StrongVPN-arvostelu – päivitetty 2020

StrongVPN-arvostelu

StrongVPN on tehokas palvelu, jolla on joitain epätavallisia ominaisuuksia, mutta tasapainottaa tätä, koska se ei tarjoa muiden palveluntarjoajien kanssa yhteisiä ominaisuuksia. Kokonaisvaikutelma on palvelu, joka voisi olla hyvä, mutta on yksinkertaisesti liian turhamainen. Lue yksityiskohdat kokonaisuudessaan.


Paras-VPN-arvostelut

StrongVPN ei tule maili parhaimmista VPN-palveluntarjoajistamme. Se ei johdu siitä, että se tekee jotain väärin. Se todistaa, että palvelu voi olla niin vakava, että se satuttaa ennemmin kuin auttaa. Vaikka sen ostaminen ei ole pahin valinta, jonka voit tehdä, on monia virtuaalisia yksityisiä verkkoja, jotka tekevät sen mitä tekee paremmin.

Tässä StrongVPN-katsauksessa puhumme palvelun omituisen ja huonon tasapainon omituisesta tasapainosta ja siitä, kuinka se johtaa palveluntarjoajaan, joka tuntuu hyvältä. Puhumme ominaisuuksista, hinnoittelusta, käyttäjäystävällisyydestä, nopeudesta, turvallisuudesta, yksityisyydestä, suoratoistotehokkuudesta, palvelimen sijainneista ja asiakaspalvelusta ennen tuomion antamista.

Voit tehdä paljon paremmin rahalla, mutta StrongVPN: llä ei ole kyseenalaisia ​​käytäntöjä muissa palveluissa, kuten VPN.Express (lue VPN.Express-arvosteluamme). Se ei kuitenkaan ole huono palvelu, joten jos huomaat, että olet fani, et luopu paljoa.

strongvpn-review-liitäntä

strongvpn-review-Killswitch

strongvpn-review-tietämyskanta

strongvpn-review-setup-oppaita

strongvpn-review-server-navigointi

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehdot StrongVPN: lle

Vahvuudet ja heikkoudet

ominaisuudet

StrongVPN: llä ei ole muita ominaisuuksia kuin mitä meidän mielestämme olisi oltava VPN-verkossa. Ainoa vahva kohta on killswitch, joka katkaisee Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu. Se on kuitenkin universaali, eli et voi asettaa sitä estämään vain tiettyjä sovelluksia, kuten voit Astrillin kanssa (lue Astrill-arvostelu).

strongvpn-review-Killswitch

On myös muita sekalaisia ​​ominaisuuksia, mukaan lukien yhteyden muodostaminen käynnistyksen yhteydessä, yhteyden muodostaminen uudelleen automaattisesti, jos VPN putoaa, ja sovelluksen käynnistäminen Windowsilla, mutta kaiken kaikkiaan käyttöliittymä on heikko.

Vaikka ominaisuuksien puute on yleensä helppokäyttöinen käytön helpottamiseksi, se näyttää tässä vain laiskalta. Kuten näemme käyttäjäystävällisyydestä, StrongVPN ei ole vahva, kun on kyse käyttäjien ohjaamisesta käyttöliittymän kautta. Jos sovellusta tulee olemaan vaikea käyttää, haluaisimme ainakin ominaisuuksista tehdä vaikeuksista sen arvoisia.

Mitä puuttuu, luettelo on pitkä. Kaikkein räikeimpiä puutteita on jaettu tunnelointi, nopeustesti ja satamansiirto.

Ainoa hieman epätavallinen ominaisuus on kyky sekoittaa paketteja OpenVPN: ää käytettäessä. Puhumme siitä enemmän ”suojaus” -osiossa, mutta käytännössä sen avulla voit olla entistä turvallisempi VPN: ää käytettäessä. Se ei ole yleistä, mutta olemme nähneet, että useat palveluntarjoajat toteuttavat tällaisen ominaisuuden.

StrongVPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

StrongVPN-logostrongvpn.com

Alkaa 583 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti, AliPay

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
12

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
30 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
650 20 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
IPSec, OpenVPN, L2TP, SSTP, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

StrongVPN on hinnoittelusta vaalea. Noin 10 dollaria kuukaudessa on mitä olemme odottaneet VPN: ltä keskitie-vaihtoehdoista, kuten ProtonVPN, joka on linjassa (lue ProtonVPN-arvostelu). Kuten kyseinen palvelu, StrongVPN ei ole siellä kallein vaihtoehto – lue Hide.me-arvostelu tästä, mutta voit saada enemmän rahaa toisen palveluntarjoajan kautta.

