Täydellinen tietosuojakatsaus – päivitetty 2020

Täydellinen tietosuojakatsaus

Vaikka Täydellinen tietosuoja on jonkin verran kallista ja ei vaadi paljon kätesi pitämistä, se sisältää joukon ominaisuuksia, jotka on suunniteltu suojaamaan nimettömyyttäsi, ja tarjoaa enemmän määritysvaihtoehtoja kuin useimmat VPN: t tänään, ellei niin monta maayhteyttä..


Paras-VPN-arvostelut

Kun VPN-palveluntarjoajan nimessä on sana “yksityisyys”, oletetaan, että se suhtautuu yksityisyyteen vakavasti. Täydellinen yksityisyys ei ole markkinoiden halvin tai loistavin VPN-palveluntarjoaja, mutta yksityisyys on sen suurin myyntikohta – ja se osoittaa.

Tämä täydellinen tietosuojakatsaus toimii hyvien ja huonojen puoliensa kautta. Testaamme sen nopeuden, turvallisuuden ja suoratoistotehokkuuden ja pohdimme tarjolla olevia ominaisuuksia. Tarkastelemme myös hinnoittelua, palvelinten sijainteja, asiakaspalvelua, yksityisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ennen lopullisen tuomion antamista.

Täydellinen yksityisyys on hyvä VPN, kaikki huomioon ottaen. Tuotemerkki antaa sinulle maun siitä, missä sen painopiste sijaitsee, mutta hinta voi tehdä siitä kovan myynnin verrattuna markkinoiden parhaisiin VPN-palveluntarjoajiin..

PerfectPrivacy-ClientandSettings

PerfectPrivacy-ClientIndex

PerfectPrivacy-ClientSettings

PerfectPrivacy-SiteIndex

PerfectPrivacy-SitePrices

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehdot täydelliselle yksityisyydelle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Monet tarjolla olevista ominaisuuksista on suunniteltu tukemaan yksityisyyttä, missä Perfect Privacy todella loistaa.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsIndex

Perfect Privacy -palvelussa on Windows-työasemaohjelma ja määritystiedostot muille alustoille, kuten macOS, Linux, Android ja iOS. Sen mukana tulee myös OpenVPN: ää tukevien reitittimien määritystiedostot. Erillisiä mobiiliasiakkaita ei ole.

Windows-asiakas ei aio voittaa palkintoja suunnittelustaan, mutta sen käyttö on helppoa. Se näyttää luettelon palvelimista ja niiden nykyisestä kaistanleveyden käytöstä. Voit myös pingittää palvelimia testataksesi latenssia asiakkaassa, mikä on hieno kosketus.

Asiakas tarjoaa vaihtoehtoja DNS-vuodonsuojaukselle, joka otetaan automaattisesti käyttöön, kun muodostat yhteyden. Voit viedä tämän askeleen pidemmälle ja estää pysyvästi DNS-haut, jotka eivät läpäise VPN: ää.

Täydellinen yksityisyys Multi-Hop

Saat myös mahdollisuuden käyttää “CSS” – tai multi-hop-yhteyksiä, jotka reitittävät VPN-liikennettäsi useiden palvelimien kautta lisäturvallisuuden vuoksi. Muut palveluntarjoajat, kuten Surfshark (lue Surfshark-arvostelu), tarjoavat ominaisuuden, joten on hyvä nähdä se tällä yksityisyyttä koskevalla palvelulla.

Täydellinen tietosuoja tarjoaa SSH-tunneloinnin (tai “varkain VPN”, kuten palveluntarjoaja sitä kutsuu), joka auttaa käyttäjiä ohittamaan Internet-sensuurin Kiinassa ja muissa maissa, joten se on toinen ominaisuus lisää yksityisyyttä.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsDNS

Asiakas sisältää killswitchin (kutsutaan ”palomuuriksi”), joka auttaa estämään liikennettä, jos VPN ei ole aktiivinen. Se on epäselvää, mutta kunkin asetuksen vieressä olevien ohjeiden mukaan vakioasetus “aktivoi tunnelin ollessa aktiivinen” estää ei-VPN-liikenteen, kun yhteys on aktiivinen tai jos se katkeaa.

Voit lisätä suojausta aktivoimalla sen sijaan vaihtoehdot “kun ohjelma on aktiivinen” tai “aktiivisesti pysyvästi”.

