SecureVPN.pro -katsaus – päivitetty 2020

SecureVPN.pro-arvostelu

SecureVPN.pro (ei pidä sekoittaa SecureVPN.com: iin) on yksi hitaimmista palveluista, joita olemme koskaan tarkistaneet, ja sillä on kamala tietosuojakäytäntö. Emme suosittele sen käyttämistä kenellekään, koska voit lukea tästä koko SecureVPN.pro-arvostelusta.


Paras-VPN-arvostelut

SecureVPN.pro on toiminut Hongkongista sen perustamisen jälkeen vuodesta 2014. Sillä ei ole paljon mainetta, mutta se näyttää olevan vakiinnuttamassa – parempaan tai huonompaan. Huomaa, että tämä arvostelu on tarkoitettu sivustolle SecureVPN.pro, ei SecureVPN.com.

Tässä SecureVPN.pro -katsauksessa löydät tiedot, joita tarvitset tietoon perustuvan päätöksen tekemiseksi palveluntarjoajasta. Annamme sinulle edut ja haitat ja korostamme sinulle käyttäjän kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Löydät myös lisätietoja hinnoittelusta, nopeudesta, helppokäyttöisyydestä, turvallisuudesta, yksityisyydestä ja muusta.

Tämän VPN: n tietosuojakäytäntö nostaa punaisia ​​lippuja. Cloudwards.net ei yleensä suosittele tietojen jakamista lokien ylläpitävien VPN: ien kanssa. Koska SecureVPN.pro kirjaa sisäiset tiedot ja jakaa ne muiden valmistajien kanssa, kannattaa ehkä kysyä parhaimpia VPN-palveluntarjoajia, jos etsit yksityisyyttä ja turvallisuutta. Toinen vaihtoehto on siirtyä suoraan ExpressVPN-arvosteluihimme, palveluun, jota arvostamme erittäin korkeasti.

Vaihtoehtoja SecureVPN.pro: lle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Turhauttava asia SecureVPN.pro: n ominaisuuksissa ei ole itse ominaisuudet, vaan niiden esitysmuoto, josta puhumme tarkemmin “helppokäyttöisyys” -osiossa.

Aloitamme SecureDNS-vaihtoehdolla. DNS on käytännössä järjestelmä yhteyksien tunnistamiseksi ja määrittämiseksi. SecureDNS yhdistää käyttäjän VPN-palvelimen DNS: ään tekemällä käyttäjän nimettömäksi. Haluat aina, että se on päällä. Useimmat VPN: t eivät anna sinulle mahdollisuutta kytkeä se pois päältä, koska se todennäköisesti paljastaa käymäsi sivustot Internet-palveluntarjoajaltasi..

OpenVPN TCP: llä mahdollistaa TCP-protokollan palomuurien ohittamiseen. Jos se on päällä, yhteys on luotettavampi, mutta mahdollisesti hitaampi.

Palvelussa on myös toiminnallisuusominaisuuksia. Jos käsket sen, sovellus muodostaa yhteyden automaattisesti avautuessaan ja muodostaa yhteyden uudelleen, jos kadotat VPN-palvelimen. Voit myös käynnistää sovelluksen järjestelmälokerokuvakkeena ja tarkistaa päivitykset sovelluksen käynnistyessä.

On olemassa vaihtoehtoja estää lepotila, kun VPN on kytketty, ja VPN: n katkaiseminen, kun siirrytään lepotilaan. Voit myös käynnistää sovelluksen Windowsin käynnistyksen yhteydessä ja muodostaa yhteyden palvelimeen sovelluksen käynnistyksen yhteydessä. Molempien ominaisuuksien aktivointi mahdollistaa VPN-palvelinyhteyden Windowsin käynnistyksen yhteydessä.

Asetusvalikossa voit tyhjentää DNS-välimuistisi tyhjentääksesi tietokoneesi väliaikaisista tiedostoista sekä määrittää portin edelleenlähetyksen käyttämään laitteita etäyhteyden kautta internetiin. Voit myös poistaa IPv6: n käytöstä.

Voit aktivoida myös killswitchin, joka suojaa henkilöllisyyttäsi, jos katkaiset yhteyden VPN-palvelimeen. Jos näin käy, killswitch katkaisee myös yhteyden Internetiin, joten et ole yhteydessä verkkosivustoihin, kun yksityisyytesi vaarantuu.

