Hotspot-kilpi-arvostelu – päivitetty 2020

Hotspot-kilpi-arvostelu

Hotspot Shield on VPN, joka kulkee karttaamata tietä vallankumouksellisella Catapult Hydra -protokollallaan. Testauksen aikana emme pystyneet selvittämään onko se niin hyvä kuin palvelu väittää, mutta emme suosittele sitä liian mukavasti. Lue koko Hotspot Shield -katsaus nähdäksesi miksi.


Paras-VPN-arvostelut

Hotspot Shield on VPN-palveluntarjoaja, joka yrittää olla hajottaja teollisuudessa ja kilpailee kovasti paikasta pöydässä parhaiden VPN-palveluntarjoajien kanssa. Se käyttää patentoitua protokollaa, nimeltään Catapult Hydra, joka tarjoaa uskomattomia nopeuksia paperille, mutta sai meidät raapimaan päätämme.

Alalla, jossa yhden korjauskeino on päivittäinen asenne, Hotspot Shield ei olisi ensimmäinen, joka leikkaa kulmat eteenpäin pääsemiseksi. Sitä vastoin meidän oli pakko paljastaa yritykselle, että olimme tarkastajia saadaksemme joitain vastauksiin, joita tarvitsimme arvosteluun, koska kyseessä on tiukka operaatio patentoidun ja patentoidun protokollan suhteen.

Vaikka saatamme vastaukset olivat valaisevia, tilanne patentoidulla tekniikalla on edelleen monimutkainen, joten kutsumme sinut pysymään kanssamme ja katsomaan, mikä voisi olla VPN-läpimurto päätöksenteossa..

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Hotspot Shieldille

ominaisuudet

Hotspot Shield tarjoaa VPN-asiakkaita iOS: lle, Androidille, Windowsille ja macOS: lle sekä laajennuksen Google Chromelle.

Pöytätietokone kattaa suurimman osan VPN-ominaisuuksista. Asetusvalikossa on vaihtoehtoja, joilla asiakas voidaan käynnistää käynnistettäessä ja määrittää sen muodostamaan yhteys automaattisesti “vaaralliseen” WiFi-verkkoon, turvalliseen WiFi-verkkoon ja muihin verkkoihin. Mukana on myös tapinkytkin ja DNS-vuodonsuojausvaihtoehto, jotka ovat erinomaisia ​​turvallisuuden takaamiseksi.

Hotspot-asetukset

Tärkein asia, joka asetuksista puuttuu, on jaettu tunnelointi. Sen avulla voit valita, mitkä ohjelmat käyttävät suojattua VPN-yhteyttä ja mitkä käyttävät nopeampaa, mutta suojaamatonta tavallista Internet-yhteyttä. Jos se erottuu sinulle, tutustu ExpressVPN-arvosteluamme lukeaksesi sen erinomaisesta jaetusta tunneloinnista.

Google Chrome -laajennuksesta puuttuvat kaikki juuri mainitsemamme ominaisuudet, mutta siinä on monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita työpöytäasiakasohjelmalla ei ole. Ensinnäkin on olemassa haittaohjelmien esto, joka on kiva saada, mutta todennäköisesti ei pysty kilpailemaan parhaan virustentorjuntaohjelman kanssa.

Hotspot-laajennus

Siellä on myös mainosten estäjä, evästeiden estäjä ja seurantalaitteiden esto, jotka yhdessä estävät paljon parantamaan online-nimettömyyttä ja estämään ketään seuraamasta sinua verkossa. Siellä on myös WebRTC-estäjä, joka hämärtää edelleen IP-osoitteesi ja online-henkilöllisyytesi.

Hotspot-kilpi-miekka

Laajennuksen mielenkiintoisinta ominaisuutta kutsutaan kuitenkin “miekka”. Se syöttää vääriä tietoja jäljittäjille, joita ei ole jo suljettu arkun viimeisenä naulana kenellekään tai muulle, joka yrittää seurata sinua tai kerätä tietoja sinusta verkossa.

On tärkeää muistaa, että kaikki Chrome-laajennuksen ominaisuudet ovat beetaversioita, joten salpaajien tehokkuus voi olla täplikäs.

Monista ominaisuuksista huolimatta annoimme Hotspot Shieldille suhteellisen alhaisen pistemäärän tässä kategoriassa, koska se ei anna sinun muuttaa VPN-protokollaa tai salausta. Tätä tutkimme edelleen nopeuden ja turvallisuuden osioissa, koska se on monimutkainen asia.

