Goose VPN -katsaus – päivitetty 2020

Hanhen VPN-arvostelu

GooseVPN: n nopea ja alhainen hinta riittävät asettamaan sen VPN-joukon yläpuolelle. Se ei kuitenkaan saa täydellisiä pisteitä, ja kamppailee pääasiassa suoratoisto- ja asiakaspalvelun kanssa.


hanhi-VPN-Slider1

hanhi-VPN-slider2

hanhi-VPN-slider3

hanhi-VPN-slider4

hanhi-VPN-slider5

Edellinen

Seuraava

Goose VPN on hollantilainen virtuaalinen yksityinen verkko, joka on toiminut vasta vuodesta 2014. Vaikka se on hieno palvelu, joka tarjoaa nopeita nopeuksia kohtuulliseen hintaan, se ei ole koskaan päässyt parhaaseen VPN-luetteloomme. Ominaisuuksien puute ja eräitä omituisia päätöksiä turvallisuudessa saivat meille raapia päätämme, mikä on sääli ottaen huomioon, kuinka paljon Goose VPN saa oikeutta. 

Tässä Goose VPN -katsauksessa selvitetään, onko se oikea VPN-palveluntarjoaja sinulle. Muutaman seuraavan tuhannen sanan sisällä käsittelemme ominaisuuksia, hinnoittelua, helppokäyttöisyyttä, nopeutta, turvallisuutta, yksityisyyttä, suoratoistotehokkuutta ja muuta, kaikki ennen tuomion antamista. 

Todellisen palvelun suhteen Goose VPN on erinomainen nopea nopeus ja vaivaton käyttöliittymä. Samasta hinnasta voit kuitenkin saada enemmän rahaa muualla. Goose VPN: llä on 30 päivän ilmainen kokeilu, joten ei ole mitään syytä olla antamatta sille kuvaa. 

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja hanhen VPN: lle

ominaisuudet

Goose VPN: llä ei todellakaan ole ominaisuuksia. Paljaat välttämättömyydet otetaan huomioon, mukaan lukien tappikytkin, DNS-vuodonsuojaus ja automaattinen käynnistys Windowsin kirjautumisessa, mutta siinä kaikki. Jotkut erikoistuneemmista ominaisuuksista, kuten sovellusten tappaus ja jaettu tunnelointi, valitettavasti jätetään pois. 

Sen suurin ominaisuus on itse asiassa alustatuki. Goose VPN tukee melkein mitä tahansa konetta reitittimistä Linuxiin älytelevisioihin, joissa on Android TV. Mukana on myös Chrome-laajennus, minkä vuoksi Goose VPN sai huutokampanjan oppaastamme VPN: n asettamisesta Chromebookiin (lue Google Chromen arvostelu). 

Lisäksi Goose VPN: n tukemille alustoille on saatavana laajat asennusoppaat. Jokainen asennus on varustettu vaihe vaiheelta -ohjeilla ja runsaalla näytöllä, mikä tekee myös ei-perinteisistä asennuksista yksinkertaisia.

hanhi-VPN-review-setup-oppaita

Vaikka arvostamme Goose VPN: n asennusoppaita, emme voi sivuuttaa sen puuttuvia ominaisuuksia. Jaettu tunnelointi on iso. 

Jos et tiedä, jaetun tunneloinnin avulla voit lähettää liikennettä VPN-tunnelin läpi, kun taas toinen liikenne pysyy normaalissa yhteydessä. Voit määrittää sen manuaalisesti Goose VPN: llä, mutta asiakassovelluksessa ei ole helppoa tapaa, kuten on ExpressVPN: n kanssa.. 

Samoin Goose VPN ei tarjoa sovellusten tappamista, jonka avulla voit määrittää, minkä sovellusten tulee noudattaa tappikytkintä. On hyödyllistä, jos VPN-yhteys katkeaa ja haluat pitää selausistunnon koskemattomana paljastamatta esimerkiksi torrentiaasiakasta. Jos etsit VPN-sovellusta, jolla on sovellusten tappaminen, lue Astrill-arvostelu.

