Puskuroitu VPN-arvostelu – päivitetty 2020

Puskuroitu VPN-arvostelu

Puskuroitu VPN on keskinkertainen palvelu, joka olisi kohtuullinen, jos se korjaa tietosuojakäytäntönsä. Lisäksi sen omistajuus heitetään myös tummiin pilviin, mikä antaa meille suositella tämän palvelun käyttämistä. Lue yksityiskohdat täydellisestä puskuroidusta VPN-arvostelusta.


Paras-VPN-arvostelut

Viimeinen puskuroidun VPN: n matkallamme oli jonkin aikaa sitten, mutta siitä lähtien on tapahtunut paljon muutosta. Väitetty omistajamuutos on tuonut esiin paljon uusia kysymyksiä, joista pahinta on, voitko luottaa jokaiseen lukemasi VPN-arvosteluun. Lue tästä BestVPN.com: n ja puskuroidun VPN: n välisiä linkkejä käsittelevä artikkeli.

Puskuroidussa VPN-arvosteluissamme annamme oikeudenmukaisen kuvan palvelulle, jonka olemme aiemmin luokitelleet “kunnossa”. Keskustelemme ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, nopeudesta, turvallisuudesta, yksityisyydestä, suoratoistotehokkuudesta, palvelimen sijainneista ja asiakaspalvelusta ennen tuomion antamista.

Jopa ilman tässä arvostelussa esitettäviä tietosuojaongelmia, meidän on vaikea antaa suositusta. Palvelinverkko on pieni, nopeudet ovat epäjohdonmukaisia ​​eikä niissä ole mitään merkittäviä ominaisuuksia, joita miettiä. Se saattaa vedota joihinkin, mutta maailmassa, jossa VPN-verkot ilmestyvät joka puolelle, puskuroitu VPN ei erotu.

Puskuroitu-VPN-Slider1

Puskuroitu-VPN-Slider2

Puskuroitu-VPN-Slider3

Puskuroitu-VPN-Slider4

Puskuroitu VPN-liukusäädin 5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot puskuroidulle VPN: lle

ominaisuudet

Puskuroidussa VPN: ssä on tuskin ominaisuuksia sen ulkopuolella, jota pidämme VPN: n kannalta olennaisena. Suurin osa käyttöliittymän työkaluista on uutuuksia, joita on helppo löytää verkosta, ja vaikka arvostamme kätevää pääsyä, mieluummin joitain hyödyllisempiä ominaisuuksia.

Onneksi siellä on edelleen tappaja. Sitä ei ole oletuksena kytketty päälle, mutta se suorittaa silti saman toiminnon. Jos VPN epäonnistuu, killswitch käynnistää ja katkaisee Internet-yhteytesi. Se on erityisen tärkeä ominaisuus torrentereille ja sensuurista kiertäjille, minkä vuoksi jokaisella parhaan Kiinan VPN-palvelumme tarjoajalla on se.

Sen ulkopuolella ei ole paljon mainittavaa. Ainoat muut ominaisuudet ovat palomuuritesti ja nopeustesti, ja jälkimmäinen on pettymys verrattuna muihin nopeustestaominaisuuksiin. Lue Astrill-katsaus siitä, kuinka se tulisi toteuttaa. Puskuroidun VPN: n nopeustestiominaisuus on tarkka, mutta sitä voidaan käyttää vain yhdessä paikassa kerrallaan.

buffervpn-review-speed-testi

Yksi ominaisuus, josta puuttuu tuskin, on jaettu tunnelointi. Vaikka ExpressVPN, AirVPN ja jopa PureVPN eivät ole VPN-verkkojen yleisimpiä ominaisuuksia, niitä on (lue AirVPN-arvostelu).

Jaetun tunneloinnin avulla voit lähettää liikennettä VPN-tunnelin läpi, kun taas toinen liikenne pysyy normaalissa yhteydessä. On hyödyllistä esimerkiksi suorittaa varmuuskopio täydellä nopeudella samalla kun suojaat torrentia, minkä vuoksi ominaisuus on yleinen parhaimmissa torrenttivinkkien VPN-ryhmässä.