SecureVPN.pro: lla ei ole jaettua tunnelointia. Ominaisuuden avulla voit käyttää osaa liikenteestäsi VPN: n kautta, kun taas toinen liikenne jatkuu paikallisen verkon kautta. Tämän avulla voit suojata tietoja menettämättä toiminnallisuutta. Jos tämä on sinulle keskeinen vaatimus, tutustu StrongVPN-arvosteluamme.

Saatavana on varhaisessa vaiheessa käytettävä Android-sovellus, joka on vielä kehitteillä. SecureVPN.pro -verkkosivuston mukaan se tukee iOS: ää, mutta App Store -sovelluksessa ei ole sovellusta.

SecureVPN.pro-ominaisuuksien yleiskatsaus

SecureVPN.pro -logowww.securevpn.pro

Alkaa 790 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
7 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
34 palvelinta 26 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, PPTP, L2TP

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
työaika

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

SecureVPN.pro -palvelussa on useita hinnoitteluvaihtoehtoja. Hintapisteitä on kolme: Basic, Advanced ja Pro. On myös ilmainen vaihtoehto, joka antaa sinulle yhden päivän peruspalvelusta. Voit ostaa päivä- tai vuoden arvoisesta palvelusta kerrallaan. Pro-suunnitelmaa ei ole saatavana yhden päivän tilauksiin.

Yllä olevan taulukon hinnat ovat vuoden ostoksia etukäteen, jolloin saat korkeimman alennuksen. Ennen yksityiskohtien tutustumista haluamme huomata: Pro-tilaukset ovat ainoat, joilla on pääsy DoubleVPN-palvelimiin, ja ilmaiset tilaukset ovat vain 24 tunnin kokeiluja.

Hinnoittelu saattaa jättää jotkut käyttäjät pois tästä palvelusta, koska se veloittaa enemmän vertailukelpoisista suunnitelmista kuin toimialan johtajat, kuten NordVPN. Esimerkiksi SecureVPN.pro veloittaa noin 5 dollaria kuukaudessa enemmän kuin NordVPN vuoden mittaiselta suunnitelmalta (lue NordVPN-arvostelu).

Olisimme halunneet nähdä SecureVPN.pro: n kahden ja kolmen vuoden suunnitelmat, jotka olisivat ehdottaneet pitkäaikaista luotettavuutta ja samalla asiakkaiden rahaa säästäviä. Katso tällaisia ​​suunnitelmia varten CyberGhost-arvostelu. SecureVPN.pro: lla on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten jos et ole tyytyväinen siihen mennessä, voit saada hyvityksen.

On olemassa lisäominaisuuksia, joita voit ostaa myös uloskirjautumisen yhteydessä. Kaikissa suunnitelmissa on mukana sataman huolinta kolmen kuukauden ajan, mutta joudut maksamaan siitä sen jälkeen. Voit myös ostaa omistetun IP-osoitteen tai erillisen VPN-palvelimen vastaavasti 2 dollarilla tai 10 dollarilla kuukaudessa.

Voit maksaa Mastercardilla, Visalla, American Expressillä, bitcoinilla, PayPalilla ja monilla muilla kolmansien osapuolien maksupalveluilla. Voit yhdistää kaksi ja viisi laitetta kerrallaan valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Helppokäyttöisyys

Tilin luominen on helppoa. Kirjoita vain tietosi ja maksutapa. Sieltä saat sähköpostin käyttäjänimelläsi ja salasanallasi sekä latauslinkin palvelusovellukseen.

Huomaa, että tämä sähköposti on ainoa paikka, josta voit ladata sovelluksen. Huomasimme sen sähköpostissa ja menimme verkkosivustolle etsimään vain 15 minuuttia linkkiä, jota ei ollut olemassa.

SecureVPN-sähköposti-Download-kuva

SecureVPN.pro: n sovelluksen ja palvelun perustoiminnot ovat helppokäyttöisiä. Sovelluksen aloitusnäytössä voit yhdistää ja vaihtaa palvelimia helposti. Yhdistäminen vie noin 15 – 20 sekuntia.

SecureVPN-sovelluksen kotisivun kuva

Toisin sanoen, jos haluat heittää ympäriinsä asetuksissa, sinulla voi olla vaikeuksia. Monet mukana olevista ominaisuuksista ja asetuksista saattavat jäädä huomaamatta tai jopa väärin väärinkäytettyinä.

