BullGuard VPN Review – Vakaa VPN Netflixille – Päivitetty 2020

BullGuard VPN Review

BullGuard on tunnettu kyberturvallisuusyritys, jolla on nimelleen hyviä ohjelmistoja, joten ei ollut kovin yllättävää kuulla sen toimivan VPN: ssä. Yllättävää on, kuinka hyvä se on, sillä se tarjoaa hyvän nopeuden, helpon käytön ja pääsyn Netflixiin. Lue yksityiskohdat BullGuard VPN -kokoelmasta.


Paras-VPN-arvostelut

BullGuard on vuonna 2001 Lontoossa perustettu kyberturvallisuusyritys. Se on tarjonnut pääasiassa viruksentorjunta- ja Internet-tietoturvaratkaisuja, mutta 4. huhtikuuta 2019 se avasi virtuaalisen yksityisen verkon uutena palveluna asiakkaille..

Markkinoilla, jotka ovat tulossa yhtä tungosta ja kilpailukykyistä kuin VPN-markkinat, on rohkeutta yrittää saada jalansija uudenaikaisena. Jotta BullGuard pääsi parhaiden VPN-luetteloomme, sen piti tuoda paljon pöytään, ja se.

Tässä BullGuard VPN -katsauksessa tarkastellaan virtaviivaista mutta monipuolista VPN-asiakasohjelmaa, jonka BullGuard on koonnut, samoin kuin sen tarjoamia vaikuttavia nopeuksia. Tästä huolimatta tarkastelemme myös VPN: n puutteita ja parannuksia, joita tarvitaan, jotta siitä tulisi yksi parhaimmista.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja BullGuard VPN: lle

ominaisuudet

Monet VPN: t menevät liian pitkälle asiakkaan virtaviivaistamisen nimissä ja tuottavat jotain, josta puuttuu ominaisuuksia. Hyvä esimerkki siitä löytyy Shellfire VPN -katsauksesta.

BullGuard VPN tarjoaa kuitenkin mukavan tasapainon tyylikkään ja yksinkertaisen asiakkaan ja monipuolisen kokemuksen välillä. Se voidaan määrittää toimimaan käynnistyksen yhteydessä, ja sen voi pienentää järjestelmälokerossa tai avata asiakasikkunan..

BullGuard-Client

Jos päätät antaa sen käynnistyä, voit tehdä sen automaattisen yhteyden valitsemasi palvelimen sijaintiin. Mukana on myös tap-kytkin, joka on välttämätöntä turvallisuudelle ja katkaisee automaattisesti Internet-yhteytesi, jos VPN-tunneli katoaa.

Tappokytkimen päällä on sovellus tappaja, joka voidaan määrittää sulkemaan valitut ohjelmat, kuten torrent-asiakas, automaattisesti, jos VPN-tunneli katoaa. Voit myös asettaa VPN: n tekemään tietokoneesi näkymättömäksi muille samassa lähiverkossa, mikä voi parantaa tietoturvaa käytettäessä julkista WiFi-verkkoa.

BullGuard-asetukset

Windowsille, macOS: lle, iOS: lle ja Androidille on asiakkaita, mutta sitä ei voida asettaa reitittimille, mikä tarkoittaa, että jokainen laite on määritettävä erikseen suojattavaksi. Jos haluat suojata kaikkia kodisi laitteita asettamalla vain VPN reitittimellesi, katso TorGuard-arvosteluamme.

Bullguard VPN puuttuu protokollavaihtoehdoista, mutta annetut valinnat ovat vankat. Tarkastelemme niitä tarkemmin ”turvallisuus” -osiossa. Toinen paikka, jossa BullGuard VPN jättää toivomisen varaa, on jaetun tunneloinnin puute.

Jaetun tunneloinnin avulla voit valita, mitkä ohjelmat käyttävät suojattua VPN-yhteyttä ja mitkä käyttävät nopeampaa suojaamatonta yhteyttä. Tämän avulla voit esimerkiksi selata Facebookia yksityisesti VPN-yhteytesi kanssa pelatessasi peliä ilman, että VPN lisää viivettä. Jos se kiinnostaa sinua, lue ExpressVPN: n huippuluokan split-tunneloinnista ExpressVPN-arvosteluamme.

