Rajoittamaton VPN-arvostelu – päivitetty 2020

Rajoittamaton VPN-arvostelu

VPN Unlimited on palvelu, jolla on hyvä suojaus, mutta josta puuttuu ominaisuuksia. Kokonaisvaikutuksemme oli hajautettu potentiaali, etenkin nopeusosastolla. Sen elinikäiset suunnitelmat ovat kuitenkin houkuttelevia. Lue kaikki yksityiskohdat VPN Unlimited -kokoelmasta.

VPN-Unlimited-liukusäädintä-image- # 1

VPN-Unlimited-liukusäädintä-image- # 2

VPN-Unlimited-liukusäädintä-image- # 3

VPN-Unlimited-liukusäädintä-image- # 4

Edellinen

Seuraava

VPN Unlimited on virtuaalinen yksityinen verkko, josta halusimme. Sekä Yhdysvalloissa että Ukrainassa toimivan KeepSolid Inc: n omistama yritys on osa monipuolista tuotevalikoimaa. VPN: ssä on hienoja ominaisuuksia, etenkin suoratoistoon omistettuja palvelimia (vaikka se ei olekaan yksin – lue Windscribe-arvostelu meidän toisesta VPN: stä, joka tekee jotain vastaavaa).

Vaikka on joitakin asioita, joista pidät, KeepSolid VPN Unlimited tekee uskomattoman määrän pakottamattomia virheitä. Esimerkiksi, se voi ohittaa geoblockingin ja kiertää Netflix VPN -kiellon, mutta kansainväliset latausnopeudet vähenevät riittävästi, jotta et ehkä pysty tekemään mitään, kun olet siellä.

Tässä VPN Unlimited -katsauksessa yritämme saada käsityksen sen monista ristiriitaisuuksista. Tarkastelemme sen ominaisuuksia, hinnoittelua, käyttöliittymää, turvallisuutta, asiakaspalvelua ja muita seikkoja, ennen kuin päätämme, onko se rahasi arvoinen. Jos etsit vaihtoehtoja, olemme myös laatineet luettelon parhaista VPN-palveluntarjoajista.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja VPN Unlimited -sovellukselle

ominaisuudet

VPN Unlimited tekee sen, minkä sen tarkoitetaan. Se saa muutaman pisteen palomuurista, protokollavaihtoehdoista ja kourallisesta hyvistä ideoista, jotka erottavat palvelinluettelon, mutta siellä on arvokasta muuta kuin erottaa se tungosta VPN-kentästä. Jos haluat palvelun, joka tarjoaa virtaviivaistetun ominaisuusjoukon tinkimättä toiminnallisuudesta, kokeile sen sijaan ExpressVPN-arvosteluamme.

Voit ladata VPN Unlimited -sovelluksen verkkosivustolta. Se on saatavana MacOS-, Windows- ja Linux-tietokoneissa sekä iOS- ja Android-mobiililaitteissa. Voit käyttää sitä myös selaimen laajennuksena Chromessa, Firefoxissa tai Operassa.

VPN Unlimitedin tärkein tehtävä on yhdistää sinut eri palvelimiin, ja se tarjoaa sinulle muutamia eri tapoja tehdä tämä. Voit antaa sovelluksen muodostaa yhteyden parhaaseen käytettävissä olevaan palvelimeen tai valita pysyvän palvelinluettelon joukosta, mukaan lukien jotkut optimoitu P2P-tiedostojen jakamista varten ja toiset suunnattu tiettyihin suoratoistopalveluihin..

VPN-rajoittamaton yhdistävät

Monilla VPN: llä on tämä luettelo jossain muodossa, mutta VPN Unlimitedin luettelo erottuu muutamalla tavalla. Sovellus kertoo arvioidun liikenteen kuormituksen, jota kukin palvelin parhaillaan käsittelee, ja antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa ping-testi koko luettelossa kerralla. Voit myös muodostaa yhteyden automaattisesti parhaaseen suoratoisto- tai torrent-palvelimeen.

Lisäominaisuudet

Itse yhteyden ulkopuolella, VPN Unlimited antaa sinun hallita tiliäsi ja vaihtaa sovelluksen protokollien välillä. Se sisältää DNS-palomuurin, joka estää verkkosivustoja varastamasta tietojasi tai lataamasta haittaohjelmia.

