CyberGhost-arvostelu – päivitetty 2020

CyberGhost arvostelu

CyberGhost on ollut yksi suosituimmista VPN-verkkoistamme muutaman vuoden ajan, ja CyberGhost-katsauksen viimeisimmän päivityksen jälkeen emme näe mitään syytä siirtää sitä pois luettelosta. Se on aika nopea, joutuu Netflixiin ja on suorastaan ​​halpaa käynnistää. Lue kaikki yksityiskohdat täältä.


CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

CyberGhost VPN on suosikki täällä Cloudwards.net-sivustossa. Tarjoamme palvelun, joka on parhaan VPN-oppaamme arvoinen ja edulliseen hintaan. Vaikka VPN puuttuu joillakin alueilla, CyberGhost voi silti torjua parhaita niistä ja tulla esiin sietämättä. Tässä päivitetyssä CyberGhost-katsauksessa tarkastelemme palvelua vielä kerran nähdäksemme, onko se edelleen par-arvoinen. 

Tilasimme inkognito-tilin, jotta voimme arvioida sen ominaisuuksia, hinnoittelua, turvallisuutta, yksityisyyttä, nopeutta ja muuta. Tilin luomisesta yhteyden muodostamiseen suoritimme CyberGhost-sovelluksen wringerin läpi nähdäksesi, onko se oikea VPN sinulle. 

Useimmille ihmisille vastaus on kyllä. Vaikka joitain pieniä ongelmia on, CyberGhost saattaa häpeään useimmat muut VPN-palveluntarjoajat. Sinun ei myöskään tarvitse ottaa sananamme siihen onneksi. CyberGhost tarjoaa yhden päivän ilmaisen kokeilujakson ja 45 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla palvelua itse.

CyberGhost Video Review

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja CyberGhostille

ominaisuudet

CyberGhost on täytetty ääriin ominaisuuksilla. Vaikka VPN-palvelusta puuttuu joitain NordVPN: n ja Surfsharkin kanssa havaittuja herkkuja, luettelo on silti vaikuttava (lue Surfshark-arvostelu). CyberGhost sisältää ominaisuuden melkein kaikkeen VPN-kokemuksen automatisoinnista torrentin suojaamiseen.  

CyberGhost sisältää välttämättömyydestä alkaen tappikytkimen, joka estää Internet-yhteytesi automaattisesti, jos VPN epäonnistuu. Valitettavasti tappikytkin on universaali koko yhteydellesi. Et voi asettaa tappauskytkintä tietyille sovelluksille, kuten voit tehdä Astrillilla (lue Astrill-arvostelu). 

Muita suojausominaisuuksia ovat DNS-vuodonsuojaus – enemmän kuin alla olevassa ”turvallisuus” -osiossa – ja pakotettu IPv4. On myös asetus, jonka avulla CyberGhost voi valita portin käytettäessä OpenVPN: tä. Tämä asetus on erityisen hyödyllinen hotellien ja lentokenttien WiFi-yhteyksissä, minkä vuoksi CyberGhost kuuluu parhaiden VPN-pisteiden joukkoon matkailijoille.

cyberghost-ominaisuudet

CyberGhost VPN sisältää myös eräänlaisen jaetun tunneloinnin muodon, tosin ei samalla tavalla kuin PureVPN (lue PureVPN-arvostelu). Jaettu tunnelointi on keskittynyt yksinomaan selaimeesi, joten voit valita, mitkä sivustot käyttävät VPN-tunnelia ja mitkä eivät. Olisimme halunneet nähdä jaetun tunneloinnin myös sovelluksille. 

Sovellusten käyttötapa on paljon laajempi. Voit esimerkiksi ajaa torrent-asiakasasi VPN: n kautta jättämättä online-varmuuskopiollesi muutoksia. Selainten käyttötapa on paljon rajoitetumpi. Voisit suojata yhteytesi yhteen verkkosivustoon ja jättää toisen suojamatta, mutta sillä ei ole läheskään yhtä paljon käytännöllisiä käyttökohteita kuin sovellusjakoisella tunneloinnilla. 

