IPVanish Review – päivitetty 2020

IPVanish Review

IPVanish on vakiintunut VPN, jolla on vahva tuuletinkanta ja sekoitettu maine. Tämän viimeisimmän testikierroksen aikana pidimme siitä paljon, mutta sen yksityisyyden suoja ja samoin kuin muutama muu niggi, estävät sitä missään paikassa lähellä kärkipaikkaa. Lue likaisten deettojen täydellinen IPVanish-arvostelu.


Paras-VPN-arvostelut

IPVanish olisi päässyt parhaimpiin VPN-luetteloomme, ellei kyse olisi tietosuojakäytännöstä, joka todettiin vääräksi tuomioistuimessa muutama vuosi sitten. Siinä on hyvä valikoima ominaisuuksia, paljon mukautuksia ja suuret nopeudet käynnistystä varten.

Tässä IPVanish-katsauksessa siirrymme alueille, joilla virtuaalinen yksityinen verkko loistaa ja missä se ei ole riittävä. Keskustelemme ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, tuetuista laitteista, palvelimen sijainneista, nopeudesta, turvallisuudesta ja asiakaspalvelusta ennen tuomion antamista.

Kaiken kaikkiaan pidämme IPVanishista. Sillä on loistava asiakas, joka palvelee niitä, jotka haluavat nopean yhteyden tai muokata VPN: ää. Saatuaan käyttäjälokit Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden laitokselle, IPVanish ei kuitenkaan näytä houkuttelevalta; Lue lisää tästä alla olevasta ”turvallisuus” -osiosta.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot IPVanishille

ominaisuudet

IPVanishilla on hyvä valikoima ominaisuuksia, jotka keskittyvät nimettömyyteen ja käytettävyyteen. Tuulettimien suosikki IP-pyöräily on kuitenkin hammuttanut pölyä, koska käyttöliittymässä ei enää ole mahdollisuutta kytkeä sitä päälle ja tukisivu, jossa on yksityiskohdat, kuinka niin tehdä, on tyhjä.

Emme ainakin löytäneet ominaisuutta, joten otimme yhteyttä tukeen. IPVanish kertoi meille, että IP-osoitteita pyöritetään joka tunti. Aikaisemmin asiakas antoi sinun määrittää tämän asetuksen, kytkeä sen päälle tai pois päältä ja määrittää, kuinka usein haluat IP: n muuttuvan.

Silti on paljon, mitä pitää. IPVanish sisältää killswitchin, jonka voit kytkeä päälle “Asetukset” -valikossa. Killswitch katkaisee Internet-yhteytesi, jos olet koskaan irrotettu VPN: stä.

IPVanishilla on myös asetukset käynnistystä ja automaattista uudelleenyhteyttä varten, mikä tarkoittaa, että IP-osoitettasi ei tarvitse koskaan paljastaa.

Käynnistysasetukset ovat erityisen hyödyllisiä. Voit määrittää IPVanishin muodostamaan yhteyden viimeiseen käyttämääsi palvelimeen, nopeimpaan käytettävissä olevaan tai nopeimpaan tietyssä maassa.

IPVanish tukee melkein kaikkia haluamiasi protokollia. OpenVPN on otettu käyttöön laatikosta ja voit käyttää sitä portin 443 UDP / TCP tai 1194 UDP / TCP kautta. Jälkimmäinen on oletusarvoinen OpenVPN-portti, ja sen pitäisi toimia useimmissa tapauksissa, mutta voit käyttää 443: ta liikenteen näyttämiseen normaalista SSL-liikenteestä.

IPVanish-protokollat

Jos Internet-palveluntarjoajasi aiheuttaa ongelmia OpenVPN: n kanssa, voit piilottaa liikenteen. Se menee läpi syvän pakettivalvonnan sekoittamalla tiedot ja piilottamalla käyttämäsi portit.

Sen ulkopuolella IPVanish toimii kuten normaali VPN. Voit määrittää erilaisia ​​DNS-palvelimia IP-asetukset-valikossa ja vahvistaa IP-osoitteesi yhdellä IPVanishin neljästä lähteestä. Kaiken kaikkiaan puuttuu mitään, mutta voitaisiin lisätä.

