IVPN-arvostelu – päivitetty 2020

IVPN-arvostelu

IVPN yrittää tehdä asioita eri tavalla kuin muut palveluntarjoajat ja onnistuu ihastuttavasti. Tässä on paljon pidättämistä nopeuksista yksityisyyden suojan avoimuuteen, mutta hinnoittelu on vähän karkea. Lue kaikki yksityiskohdat IVPN-arvosteluamme.


Paras-VPN-arvostelut

VPN-markkinat – ja koko tekniikkateollisuus – on maailma, jossa tiettyjen standardien alkaessa ilmaantua, monet kilpailijat lopulta näyttävät ja suorittavat samoja. IVPN antoi kuitenkin meille hieman tervetulleen tauon yksitoikkoisuudesta. 

IVPN tekee asiat hieman eri tavalla lukuisissa suhteissa. Tietosuojakäytännöstä, joka on muotoiltu kuten UKK, ja edelleen kehitteillä olevan protokollan tarjoamiseen, IVPN: n suhteen erottui meille useita omituisuuksia. Jotkut pidämme, ja toiset emme.

Vaikka IVPN ei ehkä ole valmis parhaaseen VPN-roundupiimme, näyttää siltä, ​​että sillä on merkittävä lupaus. Vakaa nopeus, hyvä tietoturva ja erinomainen asiakastuki antavat vahvan perustan IVPN: lle, mutta pelkkä hinnoittelu riittää monien ajamiseen. Jatka lukemista nähdäksesi, mistä pidimme ja mikä mielestämme vaatii vielä työtä. 

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja IVPN: lle

ominaisuudet

IVPN: ää käytettäessä huomasimme, että suuri osa asetusvalikkoasetteluista oli epätavanomainen. Perusominaisuudet olivat juuri siellä, missä odotat niiden olevan. Esimerkiksi ensimmäisellä sivulla, joka näet avaamalla asetuksia, on valintaruudut, joiden avulla voit suorittaa VPN: n käynnistyksen yhteydessä ja muodostaa yhteyden automaattisesti, jos teet niin. 

IVPN-asetukset

Asetusten etusivu on oikea paikka näille vaihtoehdoille. Huomasimme kuitenkin heti, että tältä sivulta puuttui yksi asia: tappajakytkin. Kun keskustelimme tästä, IVPN sanoi, että siellä on tappikytkin, mutta se on integroitu palomuuriin.

Se väittää, että tämä menetelmä tarjoaa tehokkaamman tapikytkimen, koska palomuuri toimii riippumattomasti IVPN-asiakkaasta ja voi integroitua laitteen käyttöjärjestelmän osiin. 

Tämä antaa yhdistetyn palomuurin ja tappaa -kytkimen tutkia tarkemmin tietokoneesi liikennettä ja katkaista luotettavammin tietovirran, jos jotain menee pieleen. 

Vaikka on vaikea määrittää, onko tämä menetelmä tehokkaampi kuin tavallinen tappakytkin, se ei muuta sitä tosiasiaa, että olisi kiva nähdä valikoissa sille varattu asetus. 

Tappikytkin on välttämätöntä turvallisuudelle, ja tämän puuttuminen asetusten tekemiseen on asia, jonka pitäisi tehdä käyttäjille hieman epämukavia. Tämä kokoonpano tarkoittaa myös sitä, että jos käytät IVPN: ää, sinun tulee epäilemättä valita ”aina palomuurissa” -asetus.

IVPN tarjoaa kunnollisen levityslaitevaihtoehtojen. Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle on saatavana asiakas, sekä kattava opas VPN: n asettamisesta Linuxille. 

On myös mahdollista asettaa IVPN toimimaan reitittimillä suojaamaan kaikkia kodin laitteita helposti. Vaihtoehtoisesti voit ostaa valmiiksi määritetyn reitittimen suoraan IVPN: ltä, joka on plug-and-play-ratkaisu kaikkien laitteiden suojaamiseen..

