TotalVPN Review 2020 • Onko se todella paras VPN?

TotalVPN-arvostelu

Huonot laskutuskäytännöt ja paljon käyttäjän valituksia. Vältä tätä palvelua.


TotalVPN-yleiskatsaus

Katso www.expressvpn.com

TotalVPN-ominaisuudet

TotalVPN-asetusvalikko

TotalVPN-asiakas

TotalVPn-tuetut laitteet

Edellinen

Seuraava

TotalVPN on lohkon uusi VPN-palveluntarjoaja, ja ne kasvavat nopeasti.

Heillä on tosiasiassa enemmän kuin riittävä palvelu monessa suhteessa – ja heidän täytyykin, koska he kilpailevat teollisuusjätteiden kanssa.

Mutta älä anna heidän nuoruuden huijata sinua. Olin aluksi skeptinen, mutta iloisesti yllättynyt, kun testasin heidän palveluaan.

Kuten muutkin palvelut, ne auttavat käyttäjiä peittämään IP-osoitteensa ja salaamaan tiedonsiirrot, jotta valtion virastot ja hakkerit eivät voi varastaa tietojasi. Ne voivat auttaa poistamaan maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston, mutta ne eivät välttämättä sovi hyvin kansainvälisille käyttäjille, pienten maiden kansalaisille ja matkailijoille, koska heidän verkkonsa on suhteellisen pieni verrattuna muihin vanhoihin palveluihin..

Tämän vuoksi on yllättävää, kuinka uudet he ovat, kuinka hienostunut heidän palvelunsa on. Käyttöliittymä on puhdas, kuten verkkosivusto, ja he ovat rakentaneet vankan palvelun, joka tyydyttää useimpien käyttäjien tarpeet.

Tarkastellaan tarkemmin niiden ominaisuuksia saadaksesi paremman käsityksen tästä uudesta palvelusta.

TotalVPN Review -sivulle

hinnoittelu & ominaisuudet

Kaikesta TotalVPN: stä näyttää olevan tyylikkäästi yksinkertainen. Monimutkaisen hinnoittelu- ja pakkausjärjestelmän sijasta käyttäjien on valittava vain yksi kahdesta vaihtoehdosta: ilmainen tai maksettu. Ilmainen versio on tosiaankin vain tapa testata palveluaan, koska sillä on tiukat rajoitukset. Rajoituksiin sisältyy kyky muodostaa yhteys vain 3 sijaintipaikkaan, kaistanleveys- ja tiedonsiirtorajoitukset ja vain yksi aktiivinen laiteyhteys.

On kuitenkin monia tarjoajia, jotka eivät edes tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Käyttäjien, jotka haluavat ostaa palvelun, täytyy maksaa vain 4,99 dollaria kuukaudessa. Maksetun suunnitelman avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden kaikkiin sijainteihin (tällä hetkellä yli 30 maailmanlaajuista sijaintia), ilman kaistanleveyttä tai datarajoituksia, 3 samanaikaista yhteyttä ja välityspalvelinta.

Ja siinä se on. Ei pitkäaikaisia ​​tilauksia lisäkelloilla ja pillillä – vain ilmainen tai kuukausittainen suunnitelma. Ja vaikka he ovat nuoria yrityksiä, heillä on palvelimia kaikilla suosituimmilla maantieteellisillä alueilla, mukaan lukien:

 • Yhdysvallat
 • Eurooppa
 • Kaakkois-Aasia
 • Hongkong  
 • Buenos Aires
 • Afrikka

He tekevät myös hyvää työtä sisällyttämällä kaikki ominaisuudet, joita käyttäjät ovat odottaneet vakiona toimivaltaiselta VPN-palveluntarjoajalta.

Niitä on saatavana kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä, kuten Windwos, Mac OS X, iPhone, iPad, Android Tablet, Android, ja ne toimivat jopa Chromebook-sovelluksessa. Lisäksi heillä on ympäri vuorokauden asiakastuki (josta keskustellaan myöhemmin). Ja kuten muilla palveluntarjoajilla, heillä on 99,99%: n käyttöaikatakuu – mikä tarkoittaa, että palvelimet ovat aina käytettävissä, paitsi teknisissä vaikeuksissa täällä.

