SaferVPN-arvostelu – päivitetty 2020

SaferVPN-arvostelu

SaferVPN on melko tavallinen ja halpa VPN-palvelu, jossa on kunnolliset ominaisuudet, mutta hidas nopeus pitää sen korkeimpien valaisimien edessä. Meillä on myös joitain huolenaiheita sen tietosuojakäytännöstä, vaikka se saa sinut kuitenkin Netflixiin (kinda). Lue yksityiskohdat koko SaferVPN-arvosteluamme.


SaferVPN-yleiskatsaus

Paras-VPN-arvostelut

Kahden israelilaisen ohjelmistosuunnittelijan vuonna 2013 luoma SaferVPN on virtuaalinen yksityinen verkko, jonka tavoitteena on “tarjota turvallinen, yksityinen ja sensuroimaton Internet-yhteys kenelle tahansa, missä tahansa”. Useimmiten se onnistuu myös tekemällä siitä virtaviivaistettu käyttökokemus, kohtuulliset nopeudet ja alhaiset hinnat. Säilytetyt vähimmäislokit voivat kuitenkin antaa tietosuojamuttereille tauon.

Tässä SaferVPN -arvostelussa aiomme puhua kaikesta, josta pidimme ja emme pitäneet, kun vietimme aikaa sen kanssa. Keskustelemme ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, tuetuista laitteista, palvelimen sijainneista, nopeudesta, turvallisuudesta ja asiakaspalvelusta ennen tuomion antamista.

Pidämme SaferVPN: stä sen kysyntähintaan. Olisi kuitenkin kohtuutonta, jos se olisi enää. Vaikka SaferVPN onkin arvokas, siinä ei ole vaikuttavia nopeuksia tai ominaisuuksia, joten jos etsit VPN: ää kaikilla kelloilla ja pillillä, katso paras VPN-artikkeli.

Slide-1

SaferVPN-Slider2

SaferVPN-Slider3

SaferVPN-Slider4

SaferVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot SaferVPN: lle

ominaisuudet

Vaikka käyttöliittymä on kevyt, SaferVPN: ssä on kunnolliset ominaisuudet. Kuten minkä hyvän VPN: n pitäisi, se sisältää killswitchin, mutta omituisen kyllä, se on oletuksena poistettu käytöstä. Et voi tehdä mitään erityistä killswitchilla, kuten asettaa sen toimimaan vain tietyissä sovelluksissa, mutta perustoiminnot ovat siellä.

Killswitch on yleistä, mutta automaattinen WiFi-suojaus ei ole. Oletusarvoisesti SaferVPN on asetettu ottamaan VPN automaattisesti käyttöön suojaamattomissa verkoissa. Voit lisätä luotettuja WiFi-verkkoja asiakkaaseen ohittaaksesi tämän säännön myös heille.

safervpn-review-wifi

Pöytätietokoneen lisäksi Chromen ja Firefoxin selaimessa on laajennus. Laajennus ei kuitenkaan tee mitään erityistä. Se on vain yksi tapa hallita VPN: ää, mutta sillä, että sinulla on nopea pääsy yhteyden muodostamiseen tai sijainnin muuttamiseen, ei ole haittaa.

Muuten kuin SaferVPN on paljas. Se ei tarjoa jaettua tunnelointia asiakkaassa, mikä on ominaisuus, jota aina etsimme. Esimerkiksi ExpressVPN antaa sinun asettaa, mitkä sovellukset käyttävät VPN-tunnelia ja mitkä ohittavat sen, kuten voit nähdä ExpressVPN-arvosteluamme.

SaferVPN-tuetut käyttöjärjestelmät

Alustan tuki on hyvä, mutta sitä on vaikea jäljittää. Ohjauspaneelista löydät asennusohjelmat Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle sekä linkit Chromen ja Firefoxin laajennuksiin. Kummallista, mutta kaikkien asennusohjelmien vieressä on oppaita, paitsi Firefox-laajennus.

safervpn-review-asentajat

Vaikka rajoitettujen Android-rakennusten asennuksia tuetaan, SaferVPN ei tee .apk-tiedostoa saatavana.

SaferVPN voidaan asentaa melkein mihin tahansa, mukaan lukien reitittimet, Linux-laatikot, verkkoon liitetyt tallennustilat, e-lukijat ja pelikonsolit. Siinä on asennusoppaat kaikille noille asennuksille, mutta niitä on vaikea löytää. Sen sijaan, että se toimittaisi linkin ohjauspaneelin asennusoppaisiin, SaferVPN sijoittaa ne tietokannan ”pikakäynnistys” -osaan..

SaferVPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

SaferVPN-logowww.safervpn.com

Alkaa 229 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla
1

Palautusaika
30

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
43 palvelinta 43 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Kromi

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, PPTP, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Toisin kuin TorGuard, joka tarjoaa useita yksityisyyspalveluita (lue TorGuard-arvostelu), SaferVPN tarjoaa vain yhden. Ainoa ero suunnitelmien välillä on kesto, kun pitkäaikaiset sopimukset saavat korkeamman alennuksen. Vaikka hinta on alhainen, joustavuuden puute vaikeuttaa luodin puremista.

Erityisesti SaferVPN ei tarjoa kuukausittaista suunnitelmaa. Useimmat kuukausisuunnitelmat ovat huonoja – lue Hide.me-arvostelu, niin näet yhden pahimmista – mutta ne tarjoavat silti halvan pääsypisteen niille, jotka ovat käteisellä. Emme milloinkaan suosittele kuukausisuunnitelmia, mutta ne tarjoavat joustavuutta alhaisesta arvostaan ​​huolimatta.

Hyvä uutinen on, että kaikki suunnitelmat voidaan palauttaa 30 päiväksi. Kassasivulla on kuitenkin jotain sekaannusta.

Kun valitset yhden tai kahden vuoden tilauksen, SaferVPN sanoo “3-vuoden suunnitelmaan sisältyy suurimpia säästöjä ja se voidaan palauttaa kokonaan 30 päiväksi”. Tämä tarkoittaa, että kaksi muuta suunnitelmaa eivät ole, mutta tutkittuamme palautuskäytäntöä ja ottamalla yhteyttä tukeen vahvistimme, että kaikilla suunnitelmilla on kyseisen rahojen palautustakuu.

Kun voimme poistua tieltä, on aika puhua siitä, mitä SaferVPN saa oikein. Hinnat ovat alhaisimpia, joita olemme nähneet, joten edulliset palveluntarjoajat, kuten yksityinen Internet-yhteys, näyttävät korkean lipun kohteilta (lue PIA-arvosteluamme). Vuotuinen suunnitelma tarjoaa hyvän vastineen, mutta samanlaisen hinnoittelun löydät muualta. Kolmen vuoden suunnitelma on sitä vastoin vertaansa vailla.

Harvat palveluntarjoajat, jotka tarjoavat kolmen vuoden suunnitelmia, eivät yleensä tarjoa niitä niin halpoina. Esimerkiksi, NordVPN veloittaa noin 25 dollaria enemmän yhdeltä, kahdelta ja kolmelta vuodelta (tutustu NordVPN-arvosteluamme, miksi lisämaksu on sen arvoinen). Jos nipistät penniä, SaferVPN on erinomainen valinta.

Siellä on myös ilmainen kokeiluversio, mutta se on vaikea jäljittää. Pyysimme tukemaan kysyämme asiasta ja edustaja pystyi tarjoamaan meille linkin 24 tunnin kokeiluversioon. Emme tietenkään sanoneet, että tarkistamme palvelua, joten kokeiluversio on kaikkien saatavana, mutta sitä ei ole saatavana kotisivulta.

Maksutapojen osalta SaferVPN hyväksyy tavalliset epäillyt. Voit maksaa useimmilla luottokorteilla, PayPalilla ja bitcoineilla. Jotkut muiden palveluntarjoajien hyväksymistä paikallisista maksuvaihtoehdoista eivät ole käytettävissä, mutta se ei ole liian suuri ongelma.

SaferVPN-samanaikaiset yhteydet

Kaikissa SaferVPN-suunnitelmissa on viisi laitetta ilman mahdollisuutta ostaa lisää. Viisi on hyväksyttävää, koska se on pohjimmiltaan standardi VPN-palveluntarjoajien keskuudessa, mutta muutama muuta ei vahingoita. Esimerkiksi CyberGhost tarjoaa seitsemän (lue CyberGhost-arvostelu).

Helppokäyttöisyys

Rekisteröinti SaferVPN: llä on helppoa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita suunnitelma, kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja valita maksutapa. Sitten sinut lähetetään salasanan luontisivulle, ja SaferVPN lähettää sinulle tilisi käyttöoikeustiedot sähköpostitse. Huomaa, että se ei lähetä salasanaasi sähköpostiin. Se olisi huono turvallisuuskäytäntö.

safervpn-review-kirjautumisen

Älä kuitenkaan alenna sähköpostia. Voit käyttää sitä tai ohjauspaneelia, johon sinut ohjataan kirjautumisen jälkeen, ladataksesi asennusohjelman. Ohjauspaneelissa SaferVPN tunnistaa automaattisesti käyttämäsi käyttöjärjestelmän ja suosittelee sinulle oikeaa asennusohjelmaa. Suositellun asennusohjelman lähellä on Näytä lisää sovelluksia -painike, joka lähettää sinut muille asennusohjelmille ja oppaille.

