ExpressVPN-arvostelu – nopea ja turvallinen – päivitetty 2020

ExpressVPN-arvostelu

ExpressVPN on mielestämme paras VPN siellä. Se on nopea ja turvallinen palvelu, joka takaa pääsyn Netflixiin sekä muihin suoratoistopalveluihin pitäen tietosi poissa uteliailta. Tutustu kaikkiin yksityiskohtiin täysin päivitetyssä ExpressVPN-arvosteluessa.


ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

ExpressVPN on jatkuvasti sijoittunut parhaiden VPN-luetteloidemme kärkeen, ja on helppo nähdä miksi. Palvelussa on kaikki vahvaa, nopeudesta käyttökokemukseen turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Se on epäilemättä pelin huipulla, mutta viimeaikaiset päivitykset kilpailijoille, kuten NordVPN ja CyberGhost, ovat alkaneet antaa ExpressVPN: lle rahaa ajaa. 

Tässä ExpressVPN -arvostelussa otamme vanhat uskolliset uudelleen pyörittämiseen, testaamalla sen turvallisuutta, nopeutta, ominaisuuksia, käyttäjäystävällisyyttä ja muuta. Vaikka ajattelemme ExpressVPN: ää nopeana ja turvallisena virtuaalisena yksityisenä verkkona, emme leikkaa sitä löysällä tässä arviossa. Se saa silti täyden hoidon nopeustesteistä streaming-suorituskykyyn. 

Voit lukea tarinan yksityiskohdat alla, mutta lyhyesti sanottuna ExpressVPN on silti paras parhaista. Jopa eliittitasolla kilpailijoiden, kuten NordVPN ja PIA, kanssa ExpressVPN onnistuu asettamaan itsensä tinkimättömällä nopeudella ja turhaan käyttämättömällä kokemuksella. 

Jos olet enemmän käytännön testauksen fani kuin lukeminen, voit kokeilla ExpressVPN: ää 30 päivän rahat takaisin -takuulla asettaaksesi vaatimuksemme testiin. Jos kirjaudut vuodeksi get-go-palvelusta, saat myös ylimääräiset kolme kuukautta ilmaiseksi.

ExpressVPN -videokatsaus

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot ExpressVPN: lle

ominaisuudet

Vaikka ExpressVPN sisältää eräitä ainutlaatuisia herkkuja, se ei ole niin täynnä ominaisuuksia kuin CyberGhost tai NordVPN. Sinulta puuttuu esimerkiksi haittaohjelmasuojaus ja mainosten estäjä, jotka jotkut muut VPN-verkot sisältävät. 

Koska nämä lisäominaisuudet yleensä toimivat heikosti, emme kuitenkaan ole liian järkyttyneitä ExpressVPN: n laiminlyönnistä. Sinun tulisi kuitenkin käyttää työkalua parhaista virustentorjuntaohjelmalistamme. 

ExpressVPN tarjoaa sovelluksen sisäisen tunneloinnin, jota yllättäen harvat VPN: t tukevat (lue StrongVPN-arvostelu meidän toisesta palvelusta, joka tukee). Vaikka voit määrittää minkä tahansa VPN: n manuaalisesti jaetulla tunneloinnilla, prosessi ei ole käytännöllinen ja vaivalloinen. ExpressVPN tekee siitä helpon, koska voit määrittää suoraan sovelluksessa, mitkä ohjelmat käyttävät VPN-yhteyttä ja mitkä eivät.

expressvpn-split-tunnelointi

ExpressVPN on melko nopea kaikkialla, kun pääsemme pian sisään, mutta kaikki sen palvelinverkon sijainnit eivät ole yhtä suuret. Onneksi voit nopeasti saada käsityksen siitä, mitkä palvelimet sopivat parhaiten sijaintiisi sisäänrakennetulla nopeustestillä. ExpressVPN tallentaa jopa nopeustestaustuloksesi, jotta voit tutustua niihin myöhemmin.

expressvpn-nopeus-testi

Voit suorittaa testin joko suositelluissa paikoissa, kaikissa paikoissa tai tietyllä alueella. ExpressVPN tarjoaa kunkin palvelun latausnopeuden, viiveen ja nopeusindeksin. 

Vaikka ne ovat hyödyllisiä vertailukohtana, emme suosittele kiinnittämään liian paljon huomioita todellisiin lukuihin. Testauksemme perusteella ne ovat epätarkkoja (yleensä todellista nopeutta hitaampia). Ne ovat kuitenkin suhteellisen tarkkoja suhteessa toisiinsa. Jos sijainti A näyttää nopeammin kuin sijainti B, niin yleensä on, vaikka tietyt numerot eivät olisi luotettavia. 

