Pikakatsaus – Päivitetty 2020

Nopeuta arvostelu

Speedify on yhdysvaltalainen VPN, joka tarjoaa hyvän ilmaisen suunnitelman, vaikka Cloudwards.net-tiimi katsookin, että siellä on paremmin maksettuja vaihtoehtoja. Suuren helppokäyttöisyyden ansiosta jotkut ihmiset saattavat kuitenkin arvostaa sitä suuresti, kuten voit lukea ja nähdä koko Speedify-arvosteluamme.


Paras-VPN-arvostelut

Speedify on amerikkalainen virtuaalinen yksityinen verkkopalvelu, joka sijaitsee Philadelphiassa, PA. Sen on kehittänyt Connectify, joka on erikoistunut verkko-ohjelmistoihin. Yhtiö arvostaa nopeutta, yhteyden laatua ja korkeaa turvallisuutta. Laitamme VPN: n vauhdilla, jotta näet, kuinka paljon todellista nopeutta Speedify takana on.

Tässä Speedify-katsauksessa jaamme tulokset tultuaan käytännön aikaa ohjelmiston kanssa. Keskustelemme ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, tuetuista laitteista, palvelimien sijainneista, nopeudesta, turvallisuudesta ja tuesta ennen tuomion antamista.

Speedify on vaikuttava joillakin alueilla, mutta tuskin keskimääräistä enemmän toisilla. Pidämme sen ominaisuuksista, käyttöliittymästä ja yleisestä käytettävyydestä eniten, mutta tunnemme silti olevansa jäljessä parhaista VPN-palveluntarjoajista. Sen ilmainen suunnitelma on kuitenkin melko hyvä, asettamalla se parhaiden ilmaisten VPN-palveluntarjoajien kanssa.

Vaihtoehdot Speedifylle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Speedify-ilmaisen ja rajoittamattoman version välillä ei ole eroja toiminnallisuudessa. Geoblokkien välttämisestä Speedify vakuutti meidät. Sekä Hulu että Netflix toimivat hyvin, vaikka palvelu sanoo verkkosivustollaan, että se ei voi taata pääsyä viimeksi mainittuun.

Netflix-välityspalvelinvirheen käsitteleminen on kissan ja hiiren peliä, joten kannattaa ehkä tutustua Netflixin parhaaseen VPN-verkkoon, jos haluat jatkuvan pääsyn.

Speedify mukana tulee myös killswitch. Jos otat sen käyttöön, Speedify katkaisee Internet-yhteytesi niin kauan kuin VPN-palvelu on katkaistu, varmistaen, että henkilökohtaisia ​​tietojasi ei paljasteta.

Kanavasidontatoiminto on Speedify-ominaisuuden ainutlaatuinen ja melko vaikuttava. Se antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää useita Internet-yhteyksiä nopeammaksi, mikä on erityisen edullista mobiililaitteille. Tällä tavoin saat parhaan hyödyn matkapuhelimesta ja langattomasta palvelusta.

Speedify-ominaisuudet-kanava Tartuntaemulsio

Kuten kanavasidonta, Speedifyn redundanttila käyttää kahta Internet-yhteyttä tarjoamaan paremman surffamiskäyttäytymisen ja vakaamman yhteyden. Ominaisuuden avulla voit pysyä verkossa, vaikka yhteys Internet-lähteeseen, kuten WiFi, katkeaa. Jos näin tapahtuu, se vain vaihtaa toiseen, joten voit jatkaa selaamista.

hinnoittelu

Speedify tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa. Ilmaisen version lisäksi on myös Speedify Unlimited ja Speedify for Teams, jotka molemmat tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Valitettavasti palvelu ei tarjoa yli vuoden tilauksia.

Palvelun ilmainen versio sisältää yhden laitteen, jonka kaistaleveys on 5 Gt kuukaudessa. Verrattuna TunnelBeariin, ilmainen suunnitelma on erinomainen, mutta se on silti puolet tiedoista, joita Windscribe tarjoaa (lue TunnelBear-arvostelu ja Windscribe-arvostelu). Speedify on saatavana Windows, macOS, Android tai iOS.

Speedify Unlimited tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden jopa viidelle laitteelle. Verrattuna CyberGhostiin, kuukausikorko on halpa (lue CyberGhost-arvostelu). Kuten useimpien palveluntarjoajien kohdalla, vuositilaus on kuitenkin paljon halvempi. Saat 12 kuukautta noin kuuden hinnasta.

Maksettu versio ei lisää ominaisuuksia, se vain lisää sallittua kaistanleveyttä ja samanaikaisten yhteyksien määrää.

