ProtonVPN-katsaus – päivitetty 2020

ProtonVPN-arvostelu

ProtonVPN on erinomainen ominaisuuksien ja käytettävyyden suhteen, mutta jää nopeuden suhteen kilpailun jälkeen. Vaikka voit saada enemmän rahaa muualla, antelias ilmainen suunnitelma saattaa olla tarpeeksi muuttaa mielesi.

protonvpn-kojelauta-liukusäädintä-1

protonVPN-rajapinta-liukusäädintä-2

protonvpn-profiilit-liukusäädintä-3

protonvpn-asetukset-liukusäädintä-4

protonvpn-split-tunnelointi-liukusäädintä-5

Edellinen

Seuraava

ProtonVPN ei ole aikaisemmin tehnyt parhaista VPN-oppaistamme, vaikka siinä on kaikki aineosat kärjessä. Pitkä ominaisuusluettelo vie takapenkin asiantuntevasti muodostettuun käyttöliittymään, jota tukevat vankka tietosuojakäytäntö ja runsaasti turvaominaisuuksia. Toisaalta nopeus on ongelma. 

Tässä ProtonVPN-katsauksessa aiomme syvällisesti sukeltaa tähän suosittuun ilmaiseen VPN-verkkoon osoittaen, missä se on erinomainen ja missä se ei ole riittävä. Koko ajan kosketamme ominaisuuksia, hinnoittelua, nopeutta, käytettävyyttä, turvallisuutta, yksityisyyttä ja muuta, kaikki ennen tuomion antamista. 

ProtonVPN on vaikea lyödä ilmaiseksi alhaiseksi hinnasta. Kun olet alkanut maksaa, se ei ole kuitenkaan niin vaikuttava kuin jotkut VPN-tilan parhaimmista koirista. Nopeus on huono, mikä on sääli ottaen huomioon, kuinka paljon muuta ProtonVPN saa oikein. Tästä huolimatta, kun antelias ilmainen suunnitelma on valmis, se on silti ampumisen arvoinen.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja ProtonVPN: lle

ominaisuudet

ProtonVPN, kuten näemme alla olevasta ”helppokäyttöisyydestä”, korostaa saavutettavuutta. Siitä huolimatta siinä on paljon ominaisuuksia. Se alkaa tapukytkimellä, joka estää Internet-yhteytesi, jos pudotat etäpalvelimesta. Tappamiskytkentätiloja ei ole useita, kuten esimerkiksi PIA: n kanssa, mutta työ saadaan aikaan. 

Tappikytkimen vieressä on DNS- ja IPv6-vuodonsuojaus sekä jaettu tunnelointi, jonka avulla voit lähettää joitain sovelluksia tai IPv4-osoitteita VPN-tunnelin kautta, kun taas toiset ovat poissuljettuja. Esimerkiksi, jos haluat torrent turvallisella yhteydellä samalla kun suoritat online-varmuuskopiota vakioyhteyden kautta, jaettu tunnelointi on ratkaisevan tärkeää.

protonvpn-review-split-tunnelointi

Jaettu tunnelointi on melko harvinaista, mutta kaikki muut ominaisuudet ovat varastossa. ProtonVPN erottuu itsestään profiileilla. Vaikka profiilit eivät ole välttämättömiä VPN-kokemuksen kannalta, profiilien avulla ProtonVPN on paljon helpompi käyttää. Profiilien avulla voit määrittää palvelun eri näkökohdat nopeasti määrittelemättä asetuksia. 

Esimerkiksi, jos haluat torrenttiprofiilin, voit asettaa käyttämäsi protokollan – sanotaan esimerkiksi TCP paketin vahvistusta varten – maa, johon haluat muodostaa yhteyden, ja jopa tiettyyn palvelimeen. Sitten voit asettaa profiilin värin ja nimen, jotta se on helppo löytää. 

Vaikka näennäisesti pieni lisäys, profiilien avulla voit selata nopeasti VPN-kokoonpanoja nopeasti ilman vaivaa.

protonvpn-review-profiilit

ProtonVPN-suojattu ydin

Kun luot profiilia, voit myös asettaa Secure Core -palvelimen oletusasetukseksi. Nämä erikoispalvelimet ovat saatavana vain plus- ja visionäärisissä tilauksissa, ja ne lisäävät suojakerroksen vakioyhteyteesi. Se on lähinnä kaksois hop-yhteys, mutta enemmän kuin se, se on kohdennettu. 

