VeePN-arvostelu – Hyvä nopeus, huono tietoturva – Päivitetty 2020

VeePN-arvostelu

VeePN on uusi tulokas VPN-markkinoilla, näyttää siltä, ​​että se on helvetin ottanut sen haltuunsa. Se tarjoaa suuren nopeuden ja ominaisuudet, mutta jotkut vakavat tietoturvaongelmat ja huono asiakaspalvelu pitävät sen huippusuunnassa. Lue lisää VeePN-arvosteluista saadaksesi lisätietoja.


Paras-VPN-arvostelut

Niinkin kylläisillä markkinoilla kuin virtuaaliset yksityiset verkot, jokaisella tulokkaalla on paljon todistettavaa. VeePN on yksi tällainen tarjoaja, ja yllättäen sillä on paljon tarjottavaa.

Se tarjoaa vahvan nopeuden ja vankan hinnoittelun, etenkin niille, jotka kirjautuvat usean vuoden ajan. Asiakas on puhdas ja helppo käyttää. Lisäksi VeePN on yksi kuolevasta rodusta, joka hyväksyy bitcoinit ja tarjoaa asiakkaille hyvän tietosuojakäytännön.

Suuret heikkoudet, mukaan lukien IP-vuodot ja vastaamattomat asiakaspalvelun edustajat, estävät sitä tekemästä parhaimpaan VPN-luetteloomme. Vaikka VeePN: llä on vahva perusta, monet asiat on korjattava ennen kuin siitä tulee kilpailukykyinen vaihtoehto.

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

VeePN: n tarjoamat ominaisuudet ovat harvat, mutta kattavat tärkeimmät tukikohdat. Siellä on tapinkytkin sekä asetukset, joiden avulla asiakas käynnistetään käynnistyksen yhteydessä ja muodostetaan yhteys heti, kun asiakas käynnistetään. Nämä kolme ominaisuutta ovat perustana hyvälle turvallisuudelle, ja ne on välttämätöntä kaikille VPN: lle. 

Se kattaa myös tärkeimmät käyttöjärjestelmät, mukaan lukien macOS, Windows, iOS ja Android. Siellä on myös Google Chrome -laajennus, ja verkkosivuston ulkoasun perusteella on tarkoitus laajentaa tuettujen alustojen luetteloa laajennuksilla Mozilla Firefoxille, Operalle, Linuxille ja jopa Apple TV: lle..

VeePNOS

VeePN: ää ei voida asentaa reitittimiin, mutta näyttää siltä, ​​että ominaisuuden lisääminen on suunniteltu. Vaikka asiakas kattaa tärkeimmät ominaisuudet, monet muiden VPN-palveluntarjoajien tarjoamat kellot ja pillit jäävät pois.

VeePN-tappikytkin ja jaettu tunnelointi

Et voi luoda VPN-yhteyttä uudelleen yksinään, jos tappaja kytkeytyy päälle ja yhteys katkeaa. Ei myöskään ole mahdollista perustaa luotettavia verkkoja, jotta voit käyttää kodin WiFi normaalisti, mutta julkista WiFiä VPN: n avulla. 

Siitä puuttuu myös haittaohjelmien estäjä, mutta suosittelemme, että kiinnostuneet tutkivat parhaiden virustentorjuntaohjelmien luettelomme sen sijaan, että ne ovat tehokkaampia kuin VPN-integroitu ratkaisu.

Viimeiseksi, VeePN: stä puuttuu jaettu tunnelointi, mikä on hyödyllinen ominaisuus, jota monilla VPN: issä ei ole. Sen avulla voit valita, mitkä ohjelmat käyttävät suojattua VPN-yhteyttä ja mitkä käyttävät nopeampaa suojaamatonta Internet-yhteyttä. Jos tämä kiinnostaa ominaisuutta, suosittelemme Astrill-arvosteluamme lukemaan Astrillin erinomaisesta jaetun tunneloinnin integroinnista. 

VeePN on markkinoille uusi tulokas ja näyttää siltä, ​​että suunnitelmia on laajentaa sen ominaisuuksia, mutta tällä hetkellä se kattaa vain tärkeimmät ominaisuudet.

