NordVPN-katsaus – päivitetty 2020

NordVPN-arvostelu

NordVPN on yksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista siellä helppokäyttöisyytensä, erinomaisen tietoturvan ja laajan palvelinverkon ansiosta. Lisätietoja tästä laajasta katsauksesta, mistä pidimme ja pidimme palvelusta.


vahvuudet & heikkoudet

Olemme aina olleet NordVPN: n faneja, emmekä sen takia, mikä se on, mutta mikä se voisi olla. Se voi helposti ylittää parhaan VPN: n, ExpressVPN-valintamme (lue ExpressVPN-arvostelu). Kuten kuitenkin näet ExpressVPN vs. NordVPN-vertailusta, johdonmukaisuus tekee eron, ja NordVPN kamppailee, kun kyse on siitä.

Tässä NordVPN-katsauksessa aiomme puhua eduista ja harvoista valitettavista haitoista. Tarkastelun aikana puhumme ominaisuuksista, hinnoittelusta, käyttäjäystävällisyydestä, nopeudesta, turvallisuudesta, yksityisyydestä, streamingista, palvelimen sijainneista ja asiakastuesta. Lopussa annamme sinulle tuomion siitä, onko NordVPN VPN-palveluna sen arvoinen.

Lyhyt vastaus on kyllä. Siihen liittyy kuitenkin huomautuksia. Epätasainen nopeus palvelimien välillä ei tarkoita vain sitä, ettet optimoi yhteyttäsi, se tarkoittaa myös, että et ehkä pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin. Jos kuitenkin haluat etsiä sinulle sopivia palvelimia, NordVPN: ää ei voida sovittaa yhteen.

NordVPN-videokatsaus

Vaihtoehdot NordVPN: lle

ominaisuudet

Jos on jotain, joka erottaa NordVPN: n muista virtuaalisen yksityisen verkon markkinoista, se on sen ominaisuudet. Säilyttämällä virtaviivainen käyttökokemus, NordVPN pakata paljon ominaisuuksia sisään. On ominaisuuksia, jotka tekevät sovelluksesta toiminnallisempia, sekä erilaisia ​​suojausominaisuuksia, jotka suojaavat sinua vaarallisimmissa tilanteissa..

NordVPN antaa sinun määrittää palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden käynnistyksen aikana. Se on hyödyllinen ominaisuus, koska sillä on erikoisuuspalvelimet. Useimmat VPN: t ovat oletuksena nopein havaittu sijainti.

Yleisen turvallisuuden kannalta NordVPN sisältää tapikytkimen ja CyberSecin. CyberSec on haittaohjelma ja mainosten estävä työkalu, joka sisältyy ilmaiseksi kaikkiin NordVPN-tilauksiin. Vaikka se ei korvaa parasta virustorjuntaohjelmaa, se on yksi parhaista mainosten estämisen työkaluista, joita olemme nähneet VPN: stä.

Vaikka kill-kytkimen käyttäminen ei ole mitään erityistä, NordVPN: llä on epätavallinen ominaisuus. Tappikytkin tekee siitä, että voit käyttää Internetiä vain, kun VPN on aktiivinen, varmistaen, että henkilökohtaiset tiedot eivät liuku halkeamien läpi. NordVPN tekee sen, mutta antaa sinun myös näkyä näkymättömänä lähiverkon laitteille ja määrittää, minkä sovellusten kanssa sitä käytetään.

nordvpn-review-Killswitch

“Sovellusten tappaus”, kuten siihen yleensä viitataan, on VPN-verkoissa harvinaista. Asettamalla sovelluksia NordVPN katkaisee yhteyden näihin sovelluksiin, kun VPN epäonnistuu pitäen normaalisi yhteytesi ehjänä. Esimerkiksi, jos haluat suorittaa online-varmuuskopion keskeytyksettä suojaamalla selaamista, se on välttämätöntä.

Se muistuttaa jaettua tunnelointia, mutta ei samaa. Jaetun tunneloinnin avulla voit lähettää liikennettä VPN-tunnelin läpi, kun taas toinen liikenne käyttää normaalia yhteysasi. Vaikka mikä tahansa VPN voidaan asettaa tällä tavalla, harvat palveluntarjoajat sisällyttävät tapaa tehdä se käyttöliittymässä (lue esimerkki PureVPN-arvosteluesta). Monista ominaisuuksista huolimatta NordVPN puuttuu tästä.

