CactusVPN-katsaus – 2020

CactusVPN-arvostelu

CactusVPN on palvelu, jolla on paljon tekemistä, mutta epäilyttävän suurten nopeuksien ja heikon tietoturvan takia suosittelemme sen siirtämistä. Jos kuitenkin olet seikkailunhaluinen, saat hyvän suoratoistotehokkuuden ja mukavan käyttöliittymän, kuten voit lukea kokonaisesta CactusVPN-arvostelumme.


Paras-VPN-arvostelut

Jos näit edellisen CactusVPN-arvosteluamme, tiedät, että olemme vaikuttuneita suhteellisen nuoresta noususta. Huomasimme, että sillä oli potentiaalia, mutta sen piti kasvaa ennen kuin se oli valmis parhaaseen VPN-luetteloomme. Tätä silmällä pitäen päätimme tarkistaa sen uudelleen nähdäksemme, miten sillä menee.

Asiat ovat muuttuneet CactusVPN: n kanssa, mutta kaikki muutokset eivät ole parempaan suuntaan. Asiakaspalvelujärjestelmä on erilainen, virtuaalisia yksityisiä verkkoprotokollia on lisätty ja palvelinluettelo kasvaa – vaikka se on edelleen aivan liian pieni.

Uteliaisuutemme sai meidät tutkimaan, oliko CactusVPN: ssä tehdyt muutokset riittävät ajamaan ne huipulle. Rehellisesti, vastaus on kieltävä, mutta tietyille käyttäjille on vielä jotain. Lue edelleen saadaksesi selville, oletko yksi heistä.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja CactusVPN: lle

ominaisuudet

CactusVPN on monilla alueilla monipuolinen, mutta toisilla puuttuu. Positiivisista lähteistä lähtien se tarjoaa paljon VPN-protokollia, joista keskustellaan enemmän, kun käsittelemme turvallisuutta. Se tukee myös monia alustoja, kuten macOS, Windows, iOS ja Android.

CactusVPN tarjoaa myös älykkään DNS-palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa DNS: n päästäkseen verkkosivustoille, jotka muuten olisivat estettyjä. Se käyttää kuitenkin erilaista lähestymistapaa kuin useimmat palveluntarjoajat, jota käsittelemme yksityiskohtaisemmin pian.

CactusVPN-käyttöjärjestelmä

Se vie meidät asioihin, joista CactusVPN puuttuu. Siinä ei ole jaettua tunnelointia, mikä on ominaisuus, jota on yllättävän vaikea löytää huolimatta siitä, kuinka hyödyllinen se on. Jos olet kiinnostunut jaetusta tunneloinnista, tutustu ExpressVPN-arvosteluun. ExpressVPN on yksi ominaisuusrikkaimmista VPN-verkoista, ja suosittelemme sitä.

CactusVPN: stä puuttuu myös selainlaajennuksia, haittaohjelmien estämistä ja mainosten estämistä. Se urheilee tärkeimpiä ominaisuuksia, joita useimmat kuluttajat vaativat, ja toimii hyvin. Siitä puuttuu kuitenkin paljon “mukavaa olla” -ominaisuuksista.

CactusVPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

CactusVPN-logowww.cactusvpn.com

Alkaa 217 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, Luottokortti, PayPro, Kriptovaluutat

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla
1

Palautusaika
30 päivää vain, jos et voi käyttää palvelua jostain syystä

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
23

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
Salattu oletuksena (vaihtelee protokollan mukaan ja ei määritettävissä)

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, SoftEther

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

CactusVPN on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja tarjoaa useita suunnitelmia. Kaikissa suunnitelmissa on jopa viisi samanaikaista yhteyttä ja rajaton kaistaleveys. Suunnitelma, josta useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita – VPN Smart Smart -verkolla – on 6,99 dollaria kuukaudessa.

Se tarjoaa myös neljännesvuosittaiset ja vuosisuunnitelmat, jotka ovat kuukausittain edullisempia, mitä pidempään menet. Näiden aikataulujen hinnoittelu on hyvä, mutta CactusVPN ei anna käyttäjille mahdollisuutta kirjautua kahteen tai jopa kolmeen vuoteen kerrallaan, kuten jotkut yritykset tekevät.

Jos aiot käyttää VPN-verkkoasi vähintään kolme vuotta, katso NordVPN-arvosteluamme. NordVPN tarjoaa kolmen vuoden suunnitelman hieman yli 100 dollaria, mikä on parempi arvo kuin maksaa 54,99 dollaria vuodessa CactusVPN.