Torrentti- ja streaming-palvelimet

CyberGhost on aina jakanut palvelinsa tarkoituksensa perusteella, ja viimeisin toisto ei eroa. Sovelluksessa voit selata kaikkia palvelimia tai selata palvelimia erityisesti suoratoistoa tai torrentia varten. Vaikka voit käyttää näitä sijainteja yleiseen selaamiseen, ne on rakennettu näitä tarkoituksia ajatellen. 

cyberghost-torrenting-palvelimet

Emme tiedä mitä CyberGhost on tekeillä kulissien takana joidenkin palvelimien merkitsemiseksi ”torrentiksi” tai “suoratoistoksi”. Jälkimmäinen luokka näyttää tietyn suoratoistopalvelun, johon palvelin on optimoitu. Kieroisilla paikoilla ei kuitenkaan näytä olevan eroa normaaleista, ainakin sovelluksessa. 

Vaikka meillä ei ole mieltä siitä, että jotkut sijainnit ovat segmentoituja, CyberGhost olisi voinut tehdä enemmän tämän järjestelmän avulla. Esimerkiksi NordVPN: ssä on Tupla-VPN- ja VPN-yli-Tor-palvelimet saatavana maksimaaliseksi torrent-suojaukseksi (lue NordVPN-arvostelu). Se on jotain, jonka olisimme halunneet nähdä CyberGhostista. 

Uudet ominaisuudet CyberGhost 7: ssä

Kun alamme “käyttäjäystävällisyys” -osiossa, CyberGhost on tehnyt paljon muutoksia versiosta 6. Täysin uudistetun käyttöliittymän lisäksi uuteen sovellukseen on koottu kourallinen lisäominaisuuksia, jotka pitävät selaimesi ilman mainoksia ja auttaa online-yksityisyydessä VPN: n käytön ulkopuolella.

Yhteysominaisuudet-välilehdessä sinulla on mahdollisuus pakottaa HTTPS selaimeesi, estää verkkoseurantalaitteita, estää haitallisia verkkosivustoja, pakata verkkosivustojen tietoja ja estää verkkomainoksia. Nämä ominaisuudet toimivat pääosin hyvin. Olemme erityisen tyytyväisiä “tietojen pakkaamiseen” ja “HTTPS kaikkialle” -ominaisuuksiin. 

cyberghost-liitäntä-asetukset

Jotkut ovat kuitenkin muiden ohjelmistojen pienempiä versioita. Esimerkiksi CyberGhost voi estää haitallisia verkkosivustoja, mutta se ei suojaa sinua haitallisilta latauksilta tai selainpohjaisilta hyökkäyksiltä luotettavien URL-osoitteiden kautta. Se on mukava ominaisuus, mutta omistautunut, turvallinen virustentorjunta tekee paljon paremman työn. 

Älykkäät säännöt

Yhteysominaisuuksien lisäksi CyberGhost 7 sisältää myös luettelon “älykkäistä säännöistä”, jotka voit määrittää sovelluksessa. Pohjimmiltaan nämä säännöt antavat sinun automatisoida VPN: n eri näkökohtia yhteyden muodostamisen ulkopuolella, kun tietokone käynnistyy (vaikka sekin sisältyy). 

Käynnistysasetusten avulla voit valita, käynnistetäänkö CyberGhost tietokoneesi käynnistyessä, mihin sijaintiin sen pitäisi olla yhteydessä ja haluatko sovelluksen käynnistyvän yhteyden muodostamisen jälkeen. Se on verrannollinen kurssille useimpien VPN: ien kanssa, mutta CyberGhost menee askeleen pidemmälle. Voit päivittää myös WiFi-verkon ja tiettyjen sovellusten perusteella. 

cyberghost-smart-säännöt

Voit esimerkiksi kehottaa CyberGhostia muodostamaan yhteyden automaattisesti, kun käytät langatonta verkkoa, jota se ei tunnista, tai kun käynnistät Chromen (lue Google Chromen arvostelu). Nämä automaatioasetukset eivät muuta perusteellisesti sitä, miten CyberGhost toimii VPN: nä, vaikka ne auttavat helppokäyttöisyydessäkin pitkälle. 

CyberGhost-ominaisuuksien yleiskatsaus

CyberGhost-logowww.cyberghostvpn.com

Alkaa 275 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
7

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla
1 päivä

Palautusaika
45 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
6100+

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset
Chrome, Firefox

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, IKEv2

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

CyberGhost on yksi halvimmista VPN-verkkoista, mutta vain jos tilaat pitkään. Kuukausittainen korko on epämääräinen. Vaikka CyberGhost ei ole niin kallis kuin Astrill tai Hide.me, kuukausittainen hinta on jopa korkeampi kuin ExpressVPN (lue Hide.me-arvostelu). Jos haluat tilata CyberGhostin, sitä pidempi, sitä parempi.  