NordVPN: n erikoispalvelimet

Vaikka app kill, CyberSec ja käynnistyksen hallinta ovat hyödyllisiä, NordVPN: n erikoispalvelimet ovat hyvin erikoisia. NordVPN sisältää neljä makua: P2P, Double VPN, Dedicated IP ja Onion over VPN. Vertaiset palvelimet puhuvat puolestaan ​​- käyttäisit niitä torrentia varten – samoin kuin erilliset IP-palvelimet, mutta kaksinkertaiset VPN- ja sipulipalvelimet ovat mielenkiintoisia.

Tupla-VPN-palvelimet käyttävät niin kutsuttua kaksois hop-yhteyttä, jonka Windscribe esitteli (lue Windscribe-arvosteluamme). Sen sijaan, että muodostat yhteyden yhteen palvelimeen, palaat palvelimelta toiselle, kaksinkertaistamalla suojaustasosi. Tästä syystä NordVPN otti pääsyn parhaisiin VPN-palveluihimme Kiinalle -oppaaseemme.

Sipuli VPN: n yli suorittaa samanlaisen toiminnon, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Tor-verkkoon VPN-yhteyden kautta. Torilla on haittojaan, kuten voit nähdä VPN vs. välityspalvelin vs. Tor -artikkelissamme, mutta se on hyvä vaihtoehto todelliselle nimettömyydelle.

Erikoispalvelimien lisäksi voit asettaa NordVPN: n muodostamaan yhteyden vain häiriintyneisiin palvelimiin asetusvalikossa. Emme saa paljoakaan yksityiskohdista, mutta asetuksen ottaminen käyttöön antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa tiukka sensuuri sekoittamalla kunkin paketin tiedot sellaisena kuin se on lähetetty.

NordVPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

NordVPN-logowww.nordvpn.com

Alkaa alkaen 349 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
Luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
6

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
30 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
5244 62 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Chrome, Firefox

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

NordVPN-hinnoittelu

Parhaimmista VPN-verkoista NordVPN on yksi halvimmista. Vaikka yksityisellä Internet-yhteydellä on kuukausittain halvempi hinta (lue PIA-katsaus), NordVPN vetää kilpailun eteen korkealuokkaisilla, monivuotisilla suunnitelmilla. Ne, jotka eivät voi sitoutua 125 dollaria ilmoittautumisen aikana, pakotetaan menemään kuukausittain.

Kuukausisuunnitelmien mukaan NordVPN: n toiminta ei ole huono, mutta se ei ole myöskään paras. PIA ja TorGuard ovat noin puoleen hintaan (lue TorGuard-arvostelu), kun taas Hide.me ja Astrill ovat puolitoista tai jopa kaksi kertaa kalliimpia (lue Hide.me-arvostelu ja Astrill-arvostelu). Vaikka NordVPN ei ole niin kallis kuin nämä kaksi, kuukausisuunnitelma on kokoonpanonsa pahin vaihtoehto.

Myöskään vuosisuunnitelma ei ole vaikuttava. NordVPN saattaa säästää sinulta 5–10 dollaria verrattuna muihin huippuluokan tarjoajiin, mutta vuoden mittaisen sopimuksen tekeminen ei näytä hyvältä verrattuna kahden ja kolmen vuoden vaihtoehtoihin..

NordVPN tulee omiin suunnitelmiinsa. Kahden vuoden hinta on melkein sama kuin yhden vuoden useimpien tarjoajien kanssa. Kolme vuotta on vain muutama dollari enemmän, ja useimmat tarjoajat eivät tarjoa niin pitkää suunnitelmaa. Ainoa kilpailija NordVPN: lle monivuotisissa suunnitelmissa on CyberGhost, joka jotenkin tekee kahden ja kolmen vuoden suunnitelmat vielä halvemmaksi (lue CyberGhost-arvostelu ja NordVPN vs CyberGhost -teos).