BullGuard VPN -ominaisuuksien yleiskatsaus

BullGuard VPN -logowww.bullguard.com

Alkaa 297 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti, PayNearMe, pankkisiirto, sekki tai maksumääräys

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
Rajoittamaton

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
30 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, UDP

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

BullGuard VPN tarjoaa kolme maksuaikaa: vuosittain, joka toinen vuosi ja kolmen vuoden välein. Kaikki suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman laitteen ja kaistanleveyden. Hinnat ovat kilpailukykyisiä, mutta ne eivät ole parhaita mitä olemme nähneet. Jos siirryt Windscribe-arvosteluomme, näet erinomaisen esimerkin edulliseen VPN-hinnoitteluun.

Vuotuinen hinnoittelu on heikoin vaihtoehto, ja monet VPN-palveluntarjoajat tarjoavat parempia hintoja samassa aikataulussa. Kaksivuotisvaihtoehto on vankka ja kolmivuotissuunnitelma on hinnoittelussa vahva vaihtoehto. BullGuard VPN: n hinnoittelumallista puuttuu kuukausisuunnitelma.

BullGuard-hinnoittelu

Käytännössä kaikki VPN-palveluntarjoajat tarjoavat kuukausittaisen suunnitelman, mutta BullGuard VPN ei tarjoa sinulle yhtä vuotta lyhyempää vaihtoehtoa. Tämän lisäksi ei ole ilmaista kokeilua asioiden testaamiseen ennen kuin uppoaa huomattava määrä rahaa VPN: ään. Onneksi 30 päivän palautusjakso on kuitenkin olemassa, jos et ole fani.

Helppokäyttöisyys

BullGuard VPN: n käyttö on miellyttävää. Niille, jotka etsivät enemmän paloa ja unohda kokemusta, asiakas avautuu minimaaliseen ja virtaviivaiseen aloitusnäyttöön, joka näyttää luettelon maista vasemmalla ja yhteyden tilan oikealla.

Voit muodostaa yhteyden nopeimpaan sijaintiin automaattisesti ”pikayhteys” -painikkeella tai valita sijainnin. Voit myös napsauttaa kunkin maan vieressä olevaa sydäntä lisätäksesi sen suosikkeihisi, jotta se näkyy luettelon yläosassa. Mobiilisovellukset ovat samanlaisia ​​ja urheilevat samalla ulkoasulla ja selkeällä asettelulla.

Jos haluat määrittää VPN: n hyödyntämään sitä enemmän, asetuksia voi käyttää yläreunassa olevasta välilehdestä. Asetusvalikossa on kaksi luokkaa: yleinen ja tili. Tiliosa on karu, mutta näyttää tilauksen voimassaolon päättymisen, mikä on hienoa.

Yleiset-välilehti on missä kaikki asetukset ovat. Jokainen vaihtoehto on selvästi merkitty ja sen alla on lyhyt kuvio, joka antaa sinulle hyvän kuvan siitä, mitä se tekee. Ainoa valitus, jonka voimme valittaa asiakkaalle, on, että se on hyvin valkoinen, mikä voi olla ankara tiettyjen näyttöjen silmissä ja tietyissä valaistuksissa.

Yötila olisi hieno lisä.

Verkkosivusto on kuitenkin erilainen tarina. BullGuard tarjoaa erilaisia ​​verkkoturvallisuuspalveluita, ei vain VPN: ää, joten sen verkkosivustolla voi olla vaikea navigoida. Voit helposti päästä verkkosivuston väärälle puolelle ja saada tietoja virustorjunnasta, josta voit lukea BullGuard Antivirus -katsauksessa, VPN: n sijaan.

Esimerkiksi jotkut VPN-sivun alareunassa olevat linkit voivat viedä sinut verkkosivuston yleisemmille alueille johtaen sinut saamaan tietoja väärästä tuotteesta. Se ei ole pahinta ja verkkosivusto on kaiken kaikkiaan mukava, mutta hienot yksityiskohdat vievät palvelun vankasta erinomaiseen.

Nopeus

Testissämme BullGuard VPN toimi hyvin nopeudella. Vaikka kunkin palvelimen tarkkaa kaupunkia ei näytetä, mikä tekee vaikeaksi saada tarkkaa käsitystä siitä, kuinka kaukana olemme palvelimelta, Yhdysvaltain palvelin on epäilemättä lähinnä sitä, missä testimme.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)1472,025.78
Yhdysvallat2169.125,49
Yhdistynyt kuningaskunta8659.474.25
Sveitsi10867.974,85
Singapore24367.313,30
Kanada2869.155,45

Kuten läheisyyden vuoksi voidaan odottaa, näimme parhaat palvelunopeudet ja alhainen pingiaika Yhdysvaltain palvelimella, ja suurin osa lataus- ja lähetysnopeuksistamme pysyi ennallaan. Pingiajat olivat riittävän alhaiset, jotta se voisi löytää tiensä parhaaseen pelaamista varten tarkoitettuun VPN: ään.