13 dollaria kuukaudessa, CyberGhost on sen arvoinen, mutta hinta ei ole ihanteellinen. Onneksi voit säästää paljon ostamalla muutama vuosi etukäteen. Hinta laskee vähitellen, kun kesto kasvaa. Yksi vuosi on alle puolet normaalin kuukausitilauksen hinnasta. Jos menet kolme vuotta, kuukausittainen hinta putoaa alle 3 dollariin kuukaudessa.

Valitsemastasi kestosta riippumatta voit pitää jopa seitsemän laitetta suojattuna. Seitsemän on kuitenkin maksimimäärä laitteistasi tililläsi riippumatta siitä, käytätkö niitä kaikkia aktiivisesti vai et. 

Vaikka kaikissa VPN: issä on samanaikainen yhteysrajoitus, voit yleensä ladata sovelluksen niin monelle laitteelle kuin haluat. Ottaen huomioon sen, että olisimme toivoneet tapaa lisätä tilillesi lisälaitteita, jos tarvitset niitä, kuten TorGuard tarjoaa (tosin, kuten TorGuard-arvosteluamme voi nähdä, palvelulla on omat ongelmansa). 

Ainoat CyberGhost-lisäosatarjoukset ovat omistettu IP, jonka voit ostaa New Yorkiin, Chicagoon, Lontooseen, Pariisiin, Frankfurtiin tai Montrealiin. 5 dollarilla kuukaudessa, se ei kuitenkaan ole paras tarjous. 

Maksun osalta CyberGhost hyväksyy luottokortit, PayPalin ja bitcoinit. Vaikka nämä ovat VPN: n vakiovaihtoehtoja, haluaisimme joitain alueellisia maksutapoja ja etenkin käteisvaihtoehtoja (lue Mullvad-arvostelu meidän VPN: stä, joka hyväksyy käteisvaroja). Silti CyberGhost tarjoaa nimettömän maksun bitcoinilla, joten emme voi valittaa liikaa. 

Onko CyberGhostilla ilmainen kokeiluversio?

Jos olet aidalla, CyberGhost tarjoaa ilmaisen kokeiluversion – sekä runsas rahat takaisin -takuun – joten voit kokeilla sitä itse. Ilmainen kokeilu on erittäin rajallista, joten voit käyttää työpöytäsovellusta yhden päivän tai mobiilisovelluksen viikon ajan. Luottokorttia ei tarvitse kuitenkaan tallentaa, joten kokeilu on riskitöntä.

Suosittelemme kuitenkin ostamaan CyberGhostin testaamaan sitä, koska VPN: llä on erinomainen hyvityskäytäntö. Jos ostat vuoden tai enemmän, sinulla on täydet 45 päivää aikaa muuttaa mieltäsi, mikä on enemmän kuin mitä saat lähes kaikista muista VPN: istä. 

Kuukausitilauksessa on kuitenkin iso varoitus. Jos ostat kuukaudessa, sinulla on vain kaksi viikkoa muuttaaksesi mieltäsi. Kun otetaan huomioon, että kolme sen neljästä suunnitelmasta tarjoaa 45 päivän palautuksia, tämä politiikka on vain hämmentävä. Vaikka arvostamme pitkäaikaisten liittymien lisäaikaa, suosisimme paljon tasaista kuukauden mittaista hyvityskäytäntöä kaikille kestoille.

Käyttäjäystävällisyys

CyberGhost tulee omakseen, kun alat käyttää sitä. Se ei ole yhtä virtaviivainen kuin ExpressVPN tai niin tiheä kuin asetukset kuin AirVPN, vaan löytää keskitieteen käytettävyyden ja toiminnallisuuden välillä. Kaikista muutoksista CyberGhost-versioon 6: ksi 7: ään on tärkein uudistettu käyttöliittymä. 

Aloitetaan kuitenkin ilmoittautumisella. Tilauksen ostamisesta ei ole kysyttävää. CyberGhost näyttää jatkuvan jonkinlaista sopimusta, painikkeilla räjäyttämällä alennus useissa kohdissa sivuston alueella. Kun olet kirjoittanut joitain perustietoja ja maksutapasi, sinut ohjataan verkon hallintapaneeliin. 

cyberghost-web-kojelauta

Useimmissa tapauksissa on turvallista sivuuttaa nämä verkkoportaalit, mutta sinun kannattaa kiinnittää huomiota CyberGhostin sivustoihin. Kuten yllä olevassa “hinnoittelu” -osiossa mainittiin, laite on rekisteröitävä tilillesi käyttääksesi sitä. Verkon kojetaulu on siinä missä tapahtuu. 