Hotspot Shield VPN -ominaisuuksien yleiskatsaus

Hotspot-kilpi-logowww.hotspotshield.com

Alkaa 299 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
25

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Kromi

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
Catapult Hydra

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
työaika

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Pinnalla Hotspot Shieldillä on standardi hinnoittelumalli, joka on yleinen VPN-markkinoilla. Voit maksaa kuukausittain tilauksestasi, mutta merkittäviä säästöjä saadaan, jos kirjaudut sisään vuosittain tai kolmen vuoden ajan.

Kuukausittainen hinnoittelu on korkealla puolella. Vuotuiset ja kolmivuotiset vaihtoehdot alentavat hintaa, mutta eivät vaikuttavassa määrin. Jos tarkastelet esimerkiksi Windscribe-arvosteluamme, huomaat, että Windscribe tarjoaa edullisemman kuukausimaksun sekä vuositilauksen, joka on lähes puolet Hotspot Shieldin kustannuksista vuodessa..

Hotspot-kilpi vapaa suunnitelma

Hotspot Shield tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman, joka antaa sinulle suojan yhdelle laitteelle ja vain 500 Mt päivittäistä kaistanleveyttä. Vaikka 500 Mt päivässä ei ole mitään aivastettavaa, ilmainen suunnitelma rajoittuu vain kouralaiseen yhdysvaltalaiseen palvelimeen, ei saa asiakastukea ja Hotspot Shield näyttää mainoksia selaimessasi käytön aikana, mikä vie sen kaukana parhaimmasta ilmaisesta VPN-luettelo.

Jo nyt korkean perushinnan lisäksi on myös monia lisäosia, joita Hotspot Shield piilottaa, kunnes käyt kassalla tai kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa. Kun kysyimme näiden lisäosien hinnoittelusta, meille kerrottiin, että meille ei voida antaa vastausta. Vasta kun olemme valmistaneet ”lehdistötodistuksen” ja paljastaneet, että olimme tarkastajia, meille annettiin hinta.

Lisäosia ovat päivitys peruspaketin viidestä laitteesta 10 laitteeseen ja ”nopeuden lisäys”, joka antaa sinulle pääsyn vähemmän asuttuihin VPN-palvelimiin. Jokainen niistä on ylimääräinen 8,99 dollaria kuukaudessa, tai 70 prosenttia kassasta, jos valitset pidemmän ajan.

Helppokäyttöisyys

Pöytätietokone ja Google Chrome -selainlaajennus ovat melko kauniita ja antavat sinulle virtaviivaisen tavan siirtyä suojattuun yhteyteen. Kun avaat asiakkaan tai laajennuksen, sinulle esitetään puhdas näyttö, jossa on yksi iso painike, jota voit painaa yhdistääksesi VPN: n.

Hotspot-Client

Äärimmäisen virtaviivaisen suunnittelun haittana on, että se vaatii lisävaiheen, kun haluat muodostaa yhteyden tiettyyn sijaintiin. Jos haluat käyttää esimerkiksi brittiläistä IP-osoitetta sen sijaan, että valitset palvelimen ja muodostat yhteyden kuten useimmissa VPN: issä, sinun on ensin muodostettava yhteys, valittava haluamasi palvelin ja muodostettava uudelleen yhteys.

Tähän pieneen haitoon liittyy se, että VPN: llä on rutiininomaisesti yhteysvaikeuksia ja se tarvitsee usein toisen tai edes kolmannen yrittää muodostaa yhteyden valitsemaasi sijaintiin.

Sen lisäksi asiakkaan ulkoasu ja ulkoasu ovat hyvät. Asetusvalikoissa on helppo selata ja kaikki asetusten vaihtoehdot on muotoiltu selkeästi, joten asiakkaan määrittäminen on helppoa.

Nopeus

Nopeus on se, missä Hotspot Shieldin mielenkiintoinen tarina alkaa näkyä. Palveluntarjoaja käyttää ainutlaatuista tekniikkaa palvelunsa suorittamiseen, nimittäin Catapult Hydra -nimistä omaprotokollaa.

Vaikka tämä kuulostaa mahtavalta, se aiheutti vakavaa pään naarmuuntumista työpaikkamme ympärillä. Nopeustestauksemme tuotti tuloksia, jotka ovat rehellisesti sanottuna mahdottomia.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)1472.165,77
New York City2071.324,35
UK9974.25,02
Sveitsi11769,783,30
Japani10870,995,68
Argentiina16571,484,41

Jokainen testattu sijainti säilytti suojaamattoman nopeuden. Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin antoi meille nopeamman yhteyden kuin meillä oli suojattomana ollessamme.

