Suojatun VPN-katsaukseni – uusi haastaja – päivitetty 2020

Suojattu VPN-arvostelu

Suojattu VPN on upouusi, UK-pohjainen kilpailija, jolla ei vain ole valtaa pysyä kilpailussa. Tuki on kuitenkin erinomaista, mikä tarkoittaa, että sen takana olevalla joukkueella on mahdollisuus tehdä siitä mahtavaa joskus. Lue lisätietoja tai koko arvostelu.


Paras-VPN-arvostelut

Suojattu VPN-verkko ei ole riittävästi lähes kaikin tavoin virtuaalinen yksityinen verkko. Se ei tarjoa erillistä asiakassovellusta, vaan se saa käyttäjät asentamaan avoimen lähdekoodin kolmannen osapuolen ohjelmistot käyttämään sen palvelua. Sillä on vain pieni kourallinen palvelimia, ja kaikki paitsi yksi ovat Euroopassa.

Lisäksi havaitsimme DNS-vuotoja testauksen aikana, mikä teki My Secure VPN: stä epäluotettavan turvallisuuden suhteen. Sillä on rajoitetut maksutavat, eikä siinä edes hyväksytä luottokortteja. 

Vaikka on olemassa vaaleita kohtia, joista voit lukea alla olevasta My Secure VPN -katsauksesta, palvelun ongelmat tekevät mahdottomaksi suositella. Jos haluat tietää, mitä VPN-palveluntarjoajia suosittelemme, siirry parhaaseen VPN-palveluun.

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Suojattu VPN-verkko ei tarjoa asiakasta. Sen sijaan se tarjoaa käyttäjille määritystiedoston, joka on määritettävä kolmannen osapuolen asiakasohjelmassa. Tietokannassa on ohjeita siitä, miten asetustiedostoa käytetään julkisesti saatavilla olevan OpenVPN-asiakkaan ja SoftEther VPN: n kanssa, samoin kuin iOS- ja Android-laitteiden asetuksissa.

MySecureVPN-asetukset

Tästä syystä voidaan sanoa, että My Secure VPN: llä ei ole ominaisuuksia. VPN: n määrittäminen puhelimen tai tablet-laitteen asetuksissa tarkoittaa, että siinä ei ole tappokytkintä, joka on olennainen osa VPN-tietoturvaa. 

Asiakkaiden osalta OpenVPN on kunnioitettu protokolla, mutta tarjottu asiakas on heikko. Sen avulla voit suorittaa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä, mutta siinä ei ole tappikytkintä, joten se on suhteellisen epävarma useimpiin kilpailijoihin verrattuna..

Jatkamme sukellusta ongelmiin, jotka aiheuttavat ”helppokäyttöisyys” -osiossa, mutta on sanomattakin selvää, että se tekee My Secure VPN -sovelluksesta pitkälti käyttökelvottoman. 

Jos etsit monipuolista VPN-verkkoa, tutustu ExpressVPN-arvosteluun. ExpressVPN-asiakasohjelma kattaa perus VPN: n tärkeimmät ominaisuudet ja tonnia elämänlaatuominaisuuksia, kuten jaetun tunneloinnin.

Suojattujen VPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

hinnoittelu

Suojattu VPN-palveluni tarjoaa kahta tyyppisiä suunnitelmia ja jokaisen voi ostaa kolmessa aikavälissä. Siellä on dynaaminen IP VPN ja oma IP VPN. Dynaaminen IP on kuinka useimmat VPN-verkot toimivat. Se antaa sinulle satunnaisesti määritetyn IP-osoitteen joka kerta, kun muodostat yhteyden. 

Dedicated IP puolestaan ​​tarkoittaa, että sinulla on oma palvelin, joka muodostat yhteyden joka kerta, kun kytket VPN: n päälle. Sillä on melko vähän haittoja, kuten se, että IP voidaan mustalle listalle, eikä paljon hyötyä dynaamisesta IP-vaihtoehdosta. Lisäksi se on kaksinkertainen hinta.