Voit myös ostaa erillisen palvelimen, joka on ylimääräinen 120 dollaria kuukaudessa tai 900 dollaria vuodessa. Omistettuja palvelimia on saatavana yksilöllisissä ja ryhmäsuunnitelmissa, mutta ne ovat järkevämpiä jälkimmäisessä kokoonpanossa.

Tiimisuunnitelmat ovat pääosin henkilökohtaisia ​​suunnitelmia, joissa on lisäkäyttäjän hallintaominaisuuksia. Saat joukkueen kojetaulut ja voit käyttää laajennettuja raportointi- ja analysointitoimintoja. Hinta käyttäjää kohti ei kuitenkaan muutu joukkueen koosta riippuen. Maksatko saman veron riippumatta siitä, onko joukkueessasi 15 tai 50 henkilöä.

Speedfyn hinnoittelujärjestelmä on erityisen hyödyllinen, jos lisäät erillisen palvelimen kuukausittaiseen tilaukseen. Mitä enemmän ihmisiä käyttää omaa palvelinta, sitä vähemmän se maksaa sinulle keskimäärin.

Speedify ei ole halpaa, mutta se ei ole myöskään kallein tarjoaja, jota olemme nähneet. Se on yksinkertainen malli, joka voisi tarjota enemmän arvoa, jos se tarjoaisi suunnitelmia pidemmillä ehdoilla. Jos haluat halvan palvelun, katso PIA-arvosteluamme.

Helppokäyttöisyys

Speedify-asennus on helppoa. Siirry Speedify-verkkosivustoon ja napsauta “Lataa”. Odota sitten, kunnes tiedoston lataus on valmis, ja suorita se. Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä. Sinun ei tarvitse edes luoda tiliä.

Speedify-Asennus-sivuston

Kun asennus on valmis, voit käynnistää VPN: n.

Speedify-Main-Screen

Täällä voi avata kaksi valikkoa: “asetukset” ja “tili”. Päästäksesi “Asetukset” -valikkoon napsauta rataskuvaketta.

Speedify-Main-Screen-asetukset

Tämä avaa asetukset, joissa voit valita kolmesta alavalikosta: “palvelimet”, “istunto” ja “yksityisyys”.

Speedify-asetukset-näyttö

“Palvelimet” -kohdassa voit, kuten nimi jo kertoo, valita palvelimien välillä, joihin haluat muodostaa yhteyden. Speedify voisi parantaa käytettävyyttä tällä alueella. Meille ei ollut heti selvää, kuinka vaihdella maan eri palvelimien välillä. Lukuun ottamatta tätä pientä puutetta, meillä ei ollut suuria ongelmia.

Speedify-Valitse-palvelin-Paikka

Kohdasta “istunto” löydät Speedify: n käynnistämiseen ja pysäyttämiseen liittyvät asetukset. Emme voi myöskään kritisoida mitään. Tärkeimmät asetukset on annettu, luokiteltu loogisesti ja selvästi merkitty.

Speedify-asetukset-istunto

Viimeinen valikko on mielenkiintoinen. Tässä voit määrittää killswitch-, salaus- ja DNS-vuodonsuojauksen.

Speedify-asetukset tietosuojadirektiivin

Tili-valikko käsittelee tilisi asetukset. Päästäksesi siihen napsauta toista kuvaketta pääruudussa rataskuvakkeen alla.

Speedify-Main-Screen-tilini

Sieltä voit päivittää tilisi, kirjautua sisään tai päästä Speedifen sosiaalisen median sivulle.

Speedify-Tili

Kunkin valikon “saada apua” -linkit ovat hyödyllisiä. Kun napsautat yhtä niistä, sinut ohjataan vastaavaan Speedify-osioon, jossa voit lukea ongelmasi. Vaikka ominaisuutta tarvitaan harvoin Speedifyn selkeän navigointirakenteen vuoksi, ominaisuus on mukava käyttää.

Kaiken kaikkiaan Speedify on helppo käyttää. Luokat on merkitty loogisesti ja käyttöliittymä näyttää selkeältä, tiiviseltä ja tarkoituksenmukaisesti rakenteeltaan. Painikkeita ja muita elementtejä käytetään tasaisesti ja johdonmukaisesti koko sovelluksen suunnittelussa.

Speedifyn “mobiili ensin” -lähestymistapa toimii melko hyvin ja on selvästi havaittavissa sovellusta käytettäessä. Painikkeet, kuvakkeet ja näyttövirrat viittaavat siihen, että Speedify on optimoitu mobiililaitteille, mutta myös näytön suunnittelu, navigointi ja tietojen esittämistapa.

