OverPlay Review – päivitetty 2020

OverPlay Review

OverPlay tekee muutamia asioita oikein, ja monet niistä väärin. Vaikka tietynlainen asiakas voi nauttia sen käytöstä, suosittelemme epäröi sitä suurelle yleisölle. Lue miksi täydellisessä OverPlay-arvosteluissamme.


Paras-VPN-arvostelut

Monet ihmiset etsivät helppokäyttöistä virtuaalista yksityistä verkkoa, joka on valmis poistumaan laatikosta. OverPlay on monella tapaa lähellä tällaisen käyttökokemuksen tarjoamista. Sitä kuitenkin syrjäyttävät jotkut heikentävät haitat.

OverPlay on vaivannut heikkouksiaan ja tuskin kestänyt vahvuuksiaan. Kaiken kaikkiaan rehellisyys, että työskentely sen kanssa tämän OverPlay-arvion kirjoittamiseen tuli nopeasti työksi.

Jokaisella yrityksellä on tietysti vahvuuksia ja heikkouksia. Jos etsit yksinkertaisuutta ja reagoivaa asiakaspalvelua, OverPlay saattaa olla syytä tutkia. Ennen kuin teet päätöksen, tutkitaan kuitenkin, mitä OverPlay tekee oikein ja mikä estää sitä olemasta yksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista.

Vaihtoehdot OverPlay: lle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Ominaisuuksien suhteen OverPlay on paljain luita. Se näyttää keskittyvän muutamiin asioihin, jotka se pitää avaimena, kun taas toiset jätetään tien varrella.

OverPlay-verkkosivusto korostaa paljon SmartDNS-palveluaan. Se voi asettaa laitteen DNS-palvelimen automaattisesti sellaiseksi, jolla on taatusti kaikki tarvitsemasi tiedot yhteydenpitoon moniin erilaisiin verkkosivustoihin ja jota myydään erillisenä palveluna.

Se on helppo tehdä manuaalisesti, ja monet ihmiset maissa, joissa on rajoittavia DNS-palvelimia (* yskä * kiina * yskä *) ovat jo käsitelleet asian.

Mitä VPN: ään tulee, se tarjoaa rajoitetut salaus- ja protokollavaihtoehdot. Sen tarjoamat ovat huippuluokan tuotteita, joita tutkitaan yksityiskohtaisemmin myöhemmin, mutta monille ihmisille tykkää valita vaihtoehdoista.

Yliarvioida-käyttöjärjestelmä

On killswitch, joka on hyvä lisäturvallisuudelle, mutta sitä ei voida mitenkään määrittää toimimaan käynnistyksen yhteydessä. Tunnelointitukia ei ole jaettu, ja se ei toimi kaikkien suoratoistopalvelujen kanssa. Tutustu parhaaseen suoratoisto-VPN: iimme saadaksesi parempia vaihtoehtoja.

Näyttää siltä, ​​että OverPlay näppäili muutamia ominaisuuksia ja jätti kaiken muun huomiotta, jotta ne olisivat saatavilla niille, jotka eivät välitä kelloista ja pillistä. Jos tämä lähestymistapa houkuttelee sinua, harkitse NordVPN-arvosteluamme tutustumista. Sitä on helppo käyttää, mutta se tarjoaa silti enemmän joustavuutta, muun muassa, kuin OverPlay.

OverPlay-ominaisuuksien yleiskatsaus

OverPlay-logowww.overplay.net

Alkaa alkaen 416 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
3

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
650+

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
128-AES, 256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
työaika

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Kuten mainittiin, Overplay tarjoaa DNS-vaihto-palvelun itsenäisenä tuotteena noin 5 dollarilla kuukaudessa tai hieman vähemmän, kun kirjaudut vuodeksi. Emme kehota sinua menemään tähän, koska se on helppo tehdä itse.