IPVanish Streaming Netflix, Hulu, BBC iPlayer

IPVanish ei tee parhaintaan VPN Netflix-luetteloomme milloin tahansa pian. Saimme pelätyn välityspalvelinvirheen viidellä palvelimella. Myös BBC iPlayerillä oli vaikeuksia, joten emme ole varmoja IPVanishin suoratoistotehokkuudesta.

IPVanish-Proxy-virheestä

VPN-verkot ja suoratoistoympäristöt pelaavat kuitenkin aina kissan ja hiiren peliä, joten tähdet saattavat kohdistua yön virtavirtavirtaan.

IPVanish-ominaisuuksien yleiskatsaus

IPVanish-logowww.ipvanish.com

Alkaa 649 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
10

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
1000+

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, PPTP, L2TP

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

IPVanish maksaa noin niin paljon kuin odotimme. Kuukausikorot ovat noin 12 dollaria, ja kolmen kuukauden ja vuoden mittaiset suunnitelmat tarjoavat pienen alennuksen. Pitkäaikaisten suunnitelmien puuttuminen tarkoittaa sitä, että maksat enemmän, riippumatta kuinka kauan tilaat.

Kuukausittaiset korot ovat hyviä siinä mielessä, että kuukausikorot ovat yleensä huonoja. 12 dollarilla on paljon edestä VPN: ltä, mutta IPVanish on pari dollaria halvempi kuin NordVPN: n kuukausikorko (lue NordVPN-arvostelu ja NordVPN vs IPVanish -teos).

Vaikka useimmilla VPN-verkkoilla on puolivuosittainen vaihtoehto, IPVanishilla on kolmen kuukauden suunnitelma. Se on outo valinta, etkä säästä paljon rahaa. Jos maksat palvelusta etukäteen, säästät 3 dollaria. Mielestämme kuuden kuukauden suunnitelma noin 50 dollaria toimisi paremmin.

Vuotuiset hinnat ovat kuitenkin parhaat, ainakin verrattuna muuhun IPVanishin kokoonpanoon. Vuotuinen NordVPN-liittymä maksaa sinulle noin 10 dollaria enemmän, kun taas vuosittainen CyberGhost-liittymä on puolet kustannuksista (lue CyberGhost-arvostelu).

Kokoonpanossa on ongelmia. IPVanish ei tarjoa ilmaista pakettia, ilmaista kokeiluversiota tai pitkäaikaista tilausta. Ilmaiset suunnitelmat ovat yleensä joka tapauksessa huonoja, ellet lataa Windscribeä (lue Windscribe-arvosteluamme), joten emme ole järkyttyneitä siitä. Kaksi muuta pistävät.

Ilmainen kokeiluversio menee pitkälle ja vaikka IPVanish tarjoaa seitsemän päivän rahat takaisin -takuun, sinun on silti siirrettävä rahat eteenpäin. Samoin pitkäaikaiset käyttäjät saavat alleoptimaalisen hinnan ilman mahdollisuutta ostaa kahden vuoden tai kolmen vuoden suunnitelma.

Monivuotiset suunnitelmat tuovat voittoa yritykselle ja käyttäjälle. IPVanish voi luoda uskollisuuden palveluilleen, kun taas kiinni pitävät saavat paremman kuukausikoron. Vuotuisille tilaajille on tarjolla mukava alennus kuukausittaisista tilaajista, mutta mielestämme IPVanish voisi sisältää enemmän arvoa pidemmille kestoille.

Valitettavasti IPVanish ei tue kryptovaluutalla maksamista, joten sinun on paljastettava henkilöllisyytesi tarkistaaksesi.

IPVanish Black Friday Deal

Huomaa, että marraskuun 2019 aikana kaikki yllä olevat hinnat laskevat puoliksi tai jopa enemmän, mikä tarkoittaa, että voit saada aika paljon. Kuitenkin, kun toimikausi kulkee, maksat normaalit hinnat. Käytä kuponkikoodia “CYBERDEAL19”, jos olet kiinnostunut.