Kaikki My Secure VPN -verkkosivuston hinnat on ilmoitettu puntina, joten olemme muuntaneet ne dollareiksi vertaillaksesi muiden VPN-palveluntarjoajien hinnoitteluun. Tämän vuoksi hinta voi vaihdella muuntokurssin mukaan.   

Omistetun IP-vaihtoehdon yhteydessä hinnoittelu on korkeatasoisten tarjoajien mukaista ja se ei ole houkutteleva, kun otetaan huomioon, kuinka vähän My Secure VPN: llä on tarjottavanaan.. 

Dynaamisella IP-vaihtoehdolla on vankka kuukausittainen hinnoittelu, mutta se tarjoaa säästöjä vain noin 50 senttiä kuukaudessa pidempään ajanjaksoon liittymistä varten. Lisäksi pidemmät ajanjaksot ovat vain kolme ja kuusi kuukautta.

Suojatun VPN-verkostoni pitkäaikainen hinnoittelu ei voi kilpailla säästöjen kanssa, joita budjettipalvelujen tarjoaja Windscribe tarjoaa vuosittain ja joka toinen vuosi. Voit lukea lisää säästöistä Windscribe-tarjouksista täydessä Windscribe-katsauksessa.

Suojattu VPN-palveluni tarjoaa ilmaisen 24 tunnin kokeiluversion, mutta niille, jotka haluavat kokeilla VPN: ää ilmaiseksi, suosittelemme, että katsot sen sijaan ilmaisia ​​VPN-palveluita. On olemassa myös hyvityskäytäntö, mutta My Secure VPN: n kotisivun mukaan hyvitysjakso on kolme päivää, kun taas käyttöehdoissa seitsemän päivää. 

Tällaisia ​​ristiriitaisia ​​tai epätäydellisiä tietoja löytyy kaikesta My Secure VPN -sivustosta. 

Maksutapoihin My Secure VPN ottaa PayPalin ja Coinbaseen, eli voit maksaa bitcoineilla ja muilla kryptovaluutoilla. Naurettaen luottokorttimaksuja ei tarjota.

Helppokäyttöisyys

Kuten mainittiin, My Secure VPN: llä ei ole omaa asiakasta. Sen sijaan se saa käyttäjät lataamaan kolmansien osapuolien asiakkaita ja tarjoaa asetustiedostoja, jotka näyttävät asiakkaille palvelimet, joihin se voi muodostaa yhteyden. 

Vaikka tämä ei välttämättä ole vaikea prosessi, se on enemmän vaivaa kuin jos My Secure VPN tarjoaisi asiakkaalle. Testauksissamme käytimme OpenVPN-asiakasohjelmaa, ja vaikka OpenVPN-protokolla onkin huippuluokkaa, asiakas ei ole suuri.

MySecureVPN-Client

Käyttöliittymä on muuta kuin olematonta. Voit valita palvelimesi napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella kuvaketta järjestelmäpalkissa. Kun olet valinnut haluamasi sijainnin, sinua kehotetaan antamaan salasanasi, jonka My Secure VPN luo sinulle ja lähettää sinulle sähköpostitse. Sillä on omat ongelmansa, kuten voit lukea sähköpostin suojausoppaasta.

Aina kun käytät uutta palvelinta, sinun on annettava satunnaisesti määritetty salasana uudelleen. Sen jälkeen asiakas muistaa kyseisen palvelimen salasanan, jos napsautat ”Muista salasana” -ruutua. Muutoin avaat sähköpostiosoitteesi kopioidaksesi ja liittääksesi salasanasi joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN: ään, ellet käytä yhtä parhaista salasananhallintamme.

MySecureVPN-salasana

Meillä oli myös ongelma palvelimien vaihtamisessa OpenVPN-asiakasohjelman avulla. Kun yritimme muodostaa yhteyden uuteen palvelimeen ollessaan yhteydessä VPN-verkkoon, asiakas jäätyi. Jos voisit kutsua sitä, ratkaisu oli irrottaa ja sulkea asiakas aina, kun halusimme vaihtaa palvelimia.