Reitittimet, selaimet ja konsolit, Oh My!

Verkkotyökaluna voit käyttää VPN: ää minkä tahansa Internet-yhteyden muodostavan laitteen kanssa, kunhan sinulla on pääsy konfiguroida kyseisen laitteen verkkoasetukset. Asentaja meni kuitenkin pitkälle. ExpressVPN tarjoaa asentajia melkein jokaiselle kuviteltavissa olevalle laitteelle, jolloin voit pitää tietosi turvassa missä tahansa. 

expressVPN-asentajat

Standardit otetaan huomioon Windows-, macOS-, iOS- ja Android-sovelluksilla. Tämän lisäksi ExpressVPN tukee natiivisti ChromeOS-sovellusta Google Play -kaupan, Fire TV: n ja Kindle Firen, useiden Linux-distrojen ja reitittimien kautta.. 

Voit käyttää myös ExpressVPN: n MediaStreamer-toimintoa Apple TV: ssä, Xbox One -sovelluksessa, PS4: ssä, PS3: ssa ja Xbox 360: ssa, vaikka se ei tarjoa samalla suojaustasolla (lisätietoja alla olevassa ”suoratoisto” -osiossa). 

Jos haluat manuaalisen lähestymistavan, ExpressVPN mahtuu. Voit ladata OpenVPN-määritystiedostot suurimpaan osaan ExpressVPN-verkkoa, mukaan lukien sijainnit Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Vaikka se voi tuntua pelottavalta, manuaalinen määritys ei ole niin huono, kunhan sinulla on helppo pääsy OpenVPN-asiakasohjelmaan. 

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on tuoda OpenVPN-määritystiedosto asiakkaaseesi. Konfiguraatiotiedosto sisältää kaikki tarvittavat avaimet tilisi käyttämiseen ExpressVPN: n kanssa. 

Sen ulkopuolella saatat tarvita käyttäjänimesi ja salasanasi – jotka on luonut ExpressVPN – ja tuoda tarvittavat sertifikaatit. Onneksi sekin on yksinkertaista, koska ExpressVPN sisältää .zip-tiedoston kaikilla tarvittavilla avaimilla ja varmenteilla.

ExpressVPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

ExpressVPN-logowww.expressvpn.com

Alkaa 666 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti, Bitcoin

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
30 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
3000+

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux, ChromeOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Chrome, Firefox

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Jokaisella VPN-palvelulla on heikkous, ja ExpressVPN: lle se on hinta. Vaikka se on perinteisesti ollut kallein palvelu VPN-arvosteluistamme, kalliiden vaihtoehtojen, kuten Hide.me ja Astrill, ansiosta se näyttää järkevämmältä. ExpressVPN ei silti ole halpaa, ja halpoja vaihtoehtoja on paljon. 

Kuukauden perushinta on noin 13 dollaria. Kuitenkin, kuten melkein kaikissa VPN: issä, säästät paljon tilaamalla pitkällä aikavälillä. Vuotuinen hinta on noin 100 dollaria, mikä ei ole kauheaa, vaikka olemme nähneet parempia. PureVPN tarjoaa kaikista virheistään jopa viiden vuoden palvelun, jolloin kuukausittainen hinta on vain muutama dollari. 

Onneksi korkeat kustannukset kompensoi ExpressVPN: n no-nonsensen-hyvityskäytäntö, johon pääsemme minuutissa. Vaikka voit kokeilla ExpressVPN: tä kuukauden ajan käytännössä ilmaiseksi, et voi käyttää VPN-palvelua ilmaiseksi sen jälkeen. Se ei tehnyt luetteloa parhaista ilmaisista VPN-osoitteistamme, kuten Windscribe. 

Maksun suhteen ExpressVPN antaa sinulle paljon vaihtoehtoja, kuten PayPal, luottokortit, alueelliset maksujärjestelmät ja tuntematon bitcoin-maksu. Olisimme halunneet nähdä maksutapana kylmää ja kovaa käteistä rahaa – Mullvad tarjoaa sen -, mutta silti ExpressVPN tarjoaa sinulle paljon tapoja maksaa, joista osa on nimettömiä. 

ExpressVPN-samanaikaiset yhteydet

Valitsemastasi kestosta riippumatta voit käyttää ExpressVPN -sovellusta jopa viidessä laitteessa kerralla. Huomaa, että se ei ole asennusraja; voit asentaa ExpressVPN: n niin moniin laitteisiin kuin haluat. Vain viisi näistä laitteista voidaan kuitenkin kytkeä aktiivisesti ExpressVPN-palveluihin milloin tahansa. 