Kaiken kaikkiaan ohjauspaneeli on suoraviivainen. Voit tarkastella laskuja, ladata asennusohjelmia muihin alustoihin, päivittää tilisi tietoja ja hallita laskutusta.

safervpn-review-ohjauspaneelin

Asennuksen jälkeen SaferVPN avautuu valitsemalla suositeltava sijainti. Käyttöliittymä on suunnilleen yhtä suuri kuin älypuhelinsovellus iPhone 4: ssä, eikä sitä voida muuttaa. Vaikka SaferVPN ei ole niin pieni kuin Astrillin käyttöliittymä (lue Astrill-arvostelu), se oli vaikea lukea 4K-näytöltä.

Jos et välitä mihin yhdistät, napsauta vain suurta, vihreää “yhdistä” -painiketta alaosaa kohti. SaferVPN yhdistää sinut automaattisesti suositeltavaan palvelimeen, jonka havaitsimme olevan kunnollinen, ja olet matkalla. Jos haluat valita sijaintisi, napsauta “Yhdistä” -painikkeen vieressä olevaa pientä merkintää.

safervpn-review-liitäntä

Ikkuna, joka näyttää käytettävissä olevat sijainnit, avautuu vasemmalle puolelle. Tämä ikkuna, kun se on erotettu, liikkuu käyttöliittymän kanssa. Voit vetää sijainti-ikkunan pois pääikkunasta, mutta jos yrität siirtää pääikkunaa, sijainti-ikkuna siirtyy sen mukana.

Sijainnin löytäminen on helppoa, varsinkin kun SaferVPN: n verkko on pieni. Jos et kuitenkaan halua vierittää, voit etsiä sijaintia, käytä yhtä SaferVPN: n suosittelemista sijainneista tai suosikkipaikoista, jotta ne näkyvät luettelon yläosassa.

safervpn-review-server-valinta

Kuten monet VPN: t, SaferVPN ei salli palvelinten vaihtamista katkaisematta ensin yhteyttä. Se on ärsyttävää, mutta SaferVPN: n keskimääräistä nopeampi yhteysaika korvaa sen.

Ainoa muu käyttöliittymän alue on asetusvalikko, johon pääsee napsauttamalla hampurilainen-kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Asetukset kattavat perusteet, mukaan lukien käynnistysasetukset, protokolla-asetukset ja sovelluspäivitykset. Voit kuitenkin lähettää tukilippuja, avata tietokannan ja avata nopeustestesovelluksen asetuksista, jotka eivät ole kaikkia VPN-palveluita..

Nopeus

SaferVPN ei ole lähellä nopeimpia saatavilla olevia VPN-palveluntarjoajia, mutta se tuottaa silti kohtuullisia tuloksia, jos tunnelit kodin lähellä ja sinulla on paljon tietoa leikkiä varten. Ne, jotka toimivat rajoitetuilla yhteyksillä tai haluavat tunnelin sensuurin kautta, haluavat todennäköisesti etsiä muualta. Voit nähdä testaamasi paikat ja suojaamattoman nopeuden alla olevassa taulukossa.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (St. Louis, MO)10142,710.33
Yhdysvaltain suoratoisto7565.969,63
Kanada3389.029.26
Alankomaat11430.056,36
Kypros16313.424.16
Singapore23630.493,08

Kun oleskelemme Pohjois-Amerikassa, SaferVPN onnistui hyvillä, ellei vaikuttavilla tuloksilla. Viiveemme pysyi alhaisella tasolla ja luopuiimme noin 40 prosentista latausnopeudesta. Kummallista, mutta Yhdysvaltojen suoratoistopalvelin, joka oli lähempänä testauspaikkaamme, meni huonommin kuin Britannian Columbian datakeskus..

Meneminen muualle maailmaan on enimmäkseen poissuljettua, ellei sinulla ole nopeaa yhteyttä kotona. Noin 20 prosentilla suojaamattomasta nopeudestamme Alankomaat ja Singapore olivat hitaita, samoin kuin Kyproksen datakeskus, joka ei edes antanut meille 10 prosenttia.