OverPlay: n hinnat eivät ole kilpailukykyisiä tarjoamansa tarjouksen suhteen. Jos etsit jotain halpaa kuukausittain, jotain, kuten yksityinen Internet-yhteys, on parempi veto. PIA tarjoaa VPN-palvelun rajoittamattomalla datalla ja jopa viidellä yhteydellä vain 6,95 dollaria kuukaudessa. Lisätietoja PIA: sta, katso PIA-arvostelu.

Kaikissa OverPlayn tarjoamissa suunnitelmissa on jopa kolme yhteyttä ja ilman kaistanleveyden rajoituksia. Vuotuinen suunnitelma on hieman diskontattu, mutta ei tarpeeksi, jotta siitä tulisi kilpailukykyinen. Jos aiot kirjautua vuodeksi kerrallaan, suosittelemme lukemaan ExpressVPN-arvosteluamme. Se maksaa saman kuukaudessa kuin OverPlay, mutta tarjoaa erinomaiset ominaisuudet.

Jos olet kiinnostunut ilmoittautumaan vielä pidemmäksi ajaksi, jotkut palveluntarjoajat, kuten NordVPN, tarjoavat pidempiä sopimuksia edullisemmin hinnoin. NordVPN tarjoaa rajattoman datan ja jopa kuusi yhteyttä vain 107,55 dollarilla kolmen vuoden ajan.

Viimeinen asia, jota haluamme koskea, on, että tämä ei ole sinulle VPN, jos haluat maksaa bitcoinissa. OverPlay ei hyväksy kryptovaluuttaa, vain luottokortteja ja PayPalia.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöinen on OverPlay-sekoitettu laukku. Asentaessamme ja käynnistäessämme asiakkaan huomasimme, että se ei hyväksy kirjautumistietojamme. Hetkiä aikaisemmin, olimme käyttäneet samoja kirjautumistietoja verkkosivustolle päästäksemme asiakkaan lataamiseen, mutta se ei vienyt.

Saavutimme ongelman ratkaisemisen ottamalla yhteyttä tukeen ja palauttamalla salasanamme, johon tutustumme pian, mutta se ei ollut hyvä aloitus käyttökokemukselle.

Kun olimme kirjautuneena sisään asiakkaaseen, se näytti hyvältä, jos se ei ollut paljaita. Rajapinnan keskellä oleva kuvake näyttää, onko yhteys muodostettu. Tämän alapuolella avattavassa valikossa voit valita kahden salausasteen välillä tai ei salausta.

Yliarvioida-Screen

Keskikuvake toimii myös visuaalisena osoituksena käyttämästäsi salaustasosta. Kilpi edustaa AES 256-bittistä, lukko tarkoittaa AES 128-bittistä ja salama ilmoittaa, että et ole salattu.

Yliarvioida-ScreenLock

Vaihda sijainti näyttää luettelon palvelimista, niiden sijainneista ja muista tärkeistä tiedoista. Pystyä näkemään pingiaika ja palvelimen lataus yhdellä silmäyksellä on hienoa ja auttaa, kun yrität valita paras vaihtoehto, joka voi olla ylivoimainen niin monella valinnalla.

Yliarvioida-palvelimet

Asetusvalikkoon pääsee napsauttamalla oikealla yläkulmassa olevaa hammaspyörää. Kun olet siellä, huomaat kuinka paljain luut OverPlay on. Kun vertaa niukkaa ominaisuutta, joka on asetettu NordVPN- tai ExpressVPN-arvoon, se ei pinota.

Yliarvioida-valikko

Se voidaan nähdä kahdella tavalla. Yhtäältä VPN-palveluista tuntemattomat ihmiset saattavat nähdä jotain monipuolisempaa hankalina. Valikko, joka on täynnä teknistä žargonia, saattaa olla liian pelottava ja siitä voi nopeasti tulla jotain, jota ihmiset sivuuttavat.

Toisin sanoen, monet ihmiset etsivät jotain, jolla on vaihtoehtoja olla monipuolinen, vaikka he eivät koskaan aio hyödyntää sitä.