Hanhen VPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

Hanhen VPN-logogoosevpn.com

Alkaa 199 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
Rajoittamaton

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys
Vain rajoittamaton suunnitelma

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
N / A

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
33

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux, Android TV

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Kromi

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Kuten useimmat VPN: t, Goose VPN pitää sen yksinkertaisena tarjoamalla yhden suunnitelman, jolla on useita kestoja, toisin kuin ProtonVPN (lue ProtonVPN-arvosteluamme). Voit ostaa niin vähän kuin kuukaudessa tai jopa kahdessa vuodessa, mikä vastaa ExpressVPN: n kaltaisia ​​suosituksia, vaikkakin ei sisällä PureVPN: ää (lue ExpressVPN-arvostelu ja PureVPN-arvostelu). 

Asioiden kuukausittaisessa lopussa hanhi-VPN on epämiellyttävää. Kuukausittainen korko on liian korkea, vaikka se ei saavuta Hide.me-arvon huippua (lue Piilota.me-arvostelu). Onneksi pidempään kestoon siirtyminen kannattaa paikoillaan. 

Yhden ja kahden vuoden suunnitelmat tarjoavat erinomaisen arvon, jolloin korko on alle 5 dollaria kuukaudessa vuodessa ja alle 3 dollaria kuukaudessa kahden vuoden ajan. Jokainen suunnitelma tukee myös rajoittamatonta määrää samanaikaisia ​​yhteyksiä, minkä vuoksi Goose VPN ansaitsi paikan parhaassa VPN-laitteessa useille laitteille -oppaassa. 

Tästä huolimatta on olemassa reilun käytön politiikka. Vaikka voit asentaa ja käyttää Goose VPN: ää niin moniin laitteisiin kuin haluat, et voi ottaa enemmän kuin yhtä prosenttia Goose VPN: n kokonaiskaistanleveydestä. Jos teet niin, Goose VPN pyytää sinua vähentämään käyttöä tai maksamaan korkeamman maksun. 

Hanhen VPN-ilmainen kokeilu

Valitsemastasi kestosta riippumatta sinua ei veloiteta ensimmäisestä kuukaudesta. Toisin kuin TorGuard, joka mainostaa rahat takaisin -takuun ilmaisena kokeiluna, voit käyttää Goose VPN: ää 30 päivän ajan kuluttamatta senttiäkään (lue TorGuard-arvosteluamme). 

Sinun on laitettava maksutiedot aloittamista varten – joko luottokortti tai PayPal, koska Goose VPN ei hyväksy bitcoinia -, mutta sinua ei veloiteta, ennen kuin kokeilu on päättynyt. Vaikka Goose VPN ei ole niin antelias kuin Windscriptin ilmainen suunnitelma, se hämmentää useimpia muita palveluita ilmaisten kokeilujen yhteydessä (lue Windscribe-arvostelu).

Käyttäjäystävällisyys

Goose VPN: ssä on kolmiosainen kassaprosessi, joka tekee asettamisesta helppoa. Kun olet napsauttanut kotisivun “kokeile ilmaiseksi” -painiketta, sinut tuodaan näyttöön, jossa voit valita kestosi ja antaa maksutietosi. Voit myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tai kirjautua sisään sosiaalisilla vaihtoehdoilla, vaikka emme suosittelisi jälkimmäisiä, yksityisyyden vuoksi. 

hanhi-VPN-kassalle

Se on kaikki mitä sinun on tehtävä rekisteröityäksesi. Kun olet vahvistanut maksun, Goose VPN ohjaa sinut latausnäyttöön, joka näyttää monien Goose VPN -tukiympäristöjen asennus- ja asennusoppaat..

