BoxPN-arvostelu – päivitetty 2020

BoxPN-arvostelu

BoxPN on lupaava VPN-palvelu, jota ei täysin voida toimittaa nopeuden suhteen. Vaikka sen helppokäyttöisyys on vaikuttava, sen palvelimen vaihtoaika on suuri ja sillä on hyvä hinta, se pudottaa pallon liian monelle tärkeälle alueelle, jota suositellaan. Lue koko BoxPN-arvostelu.


Paras-VPN-arvostelut

BoxPN on virtuaalinen yksityinen verkko, joka perustuu yksityisyyttä suosivaan Seychelliin, Intian valtameren saaristoon, ja tarjoaa hyvin suunniteltua, puhdasta käyttöliittymää, erinomaista hinnoittelua ja epäilemättä huonoimpia nopeuksia, joita olemme kokeneet kirjoittaessamme VPN-arvosteluitamme. . Jopa yhdistäessään Floridasta Kaliforniaan, nopeus laski 86 prosenttia, mikä oli todella mahdoton hyväksyä.

Vaikka yläpuolet saavat meidät haluamaan suositella BoxPN: ää, sen alaosat ovat yksinkertaisesti liian paljon käsiteltäviä ja lukijoilla on paljon parempi tarkistaa NordVPN, ExpressVPN tai CyberGhost, jotka ovat kolmen parhaan VPN-palveluntarjoajan joukossa. On sääli, koska tässä “VPN ruutuun” sisältyy paljon lupauksia.

Jatka lukemista koko BoxPN-arvosteluista ja luettelosta mahdollisista mahdollisista.

Samanaikaista-yhteydet

Setup3

Setup2

BoxPN-Main-kuva

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehdot BoxPN: lle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

BoxPN on muotoilultaan tyylikäs ja helppo käyttää. Pidämme puhtaista viivoista ja suuresta kirjasimesta, jossa suuret painikkeet tekevät selväksi, mihin mennä käyttöliittymän sisällä.

BoxPN-Main-kuva

Box mainostaa P2P-ystävällisenä, mutta sen pienempi kuin tähtienopeus – enemmän kuin myöhemmin – tekee torrentin mahdottomaksi. Siksi emme voi pitää sitä parhaana torrentin VPN: nä.

Yhtiö toteaa myös verkkosivustollaan, että se ei kurista nopeutta tai rajoita kaistanleveyttä. Se on teoriassa hienoa, mutta yhtä hitaassa järjestelmässä kuin BoxPN, se ei tee paljon eroa.

Äskettäin BoxPN esitteli killswitchin, joka on välttämätön VPN-työkalu, joka parantaa yleistä turvallisuutta. Jos yhteys VPN-palvelimeen katkeaa, tapinkytkin katkaisee Internet-yhteytesi, jotta IP-osoitettasi ei paljastu. Vaikka kaikki eivät tarvitse sitä, niin torrent-ihmiset kuin ne, jotka asuvat Kiinan kaltaisissa Internet-sensuurimaissa, ovat iloisia tietäessään olevansa turvassa.

Windows-käyttäjät ovat kuitenkin ainoat, joilla on pääsy killswitchiin. BoxPN: n asiakaspalveluosaston mukaan MacOS-asiakkaalla ja mobiilisovelluksilla ei ole sitä vielä. Hieman valvontaa, mielestämme.

BoxPN-streaming Performance

Netflix käyttää edistynyttä VPN-estävää järjestelmää, joka pysäyttää useimmat suoratoistoyritykset ja palauttaa pelätyn Netflix-välityspalvelinvirheen, mikä tarkoittaa, että et katso Stranger Things -sivua, ellet poista VPN-yhteyttä.

Netflix

Monet palvelut kuitenkin saivat Netflixin VPN-kiellon, ja BoxPN on yksi niistä, tosin vain muutamissa tapauksissa. Yhdistimme 10 palvelimeen BoxPN: n verkossa ja yksi niistä työskenteli Netflixin kanssa. Se oli Yhdysvalloissa toimiva palvelin Kaliforniassa. Yksi kymmenestä ei ole suuri onnistumisaste, mutta se on parempi kuin useimmat.

Yritimme VPN: ää muiden suosittujen suoratoistopalveluiden kanssa, kuten Amazon Prime Video, Hulu ja BBC iPlayer. Amazon ja Hulu löysivät jokaisen palvelimen kanssa.

Hulu

BBC: n iPlayer on saatavana vain käyttäjille Isossa-Britanniassa. BoxPN: llä on oma palvelin palvelulle, jonka merkintä on ”iPlayer”, mutta kun olimme yhteydessä siihen, emme voineet käyttää videosisältöä. Jos seuraat brittiläisiä uutisia siitä, mitä olet seuranneet, tutustu sen sijaan parhaaseen iPnayer-valintaan tarkoitettuun VPN: ään.