OverPlayn näennäinen suunnittelufilosofia “pidä vähimmäismäärä ja romuta loput” tekee selväksi, minkä ryhmän se haluaa houkutella.

Nopeus

Aloittaaksesi suorituskykytestauksen päätimme tehdä jotain tiukkaa. Kävimme palvelimien valinnan ja valitsimme Brysselin. Suoritimme tämän alkuperäisen testin AES 256-bittisen salauksen ja OpenVPN UDP -protokollan oletusasetuksilla. Bryssel on paitsi melkein 4000 mailin (6400 km) päässä, mutta se oli myös 70 prosentin kuorma silloin..

Tällaisten kovien vaatimusten vuoksi OverPlay putosi tasaiseksi kasvoilleen. Taulukossamme näkyvä 122 millisekunnin pingiaika ei tallenna selauskokemusta. Kaikki oli hidasta siihen pisteeseen, että jotkut nopeustestit kaatuivat ja kieltäytyivät juoksemasta. Sanomattakin on selvää, että OverPlay ei tule pian mukaan parhaaseen pelaamista varten tarkoitettuun VPN: ään.

Asiat sujuivat myös omituisesti. Yksi nopeustesti yhdisti meidät palvelimeen Texasissa, kun meidän piti käydä palvelimen läpi Belgiassa. Testissä oli myös ilmiömäistä pingia ja nopeutta, ikään kuin olisimme yhdistämässä siihen suojaamattomasti.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia, Yhdysvallat)1372,125,98
Bryssel12214,54.2
Lontoo9566.804,83
New York City1967.525,52
Bryssel (ei salausta)1418,234.47
Atlanta (AES-128)4666.985,49
Amsterdam9966.944.7

Lisätestaus Brysseliin kytketyllä VPN: llä tuotti samanlaisia ​​tuloksia kuin aikaisemmat: hitaat nopeudet ja korkea ping. Omituisuus jatkui, kun irrotimme VPN: n, muutimme yhteyspaikkamme Lontooseen ja yhdistimme uudelleen.

Se alkoi lähettää meille palvelimien kautta Belgiassa ja nopeudet vaihtelivat yksinkertaisesta kilobitistä sekunnissa 60 megabittiin sekunnissa. Siitä huolimatta, että ohjelmisto oli määritetty yhdistämään meidät Lontoon palvelimeen.

Mikään taulukko ei voi välittää VPN: n omituista käyttäytymistä selaamisen ja testauksen aikana. Kuten voitte nähdä, yritimme muodostaa yhteyden Brysseliin uudelleen ilman salausta nähdäksemme, onko se ongelma, ja se paheni.

Kaikki havaitsemamme ongelmat liittyivät Belgian palvelimeen. Muut etäpalvelimet, kuten Lontoo ja Amsterdam, näyttivät olevan hienoja. Läheiset palvelimet toimivat myös suunnilleen yhtä hyvin kuin odotat.

Se antaa meille raapia päätämme ja ihmetellä OverPlay-palvelimien luotettavuutta. Oli epäselvää, mikä vika Belgia-palvelimella oli, mutta se osoitti suurta epävakautta palveluntarjoajan verkossa, estäen sitä nopeimmasta VPN-valinnastamme.

turvallisuus

Vaikka OverPlay-tarjousvaihtoehdoista puuttuu joidenkin kilpailijoiden hohto ja valinnat, VPN-tietoturvaan liittyvät vaihtoehdot ovat vankat. Protokollaa on kaksi vaihtoehtoa: OpenVPN UDP ja OpenVPN TCP. Molempia pidetään turvallisina.

Nämä ovat arvostettuja vaihtoehtoja, joissa on avoimen lähdekoodin koodeja, joiden avulla voit valita yksityiskohtien läpi ja tarkistaa epäilyttävät koodirivit tai räätälöidä sen tarpeisiisi. Tietysti vain ihmisten, joilla on asiantuntemus niin, tulisi yrittää, mutta on kiva saada.