Tuetut laitteet

Speedify-laitetta voidaan käyttää pöytäkoneissa ja mobiililaitteissa jopa viidessä laitteessa.

VPN-asiakasohjelma toimii Windows 7: ssä ja uudemmissa sekä macOS 10.10 tai uudemmissa. Linuxille ei ole asiakasohjelmaa. Kun kyse on mobiililaitteista, Speedify on eturintamassa. Alkuperäinen sovellus toimii Android 5: ssä ja uudemmissa sekä iOS 10: ssä ja uudemmissa. Jos käytät Windows Phone tai Blackberry, sinun on todennäköisesti etsittävä toinen palveluntarjoaja.

Speedifyn ilmainen suunnitelma sisältää vain yhden laitteen käyttäjää kohti. Koska sinun ei tarvitse luoda tiliä Speedify-toiminnon käyttämiseksi, voit teoriassa asentaa sen useisiin laitteisiin. Haittana on se, että et voi synkronoida asetuksia ja tietoja useiden laitteiden välillä.

Palvelimen sijainnit

Speedifyllä on yli 170 palvelinta 50 eri paikassa. Se ei ole paljon verrattuna tarjoajiin, kuten NordVPN tai ExpressVPN, joita jokaisella on tuhansia (lue NordVPN-arvostelu ja ExpressVPN-arvostelu).

Speedify-palvelin-sijainnit

Palvelu on keskittynyt eniten Eurooppaan, ja sillä on 25 toimipaikkaa. Baltian maat, kuten Viro, Latvia ja Liettua, ovat ilman Portugalia, Tšekin tasavaltaa, Slovakiaa ja Unkaria.

Pohjois-Amerikassa Speedify tarjoaa 15 erilaista sijaintia, joista 13 sijaitsee Yhdysvalloissa. Kaksi muuta sijaitsevat Kanadassa, eli Meksikossa ei ole yhtään.

Se tulee vielä ohuemmaksi Aasiassa, jossa on kuusi sijaintia. Oseaniassa on kolme, Afrikassa kaksi ja Etelä-Amerikassa yksi Sao Paulossa, Brasiliassa.

Speedify on edustettuna hyvin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, mutta muut maanosat ovat huonosti peitettynä.

Nopeus

Kuten nimestä “Speedify” voidaan päätellä, palveluntarjoaja edistää nopeuttaan avainmyyntinä. Teimme nopeustarkastuksen ja saaimme seuraavat tulokset:

Maa: Ping (ms): Lataa (Mbps): Lataa (Mbps):
Saksa (suojaamaton)3321,863,53
Milano, Italia889,893,07
Bangalore, Intia3893,481,54
Auckland, Uusi-Seelanti6632,210,87
NYC, Yhdysvallat26313.312,71
Montreal, Kanada2714.962,59

Testauksemme perusteella Speedify ei ole markkinoiden nopein VPN. Viive heikentyi huomattavasti, minkä vuoksi emme suosittele tätä palvelua pelaamiseen (lue paras pelaamisen VPN).

Kiinnostavin asia latausnopeuksissa on se, että Yhdysvaltain palvelin on nopeampi kuin Italiassa. Testasimme muita palvelimia Euroopassa, kuten Pariisissa, samoilla tuloksilla.

Päästäksemme sen pohjaan testasimme palvelinta myös Kanadassa. Halusimme selvittää, ovatko kaikki Pohjois-Amerikan palvelimet nopeampia kuin Euroopassa. Kuten yllä olevista tuloksista voidaan nähdä, Speedify on todennäköisesti optimoinut Yhdysvaltain tietokeskukset.

Myös lähetysnopeudet hidastuvat. Tässä vaiheessa meidän on kiitettävä eurooppalaisten palvelimien vakautta. Useimmissa Euroopan maissa lähetysnopeudessa ei melkein ole mitään muutosta Speedify-ohjelmaa käytettäessä.

Mitä suoratoistoon tulee, Speedify voi tehdä asioista vaikeita (lue paras streaming-VPN). VPN-tunnelin avulla toiseen maailman päähän latausnopeus vähenee lähes 90 prosentilla. Niin kauan kuin matkustat Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, suoratoiston ei pitäisi kuitenkaan olla ongelma.