Sen perusteella, minkä pystyimme keräämään puhuttaessa Hotspot Shieldin kanssa, suorituskyky on Catapult Hydra -protokollan pääpaino. Se käyttää ainutlaatuisia algoritmeja yhteyden löytämiseen ja luomiseen palvelimen kanssa, kun taas suurin osa protokollan turvallisuusnäkökohdista hoidetaan tavanomaisin keinoin, joita tarkastelemme seuraavassa osiossa.

Vaikka pingiajat ovat alhaiset ja jatkuvat nopeudet ovat hulluja, paperilla olevat numerot eivät kuvaa VPN-huovan käyttöä. Kun kumi kohtaa tien, Hotspot Shield on villisti epäjohdonmukainen.

Joskus olemme yhteydessä palvelimeen niin nopeasti, että emme edes huomanneet. Noin puolessa ajasta kesti kuitenkin kaksi tai kolme yritystä, joista jokainen kesti noin 20 sekuntia, ennen kuin se muodostui.

Hotspot Shield Netflix -hidastuminen

Vaikka netissä surffailu oli toisinaan nopeaa ja reagoivaa, verkkosivustojen, kuten Hulun ja Netflixin, lataaminen kesti joskus noin 30 sekuntia. Lisäksi oli aikoja, jolloin tietyt verkkosivuston osat, kuten kirjautumispainikkeet, rikkoutuvat tai puuttuivat verkkosivuston lopullisen lataamisen jälkeen.

Jatkuvat lataukset eivät edenneet paljon paremmin torrentsilla ja Steam-latauksilla suunnilleen neljänneksellä nopeudesta, johon olemme tottuneet, ja heilahtelevat usein merkittävästi latausten aikana.

Jos etsit VPN: ää, joka ei ole vain nopeaa paperilla, mutta myös reagoiva ja nopea käytön aikana, lue nopein VPN-roundup.

turvallisuus

Tärkein asia useimpien mielessä valitsemansa VPN: n suhteen on turvallisuus. Tietojemme pitäminen turvallisena ja VPN: n suojaamisen varmistaminen on vastuu, jota emme ota kevyesti arvioidessamme VPN: ää, minkä vuoksi otimme yhteyttä Hotspot Shieldiin suoraan tätä osaa varten.

Kehitysryhmä auttoi meitä havaitsemaan, mitä Catapult Hydran kotelon alla tapahtui. Ilman, että he antaisivat meille tätä tietoa, olisimme ottanut kuvia pimeässä.

Meille kerrottiin, että vaikka VPN: n suorituskykyä nopeutetaan yksilöllisillä algoritmeilla, turvakoodi on suurimmaksi osaksi vakio ja sitä voidaan tulevaisuudessa jopa muuttaa toimimaan muiden protokollien kanssa..

Toistaiseksi Catapult Hydra käyttää TLS v1.2: ta yhteyden luomiseen RSA-varmenteille todennusta varten sekä ECDHE: lle, joka auttaa varmistamaan eteenpäin salaisuuden. Se on melkein identtinen OpenVPN: n kanssa ja tarjoaa vahvan turvallisuuden.

Protokolla yhdistetään AES 256-bittiseen, joka tarjoaa tehokkaasti särkymättömän tiedon salauksen siirron aikana. Se on mitä meille sanottiin joka tapauksessa, mutta palaamme siihen hetkessä. Monet kolmansien osapuolien tietoturvayritykset, jotka ovat kiinnostuneita Catapult Hydra -protokollan käytöstä, arvioivat suojakoodin.

Catapult Hydra epäilee

Testauksen aikana emme löytäneet DNS-vuotoja tai muita räikeitä haavoittuvuuksia. Toisin sanoen, vaikka kaikki oli paperilla hienoa, useat asiat saivat meidät epäilemään joitain Hotspot Shieldin vaatimuksista.

Meillä on varauksemme protokollista, koska se uhmaa salauksen ja VPN: ien toiminnan logiikan. Riippumatta siitä, mitä kukaan tekee algoritmeilla ja koodilla, salausprosessi vie ainakin aikaa tietokoneesi suorittamiseen.