Latenssi pysyi alhaisena kaikissa paikoissa. Vaikka alkuperäinen viiveen hyppy estää SaferVPN: n parhaasta pelioppaan VPN: stä, sitä ei pidä alentaa tähän tarkoitukseen. Ottaen huomioon sen joustavuus välityspalvelimille, se on hyvä valinta selata yksinoikeudellisia nimikkeitä PlayStation Network -palvelussa tai Xbox Live -palvelussa, vaikka viive ei olisi paras, mitä olemme nähneet.

turvallisuus

SaferVPN käyttää vanhentunutta ”pankkitason salaus” markkinointivaatimusta, mutta silti se on turvallinen. Se käyttää oletuksena AES 256-bittistä OpenVPN: n kanssa, mutta tukee myös IKEv2, L2TP / IPSec ja PPTP. On olemassa automaattinen asetus, joka testauksen perusteella käyttää OpenVPN: tä. Voi olla hyvä idea ottaa se käyttöön, koska sen avulla SaferVPN voi pudota takaisin toiseen protokollaan, jos yksi epäonnistuu.

Et voi kuitenkaan muuttaa salausta riippumatta siitä, mitä protokollaa käytät. Se voi hämmentää uusia käyttäjiä. Markkinointimateriaalit viittaavat siihen, että AES 256-bittistä käytetään protokollien välillä, kun tosiasiassa L2TP ja PPTP eivät tue sitä. Voit oppia lisää siitä salauksen kuvauksessa ja VPN-protokollan erittelyssä.

Teimme DNS-vuotokokeita useilla palvelimilla ja SaferVPN tuotti selkeän tietueen. Testasimme myös WebRTC- ja IP-vuotoja, ja se ohitti myös nämä.

yksityisyys

On vaikea luottaa tietosuojakäytäntöihin, etenkin jos palveluntarjoajat, kuten IPVanish, saadaan kiinni sananlaskuhousuistaan ​​- lue tästä IPVanish-arvosteluamme. Tästä huolimatta “ei lokit” -vaatimusten hyökkäys jatkuu, ja SaferVPN ei riko tätä suuntausta. Sen tietosuojakäytäntö on kuitenkin riittävän yksityiskohtainen, jotta voimme antaa meille mukavuutta.

Lyhyesti sanottuna, merkityksellistä tietoa ei kirjata tai seurata. Kuten useimmissa VPN-palveluntarjoajissa, totuus on kuitenkin monimutkaisempi.

Kun muodostat yhteyden, lokiin kirjataan neljä asiaa: istunnon alkamisen ja lopun päivämäärä ja aika, istunnon aikana siirretyn tiedon määrä, sijainti, johon yhdistit, ja sijainti, josta olet muodostanut yhteyden. SaferVPN huomauttaa tietosuojakäytännössään, että se ei kirjaa IP-osoitteesi kirjautuessasi maahan, josta olet muodostanut yhteyden.

Se kirjaa nämä tiedot “helpottaaksesi palvelun tarjoamista sinulle … ja suojataksesi SaferVPN: n, sen käyttäjien ja muiden kolmansien osapuolten oikeuksia”. SaferVPN sanoo, että se voi käyttää tietoja laillisten pyyntöjen täyttämiseen, siirtää niitä osana uudelleenjärjestelyä tai sulautumista tai toimittaa ne kolmansille osapuolille palvelun sujuvuuden varmistamiseksi.

Se on pelottavaa, mutta SaferVPN tekee selväksi, että IP-osoitteitasi, DNS-kyselyitäsi, verkkosivustohistoriaasi ja tiedonsiirtoa ei valvota eikä kirjata. Vaikka tietojen jakaminen olisi SaferVPN: n tietosuojakäytännön mukaista, sitä “ei yksinkertaisesti ole”.

Mitä kauan lokit pidetään, SaferVPN ei ole selvä. Siinä sanotaan, että tilitiedot, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, pidetään tiedostoissa niin kauan kuin sinulla on tili, mutta yhteyksiä ja toimintaa koskevat lokit voidaan pitää niin kauan kuin SaferVPN pitää sopivaksi. Se merkitsee 30 päivän keskiarvoa tietosuojakäytännössä.

SaferVPN tarjoaa tapaustutkimuksen, jossa on yhteenveto sen tietosuojakäytännöstä hyvin. Kun olimme yhteydessä Yhdysvaltojen itäiseen palvelimeen, se saattoi nähdä, että kyseiseen palvelimeen oli yhteydessä tuntematon käyttäjä, samoin kuin yhteyden aika ja kesto.