Puskuroitu VPN-yleiskatsaus

Puskuroitu VPN-logobuffered.com

Alkaa 412 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
30 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
39 sijaintia 37 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Puskuroidussa VPN: ssä ei ole alhaisia ​​hintoja – lue PIA-arvosteluistamme nähdäksesi miltä näyttää – mutta sen hinnoittelujärjestelmä ei ole myöskään huono. Suurin arvo saadaan pisimmällä tilauksella, kuten useimmissa VPN: issä, mutta kahden vuoden vaihtoehdon lisääminen tekee hinnoittelusta houkuttelevamman.

Kuukausittainen suunnitelma on kauhea, kuten melkein kaikki muutkin kuukausittaiset vaihtoehdot, jopa parhaiden VPN-palveluntarjoajien joukossa. Se on sama hinta kuin CyberGhost (lue CyberGhost-arvostelu), mutta kahdella vähemmän yhteydellä. Toisin kuin CyberGhostissa, voit kuitenkin puskuroidun VPN: n asentaa niin monelle laitteelle kuin haluat.

Vuosisuunnitelma on kunnollinen, mutta on myös halvempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi TorGuard tarjoaa saman määrän yhteyksiä noin 10 dollarilla vähemmän, kuten voit nähdä TorGuard-arvosteluamme. Kuten kuukausisuunnitelma, se on noin hinta, jota odotimme VPN: ltä.

Kahden vuoden valinta antaa kuitenkin vakavan arvon. Ainoastaan ​​20 dollarilla enemmän saat palvelun kahdesti, jolloin kuukausikorko laskee noin 4 dollariin. Se ei ole niin halpaa kuin esimerkiksi PureVPN, mutta se ei myöskään sisällä kaikkia huolia, joita palvelu tekee. Lue PureVPN-arvostelu, niin näet mitä tarkoitamme.

Vaikka kaksivuotinen vaihtoehto tarjoaa paljon arvoa, se ei ole ilman vikoja. Puskuroidulla VPN: llä on paljon yhteistä NordVPN: n kanssa hinnoittelussa, koska molemmat kannustavat sinua ostamaan monivuotisen suunnitelman. Toisin sanoen, toisin kuin NordVPN, puskuroidulla VPN: llä ei ole edullista kolmen vuoden vaihtoehtoa tasapainottaa kokoonpanoa (lue lisää NordVPN-arvosteluistamme).

Suunnitelmat voidaan palauttaa 30 päiväksi, mikä on hyvä, mutta suoraa keskustelua ei ole, joten palautuksesi on ripustettava sähköpostiviestintään..

Maksuvaihtoehdot ovat vakiona. Puskuroitu VPN hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit, PayPalin ja bitcoinit. Vaikka bitcoin on yleensä paras vaihtoehto nimettömyydelle, se voi olla ainoa vaihtoehto puskuroidussa VPN: ssä. Lue lisätietoja yksityisyyden osiosta.

Kaikissa suunnitelmissa on jopa viisi samanaikaista yhteyttä, mikä on vakiona VPN-palveluntarjoajien keskuudessa. Siellä on harmittaa markkinointia siitä, kuinka muut palveluntarjoajat “lukitsevat enemmän yhteyksiä premium-suunnitelman taakse”, mikä ei yleensä ole totta. Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä, elleivät ole vaikuttuneita täältä.

Käyttäjäystävällisyys

Puskuroidun VPN-liittymän rekisteröinti on yksinkertainen asia. Kun olet valinnut suunnitelman, sinun on annettava sähköpostiosoite, käyttäjänimi ja salasana ja valittava maksutapa. Puskuroitu VPN pyytää sinua vahvistamaan sähköpostisi ja ohjaamaan sinut ohjauspaneeliin, kun voit ladata asennusohjelman.

bufferedvpn-review-ohjauspaneelin

Sovellus on sama älypuhelimen kokoinen ikkuna, jonka VPN-käyttäjät ovat oppineet tuntemaan ja rakastamaan. Kun olet kirjautunut sisään, sinut ohjataan palvelimen valintanäyttöön. Paikka napsauttamalla yhdistää sinut.

bufferedvpn-review-liitäntä

Valitettavasti automaattista yhteyttä ei ole. Yksi syy, jonka perusteella arvioimme esimerkiksi ExpressVPN: n olevan niin korkea, johtuu siitä, kuinka helppo on muodostaa tämä alkuperäinen yhteys – lue ExpressVPN-arvosteluamme oppiaksesi muista syistä. Ei ole epäilystäkään siitä, ellet voi salata massiivista “päällä” -painiketta käyttöliittymän keskellä. Puskuroitu VPN ei ole yhtä leikattu ja kuiva.

