Shellfire VPN -katsaus – päivitetty 2020

Shellfire VPN -katsaus

Shellfire VPN on palvelu, joka näyttää ajattelevan paljon itsestään, mutta kun avaat popin, huppu epäonnistuu näyttävästi. Rumin käyttöliittymän, hitaiden nopeuksien ja turvatun tietoturvan välillä suosittelemme ostajia etsimään muualle. Lue likaiset yksityiskohdat Shellfire-arvosteluista.


Paras-VPN-arvostelut

Shellfire VPN: n käyttö on alusta loppuun epämiellyttävää. Meidän oli poistettava viruksentorjuntamme asiakkaan suorittamiseksi, ja palvelun tietosuojakäytäntö on kirjoitettu selkeästi laillisella puheella.

Ominaisuuksia puuttuu täydellisesti, asetusvalikossa ei ole melkein mitään, ja työpöytäohjelman käyttöliittymä on vanhentunut ja varattu. Nopeudet ovat epäjohdonmukaisia, ja palvelimista puuttuu surkeasti, vaikka ne olisivatkin hyvin levitettyjä maailmanlaajuisesti.

Jos haluat kuulla meidät valittavan, kuinka kului vain tämän virtuaalisen yksityisen verkon käynnistämiseen tämän Shellfire VPN -katsauksen lukemiseksi, naura meidän kustannuksellamme. Kun olet valmis, siirry kuitenkin parhaaseen VPN-luetteloomme löytääksesi käyttökelpoisen VPN: n.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Shellfire VPN: lle

ominaisuudet

Aloitamme tämän osan tarkastelemalla Shellfire VPN: n tarjoamia ominaisuuksia, puhumme sitten siitä, mistä puuttuu.

Shellfire VPN antaa sinulle mahdollisuuden paitsi suorittaa VPN käynnistyksen yhteydessä myös muodostaa yhteyden suoraan haluamaasi palvelimeen. Se on se ominaisuuksille.

Otetaan nyt esiin Shellfire VPN: n puutteet. Yllättäen ei ole kuolokytkintä. Keskustelemme siitä yksityiskohtaisemmin ”turvallisuus” -osiossa, mutta tapinkytkintä pidetään yleensä kriittisenä ominaisuutena. Ilman sellaista tulee ikkuna, jossa et ole suojattu lainkaan, jos tietokoneesi tai VPN-yhteys katkesi.

Shellfire-asetukset

Kummassakaan ei ole jaettua tunnelointia, mikä on hyödyllinen ominaisuus niille, jotka haluavat hallita, mitkä ohjelmat käyttävät VPN: n suojattua yhteyttä ja mitkä eivät. Ei ole myöskään haittaohjelmien estäjää, mutta suosittelemme tarkistamaan parhaan virustentorjuntaohjelmistomme roundup-sovelluksen sen sijaan, että käytät joka tapauksessa VPN-integroitua ohjelmistoa.

Vaikka kaikille tärkeimmille alustoille, mukaan lukien Windows, macOS, iOS ja Android, on sovellus, Shellfire VPN puuttuu myös tällä alueella. Et voi käyttää sitä tavallisella reitittimellä, vaan sinun on sen sijaan ostettava erityinen Shellfire Box. Myöskään selaimen laajennuksia ei ole.

Shellfire-käyttöjärjestelmä

Shellfire VPN: stä puuttuu myös salausvaihtoehtoja, koska ne ovat sidoksissa valitsemasi palvelimeen sen sijaan, että määrittäisit mitään asetuksia, joista sinulla on valta. Protokollan valinta on myös rajoitettu, mukaan lukien vain OpenVPN UDP tai TCP.

Jos etsit monipuolista VPN: ää, Shellfire VPN ei ole se. Ehdotamme siirtyä Astrill-arvosteluun, koska Astrill tarjoaa vahvan jaetun tunnelointitukin ja tapinkytkimen, muun muassa “mukavaa olla” -ominaisuuksien joukossa.

Shellfire VPN -ominaisuuksien yleiskatsaus

Shellfire VPN -logowww.shellfire.net

Alkaa 396 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, Luottokortti, pankkisiirto, Sofort, Pay-per-phone

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
1

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
14 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
63 palvelinta, 37 maata

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
128-AES, 256-AES, 192-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, TCP,

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
N / A

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Shellfire VPN tarjoaa premium-suunnitelman, jolla on kolme vaihtoehtoa: kuukausittain, vuosittain ja kahden vuoden välein. Kuukausisuunnitelman hinnoittelu on kohtuullista ja voi olla jopa hyvä kauppa. Sen lisäksi, että VPN: stä puuttuu ominaisuuksia, ja muilla tavoilla, joita tutkimme myöhemmin, premium-suunnitelma ei tarjoa paljon toimintoja.