Tämä tarkoittaa, että toiminnassa on yläpuolella ja myöhemmin menetetty nopeus, kun tietokoneesi salaa tiedot ennen lähettämistä, mutta se ei ole mitä näimme Hotspot Shield -sovelluksella, vaikka se väitti käyttävänsä AES 256-bittistä salausta.

Jos Hotspot Shield tekisi jonkinlaista maanjäristystä läpimurto, se olisi muuttanut kaiken, mitä tiedämme salauksesta ja tiedonsiirrosta. Koska sitä ei kuitenkaan ole tapahtunut, on epätodennäköistä, että löytö olisi tehty.

Löysimme myös useita ristiriitaisia ​​tietoja, kuten esimerkiksi, että AES: n 256-bittistä salausta käytetään, kun Hotspot Shield-tietokannasta tämän viestin mukaan SSL-salaus on. Tämä saa meidät uskomaan, että on olemassa tietoja, joita meille ei kerrota, ja nostaa paljon punaisia ​​lippuja.

yksityisyys

Hotspot Shieldin tietosuojakäytäntö on kaukana kaikkein ytimekkimmästä, mitä olemme nähneet, mutta se on kirjoitettu tavalla, joka on helppo ymmärtää, jos luet sen huolellisesti.

IP-osoitteesi tallennetaan, kun muodostat yhteyden VPN: ään saadaksesi kaupungin tason käsityksen sijainnistasi. Tätä käytetään etsimään automaattisesti lähellä oleva palvelin sinulle. Hotspot Shield hävittää IP-osoitteesi VPN-istunnon päätyttyä.

Lisäksi, kun käynnistät sovelluksen, vaikka et muodostaisi yhteyttä, tiedot kerätään ja tallennetaan käyttämästäsi laitteistosta, käyttöjärjestelmästä, kieli- ja verkkoasetuksista sekä yksilöllisestä mobiilitunnuksesta.

Hotspot Shield käyttää evästeitä seuratakseen, kuinka ihmiset käyttävät sen verkkosivustoa. Se on käytännössä välttämätöntä verkossa, kuten voit lukea tuntemattomasta selausoppaasta. Lisäksi melkein kaikki tiedot, jotka juuri mainitsimme sovellusten keräämisestä, kerätään myös kun vierailet verkkosivustolla.

Vaikka mikään tallennetuista tiedoista ei ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa, se on kuitenkin paljon enemmän kuin tarvitaan VPN-palvelun tarjoamiseksi. Haluamme osoittaa NordVPN: lle esimerkiksi palvelusta, jolla on turmeltumaton tietosuojakäytäntö, josta voit lukea lisää NordVPN-arvosteluamme.

Suoratoiston suorituskyky

Kuten “nopeus” -osiossa huomautimme, Hotspot Shieldin suorituskyky vaihteli villisti paitsi latausaikojen ja selaustehokkuuden lisäksi myös yhteyden muodostamisessa mahdollisesti estettyyn sisältöön.

Kun testasimme Netflixiä, se toimi aluksi, mutta meitä katkaistiin, kun testasimme sitä uudelleen vahvistaaksemme tulokset noin tuntia myöhemmin. Hulu esti meitä johdonmukaisesti ilmoittaen meille, että tiesi, että käytimme välityspalvelinta ja että meidän on kytkettävä se pois päältä katsomaan mitään.

Pystimme huijaamaan BBC iPlayerin ajattelemaan, että olimme Isossa-Britanniassa joka kerta, kun kokeilimme sitä (tutustu muihin parhaimpiin BBC iPlayer VPN: iin). Amazon Prime Video oli kuitenkin kuin Netflix, sillä se toimi vain jonkin aikaa. Sanomattakin on selvää, että Hotspot Shield ei tule pian liittymään parhaaseen Netflix-VPN: ään tai Amazon Prime -luetteloihin.

Meille kerrottiin, että on tunnettu ongelma, jossa ei ole korjausta ETA: lla, ja ratkaisu on katkaista ja muodostaa uudelleen yhteys saadaksesi paremmin satunnaisesti määritetty IP-osoite.

Suoratoisto oli yhtä epäjohdonmukainen. Joskus videot latautuvat heti ja näyttävät hyvältä. Yhdessä vaiheessa VPN oli käytössä katsellen YouTubea edes tajuamatta sitä.

Muina aikoina videoiden lataaminen kesti kuitenkin 15 sekuntia ja näyttivät hienoilta ja retroilta 480p: ssä. Jos etsit johdonmukaista ja luotettavaa tapaa siirtää ulkomaista sisältöä, tutustu parhaaseen Netflix-VPN-artikkeliimme.