Hanhen VPN-lataus

Lataussivulla on paljon tarjottavaa. Useimpien mielestä MacOS- tai Windows-asennusohjelman lataaminen riittää, mutta jos haluat suorittaa ei-perinteisen asennuksen, esimerkiksi reitittimen, myös Goose VPN -sovellus kattaa ne. Jopa vanhemmat Windows-versiot ovat varustettu PPTP: n ja L2TP: n asennusoppailla.

hanhi-VPN-review-lataukset-sivulle

Asennus sujuu nopeasti, ja Goose VPN tarjoaa joitain usein kysyttyjä kysymyksiä käyttämästäsi alustasta asennuksen päätyttyä. Kun se on valmis, hanhi käynnistyy heti, ja tarjoaa vinkkejä aloittamiseen. 

Kaikki Goose VPN: n asennusprosessista on sujuvaa. Käsittelyä on hyvä määrä, mutta se ei hidasta prosessia, kuten se tapahtuu esimerkiksi PureVPN: n kanssa. Sen sijaan niille, jotka sitä tarvitsevat, tarjotaan vain tarpeeksi tietoa. Niille, jotka eivät ole, on helppo siirtyä nopeasti läpi käyttöliittymän esittely- ja asennusoppaat. 

Hanhen VPN-kirjautuminen

Kun sovellus on asennettu, voit kirjautua sisään. Kuten kirjautumisen yhteydessä, voit myös kirjautua sisään Facebookilla tai Googlella, vaikka se on todennäköisesti parasta pysyä sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Kun tämä on tehty, hanhi käynnistää sinut sovellukseen, näyttää suositellun palvelimen ja enimmäkseen hyödytön karttanäkymän. 

hanhi-VPN-review-sovellus

Et voi käyttää karttaa palvelinpaikkojen valintaan, kuten voit käyttää NordVPN: ää (lue NordVPN-arvostelu). Itse asiassa kartta, mitä voimme kertoa, ei tee mitään. Jopa yhdistämisen jälkeen Yhdysvaltain palvelimeen, kartalla näkyi edelleen Eurooppa ja vuoden ikäinen tekijänoikeus. 

Kartta ei ole kuitenkaan välttämätön. Päänäytössä voit nähdä, oletko muodostanut yhteyden, mihin palvelimeen olet yhteydessä ja käyttämäsi protokolla. Kun testimme sitä, Goose ei ole tehnyt IKEv2: ta, josta puhumme tarkemmin alla olevassa ”turvallisuus” -osiossa..

Palvelimien vaihtaminen on helppoa, ja hanhi antaa sinun “suosikki” -vaihtoehdot avattavasta luettelosta. Useimmat palvelimet on merkitty P2P-kuvakkeella, joka osoittaa niiden olevan sopivia torrentia varten. Samoin muutama vaihtoehto on merkitty ”toisto” -kuvakkeella, joka osoittaa, että niitä tulisi käyttää suoratoistoon. 

Hanhen VPN-asetukset

Hanhen VPN-asetukset, joihin pääsee napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa rataskuvaketta, ovat minimaaliset. Voit kytkeä päälle tappikytkimen ja DNS-vuodonsuojauksen – kaksi asetusta, jotka on omituisesti poistettu käytöstä oletuksena – sekä muuttaa protokollaa, mutta siinä se on. Hyödyllisin asia, jonka asetusnäyttö mahdollistaa, on lähettää virheenkorjaustiedot tukitiimille. 

hanhi-VPN-review-asetukset

Nopeus

Hanhen VPN ei päässyt nopeimpaan VPN-luetteloomme, vaikka se olisi voinut. Goose VPN: n ongelma ei ole sen nopeus, vaan nopeuden johdonmukaisuus. Huomauttamillemme hinnoille ei ole riimiä tai syytä, ja paljon kauempana olevat paikat toimivat paremmin kuin tien varrella olevat palvelimet.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (St. Louis)889,1721.34
Yhdysvaltain suoratoisto6350.219.38
UK11336.3814.05
Kanada P2P3637.7520.69
Japani P2P17780.5119.99
Australia22435.5720,83

Vaikka Goose VPN oletusarvoisesti asetti IKEv2: n, muutimme OpenVPN: ään testauksen vuoksi, kuten teemme kaikkien VPN: ien kanssa. Hanhi ei anna sinulle vaihtoehtoa UDP: n ja TCP: n välillä, joten testimme mitä tahansa, mitä se päätti käyttää. Tulosten perusteella epäilimme, että se käytti UDP: tä. 

