mySteganos Online Shield -katsaus – Päivitetty 2020

mySteganos Online Shield -katsaus

Vahva VPN ehkä kymmenen vuotta sitten, mySteganos Online Shield ei vain ole pysynyt mukana markkinoilla. Vaikka sen ydintoiminnot ovat hienot, hieman hitaat, se tarjoaa hyvin vähän lisäominaisuuksista, jotka tekevät nykyaikaisista kilpailijoista niin houkuttelevia. Lue havaintomme yksityiskohdat täydellisessä mySteganos Online Shield -katsauksessa.


Paras-VPN-arvostelut

mySteganos Online Shield on Steganosin pitkäaikaisen VPN: n viimeisin inkarnaatio. Ikä ei ole kuitenkaan tehnyt VPN: stä viisaampaa. Kuten salasananhallinnassa, josta voit lukea Steganos Password Manager -katsauksessa, VPN: ltä puuttuu moderneja ominaisuuksia kilpaillakseen parhaiden koirien kanssa.

Tässä mySteganos Online Shield -katsauksessa käydään läpi kaikki, mitä pidimme ja emme pitäneet siitä, kun vietimme aikaa palvelun kanssa. Keskustelemme ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, tuetuista laitteista, palvelimen sijainneista, nopeudesta, turvallisuudesta ja asiakaspalvelusta ennen tuomion antamista.

mySteganos Online Shield ei ole huono VPN, mutta se on kaukana parhaiden VPN-palveluntarjoajien alapuolella. Hinta ja käytettävyys ovat sen myyntipisteitä. Vaikka nopeus on hyväksyttävä, ominaisuudet ja teho puuttuvat.

Online-Shield-Slider1

Online-Shield-Slider2

Online-Shield-Slider3

Online-Shield-Slider4

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehtoja mySteganos Online Shield -sovellukselle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

mySteganos Online Shield sisältää paljon ominaisuuksia. Itse asiassa niitä on niin paljon, että todellinen tunnelointikokemus kärsii. Kuten keskustellaan alla olevassa helppokäyttöisyyttä koskevassa osiossa, palvelun ominaisuuksille annetaan sama paino käyttöliittymässä, mikä tekee VPN: stä tuntuvan vähemmän kehittyneestä ominaisuudesta kuin lihasta ja perunoista.

Se sanoi, että saat silti paljon ekstroja. Ominaisuudet keskittyvät selauskokemukseen ja siihen, kuinka voit pitää itsesi nimettömänä verkossa. Se sisältää mainosten ja seurannan estäjät, automaattisen evästeiden puhdistusaineen ja selaimen nimettömätyökalun.

Kun tarkistat käyttöliittymän työkalut, mySteganos Online Shield aloittaa niiden asentamisen. Pidämme sen antamista tietosuojatyökaluista, mutta nämä ominaisuudet eivät ole mitään, mitä et löydä ilmaiseksi selaimen laajennuksesta. Emme häiritse heitä, jos ei olisi selvää, että tarjoaja keskittyi heihin sen sijaan, että parantaisi tunnelointikokemusta.

mySteganos Online Shieldistä puuttuu jaettu tunnelointi, kaapinvaihto ja monihyppyyhteydet. Vaikka monihyppyyhteydet ja jaettu tunnelointi eivät ole välttämättömiä, tappaja on. Vaikuttaa siltä, ​​että Steganos suunnitteli VPN: nsä tutkimatta muiden palveluntarjoajien ominaisuuksia. Jos jaetut tunnelointi- ja multi-hop-yhteydet ovat kuitenkin tärkeitä sinulle, tutustu StrongVPN-arvosteluun ja Surfshark-arvosteluun.

mySteganos Online Shield -suoratoiston suorituskyky

Menimme tähän arvosteluun odottaen, että mySteganos Online Shield kamppailee suoratoiston kanssa. Tuotesivulla ei ole välkkyviä teoksia Netflix-bannereissa tai vastaavia, joten olimme iloisesti yllättyneitä, kun se toimi.