Sijaintien lukumäärä on pieni, mihin pääsemme myöhemmässä osiossa, joten luettelon selaaminen ei ole pahin asia. Voit myös etsiä sijaintia yläreunassa olevan hakupalkin avulla tai suositella sijaintia sydämen kuvakkeen avulla. Palvelimen navigointi on suunnilleen yhtä vakio kuin se tulee.

Kun olet muodostanut yhteyden, puskuroitu VPN näyttää ruudun, jossa on yhteydetiedot, mukaan lukien reaaliaikaiset lataus- ja latausnopeudet, siirretyn tiedon kokonaismäärä ja uusi IP-osoite. Voit myös testata nopeutesi “työkalut” -välilehdessä.

buffervpn-review-onnistunut-yhteys

Löydät asetukset napsauttamalla hampurilavalikkoa oikeassa yläkulmassa. Puskuroidussa VPN: ssä on siellä paljon vaihtoehtoja, joista monet eivät tarvitse erillistä korttipaikkaa. Voit esimerkiksi niputtaa sovelluksen tiedot ja tilitiedot “noin” -välilehdessä. Lisäksi asettelu on ärsyttävä.

buffervpn-review-asetukset-valikon

Asetusvalikko on täynnä tietoja, joita useimmat ihmiset eivät tarvitse. Sen sijaan, että laitettaisiin sovellustietoja, tilitietoja ja jatkuvasti ärsyttävää “lähettä ystäväsi” -välilehteä alaosaan, se asettaa ne yläreunaan. Vaikuttaa siltä, ​​että ”Lähetä ystävälle” -välilehden lataus ei riitä, käyttöliittymän alaosassa on myös jatkuva mainos, jossa sinua pyydetään tekemään sama asia.

Löydät hyödylliset tiedot pohjaan. Asetusvaihtoehdot ovat harvat, joten voit muuttaa vain aloitusasetuksia ja sitä, pitäisikö sovelluksen minimoida lokeroon suljettaessa. Ainoa ominaisuus on killswitch, joka on omituisesti poistettu käytöstä oletuksena.

bufferedvpn-review-asetukset

Voit myös löytää palomuuritestin hampurilavalikosta, jota ei selitetä, mutta jonka pitäisi olla, ja linkki paikallisiin lokikansioihin. Voit myös ottaa yhteyttä puskuroituun VPN: ään myös sovelluksessa, mikä on hieno kosketus.

Puskuroidun VPN: n helppokäyttöisyydessä on ongelmia, mutta sovellus tuntuu sujuvalta. Emme ole faneja, jotka vievät meidät ohjaamaan ihmisiä käyttämään palvelua tai rajoitettua määrää vaihtoehtoja, mutta käyttöliittymä on sujuvaa ja reagoivaa.

Nopeus

Puskuroidun VPN: n nopeus on sanalla sanoen epäjohdonmukainen. Huippusuoritustensa vuoksi se ei tule nopeimpien VPN-palveluiden joukkoon, mutta valitsemastasi sijainnista riippuen saatat olla tyytyväinen tuloksiin. Alta löydät testitulosten taulukon. Testasimme viittä sijaintia puskuroidussa VPN: n verkossa speedtest.net: n avulla.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
suojaamaton10160,4211.22
Yhdysvallat Midwest434,918.6
Kanada36140,439.98
Saksa13018,097,33
Alankomaat136105,985.24
Japani213106,622,71

Tuloksia tarkasteltaessa on olemassa suuri epäjohdonmukaisuus. Kolme sijaintia on rocktähti esiintyjiä, kun taas kaksi muuta ovat kauheita. Kanada, Alankomaat ja Japani tarjosivat suurimman osan suojaamattomasta latausnopeudestamme, mutta Saksa ja Yhdysvaltojen keskilänsi pystyivät tuskin antamaan takaisin 10 prosenttia.

Tämä osoittaa, että puskuroidun VPN: n verkkoa ei ole optimoitu yleisesti. Jotkut palvelimet ovat erittäin nopeita, mutta toisia ei pidä edes harkita. Sinun on kaivettava löytääksesi toimivan sijainnin.