Shellfire VPN huomauttaa apusivulla, että voit asentaa asiakkaan niin moniin laitteisiin kuin haluat. Vain yksi laite voidaan kuitenkin kytkeä milloin tahansa, ja ainoa tapa välttää tämä rajoitus on ostaa Shellfire Box -reititin.

Maksuvaihtoehdoista saat tavalliset luottokortti- ja PayPal-valinnat sekä muutama epätavallinen. Voit maksaa käyttämällä saksalaista verkkosivustoa Sofort, suoraa pankkisiirtoa tai puhelimitse. Paikoissa, jotka ovat hajallaan verkkosivustossa, Shellfire VPN sanoo hyväksyvänsä Bitcoinin, mutta se näyttää vanhentuneelta, koska sillä ei ole vaihtoehtoa kassan aikana.

Kuukausisuunnitelman kohtuuhintaisuudesta huolimatta, alle dollarilla kuukaudessa enemmän, voit kirjautua Windscribe-palveluun. Jos luet Windscribe-arvosteluamme, huomaat, että se ei tue jopa 10 yhteyttä, mutta myös urheiluetuja Shellfire VPN: ään verrattuna melkein kaikissa muissa kategorioissa, mutta silti hinnoitellaan samalla tavalla kuukausittain..

Niille, jotka ovat kiinnostuneita liittymään VPN: ään pitempään, Shellfire VPN: n hinnoittelu alkaa menettää etunaan. Windscribe tarjoaa halvemmat suunnitelmat vuosittaisille ja kahden vuoden välein tilaajille kuin Shellfire VPN.

Lopuksi, Shellfire VPN tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman, joka antaa sinulle pääsyn kolmeen palvelimeen. Niiden nopeudet on rajattu 1 megabittiin sekunnissa ja he käyttävät AES-128-salausta. Vaikka tämä ei ole huono perusta ilmaiselle suunnitelmalle, sitä ei kannata yrittää. Meillä on joukko parhaita ilmaisia ​​VPN-palveluita niille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan VPN: ää ilman, että tarvitset penniäkään..

Helppokäyttöisyys

Viime kerralla, kun tarkastelimme Shellfire VPN: ää, annoimme sille 70 prosenttia käytön helppoudesta. Tuomio johtui tosiasiasta, että käyttöliittymä ei ollut tunkeileva eikä siinä ollut käytetä liikaa. Tällä kertaa oli erilainen tarina.

Heti kun latasimme asiakkaan Shellfire VPN: n verkkosivustolta, viruksentorjuntamme nousi varoitustilaan. Kun yritimme suorittaa ohjelman ja asentaa asiakas, meille kerrottiin, että asentaja oli Win32: MdeClass, joka on eräs troijalainen. Huolimatta viruksemme epätoivoisista haasteista jatkoimme.

Shellfire-Avast

Kun poistimme viruksentorjuntamme, Windows kertoi meille, että meillä ei ole oikeutta omalla tietokoneellamme asennusohjelman suorittamiseen. Tämä johtuu siitä, että asiakas yritti muuttaa kokoonpanotiedostoja, jotka vaativat superkäyttäjän oikeuksia. Hyppättyämme useamman kehän läpi ja sammuttamalla Windows Defenderin, saimme asennusohjelman suorittamaan. Emme suosittele sen tekemistä, mutta asiantuntijoina me uhrasimme.

Shellfire-Windows

Kun asiakas oli asennettu, meitä tervehtii ruma käyttöliittymä, joka näytti siltä, ​​että se olisi enemmän kotona Windows 95 -käyttöjärjestelmässä. Tekstirivit turhauttavat näytön yläreunan tarpeettomilla tiedoilla. Osa käyttöliittymästä oli jopa saksalaista, huolimatta siitä, että kieleksi oli asetettu “Englisch”, mutta se toimi itsestään ajan myötä jotenkin.

Tuhoisa asennusprosessi tarkoittaa, että emme voi ehdottaa kenenkään yrittävän asentaa tätä asiakasta tietokoneelleen, ja me annamme koneellemme syvän hankauksen, kun tämä arvostelu on valmis. Niille, jotka etsivät käyttäjäystävällistä VPN-verkkoa, katso CyberGhost-arvostelu.

Nopeus

Kun tarkastelet Shellfire VPN -sovelluksen palvelinluetteloa, huomaat, että jokaiselle annetaan turvallisuudesta 2–5 tähteä ja nopeudesta yksi – viisi tähteä. Johdonmukaisuuden vuoksi testimme vain viiden tähden merkittyjä palvelimia turvallisuuden ja nopeuden suhteen. Tämä tarkoittaa, että ne tulisi salata AES 256-bitillä.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)1472.225.78
Yhdysvallat4867.795,47
Saksa13167.564,06
Islanti12722.694,58
Chile1471.390,1
Singapore24230.440.00

Kaksi ensimmäistä sijaintimme olivat Saksa ja Yhdysvallat, jotka toimivat hyvin ja täyttivät saamansa viiden tähden arvosanat.