VeePN-ominaisuuksien yleiskatsaus

hinnoittelu

VeePN tarjoaa vain yhden järjestelmän kolmella aikavälillä: kuukausittain, vuodessa tai viidessä vuodessa. Kuukausittainen hinnoittelu on vakiona verrattuna useimpiin tarjoajiin, kun taas yhden ja viiden vuoden suunnitelmat tarjoavat merkittäviä säästöjä.

Verrattuna klassiseen arvovaihtoehtoon, kuten Windscribe, josta voit lukea lisää Windscribe-katsauksessa, kuukausi- ja vuosivaihtoehdot eivät ole liian vaikuttavia. Viiden vuoden suunnitelma on kuitenkin vahva vaihtoehto niille, jotka haluavat ilmoittautua pitkäaikaiseen toimintaan.

VeePN-liittymä tukee jopa 10 samanaikaista yhteyttä ja tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, mutta ilmaista kokeilua ei valitettavasti ole. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan VPN: ää ilmaiseksi, lue parhaat ilmaiset VPN-palvelut roundup.

VeePN kattaa tärkeimmät maksutavat, mukaan lukien luottokortit, PayPal, Paymentwall, bitcoin ja muut kryptovaluutat. Palveluntarjoajat, jotka hyväksyvät kryptovaluutan, ovat tulossa harvinaisiksi, mutta se on vertaansa vailla, kun kyse on nimettömästä maksusta, paitsi jos maksat käteisellä, jota muutamat tarjoajat tarjoavat, mukaan lukien Mullvad (lue Mullvad-arvostelu).

Helppokäyttöisyys

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän suunnittelussa yhä useammat VPN-palveluntarjoajat näyttävät poistavan sivun ExpressVPN: n kirjasta, josta voit lukea ExpressVPN-arvosteluamme. VeePN: llä on samanlainen asettelu kuin ExpressVPN: llä siinä, että se näyttää vain perustiedot vain asiakkaan ensimmäisellä sivulla.

VeePNClient

Ikkunan keskellä on virtapainike, joka yhdistää sinut VPN: ään. Tämän alapuolella on tekstirivi, joka osoittaa, oletko yhteydessä. Yhteysosoittimen alapuolella se näyttää, mihin muodostat yhteyden, ja napsauttamalla sitä avaa luettelon palvelimista, jotka ovat hyvin järjestettyjä ja helppoja etsiä.

VeePNSettings

Napsauttamalla kolmea riviä vasemmassa yläkulmassa, voit avata asetusvalikon, joka, kuten huomautimme “ominaisuudet” -osiossa, on karu. Se on kuitenkin muotoiltu hyvin ja tekee siitä helpon löytää tarvitsemasi. Jotkut protokollien kuvauksista ovat kuitenkin omituisia.

Esimerkiksi VeePN Smart TCP: ssä sanotaan, että ”todennäköisesti toimii nopeus ja turvallisuus”, mikä ei anna vihjeitä siitä, mitä se tekee. Tarkastelemme tarkemmin protokollavaihtoehtoja ”turvallisuus” -osiossa, mutta kaiken kaikkiaan se on ainoa valitus, joka voidaan nostaa VeePN-asiakasohjelmaa vastaan. 

VeePNProtocols
Verkkosivusto on myös hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen. Se tekee hyvää työtä viedäksesi sinut, missä tarvitset, olitpa sitten asiakkaan lataaminen, tilisi hallinnointi tai uuden tilauksen perustaminen.

Nopeus

Varmistaaksemme, että testauksemme on johdonmukaista, kun protokollavaihtoehtoja on useita, käytämme aina OpenVPN: tä. Testattaessa VeePN: ää OpenVPN-protokollaa käyttämällä, meillä oli vaikuttunut nopeudella, jonka se pystyi saavuttamaan.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)1572.065.75
Yhdysvallat1970,965.61
UK9369.145.61
Japani17769.454,36
Sveitsi10471.085.63
Etelä-Afrikka28143.873.14

Riippumatta siitä, olitko yhteydessä läheiseen tai kaukaiseen palvelimeen, suorituskyky oli tasaista, ja säilytimme suurimman osan jatkuvasta latausnopeudesta. Ainoa palvelin, joka ei toiminut muiden kanssa, oli Etelä-Afrikka, jolla oli vain noin 60 prosenttia nopeudesta, jonka muut palvelimet saavuttivat..