Myönteisesti voidaan todeta, että latenssi pysyi alhaisena kaikilla palvelimilla. Vaikka et ole aivan parhaan pelaamisen VPN: n tasolla, voit käyttää puskuroitua VPN: tä tähän tarkoitukseen.

turvallisuus

Puskuroidun VPN: n suojaus on vakio. Se käyttää AES 256-bittistä salausta yhteytesi kanssa OpenVPN-protokollaan. Vaikka tämä on mielemme turvallisuuden kultastandardi, on syitä, miksi haluat käyttää muita VPN-protokollia. VPN-tietoturva ei ole yhtä leikattu ja kuiva kuin sen valitseminen, jota kaikki muut käyttävät, ja puskuroitu VPN ei anna sinulle joustavuutta muuttaa tietoturvaa.

Silti useimmille ihmisille AES 256-bittinen OpenVPN on täydellinen yhdistelmä. Et voi muuttaa salaustasoa tai erityistä salausta kuten TorGuardilla, mutta AES 256-bitin pitäisi riittää. Voit oppia miksi salauskuvauksessa.

Vaihtoehtojen puutteesta huolimatta puskuroitu VPN tekee turvallisuuden suhteen kaiken oikein. Se sisältää perus- killswitchin, yhdistää AES 256-bittisen OpenVPN: n kanssa eikä se vuoda DNS-pyyntöjä, alkuperäistä IP-osoitettamme tai WebRTC-tietoja.

yksityisyys

Sisäänkirjautumisen aikana puskuroitu VPN pyytää käyttäjänimeä, sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Vaikka se ei olekaan niin yksityinen kuin esimerkiksi Mullvad (lue Mullvad-arvostelu), se on vakio VPN: ien mennessä. Rekisteröinnin jälkeen huomasimme ohjauspaneelissa välilehden nimeltä “lataa tietoni”. Utelias, napsautimme ja olimme pettyneitä näkemäämme.

Vaikka puskuroitu VPN ei koskaan kirjoittanut nimeä tai osoitetta, se keräsi tiedot ja kirjasi ne. Raportti sisälsi arvostelijan koko nimen, osoitteen ja VPN-käytön tietueet, vaikka emme ole koskaan antaneet nimenomaisesti näitä tietoja. Voimme vain olettaa, että se on kerätty PayPalin kautta, mikä on merkittävä yksityisyyden loukkaaminen.

bufferedvpn-review-lokit

Myöskään tietosuojakäytännöstä ei ole apua. Se paljastaa, että puskuroitu VPN kerää laskutusnimesi ja osoitteesi maksuprosessorilta, mutta se on haudattu vaikeasti luettavaan asiakirjaan. Sillä ei ole merkitystä siitä, mitä tietoja VPN-käytön aikana kerätään.

Ainakin mitä kirjataan, yksi asia on selvä: jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, sinun ei pitäisi käyttää puskuroitua VPN: ää.

Asiakirja, joka sisältää osoitteesi, nimesi, käyttäjänimesi ja laskutustiedot, sisältää myös VPN-käytön. Vaikka se ei osoita IP-osoitteitasi, se näyttää sen maan, josta olet muodostanut yhteyden, palvelimen, johon olet muodostanut yhteyden, sekä ajat, jolloin yhteys avattiin ja suljettu.

Sillä, että IP-osoitteesi ei näy, ei ole väliä, koska fyysinen osoitteesi on ennätys. Koska raportti on helposti saatavilla ohjauspaneelissa ja se voidaan luoda lennossa muutamassa sekunnissa, epäilemme myös, kuinka turvallinen se on..

Selvyyden vuoksi puskuroitu VPN ei riko lakia, mutta liiketoimintatapa verrattuna muihin VPN: iin on kyseenalaista. Huolenaihe Gibraltarilla, missä palvelin sijaitsee, on vuoden 2004 tietosuojalaki. Sanotaan, että yritys ei voi kerätä tietoja ilman tietoista suostumusta. Suostut toimittamaan tietosi palvelun avulla tietosuojakäytännön mukaisesti.

Suoratoiston suorituskyky

Puskuroitu VPN esti jokaisen tärkeän suoratoistoalustan useassa testauspaikassa. Jos olet kiinnostunut suoratoistosta, käytä sen sijaan jotakin parhaasta VPN-suosittelumme streaming-oppaasta.