Riippumatta siitä mihin maahan olimme yhteydessä – testasimme 10 – mySteganos Online Shield toimi. Se murtautui Netflixiin, Huluun, iPlayeriin ja Amazon Prime Videoon rikkomatta hikeä. Vaikka nopeus on vähän, meillä on ollut vain vähän VPN-suoratoistokokemuksia, jotka olivat yhtä yksinkertaisia, ja jos se ei ollut MySteganosin muiden ongelmien takia, suosittelemme sitä mielellään yhdeksi parhaimmista Netflix-VPN-verkoista..

mySteganos Online Shield -ominaisuuksien yleiskatsaus

mySteganos Online Shield -logowww.steganos.com

Alkaa alkaen 416 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Kuten useimmissa VPN-palveluntarjoajissa, Goose VPN: ää lukuun ottamatta (lue Goose VPN -katsaus), mySteganos Online Shieldillä on saatavana vain yksi tuote. Hintaero riippuu tilauksen pituudesta.

Meiltä puuttuu ilmainen suunnitelma ja pitkäaikainen vaihtoehto, mutta hinnat ovat niin alhaiset, että nämä puutteet ovat helppo sivuuttaa..

Kuukausisuunnitelmat VPN-palveluntarjoajilta ovat yleensä huonoja, mutta Online Shield antaa vahvan tapauksen. Hinta on 5 dollaria halvempi kuin ExpressVPN: ää (lue ExpressVPN-arvostelu) ja mukana tulee kaksi muuta samanaikaista yhteyttä.

Kuukausikorko on erinomainen verrattuna muihin markkinoihin. Silti se on kokoonpanon pahin arvo. Vuotuinen suunnitelma kuluttaa sinut noin 4 dollaria kuukaudessa, kun ostat vuoden etukäteen, lyömällä jopa edullisimmat VPN-palveluntarjoajat, kuten CyberGhost (lue CyberGhost-arvostelu).

Kerrostettu kahden välillä on pahin vaihtoehto kokoonpanossa. Puolivuosittainen suunnitelma on vain muutama dollari halvempi kuin vuosisuunnitelma, kun kaikki on sanottu ja tehty, ja se kestää puoli yhtä kauan. Kun otetaan huomioon kaksi muuta vaihtoehtoa, raaputamme päätämme yrittäessään selvittää, miksi suunnitelma on olemassa. Ehkä se on vain hinnoittelupsykologia, mutta uskomme, että Steganos voisi tehdä siitä jotain.

Ilmaista suunnitelmaa ei ole, mutta sinun pitäisi silti käyttää Windscribeä, jos haluat joka tapauksessa ilmaisen vaihtoehdon (lue Windscribe-arvostelu). MySteganos Online Shieldillä on kuitenkin seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio, joten voit kokeilla ennen ostamista.

Haluamme nähdä VPN-palveluntarjoajien suunnitelmia, jotka kestävät pidempään, koska ne tarjoavat eniten arvoa. On helppo saada ahneksi ja kuvitella kahden vuoden välein tai kolmen vuoden välein tehtävä tilaus mySteganos Online Shieldistä vain pari dollaria kuukaudessa. Vuotuinen korko on kuitenkin niin alhainen, että olemme tyytyväisiä tarjottuun valikoimaan.

Helppokäyttöisyys

mySteganos Online Shield on helppo käyttää, pääasiassa siksi, että sillä ei ole paljon meneillään. Päänäytön kytkentäkytkimien ulkopuolella on vain kourallinen asetuksia, joiden kanssa täytyy sotkea. Vaikka tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden ilman vaivaa, se tarkoittaa myös, että sinulla on vain vähän tai ei mitään hallintaa kyseisestä yhteydestä.

Rekisteröinti on helppoa, kun olet vaihtanut kielen, jolla haluat tarkastella verkkosivustoa. Steganosin verkkosivuston oletusasetus on saksa, vaikka se olisi irrotettu VPN: stä. Se ei ole valtava kauppa, mutta se tapahtui useita kertoja, joten halusimme huomauttaa siitä. Arvaamme, että palvelu haluaa tulla valikoimaamme parhaan Saksan VPN: n suhteen.