Pingiajat olivat myös hyviä ja odotetusti lisääntyivät riippuen etäisyydestä meidän ja palvelimen välillä. 

Kun tuli aika käyttää VPN: ää, se suoritti samoin kuin paperille saamamme numerot osoittivat, että se tekisi. Asiat latautuivat nopeasti ja verkkosivustot tunsivat olevansa reagoivia.

Tällaisen suorituskyvyn ansiosta VeePN näki itsensä laskeutuvan nopeimpaan VPN-luetteloomme, mutta aika näyttää, onko tulokkaalla mitä tarvitaan ylläpitää nopeaa nopeutta käyttäjän käyttäjäkunnan kasvaessa. 

turvallisuus

VPN-tietoturva on kaikkien palvelujen tärkein osa, ja VeePN: n kohdalla on aukko. Testattaessa DNS-vuotoja havaitsimme, että DNS-pyynnöt kanavoitiin pois paikallisista ISP-palvelimista ja Cloudflare-palvelimiin siinä paikassa, jossa olivat muodostaneet yhteydet kuin pitäisi, mutta IP-osoitteemme oli silti näkyvissä. 

Testasimme vuotoja OpenVPN: n avulla useilla palvelimilla ja huomasimme, että olimme esiintymässä todellisessa Yhdysvaltain sijainnissamme huolimatta VPN: stä, joka käytti DNS-palvelimia, jotka olivat paikassa, johon olimme yhteydessä. 

Asia jatkui myös muiden pöytäkirjojen kanssa. Vaikka OpenVPN on erinomainen protokolla ja VeePN sanoo verkkosivustollaan käyttävänsä AES-256-salausta, joka tarjoaa huippuluokan tietoturvaa, IP-vuotoon liittyvä ongelma on suuri haavoittuvuus. Se vähentää VeePN: n turvallisuutta, koska verkkosivustot näkevät silti todellisen sijaintisi ja seuraavat sinua Internetissä IP-osoitteesi avulla.

yksityisyys

VeePN: n tietosuojakäytäntö on tiivis ja antaa käyttäjille helposti ymmärrettävän tavan nähdä mitä tietoja ei tallenneta ja mitä tietoja säilytetään. 

VeePN: llä on kirjautumattomuuskäytäntö. Tämä tarkoittaa, että se ei kirjaa tai seuraa selaushistoriaasi, IP-osoitetta, DNS-kyselyitä, laitteen metatietoja tai muita metatietoja. Se kuitenkin kerää joitain tietoja.

Tilin luomiseksi sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja nimesi. Voit kuitenkin käyttää sähköpostiosoitetta ja tehdä nimen. Yhdistettynä kryptovaluuttamaksuihin se tekee sinusta nimettömän VeePN: n kanssa.

Lisäksi joitain yhteydenottotapoja tarvitaan, jos avaat palvelulipun, ja jotkut tiedot voidaan lähettää takaisin VeePN: lle, jos ohjelmisto kaatuu. Tietoja ei kuitenkaan ole linkitetty tiliisi, eikä niitä voida tunnistaa. 

Lopuksi, jotkut tiedot kerätään evästeiden avulla, kun vierailet VeePN-verkkosivustolla. Tarkastellaan esimerkiksi katseltujen sivujen määrää ja sitä, kuinka kauan olet verkkosivustolla, ja näitä tietoja käytetään verkkosivuston parantamiseen. Valitettavasti tämä käytäntö on käytännössä välttämätöntä verkossa.

Suoratoiston suorituskyky

IP-vuotamisen takia ”turvallisuus” -osiossa odotimme VeePN: ltä erityistä käyttäytymistä, kun yritimme streaming-palveluita.. 

Yritimme ensin BBC iPlayeria, joka toimi hyvin ja tunsi olonsa nopeaksi ja reagoivaksi. Sitten kokeilimme Netflixiä, joka myös toimi. Se jatkoi työskentelyä, kun käytimme palvelimia Isossa-Britanniassa ja Etelä-Afrikassa, mutta tekimme kuitenkin epävarmoja siitä, toimiiko se muissa maissa vai toimiiko se vain meille, koska olimme Yhdysvalloissa ja Netflix näki sen IP: n takia. vuodot. 