Helppokäyttöisyys

IPVanish kuuluu VPN-verkkojen ”kaupalliseen” luokkaan, joten sitä on helppo käyttää. Rekisteröintiprosessi on kivuton. Luo tili sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi – muita tietoja ei vaadita – ja IPVanish tunnistaa automaattisesti käyttämäsi käyttöjärjestelmän ja suosittelee asentajaa. Rekisteröinti vie kaiken kaikkiaan muutama minuutti.

Kun avaat asiakkaan, aloitat pikayhteys-välilehdellä. Voit valita maan ja kaupungin ja muodostaa yhteyden selailematta palvelinluetteloa. IPVanish näyttää myös tietoja yhteydestäsi, mukaan lukien käyttämäsi protokolla, datanopeus ja nopeuskaavio.

IPVanish-pikaliitettävällä

Jos haluat nähdä täyden palvelinluettelon, sinun on käytettävä ”palvelinluettelo” -välilehteä. Voit selata vaihtoehtoja tai käyttää karttaa päästäksesi alueeseen, johon haluat muodostaa yhteyden. Voit myös suodattaa maan ja latenssin mukaan. IPVanishilla ei kuitenkaan ole täydellistä luetteloa palvelimista. Esimerkiksi Amsterdamissa on lähes 100 palvelinta, mutta voit valita vain yhteyden Amsterdamaan kokonaisuutena.

IPVanish-palvelin-List

Mitä helppokäyttöisyyteen kuuluu, se voi olla vahvuus, varsinkin jos et tunne VPN-verkkoja tai et halua seurata yhteyden muodostamisen aikana. Nopea yhteys -välilehti kattaa alueen kuitenkin hyvin, joten kattavampi palvelinluettelo olisi mukava niille, jotka haluavat päästä kaivoihin..

Kaksi jäljellä olevista kolmesta välilehdestä käsittelee tiliäsi ja sovellusta. IPVanishia käyttäessäsi sinun ei tarvitse klikata “tilitiedot” tai “tiedot”.

Haluat todennäköisesti tutustua “Asetukset” -välilehteen. Voit määrittää killswitchin, muuttaa protokollaa, tarkistaa IP-osoitteesi ja määrittää DNS: n siellä. IPVanishilla ei ole suurta luetteloa asetuksista, mutta olemme tyytyväisiä tarjottuihin.

IPVanish-asetukset

Pidämme eniten käynnistysasetuksista. Voit määrittää asiakkaan yhdellä neljästä tapaa: älä aktivoi IPVanishia käynnistettäessä, muodosta yhteys aiemmin kytkettyyn palvelimeen, muodosta yhteys nopeimpaan palvelimeen ja muodosta yhteys tietyn maan nopeimpaan palvelimeen. Tämä tarkoittaa yhdessä killswitchin kanssa, että et koskaan muodosta Internetiä yhteydessä suojattuna.

IPVanish-Startup-asetukset

Käyttöliittymässä on helppo kiertää kaiken kaikkiaan. Siellä on yläpalkki, joka näyttää mitä palvelimelle olet tällä hetkellä, IP-osoitteen ja päälle-painikkeen. Asiakkaasta riippumatta, voit katkaista yhteyden tai muodostaa uudelleen yhteyden.  

Halusimme lisää vaihtoehtoja, etenkin IP-pyöräilyyn, jonka IPVanish on omituisesti jättänyt pois. Jotta VPN-kokemus olisi suoraviivainen, työ onnistuu kuitenkin hyvin.

Tuetut laitteet

IPVanishilla on sovelluksia Windowsille, macOS, Linux ja Chrome OS. Sillä on erinomainen mobiilituki myös iOS-, Android- ja yllättäen Windows Phone -asiakkaiden kanssa. Se voi tukea myös muita Android-versioita, kuten Amazonin Fire TV.

Se tukee myös reitittimiä, joissa on DD-WRT- tai Tomato-ohjelmisto. Voit ostaa valmiiksi määritetyn reitittimen IPVanishilta, mutta käytät vähintään 300 dollaria siihen. IPVanish tarjoaa visuaalisia oppaita OpenVPN: n määrittämiseen reitittimissä, joissa on DD-WRT tai Tomato, ja suosittujen reitittimien pudotusvalikossa, jotta tiedät, mikä laiteohjelmisto sinulla on.

