Ivacy Review – Päivitetty 2020

Ivacy Review

Ivacy on suhteellisen uusi palvelu, joka on kaatunut VPN-kohtaukseen saadakseen aikaan vaikutelman. Toistuvasti löydämme kuitenkin palvelun, joka ei ole huono, mutta jolla ei ole myöskään paloja, joita voidaan kutsua hyviksi. Lue täydellinen Ivacy-arvostelu, jotta saat selville miksi.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Edellinen

Seuraava

Yleensä VPN-palvelua tarkistettaessa asiat ovat melko mustavalkoisia. Tarkastelemme joko hyvää VPN: ää, kuten ExpressVPN tai NordVPN, tai palvelua, joka on huono (emme nimeä yhtään nimeä, kuten pilvitilassa). 

Ivacy on jo jonkin aikaa joutunut yllättävän harvinaiseksi keskitieksi. Joka kerta kun tarkistamme, miten asiat sujuvat Ivacy-palvelun kanssa, näyttää siltä, ​​että se yrittää parhaansa saadakseen tiensä parhaaseen VPN-luetteloomme, mutta se on aina vain ujo toisesta tai toisesta syystä.

Tämän päivän Ivacy-VPN-arvostelu ei ole erilainen. Halutulla jaetulla tunneloinnilla, ainutlaatuisella käyttöliittymällä ja erinomaisella hinnoittelulla Ivacy on – jälleen kerran – valmis ottamaan kuvan ylemmistä ešeloneista. Kuitenkin sen pitkät nopeusongelmat ja huono suoratoistotehokkuus testauksen aikana pitävät Ivacy: n vain ulottumattomissa, jotta sitä kutsutaan ”hyväksi” VPN: ksi vielä vuodeksi.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja pilaantumattomuudelle

ominaisuudet

Ivacy VPN: llä on todella hintaan vaikuttavia ominaisuuksia, ja se jopa pystyy esittämään joitain niistä melko ainutlaatuisella tavalla. Ensinnäkin, siellä on tappauskytkin ja jollain tapa saada VPN-yhteys automaattisesti käynnistyksen yhteydessä. 

Katsomme, että molemmat ominaisuudet ovat pakollisia kaikille kunnollisille VPN: lle, koska ne vaikuttavat turvallisuuteen. Tarkastelemme Ivacy’s kill switch- ja auto-connect -ominaisuuksia perusteellisemmin ”turvallisuus” -osiossa, mutta toistaiseksi riittää, kun sanotaan, että ne molemmat ovat täysin riittäviä. 

Ivacy tarjoaa myös kourallisen erilaisia ​​omistettuja palvelintyyppejä, jotka on suunniteltu erikoistuneisiin tehtäviin. Ensimmäinen luokka näistä erikoistuneista palvelimista on suoratoistoa varten. Suoratoistopalvelimia sisältävä välilehti antaa sinun selata palvelinasetuksia joko katseltavan maan sisällön tai suoratoistopalvelun perusteella, joka on ainutlaatuinen ja olisi kiva, jos se toimisi luotettavasti.

Ivacy-Streaming

Suoratoistopalvelimien lisäksi on saatavana myös erillisiä IP-palvelimia (lisämaksusta), samoin kuin palvelimia, joiden oletetaan olevan “turvallisia latauksia” ja “vapauttamista varten”. Miten vapauttamisen estäminen eroaa suoratoistopalvelimista, on epäselvää, mutta suojatut latauspalvelimet lisäävät kerroksen haittaohjelmia ja virustarkistuksia latausprosessiin. 

Tähän liittyy useita ongelmia, kuten käyttäjä yksinkertaisesti unohtanut käyttää suojattua latauspalvelinta tiedostoa lataamalla. Yksi parhaan virustentorjuntaohjelmaartikkelimme vaihtoehdoista olisi paljon luotettavampi veto ja tarjoaisi paremman suorituskyvyn ja havaitsemisen. 

Jaettu tunnelointi

Olemme tallentaneet viimeisimmän parhaan ominaisuuden: jaetun tunneloinnin. Tämän avulla voit määrittää VPN: n niin, että jotkut ohjelmat käyttävät sen tunneloitua yhteyttä, kun taas toiset eivät. Olemme puhuneet jo jonkin aikaa siitä, kuinka vaikeasti tämä ominaisuus on VPN-maailmassa, ja olemme alkaneet nähdä sen yhä enemmän.