Verkon kojetaulu toimii myös keskittimenä kaikille CyberGhostin asentajille. Sen lisäksi, että tarjolla on muutama asetus, kuten mitä DNS-palvelimia haluat käyttää. 

Kuinka käyttää CyberGhostia

Kun olet rekisteröinyt laitteen ja ladannut sovelluksen, voit muodostaa yhteyden heti. CyberGhost Windows -asiakas käynnistyy tarjotimessa, ja se pysyy siellä, jos haluat. Toisin kuin PIA, voit kuitenkin irrottaa sovelluksen lokerosta vetämällä sen toiseen näytön osaan (lue PIA-arvostelu).

cyberghost-tray-sovellus

Tämä näkymä on hyvin samanlainen kuin ExpressVPN: n, yksinkertaisesti näyttämällä palvelin, johon olet yhteydessä, ja suuri “päällä” -kytkin. Sen lisäksi, että sinulla on joitain perusasetuksia ja suosikki palvelimia, kaikki mitä voit tehdä lokerosovelluksella. CyberGhost tulee omakseen, kun laajennat sitä, minkä voit tehdä napsauttamalla palvelimen vieressä olevaa keltaista nuolta. 

cyberghost-laajeni-näkymä

Laajennettuaan voit tarkastella kaikkia CyberGhost-verkon palvelimia, selata suoratoisto- ja torrenttipalvelimia, määrittää asetuksia ja ottaa yhteysominaisuudet käyttöön. CyberGhost näyttää jopa kunkin palvelimen kuormituksen ja etäisyyden sijaintiisi nähden, joten on helppo valita paras puolestasi. 

Jos et halua valita, voit aina kaksoisnapsauttaa maata, johon haluat muodostaa yhteyden, ja CyberGhost tekee raskaan nostamisen. Toisin kuin joissakin muissa VPN-palveluntarjoajissa, voit helposti vaihtaa sijaintien välillä tarvitsematta myöskään katkaista yhteyttä (lue VPNArea-arvostelu meidän palvelusta, jota ei voi tehdä). 

Kaikista testaamistamme VPN-palveluista on muutama yhtä helppokäyttöinen kuin CyberGhost. Vaikka CyberGhost ei ole yhtä virtaviivainen kuin ExpressVPN, se yhdistää täydet toiminnallisuudet ja saavutettavuuden yhdeksi sovellukseksi, mikä on vaikuttava. 

Nopeus

CyberGhost on nopea VPN, ansaitsee jopa nyökkäyksen nopeimpaan VPN-oppaaseemme. Se ei kuitenkaan ole nopea samalla tavalla kuin esimerkiksi ExpressVPN (lue ExpressVPN-arvostelu). Vaikka ExpressVPN voi pysyä nopeana riippumatta siitä, missä tunnelit tai mitä protokollaa käytät, CyberGhostilla on joitain erityisiä vaatimuksia. 

Sijaintiping
neitiladata
mbpsupload
mbpsAverage9557.8116.51
suojaamaton846020.54
Chicago (paras sijainti)1569,4320.47
New York4285.0418.68
Alankomaat11232.214.68
Sveitsi12625.0314.38
Japani18077.3314.35

Tutkitaan, kuinka saada parhaan suorituskyvyn CyberGhostista aikaan minuutissa. Tarkastellaan nyt joitain numeroita. Suojaamattomalla 460Mbps: n latausnopeudella emme koskaan saavuttaneet yli 100Mbps: n CyberGhostin kanssa OpenVPN: ää käytettäessä. Tämä on merkittävä lasku, vaikka olemme havainneet, että nopeammilla yhteyksillä on yleensä enemmän tappioita verrattuna hitaampiin. 

Kun valitsimme vertailtavia sijainteja, meillä oli mahdollisuus valita palvelimet itse, mutta annimme CyberGhostin valita tietyn palvelimen jokaiselle paikalle. Ainoa poikkeus oli sijainti New Yorkissa, ja se osoittaa. Valitsimme manuaalisesti palvelimen New Yorkissa verrataksesi sitä Chicagon sijaintiin, jota CyberGhost suositteli portista. 