VPN-Unlimited-my-tilin

Voit päättää, käynnistyykö VPN laitteen käynnistyksessä, valita, lähetetäänkö virheraportit KeepSolidille ja tavoittaa asiakastuki sovelluksen sisällä.

Siinäpä se. VPN Unlimited on yksi ominaisuuksien huonoista palveluista, joita olemme nähneet viime aikoina. Aikaisemmin sillä oli tappikytkin, mutta ominaisuus näyttää poistettu heikon suorituskyvyn vuoksi. Sama asia näyttää tapahtuneen jaetulla tunneloinnilla (jos se on sinulle jälleenmyyjä, StrongVPN tarjoaa upean jaetun tunnelointitoiminnon ilmaiseksi).

Maksetut lisäominaisuudet

Yhdestä VPN Unlimited -välilehdestä löydät valikon lisäominaisuuksia premium-selaamista varten. Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa voit ostaa oman yksityisen palvelimen keskimäärin 25 dollarilla kuukaudessa tai henkilökohtaisen IP: n 15 dollarilla. Huomaa, että yksityisillä palvelimilla on tiedonrajoitus välillä 1–3 kt.

Rajoittamaton VPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

Rajoittamaton VPN-logowww.vpnunlimitedapp.com

Alkaa 278 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, Luottokortti, Amazon Pay, Rahapaja, WebMoney, Yandex.Money, Alipay, Qiwi Wallet

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
10

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla
7 päivää

Palautusaika
7 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
400+ palvelinta 56 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Chrome, Firefox, Opera

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
IPSec, OpenVPN, L2TP, IKEv2, KeepSolid Wise, WireGuard

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana
DNS-palomuuri

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

VPN Unlimited -sovellukselle ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta voit saada ilmaisen kokeilujakson seitsemäksi päiväksi. Tätä varten sinun ei tarvitse napsauttaa linkkiä. Lataa vain sovellus ja aloita antamatta maksutapaa. Seitsemän päivän kuluttua sinua pyydetään peruuttamaan tai maksamaan.

KeepSolid VPN Unlimited -hintojen hinnat ovat alan keskimääräisen tasolla. Mahdolliset tilaukset verkottavat kaikki käytettävissä olevat ominaisuudet ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Suunnitelmaan sisältyy merkittäviä alennuksia yhden ja kolmen vuoden ostoille. Ainoa kierto on se, että jokaisella suunnitelman pituudella on erilliset hinnoitteluasteet eri määrille laitteita, kuten alla olevassa taulukossa esitetään.

Elinikäinen sopimus on yksi VPN Unlimitedin tervetulleimmista etuuksista, mutta jos aloitat sen verkkosivuston hinnasivulta, saatat jättää sopimuksen kokonaan väliin.. 

Jos haluat nähdä selaimessa elinikäisen sopimuksen, sinun on käydä hinnoitussivulla inkognito-ikkunassa – vaikka olisitkin nyt yhteydessä VPN Unlimitediin, mikä on suorastaan ​​outoa. Se on kuitenkin selvästi näkyvissä itse sovelluksessa. Suurin osa muista VPN-verkkoista rajoittaa elinaikanaan tehdyt sopimukset helposti sekoitettaviin ikkunoihin, joten VPN Unlimited esiintyy edelleen täällä.

Olemme iloisia voidessamme nähdä VPN Unlimitedin hyväksymän laajan valikoiman maksutapoja, mikä on liigaa edellä keskimääräistä VPN-palvelua. Luottokorttien ja PayPalin kanssa voit käyttää bitcoineja, Amazon Pay -yhtiöitä, rahapajoja, WebMoney, Yandex.Money, Alipay tai Qiwi Wallet.

Varsinaisella hinnasivulla luetellaan nämä kaikki määrittelemättömiksi ”muiksi tavoiksi”, joten on vaikea sanoa tarkalleen kuinka monella tapaa voit maksaa. Tämä erilainen maksutapa on toinen suuri myyntikohta, emmekä ole varmoja, miksi VPN Unlimited piilottaa sen.

Helppokäyttöisyys

VPN-palvelu, jossa ei ole monia ominaisuuksia, ei ole aina huono asia. Emme pidä mielessä, että VPN Unlimited ei kiinnitä huomiota ydintoimintoihinsa turhaan. Hallinnan puute yhdistettynä väistämättömään ylimyyntiin on kuitenkin tyydyttävä. 