Eurooppaan muutettaessa näimme kunnioitettavia nopeuksia Yhdistyneestä kuningaskunnasta vankalla pingiajalla. Saimme vielä paremmat nopeudet Sveitsistä, mutta pingiaika oli pidempi. Sveitsiläinen palvelin tarjosi uskomattoman nopeuden, itse asiassa Singaporen ja Kanadan palvelimet tarjoavat saman.

Ennustettavasti pingiajat olivat verrannollisia etäisyyteenmme kustakin palvelimesta, mikä johti siihen, että Kanadassa oli alhaiset pingsä ja Singaporessa korkeimmat.

Mitä tulee BullGuard VPN -sovelluksen käyttöön, se on juuri sitä, mitä voit odottaa paperille saamiesi numeroiden perusteella. Kun kumi kohtaa tien, asiat pysyvät kiinni ja BullGuard tuntuu reagoivana, ja se saattaa jopa saada tiensä nopeimpiin VPN-valintamme.

turvallisuus

Kuten “ominaisuudet” -osiossa huomautimme, BullGuard VPN tarkistaa kaikki tärkeät ruudut turvallisuuden suhteen. Käynnistyskytkin on käytettävissä ja voit muodostaa yhteyden automaattisesti käynnistyksen yhteydessä, mikä tarkoittaa, että mikään tiedostasi ei vuoda lyhyen ajanjakson aikana, jolloin VPN-yhteyttä ei ole kytketty.

Lisäksi voit asettaa tietokoneesi näkymättömäksi muille verkon laitteille, mikä ei ole yleinen ominaisuus, mutta hieno ominaisuus. Siellä on sovellus tappaja, joka toimii kuten tappava kytkin, jotta varmistetaan arkaluonteisten tietojen pääsy pois pankkisovelluksista ja vastaavista myös siinä tapauksessa, että irrotat VPN: stä.

Mukana on myös mukautettu DNS-asetus, jonka avulla on helppo määrittää ensisijainen DNS, mutta voit myös muuttaa DNS-manuaalisesti ilman VPN: tä. DNS-aiheessa emme pystyneet tunnistamaan DNS-vuotoja käyttäessäsi BullGuard VPN -verkkoa, joka on pitkä matka kohti tietoturvan vahvistamista.

Protokollavaihtoehdot ovat rajoitetut, ja tarjolla on vain OpenVPN UDP ja TCP. UDP: tä suositellaan tyypillisesti, mutta TCP on mukava viallisen yhteyden vianmääritykseen ja tarjoaa vakaamman suorituskyvyn suurimman osan ajasta. Jos etsit lisää vaihtoehtoja, lue CyberGhost-arvostelu.

Tässä vaiheessa luultavasti ihmettelet, miksi annoimme BullGuard VPN: lle alhaisen pistemäärän tässä kategoriassa. Vastaus on, että salaus on sille helppo asia.

Verraten verkkosivustoa löysimme viitteitä “armeijan luokan” salaukseen. Muualla verkossa löysimme kolmansia osapuolia sanomalla, että se oli AES 256-bittinen, mikä on erinomainen salaus. Halusimme kuitenkin kuulla sen BullGuardilta ollakseen varma.

Kun otimme yhteyttä tukeen, meille kerrottiin, että se oli “luottamuksellinen”. Näkemämme nopeuden vuoksi epäilemme, että BullGuard VPN käyttää AES 256-bittistä, ja olisimme halunneet kuulla selkeän vastauksen, kun kysyimme. Se, että emme tehneet meitä kyseenalaistamaan VPN: n turvallisuutta.

yksityisyys

BullGuard-tietosuojakäytäntö on pitkä ja vaikea tulkita johtuen tiheästä oikeudellisesta kielestä ja tosiasiasta, että suuri osa siitä on kirjoitettu kattamaan laajemmin kaikkia sen palveluita sen sijaan, että se olisi erityinen VPN: lle.

Ihannetapauksessa haluaisimme nähdä kaikki tietosuojakäytännöt, jotka on kirjoitettu enemmän kuin NordVPN: n, joista voit lukea NordVPN-arvosteluamme. NordVPN: n tietosuojakäytäntö on lyhyt ja kirjoitettu suoraan ja helposti ymmärrettävällä kielellä.