CactusVPN tarjoaa myös Smart DNS: n itsenäisenä tuotteena sekä vain Yhdysvaltojen ja vain Ison-Britannian suunnitelmien. Nämä VPN-suunnitelmat antavat sinun käyttää kyseisten maiden palvelimia ja vain näitä palvelimia. Vaikka käyttötapa on halvempi, se näyttää kapealta.

Kaikkien CactusVPN-suunnitelmien avulla voit kytkeä jopa viisi laitetta kerralla, mikä riittää useimmille ihmisille. Jos haluat perheesi saavan VPN-suojausta tai sinulla on tonnia laitteita, kannattaa kuitenkin tutustua CyberGhost-arvosteluamme tämän lukemisen jälkeen. CyberGhost tarjoaa jopa seitsemän samanaikaista yhteyttä, mikä on vaikea voittaa.

CactusVPN hyväksyy useita maksutapoja, kuten luottokortit ja PayPal. Sen avulla asiakkaat voivat maksaa myös salauksen valuutoilla, kuten bitcoineilla, Ethereumilla ja kourallisella muulla.

Sillä on 30 päivän palautuskäytäntö, mutta on olemassa huomautuksia. Palautuskäytäntö ei salli sinun saada hyvitystä siitä, että olet yksinkertaisesti tyytymätön palveluun. Siinä sanotaan nimenomaisesti, että on oltava jotain, joka estää sinua käyttämästä palvelua palautuksen saamiseksi.

Helppokäyttöisyys

CactusVPN-verkkosivusto on hyvin suunniteltu, ja se on helppo löytää etsimäsi. Näytön keskellä on “Aloita nyt” -painike, joka vie sinut kohtaan, jossa voit valita suunnitelman, mutta jos vierität alas, näet vaihtoehdot “kokeile VPN: ää ilmaiseksi” ja “kokeile älykästä DNS: tä ilmaiseksi”..

Jos valitset jommankumman ”kokeile ilmaiseksi” -vaihtoehdoista, saat sinut lomakkeeseen, joka vaatii vain sähköpostisi määrittämisen. Sieltä saat sähköpostin, jonka avulla voit asettaa salasanasi ja joka sisältää linkit kaiken asettamiseen.

Asennus on helppoa. Lataa vain asiakas, asenna se ja kirjaudu sisään. Kun olet kirjautunut sisään, näet, että käyttöliittymä on melko yksinkertainen, mutta hyvällä tavalla. Asettelu tekee tärkeimmät asiat helposti löydettäviksi ja jättää mahdollisen sotkun pois. Tummien värien valinta on myös mukavaa, koska se auttaa asiakasta erottumaan muista sen takana olevista ikkunoista ja vähentää silmien rasitusta.

CactusVPN-ClientVPN

Yläosassa on neljä välilehteä: VPN-palvelu, Smart DNS, asetukset ja sovellusten hävittäjä. VPN-välilehdessä on pudotusvalikko, jonka avulla voit valita kaupunkiluettelosta, oikealla puolella olevan painikkeen, jonka avulla voit lajitella kaupungit nopeuden mukaan, ja yhdistämispainikkeen. Yhdistä-painikkeen alapuolella on tekstirivi, joka kertoo, oletko suojattu.

CactusVPN Smart DNS

Älykäs DNS -välilehdessä on yksi painike, joka lukee ”Ota älykäs DNS käyttöön”. Tämän alapuolella on lyhyt tekstirivi, joka osoittaa, onko Smart DNS käytössä. Tämä on parannus verrattuna edelliseen asiakasversioon, jossa joudut kirjautumaan sisään VPN: ään ja Smart DNS: ään erikseen.

CactusVPN-Client-SmartDNS

Asetuksista löydät joitain suoritettavia asetuksia, jotka voit määrittää. Asiakkaan asetusikkunan suunnittelussa on hienoa, että kukin vaihtoehto on selkeästi muotoiltu. Joillakin kytkentäkytkimillä on tarkempia sanoja kuin tavallisella asiakkaalla, mikä auttaa tekemään selväksi, mitä kukin asia tekee.

CactusVPN-Client-asetukset

Sovelluksen tappaja antaa sinun rakentaa luettelon ohjelmista, jotka haluat lopettaa, jos VPN-yhteys katkeaa.