Ajatuksena on, että kun käytät VPN: tä riskialttiissa maissa – esimerkiksi Yhdysvalloissa -, palvelin, johon yhteyden muodostat, saattaa olla vaarantunut. Ongelman ratkaisemiseksi Secure Core -palvelin välittää ensin yhteytesi palvelimen kautta, jonka ProtonVPN tietää puhdas, yleensä Islannissa tai Sveitsissä, ennen kuin lähettää sinut tavalliseen VPN-palvelimeen.. 

Jos et tiedä, useimmat VPN-palveluntarjoajat eivät ylläpitä aktiivisesti verkossa olevia palvelimia. Yleensä datakeskuksen osat vuokrataan käytettäväksi VPN: n kanssa. ProtonVPN kuitenkin omistaa, ylläpitää ja ylläpitää Secure Core -palvelimia, mikä tarkoittaa, että ne ovat turvallinen vaihtoehto. 

ProtonVPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

ProtonVPN-logoprotonvpn.com

Alkaa 400 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti, käteisellä

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
10

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
30 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
600+

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi
Subreddit

Tietopohja

hinnoittelu

ProtonVPN: n hinnoittelumalli on ainutlaatuinen. Sen sijaan, että tarjota yhtä suunnitelmaa eri aikaväleillä, ProtonVPN: llä on useita palvelutasoja, aivan kuten VyprVPN (lue VyprVPN-arvostelu). Vaikka vaihtoehtoja on neljä, vain kahdella on merkitystä useimmille käyttäjille. 

Sikäli kuin maksetut suunnitelmat menevät, on olemassa kolme tasoa, vaikka ”plus” -taso on siellä, missä useimpien ihmisten pitäisi laskeutua. Kaikilla tasoilla on täysi pääsy ProtonVPN: n verkkoon, mutta “basic” rajoittaa yhteyksien määrän kahteen ja puuttuu “plus” -suunnitelman Secure Core-, streaming- ja Tor-palvelimet.. 

Sarjan huipulla ”visionääri” sisältää kaikki “plus” -ominaisuudet ja mukana tulee kaksinkertaiset yhteydet käynnistykseen, mutta se on aivan liian kallista. Tämän ylimmän tason suunnitelman myyntikohta on ProtonMail, joka on salattu sähköpostipalvelu, johon annimme nyökkäyksen sähköpostiturvallisuusoppaassamme.. 

Sen avulla useimmat käyttäjät laskeutuvat plus-vaihtoehdolle parhaana vaihtoehtona. Jos etsit budjetti-VPN: ää, Windscribe vie sinut ProtonVPN: n “perussuunnitelman” ulkopuolelle (lue Windscribe-arvostelu). ProtonMailin sisällyttäminen ei myöskään riitä perustelemaan tällaista massiivista hinnankorotusta ”visionääriseen” suunnitelmaan..

Todellisen hinnan suhteen ProtonVPN on vain kunnossa. Vuotta palveleva palvelu on hieno 100 dollarille, vaikka halpoja vaihtoehtoja on paljon (lue yksityisen Internet-käyttökatsauksen ja PureVPN-arvion kaksi esimerkkiä). Suunnitelmat tulevat joko kuukausittain tai vuosittain, ja säästät 20 prosenttia ostamalla vuoden etukäteen. Kaikki yllä olevan taulukon hinnat ovat vuosisuunnitelmia.

ProtonVPN ilmainen

ProtonVPN ei erotu maksullisista suunnitelmistaan, vaan ilmaisesta suunnitelmastaan. Se ansaitsi paikan parhaassa ilmaisessa VPN-oppaassamme, joka tarjoaa kolme palvelinta yhdelle laitteelle veloituksetta. 

Toisin kuin useimmat ilmaiset VPN: t, ProtonVPN ei rajoita kaistanleveyttä, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä niin paljon kuin haluat, kunhan pysyt ilmaisissa palvelimissa (tutustu kaistanleveyttä rajoittavan palvelun TunnelBear-arvosteluun). 

Ilmainen suunnitelma ei korvaa myöskään rahojen palautustakuuta. Huolimatta siitä, että voit kokeilla ProtonVPN: ää ilmaiseksi, voit silti pyytää hyvitystä 30 ensimmäisen päivän ajan, jos maksat. ProtonVPN hyvittää sinulle kuitenkin vain tilauksen jäljellä olevat päivät, joten pidä se mielessä. 