UDP on yleensä suositeltavampi, ja se tarjoaa yleensä paremmat nopeudet ja reagoivan suorituskyvyn. TCP: tä pidetään luotettavampana ja kärsii vähemmän pakettihukkaa kuin UDP. Se on myös upea työskennellä palomuurien, kuten Kiinassa, ympärillä (lue paras VPN-Kiina -artikkeli).

Sinulle annetaan myös valita kaksi porttia, joista toinen on yleisesti käytetty 443, mikä vahvistaa tapaa, jolla OverPlay voidaan käyttää hankalien palomuurien neuvotteluun..

Sen avulla voit myös valita kahdesta salausasteesta – AES 256-bittinen tai AES 128-bittinen – tai ei salausta. AES 256-bittistä pidetään melkein murtumatta, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon turvallisuuden takaamiseksi.

OverPlay tarjoaa murhekytkimen ja kourallisen mukavia turvaominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojauksen..

yksityisyys

OverPlayllä on yleisesti ottaen hyvä tietosuojakäytäntö, muutamilla heikoilla puolilla. Tilin perustamiseen tarvitaan vähän tietoja, ja se vaatii vain sähköpostin ja maksutavan.

Tärkein yksityisyyden suoja kaikkien VPN-verkkojen suhteen on, että se ei kirjaa tietoja VPN- tai SmartDNS-palvelun käytöstä. OverPlay vannoo tietosuojakäytännössään myöskään sitä, että et koskaan myy tietojasi.

Se kuitenkin kerää tietoja verkkosivustollaan. Sen tietosuojakäytännössä mainitaan nimenomaisesti arkipäivän asiat, kuten käyttöjärjestelmä, selaintyyppi, sivupyynnöt ja verkkosivustolla vietetty aika. Epäilyttävää on kuitenkin lauseke, jonka mukaan kerättyjä tietoja ei “rajoiteta” näihin asioihin.

Jos olet huolissasi yksityisyydestä, nuo sanat saattavat olla huolestuttavia, koska ne tekevät OverPlay-verkkosivustosta potentiaalisen tiedonkeruulähteen. Se käyttää myös verkkosivuston evästeitä Googlelle ja Bingille, mutta ne voidaan poistaa käytöstä.

Suoratoiston suorituskyky

Suoratoisto oli jälleen yksi sekoitettu laukku OverPlay: n kanssa. Se sujui hyvin Netflixillä. Napsautimme elokuvaa ja se alkoi silmänräpäyksessä. Kuva oli korkealaatuista ja siinä ei ollut kokkaamista, mikä on verrannollinen Netflixin parhaan VPN: n kanssa.

Amazon Prime Video ja Hulu esiintyivät samalla tavalla. Meillä ei ollut ongelmia, kun olimme yhteydessä Yhdysvaltain palvelimeen.

Siitä huolimatta, kun olimme yhteydessä ulkomaisiin palvelimiin, oli ongelmia. Emme voineet käyttää BBC iPlayeria, vaikka olisimme yhteydessä palvelimeen Lontoossa. Verkkosivusto oli nopea ja reagoiva, mutta heti kun napsautimme jotain katsottavaa, se ilmoitti meille, että se oli vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevien käytettävissä. Jos suoratoistopalvelu on etusijalla sinulle, tutustu BBC iPlayer -sovelluksen parhaaseen VPN-palveluun.

On vaikea tietää, onko Yhdysvaltain streaming-alustojen erinomainen suorituskyky, koska olimme Yhdysvalloissa. Voi olla, että joku toisesta maasta voi muodostaa yhteyden Yhdysvaltain palvelimeen ja saada huonon suorituskyvyn, mutta testauksemme oli lupaava.

Niin kauan kuin palvelinten kuormat ovat maltillisia, pitäisi olla mahdollista saada hyvä suorituskyky, koska jopa kaukaiset palvelimet nopeustestauksessamme osoittivat lupaavia tuloksia, kun ne eivät olleet kovassa kuormituksessa..