SecureVPN-App-asetukset-kuva

Esimerkiksi “Yhdistä käynnistettäessä” -vaihtoehto saattaa johtaa siihen, että jotkut käyttäjät uskovat heidän yhteytensä alkavan Windowsin käynnistyksen yhteydessä, kun se todella alkaa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä. Samoin aliarvioidut tekniset ja sisäiset nimitykset, kuten “SecureDNS”, “OpenVPN over TCP” ja “StealthVPN type”, voivat jättää käyttäjiä väärin tietoihin..

Sovelluksella on myös omituisia toimintoja, jotka rajoittavat käytön helppoutta. Jos esimerkiksi napsautat sovelluksen kuvaketta tehtäväpalkissa, kun se on auki, se sulkeutuu järjestelmälokeroon. Saatat löytää tämän erityisen ärsyttävän säätäessäsi asetuksia, koska sinun on todennäköisesti ponnahdusvalikossa sisään ja ulos testaussovelluksesta, ja sinun on käynnistettävä ohjelma rutiininomaisesti uudelleen.

Lue yksityisen Internet-pääsyn arvostelu toiselle palveluntarjoajalle, jolla on tämä ongelma.  

Asennuksen jälkeen ohjelmaa kuitenkin käytetään kätevimmin etupuolella. Voit säätää mistä tahansa näytöstä milloin tahansa rutiiniasetuksia, kuten yhteyden, tulevan ja lähtevän palvelimen valinnan, killswitchin ja IP-osoitteen. Sovelluksen sulkeminen poistaa sen järjestelmälokerosta.

Protokollien muuttaminen on myös helppoa, ja se voidaan tehdä sovelluksen kotisivulta, mutta sinun on napsautettava etusivun oikeassa yläkulmassa olevaa kytkintä ennen muutosta. Kytkin aktivoi “Pro” -tilan, joka mahdollistaa lisää vaihtoehtoja. Pro-tilan aktivoiminen antaa sinun myös vaihtaa kahden IP-osoitteen välillä.

Protokollat ​​ovat siellä, missä sovellus on sotkuinen. Niiden muuttaminen näyttää jakautuvan useisiin asetuksiin. SSH-, SSL- ja TCP-asetusten välillä näyttää siltä, ​​että avattavassa “VPN-tyyppi” -protokollan valikossa olisi voinut tehdä paljon enemmän..

Voit valita SSL- tai SSH-yhteyden muodostamalla StealthVPN-protokollan ja siirtymällä asetuksiin. Napsauttamalla “StealthVPN type” voit valita mitä protokollaa käytetään, kun StealthVPN-protokolla on aktiivinen. Ota TCP käyttöön valitsemalla OpenVPN-protokolla. Siirry asetuksiin ja napsauta lisävälilehteä. Se on neljäs vaihtoehto.

TCP-SecureVPN-kuva

SecureVPN.pro on helppo käyttää ja tehokas ominaisuuksiensa mukaan. Se, että voit vaihtaa yksinkertaisen ja pro-tilan välillä, auttaa ylläpitämään tasapainoa. On myös hienoa, että useimpiin ominaisuuksiin pääsee ilmaisinalueella.

Toisin sanoen näyttää siltä, ​​että SecureVPN.pro olisi voinut rajoittaa sotkua sovelluksessa paremmin.

Nopeus

SecureVPN.pro: n nopeudet olivat pettymys, joten se ei kosketa nopeinta VPN-oppaamme. Lähimmät käytettävissä olevat palvelimet rajoittavat tiukasti latausnopeutta. Vaikka nämä palvelimet saattavat olla edelleen olleet kunnollisia suoratoistoa varten, ne hidastavat videopelien ja muiden suurten tiedostojen lataamista.

Suoritimme nämä nopeustestit Lewistonista, Idaho. Pohjois-Amerikan palvelimien nopeat testit osoittivat Los Angelesin kaltaisia ​​nopeuksia, joten se saattaa olla palvelun paras alue.

Paikka: PingUp SpeedDown Speed
suojaamaton483.10112,01
Los Angeles712,6715.56
Munich2181.354,05
Hanoi, Vietnam3351,374,02
Viña del Mar, Chile3931,691.03
Hongkong1861,936,00

Pingiajat huomioon ottaen myös verkkopelaaminen olisi vaikeaa SecureVPN.pro: n kanssa. Myönnämme, että pingmme näyttää korkealta, mutta monet tuloksista tekisivät verkkopelaamisen mahdottomaksi. Latausnopeudet tarkoittavat myös, että useimpien triple-A-pelien lataaminen kesti useita tunteja. Jos tämä on huolestuttava, lue ensin paras VPN-peliopas.

turvallisuus

SecureVPN.pro käyttää OpenVPN-, PPTP-, L2TP- ja StealthVPN VPN-protokollia. Vaikka verkkosivustollaan se tukee IKEv2: ta, se ei tue sitä. Tuo epäorgaanisuus ei osoita hyvää sen luotettavuudelle.