Samanaikaisten yhteyksien hankkiminen mainitaan usein VPN-verkkojen keskeisinä tekijöinä. ProtonVPN: n kaltaiset palvelut tarjoavat jopa 10 laitetta kerralla (lue ProtonVPN-arvostelu). Käytännössä viisi on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi. Henkilökohtaiseen käyttöön tuskin on todennäköistä, että sinulla on enemmän kuin yksi tai kaksi laitetta kytkettynä verkkoon milloin tahansa.

Jos olet ylittämässä laiterajaa, voit aina asentaa ExpressVPN: n myös reitittimeesi. Niin kauan kuin reitittimesi on suojattu, myös kaikki verkkoon kytketyt laitteet ovat suojattuja. Asennus on enemmän mukana kuin asennusohjelman ajaminen Windowsissa, mutta ExpressVPN: n oppaissa se ei ole liian vaikeaa. 

Onko ExpressVPN: llä ilmainen kokeiluversio?

Nyt joitain huonoja uutisia. Valitettavasti ExpressVPN ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, ainakaan perinteisessä merkityksessä. Toisin kuin Surfshark, joka tarjoaa viikon mittaisen VPN-kokeilun matkapuhelinkäyttäjille, joudut maksamaan etukäteen, jos haluat käyttää ExpressVPN: ää (lue Surfshark-arvostelu). Toisin sanoen, jos olet tyytymätön, voit saada hyvityksen nopeasti. 

ExpressVPN tarjoaa kysymyksiin vastaamattoman 30 päivän rahat takaisin -takuun. Riippumatta siitä, kuinka kauan ostat, voit saada täyden hyvityksen 30 ensimmäisen päivän aikana mistä tahansa syystä. Vaikka se ei ole niin kauan kuin CyberGhostin 45 päivän palautusjakso, se on samalla tasolla kuin PIA (lue Yksityinen Internet-käyttökatsaus). 

Käyttäjäystävällisyys

ExpressVPN on täydellinen esimerkki VPN: n toiminnasta. Rekisteröintiprosessi on niin yksinkertainen kuin he tulevat, ja paikallinen sovellus tarjoaa vähän esteitä. Kun verrataan ExpressVPN: ää sellaiseen palveluun kuin AirVPN, tulee hyvin selväksi, miksi sijoitamme entisen toisessa liigassa (lue AirVPN-arvostelu). 

Rekisteröinnistä alkaen ExpressVPN on helppo saada tili, sillä iso punainen “Aloita” -painike seuraa sinua sivuston ympärillä. Kassasivulla sinun on annettava sähköpostiosoite ja maksutietosi, mutta se on se. Tiliä ei ole luotu tai mitään muuta hölynpölyä kokemuksen kumoamiseksi.

expressvpn-sign-up

Sen sijaan ExpressVPN luo aktivointiavaimen, joka sinun on annettava sovellukseen lataamasi sen. Ei-perinteisissä asennuksissa, joissa joudut käyttämään komentoriviä, ExpressVPN tarjoaa satunnaisesti luodun käyttäjänimen ja salasanan. 

Tärkeää tässä on, että sinun ei tarvitse muistaa mitään valtakirjoja. Kun ExpressVPN on rekisteröity laitteeseesi, se pysyy sillä tavoin, kun sinulla on tili. 

Kuka tahansa voi käyttää paikallista sovellusta (ellei ilmeisen “päällä” -painikkeen painaminen ole palkkatasosi yläpuolella). ExpressVPN määrittää sinulle automaattisesti “älykkään sijainnin”, ja vaikka voit puristaa enemmän suorituskykyä palvelusta pois valitsemalla sijainnin manuaalisesti, “älykäs sijainti” on melko lähellä. Sinun tarvitsee vain napsauttaa “päällä” -painiketta, ja sinut muodostetaan yhteyteen muutamassa sekunnissa.

expressvpn-kytketty

Kun olet muodostanut yhteyden, ExpressVPN näyttää linkkejä suosituille verkkosivustoille – voit myös asettaa omat – vaikka olemme käyttäneet niitä harvoin. VPN: n tulisi toimia taustalla, ja tällä edessä ExpressVPN on loistava. 

Olemme kuitenkin törmänneet muutamiin ongelmiin käynnistyksen yhteydessä. Toisinaan yhteys heikentyisi, jättäen meidät ilman Internetiä noin viiteen minuuttiin. Noita tapauksia oli kuitenkin vähän ja kaukana toisistaan, ja ne voidaan helposti ratkaista katkaisemalla ja kytkemällä uudelleen. 