IPVanish-reititin-asetukset

Kaiken kaikkiaan, tee se itse -reittiä on parempi vaihtoehto.

IPVanish ei tue virallisesti Toria. Sille omistetulla tukisivulla sanotaan ”asiakkaidemme aiemmat palautteet ovat osoittaneet, että TOR toimii, mutta enimmäkseen vain verkkoselaamista varten”. Saatat pystyä saamaan sen toimimaan, mutta pidämme sitä tappiona.

IPVanishin määrittäminen reitittimelle on enemmän turvallisuuteen liittyvää huolenaihetta kuin laite. Kaikissa suunnitelmissa on tuki jopa 10 laitteelle, mikä on enemmän kuin suosituin VPN, ExpressVPN (lue ExpressVPN-arvostelu ja ExpressVPN vs. IPVanish-vertailu).

Palvelimen sijainnit

IPVanishilla on 1 095 palvelinta yli 60 maassa. Se ei ole NordVPN: n taso, mutta harvat tarjoajat ovat. Jotta saataisiin tämä palvelimien lukumäärä, verkossa on todennäköisesti joukko vuokrattuja, omistamia ja virtuaalisia palvelimia.  

Paikat ovat keskittyneet Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan. Kuten helppokäyttöisyys-osiossa todettiin, voit valita yleisen sijainnin, johon haluat muodostaa yhteyden, mutta et tiettyä palvelinta.

IPVanish-palvelin-Kartta

Kartalla on kuitenkin paljon kuolleita alueita. Suurimmalla osalla Etelä-Amerikkaa, Aasiaa ja Afrikkaa on vähän palvelimia. Se ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon ne paikat, joissa on tiukempia tietosuojalakeja, mutta niitä ei ole vielä käytetty VPN-tilassa.

Nopeus

IPVanishilla on vaikuttavat lähetys- ja viiveajat ainakin, jos olet suositulla alueella. Tästä syystä se teki parhaan VPN-pelilistan. Se on markkinoiden nopeimpia VPN-verkkoja, hidastaen korkeintaan 20 prosentilla, jopa matkoilla ympäri maailmaa.

Paikka: Ping (ms): Lataa (Mbps): Lataa (Mbps):
Suojaamaton (St. Louis, MO)1059.1311.55
Los Angeles, Kalifornia9653.598,21
Glasgow, Iso-Britannia1322,362,96
Lontoo, Iso-Britannia10549.668,31
Tokio, Japani16845.604,72
Sydney, Australia24751.133,01

Huomasimme kuitenkin jotain mielenkiintoista nopeustesteissämme. Glasgow’lla oli säälittäviä tuloksia paitsi muihin paikkoihin, mutta myös verrattuna muihin VPN-palveluntarjoajiin. Testasimme toista palvelinta Isossa-Britanniassa mielenterveyden tarkistukseksi ja löysimme numerot, jotka olivat paremmin muiden tulosten mukaisia.

Vähemmän suosituilla alueilla, kuten Glasgow, on huono nopeus. Muu IPVanish-verkko on kuitenkin niin hyvä, että se ei häiritse meitä paljon. Jos etsit tiettyä sijaintia, sinulla voi olla ongelmia, mutta se ei todennäköisesti ole ensimmäinen tai viimeinen este, jonka kohtaat.

turvallisuus & yksityisyys

IPVanish tarjoaa enemmän protokollia, joista valita kuin AirVPN, jolla on vain OpenVPN (lue AirVPN-arvostelu). Se käyttää AES 256-bittistä salausta, kunhan protokolla myös sallii sen, että saat luokan parhaan suojauksen.

Saat pääsyn IKEv2: hen, OpenVPN: ään TCP: n ja UDP: n, L2TP: n, SSTP: n ja PPTP: n kautta. Turvallisin ja konfiguroitavin vaihtoehto on OpenVPN, mutta IKEv2 on hyvä valinta mobiililaitteille.