Ivacy-SplitTunneling

Tosin Ivacyn jakautunut tunnelointi ei ole vahvin versio, mitä olemme nähneet. Ivacy antaa sinun määrittää vain luettelon ohjelmista, jotka käyttävät kyseistä VPN: ää, kun taas kaikki muu käyttää normaalia suojaamatonta yhteyttä. 

Jos tarkastelet muita tämän ominaisuuden tarjoavia VPN-verkkoja, kuten ExpressVPN, näet, että sen avulla voit asettaa joko luettelon poikkeuksista tai luettelon sovelluksista, joiden on aina käytettävä VPN: ää. Jotkut VPN-verkot antavat jopa sinun valita, mitkä URL-osoitteet saavat VPN-yhteyden ja mitkä käyttävät normaalia yhteyttä. Tutustu ExpressVPN-arvosteluumme nähdäksesi tarkemman version jaetusta tunneloinnista. 

Siitä huolimatta, että se ei ole paras versio jaetusta tunneloinnista, jonka olemme nähneet, on hienoa nähdä enemmän VPN: itä puristamassa sitä halvemmalla. Se on hieno ominaisuus, ja tämä on yksi ensimmäisistä kertaa, kun olemme nähneet sen tarjottavan niin alhaisella hinnalla.

Ivacy-ominaisuuksien yleiskatsaus

Ivacy-logowww.ivacy.com

Alkaa 225 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, Luottokortti, BitPay, AliPay, Maksuseinä

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla
1 päivä

Palautusaika
30

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
Yli 1000 palvelinta 100 paikassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Chrome, Firefox

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, L2TP, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Ivacy-hinnoittelu ei alkaa näyttää siltä, ​​että se olisi erityistä, sillä melko tehokas kuukausittainen hinnoittelu on 9,95 dollaria kuukaudessa. Kolme muuta vaihtoehtoa alentavat kuitenkin hintaa huomattavasti ja tekevät Ivacystä vakuuttavan budjetinvalinnan.

Ivacyn kuuden kuukauden suunnitelma on 5 dollaria kuukaudessa, kun taas sen yhden vuoden hinnoittelu on 3,50 dollaria kuukaudessa; tämä asettaa sen samaan kuukausikustannukseen kuin NordVPN: n kolmen vuoden hinta, jota kiitimme NordVPN-arvosteluessamme melko alhaisesta. Lisäksi Ivacy tarjoaa myös kaksivuotisen suunnitelman, joka on 1,50 dollaria vähemmän kuukauden kustannuksista ja on 1,99 dollaria kuukaudessa.

Itse suunnitelman lisäksi sinulle annetaan kassalla mahdollisuus maksaa IP-osoitteen tai portin edelleenlähettämisen lisäosista. Nämä ovat yleensä melko kapeita asioita, jotka tiedät tarvittaessa, joten suosittelemme, että useimmat ihmiset eivät puutu niihin ostoihinsa yleisinä päivityksinä. 

Ennen tilin ostamista on kuitenkin mahdollisuus hyödyntää Ivacyn 24 tunnin ilmainen kokeilu. Tämä antaa käyttäjille loistavan tavan kokeilla palvelua ja nähdä, onko se heille sopiva. 

Se ei ole kuitenkaan niin antelias kuin jotkut ilmaiset VPN-suunnitelmat, kuten ProtonVPN. Jos katsot ProtonVPN-arvosteluamme, huomaat, että tämä VPN antaa käyttäjille ilmaisen tilin niin kauan kuin he haluavat ilman tiedon rajoitusta.

Onneksi, jos Ivacyn yhden päivän ilmainen kokeilu ei riitä sinulle, VPN: n mukana tulee ylimääräinen 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä antaa potentiaalisille uusille käyttäjille jotain palata, jos palvelu ei vastaa heidän tarpeitaan.

Viimeinkin, Ivacy hyväksyy laajan valikoiman maksutapoja, kuten Alipay, PayPal, BitPay, noin tusina erilaista kryptovaluuttaa sekä tavanomaiset luotto- ja pankkikortit. 