IVPN-laitteet

IVPN-mainosten estäjä

IVPN mainostaa verkkosivustollaan ja asiakkaan sisällä myös mainosten ja seurannan esto-ominaisuutta. Näyttää siltä, ​​että mainosten esto toimii kuten kaikki muutkin. Seurannan esto vain ohjaa liikennettä IVPN: n yksityisen DNS: n kautta estääksesi määränpäätäsi Internet-palveluntarjoajalta ja muilta potentiaalisilta verkkopuskeilta.

Asetuksissa on vaihtoehto kääntää tämä mainosten ja seurannan estävä ominaisuus myös hardcore-tilaan. Tätä ominaisuutta koskevissa usein kysytyissä kysymyksissä sanotaan, että se estää “seurannatalouden lippulaivakantajien” verkkosivustot, mukaan lukien Google ja Facebook. Tämä tarkoittaa, että se estää myös YouTubeen ja kaikki muut Googlen tai muiden vastaavien megakorppien omistamat sivustot tai palvelut.

Vaikka tämä on mielenkiintoinen idea, se näyttää enemmän kuin hauska pieni temppu kuin mikään muu. Näyttäminen siitä, pystytkö selviytymään digitaaliaikana ilman näitä palveluja, voi olla viihdyttävä hetkeksi. Viime kädessä kuitenkin aiot joko välttää tällaisia ​​sivustoja yksin tai käyttää niitä hiukan hampaitasi ja toivomalla parasta online-yksityisyydellesi. 

Puhumme lisää protokolloista ja tietoturvasta erillisessä osiossa. On kuitenkin mielenkiintoista huomata, että IVPN tarjoaa myös joitain epätavallisia piirteitä tässä suhteessa.. 

Ensinnäkin se antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää OpenVPN-protokollaa ja määrittää sen muilla mukautetuilla parametreilla. Tämä on tarkoitettu vain niille, jotka tietävät mitä tekevät koodauksen ja protokollien suhteen, mutta se on tervetullut lisä kehittäjille ja koodereille, jotka ovat uteliaita tinkereitä.

IVPN-OpenVPN

Lopuksi, IVPN tarjoaa myös mukautetun avoimen lähdekoodin protokollan nimeltä WireGuard. Tämä protokolla on edelleen kehitteillä, ja jopa IVPN itse kehottaa käyttäjiä välttämään sitä turvallisuussyistä. 

IVPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

IVPN-logowww.ivpn.net

Alkaa 500 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla
3 päivää

Palautusaika
7 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
88 palvelinta 40 sijainnissa 29 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, WireGuard

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

IVPN tarjoaa kaksi palvelutasoa, joista kukin on saatavana kuukausittain tai vuodessa. Tämä on muutos IVPN: n aikaisempaan hinnoitteluun, jossa yksi suunnitelma tarjottiin kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain laskutusjaksoina. 

Jopa kaikkein ylin hylly, kuten ExpressVPN, ovat kalliimpia, mistä voit lukea ExpressVPN-arvosteluamme.

Neljännesvuosittainen hinnoittelu ei ole enää vaihtoehto, se korvataan vakiosuunnitelmalla, joka tarjoaa vain kaksi samanaikaista yhteyttä. Jo tilaaneille IVPN veloittaa edelleen 30 dollaria kolmen kuukauden välein, mutta uusille tilaajille ei tarjota neljännesvuositilausta. 

Jokainen, jolla on muuten suunnitelma, muunnetaan Pro-jäseneksi, ylittäen viiden edellisen laitteen rajan seitsemään. Nämä kaksi suunnitelmaa ovat pääosin samat. Päivitys Pro: ksi sisältää enemmän samanaikaisia ​​yhteyksiä, samoin kuin portin edelleenlähetys- ja multihop-toiminnot. 

Jos haluat kokeilla palvelua, IVPN tarjoaa kolmen päivän ilmaisen kokeilujakson. Oikeudenkäynnin saamiseksi sinun on kuitenkin syötettävä maksutietosi joko luottokortin tai PayPalin muodossa. Bitcoin hyväksytään maksulomakkeeksi, mutta et voi käyttää tätä ilmaisen kokeiluversion saamiseen. 