Muutettuaan Islantiin näimme ensimmäisen suuren osuutemme nopeudella, menettäen yli kaksi kolmasosaa latauskaistan leveydestä huolimatta siitä, että palvelimella olisi pitänyt olla sama salaus ja viiden tähden nopeus kuin muilla.

Shellfire-palvelimet

Chile oli vielä huonompi, sillä vain 1,39 Mbit / s latausnopeus ja hämmentävä 0,1 Mbit / s latausnopeus.

Viimeinkin kun muodostuimme yhteyden Singaporeen, näimme ensimmäistä kertaa latausnopeudella 0,00 Mbps tuloksen. Lisäksi se kaatui testin päätyttyä. Se oli toistettavaa. Suoritimme testin kolme kertaa vahvistaaksemme sen.

Shellfire-Speed

Siitä huolimatta, että meillä ei ollut havaittavissa olevaa lähetysnopeutta, pystyimme selaamaan verkkoa ilman paljon vaivaa, kun olimme yhteydessä Singaporeen.

Shellfire VPN kesti noin 10 sekuntia yhteyden luomiseen riippumatta siitä, minkä palvelimen valitsimme, mutta yhteyden muodostamisen jälkeen selaaminen ei ollut kauheaa.

Palvelimet ovat kuitenkin epäjohdonmukaisia, eikä lataustehokkuus voinut olla kauempana nopeimmasta VPN-luettelosta löytyvistä numeroista. Jos kuitenkin etsit parasta tapaa lyhentää pingiaikoja, suosittelemme sen sijaan, että tarkastelemme parhainta pelaamista koskevaa VPN-artikkeliamme.

turvallisuus

Kuten mainittiin Shellfire VPN: n ominaisuuksia tarkastellessa, yksi silmiinpistävimmistä puutteista on tapinkytkin, joka katkaisee kaiken liikenteen, kun VPN menettää yhteyden. Tämä estää tietoja vuotamasta VPN: n ollessa alhaalla, mikä voi usein tapahtua ilman, että huomaa. Ominaisuuden puuttuminen vahingoittaa Shellfire VPN: n turvallisuutta merkittävästi.

Kun kyse on protokollista, OpenVPN on ainoa vaihtoehto, mutta voit vaihtaa UDP: n ja TCP: n välillä, mikä voi olla hyödyllinen yhteyden epävakauden vianmäärityksessä. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää VPN-protokollista, voit tehdä sen lukemalla VPN-protokollan erittelymme.

Salausa ei voida muuttaa asiakkaassa, vaan sen määrittää valitsemasi palvelin. Kuten “nopeus” -osiossa mainittiin, palvelimille annetaan kaksi tähteä turvallisuuden kannalta, mikä tarkoittaa, että AES-128 käytetään yhteyden muodostamisessa, kolme tähteä osoittavat, että AES-192 on käytössä, tai viisi tähteä osoittamaan, että AES 256-bittinen on käytetty.

Parannuksia on kuitenkin tehty. Viime kerralla tarkastellessamme Shellfire VPN: tä oli merkittäviä DNS-vuotoja, mutta kun testimme sitä tällä kertaa, emme löytäneet yhtään. DNS-vuodot ovat vakavia ja voivat johtaa siihen, että tietosi pääsevät haitallisiin käsiin, jopa tunneloidessaan VPN: llä, joten tämä on merkittävä parannus.

Vaikka teihin pakotetut protokollat ​​ja salaus ovat hyviä, on kiva, että salat jatkuvasti ja valittu protokolla. Killswitch on myös välttämätöntä turvallisuudelle. Niille, jotka etsivät suojattua VPN: ää, joka tarjoaa sinulle runsaasti protokollavaihtoehtoja, suosittelemme lukemaan ExpressVPN-arvosteluamme. Se tarjoaa useita protokollia ja käyttää vahvinta salausta, AES 256-bit.

yksityisyys

Shellfire VPN: n verkkosivun kotisivulla voit vierittää alas nähdäksesi, että se väittää, että se ei kirjaa yhteydetietoja. Kun kuitenkin siirryt tietosuojalausuntoon, näyttää siltä, ​​että se on suora valhe.

Tietosuojalausunto, jos se tulostetaan, olisi mahtava 19 sivua ja siinä käytetään tiheää laillista kieltä. Siellä on jatkuvasti viittauksia Saksan lakiin, joka tarkkaan käsittelee sitä, miten yritykset käsittelevät henkilötietoja, mutta viittaukset ovat useimmiten oikeudellisia perusteita Shellfire VPN: lle tietojen kirjaamiseksi.