Täydellinen yksityisyys ei tarjoa jaettua tunnelointia, joka löytyy ylimmältä VPN-palveluntarjoajalta, kuten ExpressVPN (lue ExpressVPN-arvostelu).

Et voi ottaa kaikkia asiakkaan tietosuojaominaisuuksia käyttöön. Jotkut vaativat aktivoinnin verkkosivuston kautta. Yksi tällainen ominaisuus on nimeltään “NeuroRouting”, joka laajentaa palvelun nykyistä monihyppyominaisuutta.

PerfectPrivacy-Site-Config

Palveluntarjoajan mukaan ”AI-pohjaista reititystä” käytetään liikenteen analysointiin, jotta se pysyy verkossa mahdollisimman pitkään ennen kuin se reititetään lähimpään VPN-palvelimeen määränpäähänsä.

Se valitsee nopeimman ja turvallisimman reitin liikenteellesi IP-osoitteesi muuttuessa jatkuvasti jokaisen uuden reitin luomisen yhteydessä. Jokaisella verkkosivustolla, jota käytät tai käyttämäsi ohjelma, on uusi reitti ja IP-osoite.

Se on vaikuttavaa ja voisimme väittää, että se on täydellisen yksityisyyden suojaava ominaisuus turvallisuuden kannalta. Koska se on otettu käyttöön tilisi asetuksissa verkkosivustolla, se on aktivoitu tilinlaajuisesti kaikilla laitteillasi.

Siellä on myös ”TrackStop”, suodatusratkaisu, jossa on erilliset mustat luettelot haittaohjelmille, mainoksille ja sosiaalisen median verkkosivustoille. Koska ominaisuus on tilinlaajuinen, suodattimet koskevat kaikkia laitteita.

Täydellinen yleinen tietosuojaominaisuudet

Täydellinen yksityisyyslogowww.perfect-privacy.com

Alkaa 1020 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, Luottokortti, Mobiamo, käteisellä, Paymentwall

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
Rajoittamaton

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys
1 000 Gt

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
7 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
55 palvelinta 23 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
128-AES, 256-AES, CAMELLIA-128, CAMELLIA-256

VPN-protokollat ​​saatavilla
IPSec, OpenVPN, PPTP

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Perfect Privacy – hinta – ei ole piilossa suurinta haittaa. Muut yksityisyyteen keskittyvät palveluntarjoajat, kuten Mullvad (katso Mullvad-arvostelu), tarjoavat tietoturvaa paljon halvemmalla.

Maksettuissa suunnitelmissa on tarjolla vain yksi ominaisuusjoukko. Ainoa ero on saamasi ajan pituus. Täydellisen yksityisyyden kuukausikorko palauttaa sinut takaisin 14,79 dollaria tai voit maksaa jopa kaksi vuotta 244,72 dollarilla, jolloin kustannukset laskevat noin 10,19 dollariin kuukaudessa.

Ilmaista kokeilua ei ole, joten joudut rekisteröitymään kuukauden ajan palvelun kokeiluun.

Jopa pidemmissäkin suunnitelmissa Perfect Privacy ei ole halpaa verrattuna joihinkin kilpailijoihin. Sinun on arvioitava kustannukset itse, mutta voit mieluummin monipuolisemman palveluntarjoajan, joka ottaa sen sijaan yksityisyyttä vakavasti, kuten NordVPN (lue NordVPN-arvostelu).

Voit maksaa Perfect Privacy -järjestelmästä yli 60 maksutavalla, mukaan lukien luotto- ja pankkikortit, PayPal ja kryptovaluutat, kuten bitcoin. Voit jopa maksaa käteisellä, jos haluat lähettää sen Latviassa olevaan osoitteeseen, mutta emme suosittele niin tekemistä.

Täydellinen yksityisyys tarjoaa seitsemän päivän palautuskäytännön joillekin maksutavoille – se ei sisällä kryptovaluuttoja ja lahjakortteja – joten on jotain harkittavaa, jos haluat tehdä palvelukokeilun.

Helppokäyttöisyys

Täydellinen yksityisyys ei uhraa helppokäyttöisyyttä yksityisyyden suojaamiseksi samalla tavalla kuin muut kova yksityisyyteen keskittyvät palvelut, kuten kryptostorm (lue kryptostormi-arvostelu). Suurin osa tasapainosta mukauttamisen ja sen pitämisen välillä on oikein.