StongVPN: n hinnoittelu ei vaikuta edes parempiin tarjoajiin verrattuna. 70 dollaria vuodessa ei ole huono verrattuna NordVPN: ään (lue NordVPN-arvosteluamme), mutta voit saada kaksinkertaisen keston samasta hinnasta yksityisestä Internet-käytöstä (lue PIA-arvostelu). Molemmat tarjoajat tarjoavat myös monivuotisia liittymiä, mitä StrongVPN valitettavasti ei tarjoa.

Vaikka monivuotiset suunnitelmat eivät ole VPN-hinnoittelussa yleisin asia, etsimme aina jotain. Antamalla käyttäjän tilata vähintään kaksi vuotta ja hankkimalla moitteettoman alennuksen – VPN: t voivat rohkaista palveluidensa asiakassuhdetta. Se on win-win-tilanne, joten StrongVPN: n laiminlyönnit eivät näytä hyvältä.

Ei ole myöskään ilmaista kokeiluversiota tai suunnitelmaa. Vaikka ilmaiset VPN: t voivat olla huonoja – lue esimerkkejä pahimmasta ilmaisesta VPN-oppaasta -, on olemassa ilmaisia ​​VPN-palveluita, joiden avulla käyttäjä voi nähdä, kuinka ne toimivat laittamatta luottokorttia. Windscribe on täydellinen esimerkki siitä, kuinka ilmaisten VPN: ien pitäisi toimia (lue Windscribe-arvostelu).

Ilmaisen kokeilun puutteesta johtuu jossain määrin StrongVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka testauksemme perusteella on kunnia. Otetaan esimerkiksi joitakin Applen App Storesta ostamista koskevia ehtoja, mutta muuten käytäntö on suoraviivainen.

Vaikka samanaikaisten yhteyksien lukumäärä on melkein kaikissa muissa suhteissa vakiona, ei kuitenkaan muuta. StrongVPN tarjoaa 12 yhteyttä kaikilla tilauksilla, mikä on korkein mitä olemme nähneet. Se voidaan asentaa myös reitittimiin, joten voit nostaa tätä rajaa.

Maksutapojen osalta StrongVPN palaa takaisin mietoksi. Se hyväksyy PayPal, luottokortit ja AliPay. Cryptocurrency-junkien on lähetettävä bitcoin muualle.

Helppokäyttöisyys

Jos olet nähnyt yhden VPN-kassan, olet nähnyt ne kaikki, paitsi AirVPN, jolla on raivostuttava kassat (lue AirVPN-arvostelu). Kun olet napsauttanut “Aloita”, sinun tarvitsee vain valita suunnitelma, kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja valita maksutapa.

strongvpn-review-kirjautumisen

Vaikka sähköpostivahvistus lähetetään sinulle, sinun ei tarvitse vahvistaa sähköpostiosoitettasi, joten polttotili on reilu peli. Sähköpostiosoitteesi on kirjautumistunnuksesi ja salasana luodaan satunnaisesti sinulle. Huomaa, että kyseessä on satunnainen paketti kirjaimia, numeroita ja symboleja, joten haluat tallentaa sen parhaan salasananhallinnan avulla.

Samalta sivulta löydät asennusohjelmat Windowsille, macOS: lle, iOS: lle ja Androidille. StrongVPN: llä on mukana kullekin alustalle asennusoppaat, mutta asennus on helppoa. Ainoa poikkeus on, jos haluat käyttää esimerkiksi L2TP: tä Androidilla. Tässä tapauksessa oppaat ovat hyödyllisiä.

strongvpn-review-setup-oppaita

Asentaja on hieno, jos päivätty. Kun asennus on valmis, voit avata käyttöliittymän ja kirjautua sisään käyttämällä StrongVPN: n antamia käyttöoikeustietoja. Suosimme autentikointia laitemerkeillä, koska se on käyttäjälle helpompaa ja tarjoaa samalla tietoturvatasolla, mutta sisäänkirjautuminen ei ole uutta. Jos olet tunnusmerkkipohjaisen lähestymistavan fani, lue ExpressVPN-arvostelu.

Kun olet valmis, käynnistät käyttöliittymän, mikä jättää paljon toivomisen varaa. StrongVPN näyttää IP-osoitteesi, ajan, jolloin olit yhteydessä, ja pienen kartan siitä, missä olet yhteydessä. Se päätti käyttää tummaa taustaa kirkkain värein, mikä voi rasittaa silmäsi valoisissa huoneissa. Vaikka emme vastusta “yömoodia”, sen ei pitäisi olla oletusarvo.

strongvpn-review-liitäntä

Yhteys ei kuitenkaan ole vaikeaa. Suuri, vihreä “kytke” -painike turvaa sinut, kun StrongVPN valitsee parhaan palvelimen sijaintisi mukaan. Yksi ärsytys on, että et näe, missä paras palvelin sijaitsee vasta, kun olet muodostanut yhteyden siihen.