Toisin sanoen, kun sukellat BullGuardin tietosuojakäytäntöön, asiat eivät ole niin huonoja. Se ylpeilee kirjautumattomuuden käytännöstä, mutta se on laaja. Tämä tarkoittaa, että se ei seuraa mitä verkkosivustoja käyt VPN: n käytön aikana, mutta se on alhainen palkki asettaaksesi.

Se kirjaa verkkosivustollasi olevia tietoja evästeiden avulla, mutta se on tosiasiallisesti välttämätöntä. Lisäksi se kirjaa IP-osoitteesi, joka koskee ja jota voitaisiin käyttää seuraamaan sinua, jos liikennetietoja pidettiin. Sen lisäksi tietosuojakäytäntö vaikuttaa puhtaalta.

Suoratoiston suorituskyky

BullGuard VPN toimi hyvin, kun tuli aika kokeilla suoratoistoa. Jokainen kokeiltu verkkosivusto, mukaan lukien Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video ja Hulu, toimi ilman ongelmia. Meille ei annettu VPN-tunnistusviestejä ja pystyimme kirjautumaan sisään ja aloittamaan katselun ilman vaivaa.

Kaikki nämä verkkosivustot latautuivat nopeasti, Netflix ottaa ylimääräisen sekunnin tai kaksi ja muut latautuivat niin nopeasti kuin tavallisesti. Muista kuitenkin, että käytimme Yhdysvaltoihin perustuvaa palvelinta päästäksemme kyseisiin verkkosivustoihin ja olemme itse Yhdysvalloissa, joten et ehkä saa tällaista nopeutta, jos olet palvelimelta valtameren yli..

Videot ladataan suurimmaksi osaksi teräväpiirtona, mutta toisinaan ladataan 720p: n tarkkuudella. Kun se tapahtui, yksinkertaisesti vaihtamalla se arvoon 1080p manuaalisesti, tehtiin temppu, emmekä kokeneet käytön aikana kokkaamiseen tai puskurointiin liittyviä ongelmia..

Palvelimen sijainnit

Palvelinvaihtoehdot ovat BullGuard VPN: n heikoin alue. Palvelimet kattavat vain niukan 16 maata. Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat katettuja, jotka ovat kiistatta paikkoja, joita suurin osa ihmisistä etsii yksinoikeudella toimivien suoratoistopalveluiden ansiosta, mutta luettelo jättää vielä paljon toivomisen varaa.

Maat ovat pääosin Euroopassa, poikkeuksina vain Singapore, Australia, Yhdysvallat ja Kanada. Myönnetty, BullGuard VPN on uusi, mutta olisi kiva nähdä lisää paikkoja mukana, nimittäin Japani ja jotkut Etelä-Amerikasta.

Asiakaspalvelu

BullGuardin asiakaspalvelu on vakaa. Tukea tarjotaan monilla kielillä, kahdella kielellä, englannilla ja romanialla, ja he saavat 24/7 live chat-tukea.

BullGuard-tuki

Suorat chatit ovat saatavilla myös tietyinä aikoina tanskan, saksan, hollannin, ranskan, ruotsin ja kiinan kielellä. Live-chat-operaattorit, joiden kanssa puhuimme, olivat ystävällisiä ja avuliaita, ellei nopeimpia. Vastauksen saaminen kesti yleensä viidestä 10 minuuttiin, mikä on enemmän kuin odotimme live-chatissa, mutta parempi kuin useimmat sähköpostitukihenkilöt.

Siellä on myös käyttäjäfoorumi ja tietokanta, mutta molemmat ovat järjestämättömiä ja heikko. Tämä luultavasti johtuu siitä, että VPN on uusi, joten toivottavasti niitä tarkennetaan ajan myötä enemmän, mutta nykyisessä tilassaan he voisivat käyttää jotain työtä.

Tuomio

BullGuard VPN vaikutti meihin tavoilla, joita emme odottaneet. Sen suorituskyky oli erinomainen ja asiakas on visuaalisesti houkutteleva ja erittäin toimiva. Toisin sanoen oli melko monia asioita, jotka vaativat vielä työtä.

Sen lisäksi, että vastahakoisuus keskustella salauksesta, hinnoittelu ja kuukausisuunnitelman puute ajavat monet ihmiset pois. Aneminen palvelinluettelo ei myöskään auta.

Vaikka BullGuard VPN: llä on valtava potentiaali, suosittelemme menemään täydelliseen VPN-arvostelujen luetteloomme löytääksesi jotain, jolla on todistettu kokemus (ja haluaisin keskustella sen salauksesta).

Onko sinulla kokemusta BullGuard VPN: stä tai BullGuardin muista palveluista? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map