ExpressVPN-Chrome-laajennuksen käyttäminen

ExpressVPN on parantanut huomattavasti selaimen laajennuksia viimeisimmästä testistämme lähtien. Pohjimmiltaan Chrome-laajennus on selaimessasi ExpressVPN, mutta kodilla on osoitepalkissa ja tyylikäs, musta pinta. Samat säännöt pätevät: Napsauta “päällä” -painiketta saadaksesi yhteys joko valitsemasi sijainnin tai ”älykkään sijainnin” kanssa.

expressvpn-selain-laajennus

Sen ulkopuolella, että muistutat, että voit avata laajennuksen pikakuvakkeella – Ctrl + Shift + X, oletusarvoisesti – laajennus heijastaa paikallista sovellusta, sekä käytettävyyden että asetusten suhteen. Laajennus muodostuu pariksi paikalliselle sovelluksellesi, joten kaikki olemassa olevat asetukset heijastuvat laajennuksessa. 

Se ei kuitenkaan tee laajennuksesta vanhentunutta. HTTPS kaikkialla, HTML5-paikkatietojen väärentäminen ja WebRTC-estäjä on rakennettu tarjoamaan lisäsuojausta ja yksityisyyttä selaimellesi. 

ExpressVPN Androidilla

ExpressVPN sai ensimmäisen sijan parhaassa mobiili- ja parhaissa Android-oppaissa olevassa VPN: ssä, ja on helppo nähdä miksi. Pöytäsovellus näyttää räätälöitynä mobiililaitteille, ja yllättävää, että sama käyttöliittymä on Androidilla. Valitse vain sijainti, napauta suurta “päällä” -painiketta, huuhtele ja toista.

Paras-VPN-for-android-expressvpn

Voit tietysti ladata sovelluksen Google Play -kaupasta (tämä on helpoin tapa). ExpressVPN kuitenkin asettaa APK: n avoimesti saataville, jolloin voit käyttää ExpressVPN: ää juurtuneissa laitteissa tai rajoitetussa Android-versiossa, joilla muutoin ei olisi pääsyä Google Play -kauppaan. 

Matkapuhelimen käyttäjillä on myös ilmainen viikon mittainen kokeilu. Se on sidottu tietysti Google Pay -palveluun, joten sinun on oltava valppaana peruuttaaksesi, jos et halua jatkaa tilaustasi. Se on silti hieno tarjous matkapuhelinkäyttäjille ja antaa sinulle makua siitä, kuinka ExpressVPN toimii ilman, että rahaa lasketaan. 

Nopeus

ExpressVPN on nopein testattu VPN, paitsi kotiseudulla, myös ulkomailla, ottaen huomioon nopeustestaustiedot. Alla olevasta taulukosta näet luvut, jotka olemme keränneet tämän tarkastelun aikana, sekä testausprosessimme hiukan alaspäin.  

Sijaintiping
neitiladata
mbpsupload
mbpsAverage12915415.76
suojaamaton8458,522.81
Chicago18125,2714.96
NewJersey (fiksu sijainti)42195,4518.57
Alankomaat137181,2817.6
Etelä-Afrikka276127,088,06
Japani174140,919.62

Latausnopeuksia tarkasteltaessa emme koskaan pudonnut alle 125Mbps: n, mikä ei saisi olla niin yllättävää suojaamattomalla 458Mbps-nopeudella. Näyttää siltä, ​​että se on vaikea pudotus, ja on, vaikka olemme huomanneet, että ensimmäisen yhteyden muodostuksessa on suuri alustava pudotus, jonka ExpressVPN jakaa muun muassa NordVPN: n ja CyberGhostin kanssa. 

Todellinen testi on, miten VPN käsittelee nopeuksia eri paikoissa, ja tällä edessä ExpressVPN on voittaja. Ensimmäisen pudotuksen jälkeen pysyimme samalla nopeusalueella riippumatta siitä, mihin tunnelimme maailmaan. Latenssi pysyi myös alhaisena kaikissa paikoissa paitsi Etelä-Afrikassa, minkä vuoksi ExpressVPN kuuluu pelaamisen parhaiden VPN-verkkojen joukkoon. 

Kun tulemme hetkessä, annamme ExpressVPN: n valita tietyn sijainnin. Meille määritetään vain maa normaalin käytön skenaarion jäljittämiseksi. Ainoa poikkeus tähän oli Chicago, jonka valitsimme sen perusteella, että se oli lähinnä testauspaikkaamme. 