Ilmaisen kokeilun jälkeen kirjaudut automaattisesti valitsemasi suunnitelmaan. Voit peruuttaa ja saada hyvityksen milloin tahansa seitsemän päivän sisällä. 

Kokeilun lyhyt kesto ja vaatimus lisätä maksutapasi ennaltaehkäisevästi pitävät IVPN: n parhaiden ilmaisten VPN-palveluiden luettelosta toistaiseksi. On kuitenkin hienoa, että potentiaalisille asiakkaille tarjotaan kokeilla sitä ennen kuin kulutetaan niin paljon rahaa.

Helppokäyttöisyys

IVPN-asiakas on visuaalisesti miellyttävä puhtaalla valko-sinisellä estetiikalla. Sovelluksen aloitusnäytössä on iso painike, jossa lukee “connect”, joka yhdistää sinut VPN-verkkoon, kuten olet ehkä voinut odottaa.. 

IVPN-Client

Tämän yläpuolella on sekä anti-trackerin että palomuurin kytkinkytkimet. Molemmat näistä ovat oletuksena pois päältä. Kuten “ominaisuudet” -kohdassa mainitsimme, palomuurin tulisi kuitenkin olla aina päällä IVPN: n kanssa, koska tappauskytkin on sisäänrakennettu siihen. 

Palvelinluettelon ulkoasu ja muotoilu on tietyissä suhteissa hiukan osumaton. Toisaalta se näyttää pingiajat ja siinä on vihreä, keltainen tai punainen ympyrä jokaisen palvelimen vieressä osoittamaan, kuinka suuri kuorma kyseisellä palvelimella on tällä hetkellä. Ei kuitenkaan ole hakupalkkia, joka voi tehdä tietyn sijainnin löytämisestä hieman vaikeampaa kuin sen täytyy olla.

IVPN-palvelimet

Lisäksi, kun luettelo on aakkostettu maan nimen perusteella, se luetellaan kaupunkien nimillä, jotka voivat yrittää etsiä luettelosta tiettyä kaupunkia vastaintuitiiviseksi. Kaiken kaikkiaan päärajapinta on puhdas ja helppo käyttää, mutta tapa, jolla palvelimet on järjestetty, voisi käyttää hieman hienosäätöä.

Asetusten suhteen asiat ovat yhtä puhtaita kuin sovelluksen kotisivulla. Asetukset on jaoteltu useisiin välilehtiin, jotka on järjestetty hyvin ja joiden avulla löydät tarvittavan helposti.

Nopeus

Pikatestimme aikana pystyimme saavuttamaan joitain vaikuttavia nopeuksia IVPN-verkossa. Alla olevaa taulukkoa näemme, että muodostui vahva malli etäisyydelle palvelimestasi ja nopeuksille, joita voimme odottaa.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)1294.775,82
MEILLE.1191.025.41
UK9080.634.81
Japani19366,433.26
Sveitsi13775.823,66
Brasilia14682.024.19

Etäisemmillä palvelimilla ei ollut vain korkeampia ping-pisteitä, mikä on väistämätöntä, mutta myös nopeuksilla. Parhaiten tulokset saatiin Yhdysvalloissa, missä testausta sijainnimme. Samaan aikaan Japanissa, kaikkein kaukana olevasta paikasta, näimme korkeimman pingin ja alhaisimmat jatkuvat nopeudet. 

Jopa japanilainen palvelin antoi meille suunnilleen kaksi kolmasosaa kaistanleveydestään, joten pystyimme selaamaan tämän palvelimen verkkoa ilman todellisia ongelmia. Sivustojen lataamisen aloittaminen vie hetken kauemmin, koska signaalin on kuljettava silti, mutta viime kädessä verkkosivustot latautuivat edelleen nopeasti ja tunsivat olevansa reagoivia.