Maksamisessa ProtonVPN hyväksyy vakiovaihtoehdot, kuten PayPal, luottokortit ja bitcoin. Sen avulla voit kuitenkin maksaa myös käteisellä, jos olet niin taipuvainen.

Käyttäjäystävällisyys

ProtonVPN ei ole yhtä suoraviivainen kuin muut VPN: t, kun on aika kirjautua sisään. Prosessi ei ole uraauurtava, mutta tasojen valitseminen ei ole jotain, mikä yleensä esitetään kassalla. Niille, jotka eivät tiedä minkä tekemistä, ProtonVPN: llä on plus-suunnitelma, joka on merkitty parhaaksi tarjoukseksi, ja olemme sopineet. 

Kun olet valinnut suunnitelmasi, sinun on luotava tili. ProtonVPN pyytää käyttäjänimeä, sähköpostiosoitettasi ja salasanaa. Jos sinulla on jo tili – joko aiemmasta ProtonVPN-tilauksesta tai ProtonMailista – voit kirjautua sisään ja ostaa. 

Se on, jos kassaprosessi toimii. Annettuaan käyttöoikeustietomme ProtonVPN: n verkkosivusto kieltäytyi lataamasta. Yritimme uudelleen tilin luomisprosessia useita kertoja, kierrättämällä sähköpostiosoitteita, käyttäjänimiä ja salasanoja, mutta noin 20 yrityksen jälkeen meillä oli silti tyhjä näyttö. 

Itse asiassa ainoa tapa, jolla pääsimme ProtonVPN: ään, oli kirjautumalla tilille, jonka loimme ennakkoarviointia varten. Olemme tavoittaneet ProtonVPN: n nähdäksesi mikä aiheuttaa virheen. 

Lataa ProtonVPN

Kun olet kirjautunut – jos pystyt kirjautumaan, se on – laskeutut tilisi kojelautaan. Kojelauta on melko hedelmällinen, ja siinä näkyvät tilauksen yksityiskohdat ja laskutustiedot. 

Sinun on kuitenkin käytettävä kojetaulua vähintään kerran ladataksesi ProtonVPN. Jos haluat määrittää ProtonVPN: n manuaalisesti, voit myös ladata OpenVPN: n määritystiedostot lataussivulta. 

protonvpn-review-kojelauta

Kun avaat sovelluksen, ProtonVPN kysyy käyttäjänimeäsi ja salasanaasi, siirry sitten tutustumaan upeaan käyttöliittymään. Kilpailemalla NordVPN: n kaltaisten ProtonVPN: n käyttöliittymän kanssa on nähtävyys, joka on varustettava koon mukautettavalla kartalla, yksinkertaisella palvelimen navigoinnilla ja nopeuden valvontakartalla (lue NordVPN-arvostelu). 

protonvpn-review-liitäntä

Yhdistämiseen on useita tapoja. Löydät haluamasi sijainnin selaamalla vasemmalla olevaa luetteloa tai napsauttamalla kolmiota maassa, johon haluat muodostaa yhteyden. Kummankin tekeminen yhdistää sinut automaattisesti kyseisen alueen palvelimeen. Voit myös valita yksittäisen palvelimen, jos olet niin taipuvainen. 

Kaiken kaikkiaan ProtonVPN: n käyttöliittymä tasapainottaa käytettävyyttä ja hohtoa. Tuntuu kuin komentaisit jotakin edistynyttä ohjelmaa ilman mitään mukana tulevaa tekniikkaa. ProtonVPN: n käyttö on helppoa, vaikka et olekaan mustatettujen teknoesteettisten faneja.. 

ProtonVPN-asetukset

ProtonVPN on kevyt asetuksissa, koska suurin osa käyttöliittymästä on omistettu suurelle palvelinkartalle ja nopeuskartalle. Voit kytkeä tappikytkimen päälle, määrittää, kuinka ProtonVPN käyttäytyy käynnistyksen yhteydessä, ja muuttaa protokollaa, mutta siitä on kyse. Ei ole mitään hullua, kuten mukautettujen komentosarjojen asettaminen (lue siitä TorGuard-arvostelu). 

protonvpn-review-asetukset

Se ei kuitenkaan ole huono asia. ProtonVPN antaa sinulle tarvittavan torjunnan joutumatta liian rikkakasveihin. Lähes jokainen asetus pienennetään yhdeksi kytkentäkytkimeksi, jota useimmille käyttäjille on paljon.