Vaikka NordVPN: n hinnoittelujärjestelmä tarjoaa paljon arvoa, se ei ole ilman vikoja. Koska kuukausittain ja vuodessa käyvät vaihtoehdot tarjoavat vain vähän arvoa, sinun on pakko ostaa kaksi tai kolme vuotta etukäteen. Esimerkiksi CyberGhostissa on korkeampi kuukausihinta, mutta se on noin 20 dollaria halvempi vuodessa.

Se on kritiikkiä, mutta ei massiivista. NordVPN on edelleen yksi markkinoiden parhaista arvoista monivuotisten vaihtoehtojensa ansiosta. Kuuden samanaikaisen yhteyden sisällyttäminen tekee paketista entistä houkuttelevamman. Suunnitelmat voidaan palauttaa myös 30 päiväksi, joten voit kokeilla ennen ostamista.

Maksutapojen suhteen NordVPN on parempi kuin useimmat, mutta se ei hyväksy käteistä kuten Mullvad (lue Mullvad-arvostelu). Luottokorttien ja alueellisten maksuvaihtoehtojen lisäksi se hyväksyy bitcoinit, Ethereumin ja Ripplen. Se lopetti hiljattain PayPal-maksut, mikä on räjähdysmäistä.

Käyttäjäystävällisyys

Liittyminen NordVPN: hen on helppoa. Kun olet valinnut suunnitelman, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse maksutapa, NordVPN pyytää sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi ja asettamaan salasanan. Voit silti käyttää polttotiliä, mutta sinulla on oltava pääsy siihen tilauksen aktivoinnin vuoksi. Kun olet asettanut salasanasi, NordVPN lataa sovelluksen automaattisesti.

nordvpn-review-kirjautumisen

Ennen kuin pääset työpöytäsovellukseen, puhutaan tilin hallintapaneelista. Löydät sen napsauttamalla oikean yläkulman “tiliäni”. Et ehkä pääse alueelle paljon, mutta siellä voit hallita laskutusasetuksia, muuttaa suunnitelmaa ja ostaa omistettuja IP-osoitteita. Löydät myös NordVPN-tarjoukset, mukaan lukien Chrome- ja Firefox-laajennukset.

Selainlaajennus on perus, joka tarjoaa yhteyden poistoprosessin, mutta se kannattaa asentaa. Selaimen laajennusta käyttämällä sinulla on pääsy CyberSec: hen ja työkaluun, joka estää WebRTC-tietoja. Yhdistämisen kannalta on parasta pysyä työpöytäsovelluksen kanssa.

NordVPN-sovelluksen ja virtuaalisen verkkokortin asentaminen vie vain muutaman minuutin. Sen jälkeen kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua sisään ja NordVPN käynnistää sinut päänäyttöön.

Käyttöliittymä on erilainen kuin melkein kaikki muut testimme VPN: t. NordVPN avautuu massiivisella kartalla, joka näyttää maat, joissa sillä on palvelimia. Ikkuna on myös koon mukainen, joten voit nähdä kartasta niin paljon tai vähän kuin haluat.

nordvpn-review-liitäntä

Maanäkymän mukana on luettelo maista, samoin kuin NordVPN: n erikoispalvelimet. Navigointi ja yhteys on rakennettu päärajapintaan, mikä tarjoaa virtaviivaisen ja houkuttelevan lähestymistavan VPN-verkkoihin, joita harvoin nähdään..

Napsauttamalla yhtä karttamerkkejä yhdistät sinut maan parhaaseen palvelimeen. Huomaa, että kartta edustaa vain maita, ei alueita tai yksittäisiä palvelimia. Jos etsit tiettyä sijaintia maassa, sinun on mentävä sinne kovaa tietä pitkin.

nordvpn-review-markkeri-valinta

NordVPN: n yritys puhdistaa VPN-yhteyskokemus liittyy suunnittelun seurauksiin. Vasemmalla valikossa voit napsauttaa maata muodostaaksesi yhteyden palvelimeen siinä – aivan kuten teet kartalla – mutta tietyn palvelimen löytäminen on vaikeaa. Kunkin maan vieressä on kolme pistettä, joiden avulla voit määrittää, mihin alueeseen yrität muodostaa yhteyden.