Koska My Secure VPN ei tarjoa erillistä asiakassovellusta, se on käytön helppouden takia käyrän takana. Jos haluat nähdä, miltä käyttäjäystävällinen VPN näyttää, lue NordVPN-arvostelu.

Nopeus

Nopeus on My Secure VPN: n vahva puku. Testauksemme aikana havaitsimme sen suorituskyvyn vaikuttavan, ping-ajat riittävän alhaiset, jotta voimme tehdä siitä parhaan VPN-pelimme roundup-peliin. Eli jos se ei ollut kaikissa palvelun ongelmissa.

Sijainti: PingDownUp
Suojaamaton (Virginia)1472.015,82
Yhdysvallat3171,035.70
UK9068.184,70
Ranska9270.885,51
Saksa10767,824,63
Puola12469.715.20

Menetimme vain muutama megabitti sekunnissa jatkuvasta latausnopeudesta testissämme. Tämä suorituskyky oli yhdenmukainen myös kaikilla testaamillamme palvelimilla. Suorituskyky selaamisen aikana oli mitä odotit myös näillä numeroilla.

Sivut ladataan nopeasti kaikille palvelimille ja videoille, jotka on ladattu korkealla resoluutiolla ilman huomattavaa viivettä. Vaikka suojatun VPN-palveluni suorituskyky on kunnioitettava, siihen on syitä, joita tarkastellaan tarkemmin seuraavassa osiossa. 

Kaikkien VPN: n ongelmien vuoksi emme voi suositella sitä. Kehotamme nopeaa VPN: ää etsiviä tarkistamaan nopeimman VPN-artikkelin sen sijaan.

turvallisuus

Turvallisuudessa on otettava huomioon kaksi tekijää: protokolla ja salaus. Protokollille OpenVPN ja L2TP ovat käytettävissä. Ehdotamme OpenVPN: n käyttöä, koska se tarjoaa hyvän tietoturvan ja vankan suorituskyvyn. 

Salausten suhteen My Secure VPN käyttää SSL-tunnelia, mikä ei ole hyvä eikä sitä ole pidetty turvallisena vuosien ajan. Tämä salaus on todennäköisesti vastuussa näkemistämme alhaisista pingiajoista, koska se vaatii vähemmän käsittelyä kuin salaus, kuten AES 256-bittinen.

Testauksissamme havaitsimme, että My Secure VPN: ssä on DNS-vuotoja ja että se käytti belgialaista Google DNS -palvelinta sekä paikallista Internet-palveluntarjoajaamme DNS. 

MySecureVPN vuotoa

Tämä tarkoittaa, että huolimatta VPN: n oletettavasti suojatun tunnelointiyhteyden käytöstä, Googlen ja Internet-palveluntarjoajan hallussa on edelleen online-aktiviteettiasi. Tämä kukistaa VPN: n käytön tarkoituksen ja jättää paperin jäljen siitä, mitä olet ollut verkossa.

yksityisyys

Suojatulla VPN-verkostollani ei ole verkkosivustollaan omaa tietosuojakäytäntöä, ja se sisältää käyttöehdoissaan vain muutaman rivin kerättyihin tietoihin ja miten se käyttää sitä. 

Ehtojen ensimmäisellä rivillä sanotaan, että kerättyjä tietoja käytetään vain tilauksen täyttämiseen, eikä niitä jaeta kenellekään mistään syystä. Toteuttaaksesi tilauksesi, My Secure VPN kerää nimesi ja sähköpostiosoitteesi, mutta jos haluat todellista nimettömyyttä, mikään ei estä sinua maksamasta Coinbase-palvelussa, antamasta vääriä nimiä ja heittämästä sähköpostiosoitteesi.