Helppokäyttöisyys

Ivacy on tehnyt hyvää työtä saadaksesi kokemuksen alkamisen sujuvaksi. Vaikka jotkut VPN-palveluntarjoajat saavat sinut hyppäämään läpi kehien ja lähettämään jopa laskuja saadaksesi minkäänlaista kokeilua, Ivacy on helppo löytää ja kirjautua 24 tunnin ilmaiseen kokeiluversioon.. 

Saimme varoitusviestin ohjelmiston asennuksen aikana, mutta sillä ei näyttänyt olevan vaikutusta asennukseen, koska napsautimme “OK” ja kaikki meni hyvin sen jälkeen.. 

Windows-asiakasohjelma on hyvin suunniteltu välttäen silti kopiointisuunnittelua. Välilehtipalkki on vieritetty vasempaan reunaan, ja kun siirrät hiiren niiden päälle, ne laajentuvat hiukan paljastaen tekstiä, joka osoittaa, mitä kukin välilehti sisältää.

Ivacyn muotoilu on virtaviivaista ja puhdasta, mikä tekee asioista edelleen helposti saavutettavissa. Asetukset auttavat edelleen tätä yleistä tunnetta, sillä monilla vaihtoehdoilla on pieniä selityksiä, jotka selittävät, mitä kukin valintaruutu ja ominaisuus tekee.

Kaiken kaikkiaan Ivacy-asiakkaan ulkonäöllä ja tunteella on huomattava potentiaali, mistä sanoimme myös viimeisessä Ivacy-arviossamme. On muutamia yksityiskohtia, jotka tuntuvat edelleen paikoillaan, kovia ja joitakin asioita, joita on vielä parannettava. Nimittäin, pääpalvelinluettelo itsessään on hiukan vaivaa selata. 

Ivacy-palvelimet

Palvelimen pääikkuna mahtuu näkymään vain viiteen maahan kerrallaan, eikä hakupalkkia ole. Vierittäminen pohjaan löytääksesi tarvitsemasi palvelimen voi olla työtä, ja kapea pudotusvalikko on helppo selata oikealle ohi. Katso VPN: stä, jolla on lähes täydellinen Windows-asiakas, muista tutustua yksityisen Internet-pääsyn arvosteluihimme.

Nopeus

Sijainti: PingDownloadUpload
suojaamaton4291,20341,36
MEILLE.18143.0087.48
UK80119,6453.43
Hongkong22312.8437.10
Sveitsi9911.8213.25
Japani2479,2812.24

Ivacyn nopeustestaustuloksemme osoittivat selkeän kontrastin Yhdysvaltain ja Ison-Britannian liikenteellisempien palvelimien välillä verrattuna hieman kauempana sijaitseviin ja vähemmän matkustetuihin virtuaalimaailman, kuten Japanin ja Sveitsin, palvelimiin.. 

Täällä Yhdysvalloissa – samoin kuin koko Iso-Britannian lampi – pystyimme saamaan noin puolet latausnopeuksista takaisin käyttäessämme Ivacy VPN -sovellusta. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi kaistanleveyttä sisällön suoratoistoon tai jopa suurten tiedostojen nopeaan lataamiseen, mutta nämä numerot eivät riitä laskemaan Ivacy nopeimpiin VPN-luetteloomme. 

Kolmessa muussa testaamassamme asiat menivät paljon sujuvammin. Hongkongissa, Sveitsissä ja Japanissa näimme nopeuden laskevan teini-ikäisiin tai pienempiin, jopa uppoutuneen Japanin yksinumeroisiin numeroihin. 

Vaikka nämä numerot ovat pahoinpitelyjä paperilla, Ivacy VPN: n reaalimaailman suorituskyky oli silti käyttökelpoinen. Sillä ei koskaan tullut soittoäänen latausaikoja, ja jopa Japanissa pystyimme katsomaan suoratoistosisältöä Twitchistä ja YouTubesta 720p: llä.