Voit valita yksittäisiä palvelimia, mutta vain pienestä avattavasta valikosta aluevalinta-ponnahdusvalikossa. Paikoissa, kuten Yhdysvalloissa, joissa on lähes 2 000 palvelinta, haluamasi löytäminen voi olla tuskaa. Lisäksi NordVPN ei merkitse palvelimien sijaintia. Tarkennuksesi, jonka saat, on maa ja yleinen alue.

nordvpn-review-server-navigointi

Onneksi voit suosikki tai etsiä palvelimia. NordVPN luo automaattisesti uuden välilehden palvelimen navigointivalikon yläosaan suosikkipaikoillasi.

Palvelinluettelon yläpuolella on erikoisuuspalvelimia, joista puhuttiin ”ominaisuudet” -osiossa. Kuten muissakin sijainneissa, erikoisvaihtoehdon napsauttaminen yhdistää sinut automaattisesti nopeimpiin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin ja voit määrittää, mihin yhdistät, käyttämällä kunkin vaihtoehdon vieressä olevia kolmea pistettä.

Käyttöliittymän yläosassa on välilehti asetuksille. Toisin kuin useimmat VPN: t, jotka asettavat useita välilehtiä asetusvalikkoon, NordVPN puristaa kaiken yhdellä näytöllä. Jokaisessa asetuksessa, mukaan lukien tappikytkin ja CyberSec, on kytkentäkytkin, joka ottaa ne käyttöön tai poistaa käytöstä tässä valikossa.

nordvpn-review-asetukset

Näytön alareunassa on myös ”Lisäasetukset” -painike, jonka avulla voit muuttaa siirtoprotokollaa, asettaa mukautetun DNS: n ja käyttää vain häiriintyneitä palvelimia. NordVPN varoittaa, että sinun pitäisi sekoittaa näitä asetuksia vain, jos tiedät kuitenkin tekemäsi.

On vaikeaa tarjota virtaviivaista käyttökokemusta, kun verkossa on yli 5000 palvelinta, ja NordVPN: n ponnistelu ei jää huomaamatta. Kuten seuraavassa osiossa nähdään, joudut kuitenkin etsimään verkkoa löytääksesi parhaan käytettävissä olevan palvelimen, eikä NordVPN tee siitä helppoa.

Nopeus

NordVPN: n nopeuden arviointi on melko tehtävä. Kuten huomautimme nopeimmassa VPN-oppaassamme, jos valitset palvelimia, se on markkinoiden nopein vaihtoehto. Suurimmalle osalle verkon nopeus on kuitenkin keskinkertainen ja kauhea. Esimerkiksi sijaintiimme perustuva suositeltu palvelin ei edes lataa työkalua, jota käytämme nopeustestaukseen.

Haluamme tehdä muutamia muistiinpanoja ennen tulosta. NordVPN: llä on laaja verkosto, ja tiedämme, että siinä on hyviä ja huonoja esiintyjiä. Tämän takia olemme aina käyttäneet suositeltua palvelinta tietyssä maassa. Joissain tapauksissa yhteys oli nopea ja toisissa se epäonnistui suoraan.

Sijaintiping
neitiladata
mbpsupload
mbpsAverage11277.716.45
suojaamaton9165,510.57
Yhdysvallat # 247923133,538,87
Yhdistynyt kuningaskunta # 20115334.786,06
Alankomaat # 6614566.915,39
Japani # 69159132,833,31
Tupla-VPN (Yhdysvalloista Kanadaan 4)7920.488,64

NordVPN: n testaaminen oli raivostuttavaa. Jotkut palvelimet muodostivat yhteyden nopeasti, kun taas toiset yhdistävät eivätkä lataa verkkosivuja. Sanoa, että esitys on satunnaista, olisi liian vähäistä. NordVPN: llä on korkein varianssitaso kaikista testaamistamme VPN-verkoista, ja vaikka huiput ovat korkeat, myös alimmat ovat alhaiset.

Oletetaan, että NordVPN: n suositusjärjestelmässä on jotain vikaa. Esimerkiksi yrittäessäsi testata kaksinkertaista VPN-palvelinta yhteys epäonnistui jatkuvasti. Kun valitsimme oman palvelimen, se kuitenkin menestyi.