BoxPN-ominaisuuksien yleiskatsaus

BoxPN-logoboxpn.com

Alkaa 666 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
7 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
45

Pöytätietokoneet
Windows

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla
Vain työpöytä

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
työaika

Sähköpostituki
työaika

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

BoxPN tulee edulliseen hintaan. Se on paljon halvempaa kuin kilpailijat, kuten ExpressVPN, jolla on yksi VPN: n korkeimmista kuukausikustannuksista, kuten voit lukea ExpressVPN-arvosteluesta.

BoxPN-suunnitelman valitseminen riippuu siitä, kuinka kauan haluat sitoutua palvelun käyttämiseen. Et saa enemmän ominaisuuksia yhdellä suunnitelmalla kuin toisella.

Yhden vuoden suunnitelman kuukausikorko laskee niinkin alhaiseksi kuin 2,99 dollaria, mikä tekee BoxPN: stä yhden edullisimmista VPN-verkoista, joita olemme nähneet..

On pettymys nähdä sitoumuskaudet, joiden yläraja on yksi vuosi. Muut VPN-verkot tarjoavat pidempiä suunnitelmia. Esimerkiksi yksityisellä Internet-yhteydellä on kaksivuotinen suunnitelma, jonka hinta on alle 3 dollaria kuukaudessa (lue PIA-arvostelu), kun taas VPN Unlimited tarjoaa jopa elinikäisiä suunnitelmia (lue VPN Unlimited -katsaus).

BoxPN antaa sinun myös maksaa kryptovaluutoilla, kuten bitcoineilla, mikä tarkoittaa, että voit olla täysin nimettömänä, jos haluat. Voit oppia lisää siitä, kuinka bitcoin toimii, bitcoin-oppaastamme. Muita maksutapoja ovat luottokortti, PayPal, Perfect Money ja globaalit maksut.

Helppokäyttöisyys

BoxPN on erittäin käyttäjäystävällinen ja suunniteltu hyvin. Kaiken kaikkiaan sen käyttö on helppoa tilin luomisesta palvelimien valintaan ja vaihtamiseen. Miellyttävyys alkaa heti verkkosivustolta, joka on selvästi muotoiltu.

Setup1

Kun olet ostanut tilauksen, se pyytää sinua luomaan käyttäjänimen ja salasanan.

Setup2

Asennusnäyttö on suoraviivainen. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, valitse käyttäjätunnus ja määritä salasana – tai luo se parhaiden salasanahallintamme avulla. Se ei missään tapauksessa vaadi tunnistetietoja, kuten oikeaa nimeäsi, osoitetasi tai puhelinnumeroasi. Sinun on edelleen toimitettava sähköposti, mutta voit käyttää vaihtavaa sähköpostia.

Setup3

Sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi ennen kuin saavut käyttäjän kojelautaan. Sieltä voit valita käyttöympäristön, olipa se sitten Windows, macOS, Android tai iOS. Jos haluat määrittää VPN: n manuaalisesti, voit myös tehdä sen. Tätä arvostelua varten olemme käyttäneet asiakasohjelmaa Windows 10: ssä.

Setup4

Kojetaulu sisältää oikean yläkulman osan, jossa voit seurata käyttämäsi tietomäärää kuukaudesta toiseen. BoxPN ei kuitenkaan rajoita kaistanleveyttä, joten ihmettelemme, miksi kukaan haluaisi seurata.

Setup6

Kun olet avannut asiakkaan työpöydälläsi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään aiemmin luomalla käyttäjänimellä ja salasanalla. Kun olemme kirjoittaneet valtuustietomme, se käynnistyi heti ja ilman viivettä.

Setup7

Käyttöliittymä on puhdas ja yksinkertainen. Valitse palvelin, jota haluat käyttää, ja napsauta sen vieressä olevaa “Yhdistä” -painiketta. Testauksemme aikana yhdistimme alle 20 sekunnissa yli 20 palvelimelle. Vaihtaminen palvelimien välillä oli yhtä nopeaa, iso plussa BoxPN: lle.

Valikko on helppo selata ja käyttää. Palvelimet on lueteltu aakkosjärjestyksessä maittain. Jos löydät haluamasi nopean palvelimen, voit tallentaa sen suosikiksi. Valikossa on välilehti, jossa suosikkisi luetellaan, joten sinun ei tarvitse selata niitä löytääksesi uudelleen.

Siellä on myös käyttöloki-osa, jos haluat tarkistaa BoxPN-yhteyden tilan tai historian.