Jos haluat käyttää VPN-palveluita, jotka ovat hauskoja käyttää ja joiden myyntipiste on mahdollisimman pieni, tutustu sen sijaan TunnelBear- tai Hide.me-arvosteluun..

VPN Unlimited -sovelluksen lataaminen oli uskomattoman nopeaa. Vahvistettuamme maksun verkkosivustolla latasimme asiakkaan ja loimme käyttäjätunnuksen. Sovelluksen avaaminen kehotti aputyökalun lataamaan, mutta tämä tapahtui myös hyvin nopeasti.

VPN-rajoittamaton download

VPN Unlimitedin pääohjauspaneelissa ja palvelinluettelossa on helppo selata. Voit selata luetteloa, etsiä sitä tai muodostaa yhteyden optimaaliseen palvelimeen. Luettelossa näkyy kunkin palvelimen työmäärä, joka on keltainen, jos se on yli 50 prosenttia, ja punainen, jos se on yli 80 prosenttia.

VPN-Unlimited-server-lista

Jokaiselle palvelimelle voidaan antaa suosikkikohta yhdellä napsautuksella. Suoratoistokohtaiset palvelimet sisältävät toisen painikkeen, joka vie sinut suoratoistopalvelun kotisivulle. Voit teoriassa muodostaa yhteyden Disney + -palvelimeen, siirtyä sitten Disney + -sivustoon ja aloittaa Moanan katselemisen vain 30 sekunnin kuluttua VPN Unlimited -paneelin avaamisesta (katso artikkelisi Disney + -ohjelman katselemisesta saadaksesi lisätietoja).

Tärkeimmässä käyttöliittymässä on muutama haittapuoli, kuten että kartta ei tee mitään. Odotimme sen olevan toinen tapa valita palvelin, mutta VPN: llä on vain mahdollisuus kerskata kuinka monta palvelinta se saa. Toivomme myös, että ikkunan yläreunassa olevaa banderollia ei ole varattu myyntiä varten.

Asetukset

Kaikki muu sijaitsee päävalintaikkunan oikean yläkulman asetusikkunassa. Ensimmäisessä valikossa ”oma tili” voit hallita tiliäsi avamatta selainikkunaa. Voit kirjautua sisään ja ulos, vaihtaa salasanasi ja päättää, pyytääkö VPN-sovellus salasanaa avautuessaan.

Voit myös tehdä ostoksia. Lisäaikaa voidaan lisätä VPN Unlimited -tilaukseesi sovelluksesta; Jos haluat ostaa muita tämän sivun mainostamia KeepSolid-tuotteita, sinun on siirryttävä selaimeesi. Jotkut niistä – kuten Yksityinen selain, SmartDNS ja KeepSolid Sign – ovat järkeviä, mutta tavoitteen ja askareiden järjestäjät eivät sovi tietoturvateemaan ollenkaan.

VPN-Unlimited-asetukset-välilehti

“Asetukset” -välilehdessä voit muuttaa protokollaa manuaalisesti tai antaa VPN Rajoittamattoman valita parhaan nykyiseen tilanteeseesi. Voit myös kytkeä DNS-palomuurin päälle tai pois päältä, valita lähetetäänkö vikailmoitukset, asetetaan VPN käynnistymään järjestelmän käynnistyksen yhteydessä vai poistetaanko VPN Unlimited.

”Tiedot” -välilehti antaa sinun lähettää palautetta KeepSolidille, mutta se avaa sähköpostisovelluksesi niin tekemiseen, mikä voi olla ärsyttävää, jos käytät selaimen sähköpostia. Tämä välilehti kertoo myös, mitä VPN Unlimited -versiota käytät, ja voit tarkistaa päivitykset.

Tuki-välilehti antaa sinulle tervetuliaismahdollisuuden vaihtaa, haluatko VPN: n kysyvän palautetta yhteydestäsi; on hienoa, että pystymme lähettämään tämän tiedon, mutta et aina halua käsitellä sitä. Täältä voit lähettää tukilipun sovelluksen sisällä tai siirtyä oletusselaimesi usein kysyttyihin kysymyksiin.