SSTP on myös mukava sisällyttäminen, koska se käyttää SSL / TLS-yhteyttä kuten OpenVPN, mutta näyttää normaalilta HTTPS-liikenteeltä.

Outoa mies out on PPTP, koska se on päivätty ja epävarma protokolla. On syytä, että se tukee vanhempia käyttöjärjestelmiä ja mukana tulee nopeuden lisääminen, mutta turvallisuuden tulisi olla ensisijainen huolenaihe. IPVanish suosittelee sitä ”vähäriskisille nopeusintensiivisille” selauksille, mutta emme suosittele sitä ollenkaan.

Erilaisuus on silti elämän maku ja IPVanish antaa sinulle paljon vaihtoehtoja. Uusimpien protokollien ja turvallisimman salausasteen ansiosta täällä ei ole mitään, mikä voisi kiinnittää nenämme.

Testasimme IP-, DNS- ja WebRTC-vuotoja ipleak.orgin ja IPVanishin kautta ilman ongelmia.

IPVanish-tietosuoja

IPVanish väittää, että se ei kirjaudu VPN-palveluntarjoajaan (lisätietoja myöhemmin), mikä tarkoittaa, että se ei kerää tietoja palvelunsa liikenteestä tai käytöstä. Se pitää kuitenkin tietoja maksujen käsittelemiseen, petosten havaitsemiseen ja muuhun.

IPVanishin tietosuojakäytäntö on meille vaikuttunut. Se erittelee prosessin jokaisen vaiheen – sivuston ja VPN: n käytön. IPVanish kertoo sinulle, mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään.

IPVanish-Privacy-suoja

IPVanishin täytyy pitää aktiivinen sähköposti- ja maksutapa tiedostossa maksujen käsittelemiseksi. Nämä tiedot eivät kuitenkaan millään tavoin liity VPN: n käyttöön. Se väittää nimettömäksi kaiken palveluihinsa kulkevan liikenteen eikä kirjaa käyttöä.

Rekisteröityjä tietoja – sähköpostiosoitetta, maksutapaa jne. – käytetään monista syistä. IPVanish esittelee tietosuojakäytännössään kaikki käyttämänsä palvelut, mukaan lukien SendGrid sähköpostille ja MaxMind petosten havaitsemiseksi..

Paras tapa pysyä nimettömänä on käyttää roskapostitiliä yksinomaan IPVanishiin. Maksutavat voidaan silti kiinnittää sinuun, vaikka IPVanish ei ota vastaan ​​bitcoineja tai kylmiä, kovia käteisvaroja, kuten Mullvad (lue Mullvad-arvostelu).

IPVanish Logging

Vuonna 2018 Reddit-viesti rikkoi tarinan, että yhdysvaltalaista asukasta epäillään levittävän lapsipornografiaa vuonna 2016. Hänen käyttämä IP-osoite sidottiin takaisin Highwinds Network Groupiin, joka on IPVanishin omistama sisällönjakeluverkko..

Saatuaan ensimmäisen kutsun IPVanish vastasi: ”Asiakastietojen suojelemiseksi emme kirjaa mitään käyttötietoja. Siksi meillä ei ole mitään tietoa viitatusta IP: stä. “

Saatuaan kutsun Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriöltä IPVanish toimitti kuitenkin käyttäjän tietueet tapaukseen käytettäväksi. Asiaankuuluvat tiedot ovat alla olevassa kuvakaappauksessa. Voit lukea koko raportin täältä, mutta huomaa, että se on graafinen kuvaus.

IPVanish-kirjaus

IPVanish ei ole ensimmäinen VPN-palveluntarjoaja, joka on kiistänyt kirjautumattomuuden periaatteen tuomioistuimessa. Myös HideMyAss ja PureVPN ovat syyllisiä tähän (lue HideMyAss-arvostelu ja PureVPN-arvostelu). Tästä huolimatta yksityinen Internet-yhteys, joka on myös Yhdysvaltoihin perustuvaa, on todistanut tuomioistuimessa, ettei se pidä lokkeja (lue yksityisen Internet-pääsyn katsaus).