Ja jos heillä on teknisiä vaikeuksia, se eristetään sijaintiin tai pieneen palvelinryhmään. Ei yksinkertaisesti ole uskottavaa, että kaikki heidän ylläpitämänsä palvelimet menisivät alas. Tämä takuu on melko vakio, mutta sinä olet yllättynyt siitä, kuinka moni palvelu ei aio suunnitella kapasiteettia oikein. Lisäksi he käyttävät kaikkia uusimpia ja parhaita salausalgoritmeja varmistaakseen, että käyttäjien tiedot ovat koskemattomia, koska ne ovat siirtymässä käyttäjän tietokoneelta VPN-palvelimelle..

Yhteysvaihtoehtoihin kuuluvat PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec ja IkeV2. Vaikka tämä saattaa kuulostaa fantastiselta, siitä on todella tulossa normi, ja jokainen pätevä tarjoaja tarjoaa nämä yhteysvaihtoehdot. Vaikka ne tarjoavat PPTP-yhteyden yhteysvaihtoehtona, suosittelemme käyttäjille välttämään tämän protokollan käyttöä. Se tarjoaa vain heikon salauksen, ja uskokaa tai älkää, se voidaan murtaa.

TotalVPN-ominaisuudet

Edellinen

Seuraava

yksityisyys & turvallisuus

Onko TotalVPN turvallinen?

Vaikka ne suojaavat käyttäjien tietoja salaamalla ne tavalla, joka tekee kolmansien osapuolten mahdottomaksi lukea tietoja, heidän käyttöehdoistaan ​​löytyy yksi asia, joka koskee erittäin paljon. Henkilökohtaisesti luulen, että he vain yrittävät pitää kätensä puhtaina laillisesti varaamalla oikeuden paljastaa tietoja, mutta se on silti pelottavaa.

Seuraava on heidän lainvalvontapolitiikkansa:

”Total VPN voi paljastaa käyttäjätietoja lainvalvontaviranomaisille ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta käyttäjälle tällaisten virastojen laillisesta pyynnöstä. Teemme täydellistä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa. ”

Lisäksi he kirjaavat tietyn tyyppisiä tietoja, jotka ovat melko tyypillisiä VPN-palveluntarjoajien keskuudessa.

He seuraavat pieniä määriä henkilökohtaisia ​​tietoja (kuten tilitiedot ja sähköpostit), kirjautumisevästeet, jotta voit tallentaa käyttäjätiedot ja seuraavan tyyppiset lokitiedostot:

 • Kun kirjaudut sisään heidän palveluunsa
 • IP-osoite, jota käytetään palveluun kirjautumiseen
 • Käyttäjätunnus

Nämä lokit ovat melko yleisiä, koska se auttaa palvelusuunnitelmaa kapasiteettitarpeiden ja verkon laajentamiseksi. He toteavat yksityisyydensuojakäytännössään nimenomaisesti seuraavan:

“Käytämme IP-osoitteita analysoida suuntauksia, hallinnoida verkkosivustojamme ja palvelimiamme, seurata pääsyä ja kerätä laajaa väestötietoa kokonaiskäyttöön.”

He eivät kuitenkaan varmasti pidä käyttäjän toiminnan tai henkilökohtaisten tietojen käyttölokeja. Kun Internet-liikenteesi on kapseloitu VPN-tunneliin, ei ole mitään hätää – kukaan ei näe tietojasi. Lisäksi he huolehtivat käyttäjien tietojen suojaamisesta. Turvallisuusyritykseltä olisi melko kiusallista menettää tietoja hakkereille tai työntekijöille.