Palvelimen sijainnit

Hotspot Shield sisältää luettelon 25 maasta, joissa sillä on palvelimia. Asiakkaan sijaintiluettelossa kukin vaihtoehto näkyy vain maana, paitsi Yhdysvallat, joka on avattava valikko, joka näyttää tyhjentävän luettelon kaupungeista.

Hotspot-sijainnit

Paikat kattavat Pohjois-Amerikan, Etelä-Amerikan, Euroopan, Aasian, Lähi-idän ja Oseanian. Se on hyvä kattavuus ottaen huomioon palvelimien lukumäärä, mutta sijaintimäärä on aneeminen.

Kuten voit nähdä HideMyAss-katsauksessamme, jotkut alan parhaista koirista sijaintipaikkojen perusteella tarjoavat ylöspäin 280: ta, ja jopa keskiraskaat tarjoajat tarjoavat vähintään 40 vaihtoehtoa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on sekoitettu pussi, jossa on Hotspot Shield. Verkkosivun näytön oikeassa alakulmassa on suorakeskusteluominaisuus. Voit käyttää sitä myös silloin, kun et ole kirjautunut sisään, mutta jos sähköpostiisi ei ole liitetty premium-tiliä, et ehkä saa vastauksia. Tämä johtuu siitä, että Hotspot Shield myy asiakaspalvelua premium-ominaisuutena.

Jos lähetät sähköpostia, saat nopeasti automaattisen vastauksen. Käynnissä on automaattinen järjestelmä, joka näyttää etsivän sähköpostiosoitteesi avainsanojen suhteen tarjotakseen asiaankuuluvan vastauksen ja linkit asiaankuuluviin artikkeleihin. Artikkelit valitaan Hotspot Shieldin verkkosivuston laajasta tietokannasta.

Se on hienoa, mutta kun otimme yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostista, jota ei liitetty tiliisi, saimme heti toisen automaattisen vastauksen sanomalla, että kukaan ei aio lukea sähköpostiviestiamme, koska osoitteesta, jonka lähetimme sille, ei ollut tiedostossa.

Se on naurettava käytäntö, jota kehotamme Hotspot Shieldia harkitsemaan uudelleen. Aviopuoliso tai sisarus on sama tili ja on tavallista, ja jos he tarvitsevat apua asioissa, mutta heidän sähköpostiosoitettaan ei ole tilillä, he ovat täällä onnea.

Vaikka live-chat-edustajat ovat ystävällisiä ja avuliaita, ja tietokanta on laaja, voi olla vaikea saada yksityiskohtaisia, täsmällisiä vastauksia, kun tarvitset niitä. Esimerkiksi, kuten mainitsimme hinnoittelu -osiossa, emme voineet edes saada hintatarjousta nopeuden lisäyspalvelu- ja laitepaketista.

Se ei ole asiakaspalvelun syytä, koska he olivat sydämellisiä ja avuliaita. Näkemyksemme perusteella näyttää selvältä, että sisäiset yrityspolitiikat estävät niitä antamasta tiettyä tietoa ja rajoittavat kuinka hyödyllisiä ne voivat olla. Tämä on helppo korjata ja vie asiakastuen keskinkertaisesta ja turhauttavasta toisinaan melkein virheettömäksi.

Tuomio

Vaikka kunnioitamme edes muottien purkamisen innovaatioyrityksiä, on oltava hyödyllinen ja tehokas innovaatio saadaksemme aito suosituksemme ja kovasti ansaitut rahasi.

Hotspot Shield täyttää lupauksensa nopeammista nopeuksista, paperilla, mutta käytännössä suuri osa siitä hävisi. Lisäksi on olemassa pysyviä, melkein kuluttajavastaisia ​​käytäntöjä, kuten lisämyynnin hinnoittelun ja saatavuuden piilottaminen ja asiakaspalvelun premium-ominaisuuden tekeminen.

Hotspot Shieldin ainutlaatuiset tekniikat ovat tiiviisti suojattuja salaisuuksia, ja meille annetut tiedot jättivät raaputtamaan päätämme. Epäilemme vakavasti protokollan toiminnasta, joten emme ole valmiita suosittelemaan sitä.

Olemme kiinnostuneita näkemään, kuinka asiat menestyvät Catapult Hydran kanssa, koska se on sellainen tekniikka, joka voi laillisen ollessa muuttaa salaustekniikan maailmaa.

Mitä mieltä olet Hotspot Shieldistä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map