PerfectPrivacy-Site-CheckoutA

Rekisteröinti Perfect Privacy -palveluun on helppoa. Kassasivulla on kolme osiota, joista pääset ensin nähdä kunkin hintapaketin hinta sen kuukausittaisen keskiarvon sijasta.

Sinun on annettava vain käyttäjänimi ja sähköpostiosoite, ja valitset maksupalveluntarjoajan, jota haluat käyttää, ennen kuin jatkat maksua.

On epäselvää, mitä tietoja maksupalveluntarjoajat tallentavat, mutta yksityisyyden mantran mukaisesti Perfect Privacy ei pyydä henkilökohtaisia ​​tietoja kirjautumisen yhteydessä.

Kun olet rekisteröitynyt, sinulle lähetetään sähköpostitili tilitiedoineen sekä linkit tilialueelle ja ohjeet. Salasana on luotu valmiiksi, mutta jos olet huolissasi yksityisyydestä, sinun on luotava vahvempi salasana ja vaihdettava se kirjautumisen jälkeen.

PerfectPrivacy-Site-Dashboard

Jäsenen kojetaulussa on helppo navigoida. Se antaa sinulle tietoja palvelusi pituudesta ja näyttää, mitkä ominaisuudet ovat käytössä tililläsi.

Alkuperäisessä sähköpostiviestissä ei ole mitään selvää ladattavaa linkkiä, joten kun olet kirjautunut sisään, siirry vain verkkosivuston oikeassa yläkulmassa olevaan latausalueeseen. Windows-laitteille sinulle annetaan helppokäyttöinen asennusohjelma.

Lataus ja asennus vievät muutaman minuutin. Asiakkaan nimi on VPN Manager, eikä Perfect Privacy, mikä saattaa olla hämmentävä, kun yrität löytää sitä.

Sinun on siirryttävä “asetuksiin” kirjautuaksesi sisään. Sen pitäisi ilmestyä automaattisesti, mutta jos ei, etsi Windowsin tehtäväpalkista punainen tarjotinkuvake (maapallo, jossa on riippulukko), napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella ja paina “asetukset”. Voit kirjoittaa käyttäjänimesi ja salasanasi “tallenna käyttöoikeustiedot” -alueelle ja napsauttaa “sulje” tallentaaksesi.

PerfectPrivacy-Client-ConnectDetails

Asiakkaan ei ole tarkoitus näyttää houkuttelevalta, mutta se on helppo navigoida.

Asiakasvalikossa sinulle annetaan luettelo palvelimista. Valitse haluamasi ja paina symbolia, joka näyttää kytkettävältä sähköpistokkeelta. Löydät yhteydetiedot napsauttamalla sen vieressä olevaa suurennuslasisymbolia.

Voit pingittää palvelimia, käyttää asetusvalikkoa uudelleen, lopettaa VPN-asiakkaan tai pienentää sitä, joten se on kaikki suoraviivaista.

Palaa asetusvalikkoon, voit valita kahden salauslajin välillä: OpenVPN tai IPSec. Kummankin alla on kuvaus, joka auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan, hyödyllisen.

Tämä hyödyllisyys näkyy useimpien vaihtoehtojen vieressä. Kun navigoit asetusvalikossa, huomaat, että kaikella, mikä ei ole selvää, vieressä on kysymysmerkki, jota napsauttamalla saat lisätietoja.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsIP

Kaikki VPN-ominaisuudet eivät ole ilmeisiä, varsinkin kun heille annetaan tuotekohtaiset nimet, joten se on hieno kosketus. Se selittää jokaisen asetuksen hämmentämättä sitä ja luo hyvän tasapainon minkä tahansa taitotason käyttäjille.

”Palomuuri ja DNS” -osiossa voit muuttaa killswitch- ja DNS-vuodonsuojausasetuksia minimisuojauksen ollessa oletuksena käytössä.

“Cascading and stealth” käsittelee SSH-tunnelointia ja multi-hop-suojausta, jonka avulla voit valita kuinka monta palvelinta haluat siirtää tiedon läpi.

Jos joudut vaikeuksiin, ”muut” -kohdassa voit palauttaa verkkoosi ja tarkastella vianetsintalogiä lisävianmääritystä varten.