Videoiden lataamisen aloittaminen vie usein huomattavasti aikaa, mutta kun asiat menivät eteenpäin, sillä ei ollut ongelmaa. Jos etsit nopeaa VPN: ää, niin NordVPN vs PIA -artikkeli on parempi paikka etsiä. Ivacyn nopeudet ovat käyttökelpoisia, mutta ne ovat silti yksi palvelun suurimmista heikkouksista.

turvallisuus

VPN-tietoturvan mittaaminen on vaikeaa, mutta kaksi tärkeintä tutkittavaa tekijää ovat protokollavaihtoehdot ja käytettävissä olevat salausasteet. Protokollaa varten Ivacy tarjoaa OpenVPN, L2TP ja IKEv2. 

Voit lukea lisää niiden merkityksestä VPN-protokollajaottelumme yhteydessä, mutta OpenVPN: tä pidetään toistaiseksi kultastandardiprotokollana puhtaan seurannan ja avoimen lähdekoodin luonteen ansiosta. 

Ivacy-protokollat

Salaus on myös huippuluokkaa, ja Ivacy käyttää AES-256: ta, jota mainostetaan Ivacyn verkkosivustolla “armeijan luokan” salauksena. Jos luet AES-256: sta salausartikkelin kuvauksessa, huomaat, että se ei ole epäoikeudenmukainen vaatimus. 

Perusprotokollan ja salausasetusten lisäksi, kuten aiemmin ”ominaisuudet” -osiossa mainittiin, VPN: n tietoturvaan sisältyy vielä muutama asia, joka tukee tätä apua. Asetukset sisältävät toimivan IP- ja DNS-vuodonsuojauksen, jonka testimme itse, samoin kuin tappauskytkimen ja automaattisen yhteyden muodostamisvaihtoehdot. 

Ivacy-ohjelmalla on vankka turvallisuusasetus, jos muutat protokollan asetuksissa “automaattisesta” OpenVPN: ksi. Ivacylla ei ole kaksinkertaista VPN: ää tai Tor: ta VPN: n verran, kuten voit nähdä NordVPN vs TorGuard -artikkelissa, mutta se tarjoaa riittävän suojan useimmille käyttäjille. 

yksityisyys

Ivacy-tietosuojakäytäntö on melko helppo lukea itsellesi, ja se tulee vain viidelle sivulle melko suurella fontilla. Käytännössä käytetään paljon luettelopisteitä ja luetteloita, jotta saadaan hyvin selväksi, millaiset tiedot ovat ja joita ei ole kerätty koko rekisteröintiprosessin aikana, VPN-käytön aikana ja kun otat yhteyttä asiakastukeen. 

Ivacy-palvelun on kerättävä nimi, sähköpostiosoite ja maksutapa voidaksesi tarjota sinulle VPN-palvelun. Tämä tarkoittaa, että bitcoin tai jokin muu salaustekniikka on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat ylläpitää yksityisyyttä, koska se mahdollistaa väärän nimen ja sähköpostin käytön.

Ivacy ilmoittaa tietosuojakäytännössään selkeästi, ettei se kirjaa tai valvo selaustoimintaasi, IP-osoitettasi, yhteysaikoja tai muita VPN: n käyttöä koskevia tunnistetietoja. Se jatkaa jopa myöhemmin, että se ei voisi tarjota mitään tietoja viranomaisille, jos sitä kysytään, koska se ei pidä toimintasi lokit. 

Suoratoiston suorituskyky

Ivacyn suoratoistotehokkuus on kaikkialla, riippuen millä sivustoilla yrität käyttää. Ensinnäkin kokeilimme standardipalvelimia vain nähdäksemme, kuinka ne toimivat ja mitä tapahtuisi, jos unohdat muodostaa yhteyden omistettuihin suoratoistopalvelimiin.

Normaalien palvelimien avulla pystyimme saamaan Netflixin ja Hulun toimimaan. Hulu toimi täydellisesti, mutta Netflix käyttäytyi hyvin omituisesti. Videon toistamisen aloittaminen kesti noin 45 sekuntia, mutta kun se tapahtui, kaikki vaikutti hyvältä. Sekä Amazon Prime Video että BBC iPlayer oli estetty normaaleilla palvelimilla.

Kuten olemme aiemmin maininneet, suoratoistopalvelimet on asetettu hiukan ainutlaatuisella tavalla. Heille annetaan oletusarvoisesti oma välilehti, jonka järjestää streaming-palvelu eikä maa. Aloitimme näiden omistettujen suoratoistopalvelimien testit Netflix-vaihtoehdolla, joka ei toiminut lainkaan.