Se tuntuu myös järkyttävän nopeasti. Ensimmäinen yhteytemme kesti alle kolme sekuntia. Kun tutkimme asetuksia, löysimme StrongVPN: n oletusarvoiseksi IKEv2: n, jonka pitäisi olla nopeampi kuin OpenVPN. Puhumme lisää siitä, kuinka tämä muuttaa tietoturvaasi, myöhemmässä osiossa.

Jos haluat valita sijaintisi, napsauta “paras sijainti saatavilla” -painiketta. Voit valita sijainteja, mutta et tiettyjä palvelimia, mikä ei ole huono asia. StrongVPN: n tiivistetyn luettelon ei pitäisi olla vaikeaa selata, mutta omituinen viive, joka tapahtuu hiiren pyörää pyörittäessä, saa sen tuntemaan vaikeammaksi kuin pitäisi.

strongvpn-review-server-navigointi

Silti voit etsiä sijaintia tai lajitella maan tai kaupungin mukaan. Kun olet valinnut sijainnin, napsauta Tallenna. Uusi sijainti on oletusvaihtoehto, joka tulee näkyviin, vaikka suljetkin ja avaat sovelluksen uudelleen.

Voit säätää StrongVPN-asetuksia napsauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa. Emme pääse jokaiseen asetukseen – sinun ei pitäisi sekoittaa heitä, ellet tiedä mitä teet – mutta meillä on yksi häirintä, jonka haluamme huomauttaa.

Yksi välilehdistä on merkitty ”diagnostiikka”, ja riittävän varmasti, se näyttää yhteyden lokin vianetsintää varten. Vaikka haluamme nähdä tällaisen ominaisuuden ympärillä, lokia ei voida viedä. Sinun on valittava kaikki, kopioitava ja liitettävä erilliseen asiakirjaan.

Nopeus

Kun pysyt lähellä kotia, StrongVPN on yksi nopeimmista VPN-palveluntarjoajista. Keskinkertainen suorituskyky kansainvälisesti tarkoittaa, että mittarilukema vaihtelee kuitenkin. On selvää, että jotkut sijainnit on optimoitu paremmin kuin toiset, mikä ei ole koskaan hyvä asia, kun tunneleita varten on niin paljon vaihtoehtoja.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (St. Louis)8175,4910.66
Atlanta (suositus)45149,979,03
Lontoo105144,037,75
Varsova, Puola16084,383,7
Tel Aviv, Israel17524.412,31
Hongkong222137,353.13

Yllättäen StrongVPN: n suosittelema palvelin oli parhaiten suorittanut näytteistämme. Useimmissa tapauksissa suositeltava palvelin on lähellä, mutta vaihtoehtoja on nopeammin. Vaikka latenssin ensimmäinen hyppy on korkea, latausnopeus pysyi lähellä suojaamattomia pisteet.

Oudoton mies on Tel Avivissa, Israelissa oleva palvelin, joka tuhosi nopeutemme. Testaamisen aikana odotimme Hongkongin palvelimen toimivan samalla tavalla – nopeuden kaltevuudella on usein – joten olimme yllättyneitä, kun se ei toiminut. Hongkongin vahva suorituskyky on osoitus kyseisestä sijainnista, mutta ei StrongVPN: n verkossa.

Epäjohdonmukaisuus on tässä avain. Hyvän ja huonon suorituskyvyn sekoittaminen ei ole koskaan hyvä asia. Se tarkoittaa turhauttavaa hetkeä, kun yritetään naulata palvelinta.

Yksi pääpuoli on latenssi, joka pysyi alhaisena testauksen aikana. Vaikka se on edelleen parhaan VPN: n jättämättä jättämistä pelaamisen alustavan hypyn takia, StrongVPN: n tulokset eivät ole huonoja.

turvallisuus

StrongVPN: llä on yllättävän suuri joukko tietoturvavaihtoehtoja. Oletuksena yhteys on suojattu IPSec: llä käyttämällä IKEv2 VPN-protokollaa. VPN-tietoturvan suhteen se on outo valinta, kun otetaan huomioon, että OpenVPN AES 256-bittisellä salauksella on melkein aina parempi.