Siellä voit valita ilmaisen kokeilujakson tai siirtyä kassalle. Steganos näyttää neljä tuettua alustaa, jotta voit ladata oikean asennusohjelman. Suorita tiedosto vain, niin asennus tapahtuu muutamassa minuutissa.

Online-Shield-Downloader

Käyttöliittymä on karu. MySteganos Online Shieldin toiminnot käsittelevät viittä vaihtokytkintä. Yläkytkimen vieressä, joka on merkitty ”suojaa yhteys”, voit valita maan, jonka haluat tunnelinida.

Online-Shield-liitäntä

Palvelimen valinta hoidetaan yksinkertaisella pudotusvalikolla, mikä yleensä haittaa kokemusta. Tässä tapauksessa se ei kuitenkaan ole, koska luettelo on jo pieni. Voit valita palvelimen myös tarjotinkuvaketta.

Online-Shield-palvelin-valinta

Asetusvalikko, johon pääsee napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa rataskuvaketta, on parhaimmillaan pettymys. Voit muuttaa kieltä, asettaa evästeiden poistopoikkeuksia, viedä tukilokit ja määrittää käynnistysasetukset.

Online-Shield-asetukset

mySteganos Online Shieldissä ei ole mukautetun DNS: n, VPN-protokollan tai muun asetukset. Virran puute ei tässä tapauksessa auta käytön helppoutta. Tärkein käyttöliittymä on hieno, joten haluamme nähdä enemmän hallintaa kuoren alla yhteyden hallintaa varten.

Vaikka helppokäyttöisyys on yleensä VPN-arvosteluidemme pisin osa, tämä tuntuu lyhyeltä. mySteganos Online Shieldissä ei ole mitään meneillään viiden kytkentäkytkimen ulkopuolella. Sitä ei ole vaikea käyttää, mutta se antaa aivan liian paljon voimaa.

Eniten hallintaa yhteytesi suhteen saat missä se on.

Tuetut laitteet

mySteganos Online Shield tukee viittä laitetta ilman mahdollisuutta lisätä uusia. TorGuard tukee myös viittä laitetta, mutta voit lisätä jopa 20 lisää 1 dollarilla, kuten voit lukea TorGuard-arvosteluamme. Viisi yhteyttä ei ole huono, mutta emme myöskään ole vaikuttuneita siitä.

MySteganos Online Shield on kuitenkin jäljessä alustatuesta. Se tukee Windowsia, macOS: ta, Androidia ja iOS: ää, ja siinä se on. Et voi ladata .apk-tiedostoa asentaaksesi sitä muihin kuin perinteisiin Android-rakennuksiin tai salataksesi sitä reitittimellesi. Myös Linux-käyttäjät jäävät kylmään.

Vaikka se kattaa suurimman osan VPN: tä käyttävistä laitteista, se on silti kilpailun takana. Reitittimen tuki on tärkeä ominaisuus VPN: lle turvallisuuden ja käytettävyyden kannalta, ja sen puuttuminen mySteganos Online Shieldistä on tärkeä pelote.

Palvelimen sijainnit

Tuen mukaan mySteganos Online Shield -verkossa on noin 250 palvelinta. Se ei kuitenkaan ole täysin merkityksellistä, koska et voi muodostaa yhteyttä tiettyyn palvelimeen. Palvelu on läsnä 19 maassa, ja voit valita vain yhteyden tiettyyn maahan. Palvelimia voi olla saatavana enemmän, mutta se ei anna sinulle mahdollisuutta valita niiden välillä.

Levitys on mitä odotat. Luettelon eksoottisin sijainti on Brasilia, joka on kiusallista verrattuna NordVPN: n massiiviseen verkkoon (lue NordVPN-arvosteluamme). Venäjän ja Japanin lisäksi Aasia on sähkökatkospaikka, samoin kuin koko Afrikka ja Lähi-itä.