Hanhi oli nopea kautta linjan, pysytellen 30 Mbit / s pohjoiseen koko testauksen ajan. Kummallista, mutta näimme Japanissa paljon paremman suorituskyvyn kuin Yhdysvalloissa. Testasimme uudelleen Yhdysvaltoja käyttämällä ei-suoratoistopalvelinta, ja vaikka latausnopeus parani, se oli silti hitaampaa kuin Japani..

Vaikka latausnopeus oli epäjohdonmukainen, viive ei ollut. Hanhi-VPN: n viive lisääntyi, kun muutimme kauempana testauspaikastamme, kuten voidaan odottaa, mutta pysyimme suhteellisen nopeasti yli linjan. Itse asiassa tulokset ansaitsevat parhaan pelioppaan VPN: n. 

Goose VPN -palvelimen virheet

Testauksen aikana havaitsimme useita palvelinvirheitä. Goose VPN kieltäytyi muodostamasta yhteyttä tiettyihin palvelimiin – esimerkiksi Ison-Britannian suoratoistoon -, ja kun sovellus käynnistettiin uudelleen, voimme muodostaa yhteyden, mutta emme lataa mitään verkkosivustoja. 

Vaikka on helppo vaihtaa toiseen palvelimeen, halusimme huomata virheet. Jos etsit tiettyä sijaintia, on mahdollista, että voit kohdata samanlaisia ​​ongelmia, joten pidä tämä mielessä. Se näytti tapahtuvan vain vaihdettaessa paikkoja sen jälkeen, kun olimme jo muodostaneet yhteyden.

turvallisuus

Goose VPN noudattaa alan standardeja VPN-suojauksessa tarjoamalla AES-256-salausta OpenVPN: llä. OpenVPN ei kuitenkaan ole oletusarvoisesti käytössä. Automaattista protokollaa käyttämällä Goose VPN hyppäsi IKEv2: n ja L2TP: n välillä Yhdysvaltoihin perustuvassa yhteyksessämme. Vaikka IKEv2 on puolustettavissa, L2TP ei ole. 

Kuten näet VPN-protokollan erittelyssä ja salauksen kuvauksessa, L2TP: llä ei ole hakkuita yhteyden täydelliseen suojaamiseen. Tätä protokollaa käyttämällä yhteys voidaan helposti havaita maissa, joissa tiukaa sensuuria, kuten Kiinassa (lue paras VPN: n Kiina -oppaamme). 

OpenVPN on käytettävissä, vaikka hanhen VPN ei anna sinun valita TCP: tä ja UDP: tä kuljetusprotokolliksi. Lisäksi ei ole kapseloitua OpenVPN-vaihtoehtoa, kuten on VyprVPN: n kanssa (lue VyprVPN-arvostelu). 

Hanhen VPN: n tietoturva ei ole huono, mutta sinun on varmistettava, että määrität sen oikein, jotta pysyt suojassa. Positiivisena huomautuksena, hanhi VPN on torrent-ystävällinen, vaikka se ei ansainnut parasta parhaassa VPN-torrent-oppaassa.