Mielenkiintoista, että New Jerseyn “älykkäällä paikalla” oli paljon parempi lataus- ja lähetysteho, vaikka lähempi palvelin voitti silti latenssin suhteen. 

Kuinka suoritimme ExpressVPN-nopeustestejämme

Jotta kaikki olisi oikeudenmukaista, testasimme ExpressVPN: n nopeuksia käyttämällä OpenVPN UDP: tä langallisessa yhteydessä. Ennen numeroidemme ottamista testaamme yhteytemme suojaamatonta nopeutta määrittääksesi suhteellisen suorituskyvyn laskun, kun yhteys VPN-palveluun. Vaikka Internet-yhteys saattaa olla nopeampi tai hitaampi, nopeuden pitäisi olla suunnilleen sama. 

Numeromme eivät kuitenkaan ole lakia. Kun käsittelemme seuraavaa osaa, ExpressVPN tukee laajaa valikoimaa protokollia, joista jokainen vaikuttaa suorituskykyyn ja tietoturvaan jollain tavalla. 

OpenVPN on standardi melkein jokaiselle VPN-palvelulle, ja sitä käytetään vertailemaan palveluntarjoajia yleisesti, joten testimme. Sinun pitäisi kuitenkin nähdä suurempia lukumääriä sellaisissa protokollissa kuin IKEv2 ja L2TP, jos päätät käyttää niitä. 

Sijaintien suhteen valitsimme maan, mutta ei tiettyä VPN-palvelinta, antamalla ExpressVPN: lle valita työn parhaan palvelimen. Ainoa poikkeus tähän on Chicagon sijainti, johon keräsimme numeroita vertaillaksesi “älykästä sijaintia” New Jerseyssä.

turvallisuus

98% – Erinomainen

ExpressVPN: n suojaus on suunnilleen yhtä varastossa kuin se tulee. Yhteytesi muodostetaan yleensä käyttämällä OpenVPN: tä UDP: n kanssa siirtoprotokollana, joka yhdistetään AES-256-salaukseen (lue lisää salauksen kuvaus). Saatavilla on myös muita protokollia, vaikka OpenVPN on yleensä paras vaihtoehto. 

Muita vaihtoehtoja ovat IKEv2, joka sopii erinomaisesti mobiiliyhteyksiin, ja L2TP / IPSec, joka on hyvä valinta matalan riskin tilanteisiin. PPTP on myös saatavana, vaikka emme suosittele sen käyttöä (lue VPN-protokollan erittelymme saadaksesi selville miksi). Viimeiseksi on olemassa OpenVPN TCP: llä, johon palaamme minuutin sisällä takaisin.

ExpressVPN voi olla varastossa, mutta se ei tarkoita, että se olisi epävarma. OpenVPN ja AES-256 ovat turvallisen yhteyden salaisuus, ja juuri se ExpressVPN roikkuu laatikosta. Silti olisimme halunneet nähdä jonkinlaista kapseloitua OpenVPN-protokollaa, kuten sellaista, jota VyprVPN tarjoaa (lue VyprVPN-arvostelu). 

Silti ei voida kiistää, että ExpressVPN on suojattu VPN. Sovelluksesta löydät nopeita linkkejä DNS-, IP- ja WebRTC-linkkitesteihin sekä IPv6-vuotosuojauksen. Testasimme ExpressVPN: n työkaluilla, samoin kuin omillamme, emme löytäneet mitään IP-, WebRTC- tai DNS-vuotoja. 

Torrentin kanssa ExpressVPN

Voit helposti torrent ExpressVPN: llä, vaikka meidän tulisi muistuttaa, että tekijänoikeuksilla suojatun sisällön torrenting on laiton useimmissa maissa. Silti, jos haluat purjehtia digitaalisilla merillä, ExpressVPN pitää sinut suojattuna. Itse asiassa se sijoittui lähellä parhaan torrentiopasmme VPN: n huippua. 

Vaikka vertaisverkkopalvelimien puuttuminen vaimentaa kokemusta, ExpressVPN: n korkea tietoturva ja tinkimätön nopeus tekevät siitä ihanteellisen valinnan torrent-tiedostojen nopeaa ja turvallista lataamista varten. 

Jos pidät elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistosta esimerkiksi kyseenalaisilta verkkosivustoilta, myös ExpressVPN on siellä hyvä valinta (lue Kodi-opas, jos tämä kuulostaa sinun juttustasi). 