Speedify on VPN, jolla voit suoratoistaa elokuvia verkossa, koska latausnopeus on useimmiten kohtuullinen. Ping, toisaalta, on huono, joten emme suosittelisi sitä pelaamiseen.

turvallisuus & yksityisyys

Speedify käyttää erilaisia ​​salausmenetelmiä kuin muut palveluntarjoajat. Yleensä AES, salauksen tosiasiallinen standardi, on salaus, jota käytetään TLS / SSL-kanavalla. Jos laitteisto ei ole AES-yhteensopiva, kuten usein vanhemmissa älypuhelimissa, käytetään ChaChaa.

Se on muun muassa Googlen käyttämä salausmenetelmä ja se on yleinen tietoturvastandardi teknologiamaailmassa. Sekä AES: ää että ChaChaa pidetään turvallisina, mutta ChaCha on paljon nopeampi kuin AES.

Protokollaturvallisuutta varten Speedify luottaa DTLS: ään, toiseen salausstandardiin. DTLS on pohjimmiltaan TLS UDP: n yli. Jos se kaikki oli sinulle kreikkalaista, tutustu VPN-suojauksen oppaaseemme.

Et voi määrittää tai muuttaa suojausprotokollaa, jota Speedify käyttää. Ainoa muutettava asia on siirtoprotokolla, mikä tarkoittaa sitä, haluatko käyttää UDP: tä vai TCP: tä. Kuljetusprotokolla ei kuitenkaan auta parantamaan turvallisuutta.

Kuljetusprotokolla määrittelee vain tietopakettien sekvenssin, sen, kuinka niiden tulisi näyttää ja miten ne tulisi kuljettaa, jotta ne voidaan koota pyynnöksi (tai vastaukseksi) seuraavassa protokollakerroksessa..

Kuljetuskerroksen yläpuolella olevilla kerroksilla on suurempi vaikutus järjestelmän turvallisuuteen kuin tällä. TCP: n käyttö ei tee sovelluksesta turvallisempaa, mutta se voi auttaa sinua pääsemään läpi syväpakettivalvonnasta.

Teimme Speedifylle IP-vuototestin ja saimme hyviä tuloksia. Paitsi, että verkkosivusto ei pystynyt tunnistamaan, että käytämme VPN: ää, myös todellinen IP-osoitteemme oli piilotettu. Palvelu läpäisi myös WebRTC-vuoto- ja DNS-vuototestit ilman ongelmia.

Tietosuoja on heikko. Vaikka Speedify väittää, ettei se tallenna mitään tietoja palvelimilleen (vieraillut verkkosivustot, IP-osoitteet jne.), Seuraavat tiedot pidetään sen palvelimilla:

 • Aika ja verkon sijainti, josta ensimmäinen Speedify-yhteys muodostettiin
 • Siirretyn tiedon määrä
 • Arvioitu sijainti
 • Speedify-yhteyden kesto

Suurin osa siitä on VPN: n vakiorehua, mutta likimääräinen sijainti koskee. Speedify väittää, että tietoja käytetään vain vianetsintään ja paremman tuen tarjoamiseen, mutta uskomme silti, että arvioitu sijainti on harmaa alue.

Asiakaspalvelu

Speedifyn tietokanta on yksinkertainen. UKK-osio on jaettu kahteen suureen osaan: työpöytä- ja mobiililaitteisiin.

Speedify-palvelu-aloitussivun

Rakenne on selkeä työpöytä- ja mobiilialueilla. Kysymykset on luokiteltu mielekkäästi ja pystyimme löytämään heti etsimämme.

Speedify-palvelu-FAQ

Palvelu tarjoaa erinomaisen sähköpostituen. Voit joko lähettää yhteyslomakkeen verkkosivustolla tai ottaa yhteyttä tukeen suoraan sähköpostitse. Kun tavoitimme, Speedify palasi nopeasti ja vastasi suoraan kysymykseemme.

Vastausaika oli alle tunti ja olimme tyytyväisiä vastauksen laatuun. Se oli yksinkertainen kysymys Bitcoinista, johon olisi voitu vastata helposti tietokannassa.

Speedifyn nopea ja ystävällinen vastaus siihen on hyvä merkki.

Tuomio

Speedify on keskimääräinen VPN, joka erottuu kilpailusta kanavasidonnaisuutensa ja mobiili-ensin-lähestymistapansa vuoksi. Sen nopeus on kuitenkin enemmän markkinointia kuin todellisuutta.

Silti siinä on mukava luettelo ominaisuuksia, erinomainen käyttöliittymä ja kunnollinen hintalappu käynnistystä varten. Jos etsit jotain, jolla on enemmän turvallisuusvaihtoehtoja, on kuitenkin parasta lukea muut VPN-arvostelut.

Oletko käyttänyt Speedifya aiemmin? Kuinka pidit siitä? Kerro meille kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map