CactusVPN-client-App-Killer

Vasemmassa yläkulmassa on pieni kuvake, joka näyttää olevan ensiapupakkaus. Se yhdistää sinut tukeen, josta puhumme lisää myöhemmin.

Asiakkaan kannalta on myös hienoa, että Cactus-kuvake järjestelmälokerossa antaa sinun tietää, tunnelitko VPN: n läpi. Jos olet yhteydessä VPN-verkkoon, kaktus on mukava, luonnonvihreä. Jos et ole, se on harmaa.

Nopeus

Kuten aina, testasimme CactusVPN: ää muutamassa paikassa mittaamalla suojaamattoman nopeutemme. Pikakatsaus nopeuskarttaan viittaa siihen, että se on helposti nopein VPN ympärillä, mutta pistemäärämme ja meidänkin pitäisi olla eri mieltä. Cactus ei toiminut OpenVPN: n kanssa, ja siksi yhteytellämme ei ollut mitään salausta tai nopeutta vaikuttaa nopeuteen.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia, Yhdysvallat)1572,146.01
Tokio16169.163,78
Lontoo8571.214,48
Chicago4271.195.9

Testasimme VPN-protokollaa useilla protokollilla ympäri maailmaa. Suorituskyky protokollista protokollille näytti aluksi yhdenmukaiselta, mutta löysimme iskun, kun yritimme käyttää OpenVPN: ää. Yrittäessämme käyttää OpenVPN-palvelua emme pystyneet muodostamaan yhteyttä mihinkään kaupunkiin.

Jokainen muu protokolla suoritettiin kuitenkin ihastuttavasti, mikä ei ole yllättävää ottaen huomioon niiden alaosaprotokollien luonne, joita pystyimme käyttämään. Se pystyi muodostamaan yhteyden keskimäärin noin neljässä sekunnissa, mikä on hyvä, ja se oli herkkä. VPN ei vaikuttanut selauskokemukseen niin paljon, että se oli tuskin havaittavissa.

Pingiaika kasvoi perustuen etäisyyteen mistä tunsimme, mutta ei liikaa. Et ehkä halua pelata kilpailukykyisiä ensimmäisen henkilön ampujapelejä käyttäessäsi VPN: ää, mutta se ei ollut ongelma työssä, selaamisessa tai suoratoistossa. Jos etsit matalaa ping-VPN: ää, lue paras pelaamista varten tarkoitettu VPN.

CactusVPN-latausnopeudet

Latausnopeudet eivät käytännössä vaikuttaneet, jopa suurilla etäisyyksillä, kun taas latauksen suorituskyky sai osuman. Yhteydessämme Tokioon, joka on noin 6800 mailin päässä meistä, menetimme melkein puolet lähetysnopeudesta. Tämä on aika vaikuttavaa.

Ennen kuin sijoitamme sen nopeimpien VPN-palveluntarjoajien joukkoon, olemme huolissamme CactusVPN: n hiukan liian hyvästä suorituskyvystä. Koska OpenVPN ei yksinkertaisesti toimi, olemme huolestuneita läsnä olevan salauksen tasosta. Yhdistämme kokemasi nopeuden pudotukset salaamattomiin välityspalvelimiin mieluummin kuin suojattuihin VPN-tunneleihin.

Koska nykyisen salauksen tasoa on vaikea testata, yllä olevien on pysyttävä epäilyinä, mutta meillä on joitakin epäilyksiä, jotka johtuvat yllä olevista tuloksista. Vaikka tämä osa kykenee nopeaan nopeuteen alapariprotokollien kanssa, se voidaan yksinkertaisesti tiivistää “ei sovelleta”, koska vertailulle ei ole perustetta.  

turvallisuus

Turvallisuudesta CactusVPN ei yksinkertaisesti ole hyvä. Se ei salli sinun valita salausastetta yhteydellesi, emmekä ole varmoja siitä, onko se jopa salattu yllä olevien nopeustulosten perusteella. Salaustyyppi riippuu käyttämästäsi protokollasta, mutta suurin osa on 128-bittinen AES.

Protokollien osalta se tarjoaa upean valinnan. Tämän avulla voit räätälöidä VPN: n tarpeisiisi punnitsemalla turvallisuus suhteessa nopeuteen tai muuhun näkökohtaan. Haittapuoli on, että emme voineet saada OpenVPN: tä, joka on kiistatta turvallisin protokolla, toimimaan testin aikana.