Vaikuttaa siltä, ​​että CyberGhost suosii latenssia yli kuormituksen. Kun valitsimme sijaintimme New Yorkissa, suodatimme palvelimet kuormituksen mukaan valitsemalla pienimmän. 

Ei ole yllättävää, että siitä sijainnista tuli parhaiten esiintyvä, huolimatta siitä, että sen latenssi oli suurempi kuin CyberGhostin suosittelema sijainti. Se on kuitenkin suhteellinen muutos. Viive oli hyvä eri paikoissa, minkä vuoksi CyberGhost teki parhaan VPN-peliopassa. 

Voimme kerätä, että on parasta valita tietty CyberGhost-palvelin sen sijaan, että annat sovelluksen valita. Tällä tavalla voit saada palvelusta parhaan mahdollisen suorituskyvyn käyttäessäsi OpenVPN: tä. Jos kuitenkin käytät IKEv2: ta hyvin, CyberGhost on melko nopea kaikkialla. 

Kuinka suoritimme CyberGhost-nopeustestejämme

Kuten kaikissa VPN-arvosteluissamme, suoritimme nopeustestejämme käyttämällä OpenVPN: tä ja UDP: tä kuljetusprotokollana. Vaikka OpenVPN ei ole aina nopein valinta, se on universaali melkein kaikissa VPN-verkoissa, joten vertaamme palveluntarjoajia. Kuten näimme CyberGhostin kanssa, protokollalla on kaikki ero. 

Omaan vertailuomme varten suoritimme myös joitain testejä käyttämällä protokollan automaattista valintaa -vaihtoehtoa, joka tulosten perusteella epäilemme olevan IKEv2. Nämä nopeudet olivat paljon nopeampia. Sveitsin kaltaiset sijainnit saavuttivat yli 100 Mbit / s asioiden latauspäässä. 

Jos olet matalan riskin maassa, suosittelemme nopeutta IKEv2: lle. Jos olet huolissasi turvallisuudesta, OpenVPN on silti paras veto.

Ei kuitenkaan ole niin, että OpenVPN on kaiken kaikkiaan huomattavasti hitaampi. Jotkut sijainnit olivat melko lähellä latausnopeutta ja melkein samat latenssin ja latauksen suhteen. OpenVPN on suurimmaksi osaksi turvallinen ja nopea, mutta jos sinulla on ongelmia tietyn sijainnin kanssa, siirtyminen IKEv2: lle voi auttaa. 

turvallisuus

95% – Erinomainen

CyberGhost tarjoaa parhaan VPN-tietoturvan yhdistämällä OpenVPN: n AES-256-salauksen kanssa (lue lisää salauksen kuvauksesta). VPN ei kuitenkaan tule tällä tavalla ulos laatikosta. CyberGhost käyttää oletusarvoisesti IKEv2: ta, ainakin Yhdysvalloissa, oletettavasti nopeampien nopeuksien saavuttamiseksi. Voit nähdä erot IKEv2: n ja OpenVPN: n välillä VPN-protokolla-erittelyssämme. 

cyberghost-turvallisuus-asetukset

Emme kuitenkaan voi vahvistaa, että IKEv2 on oletusasetus ympäri maailmaa. CyberGhostissa on automaattinen valinta, joka on otettu käyttöön laatikosta, mikä meille tarkoitti IKEv2: ta. On kuitenkin mahdollista, että OpenVPN on valittu protokolla korkean riskin maissa, kuten Kiinassa. Siitä huolimatta on parasta vaihtaa OpenVPN: ään manuaalisesti. 

Protokolla-asetusten ulkopuolella voit ottaa käyttöön DNS-vuodonsuojauksen ja estää IPv6-yhteydet, mutta siinä se on. Olisimme toivoneet jonkinlaista kapseloitua OpenVPN-protokollaa, kuten VyprVPN-tarjouksia, varsinkin jos muodostat yhteyden korkean riskin maassa (tutustu VyprVPN-arvosteluomme). Valitettavasti CyberGhost ei tarjoa mitään sellaista.  

Kun DNS-vuodonsuojaus oli käytössä, suoritimme sarjan vuotokokeita DNS: lle, IP: lle ja WebRTC: lle, ja CyberGhost palasi puhtaiksi kaikilla rintamilla. Valitettavasti sovelluksessa ei ole DNS-asetuksia. Voit kuitenkin määrittää, mitä DNS-palvelimia haluat käyttää web-käyttöliittymän kautta.  