Jopa korkean resoluution ja 60 kuvaa sekunnin videon suoratoisto ei ollut ongelma millään testatulla palvelimella. Vaikka se ei ehkä vielä pääse nopeaimpien VPN-luetteloomme joihinkin jäljessä olevista palvelimista (nimittäin Japanista) johtuen, se tarjoaa silti kunnioitettavia nopeuksia, joita useimmilla käyttäjillä ei olisi mitään ongelmia.

turvallisuus

VPN: n turvallisuuden kritisointi alkaa aina sen protokollasta ja salauksesta. IVPN tarjoaa kaksi vaihtoehtoa protokollaa ja lukot salaus. 

Ensimmäinen tarjottava protokolla on se, että IVPN: n tulisi käyttää 100 prosenttia ajasta: OpenVPN, avoimen lähdekoodin protokolla, jonka ennätys tarjoaa sekä tietoturvaa että suorituskykyä. Tämä on asetettu oletusprotokolliksi ja syystä.

Toinen valintaprotokolla on WireGuard. Tämä on avoimen lähdekoodin protokolla, jota kehitetään parhaillaan ja joka on niin nuori, että se ei ole edes VPN-protokollan hajotuksessa, ja johtuu siitä, että sen ei todellakaan pitäisi olla.

WireGuard on edelleen kehittämisessä, kuten sen omalla verkkosivustolla todetaan. Jopa IVPN-verkkosivuilla sanotaan, että protokolla on vain ihmisten varhaisen maun aikaansaamiseksi ja sen selvittämiseksi. Sitä ei vielä pidetä turvallisena, mutta sillä on potentiaalia, kun se menee syvemmälle kehityssykliin.

IVPN lukitsee käyttäjän AES-256-salaukseen. Tämä on hieno valinta, koska se on tehokas salaus, joka suojaa tietojasi, vaikka jotkut pahamaineiset kolmannet osapuolet saisivat ne jollain tavoin siepata..

yksityisyys

Kuten monissa muissakin IVPN: n näkökohdissa, tietosuojakäytäntö kulkee eri tavalla kuin useimmat. Vaikka suurin osa tietosuojakäytännöistä on kirjoitettu laillisena asiakirjana, ja voi olla vaikeaa jäsentää tarkalleen, mitä tietoja kerätään ja vaihdetaan, IVPN: n yksityisyydensuojakäytäntö on rakenteeltaan melkein kuin Q&.

Tuloksena on erittäin helppo tarkistaa ja yksinkertaisesti ymmärrettävä tietosuojakäytäntö, joka antaa suuria pisteitä meille. IVPN on hyvin läpinäkyvä tiedonkeruun ja käytön suhteen, ja sillä on jopa läpinäkyvyysraporttisivu.

Tällä sivulla näytetään, kuinka monta tietopyyntöä se on vastaanottanut, kuinka moni niistä oli pätevä ja kuinka moni johti tietojen luovuttamiseen viranomaisille. 

Neljän vuoden avoimuuden seurantatiedot osoittavat kirjoittamishetkellä kolme tietopyyntöä, joista vain yksi oli pätevä ja joista yksikään ei johtanut tietojen luovuttamiseen kenellekään..

IVPN ei tallenna liikenne-, DNS-pyyntölokit, yhteyden aikaleimat, IP-lokit tai mitään muuta tietoa VPN: n käytöstä. Ainoa tilin luomiseen vaadittava asia on sähköpostiosoite, joka on ainoa tunnistettava tieto, joka joudut luovuttamaan (maksutavasta riippuen)..

Vaikka IVPN: llä ei vieläkään ole yhtä kauan kuin muilla kilpailijoillaan, sen tapa, jolla se rakentaa tietosuojakäytännön ja verkkosivuston muut ominaisuudet ollakseen erittäin avoin siitä, miten se käyttää ja kerää tietoja, antaa meille merkittävän luottamuksen tämän tietosuojaan. palvelu.