Testasimme DNS-vuotoja IKEv2: llä ja OpenVPN: llä, kun viimeksi testasimme Goosea, IKEv2 vuotaa pyyntöjä kuin hulluja. Tällä kertaa IKEv2 ja OpenVPN olivat onneksi terveet, ja ainoa DNS-pyyntö näkyi VPN IP: llä. 

yksityisyys

Goose VPN ylläpitää kirjautumattomuutta. Yrityksen kotipaikka on Alankomaat, ja vaikka sillä ei ole parhaita tietosuojalakeja, se on parempi kuin useimmat maat, kuten Internet-sensuuriopastamme voi nähdä. Siitä huolimatta Goose VPN: llä ei ole mitään Alankomaiden hallituksen valvottavana. 

Ensinnäkin palvelinverkko. Toisin kuin VPN: t, jotka käyttävät virtuaalisia tai vuokrattuja palvelimia – lue esimerkki HideMyAss-arvosteluista – Goose VPN: n palvelinverkko on Goose VPN: n takana olevan yrityksen Goose BV omaisuutta ja hallinnassa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia kolmannen osapuolen snooppauksesta. 

Goose VPN: n keräämää tietoa on vähän. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan, kun kirjaudut sisään, samoin kuin IP-osoitteesi, jota käytit kirjautuessasi verkkosivustoon. Palvelua käytettäessä mitään ei kirjata tai seurata. IP-osoitettasi, DNS-pyyntöjäsi ja verkkosivustohistoriaasi ei tallenneta edes väliaikaisesti järjestelmän muistiin. 

Jos hanhi joutuisi luovuttamaan kaiken, mitä sillä oli ennätysluettelossa, se osoittaisi, että olet kirjautunut tilille. Mitään käytöstäsi ei kuitenkaan huomata. Ainoa poikkeus on kaistanleveyden kokonaiskäyttö, joka kerätään oikeudenmukaisen käytön periaatteiden noudattamiseksi. 

Jopa silloin online-aktiviteettisi ei voi olla sidottu sinuun, kun käytät Goose VPN: tä. Kerätyt tiedot – sähköpostiosoitteesi kun kirjaudut sisään ja kaistanleveyden käyttö palvelua käytettäessä – eivät ole uhkaavia, mikä tarkoittaa, että hanhen VPN on turvallista käyttää. 

Suoratoiston suorituskyky

Huolimatta omistettujen suoratoistopalvelimien sisällyttämisestä Goose VPN ei tee parhaista suoratoisto-oppaita. Goose VPN oli estetty riippumatta siitä, mihin palvelimeen olimme yhteydessä tai mitä protokollaa käytimme. Valitettavasti streaming-palvelimet vaikuttavat vain hitaammilta vaihtoehdoilta tietyssä paikassa oleville muille palvelimille. 

Hulu ja BBC iPlayer tekivät nopeasti Goose VPN: n, samoin kuin Amazon Prime Video. Itse asiassa Amazon havaitsi, että käytimme VPN: ää ennen kuin yritimme ladata mitään sisältöä. Jos olet kiinnostunut näistä alustoista, lue ehdottomasti paras Hulu-VPN, paras BBC iPlayer VPN ja Amazon Prime Video -oppaat. 

Hanhi VPN Netflix

Viimeksi kun testasimme Goose VPN: tä, pääsimme Netflixiin jatkuvasti, tosin melko hitaalla nopeudella. Tällä kertaa Netflix oli jatkuvasti estetty, johtaen pelättyyn välityspalvelimen virheeseen. Muista lukea paras VPN for Netflix -oppaamme, jos kyseessä on käyttöjärjestelmä.

Palvelimen sijainnit

Goose VPN ei määrittele, kuinka monta palvelinta sillä on, sanomalla usein kysytyt kysymykset -sivulle, että se “etsii jatkuvasti uusia ja nopeampia palvelimia lisättäviksi”. Luettelon läpi voimme kuitenkin todeta, että kirjoittamishetkellä on 33 sijaintia 26 maassa. Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Tanskassa, Ranskassa ja Saksassa on useita sijainteja.. 