CactusVPN-protokollat

Asiakkaalla on useita suojausominaisuuksia, jotka voivat parantaa VPN: n tarjoamaa suojaustasoa. Asetusten avulla voit määrittää sen toimimaan käynnistyksen yhteydessä tai lopettamaan Internet-liikenteen, jos yhteys VPN: ään katoaa. Ne ovat välttämättömiä turvallisuudelle.

On myös DNS-vuodonsuojaus, jonka testimme tällä DNS-vuototestillä ja jonka osoittautui toimivaksi. Sovellustappaja on myös mukava saada. Sen avulla voit määrittää luettelon ohjelmista, jotka tappavat, jos VPN-yhteys katoaa.

yksityisyys

CactusVPN sanoo useita kertoja verkkosivustollaan, että sillä on kirjautumattomuuden käytäntö. Siinä sanotaan, että VPN: n käytön aikana ei tallenneta toimintaa koskevia tietoja, mukaan lukien IP-osoite, liikennelokit, aikaleimat, käytetty kaistanleveys ja vastaavat. Se väittää, ettei valvontaa tai tallennusta ole.

Tietosuojakäytännössä on kuitenkin osioita, jotka maalaavat eri kuvan. Ensinnäkin se sanoo, että se voisi ”jakaa joitain ei-henkilökohtaisia ​​tietoja palveluidemme ja verkkosivustomme käytettävyyden ja mainostamisen optimoimiseksi sellaisten palveluiden kanssa kuin Google Analytics tai Facebook.”

Löydät myös osion, jossa CactusVPN pidättää oikeuden kerätä tietoja ja käyttää henkilötietoja, kun se on tarpeen suojautuakseen juridiselta virheeltä. On muitakin lausekkeita, joiden mukaan se ilmoittaa paljastavan “kaiken sinusta tiedon” lainvalvontaviranomaisille ja viranomaisille.

Koko tietosuojakäytännössä täytetyt lausekkeet saattavat olla erittäin huolestuttavia potentiaalisia asiakkaita ja joissain tapauksissa jopa näyttävät olevan ristiriidassa toistuvien väitteiden kanssa, jotka koskevat puunkorjuun puuttumista. Jos haluat VPN: n, joka tarjoaa poikkeuksellisen yksityisyyden ja turvallisuuden, tutustu Yksityinen Internet-yhteys -katsaukseen.

Suoratoiston suorituskyky

Kun testimme CactusVPN: n suoratoistotehokkuutta, havaitsimme mielenkiintoisen tilanteen. Verkkosivustolla on luettelo yli 230 geoblokeroidusta verkkosivustosta, joihin VPN mahdollistaa pääsyn. Kun käynnistimme asiakkaan ja olimme yhteydessä VPN: ään Lontoon palvelimen kautta, se ei kuitenkaan toiminut BBC iPlayerin kanssa.

CactusVPN-Geoblocking

Otamme yhteyttä tukeen, mikä oli hyvä kokemus, johon me vastaamme hetkessä, ja meille kerrottiin, että Smart DNS oli vastuussa pääsystä geoblokeroituihin verkkosivustoihin. Perustimme Smart DNS: n, joka vaati konfigurointia, mukaan lukien IPv6: n sammuttamisen, ja pääsimme BBC iPlayer-, USA Netflix- ja muihin tyypillisesti geoblokeroituihin verkkosivustoihin.

Valitettavasti et voi käyttää älykästä DNS: tä ja VPN: ää samanaikaisesti CactusVPN-asiakasohjelmassa. Olet rajoitettu yhteen tai toiseen. Tämä tarkoittaa, että pääset gelokeroituihin verkkosivustoihin ja käytät niitä Smart DNS -palvelun avulla, mutta yhteytesi ei ole suojattu. Älykäs DNS ei tunne sinua paikalliselle palvelimelle, salaa yhteyttä tai paranna suojausta.

Asennuksen päällinen on, että suoratoistokokemuksesi resoluutio ja nopeus eivät muutu. Viivettä ja hitautta, jonka voit nähdä suoratoistamalla jotain VPN: llä, ei ole, koska käytät normaalia Internet-yhteyttäsi sen sijaan, että pomppisit yhteyttä ympäri maailmaa.