He toteuttavat tiukat toimenpiteet tilitietojen suojaamiseksi, kuten heidän tietosuojakäytännössään todetaan:

”Total VPN käyttää teknisiä turvatoimenpiteitä estääksemme valvontamme tietojen menettämisen, väärinkäytön, muuttamisen tai luvattoman paljastamisen. Tällaisia ​​turvatoimenpiteitä ovat muun muassa fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt, joiden avulla suojataan ja varmistetaan verkossa keräämämme tiedot. “

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, käyttäjien tulisi olla tietoisia hyväksyttävästä käytännöstään. Tämä on melko yleistä ja suoraviivaista, mutta on syytä mainita, että seuraavia ei sallita:

 • Immateriaalioikeuksien loukkaukset
 • Laiton toiminta
 • Ei-henkilökohtainen käyttö
 • Alaikäisten seksuaalinen hyväksikäyttö

Lyhyesti sanottuna niiden hyväksyttävä käyttö- ja tietosuojakäytäntö ovat melko tyypillisiä. Ainoa asia, josta en pitänyt, oli varaus noudattaa lainvalvontaa – mikä on tosin ymmärrettävää.

Silti näyttää siltä, ​​että he mieluummin menettäisivät tietoja sen sijaan, että olisivat käyttäjiensä puolesta. Mutta kuten me kaikki tiedämme NSA PRISM -tapahtumaskandaalista, kun kyse on hallituksesta ja lainvalvonnasta, teknologiayritysten kädet ovat sidoksissa.

vahvuudet & heikkoudet

Vaikka ne eivät ole täydellisiä palveluita, ne ovat varmasti käyttökelpoinen vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat turvata Internet-yhteytensä. Tässä on mitä pidin ja mitä en pitänyt:

Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen heidän palveluunsa. Niistä puuttuu kuitenkin joitain muiden palveluntarjoajien lisäominaisuuksista, kuten NAT-palomuuri, VPN-tappokytkin, DNS-vuodonsuojaus ja muut erikoisominaisuudet. Tällä hetkellä heidän palvelunsa on virtaviivaista, kevyt, puhdas ja yksinkertainen. Odottaisin heidän vahvistavan ominaisuuksiaan ja globaalia verkostoaan kasvaessaan yrityksenä ja ehkä muuttaa jopa hinnoittelumalliaan kypsyessään – mutta se on vain spekulointia.

On totta, että ne eivät ole markkinoiden halvin palvelu, mutta ne eivät sijaitse Yhdysvalloissa, mikä on valtava plus. Näen heidät loistavana palveluntarjoajana käyttäjille ympäri maailmaa, mutta uskon, että eurooppalaiset käyttäjät haluaisivat heille parasta, koska heidän palvelimiensa pitoisuus on suurin. Jos olet utelias, suosittelen, että ainakin kokeilet heidän ilmaista kokeilua.

Mutta mitä se kaikki kiehuu? Pitäisikö sinun ostaa heidän palvelunsa? Se on päätös, jonka jätän sinulle, mutta uskon, että heille maksetaan kohtuullinen hinta tarjoamansa palvelun laadusta. Ne ovat varmasti kaukana hirvittävästä, turhauttavasta palvelusta. Ja minua kiinnostaa nähdä kuinka asiat menee tulevaisuuteen. Jos heidän palvelunsa on nyt nuorta yritystä, voin kuvitella heidän palvelunsa paranevan vain tulevina kuukausina.

Esitys

Kaiken kaikkiaan olin melko tyytyväinen nopeustestiin. Ennen kuin tutkimme tuloksia, haluan määritellä muutaman parametrin. Ensinnäkin, ymmärrä, että suoritin nopeustestiä ADSL-Internet-yhteydellä, jonka nopeus oli 5Mbps ja teoreettisesti 1Mbps.

Lisäksi yhdistin Hongkongin palvelimeen ja suoritin tavallisen nopeustestin sekä pingin Googlen DNS-palvelimille viiveen seuraamiseksi. Tulokset ovat seuraavat:

 • Lataa: 4.64Mbps
 • Lataa: 0,93
 • Nopeustestauspalvelimen ping: 62ms
 • Google DNS Ping: noin 88 ms

Toistaiseksi niin hyvä. Ne eivät todellakaan ole nopeinta testaamaani VPN: ää, mutta ne eivät ole kaukana pahimmasta. Yritin edelleen testata yhteyttä yritin suoratoistaa YouTube-sisältöä, ja se toimi hienosti.