Todellisessa maailmassa se johtaa päänsärkyyn yrittäessään löytää palvelinta. Kuten mainitsimme ”käyttäjäystävällisyys” -osiossa, suosittelemme NordVPN: ää siitä, että hän on yrittänyt virtaviivaistaa niin suurta verkkoa, mutta mikä tahansa järjestelmän takana oleva logiikka ei ole sen leikkaaminen. Suorituskyky palvelimien välillä vaihtelee liikaa, ja NordVPN: n suositusjärjestelmä ei auta asiassa.

Haittapuoli on, että saat nopeita nopeuksia. Kun NordVPN toimii täydellä höyryllä, se lyhentää melkein kaikkia markkinoiden tarjoajia. Sen latenssi pysyy alhaisena myös prosessissa, minkä vuoksi se ansaitsi hopeamitalin parhaassa VPN-peleissämme.

Testauksemme perusteella on parasta valita alue ja yrittää löytää palvelin, jolla on vähiten kuormitusta. Emme ole varmoja, yrittääkö NordVPN täyttää palvelimen ennen uuden suositusta, mutta tosiasia on, että melkein kaikissa tapauksissa suositukset ovat alioikeus eivätkä edusta sitä, mihin sen verkko pystyy.

turvallisuus

86% – Erittäin hyvä

NordVPN tukee OpenVPN- ja IKEv2-ohjelmia, jotka ovat parhaita käytettävissä olevia vaihtoehtoja, kuten näet VPN-protokollan erittelyssä. Vaikka molemmat ovat saatavilla, se ei ole aluksi totta. NordVPN asennetaan vain OpenVPN: n kanssa työpöydällesi, joten jos haluat käyttää IKEv2: ta, sinun on asennettava se manuaalisesti.

Mitä VPN-tietoturvaan menee, OpenVPN AES 256-bittisenä on kuitenkin se, mitä etsimme, ja NordVPN tyytyväinen tällä rintamalla. Jotkut vähemmän suositut protokollat, kuten PPTP ja L2TP, eivät ole käytettävissä. Vaikka tämä ei koske suurta osaa käyttäjistä, NordVPN ei voi tyhjentää kutinaa niille, jotka haluavat käyttää niitä.

Mitä se puuttuu protokollavaihtoehdoista, se kompensoi turvaominaisuuksista. NordVPN: n erikoispalvelimet ovat melkein kaikki keskittyneet turvallisuuteen, ja kyky hämmentää paketteja turvaa luukut enemmän. Jopa ilman omaa protokollaa, kuten VyprVPN (lue VyprVPN-arvostelu), NordVPN rakentaa OpenVPN: n avoimen lähdekoodin luonteen ylittääksesi normaalin tietoturvan.

Testasimme NordVPN: ää DNS-vuotojen sekä IP- ja WebRTC-vuotojen varalta. Se siirtyi kaikilla rintamilla ja teki niin ilman useita DNS-uudelleenohjauksia.

yksityisyys

100% – Erinomainen

NordVPN pitää vain sinusta tarvittavat tiedot. Koska se liittyy VPN-käyttöön, tunnistetietoja ei säilytetä. Kuten NordVPN sanoo tietosuojakäytäntönsä yläosassa, se “haluaa sinun ymmärtävän, mitä rajoitettua tietoa [se] kerää ja mitä voi tapahtua näille tiedoille, kun käytät mitä tahansa NordVPN-palvelua.”

Tilin luominen antaa NordVPN: lle kaksi kappaletta tietoa: sähköpostiosoitteesi ja maksutapa. Voit käyttää poltin-sähköpostia, mutta sinun on voitava käyttää sitä rekisteröinnin loppuun saattamiseksi.

NordVPN: n maksukumppanit keräävät myös laskutustietoja, jos käytät luottokorttia, mutta toisin kuin puskuroitu VPN, näitä tietoja ei ole sidottu VPN-käyttöön (lue puskuroitu VPN-arvostelu).

Verkkosivustollaan NordVPN kerää evästeitä myös tytäryhtiöiden seurantaa ja analysointia varten sekä asiakaspalvelukyselyjä. Kun käytetään VPN: tä, ainoa kerätty tieto on palvelimen lataustiedot. Nämä tiedot eivät tunnista käyttäjiä, ja niitä käytetään palvelimen suorituskyvyn mittaamiseen ja katkoksen havaitsemiseksi.