Netflix ja BBC iPlayer olivat vireitä ja oletusarvoisesti korkeimmassa resoluutiossa. Testauksen noin tunnin aikana ei ollut puskurointia eikä erottelutarkkuutta pudota. Kaikki sujui hyvin, mutta VPN: n käyttämättä jättäminen on helppoa (muiden vaarojen joukossa).

Jos etsit tapaa voittaa Netflix VPN -kielto, suosittelemme tutustumaan parhaaseen Netflix-VPN-oppaaseemme. Vaihtoehtoisesti, jos BBC-sisältö on sitä, mitä olet seurannut, meillä on artikkeli, joka kattaa BBC iPlayerin parhaan VPN: n. Ehdotamme tutkia niitä suojaamattoman älykkään DNS: n sijaan.

Palvelimen sijainnit

Viimeksi katsomme CactusVPN: ää, siinä oli vain 20 palvelinta. Se on aneeminen määrä palvelimia. Monilla VPN-palveluntarjoajilla on enemmän yhdessä Yhdysvaltain kaupungissa.

Sittemmin se on ylittänyt pelinsä, mutta ei millään merkityksellisellä tavalla. Sillä on nyt mahtava 23 palvelinta ympäri maailmaa. Yhdessä suhteessa se on hyvä asia, koska se osoittaa paranemista. Kaksikymmentäkolme ei kuitenkaan ole mitenkään vaikuttava.

CactusVPN-palvelimet

Palvelimien sijainnit ovat ennustettavissa, ja niihin sisältyy neljä Yhdysvaltain kaupunkia, neljä palvelinta Lontoossa ja yhteensä 17 sijaintia muualla. Sillä on kaupunkeja Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa, mutta Afrikassa tai Etelä-Amerikassa ei ole palvelimia.

Huolimatta palvelimien vähäisyydestä, CactusVPN tarjoaa vahvan suorituskyvyn, kuten näimme nopeustesteissämme. Toisin sanoen, jos sen käyttäjäkanta kasvaa nopeasti ja et pysty päivittämään infrastruktuuriaan nopeasti, todennäköinen nopeus kärsii.

Asiakaspalvelu

Kuten mainitsimme, jouduimme ottamaan yhteyttä asiakastukeen kysyäksesi, kuinka voimme saada geoblokeroidut verkkosivut toimimaan. Sanoimme olevan normaali asiakas, joka käytti ilmaista kokeilua palvelun testaamiseen ja halusi käyttää BBC iPlayeria. Kysymykseemme vastattiin minuutin sisällä ja meille annettiin viiden päivän ilmainen kokeilu Smart DNS -palvelusta.

Vastausaika ja halukkuus auttaa oli vaikuttava. Kysyimme myös muutamaa asiakasta koskevaa kysymystä ja saimme hyvät vastaukset minuutin sisällä kyselystä.

Tietokanta on myös hyvä, sillä siinä on perusteellinen UKK ja useita selkeästi kirjoitettuja ohjeita. Tästä huolimatta puhelinlinjaa ei ole ja kun viimeisimmässä arvostelumme kirjoitettiin, siellä oli paikan päällä tapahtuva chat-ominaisuus, jota ei enää ole.

Tuomio

Päätelmämme on samanlainen kuin päätelmämme viimeksi CactusVPN: n kanssa. Siitä voi olla paljon. Asiakaspalvelu on erinomaista, asiakas on luotettava ja helppo käyttää, ja protokollien ja muiden ominaisuuksien määrä on suuri. Hinnoittelu on kilpailukykyistä ja VPN on nopea, mutta se ei pysty suorittamaan OpenVPN: ää, mikä on kiistatta paras protokolla useimmille ihmisille.

CactusVPN: n on kuitenkin kasvatettava vielä lisää, ennen kuin se on valmis kilpailemaan ExpressVPN: n ja NordVPN: n kanssa. Tietosuojakäytäntö on riittävä saamaan melkein kuka tahansa tuntemaan olonsa levottomaksi ja palvelimien määrää ei voida hyväksyä.

Vain aika näyttää, kasvaako CactusVPN VPN-teollisuuden titaaniksi. Mahdollisuudet ovat olemassa, mutta siihen on vielä pitkä tie kuljettavana.

Jos sinulla on kokemusta CactusVPN: stä, kerro meille miten se meni alla olevissa kommenteissa. Jos etsit jotain parempaa, olemme varmoja, että löydät VPN-arvosteluistamme sinulle täydellisen VPN: n. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map