Setup8

Löydät avattavan valikon käyttöliittymän yläosasta, jonka avulla voit vaihtaa tunnelointiprotokollaa.

Setup9

Yhdistimme helposti muutamiin verkkosivustoihin ja jopa suoratoistimme videota YouTubessa. Videot olivat katkelmia nopeuden vuoksi, ja kuvanlaatu ei ollut hyvä. BoxPN on kuitenkin erittäin käyttökelpoinen sovellus, jolla ei ole merkittäviä ongelmia.

Tuetut laitteet

BoxPN on saatavana Android, iOS, Windows ja macOS. Se ei kuitenkaan voita palkintoja, ja etenkin mobiilisovelluksista puuttuu erittäin paljon, mikä tarkoittaa, että jos tämä on ensisijainen asia, sinun on parasta tarkistaa paras mobiililaitteiden valinnan VPN. Linux ei ole vaihtoehto, ellet halua niputtaa OpenVPN-tiedostoja.

Aluksi ajattelimme, että BoxPN tukee vain kolmea samanaikaista yhteyttä, koska sen sanoma “meistä” -sivulla sanotaan.


Samanaikaista-yhteydet

Asiakastuki kertoi meille, että todellinen sallittu numero on viisi. Yksinkertainen verkkosivuston päivitys voi säästää käyttäjille hämmennystä. Siitä huolimatta BoxPN on kaukana useiden laitteiden parhaasta VPN: stä. Hyppää NordVPN-arvosteluihimme, joka sisältää yhden listan korkeimmista merkinnöistä.

palvelimet

BoxPN: n todellisessa palvelimien lukumäärässä ei ole eroa. Sivustollaan se toteaa, että niitä on yli 80.

Palvelimet-1

Sen verkkosivulla, joka antaa yksityiskohtaisen kirjanpidon jokaisesta palvelimesta ja sen tilasta, luetellaan kuitenkin vain 45, ja asiakas antaa sinulle 48 vaihtoehtoa vaihtaa.

Palvelimet-2

Tämä on jälleen yksi tietojen johdonmukaisuuden ongelma. Olimme yhteyttä BoxPN: n asiakaspalveluun saadaksemme lopullisen vastauksen, ja se vahvisti, että VPN: llä on vain 45.

Oli sitten 45, 48 tai 80 palvelinta, valinta on silti liian pieni. Useimmilla palveluntarjoajilla on satoja tai tuhansia palvelimia, joista valita, ja niitä on läsnä melkein jokaisessa planeetan suurimmassa kaupungissa. ExpressVPN: llä ja NordVPN: llä on valtavat palvelinverkot, mikä on yksi syy, miksi he seisovat VPN-maailman huipulla.

Jos BoxPN haluaa ottaa vakavasti, sen on lisättävä palvelimien määrää ja jakelua; jopa alemman tason palveluilla, kuten HideMyAss, on valtava verkko, kuten voit lukea HMA-katsauksestamme. Se on vain 32 maassa viidellä mantereella. Vaikka kukaan ei odota muodostavansa yhteyttä palvelimeen Etelämantereella, se, että sillä ei ole läsnäoloa Afrikassa, ei ole hyvä.

Nopeus

BoxPN: llä on kauheat nopeudet. Jokainen VPN menettää jonkin verran nopeutta, koska se on kompromissi, joka sinun on tehtävä nimettömyydelle, mutta BoxPN oli niin hidas, että se haittasi kykyämme käyttää sitä. Se sai meidät toivomaan, että käytäisimme sen sijaan yhtä maailman nopeimmista VPN-palveluista, kuten TorGuard (lue TorGuard-arvostelu).

Paikka: Ping (ms): Lataa (Mbps): Lataa (Mbps):
suojaamaton16152,4723.29
UK1171,721,01
Argentiina4120,430,25
Australia5895,451.28
USA (Kalifornia)21420.0512.59
Japani22711,386,44

Ainoat palvelimet, joissa Internet-nopeuksia voidaan käyttää teräväpiirtotiedon suoratoistoon, olivat Yhdysvalloissa ja Japanissa. Vaikka nuo nopeudet olivat kunnossa, ne laskivat edelleen 86 prosenttia suojaamattomasta korostamme.

Jos haluat suoratoistaa videoita tai torrentteja, BoxPN ei tuota sinulle muuta kuin turhautumista ja epäonnistumisia, mikä on sääli ottaen huomioon, että se pystyi murtautumaan Netflixiin.

turvallisuus

Yksi ensimmäisistä asioista, joita on etsittävä ostaessasi VPN: ää, on yrityksen kirjauskäytäntö. Ei ole mitään syytä käyttää järjestelmää tietojen nimettömäksi tekemiseen, jos palveluntarjoaja, jonka kanssa työskentelet, pitää sitä yllä. Vaikka VPN väittää, että se ei kirjaa toimintaa, saatat löytää sen tietosuojakäytännöstä, että se pitää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja muuta.