Paras Netflix-VPN ja BBC iPlayer VPN -oppaat palvelevat sinua myös hyvin, koska puskuroitu VPN ei voinut käyttää näitä alustoja. Riippumatta siitä, mitä palvelinta testasimme, meitä kohtaan pelätty välityspalvelinvirhe. Vaikka puskuroitu VPN on väittänyt, että voit “nauttia kaikesta haluamastasi verkkosisällöstä” oikealla palvelulla, se on väärinkäyttäjä suoratoistossa.

Palvelimen sijainnit

Puskuroidulla VPN: llä on 39 sijaintia 37 maassa, mikä on kapea leviäminen verrattuna muihin VPN-palveluntarjoajiin. Lue HideMyAss-arvosteluamme nähdäksesi, miltä suuri verkko näyttää. Maailman suurimmista mediakeskuksista huolehditaan, mutta verkosto tuntuu silti rajoittavan. Lisäksi kussakin maassa Yhdysvaltojen ulkopuolella ei ole useita datakeskuksia.

bufferedvpn-review-paikoista

Puskuroitu VPN on lähes yksinomaan Euroopassa ja Yhdysvalloissa, paitsi Australiassa, Singaporessa, Hongkongissa, Etelä-Koreassa ja Japanissa. Vaihtoehtoja on, mutta ei paljon. Eksoottisin sijainti, vaikka se jopa katsotaan sellaiseksi, on Latvia.

Asiakaspalvelu

Puskuroitu VPN arvostaa asiakaspalveluaan alan parhaimmaksi, ja kokemuksemme mukaan se on hyvä. Tukiedustajat ovat kohteliaita ja avuliaita ja tietokanta on laaja, mutta live-keskustelun puute tarkoittaa, että pienet selvennykset vievät enemmän aikaa kuin pitäisi.

Sähköposti on kuitenkin nopea. Saavutimme peruskysymyksen palvelinpaikoista ja edustaja palasi muutamassa tunnissa. Siitä huolimatta, että kysymys oli niin yksinkertainen, henkilöstö kirjoitti useita kappaleita käsitelläksemme asiaa. Se on hyvä asiakaspalvelu.

Tietokanta on valtava. Puskuroidussa VPN: ssä on artikkeli melkein jokaisesta aiheesta, mikä on hyvä ongelmien ratkaisemiseen, mutta huono navigointiin. Hakupalkkia ei ole, ja ottaen huomioon, kuinka monta artikkelia on käytettävissä, tämä tarkoittaa yleensä, että sinun on tehtävä oletus klassiseen CTRL + F-suunnitelmaan.

bufferedvpn-review-tietämyskanta

Huomasimme testauksen aikana, että tietokannan alaosassa oli painike livekeskusteluille. Mitään ei tapahtunut, kun napsautimme sitä, mutta ehdotti, että livekeskustelu oli jo olemassa tai tulee tulevaisuudessa.

Asennus- ja vianmääritysohjeiden ulkopuolella puskuroidussa VPN: ssä on osia yksityisyysblogiin, Internet-sanastoon, tietosuojaoppaaseen ja huijausalmanakkaan. Nämä resurssit ovat hyödyllisiä, mutta outoja. Sisältö näyttää olevan jotain, joka soveltuu paremmin tarkistussivustoon kuin VPN-palvelu.

Tuomio

Jos puskuroitu VPN ei olisi kyseenalainen tiedonkeruu, se olisi keskellä tietä oleva VPN, joka erottuu erinomaisesta asiakaspalvelusta. Ottaen huomioon sen nopeuden epäjohdonmukaisuus, kyvyttömyys käyttää suoratoistoalustoja ja yksityisyydelle epäystävällisiä liiketoimintatapoja, meidän on vaikea antaa suositusta.

Lisäksi puskuroidussa VPN: ssä ei ole mitään erityistä. Meillä on yli 40 VPN-arvostelua, ja se vain raaputtaa käytettävissä olevien vaihtoehtojen pintaa. Edes sivuuttamalla puskuroidun VPN: n ongelmat, se ei tee mitään erottuakseen joukosta.

Mitä mieltä olet puskuroidusta VPN: stä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map