Nopeus

ProtonVPN ansaitsi kunniamaininnan nyökkäyksessä nopeimmassa VPN-oppaassamme. Se oli kuitenkin enimmäkseen sen vapaan suunnitelman vahvuus. Verrattuna muihin maksettuihin vaihtoehtoihin, ProtonVPN ei ole hidas, mutta se ei myöskään ole nopea. AirVPN: n kaltaiset palvelut tekevät siitä nopean työskentelyn nopeusosastolla, vaikka ProtonVPN onkin yleisesti parempi vaihtoehto (lue AirVPN-arvostelu).

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (St. Louis)983.1420.49
Illinois, Yhdysvallat # 16 (suositeltava palvelin)1551.1320.51
USA Illinois # 1 (suojattu ydin)2793.23,56
UK # 1410216.3410.99
Japani # 2126417.917,45
Australia # 2125684,2810.87

Testauksemme tehtiin käyttämällä ProtonVPN: n suosittamia palvelimia kaikille testattaville alueille. Esimerkiksi kun testaamme Iso-Britanniaa, valitsimme vain maan ja käytimme mitä tahansa palvelinta, jonka ProtonVPN meille antoi. Jotta asiat olisivat oikeudenmukaisia, testasimme OpenVPN / UDP: n ja AES-256: n kanssa. 

Kuten yllä näet, ProtonVPN putosi melko vähän hyppyssä minkä tahansa vesimuodostuman yli. Ainoa poikkeus oli Australiassa, missä testin suorittamisen jälkeen useita kertoja saimme jatkuvasti latausnopeuksia suojaamattomalla nopeudella tai sitä korkeammalla. Olemme jopa suorittaneet testit yksilöllisesti valituilla palvelimilla ja saaneet samanlaisia ​​tuloksia. 

Kaikki testimme tehtiin ProtonVPN: n normaalissa palvelinverkossa, mikä tarkoittaa, että jokainen palvelin löytyy peruspaketista. Yritimme testata kahta ilmaista palvelinta, mutta nopeus hidastui niin paljon, että nopeustestaussovelluksemme ei muodosta yhteyttä useiden yritysten jälkeen. Samoin testasimme yhtä Secure Core -palvelinta, ja kuten yllä näet, se hidasti nopeuttamme paljon. 

ProtonVPN on monia asioita, mutta johdonmukainen ei ole yksi niistä. Nopeus vaihtelee suuresti yksittäisten palvelimien välillä, ja antamalla ProtonVPN: lle päättää, mitä palvelinta käytät, ei yleensä maksa. Palattu takaisin luetteloon ja valitsemalla omat palvelimemme tuottivat paljon parempia tuloksia. Se on palvelu, joka voi olla nopea. Sinun on vain työskenneltävä sen hyväksi.

turvallisuus

ProtonVPN ei anna sinun määrittää paljon turvallisuuden suhteen. Mitä VPN-tietoturvaan menee, se on kuitenkin kärjessä. Sinulla on pääsy vain OpenVPN: ään, joka on paritettu AES-256: n kanssa (tutustu niihin salauksen ja VPN-protokollan erittelyn kuvaukseen). Avaintenvaihtoa hoidetaan RSA-4096-salauksella. 

Lyhyesti sanottuna tietosi ovat turvassa ProtonVPN: ää käytettäessä, mutta jos olet edelleen huolissasi, Secure Core -palvelimet ovat aina saatavilla. Vaikka nopeutesi vaativat merkittävän osuman, Secure Core -palvelimen käyttö varmistaa, ettei mitään vuotaa sinusta. Salaus on vakaa, ja valmiiden Secure Core -palvelimien kanssa myös paikallinen snooping kattaa.  

ProtonVPN Torrenting

ProtonVPN: ssä on Secure Core -palvelimien lisäksi myös Tor- ja vertaisyhteyksiä mittaavat palvelimet. Tor-palvelimia tulisi käyttää, jos muodostat yhteyden Tor-verkkoon VPN: n kautta. Kuten voit nähdä VPN vs. proxy vs. Tor -oppaasta, nopeutesi ottaa osuman. 