Valinta on kuitenkin valaiseva. IKEv2 voi helposti vaihtaa langattoman verkon ja matkapuhelinverkon välillä, joten se on loistava valinta mobiililaitteille (katso paras VPN iPhone -sovelluksille ja paras VPN Android-oppaista). Se ei kuitenkaan ole loistava valinta työpöydälle, joten suosittelemme muuttamaan protokolliasi niin pian kuin mahdollista.

Voit valita IKEv2, OpenVPN, SSTP ja L2TP. OpenVPN pitäisi olla ensimmäinen valinta, koska se tarjoaa AES 256-bittisen yhteyden suojaamiseksi (lue salauksen kuvaus). OpenVPN: ssä StrongVPN antaa sinun muuttaa siirtoprotokollasi – joko UDP: ksi tai TCP: ksi – ja valita tietyn portin, jonka läpi tunnelit.

Vaikka kuljetusprotokollan ja portin muuttaminen ei sovellu monille käyttäjille, se voi auttaa ohittamaan palomuurit. StrongVPN huomauttaa verkkosivustollaan, että L2TP ja IKEv2 on estetty helposti, ja ehdottaa vaihtoehdoksi OpenVPN: n TCP 443: ta tai UDP 53: ta..

Voit myös sekoittaa paketit OpenVPN: ään. Ominaisuus nähdään usein patentoiduissa protokolloissa, kuten VyprVPN: n Chameleon-protokollassa (lue VyprVPN-arvostelu). Pakettien sekoittaminen on hyvä idea, jos tunnelit maasta tiukalla sensuurilla, ohittaen tehokkaasti pakettipakettien syvän tarkastuksen.

Käytännössä nämä turvatoimenpiteet kannattavat. Testasimme DNS-vuodot ipleak.org-sovelluksella ja StrongVPN tuli puhtaana minimaalisilla uudelleenohjauksilla. Se ei myöskään vuotanut IP-osoitettamme tai WebRTC-tietojamme.

yksityisyys

StrongVPN on lokiton VPN-palveluntarjoaja. Vaikka StrongVPN: n selkeä tietosuojakäytäntö ja johdonmukainen seurantakertomus eivät ole yhtä tietosuojakeskeiset kuin Mullvad (lue Mullvad-arvostelu), antavat meille toivoa. Se toimii kuitenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella, joten hallituksen valvontaan osallistuvien tulisi todennäköisesti välttää toiminta.

Tietosuojakäytännössä ei ole tehty mitään luita: “StrongVPN ei kerää tai kirjaa palveluidensa liikennettä.”

Kun kirjaudut, sinun on laitettava tiedostoon sähköpostiosoite ja maksutapa, jonka StrongVPN kirjaa ilmeisistä syistä. Sen ulkopuolella, se ei tiedä mitään sinusta.

Ainoa poikkeus on, jos maksat luottokortilla. Tällöin StrongVPN tarvitsee myös koko nimesi ja laskutusosoitteesi, etkä voi käyttää polttimen tietoja kuten voit sähköpostissasi. On epäselvää, ovatko laskutustietosi sidoksissa VPN-käyttöesi kanssa kuten puskuroidussa VPN: ssä
(lue puskuroitu VPN-arvostelu), mutta on selvää, että yksityisyyteen liittyvät henkilöt eivät saa käyttää luottokorttia.

StrongVPN: n on toimitettava, muokattava tai poistettava nämä tiedot, jos EU: n asiakkaat sitä vaativat pysyäkseen yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisina..

Kaikki tämä tulisi kuitenkin ottaa suolajyvällä. StrongVPN perustuu Yhdysvaltoihin, joka on osoittanut, että se ei ole yli tiedonkeruun. Jos joudut pysymään tutkalla, suosittelemme käyttämään palvelua, joka perustuu maahan, jossa on hyvät yksityisyyslakit. Paras kiinalainen VPN-palvelumme Kiinaan on mukava paikka aloittaa.

Löysimme jotain mielenkiintoista myös testien aikana. Jotkut StrongVPN-verkon palvelimista rekisteröitiin StackPathiin, sisällönjakeluverkkoon, jolla on pieni osuus IPVanishissa (lue IPVanish-arvosteluamme).

Vaikka emme voi liittää liian monta pistettä, IPVanish on saanut aiemmin kirjaa käyttäjätietoja.

StackPath on CDN, joten on järkevää, että jotkut palvelimet rekisteröidään siihen. Emme väitä, että kaksi palveluntarjoajaa ovat yhteydessä toisiinsa – todennäköisesti he eivät ole -, mutta se on huomattava.