Muuta kuin et, olet poissa levystä. Kuten anonyymissä selausoppaissamme todetaan, todellinen online-nimettömyys on piipununtu, mutta NordVPN lähestyy tiukkaa tietosuoja-asennettaan. Se toimii Panaman lainkäyttövallassa, jolla on eräitä maailman parhaimmista tietosuojalakeista ja jolla varmistetaan, että kirjautumattomuuskäytäntöä voidaan noudattaa.

NordVPN-streaming Performance

100% – Erinomainen

Suoratoiston suorituskyvyn testaaminen oli yhtä ärsyttävää kuin testausnopeus, ja NordVPN suositteli jatkuvasti palvelimia, jotka olivat niin hitaita, ettemme voineet ladata sisältöä. Jälleen palvelimen valitseminen itse oli paljon, paljon parempi. Kokemus oli itse asiassa niin hyvä, että NordVPN otti paikan VPN-suoratoisto-oppaamme.

Se ansaitsi paikkansa myös Netflix VPN- ja BBC iPlayer VPN -oppaissa, jotka yhdistävät molemmat alustat ilman häiriöitä (eli palvelimen valitsemisen ulkopuolella). Hulu ja Amazon Prime Video olivat myös hienoja.

NordVPN Netflix

Nopeuden tavoin Netflix-suorituskyky laskee palvelinten valinnassa. Käyttämällä NordVPN: n suosittamia palvelimia, pystyimme muodostamaan yhteyden verkkosivustoon, mutta et voinut suoratoistaa sisältöä. Emme saaneet välityspalvelinvirhettä, mutta palvelimen nopeus oli niin karkea, että verkkosivusto ei suoratoista mitään. Pidä kiinni valitsemalla palvelin, jolla on vähiten kuormitusta alueella, ja voit olla kunnossa.

Palvelimen sijainnit

95% – Erinomainen

Palvelinnumeroiden suhteen NordVPN on alan johtava yritys. Sen verkossa on kirjoittamishetkellä 5 191 palvelinta, ja määrä on kasvanut vasta viimeksi, kun tarkistimme sitä. Vaikka palvelimien lukumäärä on hämmästyttävän suuri, leviäminen jättää jotain toivomisen varaa.

Emme valita. NordVPN: n läsnäolo 62 maassa on enemmän kuin useimmat VPN-palvelut, mutta suuri määrä palvelimia myy unelman, joka ei ole totta. Esimerkiksi HideMyAssilla on sijainteja lähes 200 maassa – lue HideMyAss-arvosteluistamme nähdäksesi palvelun huonot puolet.

Verrattuna useimpiin tarjoajiin, NordVPN ylittää palkin, vaikka se olisi ohuemmalla marginaalilla kuin palvelimien lukumäärä ehdottaa. Suurin osa sijainneista on keskittynyt Amerikkaan ja Eurooppaan, mutta Aasiassa ja Tyynenmeren alueella ja Lähi-idässä on sijainteja, vaikka useimpia eksoottisia vaihtoehtoja HideMyAss ja ExpressVPN ei ole tarjolla.

Asiakaspalvelu

98% – Erinomainen

Tuki on jälleen yksi vahva kohta NordVPN: lle. Suurimpaan osaan kysymyksiin voidaan vastata tietokannalla. Se on jaettu neljään luokkaan, ja NordVPN tekee hyvää työtä selittämällä aiheita. Kuten jotkut tarjoajat, se sekoittaa usein kysyttyjä kysymyksiä tietokantaan, mikä voi vaikeuttaa vastausten löytämistä.

nordvpn-review-tietämyskanta

Tämän kompensoi hakupalkki, joka näyttää siltä, ​​että et voi mennä vikaan, mutta olemme löytäneet palveluntarjoajia, joissa vain tietyt avainsanat keräisivät artikkeleita. Näin ei kuitenkaan ole NordVPN: n tapauksessa. Hakutoiminto löysi aina nopeasti aiheeseemme liittyvät artikkelit.