Viimeinkin käyttöehdoissa sanotaan, että IP-osoitteesi kerätään, kun vierailet verkkosivustolla vilpillisten ostosten estämiseksi. Vaikka olisimmekin lohduttavia, me mieluummin täydellistä tietosuojakäytäntöä.

Suoratoiston suorituskyky

Suoratoisto My Secure VPN -sovelluksella oli sekoitettu pussi. Yllättäen BBC iPlayer toimi DNS-vuodoista huolimatta, samoin kuin Netflix. Toisin sanoen Hulu havaitsi VPN: n ja kertoi meille, että meidän on kytkettävä se pois päältä katsomaan mitään. Amazon Prime Video kertoi meille, että sisältöä ei ollut saatavilla sijaintimme alueella. 

Toimineilla verkkosivustoilla, kuten näimme “nopeus” -osiossa, asiat latautuivat nopeasti ja tuntuivat nopeasti. Kaikissa tapauksissa videot ladattiin 1080p: n tarkkuudella, eikä meillä koskaan ollut puskurointi- tai stutter-ongelmia. 

Koska suoratoistosivustosta toiseen on epäyhtenäistä suorituskykyä, suosittelemme tutustumaan oppaamme, kuinka voittaa Netflix VPN -kielto löytää palveluntarjoaja, joka voi luotettavasti läpikäydä streaming-palveluntarjoajien VPN-tunnistusjärjestelmät.

Palvelimen sijainnit

Suojattu VPN-palveluni tarjoaa vain viisi palvelinpaikkaa ympäri maailmaa. Niitä ovat Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Puola, Saksa ja Ranska. Aasiassa, Etelä-Amerikassa tai Afrikassa ei ole palvelimia. 

Palvelinpaikkojen levinneisyys on ryhmitelty Euroopassa, lukuun ottamatta Yhdysvaltojen palvelinta. Palvelinluetteloa puuttuu, ja monissa paikoissa ei ole nopeaa palvelinta lähellä. Se kaipaa jopa joitain keskeisiä geoblokeroituja alueita. 

Jos olet kiinnostunut lukemaan VPN-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa suuren määrän palvelimia ja sijainteja, tutustu HideMyAss-arvosteluun. Se tarjoaa yli 1000 palvelinta yli 280 sijainnissa 190 maassa ympäri maailmaa.

Asiakaspalvelu

My Secure VPN: n puutteista huolimatta meidän on annettava sille tunnustusta asiakastuesta. Vaikka paikan päällä olevaa tietokantaa ei ole tarkennettu, sähköpostiviestit ovat nopeita ja hyödyllisiä.

MySecureVPN-Tietopankki

Kun lähetimme tukilipun, saimme vastauksen minuuteissa, yksityiskohtaisilla ja erityisillä tiedoilla, jotka vastasivat kysymykseemme. Toistajat olivat avuliaita ja ystävällisiä, joten asiakaspalvelu oli yksi My Secure VPN -palvelun vahvemmista osista.

Vaikka sähköpostitukihenkilöt ovat avuliaita ja reagoivia, vaihtoehtoisena vaihtoehtona ei ole suoraa keskustelua tai puhelinnumeroa, tukipalvelun saaminen on ainoa tapa saada apua tarvittaessa. 

Tuomio

Vaikka päädyimme positiiviseen noottiin, My Secure VPN: n suorituskyky oli yleisesti ottaen heikko. DNS-vuodot ovat tuhoisat haavoittuvuudet turvallisuudessa, ja asiakkaan puute jättää My Secure VPN -sovelluksen heikkoksi ominaisuuksien suhteen.. 

Ei ole tappokytkintä, mikä on toinen tärkeä turvallisuuden raukeaminen, ja myös muut ominaisuudet, kuten jaettu tunnelointi, jätetään pois. Jos etsit VPN: tä, kehotamme sinua seuraamaan VPN-arvosteluiden koko luetteloa sen sijaan, että siirryisin My Secure VPN: ään.

Jos sinulla on kokemusta My Secure VPN -sovelluksesta, haluaisimme kuulla siitä alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map