ExpressVPN-turvallisuus Kiinassa ja muissa korkean riskin maissa

Yksi tärkeimmistä syistä VPN: n käyttämiseen on sensuurien ohittaminen Kiinan kaltaisissa korkean riskin maissa. Vaikka Internet-sensuuri on muodoltaan tai toisessa muodossa ongelma useimmissa maailman maissa, jotkut ovat huonompia kuin toiset: Kiinan, Venäjän, Egyptin ja Iranin kaltaiset maat ovat erityisen ilkeitä rikoksentekijöitä.. 

Onneksi ExpressVPN on yksi parhaimmista Kiinan VPN-verkkoistamme, joka pystyy ohittamaan kaiken sen sensuurin. Tähän on kaksi syytä, joista ensimmäinen on OpenVPN TCP: n kanssa. OpenVPN näkyy normaalina Internet-yhteytenä, mutta jos sensori tallentaa signaalin, kun käytät UDP: tä, he voivat seurata sitä tietämättäsi. 

Toisaalta TCP: ssä on paketin vahvistus. Se on hitaampaa, mutta tiedät, kulkevatko paketisi sinne, johon aiot. Jos sensori tarttuisi paketteihisi, se ei saavuttaisi määränpäätä, etkä saisi vahvistusta takaisin. Tämä tarkoittaa, että yhteys on suojattu. 

On myös muita tekijöitä, jotka tekevät ExpressVPN: stä vankan valinnan korkean riskin tilanteissa, kuten sen katkaisukytkin, DNS-asetukset ja IPv6-vuotosuojaus. Meille täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus on kuitenkin tärkein turvaominaisuus korkean riskin tilanteissa. Lyhyesti sanottuna PFS suojaa verkon snooperia käyttämästä yhtä salausavainta kaiken historiallisen liikenteen salaamiseen. 

ExpressVPN luo uuden avaimen joka kerta, kun muodostat yhteyden, tai jos olet yhteydessä pitkään, 60 minuutin välein. Vaikka joku, joka sieppasi yhteytesi, pystyisi murtamaan sen, enimmäkseen he voisivat nähdä tunnin historian.

Mitä tulee VPN-lohkoihin – joista Kiina on pahamaineinen – ExpressVPN: n avulla on vähän tekemistä niiden estämiseksi. ExpressVPN: llä on kuitenkin pitkä historia ratkaista lohkoja niiden tullessa esiin. 

yksityisyys

100% – Erinomainen

ExpressVPN: llä on ei-lokitietosuojakäytäntö. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että se ei tiedä mitään sinusta, selaushistoriastasi tai VPN-yhteydestäsi. Jotakin peruskokoelmaa tapahtuu, mutta ExpressVPN on siitä täysin selkeä tietosuojakäytännössään, sen sijaan että se vain valehtelisi saavuttaakseen “ei lokit” -vaatimuksen (katsot itseäsi, IPVanish).

Aloitetaan siitä, mitä ei ole kerätty. ExpressVPN ei tiedä mitään sen palvelimiin muodostavista IP-osoitteista eikä käyttäjien lähettämistä DNS-kyselyistä. Lyhyesti sanottuna ExpressVPN saattaa tietää, että käyttäjä on yhteydessä johonkin palvelimiinsa, mutta sillä ei ole tietoa siitä, kuka kyseinen käyttäjä on, mihin palvelimeen he ovat yhteydessä tai mitä he tekevät yhteyden aikana. 

Kuten edellä mainittiin, ExpressVPN toteuttaa myös täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden, mikä tarkoittaa, että selaustiedot päivitetään joka tunti. Vaikka ExpressVPN kirjaaisi selaustietosi, se pystyisi näkemään kyseisistä tiedoista vain tunnin. Myös selaustietojen keräämisen todennäköisyys on hyvin pieni, kun otetaan huomioon ExpressVPN perustuu Brittiläisiin Neitsytsaarten. 

Ison-Britannian Neitsytsaaret ovat eräitä maailman parhaimmista tietosuojalakeista, joissa ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Lisäksi Ison-Britannian Neitsytsaarten normaalit tuomioistuimet eivät voi pakottaa yrityksiä tuottamaan levyjä, toisin kuin Yhdysvalloissa. Ainoa tapa, jolla hallitus näkee selaustietosi, on se, että Britannian Neitsytsaarten korkeimmasta oikeudesta tulee määräys, ja jopa silloin ExpressVPN on mitään luovutettavaa. 

Nyt mitä ExpressVPN kerää. Kun yhteys palveluun on muodostettu, ExpressVPN näkee sovellusversion, jos yhteys on onnistunut vai ei, ja siirretyn tiedon määrän. Yhteyden muodostusaikaa, alkuperäistä IP-osoitetta, kohde-IP-osoitetta ja käyttäjän selaushistoriaa ei kuitenkaan kirjata tai seurata. 