IKEv2-Tuettu-Not-tuetut vs. Verkkokauppapaketti App-kuva

Voit käyttää OpenVPN: tä myös muiden verkkoprotokollien, kuten SSL, SSH ja TCP, rinnalla palomuurien navigointiin ja tietojen salaamiseen.

SSH todentaa julkisten avainparien kanssa tietojen salaamiseksi. SSL käyttää salaustekniikkaa tarjotakseen saman tietoturvatason joutumatta antamaan salasanoja.

Alkunäytöltä voit valita erilliset saapuvat ja lähtevät palvelimet. SecureVPN.pro viittaa tähän kaksois-VPN- tai kaksoisketju-VPN-verkkoon. Se lisää tietoturvaa.

Salaussalaus ja avaimen pituus on vain yksi vaihtoehto: AES 256-bittinen. AES: n ohella on usein kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka tarjoavat vähemmän turvallisuutta ja nopeutta, mutta SecureVPN.pro ei salli sinun muuttaa asetusta.

SecureVPN.pro läpäisi kaikki vuototestimme. Sovelluksella on myös mahdollisuus poistaa IPv6. Tämä lisää tietoturvan tasoa niille, jotka eivät luota protokolliin, koska se on alttiina vuotoille.

SecureVPN.pro tarjoaa mahdollisuuden muuttaa IP-osoitteesi myös säännöllisin väliajoin. Voit kytkeä sen päälle asetusvalikon lisävälilehdellä ja asettaa sen ajaksi 10 minuutista kolmeen tuntiin.

Voit myös vaihtaa palvelimen automaattisesti samalla tavalla. Käytännössä palvelimien vaihtaminen kuitenkin hidastaa asioita. Joudut odottamaan noin 35 sekuntia välein. Lisäksi, kun palvelimen nopeudet vaihtelevat niin paljon, saatat joutua sammuttamaan ominaisuuden uudelleen.

yksityisyys

SecureVPN.pro: n tietosuojakäytäntö nostaa punaisia ​​lippuja. Se jakaa tietoja kolmansien osapuolien kanssa ja pitää joitain tunnistetietojasi järjestelmissään.

Jotkut ongelmat juontuvat sen verkkosivuston maantieteellisen ja IP-osoitteen seurantaan. Sivusto sisältää luettelon nykyisestä sijainnistasi ja IP-osoitteestasi näytön yläosassa mukavuuden ja nopeuden vuoksi. SecureVPN.pro väittää, ettei se säilytä näitä tietoja, mutta emme ota mitään VPN: n sanoja siitä.

Se käyttää kahta palvelua, joilla on myös pääsy tietoihin: MaxMind Company ja GeoIP. Se myös koordinoi tietoja Google Analyticsin ja Yandex.Metrikan kanssa käyttäjien tottumuksia koskevien raporttien luomiseksi.

Pelkästään MaxMindin tietosuojakäytäntö sallii sen palvelun käyttämien sivujen kirjaamisen, viitaten URL-osoitteisiin, selaintyyppisi, käyttöjärjestelmäsi ja vierailusi päivämäärän ja ajan. Se kerää myös tietoja “laitteestasi ja siitä, kuinka laite toimii [sen] palvelun kanssa”.

Emme tiedä, onko MaxMindin käytettävissä nämä tiedot SecureVPN.pro: n kautta, mutta mikään heidän tietosuojakäytännöstään ei saa johtaa käyttäjiä luulemaan, että he ovat erityisen tiukat siihen.

SecureVPN.pro: n tietosuojakäytännössä sanotaan, että se pitää:

 • Sähköpostiosoitteet
 • Käyttäjien tiliasetukset
 • Kirjautumistiedot ja salasanat
 • Rahastojen saldot
 • Tapahtumien päivämäärät ja ajat
 • Tapahtumatunnukset
 • Tapahtumien määrät

Suuri osa tästä ei johdu VPN-käytöstä, vaan suojaamattomista verkkosivustojen käynneistä. Toisin sanoen näyttää siltä, ​​että osa siitä, kuten käyttäjien asetukset ja sähköpostiosoitteet, on kirjautunut sovelluksesta ja palvelusta – VPN: ien tärkeä synti.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä palvelusehdoissa esitetystä ominaisuudesta: “Käyttäjä sitoutuu vastaanottamaan hallinnosta myynninedistämishierontaa (sic), joka liittyy palvelun toimintaan.” Joten aloita öljyminen, käyttäjä.