Nopeus

Testasimme VPN Unlimited -sovellusta muodostamalla yhteyden yhä kaukaisempien palvelimien sarjaan ja tarkistamalla speedtest.net: n lataus- ja lähetysnopeudet sekä ping-koodit. Tuloksemme eivät olleet mahtavia. Nämä testit suoritettiin IP: ltä Yhdysvalloissa.

Palvelimen sijainti: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Yhdysvallat (suojaamaton)2514.012,23
Yhdysvallat (suojattu)2812.402,24
Kanada1735.112.20
Meksiko1614.332.19
Chile3680,270,35
Kypros4242,382,25
Etelä-Korea3000,431.27

Tulokset kaikkialla Yhdysvaltojen ulkopuolella olivat niin huonoja, että olettimme ongelman olevan loppupuolella. Muutaman sekunnin lausuntojen saaminen paljasti sekalaisia ​​tuloksia, ja jotkut arvioijat saivat hyvän nopeuden ja toiset samat hidastumat, joita havaitsimme.

Sisäinen ping-testi osoitti parempia nopeuksia kuin mitä saimme, ja VPN Unlimited kasvattaa latenssia noin 80 – 400 prosentilla, mikä ei oikeastaan ​​ole kauheaa verrattuna koko VPN-kenttään. On myös tärkeää huomata, että nopeudet Yhdysvalloissa olivat poikkeuksellisia, ja yksi pienimmistä latausnopeuksista, mitä olemme koskaan nähneet.

Testasimme myös muutamia P2P-palvelimista. Kuten taulukosta näet, he antoivat meille melko samat tulokset kuin tavalliset palvelimet, Yhdysvaltojen nopeudella kohtuulliseen nopeuteen ja jyrkkä suorituskyky heikkeni muualla.

P2P-palvelin: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Yhdysvallat (suojaamaton)2514.012,23
Yhdysvallat (P2P)549,792,22
Kanada1605,452.11
Ranska3430,340,14
Romania4172,062,23

Lopuksi testimme joitain KeepSolid VPN Unlimitedin suoratoistokohtaisia ​​palvelimia. Nämä vaativat eniten nopeaa latausnopeutta, ja onneksi ne toimitettiin. Netflix suosittelee vähintään 5 Mbit / s suoratoistoa, ja kaikki nämä puhallukset rajoittavat veden poistumista.

Suoratoistopalvelin: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Yhdysvallat (suojaamaton)2514.012,23
Netflix6311.342,14
Hulu569,662.00
disney+6110.162,08

Olemme olleet varovaisia ​​VPN Unlimited -merkinnän nopeuden määrittämisessä, koska yhteyksissä voi olla niin paljon ulkopuolisia tekijöitä. Sanomme vain alustavasti, että se on loistava VPN palvelimien väärentämiseen maassasi, mutta huono valinta kansainväliseen työhön.

Jos nopeus on tärkein prioriteettisi, suosittelemme sen sijaan, että valitset nopeimpien VPN-luetteloomme turvallisuuden sijaan.

turvallisuus

KeepSolid VPN Unlimited suojaa käyttäjien tiedot AES-256-salauksella, jota se vaatii kutsuttaessa “armeijan luokka”. Verkkosivustolla on totta, että Yhdysvaltain hallitus käyttää tätä salausta valtionsalaisuuksien suojaamiseen, mutta sitä käyttävät tässä vaiheessa myös melkein kaikki muut. AES-256 on käytännössä virheellinen, joten emme voi syyttää VPN Unlimitedia siitä, että se luottaa siihen.

VPN antaa sinun valita useita protokollia. Se ei kuitenkaan tee hienoa työtä erotella niitä toisistaan. OpenVPN: ää ja IKEv2: ta kuvaillaan molemmiksi ”korkean suorituskyvyn & tietosuoja ”ja valikon alapuolella olevat hämärtymät eivät auta erottelemaan niitä (katso VPN-protokollan erittely, jos haluat tietää enemmän).

Voit käyttää myös KeepSolidin omia UDP- tai TCP-protokollia tai käyttää WireGuardia, uutta avoimen lähdekoodin protokollaa, joka on edelleen beetaversio. Emme kuitenkaan suosittele WireGuardin käyttöä. Sen tärkein myyntikohta on, että siinä on pienempi koodikanta kuin OpenVPN: llä, ja pienillä, hallittavilla koodipohjilla ei ole tapana kestää kauan avoimen lähdekoodin projekteissa, joissa on tuhansia avustajia.