Kuinka turvallisia tietosi ovat ExpressVPN: llä?

Lyhyesti sanottuna tietosi ovat turvassa ExpressVPN: n kanssa. Pelkästään tietosuojakäytännössä ilmoitetaan selkeästi henkilökohtaiset tiedot, jotka voivat tunnistaa, että ExpressVPN ei valvo tai tallenna sinua. Lisäksi sijainti Britannian Neitsytsaaret tarjoaa suojaa ulkomaisia ​​tuomioistuimia ja lakeja vastaan.

Mitä kerätään, ExpressVPN pitää hyvin vähän kirjaa, vain tarpeeksi auttamaan siinä tapauksessa, että sovelluksesi versiossa ilmenee ongelmia. Tätä nimettömiä kokonaistietoja käytetään vain diagnostiikkaan, ei myyntiin. Voit jopa poistaa kyseisen kokoelman käytöstä ExpressVPN: n asetuksissa.

Suoratoiston suorituskyky

100% – Erinomainen

ExpressVPN on suoratoistohirviö. Vaikka sillä ei ole suoratoistokohtaisia ​​palvelimia, kuten CyberGhost tarjoaa, useimmat palvelinpaikat murtuvat Netflixiin, Huluun, Amazon Prime Videoen ja BBC iPlayeriin. Annoimme ExpressVPN: lle myös spinin Kodin kanssa ja kokeiltuaan sitä kruunattiin se Kodin parhaaksi VPN: ksi. 

Hulu ja Amazon Prime Video olivat testauksemme perusteella hieman herkullisia, mikä ei saisi olla yllätyksenä (nämä palvelut ovat yleensä VPN-verkkojen kovia, kuten näet parhaimmasta Hulun VPN: stä ja parhaasta Prime Video -oppaiden VPN: stä). ExpressVPN murtautui myös Disney +: iin, BBC iPlayeriin ja CBS All Accessiin. 

ExpressVPN: n käyttö Netflixin kanssa

ExpressVPN tulee todella omakseen Netflixin kanssa. Testasimme 10 palvelinpaikkaa, ja vain kaksi palautti välityspalvelimen virheen. ExpressVPN on johdonmukaisesti voittanut kilpailun parhaassa Netflix-VPN-oppaassa, ja testimme tässä ExpressVPN-katsauksessa vain vahvistavat sen. Jos etsit Netflix VPN -sovellusta, se ei ole paljon parempi kuin ExpressVPN. 

MediaStreamer

ExpressVPN on etusijalla parhaassa suoratoisto-oppaassa olevassa VPN-verkossa, ja se ei ole vain siksi, että sillä pääsee helposti eri ympäristöihin. Jos yhteys on suhteellisen turvallinen tai sinulla on laite, joka normaalisti ei tue VPN: tä, voit käyttää MediaStreameria. Tämä työkalu lisää VPN: n maantieteelliset väärentämisen edut ilman salausta. 

Se on vähän kuin välityspalvelin, koska se ei tarjoa ylimääräistä salausta yhteydellesi (lue lisää VPN vs proxy vs Tor -oppaasta). Vaikka tämä tarkoittaa, että yhteytesi ei ole niin turvallinen, se tarkoittaa myös, että se on paljon nopeampi. MediaStreamer -sovelluksella voit tunkeutua mihin tahansa streaming-alustaan ​​missä tahansa paikassa missä tahansa laitteessa. 

Palvelimen sijainnit

95% – Erinomainen

ExpressVPN ei ole NordVPN palvelinpaikkojen suhteen, mutta se voittaa melkein kaikki muut VPN: t. Yli 3000 palvelinta kattaa 160 VPN-palvelimen sijainnin 94 maassa. Riippumatta siitä, oletko New Yorkissa tai Keniassa, VPN-palvelin on lähelläsi. 

Lisäksi kaikki palvelinpaikat tukevat OpenVPN: ää vähintään UDP: llä, vaikka monet tukevat kaikkia ExpressVPN-protokollia. 

On paljon VPN-palveluita ja paljon palvelimia. ExpressVPN: n leviäminen on mikä vaikuttavin. Se kattaa maailman mediakeskukset, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia ja lähes kaikki Euroopan maat. Toisin kuin muut VPN: t, ExpressVPN on kuitenkin läsnä myös Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

expressvpn-server-paikoista

Kaikissa näissä sijainneissa ei ole paljaan metallin palvelimia, tosiasia, että ExpressVPN on erittäin etukäteen tekemässä. Etäisempiä paikkoja – kuten Monaco, Mansaari ja Sri Lanka – saadaan virtuaalipalvelimien kautta, joista suurin osa kulkee Alankomaiden kautta. Samalla tavoin HideMyAss VPN saavuttaa massiivisen palvelinverkonsa. 