P2P-palvelimet on rakennettu torrentia varten, ja onneksi niiden ei pitäisi vaikuttaa paljon nopeuteen. Vaikka ProtonVPN on torrent-ystävällinen kautta linjan, sen omistamat P2P-palvelimet tunnetaan ProtonVPN: lle turvallisina. Kun käytät muuta kuin P2P-palvelinta, on mahdollista, vaikkakin epätodennäköistä, että joku voi snookata kyseisessä yhteydessä. 

Varmistaaksemme, että ProtonVPN: n tietoturva oli kaikkea moitteetonta, suoritimme sen DNS-vuototestien, WebRTC- ja IP-vuototestien sarjan läpi, ja ProtonVPN tuli puhdasta.

yksityisyys

ProtonVPN noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä tai ainakin tiukkaa kieltäytymiskäytäntöä tunnistettavissa olevien tietojen suhteen. Kun kirjaudut tilille, sinun on annettava sähköpostiosoite, käyttäjänimi ja maksutapa. Koska voit maksaa bitcoinilla ja käyttää polttimesähköpostia, ProtonVPN ei voi pidä sinusta mitään. 

Nämä tiedot on tietysti koottu tarjoamaan entistä vahvempi kokemus. Tietosuojakeskeisiä tilien luomisprosesseja on enemmän – lue yksi esimerkki Mullvad-arvosteluista – mutta niistä puuttuu ProtonVPN: n ominaisuudet. Se on välttämätön paha.

ProtonVPN: ssä on sovellusta käytettäessä useita kaatumis- ja analysointityökaluja, jotka seuraavat tapahtumia. Nämä sovellukset kuitenkin keräävät vain kollektiivista tietoa. ProtonVPN esimerkiksi tietäisi onnettomuuden, mutta se ei tiedä, kuka kokenut. Samoin ProtonVPN tietää asennusten kokonaismäärän, mutta ei mitään tietoa näistä yksittäisistä asennuksista.

Liikennettä, IP-osoitettasi, DNS-pyyntöjäsi ja muuta henkilökohtaiseen yhteyteesi liittyvää tietoa ei valvota eikä kirjata. Läpinäkyvyyden vuoksi ProtonVPN ylläpitää raporttia, jossa se ilmoittaa saamansa merkittävät oikeudelliset pyynnöt. Koska ProtonVPN toimii Sveitsin lain nojalla, se toimii vain Sveitsin oikeusjärjestelmän hyväksymien pyyntöjen kanssa. 

Viimeisin Sveitsin tuomioistuinjärjestelmän hyväksymä pyyntö eteni ProtonVPN: ään, mutta se ei pystynyt vastaamaan, koska sillä ei ollut vaadittuja tietoja kirjallisesti. Sveitsissä on joitain maailman parhaimmista tietosuojalakeista, joten tietosi ovat hyvissä käsissä ProtonVPN: n kanssa.

Suoratoiston suorituskyky

ProtonVPN ei noussut nopeuden vuoksi parhaaseen streaming-luetteloon olevaan VPN-verkkoon. Se päätti kuitenkin päästä jokaiselle suurelle suoratoistoalustalle. Yhdysvalloissa olemme helposti murtuneet Huluun ja Amazon Prime Videoon, jotka ovat kaksi vaikeimpaa suoratoistoalustaa. (Lue tästä paras Hulun VPN ja Amazon Prime Video parhaimmat VPN-oppaat)..

Nopeus on tässä ongelma. Streamien lataaminen kesti hetken ProtonVPN: n suosittamien sijaintien avulla. Etsimällä palvelinta omalta, pystyimme lataamaan videoita suhteellisen nopeasti, vaikkakaan ei niin nopeasti kuin paras Netflix-VPN.   

ProtonVPN Netflix

Netflixistä puhutaan, että pystyimme murtautumaan siihen ilman ongelmia. Nopeus oli jälleen kerran suurin ongelma. Samoin pystyimme pääsemään BBC iPlayeriin, mutta sivusto vietiin ikuisesti ladatakseen. 

Asiaa liioitteli se tosiasia, että testasimme valtioissa, joten Yhdistyneeseen kuningaskuntaan siirtyminen vei paljon verkon tilaa. Jos olet kiinnostunut Yhdistyneen kuningaskunnan sisällön virtauttamisesta, lue ehdottomasti paras VPN: n BBC iPlayer -oppaasta.