Amazon Prime Video oli sama tarina. Se toimi riippumatta siitä, olimmeko liitettyinä yhdysvaltalaiseen palvelimeen, brittiläiseen palvelimeen tai mihin tahansa muuhun palvelimeen. Tämä saa meidät ajattelemaan, että Netflix ja Amazon Prime Video antoivat meille katsoa sisältöä vain koska he tiesivät, että olemme Yhdysvalloissa riippumatta siitä, mihin VPN yhdisti.

Toisaalta Hulu ei toiminut edes silloin, kun olimme yhteydessä Yhdysvaltojen palvelimiin. Tutustu parhaaseen Hulun VPN: ään, jos se on ensisijainen asia.

Vaikka VeePN: n suoratoistotehokkuus oli hyvä ja asiat ladattiin ilman huomattavaa viivettä, pidämme huolta siitä, että VPN on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat suoratoistaa geoblokattua sisältöä sen omituisen käytöksen takia.

Jos etsit VPN-verkkoa, joka tunkeutuu streaming-palvelun VPN-tunnistukseen, tutustu oppaaseemme kuinka Netflix VPN-kielto voitetaan..

Palvelimen sijainnit

VeePN tarjoaa mahtavia 2500 palvelinta 50 paikassa. Se on vaikuttava palvelinluku etenkin tulokkaille. Itse asiassa se kilpailee jopa huippuluokan tarjoajien kanssa, mikä saa meidät ajattelemaan, että jotkut palvelimista ovat virtuaalisia. Tämä tarkoittaa, että kaistanleveyttä ei ehkä ole saatavana niin paljon kuin palvelimien lukumäärä ehdottaa, mutta se on vain epäily. 

Paikkojen valinta on myös vakaa. Kaikki tärkeimmät geoblokeroidut alueet kuuluvat, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Japani ja Saksa. Palvelimia on Afrikassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Oseaniassa, joten paikat ovat jakautuneet hyvin maailmanlaajuisesti.

2500 palvelimella VeePN on valmis vakavaan laajentumiseen, mikä tarkoittaa, että näkemämme nopeuden ei pitäisi heikentyä pian.

Asiakaspalvelu

Verkkosivunsa kotisivulla VeePN väittää saavansa 24/7 monikielisen tuen. Sivuston oikeassa alakulmassa on tekstikupla, joka antaa vaikutelman, että se johtaa live-keskusteluun. Useiden päivien ajan, kun seurasimme verkkosivustoa, tuo kupla avasi kuitenkin aina ikkunan, jonka mukaan edustajat eivät olleet käytettävissä ja meidän piti jättää viesti.

Se asettaa kyseenalaiseksi ympäri vuorokauden voimassa olevan tukihakemuksen pätevyyden. Lisäksi olemme lähettäneet viestejä tukihenkilöstölle, ja tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen emme ole saaneet vastausta 48 tunnin kuluttua.. 

VeePNSupport

Siellä on myös tietokanta, joka vastaa moniin kriittisimpiin ja yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin, mutta se on aneemista verrattuna laajempiin aiheisiin, joita monet kilpailijat käsittelevät. Ihannetapauksessa hidas tuki ja puutteellinen tietokanta voidaan täyttää ajan myötä palvelun kypsyessä, mutta asiakastuesta puuttuu sen nykyinen tila.

Tuomio

Vaikka VeePN: llä on vahva perusta ja se tarjoaa hyvät nopeudet ja vankan tietosuojakäytännön, siitä puuttuu keskeisillä alueilla. IP-vuodot koskevat, suoratoiston suorituskyky on hajanainen ja asiakastuki jättää paljon toivomisen varaa. 

Vaikka siitä voisi kasvaa voimalaitos VPN-teollisuudessa, sillä on vielä pitkä tie kuljettavanaan. Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää arvosteluja nähdäksesi, kuinka Powerhouse VPN näyttää, tutustu muihin arvosteluihimme, hyvä aloituspaikka saattaa olla NordVPN-arvostelu.

Jos olet kokeillut VeePN: tä, me mielellämme kuulemme siitä kommenttisi näkökulmasta. Kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map