Kaikki vitsit syrjään, olisimme toivoneet, että SecureVPN.pro olisi kiinnittänyt enemmän huolenpitoa, aikaa ja ajattelua tietosuojakäytäntöihinsä ja palvelusehtoihinsa. Huomasimme useita sellaisia ​​virheitä ja ne viittaavat hajanaiseen asenteeseen. Itse asiassa jotkut kirjoitusvirheet vaikeuttavat tietosuojakäytännön sanomista.

Näyttää siltä, ​​että on paljon tekemistä, jos harkitset SecureVPN.pro-ohjelmaa. Haluat olla varovainen sen suhteen, millaisen tiedon sallit laitteille, joihin sillä on pääsy.

Suoratoiston suorituskyky

Netflix, Amazon Prime Video ja Hulu estivät suoratoiston kaikilla testatuilla palvelimilla. BBC: n iPlayer estettiin myös kaikissa yrityksissä, myös Lontoossa sijaitsevissa palvelimissa.

Harkitse yhtä parhaista Netflix-VPN-verkoistamme, jos se on sinulle kaupan rikkoja.

Saatat löytää myös oppaitamme Netflix VPN -kiellon lyömiseksi ja Netflix-välityspalvelimen virheen kiertämiseksi hyödylliseksi.

Palvelimen sijainnit

SecureVPN.pro: lla on 34 palvelinta 26 maassa. Lisäksi voit muodostaa yhteyden erillisiin saapuviin ja lähteviin palvelimiin.

Tämä VPN tekee erinomaista työtä lännen peittämisessä, mutta jotkut alueet vaikuttavat vajaakuntoisilta. Aasiassa ja Lähi-idässä on kuusi palvelinta. Meksikossa sekä Keski- ja Etelä-Amerikassa on vain yksi palvelin. 

Asiakaspalvelu

SecureVPN.pro -asiakaspalvelu oli tavoitettavissa ja tunteva. Sillä on live-chat-toiminto, mutta sen työtunnit voivat olla täpliä ja vaikeita tai mahdotonta ennustaa. Edustajat vastasivat tukilippuihimme päivän sisällä tiedoilla, jotka olisivat ratkaisseet ehdotetun ongelman.

SecureVPN.pro-verkkosivustolla annettu puhelinnumero ei vaikuttanut olevan käytössä, joten et pääse siihen tavoin. Emme tiedä mitä palvelusta sanotaan organisaation, luotettavuuden ja rahoituksen suhteen.

SecureVPN.pro -verkkosivustolla on myös paljon artikkeleita ja tietoja, joista voi olla hyötyä eri kokemustasoisille henkilöille. Siellä on myös blogi. Sen ja artikkeleiden välillä saatat pystyä tyydyttämään suuren osan asiakaspalvelun tarpeistasi joutumatta ottamaan yhteyttä yritykseen.

Tuomio

Suoratoisto ja pelaaminen ovat lähes mahdotonta SecureVPN.pro: n avulla. Vaikka latausnopeudet voivat olla riittävän nopeita suoratoistoa varten, monet suosituimmista laillisista suoratoistosivustoista estävät testaamiamme palvelimia.

Useimmissa palvelimissa olevat pingit olisivat tehneet verkkopelaamisen mahdottomaksi. Jopa silloin, kun yhteyden ping on teknisesti toistettavissa, sinulla on valtava haitta.

Tietosuojaasi ei myöskään ole erityisen turvallinen SecureVPN.pro: n kanssa. Yksityisyydensuojakäytännössä olevat reiät jättävät tilaa tietojen vaarantumiselle. SecureVPN.pro: ta vastaan ​​ei ole tietosuojavalituksia tai -raportteja, mutta se on pieni yritys, joten se ei tarkoita paljon.

Kun kaikki on koottu, sinulla on paljon parempi yhteys toisen palveluntarjoajan kanssa. Katso suosikkejamme tarkistamalla VPN-arvostelujen luettelomme.

Jos sinulla on kokemusta SecureVPN.pro-palvelusta tai vastaavista palveluista, jätä kommentti alla tai jaa ajatuksesi sosiaalisessa mediassa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map