On selvää, että IPVanish valehteli vuonna 2015, mutta ei ole selvää, valehteleeko se nyt. StackPath omistaa IPVanishin ja sen toimitusjohtaja Lance Crosby kertoi TechRadarille vuoden 2018 haastattelussa: “Se on täysin erilainen yritys, jolla on uusi johtoryhmä ja lakitiimi.”

Toistaiseksi meidän on jatkettava Crosbyn sanaa ja tietosuojakäytäntöä, jotka ovat olleet suurin piirtein samat IPVanishin perustamisen jälkeen. Jos yksityisyys on suurin huolenaiheesi, IPVanish ei ehkä ole oikea sinulle.

Asiakaspalvelu

IPVanish tarjoaa live-chat- ja puhelintukea sekä tietokannan ja asennusoppaan. IPVanishin tarjoamat asettelut ja vastausajat ovat meille vaikuttuneita, mutta se ei tule yllätykseksi, kun otetaan huomioon muu palvelu.

Tietokanta on jaettu osiin. Saat usein kysytyt kysymykset, vianetsintäoppaat, ilmoitukset, asennusoppaat, tietoja ja laskutusta. Suurin osa ajasta käytetään vianmääritykseen, UKK: han ja asennukseen.

IPVanish-Tietopankki

Vain 12 artikkelissa FAQ on pieni. Aiheet ovat yleisiä, kuten palvelun käyttäminen tietyssä maassa tai salasanan vaihtaminen. On kuitenkin aiheita, jotka vetoavat enemmän vianetsintään, joita halusimme nähdä kyseisessä osassa.

IPVanishilla on opas melkein jokaiselle käyttöjärjestelmälle, johon voit asentaa sen. Tavallisilla asennuksilla, kuten Windows ja macOS, on myös erilliset oppaat kullekin protokollelle. Asennusoppaat osoittavat, kuinka VPN määritetään, ei vain kuinka asennat sen. Jos olet tyytyväinen vain asiakkaan käyttämiseen, nämä alueet eivät ole merkityksellisiä sinulle.

On 54 vianetsintäopasta, jotka kattavat yleiset ongelmat ja ohjeet, sekä askel askeleelta-ohjeilla että runsaalla näyttökuvilla.

IPVanish-vianmääritys-oppaat

Suoraa tukea varten live chat ja sähköposti ovat hyviä vaihtoehtoja. Live-chat on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja jonossa olet osoitin siitä, missä olet jonossa. Myös sähköpostituki on kunnollista. Kun tavoitimme IPVanishia, joku palasi meille noin 15 tunnissa.

Heidän vastauksensa oli kuitenkin pettymys. Kysyimme virtuaalipalvelimien käytöstä. Vastaus oli karkea “anteeksi, emme paljasta tietoja infrastruktuuristamme”.

Puhelintukea ei kaivata paljoa, koska live-chat ja sähköposti riittävät. IPVanishilla ei kuitenkaan ole foorumia. Ottaen huomioon, kuinka monessa kokoonpanossa VPN voidaan perustaa, olisi hienoa, jos paikka yhteisölle ajaa ideoita.

Tuomio

Epärehellinen tietosuojakäytäntö on muuten hyvä kokemus. IPVanishilla on suuri käytettävyys, nopeudet ja ominaisuudet. Jos tietosuojakäytäntö olisi tarkka, sillä olisi myös suuri turvallisuus. Tiedämme kuitenkin, että IPVanish on pitänyt lokit aiemmin.

Uusien avainhenkilöiden kanssa IPVanishin tulevaisuus on epävarma. Jos se on edelleen epärehellinen tietosuojakäytännöstään, emme voi suositella sitä vilpittömässä mielessä. Crosby sanoo, että yritys on kuitenkin nyt täysin erilainen, ja tietosuojakäytäntö on tarkka. Jos tämä riittää sinulle, löydät erinomaisen VPN: n, jolla on nopea nopeus käynnistykseen.

Palveluntarjoajille, joilla on sama suorituskyky ilman kirjautumista, lue VPN-arvostelut.

Mitä mieltä olet IPVanishista ja sen äskettäisestä häiriöstä? Kerro meille kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map