PerfectPrivacy-Site-Config-SiteBlocks

Palattuaan takaisin verkkosivustoon, voit mukauttaa lisäominaisuuksia. Ne on lueteltu jäsenten osion “config” -alueella. Jokaisessa ominaisuudessa on liukusäädin sen kytkemiseksi päälle tai pois päältä sekä hyödyllisiä kuvauksia.

Rekisteröinnistä asennukseen Perfect Privacy löytää kohtuullisen tasapainon monimutkaisen žargonin ja helppokäyttöisyyden välillä. Tarvittaessa sekä asiakkaalla että verkkosivustolla on tietoa, joka auttaa käyttäjiä ymmärtämään, mitä ominaisuus tekee.

Asiakas ei voita tyyli palkintoa, mutta se toimii. Asennus on helppoa ja yhteys palvelimiin on helppoa. Perustietosuojaominaisuudet on esiaktivoitu, ja lisäominaisuuksia on tarjolla niille, joilla on tiukempia vaatimuksia.

Nopeus

Täydellinen yksityisyys saattaa keskittyä yksityisyyteen, mutta se väittää myös olevan nopea.

Halusimme nähdä kuinka se suoriutui markkinoiden nopeimmista VPN-palveluista, joten suoritimme nopeustestejä useilla kansainvälisillä palvelimilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tulokset esitetään alla.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (UK)1237.134,44
Amsterdam1933.283,92
Frankfurt, Saksa5825.883,74
Montreal8832.463,79
Los Angeles15425.272,72
Hongkong31817.052,42

Nopeudet lähimmässä Amsterdamin kansainvälisessä palvelimessa olivat noin 90 prosenttia suojaamattomista nopeuksista lähes identtisellä viiveellä. Tulokset sekoitettiin, kun muita palvelimia testattiin, ja utelias vaihtelu nopeuksissa, jotka eivät vastanneet etäisyyttä, mutta se ei ollut paljon.

Palvelin Frankfurtissa, Saksassa, testattu nopeudella noin 25 megabittiä sekunnissa ja sillä oli hyvä latenssi. Montrealin palvelimella oli suurempia nopeuksia kuin paljon lähempänä Frankfurtia, mutta myös korkeampi viive, mikä on ymmärrettävää etäisyyden vuoksi.

Kahdessa vielä kauempana sijaitsevassa paikassa, Los Angelesissa ja Hongkongissa, oli myös korkeampi latenssi, mutta kunnioitettava nopeus. 154 millisekunnin ja 318 ms: n nopeudella yhteydet Los Angelesiin tai Hong Kongiin eivät tee Perfect Privacy -sovelluksesta kilpailijaksi parhaiden pelaamista varten tarkoitettujen VPN-luetteloomme.

Täydellisen yksityisyyden tulokset ovat hyviä, mutta palvelimien leviäminen on epätavallista ja saattaa vaikuttaa suorituskykyyn, riippuen siitä, mihin kaupunkiin yhdistät.

Paras testattu alueyhteys oli Amsterdam, jossa Perfect Privacy -palvelussa on viisi palvelinta. Sitä vastoin Frankfurtissa on kaksi ja muissa paikoissa vain yksi. Et voi valita manuaalisesti, mihin palvelimeen kaupunkiin olet yhteydessä, koska asiakas tekee sen puolestasi.

Voit ping testata jokaisen alueen ja nähdä käytettävissä olevan kaistanleveyden asiakkaassa. Yksikään testaamistamme palvelimista ei tuntunut toimineen yli. Latenssi näytti olevan enemmän ongelma kaupungeissa, joissa on vain yksi palvelin. Tarkastellaan esimerkiksi Amsterdamaa vastaan ​​Frankfurtia.

Et voi odottaa äidinkielen latenssia tuhansien mailien päässä olevissa palvelimissa, joten Los Angelesin ja Hongkongin latenssi vaikuttaa kohtuulliselta. Täydellisen yksityisyyden latausnopeudet ovat hyvät, mikä tekee siitä haun parhaalle VPN: lle torrentia varten, ja sen latausnopeudet ovat lähellä suojaamattomia yhteyksiä jokaisella testatulla palvelimella.