Käsiteltävien tietojen luettelossa yksi luokista on käyttötiedot ja yksi kyseiselle luokalle annetuista esimerkeistä on vieraillut verkkosivustot. Tämä on pahin tapaus VPN-käyttäjille, ja sen sisällyttämisen tietosuojakäytäntöön pitäisi karkottaa potentiaaliset asiakkaat.

Vaikuttaa myös siltä, ​​että tietosuojakäytäntö on kirjoitettu saksaksi ja käännetty Googlessa, mikä vaikeuttaa joidenkin tietojen tekemistä. Sanamuoto vaikuttaa tahallaan hämmentävältä ja pituutta ei voida hyväksyä.

Jos tarkastelet NordVPN: n tietosuojakäytäntöä, huomaat, että se on vähemmän kuin kolmasosa pitkä ja kirjoitettu suorana kielellä. Kerättävien ja käsiteltävien tietojen laajuus on periaatteessa rajoitettu sähköpostiosoitteeseen ja maksutietoihin. Voit lukea lisää poikkeuksellisesta tietosuojakäytännöstä NordVPN-katsauksessa

Suoratoiston suorituskyky

Kummallisella käänteellä kaikilla Shellfire VPN -palvelimilla oli vertailukelpoinen vertailun suorituskyky huolimatta niiden jatkuvasta paperin latausnopeudesta. Eli jos VPN pystyi pääsemään suoratoistopalveluihin. Testauksemme aikana mikään tärkeimmistä suoratoistosivustoista, mukaan lukien Netflix, Amazon Prime Video, Hulu ja BBC iPlayer, ei antanut meille suoratoistoa.

Sen sijaan suoritimme testauksen YouTubessa ja Twitchissa nähdäksemme, millaista suorituskykyä voisi olla, jos VPN liukui yhden kyseisen yrityksen välityspalvelintunnistuksen ohi. Jokainen kokeiltu palvelin, jopa ne, jotka olivat melassista hitaita paperilla, pystyivät saamaan YouTubeen ja Twitchin toimimaan muutamassa sekunnissa nopeudella 1080p.

Tämä kunnollinen suoratoistotehokkuus tuhlataan, koska et pääse läpi suurten suoratoistopalveluiden VPN-kieltojärjestelmistä. Jos yrität kiertää tätä VPN-kieltoa, lue paras VPN for Netflix -artikkeli.

Palvelimen sijainnit

Shellfire VPN levittää palvelimet hyvin palvelemaan monenlaisia ​​asiakkaita. Sen 63 palvelinta on hajallaan 37 maassa kuudessa maanosassa, mikä on kunnollista jakelua. Paikkojen ja palvelimien kokonaismäärä on kuitenkin heikko.

Antaaksesi kontekstin kyseiselle numerolle, kuten voit lukea HideMyAss-arvosteluista, HideMyAss on palveluntarjoajien ykkönen tarjoaja, ja se tarjoaa noin 1000 palvelinta 280 sijainnissa. Jopa useimmat keskitie-palveluntarjoajat tarjoavat ainakin 50 sijaintia.

Asiakaspalvelu

Shellfire VPN: n verkkosivustolla on, mikä näyttää olevan live chat -ominaisuus, mutta kun napsautat sitä, huomaat, että kenenkään ei ole kotona ja sinun on lähetettävä sähköpostia. Olemme odottaneet verkkosivustolla useita päiviä, virkistäytymällä joka kerta kun huomasimme välilehden ja tarkistamme milloin vain voimme. Kukaan ei koskaan tullut.

Sähköpostien kuuleminen kestää noin 36 tuntia, ja saamasi vastaukset ovat ystävällisiä, mutta suoraviivaisia ​​ja alkeellisia. Puhelinlinjaa tai foorumia ei ole, ja tietokanta vastaa vain tusinaan VPN-peruskysymykseen.  

Tuomio

Monet VPN: t tekevät suunnittelupäätöksestä uhrata ominaisuuksia virtaviivaisemman ja käyttäjäystävällisemmän kokemuksen hyväksi. Shellfire VPN: llä ei ole kumpaakaan näistä näkökohdista, ja sitä on vaivatonta käyttää, vaikka se ei tosiaankaan tarjoa mitään ominaisuuksia.

Vahinkojen loukkaamisen lisäämiseksi asiakaspalvelu on hidasta ja paikan päällä oleva tietokanta on rajallinen. Arkun viimeinen naula on kuitenkin kyseenalainen yksityisyyden suoja.

Kehotamme sinua lukemaan täydellisen luettelon VPN-arvosteluista oppiaksesi markkinoiden uskomattomista VPN-verkoista. Vakuutamme, että ero on yö ja päivä.

Jos sinulla on kokemuksia Shellfire VPN: stä, jätä kommentti alle ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map