa huolimatta siitä, että se on sisällytetty Belizeen, eikä palvelimia Afrikassa tai Lähi-idässä.

Sen palvelinpaikat voivat suositella sitä ihmisille, joilla on tiettyjä sijaintikohtaisia ​​tarpeita, mutta muuten VPN.asia on ehdottomasti yksi markkinoiden huonoimmista palveluista palvelimien lukumäärän suhteen..

Nopeus

Nopeudet, joita seurasimme VPN.asiassa, olivat hitaita, yleensä 10 – 20 prosenttia suojaamattomasta nopeudesta, joten et todennäköisesti halua käyttää sitä torrentitoimintoihisi tai suoratoistoon (tutustu parhaaseen VPN-verkkoon suoratoistoa varten parempia vaihtoehtoja).

Sijainti: Ping: Lataa: Tallennettu:
Venäjä:210,68.95
Chicago3531.491.26
Vancouver:5510,8221.95
New Delhi:4602,282,69
Amsterdam1526.6920.5 [kyllä ​​todella]
Lontoo:1661,773,05

On huomattava, että eurooppalaiset ja aasialaiset palvelimet ovat nopeampia kuin Pohjois-Amerikassa, luultavasti johtuen yhdistelmästä amerikkalaisten palvelimien suurta asiakaskysyntää ja eurooppalaisten palvelimien läheisyyttä sijaintiin.

turvallisuus & yksityisyys

VPN.asia käyttää kirjautumattomuuden käytäntöä ja käyttää 256-bittistä AES-salausta, joka on nyt standardi VPN-teollisuudessa. Se antaa sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja salausprotokollien suhteen: Sen kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat L2PT ja PPTP, jolla on tunnettuja tietoturvaheikkouksia, mutta joka on usein nopeampi kuin jotkut turvallisemmista vaihtoehdoista..

Sinulla on myös mahdollisuus yhdistää OpenVPN joko TCP- tai UDP-yhteystyyppeihin. Nämä yhteystyypit tarjoavat erilaisia ​​nopeuden ja vakauden yhdistelmiä, ja voit pelata heidän kanssaan, kun koet hitaita torrentinopeuksia tai haurasta yhteyttä katsellessasi suosikki TV-ohjelmasi.

Salausprotokollien luettelossa on myös moodi nimeltään “stealth”, ja nimestä voi päätellä, että sen pitäisi olla pääsy geoblokeroituun sisältöön, kuten Netflix tai BBC iPlayer, mutta kun kokeilimme sitä, huomasimme, että Netflix heitti vakiovirheensä. viesti, jossa sanotaan, että näytimme käyttävän välityspalvelinta.

Pelattuaan salausprotokollan ja yhteystyypin eri yhdistelmiä pääsimme kuitenkin Yhdysvaltain Netflixiin käyttämällä OpenVPN: tä ja TCP-yhteyttä. Ennakoitavasti emme kuitenkaan päässeet BBC iPlayeriin, mikä on yleensä vaikeampi tehtävä useimmille siellä oleville VPN: ille (paitsi tietysti paras VPN BBC iPlayerille).

Vaikka sen kyky päästä Netflixiin on hyvä ominaisuus VPN.asiassa, on lisättävä, että yhteyden nopeuksemme kesti jyrkkä nosedive käyttäessään meitä saanuta protokollaa ja kuva oli toisinaan melko rakeinen, kun käytimme sitä.

VPN.asia meni hienosti DNS-vuototestimme sekä käyttäessäsi varkaustilaa että ollessasi yhteydessä Netflixiin. Se tarjoaa myös SHA-256-hash-todennuksen, joka on NSA: n kehittämä salaustoiminto ja tarjoaa uuden tietoturvatason, jos olet huolissasi hakkeroinnista.

Asiakaspalvelu

VPN.asian verkkosivustolla on hyvin suunniteltu aloitussivu, jossa sanotaan vakuuttavasti: “Valitse VPN-palveluntarjoaja, joka pystyy puhumaan puhetta ja kävelemään kävelyllä. Saat 5 tähden asiakaspalvelun räätälöityillä pyyntölomakkeilla ja 24/7 Internet-chat-edustajilla. Milloin vain. Missä vain.” Sitten sillä on väärin näyttävä asiakastodistus tämän väitteen varmentamiseksi.

Todellisuudessa käyttöliittymän yläosassa on painike, joka avaa verkkosivun, jolla voit muodostaa yhteyden VPN.asia-tukipalveluhenkilökuntaan. Sanotaan, että voit puhua heidän kanssaan live-chatissa, käyttämällä yhteyslomaketta tai suoraan sähköpostitse, mutta huomasimme, että livechat-painike ei toiminut, vaikka tukihenkilöstö oli verkossa.

Siksi käytimme yhteyslomaketta ja saimme ruudulla viestin kiittämällä meitä palautteesta, vaikka olimmekin esittäneet teknistä kysymystä. Muutama minuutti myöhemmin saapui sähköpostitse robo-vahvistus siitä, että kyselyämme tutkittiin. Emme kuitenkaan kuulleet heistä enää.

Sama pätee luvattuun palautukseen: Kirjoittamishetkellä olemme odottaneet seitsemän päivää vastausta pyyntöömme ja olemme melkein kirjoittaneet rahat takaisin. 

VPN.asia-tietokanta löytyy myös tältä sivulta, ja se on paljon mitään. Verkkosivun aloitussivulla on tosiasiallisesti enemmän tietoa tarjolla olevista ominaisuuksista. Koska se on äskettäin lisännyt uusia ominaisuuksia, kuten killswitch, kenties UKK on parhaillaan, mutta toistaiseksi ne eivät sisällä tietoja.

Tuomio

VPN.asia on VPN-palvelu, joka lupaa paljon ja tarjoaa vain osan siitä. Se suorittaa salauksen VPN: n perustoiminnot riittävästi, mutta ei vielä nouse VPN-asiakaspalvelun tai konfiguroitavuuden hienompiin pisteisiin.

Se on melko edullinen vaihtoehto, joka vie sinut Netflixiin ja sallii sinun torrentin turvallisesti, mutta sen hidas nopeus heikentää vahvuuksiaan, joten emme voi oikeasti suositella sitä tarjoavan vastinetta rahoilleen parhaimpaan hintaan verrattuna muihin VPN-arvosteluihimme..

Mitkä ovat kokemuksesi VPN.asiasta? Hyväksytkö vai eri mieltä tuomiostamme? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map