Minulla ei edes ollut aikaa viettää videon puskurointia. Mutta mitä nämä nopeustilastot tarkoittavat erityyppisille liikenteille ja kokonaissuorituskyvylle? Ensinnäkin, menetin pienen osan kokonaisen lähetys- ja latauskaistan leveydestä.

Tämän on kuitenkin odotettavissa. Tosiasia on, että mikä tahansa VPN-palvelu aikoo tuoda yläpuolella Internet-yhteytesi. Tämä pieni määrä yleiskustannuksia ei kuitenkaan ole kohtuutonta.

Itse asiassa olin yllättäen yllättynyt siitä, että pingiajat olivat niin alhaiset. Nopea yhteys pystyy helposti vastaamaan suurimman osan käyttäjien tarpeista. Verkkotallennus, äänen ja videon suoratoisto ja tavallinen selaaminen eivät ole ongelma. Lisäksi jopa VoIP-puhelut olisivat korkealaatuisia tässä yhteydessä, mikä on mielenkiintoista, koska ääni on erittäin herkkä viiveelle.

Keskimääräinen VoIP-puhelu tarvitsee alle 300 ms latenssia, ja tämä yhteys täyttää helposti tämän vaatimuksen. En kuitenkaan ole varma, onko tämä paras vaihtoehto käyttäjille, joilla on erittäin vaativat tarpeet. Yksi mielessä oleva sovellustyyppi on reaaliaikainen pelaaminen, joka on erittäin herkkä viiveelle. Loppujen lopuksi kaikki riippuu siitä, missä pelipalvelin sijaitsee ja missä VPN-yhteytesi päättyy.

Pelaajille sanoisin, että on ehdottomasti nopeampia yhteyksiä muihin tarjoajiin, jotka sopivat paremmin pelaamiseen.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on iso juttu käyttäjille, jotka eivät ole teknisiä. Vaikka TotalVPN toimi hyvin, kun testasin niitä, ota huomioon, että jokaisessa käynnistys- tai lisääntymispalvelussa kokee joitain kasvavia kipuja. Sellaisenaan asiakastuki on todennäköisesti tärkeämpi tekijä TotalVPN: n suhteen kuin muiden tarjoajien kanssa. Yllättäen heillä on todella hyvä asiakastuki.

Kuten useimmissa muissakin palveluntarjoajissa, heidän verkkosivustollaan on live chat -ominaisuus, joka on käytännössä tapa pingistää tukihenkilöstö pikaviestillä. Pidän parempana näitä vaihtoehtoja kauhistuttaviin puhelintukijonoihin, joissa joudut tuntikausia kuuntelemaan hissimusiikkia ennen siirtämistä edustajalle. Lisäksi käyttäjät voivat aloittaa palvelupyynnön sähköpostitse.

Heillä ei ole vain pysyviä asiakastukiedustajia, vaan heidän verkkosivustollaan on myös kätevä tietokanta. Niille teistä, jotka eivät tunne VPN-ohjelmistojen asettamista mukavasti, tietokantaan on asennusoppaat Windowsille, Mac OS X: lle, iPhonelle, iPadille ja Androidille. Yleinen ohjeosasto on vähän ohut, mutta se kattaa kaikki perusasiat.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ohjekeskuksen sivulla on jopa vianetsintäoppaita. Uskon taas, että he tekevät hyvää työtä peittäessään tukikohtansa, en yksinkertaisesti voi sanoa, että se on kattava. Mutta jälleen kerran, siihen asiakastukihenkilöt ovatkin.

Ja mitä verkkosivustoon tulee – se on erittäin puhdas, houkutteleva ja helppo navigoida. Oli yksi asia, mistä en pitänyt siitä. Käyttäjien on ensin kirjauduttava sisään ja luotava tili, ennen kuin he pääsevät asiakastukisivulle. Tämä on vähän vaivaa, ja tuntuu siltä, ​​että on vielä yksi vanne hypätä läpi saadaksesi tukea.

TotalVPN Review Audioversion

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map