Jos etsit toista VPN-palveluntarjoajaa, joka yhdistää yksityisyyden ja suorituskyvyn, TorGuard voi olla hyvä vaihtoehto (lue TorGuard-arvostelu).

turvallisuus

Täydellinen tietosuoja tarjoaa suuret VPN-salausprotokollat, kuten OpenVPN ja IPSec, vakiona. Se tarjoaa myös PPTP: tä, jota ei suositella, kuten selitämme PPTP vs. OpenVPN-esittelyssä. Palveluntarjoaja tekee myös verkkosivustollaan selväksi, että PPTP ei ole turvallinen vaihtoehto, joten et voi syyttää sitä sen rehellisyydestä.

Täydellinen yksityisyys tarjoaa myös SSH-tunneloinnin, sekä SOCKS5- ja Squid-välityspalvelimet liikenteen siirtämiseen tietyissä VPN-epäystävällisissä ympäristöissä tai maissa.

Killswitchin ja DNS-vuodonsuojauksen perusasetukset ovat oletuksena käytössä, kun yhteydet ovat aktiivisia, mutta ne voidaan määrittää niin, että ne ovat pysyviä, mikä tarkoittaa, että tietyt tiedot eivät voi kulkea suojaamattoman yhteytesi läpi ilman VPN-yhteyttä.

Testasimme palvelun DNS- ja WebRTC-vuotojen varalta, ja se lähti ilman ongelmia.

On asetus, jonka mukaan “sallitaan GUI: n ladata liikennetietoja ilman VPN: tä” ennen yhteyden muodostamista, kuten kaistanleveystiedot ja ping-palvelimet. Se on esiasetettu ja se voi tunnistaa yhteytesi, jos Internet-palveluntarjoaja tai viranomainen tarkkaili sitä. Se on pieni kohta, mutta se on muistamisen arvoinen.

NeuroRouting-ominaisuuden ansiosta voit piilottaa sijaintisi ja reitittää liikenteen palvelimille, jotka ovat lähellä määränpäätäsi. Jos esimerkiksi muodostat yhteyden Lontooseen ja vierailet Moskovassa isännöidyllä verkkosivustolla, se reitittää liikenteen Moskovan palvelimen kautta. Jos vierailet verkkosivustolla Kiinassa, se ohjaa liikenteesi Kiinan palvelimen läpi piilottaen henkilöllisyytesi sen taakse.

Saat myös ”TrackStop” mustat listat lisäsuojana haittaohjelmia vastaan.

Turvallisuuden kannalta täydellinen yksityisyys on katettu hyvin.

yksityisyys

Koska VPN on nimeltään Täydellinen yksityisyys, yksityisyys on tärkeä osa tarkistettavaa kohtaa. Se on tärkein myyntikohta ja syystä. On kuitenkin huomioitavia näkökohtia.

PerfectPrivacy-Site-TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Kuten olet odottanut samanlaiselta palvelulta, Perfect Privacy ei kirjaa tietoja. Sen tietosuojakäytännössä sanotaan nimenomaisesti, että mitään tietoja, jotka tunnistavat käyttäjän, ei tallenneta. Ainoat yrityksen hallussa olevat tiedot ovat käyttäjän sähköpostiosoite ja tilauksen voimassaoloaika.

Perfect Privacy varoittaa, että sen ensisijainen maksupalveluntarjoaja, Paymentwall, tallentaa maksutiedot, jotka voivat tunnistaa sinut. Jos huolenaihe, Perfect Privacy tarjoaa enemmän anonyymejä maksutapoja, kuten bitcoineja tai käteisvarojen lähettämistä Latvian osoitteeseen.

Perfect Privacyn emoyhtiö, Vectura Datamanagement Limited Company, on lueteltu Perfect Privacy -sivustolla sijaitsevana Sveitsissä, mutta nopea Google-haku näyttää Wyomingin yrityksen rekisteröinnin Panamassa sijaitsevassa pääkonttorissa ja Ison-Britannian postiosoitteen.

Se oli potentiaalisesti iso punainen lippu, joten lisäkaivamista vaadittiin. Henkilöstön jäsenen Perfect Privacy -foorumilla vuonna 2016 lähettämä viesti aiheesta vahvisti seuraavan:

 • Yhtiö sijaitsee pääasiassa Panamassa, jossa on suuria yksityisyyttä koskevia lakeja.
 • Vectura Datamanagement Limited Company, Sveitsin omistusosuus on “kirjanpito”. Kun otetaan huomioon Sveitsin tiukat taloudellista yksityisyyttä koskevat lait, se on myös järkevää.
 • Yrityksen Yhdysvaltojen omistusosuus on “käsittelyä varten”. Linkittämämme viesti viitteisiin PayPal, joten näyttää todennäköiseltä, että jotkut maksut hoidetaan tämän tytäryhtiön kautta.