VPN-Unlimited-vuoto-testi

Testimme IP-, DNS- ja WebRTC-vuotojen varalta ipleak.net-sovellusta, emmekä löytäneet haavoittuvuuksia. VPN Unlimited saa korkeat arvosanat hyvästä salauksesta ja protokollista, mutta se menettää pisteitä, koska puuttuu selkeät sovelluksen sisäiset tiedot siitä, mitä nämä protokollat ​​tarkoittavat. Ei ole hyväksyttävää, että valitsemalla ”optimaalinen” ei kerrota, minkä protokollan VPN on valinnut.

Katso VPV-tietoturvasta, josta olemme varmoja. Tutustu NordVPN-arvosteluun tai CyberGhost-arvosteluomme.

yksityisyys

VPN Unlimitedin tietosuojakäytäntö on sama kuin emoyhtiönsä KeepSolid. Se on kirjoitettu KeepSolidin verkkosivustolla sivulla, joka on ehdottomasti laaja, mutta melko läpäisemätön arjen lukijalle. Mukana ei ole myös mitään esimerkiksi hyödyllisiä osioyhteenvetoja, jotka saat Surfsharkin tietosuojakäytännöstä (katso lisätietoja Surfsharkin arvosteluista).

VPN-rajoittamaton yksityisyyden politiikkaa

KeepSolid tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet valmis tarjoamaan, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Se seuraa automaattisesti IP-osoitteesi, maasi ja aikavyöhykkeen, tietyn istunnon verkkoliikenteen määrän ja toimenpiteesi KeepSolidin omalla verkkosivustolla. Se kerää henkilötietojasi markkinointiyhtiöiltä mainostaakseen tuotteitaan.

KeepSolidin luotto edellyttää, että sen kirjautumattomuuden käytäntö on selkeästi määritelty. Se lupaa olla tarkkailematta tai tallentamatta selaustapojasi, kun käytät VPN Unlimited -sovellusta. Se lupaa myös poistaa henkilökohtaiset tiedot, jotka se tallentaa istuntojen aikana, kuten IP- ja selaintyyppisi. KeepSolid ei ole tämän päivityksen jälkeen ilmoittanut merkittävistä vuodoista.

Siitä huolimatta, emme ole täällä kovin varmoja parista syystä. Tiedot, jotka KeepSolid myöntää jakavansa kolmansien osapuolten kanssa – vähintäänkin maailmanlaajuisessa verkossa – koskee tarpeeksi. Pahempaa on kuitenkin se, että sen kotipaikka on Yhdysvallat, jonka löyhä tietosuojalaki ja viiden silmän älyverkkoon kuuluminen tarkoittavat, että tallennettavat tiedot eivät ole turvassa oikeudenkäynnin yhteydessä..

Lisätietoja siitä, miksi tämä on ongelma, saat Viiden silmän, Yhdeksän silmän ja Neljäntoista silmän tiedustelusopimusten selittäjältämme.

Suoratoiston suorituskyky

Suoratoisto näkyy voimakkaasti VPN Unlimitedin brändäyksessä siihen pisteeseen saakka, että se on yhtä paljon suoratoistopalvelu kuin yksityisyyssovellus. Koska siinä on suoratoistoon keskittyneet palvelimet, käytimme niitä testaamaan suoratoiston suorituskykyä. Jokaisen on tarkoitus olla täydellinen katsomaan erilaista palvelua. On myös yksi, joka on vain merkitty ”suoratoisto”, mikä tekee asioista hieman hämmentäviä.

VPN-Unlimited-streaming-palvelimet

Nopeustesteimme osoittivat, että suoratoistopalvelimilla on yleensä suuret nopeudet, jotka ovat enemmän kuin tarpeeksi nopeita videolle. Netflix-palvelin päästi meidät Netflixiin ensimmäisessä kokeilussa. Myös Hulu-palvelin toimi hienosti, samoin kuin BBC iPlayer ja Amazon Prime.

Disney + -palvelin huonompi. Sitä ei estänyt tarkalleen, mutta vahvasta nopeustestistä huolimatta sivusto hidastui niin pitkälle, että videosivun lataaminen kesti useita minuutteja (poistimme kuuden jälkeen). Olemme kuitenkin valmiita kutsumaan tätä poikkeavaksi.