Oikeudenmukaisuudessa tietoturvavalituksemme ovat nitpicks. CyberGhost on erittäin turvallinen VPN, joka pystyy enemmän kuin pitämään selaustietosi suojattuna. Aiheemme ovat läsnä, mutta ne eivät vaikuta palvelun yleiseen turvallisuuteen merkittävästi. Niin kauan kuin voit siirtyä OpenVPN: ään asetuksissa, sinulla on hienoa. 

yksityisyys

90% – Erinomainen

CyberGhostilla on erittäin perusteellinen tietosuojakäytäntö, vaikka se tekee kriittisistä yksityiskohdista selkeät yläosassa. Sen sijaan, että sanotaan vain “ei kirjaudu” -palveluun, CyberGhost kuvaa myös sitä, mitä se ei kerää huipulta. Tällä tavoin sinun ei tarvitse selata kaikkia laillisia ammattikieliä tietääksesi, että olet suojattu. Teimme kuitenkin silti ja riittävän varmasti, että CyberGhost kertoo totuuden yläreunassa. 

Lyhyesti sanottuna, CyberGhost ei tiedä mitään sinusta. Kaikki Internet-yhteytesi puolet ovat yksityisiä, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaushistoria, selauksen kesto ja kohde-IP-osoite. CyberGhostilla ei edes ole maksutietojasi kirjassa. Tätä hoidetaan yksinomaan kolmansien osapuolten maksuprosessoreilla. 

Sikäli kuin käytät VPN: ää, CyberGhostilla ei ole mitään. Jos valtion virasto koputti, he pystyvät todistamaan eniten, että olet tilannut VPN-palvelun, ja jopa tämä todiste vaatii myös maksutietojesi hankkimista kolmannen osapuolen prosessorilta.. 

Se käyttää VPN: tä. CyberGhost kerää joitain tietoja, kun kirjaudut tilille ja käytät sen sivustoa. Se sisältää osoitteesi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tietoja ei myydä eikä jaeta kenellekään muulle, eikä niitä voitu sitoa palvelun käyttöön (CyberGhostilla ei ole tällä hetkellä mitään tallennettua). Olemme kuitenkin nähneet, että VPN-verkot tulevat toimeen vähemmän henkilökohtaisilla tiedoilla. 

Pahimmassa tapauksessa joku voisi nähdä – korkeintaan – että olet tilannut CyberGhost-palvelun sähköpostiosoitteesi ja fyysisen osoitteesi kanssa. Se on paljon parempi kuin IPVanish ja puskuroitu VPN, vaikka eivät silti ole ihanteellisia. Vielä enemmän siitä huolimatta, että CyberGhost toimii Romaniassa. 

Romania on Internet-sensuurin suhteen samanlainen kuin Yhdysvallat, sillä sen puhetta, verkkovalvontaa ja torrentia rajoituksia on lievästi rajoitettu. Se ei silti kuulu mihinkään suureen tiedusteluryhmään, ja sillä on vankka tietosuojalake kirjoista, joten Romania on parempi valinta CyberGhostin sijaintiin kuin useimmat maat. 

Suoratoiston suorituskyky

95% – Erinomainen

Olemme havainneet joitain suoratoisto-ongelmia CyberGhostin kanssa, mutta emme odottamallasi tavalla. Onhan CyberGhost yksi parhaimmista streaming-VPN-verkoista. Aloitimme suoratoistopalvelimilla käyttämällä palvelinta, joka on optimoitu käytettävälle alustalle, jos se on käytettävissä.

Se kuitenkin aiheutti ongelmia. Pystyimme pääsyyn Netflixiin, Huluun, BBC iPlayeriin ja Amazon Prime Videoon, mutta yhteys epäonnistui usein ennen kuin suoravirta ladattiin (vaikka ei välityspalvelinvirheitä, onneksi).

Kun valitsin palvelintamme manuaalisesti, suoratoistokokemus oli paljon parempi, mikä osoitti, miksi CyberGhost teki sen parhaaseen Hulu- ja Amazon Prime -videopositiiviin.

Vaikka emme voi vahvistaa tätä, oletamme, että suoratoistopalvelimien kuormitus on melko suuri, koska vaihtaminen palvelimelle, jolla on vähemmän kuormaa, ratkaisi ongelmamme. Suoratoistopalvelimet toimivat testauksen perusteella. Jos sinulla on ongelmia heidän kanssaan, on todennäköisesti parasta valita palvelin manuaalisesti.