Et löydä suoraa tukea tietokannasta, mutta napsauttamalla alatunnisteessa Ota yhteyttä -vaihtoehto tuo esiin vaihtoehdot. Live chat on yllättävän hyvä. Monissa VPN: issä on keskinkertainen live-chatti, joka soveltuu vain vastaamaan peruskysymyksiin ja ohjaamaan sinut tietokantaan. NordVPN: n asiantunteva tuote.

nordvpn-review-live-chat

Se on luultavasti jopa parempi kuin sähköpostituki. Lähetimme saman kysymyksen pöytäkirjoista live chatin ja sähköpostin välityksellä ja saimme enimmäkseen saman vastauksen. Suora keskustelu kesti kuitenkin vain muutaman minuutin, kun taas sähköpostit kestivät muutaman tunnin.

Kaiken kaikkiaan emme ole koskaan tunteneet ollessamme niin hyvissä käsissä. NordVPN-tukijärjestelmä on ihanteellinen ja tarjoaa nopeita ja kattavaita vastauksia ilman vaivaa.

Tuomio

Haluamme, että NordVPN on kaikki mitä se voi olla, mutta niin ei ole. Jos suositusjärjestelmä olisi parempi ja alueiden välillä olisi enemmän johdonmukaisuutta, meillä ei olisi ongelmia. Ongelmana on, että hyvien ja huonojen palvelimien välillä on niin suuri ero, ja sinulle sopivien vaihtoehtojen löytäminen aiheuttaa päänsärkyä.

Huomaamatta sitä, että NordVPN on kuitenkin yhtä hyvä kuin saat, kun kyseessä on VPN. Se sisältää paljon ominaisuuksia, nopeilla nopeuksilla joillakin palvelimilla ja ylläpitää selkeää omistautumista yksityisyydelle. VPN-arvosteluistamme et löydä monia parempia vaihtoehtoja.

Mitä mieltä olet NordVPN: stä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

NordVPN – usein kysytyt kysymykset

 • Onko NordVPN luotettava?

  Lyhyt vastaus: kyllä. Olemme testanneet yli 50 VPN-verkkoa, ja NordVPN on yksi turvallisimmista käyttää. Se on yksi suosituimmista VPN-palveluista siellä, mikä tekee siitä todennäköisesti hiukan alttiimman hakkeroinnille ja muille uhille. Silti suosittelemme NordVPN: ää useimmille ihmisille.

 • Tarjoaako NordVPN ilmaisen kokeilun??

  Ei. NordVPN on maksettu VPN-palvelu, mutta suunnitelmasi tukee 30 päivän rahat takaisin -takuu.

 • Toimiiko NordVPN Netflixin kanssa?

  Kyllä, NordVPN toimii Netflixin kanssa. Testauksemme osoittavat, että useat palvelimet ympäri maailmaa pääsevät Netflixiin ilman ongelmia.

 • Kuinka voin ladata NordVPN: n?

  Voit ladata NordVPN: n kirjautumalla sisään tilille ja kirjautumalla kojelautaan.

 • Onko NordVPN ilmainen?

  Ei, NordVPN ei ole ilmainen. Myöskään ilmaista kokeiluversiota ei ole, mutta voit testata sen riskittömästi 30 päivän rahat takaisin -takuulla..

 • Kuinka monta palvelinta NordVPN: llä on?

  NordVPN: llä on yli 5000 palvelinta yli 60 maassa. Palvelimien tarkka määrä vaihtelee ajoittain, joten suosittelemme tarkistamaan palvelimen tilasivulta ajan tasalla olevat tiedot.

 • Kuinka kirjaudun sisään NordVPN-verkkoon?

  Voit kirjautua sisään NordVPN-selaimeesi kotisivun “oma tili” -painikkeella. Paikallinen sovellus pyytää sinua kirjautumaan sisään aina, kun se aukeaa.

 • Mikä hinta on NordVPN?

  NordVPN maksaa 11,95 dollaria kuukaudessa, 83,88 dollaria vuodessa, 95,75 dollaria kahdessa vuodessa tai 107,55 dollaria kolmessa vuodessa. Kolmen vuoden suunnitelma on alle 3 dollaria kuukaudessa ja se voidaan palauttaa kokonaan 30 päivän ajaksi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map