Täydellistä yksityisyyttä ei julkaista mistään sen verkkosivuilla olevasta, mikä on valitettavaa, mutta Yhdysvaltojen yritysrekisteröinti näyttää näyttävän vahvistavan, että Panama on yrityksen päätoimisto ja postiosoite näyttää olevan Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva lakiasiaintoimisto, joka käsittelee laillisia pyyntöjä. . Kaiken kaikkiaan se on muotoutunut, mutta se ei ole puskuroitu VPN, onneksi.

Jos olet tekemisissä minkä tahansa yrityksen kanssa, joka käsittelee yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita tai Yhdysvaltain maksutapoja, joudut toimimaan Uncle Samin kanssa. Jos olet huolissasi siitä, käytä Perfect Privacyn tuntemattomia maksutapoja PayPalin tai Paymentwallin sijaan.

Ainoa selittämätön elementti kaikessa tässä on Latvian käteiskauppojen osoite. On todennäköistä, että kyseessä on virtuaalitoimisto osoitteen ilmoittamisen perusteella, josta postia voidaan kerätä tai edelleen lähettää, joten emme suosittele käteisvarojen lähettämistä sinne.

Täydellisellä yksityisyydellä on ollut aiemmin oikeudellisia ongelmia, kun palvelimet takavarikoitiin Alankomaissa vuonna 2016. Palvelimet otettiin kolmannen osapuolen isännältä, mutta VPN-palveluntarjoaja vakuutti asiakkaille, että ne eivät kirjautuneet tällä hetkellä..

Yhtiö ei yrittänyt piilottaa lupaavaa asiaa, ja näyttää siltä, ​​että se on jatkanut avoimuutta ja rehellisyyttä kuukausittain päivitettävän optiokanarian kanssa. Tyypillisesti maat asettavat täydellisen yksityisyyden kaltaisille yrityksille juridiset rajoitukset estääkseen niitä hälyttämästä asiakkaita laillisista tietopyynnöistä.

Optio-kanariini kiertää sen. Täydellisen yksityisyyden suojan kanava vahvistaa, että viimeisen kuukauden aikana ei ole saatu laillisia tietopyyntöjä. Jos optio-oikeus katoaa, asiakkaat voivat olettaa, että tilanne on muuttunut rikkomatta Perfect Privacy -laitetta.

Se on hieno oikeudellinen porsaanreikä ja osoittaa, että vaikka Perfect Privacy ei ole immuuni laillisille uhkille, se suhtautuu tietosuojakäytäntöönsä vakavasti.

Suoratoiston suorituskyky

Puristamme odotuksesi heti. Netflixistä, Amazon Prime Videosta, BBC iPlayeristä tai Hulusta suoratoistossa Perfect Privacy ei ole VPN sinulle. Sitä ei voitu siirtää, joten se ei tule liittymään parhaaseen streaming-luettelon VPN: ään.

PerfectPrivacy-Netflix-virheestä

Mikään palvelimista ei ole luetteloitu mediaystävällisiksi, ja Perfect Privacy ei väitä olevan verkkosivustollaan tai sen dokumenteissa, joten tämä saattaa olla kohtuuton kohta. Se sanoi, että se on toinen musta merkki, ottaen huomioon hinta.

Testasimme Ison-Britannian Perfect Privacy -järjestelmää, mutta kun olimme yhteydessä toiseen brittiläiseen palvelimeen, BBC iPlayer -sivusto tiesi olevan yhteys VPN: ään. Jos haluat Top Gear -korjauksesi, sinun on valittava vaihtoehto BBC iPlayerin parhaiden VPN-luettelostamme..

Netflix palautti samanlaiset virheet, joten Perfect Privacy ei myöskään ole haastaja Netflixin parhaalle VPN: lle.

On todennäköistä, että nämä mediapalvelut ovat jo estäneet Perfect Privacy -palvelimet, joten katso muualta.