Palvelimen sijainnit

ProtonVPN: llä oli kirjoittamishetkellä 632 palvelinta 44 maassa. Vaikka mitään verrattuna HideMyAssin laajaan verkkoon (lue HideMyAss-arvostelu), ProtonVPN ei käytä virtuaalisia palvelimia. Kaikki sen sijainnit ovat fyysisiä, ja vaikka se tarkoittaa vähemmän monimuotoisuutta, se on hyvä turvallisuudelle. 

Palvelimet on jaettu kolmeen tasoon: ilmainen, vakio ja turvallinen ydin. Secure Core -palvelimet ovat saatavana vain plus- ja visionäärisissä tilauksissa, kun taas vakiopalvelimet ovat käytettävissä kaikille, jotka maksavat. 

Jotkin palvelimet on mitoitettu myös tiettyjä tehtäviä varten. Esimerkiksi Hollannin sijainti on luokiteltu vertaisverkkoyhteydelle ja Hongkongin sijainti on luokiteltu Torille. 

ProtonVPN-vapaat maat

Jos pysyt ilmaisella suunnitelmalla, sinua rajoitetaan kolmeen paikkaan: Yhdysvaltoihin, Japaniin ja Alankomaihin. ProtonVPN: n mukaan näiden paikkojen nopeus on ”keskimääräinen”, mikä on vähintäänkin epämääräinen. Silti kolme sijaintia tarjoavat kohtuullisen levityksen, etenkin ilmaiseksi suunnitelmaksi.

Asiakaspalvelu

ProtonVPN helpottaa tuen löytämistä. Napsauttamalla “tuki” -välilehteä verkkosivun pääsivulla, siirryt tietokantaan, joka näyttää kourallinen luokkia ja painikkeen yhteystietosivulle.. 

protonvpn-review-tietämyskanta

Alkaen yhteysvaihtoehdoista – tai tässä tapauksessa yhteysvaihtoehdosta – ProtonVPN tarjoaa yksinkertaisen tukilomakkeen. On myös yksittäisiä sähköpostiosoitteita, jotka löydät verkkosivun alatunnisteesta. Ei ole suoraa chattia tai puhelinnumeroa, ja kun otimme yhteyttä sähköpostitoimeen, vastauksen saaminen kesti hieman yli päivän.. 

ProtonVPN ylläpitää kuitenkin subreddit-, Twitter- ja Facebook-tilejä, jotka kaikki ovat melko aktiivisia. Jos sinulla on kysyttävää, voit twiittiä ProtonVPN: ssä tai aloittaa säiettä alahakemistossa. 

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä peruskysymyksiä. Tietokanta, vaikka se ei ole liian vankka, kattaa suurimman osan usein kysyttyjä kysymyksiä. Siinä on asennusoppaita, yleisiä vianetsintäartikkeleita, selvityksiä tiliprosesseista ja paljon muuta. Lisäksi artikkelit ovat perusteellisia, sopivat yleensä vaihe vaiheelta -ohjeisiin ja runsaaseen kuvakaappaukseen.

Tuomio

ProtonVPN sijoittuu helposti lähellä VPN-sijoituksiemme huippua, ellei se olisi nopeuden mukainen. Ominaisuudet ja käytettävyys ovat erinomaisia, eikä hinta ole myöskään liian huono. Nopeus ei kuitenkaan riitä nuuskaamaan muiden VPN-markkinoiden kanssa. Ilmaisen version lataaminen kokeilemaan sitä ei ole kuitenkaan haittaa. 

Mitä mieltä olet ProtonVPN: stä? Aiotko ottaa ilmaisen version pyörittämistä varten? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

ProtonVPN FAQ

  • Mikä on ProtonVPN?

    ProtonVPN on Sveitsistä sijaitseva virtuaalinen yksityinen verkkopalvelin. Se tarjoaa myös salatun ProtonMail-nimisen sähköpostipalvelun.

  • Kuinka käyttää ProtonVPN: tä

    ProtonVPN on helppo käyttää työpöydällä. Palvelinkarttaa käyttämällä sinun tarvitsee vain valita sijainti, johon haluat muodostaa yhteyden, ja napsauttaa “Yhdistä”.

  • Missä ProtonVPN perustuu?

    ProtonVPN sijaitsee Sveitsissä, jossa on joitain maailman parhaimmista tietosuojalakeista.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me