Levitys ei ole suuri (ja se on yksi syy siihen, miksi se ei tehnyt Skype-luettelomme parhainta), mutta Goose VPN: n mukaan se voi helposti ottaa uusia palvelimia käyttöön muutamassa päivässä asiakkaan pyynnöstä. Tämä viittaa siihen, että äskettäin käyttöön otetut palvelimet ovat joko vuokrattuja tai virtuaalisia, koska emme usko, että Goose-teknikko matkustaa fyysisesti mihin tahansa paikkaan pyydetään. 

On epäselvää, ovatko Gohen nykyiset sijainnit virtuaalisia vai fyysisiä. Epätasaisten nopeustulosten perusteella uskallamme sanoa, että ainakin jotkut sijainnit ovat virtuaalisia, vaikka meillä ei olekaan keinoa vahvistaa tätä.

Asiakaspalvelu

Tuen löytäminen Goose VPN: n avulla on helppoa. Sovelluksesta voit lähettää virheenkorjaustiedot, jos ilmenee tekninen virhe, sekä löytää linkin UKK-sivulle. Paras paikka löytää tukea on kuitenkin tilisi hallintapaneelissa. 

Napsauttamalla tilisi kojetaulun “tuki / UKK” -välilehteä, pääset pitkään luetteloon tietokannan artikkeleista. Goose VPN ei jätä kiveä kääntämättä, ja se kattaa jopa kaikkein arkipäivän aiheet. Eli jos artikkeleita voi ladata. 

hanhi-VPN-review-kojelauta-tietämyskanta

Kojelaudan tietokannassa – joka eroaa todellisesta tietokannasta, kuten näemme minuutti – monet artikkelit kieltäytyvät lataamasta. Vaikka meillä on muutama ladata, suurin osa artikkeleista ohjaa artikkelihakemistoon, mikä on raivostuttavaa. 

Vielä turhauttavampaa on, että Goose VPN: llä on paljon paremmin organisoitu tietokanta, johon pääsee pääsivulta. Artikkelit on jaoteltu tarkemmin luokkiin, ja siellä on jopa yhteyslomake, jos haluat tavoittaa hanhen suoraan.

hanhi-VPN-review-tietämyskanta

Valitettavasti sähköposti on ainoa yhteysreitti. Goose VPN ei tarjoa puhelintukea tai live-chatia, mikä on sääli. Lisäksi ei ole käyttäjäfoorumia, alajako- tai Twitter-tiliä, joka rajoittaisi keinoja, joiden kautta voit saada tukea. 

Tuomio

Hanhen VPN ei ole huono vaihtoehto useimmille ihmisille. Se muodostaa yhteyden nopeasti, pysyy nopeasti pitkillä matkoilla ja mukana tulee kirjautumattomuuskäytäntö käynnistykseen. Ominaisuuksien puute tarkoittaa kuitenkin, että se ei ole hieno vaihtoehto erikoistuneille kokoonpanoille. Vaikka hinta on oikea, on muitakin palveluita, jotka tarjoavat enemmän samalla hinnalla. 

Mitä mieltä olet Goose VPN: stä? Aiotko hyödyntää 30 päivän ilmaisen kokeilun? Kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Hanhen VPN-UKK

 • Kuinka palauttaa hanhen VPN

  Goose VPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, ei kysymyksiä. Sitä tarjotaan kuitenkin vain, jos olet käyttänyt vähemmän kuin 100 Mt dataa. Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy 30 päivän ilmainen kokeilujakso.

 • Kuinka hyvä on hanhi VPN?

  Goose VPN on vankka palvelu kohtuulliseen hintaan. Se on nopea ja helppo käyttää, vaikka voit saada enemmän ominaisuuksia muualta samassa hinnassa.

 • Kuinka lopettaa hanhi-VPN: n ilmainen kokeilu

  Voit lopettaa Goose VPN: n ilmaisen kokeilun tilisi hallintapaneelista. Sisäänkirjautumisen jälkeen napsauta ”oma profiili” ja sitten ”peruuta tilauksesi”. Jos olet koeajassa, sinua ei veloiteta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map