Palvelimen sijainnit

OverPlay tarjoaa yli 650 palvelinta, jotka ovat hajallaan keskeisissä maissa ja alueilla. Se saattaa kuulostaa paljon, mutta se ei ole. Esimerkiksi CyberGhostilla on yli 3100 palvelinta ja melkein sama määrä palvelimia kuin OverPlay: n kokonaismäärä pelkästään Yhdysvalloissa (lue CyberGhost-arvostelu).

Overplay- FullServer

OverPlay-palvelun kattavuus on kuitenkin hyvä, palvelimet sijaitsevat yli 50 maassa. Se sisältää 12 kaupunkia ja 301 palvelinta Yhdysvalloissa. Siitä huolimatta palvelimien palvelimet näyttävät aina olevan vähintään 50 prosentin kuormituksella. Kuten näimme, OverPlay: n palvelimet ja infrastruktuuri eivät ehkä ole parhaita raskaassa kuormituksessa, joten se voi kertoa huonoja uutisia.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myös 39 palvelinta kolmessa kaupungissa, samoin kuin hyvä levinneisyys muihin Euroopan maihin.

Suurin osa Afrikan, Euroopan, Etelä-Amerikan ja Aasian palvelimista näyttää olevan vähäisessä kuormituksessa, mikä tekee niistä hyviä valintoja niille, jotka etsivät yleistä nimettömyyttä kuin pääsyä maakohtaiseen palveluun. Ainoat palvelimet, joissa on säännöllisesti tilaa, ovat Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Asiakaspalvelu

Usein, kun testaamme VPN-palveluntarjoajan palvelua, heitämme pois softball-kysymyksiä tai esitetään ongelma. Tässä tapauksessa meillä oli harvinainen tilaisuus mennä tukemaan perusteltua ongelmaa. Vaikuttavasti henkilökunta vastasi muutamassa minuutissa.

Sisäänkirjautumistiedot toimivat OverPlay-sivustossa, mutta eivät sen asiakkaassa. Tukipalvelun henkilökunta pyysi lisätietoja, mukaan lukien kuvakaappauksen virheilmoituksesta. Yhteydessämme oleva henkilö sisälsi jopa linkin, joka osoittaa kuinka helposti ottaa kuvakaappaus, mikä oli mukava kosketus, ja kaukana kokemuksestamme tehdä VyprVPN-arvostelu.

Kun vastasimme tietyllä virheellä, henkilökunta palautti salasanan nopeasti ja olimme käynnissä. Sähköposti-tuki on huippuluokkaa, vaikka sillä ei ole suoraa tukea, puhelinlinjaa ja keskustelufoorumia. Olisi ollut parempi, että asiaa ei olisi ensinnäkin, mutta se on erilainen tarina.

Valitettavasti oppaat putoavat. Monet verkkosivustollaan kertovat sinun lataavan ja asentavan sovelluksen ja jättävän sen siihen. Asiakkaan asennusoppaassa ei ole sitä koskevia yksittäisiä ohjeita tai kuvakaappauksia. Se kaikki opastaa sinut asennuksen läpi.

Tuomio

Jos etsit VPN-palvelua, joka tekee kaiken, tämä ei ole se. Kilpailukykyisissä VPN-markkinoilla on tonnia vaihtoehtoja, kuten VPN-arvosteluistamme näet.

OverPlay reagoivalla asiakassuorituskyvyllään ja näyttää räätälöitynä tietyille markkinoille: ihmisille, jotka haluavat pystyä hakemaan VPN: n ensimmäistä kertaa ja ajamaan sitä murehtimatta.

Tästä huolimatta OverPlay jää edelleen kilpailijoihin melkein kaikissa luokissa. Jos mietit, minne täältä mennä, suosittelemme tarkistamaan kattava VPN-roundup ja ExpressVPN-katsaus. Se on paras tarjoaja siellä, ja suosittelemme, että käytät ansaitut ansaitut dollarisi sen kanssa OverPlay-sijaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map