Suoratoiston suorituskyky

StrongVPN toimii hyvin streaming-alustoilla. Se mursi Netflixin, BBC iPlayerin ja Hulun esteet, mutta Amazon Prime Video esti sen edelleen. Vaikka pääsy ei ole haastaja parhaalle suoratoisto-oppaan VPN: lle, se on kiistaton.

On hienoa, että StrongVPN ei vain käyttänyt näitä alustoja, vaan myös useilla palvelimilla. Otoksemme ehdottaa, että voit aina suoratoistaa, vaikka käyttäisit toista palvelinta.

StrongVPN ei kuitenkaan ole täydellinen, ja siksi se ei tehnyt parhaista VPN Netflixistä tai parasta VPN BBC iPlayer oppaista. Jos StrongVPN perustuisi pelkästään suoratoistotehokkuuteen, se ei olisi vain haastaja, se olisi todennäköisesti edelläkävijä.

Palvelimen sijainnit

Palvelimien sijainneissa älä odota paljon StrongVPN: ltä. Kuten monet keskitie-palveluntarjoajat, sen verkko on pääosin rajoitettu Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan, ja muutama sijainti on hajallaan Aasian vapaammissa osissa. Kaikkiaan palvelimia on noin 650, mutta ne kattavat vain 20 maata.

Afrikka on sokea piste, kuten suurin osa Lähi-idästä ja Aasiasta. Lähi-idässä on Israel ja se se. Aasia on parempi, ja sijainnit sijaitsevat Singaporessa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Filippiineillä ja Hongkongissa. Se on kuitenkin tiukka ryhmittely, ja muu Aasia on koskematon.

Mikään niistä ei ole yllätyksenä – StrongVPN on yksinkertaisesti vastaamassa odotuksiamme – mutta leviäminen ei näytä hyvältä verrattuna alan johtaviin palveluihin palvelinpaikoissa, kuten HideMyAss (lue HideMyAss-arvostelu).

Asiakaspalvelu

StrongVPN-tuki kattaa perusteet, mutta edustajat, joiden kanssa puhuimme, tunsivat kaiken muun kuin kutsuvan.

Omaapua varten on tietokanta, joka on jaettu kolmeen osaan: “asennusoppaat”, “vianetsintä” ja “UKK”. Kuten mainittiin, asennusoppaat ovat perustietoja, mutta sinun kannattaa tarkistaa osio, jos aiot määrittää VPN: n manuaalisesti.

Muut tietokannan artikkelit ovat hajallaan. Tuntuu, että tietokanta elää, sillä se käsittelee asioita, kun ne ilmestyvät, eikä ota huomioon ongelmia, joita käyttäjillä voi olla tulevaisuudessa. Vaikka vianetsintäosassa on muutamia artikkeleita ongelmien ratkaisemiseksi, useimpien mielestä ne sopivat paremmin UKK: iin.

strongvpn-review-tietämyskanta

UKK-osio sisältää enimmäkseen laskutusta koskevia vastauksia ja toistoja muilta alueilta. Sieltä löydät vastauksia kysymyksiin, kuten ”kuinka StrongVPN: ää käytetään Windows-tietokoneissa?” ja “kuinka voin vaihtaa palvelimia?”

Suora tuki koostuu live-chatista ja sähköpostista. Kun tavoitimme, StrongVPN kesti pari päivää palata takaisin, mikä ei ole huono, mutta voisi olla parempi. Rep vastasi kysymykseemme ohjaamalla meidät toiselle alueelle verkkosivustolla. Se ei ole koskaan hyvä asia.

Live chat teki saman asian. Vaikka se on saatavana ympäri vuorokauden, yhteydenpito edustajaan kestää yli muutaman minuutin. Lisäksi edustajat eivät ole tietoisia tuotteesta ja he kuuluvat samaan ansaan, joka tarjoaa mahdollisimman vähän tietoa.

Tuomio

StrongVPN: ssä ei ole mitään vaikuttavaa. Vaikka se ei tee mitään erittäin väärin, tosiasia, että se ei voi erottua, on valtava vastuu. Hinnat ovat samat kuin muiden palveluntarjoajien, samoin kuin keskinkertainen asiakaspalvelu ja heikko ominaisuus. Ainoa lunastava laatu on nopea, kun tunneloidaan kodin lähellä.

Siinä on kuitenkin mukava joukko turvaominaisuuksia ja kirjautumattomuuskäytäntö, joten jos olet kiinnostunut StrongVPN: stä, voisit tehdä paljon pahempaa. Useimmille käyttäjille suosittelemme kuitenkin muiden VPN-arvosteluidemme lukemista.

Mitä mieltä olet StrongVPN: stä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map