Yrityksen mukaan “saatamme tietää, että SaferVPN-asiakas on käyttänyt yhtä palvelimistamme, mutta emme tiedä eikä voi tietää miten ja kuka käytti palveluamme.”

Suoratoiston suorituskyky

SaferVPN: llä on omistettu suoratoistopaikat Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja testauksen perusteella ne toimivat. Pystyimme käyttämään Netflixiä ja BBC iPlayeria ilman ongelmia, mutta SaferVPN: n alivalmistusnopeus hylkäsi sen Netflixin parhaasta VPN: stä ja BBC iPlayerin parhaasta VPN: stä..

Hulu ja Amazon Prime Video eivät olleet yhtä johdonmukaisia. Hulu työskenteli Yhdysvaltain suoratoistopalvelimelta, mutta epäonnistui, kun käytimme Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Amazon Prime Video puolestaan ​​oli estetty molemmissa. Silti Netflix ja BBC iPlayer ovat tärkeimpiä naulatakseen, ja SaferVPN onnistuu siinä edessä.

Palvelimen sijainnit

SaferVPN: n verkko ei ole vaikuttava. Valittavana on 43 sijaintia, joista kaksi on tarpeettomia sijainteja, jotka on tarkoitettu suoratoistoon. Suurin osa heistä on Euroopassa – 21 37: stä -, mutta muut ovat hajallaan.

safervpn-review-server-paikoista

Ottaen huomioon SaferVPN: n tukikohdan Yhdysvalloissa, odotimme, että siellä on enemmän datakeskuksia, mutta niitä on vain kolme: yksi itärannikolle, yksi länsirannikolle ja yksi suoratoistoa varten. Muualla maailmassa vaihtoehdot ovat keskinkertaisia. SaferVPN: llä on yksi palvelin Lähi-idässä ja Afrikassa ja kourallinen Aasiassa, joten jos etsit eksoottisia paikkoja, on parasta etsiä muualta.

Asiakaspalvelu

Huolimatta siitä, että SaferVPN on uudempi yritys, sillä on erinomaiset tukiresurssit. Tietokanta koostuu pääosin ”pikakäynnistyksen” oppaista. Vaikka asennusohjelman käytöstä Windowsissa, macOS-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä on ohjeita, on myös ohjeita asennusta varten reitittimiin, verkkoon liitettyyn tallennustilaan ja muuhun.  

Oppaat ovat mahtavia. SaferVPN kattaa melkein kaikki mahdolliset asennukset vaiheittaisilla ohjeilla ja kuvakaappauksilla. Ohjeiden lisäksi, jotka koskevat asennusta tietyille alustoille, SaferVPN tarjoaa oppaita erilaisten protokollien määrittämiseen kyseisillä alustoilla.

safervpn-review-oppaita

Muilta tietokannan alueilta löydät laskutukseen liittyviä UKK-kysymyksiä, kysymyksiä VPN: n toiminnasta ja selvityksiä SaferVPN-palvelusta, jotka kaikki ovat yksityiskohtaisia ​​ja sisältävät tarvittaessa vaiheittaiset ohjeet ja kuvakaappaukset..

Suoraa tukea varten SaferVPN: ssä on 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa suoraa keskustelua ja sähköpostia. Live-chatista on apua yksinkertaisiin vastauksiin, mutta suurin osa ratkaisuista löytyy tietokannasta. Tästä huolimatta olemme käyttäneet sitä useamman kerran tarkistuksen aikana palvelun tiettyjen näkökohtien selventämiseksi.

Olemme tavoitelleet sähköpostitse myös palvelimen sijaintipaikkojen määrän, joka on määritetty verkkosivustolla. Kysymyksen tarkoituksena oli nähdä, ohjaako tukiedustaja meidät verkkosivustolle vai vastataanko kysymykseen. He tekivät molemmat onneksi ja tekivät niin nopeasti. Saimme vastauksen noin 15 tunnissa.

Tuomio

SaferVPN on edullinen tarjoaja, jolla ei ole paljon ominaisuuksia. Palvelun ydin on kuitenkin vankka, kohtuullisella nopeudella kodin lähellä ja pääsy streaming-alustoille. Myös sen turvallisuus on hyvä, mutta yksityisyyttä kiinnostavilla henkilöillä voi olla vaikeuksia pitämiensä lokien kanssa.

Se on kuitenkin loistava valinta niille, jotka haluavat selata Netflixin yksinoikeuksia halvalla. Jos haluat mieluummin tehdä ostoksia enemmän, lue muut VPN-arvostelut.

Mitä mieltä olet SaferVPN: stä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map