Ei pitäisi olla yllättävää, että BoxPN sanoo, ettei kirjaudu sisään. Tarkastelimme sen tietosuojakäytäntöä varmistaaksemme, että se kertoo totuuden.

Tietosuojakäytäntö

Osoittautuu, että BoxPN on rehellinen ainakin sen perusteella, mitä voimme kertoa. Suurin säilytettävä tieto on sähköpostiosoitteesi. Tämä ei ole uhka, koska yksityisyyden suojaksi voit luoda polttimesähköpostin.

Valvontaviranomainen on toinen alue, jolla voit olla vaarantunut. Jos käyttämäsi VPN sijaitsee maassa, joka osallistuu suurimpaan maailmanlaajuiseen tarkkailijaliittoon, se voidaan pakottaa paljastamaan henkilöllisyytesi valtion virastolle..

BoxPN: n ei tarvitse huolehtia tästä, koska se on Seychelleillä, joilla on suuria yksityisyyttä koskevia lakeja.

Turvallisen VPN: n kolmas ja viimeinen komponentti on vahva tunnelointiprotokollien ja salausstandardien pari. BoxPN on peitetty OpenVPN: llä, L2TP: llä, PPTP: llä, IPSec: llä ja SSTP: llä.

OpenVPN on oletus ja paras valinta. Se on avoimen lähdekoodin alusta, joka pysyy kärjessä, koska sitä ylläpitää kyberturvallisuusyhteisö. Se toimii parhaiten pariksi AES 256-bittisen salauksen kanssa, jonka monet uskovat olevan salaamattomia. BoxPN käyttää molempia, mikä tarjoaa parhaan suojauksen kuluttajaympäristölle.

Asiakaspalvelu

BoxPN: n asiakaspalvelu on sekoitettu laukku: vaikka se on live-chatissa, se ei ole 24/7. Se saa pisteitä ponnisteluista, mutta parannuksia voidaan tehdä.

CS1

Heitimme sen softball-kysymykseen, koska ne kertovat usein asiakastukiosaston tehokkuudesta. Jos se vain harjaa kysymyksen ja käskee tarkistamaan verkkosivuston, se on virhe. Jos se tekee aloitteen ja antaa sinulle henkilökohtaisen vastauksen, joka toimii, tiedät, että olet tekemisissä laadukkaan henkilökunnan kanssa.

Live chat oli offline-tilassa, kun lähetimme viestin. Useita tunteja myöhemmin, saimme vastauksen sähköpostitse.

CS2

Vastaus vastasi kysymykseen. Se ei ole liian ystävällinen tai vieraanvarainen, mutta se saa asian ytimen ja tarjoaa resurssilinkit. Se on kaikki mitä voit pyytää asiakaspalvelun edustajalta.

Vaikka kiitämme sitä siitä, että hänellä on live-keskusteluominaisuus, haluaisimme sen laajentavan 24/7 tulevaisuudessa palvelemaan paremmin maailmanmarkkinoita.

BoxPN: n tukiosiossa on laaja tietokanta. Siinä on hyödyllisiä artikkeleita, jotka selittävät palvelun ominaisuudet, UKK-ohjeet ja vaiheittaiset ohjeet, jotka ohjaavat käyttäjiä edistyneiden aiheiden, kuten OpenVPN: n manuaalisen määrittämisen, läpi. Käyttäjäfoorumia ei kuitenkaan ole.

CS3

Ne ovat suuria resursseja käyttäjille, mutta ne eivät korvaa 24/7 live-chat-järjestelmän mukavuutta.

Tuomio

BoxPN on hyvä VPN saumattomalla käyttöliittymällä, joka oli helppo asentaa ja käyttää. Se ei kirjaa mitään, eikä se ole lainkäyttöalueella, joka vaatii sitä toimittamaan tietosi. Protokollat ​​ja salaus ovat huippuluokkaa, ja sen asiakaspalveluosasto vastasi kysymyksiimme.

Emme voi suositella sitä edes BoxPN: n vahvoilla puolilla. Sen nopeuksia ei voida hyväksyä.

Suurin osa palvelimista oli niin hitaita, ne olivat käytännössä käyttökelvottomia. Jos BoxPN pystyisi nostamaan kyseistä suorituskykytasoa ja kasvattamaan palvelimien määrää, se voi olla voima, jonka kanssa on otettava huomioon tulevaisuudessa. Kuten nyt, löydät parempia vaihtoehtoja.

Mitä mieltä olet BoxPN: stä? Oletko samaa mieltä arviomme kanssa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map