Haluamme nähdä suuremman valinnan mySteganos Online Shieldistä. Tiivistetty, maakohtainen lähestymistapa on hieno, mutta pitäisi olla mahdollisuus nähdä laajempi luettelo palvelimista.

Nopeus

mySteganos Online Shieldillä ei ole kauheita nopeuksia, mutta ne eivät myöskään ole suuria. Lukuun ottamatta saman maan sisäistä yhteyttä, se söi vähintään 31 megabittiä sekunnissa latausnopeuksiltamme. Tunnelointi pitkillä matkoilla ei ole hyvä.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (St. Louis)948.629.95
MEILLE.2331.309,40
Kanada5417.789,29
UK19312.703,08
Venäjä27617.192.12
Japani29911.312,27

Ainoa vaikuttava tulos oli, kun yhdistimme Yhdysvaltoihin. Jos tunnelin saman maan sisällä, sinun ei pitäisi huomata suurta eroa. VPN vei silti 17 Mbit / s latausnopeuksiltamme, mutta viive ja latausnopeudet olivat suurelta osin muuttumattomia. MySteganos Online Shield ei myöskään tee parhaista pelaamis VPN-peleistä edes vaikuttavilla latenssituloksilla.

Tuloksen ohi on selvää, että mySteganos Online Shield ei ole nopein VPN ympärillä. Se ei ole haastaja parhaalle streaming VPN: lle, koska se ei täytä Netflixin suositusta 25 Mbit / s 4K-suoratoistolle. Se täyttää silti teräväpiirto-suoratoiston merkin, joten se on käyttökelpoinen.

MySteganos Online Shield -sovelluksen pitäisi toimia hyvin normaaleissa selaustoiminnoissa. 4K-suoratoisto ei myöskään ole poissuljettu, mutta sinun on pysyttävä lähellä kotia tehdäksesi niin. Vaikka palvelu asettaa kunnolliset numerot, siellä on nopeampia tarjoajia.

turvallisuus & yksityisyys

Kuten ominaisuuksien ja helppokäyttöisyyden osioissa todetaan, mySteganos Online Shieldillä ei ole suojausvaihtoehtoja. Et voi muuttaa protokollaasi, vaikka kahta on saatavana käytetystä laitteesta riippuen. Pöytätietokoneissa ja Android-laitteissa se käyttää OpenVPN: ää ja iOS: ssä IKEv2: ta.

Vaikka haluamme nähdä OpenVPN: n, et voi muuttaa porttia, jonka läpi tunnelit. Tämä voi vaikeuttaa tiukan sensuurin, kuten Kiinan suuren palomuurin, ohittamista. Sinun pitäisi sen sijaan käyttää parhainta Kiinan VPN: tä.

Silti on hienoa nähdä moderni ja turvallinen protokolla mySteganos Online Shieldiltä. Liikenne on salattu AES 256-bitillä, joka on yksi vahvimmista käytettävissä olevista salausmuodoista.

Se kannattaa myös. Testasimme DNS-, IP- ja WebRTC-vuotoja ja VPN läpäisi ilman ongelmia. Sinun henkilöllisyytesi ei tarvitse huolehtia paljastamisesta sitä käytettäessä.

mySteganos Online Shieldin tietosuoja

VPN-tietosuojakäytäntöä on vaikea jäljittää. Steganos tarjoaa viallisen linkin tuotesivulle, mikä sai meidät uskomaan, että käytäntöä ei ole olemassa. Voit löytää sen vain menemällä tietokantaan ja valitsemalla “VPN yksityisyys” -artikkelin.

Vaikka yksityisyyden suoja on lyhyt, se on katettu. Siinä todetaan, että Steganos ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjistään, mukaan lukien IP-osoitteet ja nimet. Ainoa asia, jota se pitää tiedostossa, on sähköpostiosoitteesi ja maksutiedot.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan antaa sähköpostiosoitetta, jos maksat luottokortilla. Tässä tapauksessa Steganos antaa sinulle salanimen käyttäjätunnuksen, joka on johdettu tietokoneesi MAC-osoitteen julkisesta avaimesta.