CyberGhost Netflixin kanssa

Ainoa poikkeus oli Netflix. Jopa suoratoistopalvelimen kanssa pystyimme murtautumaan alustalle helposti, joten CyberGhost oli erinomainen VPN Netflixille. Ehkä Netflixillä on hienostuneempi videopakkaus, tai ehkä se oli vain tyhmä onni. Molemmilla tavoin olemme havainneet mitään ongelmia Netflixin kanssa riippumatta siitä, valitsimmekö oman palvelimen vai käytimmekö alustalle optimoitua.

Palvelimen sijainnit

100% – Erinomainen

Siitä lähtien, kun viimeksi arvioimme CyberGhostia, palvelinverkon laajentaminen on ollut vaikeaa. Verkossa on nyt yli 6 100 palvelinta – täsmälleen 6 174 kirjoittamishetkellä – jaettuna 112 paikkaan 89 maassa. Se on enemmän kuin NordVPN: n verkko ja jopa nipistää HideMyAss-kantapäässä.

Kaikki nämä sijainnit eivät kuitenkaan ole todellisia. CyberGhost vahvistaa verkkoaan virtuaalipalvelimilla, mikä on yleistymässä VPN-verkoissa. Onneksi virtuaalipalvelimet ovat vain hyvin syrjäisissä paikoissa, kuten Bahama ja Grönlanti. Suurin osa CyberGhost-verkon palvelimista on fyysisiä.

Jos haluamassasi sijainnissa ei ole palvelinta – epätodennäköinen, mutta mahdollista -, voit pyytää uutta sijaintia CyberGhost-palvelimen tilasivulta. Myös palvelimen tilasivulla CyberGhost tarjoaa työkalun parhaan palvelimen löytämiseen sijainnillesi. Sisältää vaiheen, jossa voit määrittää, yritätkö avata tietyn streaming-alustan.

Asiakaspalvelu

90% – Erinomainen

Haluat pitää välilehteä CyberGhost-verkkoportaalissa paitsi lisätäksesi uusia laitteita, myös päästäksesi sen asiakastukialueelle. Siellä voit lähettää nopeasti viestin CyberGhost-tukitiimille ja selata suosittuja artikkeleita tietokannasta. 

cyberghost-kojelauta-tuki

Napsauttamalla “lisää artikkeleita” -painiketta, pääset ärsyttävästi usein kysyttyjen kysymysten sivulle täyden tukiportaalin sijasta, vaikka voit nopeasti siirtyä takaisin koko tietokantaan. Sieltä löydät kaiken asennusoppaista artikkeleiden vianetsintään ilmoituksiin. CyberGhostin asiakastukidokumenttien laajuus on rehellisesti sanottuna uskomaton. 

cyberghost-tietämyskanta

Vähän minuutin käyttämättömyyden jälkeen live-keskusteluhäiriö ilmestyy näytön oikeaan alakulmaan. Live-chat sopii hyvin peruskysymyksiin, kuten useimmissa live-chat-palveluissa. Onneksi CyberGhost tarjoaa myös 24/7-sähköpostitukea englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja romaniaksi. Voit tavoittaa sähköpostia sähköpostitse käyttämällä verkkohallintapaneelin yhteyslomaketta. 

Kaiken kaikkiaan CyberGhost tarjoaa mitä haluamme VPN-palvelusta asiakaspalvelun suhteen. Suorat tukivaihtoehdot toimivat, mutta itseapuresurssit ovat siinä, missä CyberGhost loistaa. Lähes jokaiselle alustalle on runsaasti yksityiskohtaisia ​​artikkeleita riippumatta siitä, käytätkö Windows-, Mac-, iOS- tai Android-asiakasohjelmaa. 

Tuomio

CyberGhost kuuluu VPN: ien eliitin tasoon, ja se pystyy kulkemaan kärjestä sellaisiin palveluihin, kuten ExpressVPN ja NordVPN. Vaikka sillä on muutamia pieniä ongelmia, niitä on helppo sivuuttaa, koska CyberGhostin hinta, ominaisuudet ja turvallisuus ovat tärkeitä. Jos etsit VPN: tä, joka tekee kaiken, CyberGhost on turvallinen veto. 

Suosittelemme ottamaan yhden päivän kokeilun pyörittämiseksi nähdäksesi miten pidät siitä. Kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map