Suoratoiston suorituskyky

Huolimatta DNS- tai IP-vuotojen puutteesta ja vahvasta yleisestä tietoturvasta emme onnistuneet saamaan geoblokeroituja suoratoistopalveluita toimimaan. BBC iPlayer kertoi meille, että emme ole Isossa-Britanniassa, vaikka olisimme yhteydessä brittiläiseen palvelimeen. Ei näytä siltä, ​​että IVPN liittyisi pian BBC iPlayerin parhaan VPN: n joukkoon.

Samoin Amazon, Netflix ja Hulu havaitsivat VPN: n ja kehottivat meitä sammuttamaan sen ennen palaamista sisältöön. Jos olet kiinnostunut murtautumaan rajoitetun vieraan sisällön läpi, muista tarkistaa paras VPN Netflix-roundup. 

Geoblokeroidun sisällön lisäksi streaming-kokemus oli vakaa suorituskyvyn ansiosta, jonka näimme “nopeus” -osiossa. YouTube ja Twitch ladattiin molemmat ilman huomattavaa viivettä, ja oletuksena oli teräväpiirto ja jopa 60 kuvaa sekunnissa, kun se oli saatavana. Valitettavasti tämä suorituskyky on useimmiten tuhlattu, jos palvelu ei pääse vaativimpiin suoratoistosivustoihin. 

Palvelimen sijainnit

IVPN: llä on tällä hetkellä 88 palvelinta, jotka sijaitsevat 40 sijainnissa 29 maassa (12 sijainnista on Yhdysvaltojen kaupunkeja.) Vaikka tämä ei ole tällä hetkellä ongelma, 88 palvelinta ei ole kovin suuri verkko, ja potentiaalista on jotta suuri joukko uusia käyttäjiä voi hidastaa asioita.

Joissain tapauksissa suurin verkosto, jota olemme tähän mennessä nähneet, tulee HideMyAssista. Sen verkossa on lähes 1 000 palvelinta yli 280 sijainnissa. Voit lukea lisää tästä laajasta palvelinverkosta HideMyAss-arvosteluista.

Asiakaspalvelu

IVPN: n verkkosivustolla on oikeassa alakulmassa pieni vihreä chat-kupla, joka yhdistää sinut 24/7 live-chat-tukeen. Jotkut joidenkin verkkosivustojen “live” -keskusteluominaisuuksista eivät ole oikeasti niin, ja vastaukset voivat viedä 15 minuuttia tai niitä ei koskaan tule. Kuitenkin IVPN: n kanssa tämä todella on välitön live-keskustelu ilman odottamista.

Käytimme livekeskustelua useita kertoja kaikkina aikoina ja pystyimme nopeasti saamaan yksityiskohtaisen ja ystävällisen vastauksen, joka oli aina tarkka ja erittäin hyödyllinen. Linkkejä tarjottiin usein resurssina saadaksesi vielä enemmän tietoa.

Siellä on myös sähköpostitukivaihtoehto sekä kohtuullisen laaja tietokanta. Kaiken kaikkiaan livekeskustelusta tulee todennäköisesti menemällä avuksi useimmille ihmisille, ja se on yksi paremmista toteutuksista, joita olemme nähneet, paitsi vastausajan lisäksi myös selkeän asiantuntemuksen tasolla, jonka ihmisillä toisessa päässä on.

Tuomio

Vaikka onkin virkistävää nähdä asioiden tekevän hiukan eri tavalla, niin tekemiseen on selvästi riskejä ja hyötyjä. IVPN on tehnyt hyvää työtä tietosuojakäytännöllään, asiakastuella, nopeuksilla, suojauksella ja jopa ominaisuuksilla.

On kuitenkin vain muutamia asioita, jotka estävät sitä suuruudesta. Nimittäin erittäin korkea hinnoittelu ja kyvyttömyys saada luotettavasti pääsyä geoblokeroituun sisältöön. Vaikka olemme utelias näkemään, voiko IVPN muuttaa hinnoitteluaan tulevaisuudessa, suosittelemme nyt arvonhakijoita selaamaan VPN-arvostelujen koko luetteloa.

Jos sinulla on ollut kokemusta IVPN: stä, haluamme kuulla, kuinka sitä verrataan meidän kommentteihimme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map