Sen ei pitäisi osoittaa takaisin sinulle.

Emme epäröi lukea mitään tietosuojakäytäntöjä, koska edes VPN-palveluntarjoajat eivät ole yläpuolella valehtelemassa (lue esimerkki IPVanish-arvosteluesta). Olemme kuitenkin taipuvaisia ​​luottamaan Steganosiin. Saksalaisena yrityksenä sen on noudatettava saksalaisia ​​yksityisyyttä koskevia lakeja, jotka ovat tiukempia kuin useimmat.

Saksalainen Bundesdatenschutzgesetz kieltää henkilötietojen keräämisen ilman suostumusta. Se sisältää IP-osoitteesi. Lisäksi, jos tietosi kerätään tulevaisuudessa, BDSG sanoo, että niitä voidaan kerätä vain ilmoitettuun tarkoitukseen. Lakia sovelletaan myös yksityisiin ja julkisiin virastoihin, joten sinun tulee olla suojassa.

Asiakaspalvelu

Steganos tarjoaa keskinkertaista tukea mySteganos Online Shield -sovellukselle. Siellä on hedelmätön tietokanta, joka sisältää vain pienen luettelon aiheista jokaiselle käyttöjärjestelmälle. Windows-aiheisiin kuuluu “yhteensopivuus XP: n kanssa & Vista ”ja“ estetyt portit ”. Riittää, kun sanot, et todennäköisesti saa siitä paljon hyötyä.

Artikkelit ovat lyhyitä, puutteellisia, eikä niissä ole selkeitä ohjeita. Jopa yksinkertaisella käyttöliittymällä jonkinlainen aloitusopas auttaisi paljon. Tietokanta tuntuu kehittymättömältä ja laiminlyötynä sellaisenaan.

Online-Shield-tietopankista

Sen ulkopuolella saat sähköpostituki. Kokemuksemme tuesta tällä kertaa oli parempi kuin silloin, kun testasimme Steganosin salasanahallintaa. Saimme vastauksen testisähköpostiisi hieman yli päivässä, ja se vastasi kysymykseemme kokonaisuudessaan. Silti se tuntui kylmästä tukikokemuksesta.

Se johtuu suurelta osin siitä, kuinka Steganos käsittelee tukea. Kun lähetät sähköpostia, saat vahvistuksen, jossa sanotaan, että “koska lippujen määrä on tällä hetkellä tavallista suurempi, pyynnön käsittely voi kestää tavallista kauemmin”. Se on sama vahvistus, jonka saimme testaamalla salasananhallintaa viikkoja sitten.

Koska emme koskaan kuulleet salasananhallintaa testattaessa, vahvistusviesti tarkoittaa “saatamme sinuun yhteyttä, ja jos teemme niin, emme ole varmoja siitä, milloin teemme.” Lopullista vastausikkunaa ei ole, ja et ehkä kuule mitään.

Tuomio

Kuten salasanan hallinta, myös mySteganos Online Shield on keskinkertainen tarjous. Sen nopeudet ovat kohtuulliset, se voi murtautua Netflixiin ja mukana tulee muita tietosuojaominaisuuksia. Sen ulkopuolella kaikki on alioikeutta.

Se kamppailee asetuksissa ja helppokäyttöisyydessä. Suunnittelu ei kestä nykyaikaisia ​​VPN-verkkoja, ja valvonnan puute voi tarkoittaa hitaata tai tukkeutunutta yhteyttä. Lisäksi killswitchin puuttuminen voi paljastaa henkilöllisyytesi.

Vaikka se ei ole huono vaihtoehto, voit tehdä paljon paremmin hieman lisää käteisellä. Löydät muita ehdotuksia VPN-arvosteluistamme.

Mitä mieltä olet mySteganos Online Shieldistä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map