Palvelimen sijainnit

Laskimme 55 palvelinta 23 maassa Perfect Privacy -sivustolla, mutta se vahvisti meille, että sillä on todella 59 palvelinta. Verrattuna muihin palveluntarjoajiin, jotka tarjoavat tuhansia palvelimia asiakkailleen, kuten yksityinen Internet-yhteys (lue PIA-arvostelu), tämä ei tunnu paljon.

PerfectPrivacy-Site-sijainnit

Palvelimia on myös pääosin Euroopassa, vain kuusi Pohjois-Amerikassa, neljä Aasiassa ja yksi Afrikassa. Keski-Amerikassa tai Etelä-Amerikassa ei ole palvelimia.

Palvelimien levinneisyys on huonoa, ja niin harvojen yhdysvaltalaisten palvelimien kanssa se ei tule olemaan paras VPN Yhdysvalloille. Kun ajatellaan, että kaistanleveysrajoja ei ole, jos olet alueella, jolla on vähemmän palvelimia, aiomme kilpailla enemmän kaistanleveydestä.

Täydellinen yksityisyys saattaa olla hyvä vaihtoehto, jos olet Euroopassa. Valinnat ovat rajoitetut, jos asut muualla, joten sinun tulisi harkita muita vaihtoehtoja.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ei ole hieno myyntipiste täydelliselle yksityisyydelle. Live chat- tai puhelintukea ei ole saatavana, jos haluat ottaa yhteyttä.

Perfect Privacy tarjoaa tukisähköpostiosoitteen ja yhteydenottolomakkeen käyttäjille kysyäkseen kysymyksiä. Siellä on myös tukifoorumi, jossa on saksa ja englanti. Testasimme asiakaspalvelusähköpostin eräillä teknisillä ja hinnoittelukysymyksillä:

 1. Onko Perfect Privacy -sovelluksella katkaisija?
 2. Tukeeko se jaettua tunnelointia?
 3. Mikä on 12 kuukauden paketin kokonaiskustannukset?
 4. Kuinka monta palvelinta on käytettävissä yhteyden muodostamiseen?

Yhtiö vastasi 14 tunnin kuluessa erittelyllä ja vastasi selvästi kuhunkin kysymykseen, mutta vastaukset teknisempiin kysymyksiin – kuten kysymys jaetusta tunneloinnista – olivat tylsät ja hyödyttömät..

PerfectPrivacy-sähköposti-Response

Siellä on myös UKK-sivu, jossa on yksityiskohtainen luettelo käyttäjien teknisistä ja hinnoittelukysymyksistä, ja yläreunassa on tietoja Perfect Privacyn kirjautumattomuuskäytännöstä. Siellä on myös ohje, joka selittää kuinka VPN asennetaan ja määritetään.

Jokaisessa osassa on kuvia ja vaiheittaiset ohjeet. Oppaat ovat johdonmukaisia ​​ja informatiivisia, ja annettuja ohjeita on helppo noudattaa.

Tuomio

Täydellinen yksityisyys on hyvä, mutta ei poikkeuksellinen VPN niille, jotka haluavat jotain, joka keskittyy yksityisyyteen. On olemassa monia ominaisuuksia, jotka keskittyvät käyttäjien suojelemiseen identiteetin vuotamiselta verkossa ja heidän suojaamisesta haittaohjelmilta.

Nopeustesti osoitti, että on kohtuullista kutsua sitä pikapalveluksi, mutta testasimme Euroopasta, jossa suurin osa palvelimista sijaitsee. Pohjois-Amerikan tai Aasian käyttäjillä voi olla erilainen kokemus. Sen yksityisyysominaisuuksia tukevat tiukat kirjautumattomuuskäytännöt, tukikohta Sveitsissä ja takuupalvelusarja, jota päivitetään kuukausittain..

On kuitenkin haittapuolia. Hinnoittelu on huono, ja vaikka ominaisuudet ovat hyvät, Perfect Privacy ei ole kilpailukykyinen joidenkin parhaimpien kilpailijoidensa kanssa. Asiakas on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta kuten verkkosivustokin, se tuntuu vanhentuneelta. Tarjoama asiakaspalvelu ei ole myöskään loistava.

Jos etsit kuitenkin vahvaa, nopeaa ja yksityisyyteen keskittynyttä VPN: tä, täydellinen yksityisyys on hyvä vaihtoehto.

Onko sinulla ajatuksia täydellisestä yksityisyydestä jaettavaksi? Pudota ne alla olevaan kommenttiosaan ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map