Asiakaspalvelu

95% – Erinomainen

Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä ExpressVPN: ään live-chatin tai sähköpostin välityksellä, vaikka suosimmekin entistä. Koko arvosteluomme aikana tavoittelimme live-chatia kourallinen kertaa, ja saimme vastauksen nopeasti joka kerta. Ne eivät olleet teknisimpiä vastauksia, mutta pintatason kysymyksiin live chat tekee tempun. 

expressvpn-live-chat

Sähköposti on lähellä raskasta nostoa, vaikka joudut odottamaan muutama tunti ennen kuin kuulet takaisin. Vaikka tämä on paljon nopeampaa kuin useimmissa muissa VPN-verkoissa, livekeskustelu on silti paras vaihtoehto useimpiin kysymyksiin. Silti, jos haluat puhua tukihenkilön kanssa syvemmälle, sähköposti on vaihtoehto. 

Yhteysvaihtoehdot ovat hienoja, mutta pidämme itseapuresursseista paljon enemmän. Tukiresurssit jaetaan kahteen luokkaan: vianetsintäartikkelit ja -ohjeet. ExpressVPN koskettaa melkein kaikkia aiheita, Kindle Fire -laitteen asennusohjeista tiettyjen virhekoodien artikkeleiden vianetsintään. 

expressvpn-tietämyskanta

Alueen asennusoppaat ovat kaikkein vaikuttavimpia. Vaikka ExpressVPN: llä ei ole erillistä sovellusta alustalle, johon haluat asentaa sen, sillä on todennäköisesti asennusopas. Sisältää selaimen laajennuksen, ei-perinteiset Linux-asennukset ja jopa BlackBerry-oppaat. 

Olemme nähneet runsaasti VPN-verkkoja, joilla on kunnollinen suora tuki, ja vaikka ExpressVPN on hiukan nopeampi ja hieman perusteellisempi, suora tuki ei ole liigaa parempi kuin kilpailu. Omaapuresurssit kuitenkin asettivat ExpressVPN: n erillään pakkauksesta.

Tuomio

Olemme testanneet jatkuvasti ExpressVPN-rajoituksia, ja jokaisen arvioinnin jälkeen päädymme samaan johtopäätökseen: se on yksinkertaisesti paras VPN-vaihtoehto. 

Kilpailijat, kuten NordVPN ja CyberGhost, pääsevät erittäin lähelle nopeutta, turvallisuutta ja käytettävyyttä, ja he jopa voittavat ExpressVPN: n ominaisuuksissa. ExpressVPN on kuitenkin edelleen nopein, ja vaikka kilpailu on saavuttanut pitkän ajettavuuden käytettävyyden kannalta, se on silti helpoin käyttää. 

Olemme kuitenkin lauloineet sen kiitosta tarpeeksi. Suosittelemme antamaan kuvan ExpressVPN: lle joko ilmaisella matkaviestinnällä tai 30 päivän rahat takaisin -takuulla nähdäksesi, miten pidät siitä. Muista ilmoittaa meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit. 

ExpressVPN FAQ

 • Onko ExpressVPN: n käyttö turvallista??

  Kyllä, ExpressVPN: n käyttö on turvallista. Tämä VPN käyttää OpenVPN: ää AES-256-salauksella, mikä tekee yhteydestäsi käytännössä mahdotonta murtaa. Lisäksi ExpressVPN toteuttaa tietosuojakäytännön, joka ei kirjaudu sisään, ja täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden, joten sinä vain tiedät selaustottosi.

 • Kuinka paljon ExpressVPN maksaa?

  ExpressVPN maksaa 12,95 dollaria kuukaudessa, mutta voit säästää tilaamalla pidemmän ajan. Esimerkiksi vuosisuunnitelma maksaa 99,95 dollaria. Valitsemastasi kestosta riippumatta kaikissa ExpressVPN: n suunnitelmissa on viisi samanaikaista yhteydenottoa ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

 • Kuinka peruutat ExpressVPN?

  Voit peruuttaa ExpressVPN: n siirtymällä kotisivun ”tiliini” ja napsauttamalla ”tilausasetukset”. Sieltä voit kytkeä automaattisen uusimisen pois päältä, joten sinua ei veloiteta seuraavalta toimikaudelta. Jos käytät VPN: n hyvityskäytäntöä, sinun on otettava yhteys tukeen live-chatin kautta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map