Yhdistäminen kesti noin 40–50 sekuntia, ja yhteyden muodostumisen jälkeen Internet ei enää toiminut. Kun yritimme Amazon Prime -palvelinta, saimme samanlaisen ongelman. Odottamisen jälkeen VPN ei kuitenkaan muodostanut yhteyttä ollenkaan ja antoi sen sijaan virheilmoituksen, jossa käskettiin yrittämään myöhemmin uudelleen, mitä teimme ja emme koskaan saaneet toimivaa yhteyttä.

Ivacy Virhetilant

BBC iPlayer -palvelin käytännössä työskenteli sivun sisällön estämisessä, mutta Ivacy-ohjelmiston mukaan palvelin itse oli jostain syystä Singaporessa. Tämä oli melko heikko suorituskyky ohjelmistosta, jolla on suoratoistopalvelimet palvelun mukaan eriteltynä yli kymmenellä vaihtoehdolla. 

Sanomattakin on selvää, että Ivacylla on vielä pitkä tie kuljettavanaan, ennen kuin ilmestymään mihin tahansa parhaaseen Netflix-VPN- tai Hulu-VPN-luetteloomme.

Palvelimen sijainnit

Ivacy-verkko on laajentunut huomattavasti edellisestä tarkastelustamme lähtien, ja se sisältää nyt yli 1000 palvelinta hieman yli 100 sijaintipaikassa. Vaikka sijaintien lukumäärä ei ole muuttunut merkittävästi viimeisen ilmoittautumisen jälkeen, palvelimien kokonaismäärä on yli kaksinkertaistunut. 

Tämä verkko ei aivastele, mutta se on silti halvempi verrattuna suurimpaan VPN-verkkoon, josta tiedämme: HideMyAss. HideMyAss-katsauksessa tarkastelemme sen massiivista palvelinverkkoa, jolla on mahtavia 290 sijaintia. 

Asiakaspalvelu

Samoin kuin monilla verkkosivustoilla, Ivacy-sivustossa on oikeassa alakulmassa oleva kupla, jota napsauttamalla voit muodostaa yhteyden 24/7 -keskusteluun. Tämä on todennäköisesti nopein tapa kuulla takaisin asiakastuesta, mutta on myös mahdollisuus lähettää tukilippu.

Tukiliput ovat myös oletettavasti miehitettyjä ympäri vuorokauden, kuten live-chatissa, mutta molemmilla vaihtoehdoilla on tuki-edustajat, jotka voivat nopeasti tarjota yksityiskohtaisia ​​vastauksia kysymyksiin, jotka pystyimme heittämään tielle.. 

Mikä on jopa parempaa kuin tukipalvelun hankkiminen, on kuitenkin tieto, jonka avulla voit korjata asiat helposti saatavilla. Ivacy-tietokanta täyttää tämän tarpeen hyvin, ja siinä on runsaasti yksityiskohtaisia ​​artikkeleita, jotka auttavat sinua selvittämään suurimman osan yleisimmistä VPN: ien aiheuttamista ongelmista. 

Tuomio

Ivacy näyttää olevan hyvin yhteydessä siihen, mitä VPN-käyttäjät todella haluavat. Se on tehnyt hyvää työtä asettamalla joitain vanhoja pohjarakenteita rajapinnallaan ja ominaisuuksillaan, etenkin jaetun tunneloinnin avulla. 

Sen hinnoittelu tekee Ivacystä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon joillekin, mutta nopeudet pidättävät sitä edelleen huomattavasti. Vaikka Ivacy kaksinkertaisti palvelimien kokonaismäärän, se vaatii silti paljon työtä kyseisellä rintamalla – samoin kuin piikkien poistaminen suoratoistossaan – ennen kuin voimme katsoa, ​​että se on kärkipaikan arvoinen sivustollemme.

Jos olet käyttänyt Ivacy VPN -sovellusta aiemmin, me mielellämme kuulee alla olevissa kommenteissa, kuinka näyttökerrat ovat verrattuna tämän Ivacy-arvosteluun. Kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me