Toistaiseksi VPN Unlimited näyttää vankalta valinnalta suoratoistoa varten. Suosittelemme kuitenkin varovaisuutta, koska nämä palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa ja nopeudet voivat romahtamaan ylittäessään kansainvälisiä rajoja. Jos haluat joitain vaihtoehtoja, etsimällä paras VPN Netflixille ja Hululle voimme auttaa.

Palvelimen sijainnit

Edellä mainitsimme, että VPN Unlimited tekee palvelimen sijaintikartasta osan käyttöliittymän pääikkunasta. Katsotaanpa tätä tarkemmin.

VPN-Unlimited-server-paikoista

Tiettyjä numeroita ei tule, mutta KeepSolid väittää, että VPN Unlimitedillä on yli 400 palvelinta 56 maassa. Tämä maanumero kohoaa jopa yli 70, jos sisällytät P2P- ja streaming-palvelimet.

Haluamme etsiä monimuotoisuutta määrän suhteen. KeepSolid VPN Unlimited -palvelimessa on palvelimia useissa tyypillisesti aliedustetuissa paikoissa: yksi Keski-Amerikassa, kaksi Etelä-Amerikassa, runsaasti kaikkialla Etelä-Aasiassa ja muutama yllätyksen tapa, kuten Libya. Kummallista, että kartassa on ainakin yksi palvelin, jota ei ole luettelossa, jossain Länsi-Afrikassa lähellä Ghanaa.

Tässä vaiheessa VPN-kilpailuissa 400 palvelinta on hieno alku eikä mitään muuta. Vertailun vuoksi, NordVPN ja ExpressVPN ovat jo rikkoneet 1 000 palvelinta. Pidämme kuitenkin sitä, että Itä-Eurooppa ja Kaakkois-Aasia ovat täysin katettu.

Asiakaspalvelu

VPN Unlimited on helppo tavoittaa asiakastuki työpöytäsovelluksesta. Tietosuoja-välilehdessä voit joko siirtyä selaimen usein kysyttyihin kysymyksiin tai lähettää lipun suoraan.

VPN-Unlimited-tuki-lippu

Lipulla on esitäytetty tärkeä tieto, mikä on erittäin kätevää. Lisäksi tuki lupaa ottaa sinuun yhteyttä tunnin sisällä, mutta se kestää yleensä enemmän kuin 20 minuuttia, jolloin asiakaspalvelusta tulee yksi VPN Unlimitedin myydyimmistä pisteistä. Vastaukset sekä teknisiin että laskutuskyselyihin olivat hyvin harkittuja, eikä niitä ilmeisesti ollut kopioitu.

VPN-Unlimited-tietämyskanta

Tietokanta on myös selkeästi kirjoitettu ja laaja, etenkin vianetsintäosasto, joka tekee hienoa työtä pitämällä käyttäjien käsiä tunnettujen virheiden kautta. Vaikka käyttäjäfoorumia ei ole, tälle kategorialle ei ole meillä mitään ongelmia antaa VPN Unlimitedille ennätyksiä.

Tuomio

Tässä VPN Unlimited -katsauksessa pitäisi olla selvää, että emme ole löytäneet paljon suosituksia täältä. VPN Unlimited ei ole mitenkään yksi pahimmista VPN: eistä; Palvelun on oltava aktiivisesti vihamielinen päästäkseen kyseiseen luetteloon eikä vain huolimattomuudesta. Sillä on tekemistä kunnollisen suoratoistotukien kanssa, mutta se saa jatkuvasti omalla tavallaan.

Jotkut sen suurimmista myyntikohdista – kuten elinikäinen suunnitelma ja valtava valikoima maksutapoja – näyttävät olevan piilossa tarkoituksella, kun taas muut mainostetut ominaisuudet puuttuvat suorastaan ​​(katsovat sinua, tappaa kytkin ja jakaa tunneloinnin). Vielä muita – etenkin suoratoistoon keskittyviä palvelimia – on helppo löytää, mutta ne eivät toimi.

Kun muut VPN: t oppivat ja kasvavat, KeepSolid VPN Unlimited on romahtamassa itsestään. Estä huomattava, julkistettu kurssikorjaus, sinun on parasta pysyä poissa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me