BolehVPN-arvostelu – päivitetty 2020

BolehVPN-arvostelu

BolehVPN on malesialainen palvelu, joka tekee tietyt asiat hyvin, mutta kärsii keskinkertaisesta käytettävyydestä ja rajallisesta palvelinverkosta. Lisäksi suoratoistoteho on heikko, joten on vaikeaa suositella sitä, kuten voit lukea koko BolehVPN-arvosteluamme.

Paras-VPN-arvostelut

Malesiassa perustettu BolehVPN on ollut VPN-näyttämöllä jo vuosia. Emme välittäneet siitä viimeksi, kun testimme sitä, mutta olemme palanneet palaamaan toiseen katsaukseen, ja tulokset ovat erilaisia. Se on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat ohittaa geoblockingin, ohittaa snooping-tilan ja pysyä turvassa selaamalla, aivan kuten parhaat VPN-valitsemme, mutta tekevät niin paljon vähemmän tehokkaasti.

Käymme läpi hyvät ja huonot puolet tässä BolehVPN-katsauksessa. Aiomme tarkastella kustannuksia, ominaisuusjoukkoja, palvelimen nopeuksia, turvallisuutta ja yksityisyyttä sekä suoratoistotehokkuutta. Aiomme myös testata BolehVPN: n asiakaspalvelun ennen kuin tiivistämme asiat tuomiostamme.

BolehVPN on hyvin tietyillä alueilla, mutta toisillaan heikko. Palvelimien leviäminen on rajoitettua ja asiakasrajapinta vaatii työtä, joten sen käyttö ei ole yhtä helppoa kuin palveluntarjoajien, kuten ExpressVPN (lue ExpressVPN-arvostelu). Se on nopea VPN-palvelu, mutta sinun kannattaa etsiä parhainta suoratoisto-opastamme, jos olet suoratoistoystävällisen vaihtoehdon jälkeen.

BolehVPN-Site-Splash

BolehVPN-Site-tilini

BolehVPN-Client-Proxy

BolehVPN-Client-Log

BolehVPN-Client-Connected

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot BolehVPN: lle

ominaisuudet

Ei ole paeta sitä tosiasiaa, että BolehVPN: n asiakasohjelmaa ei ole suunniteltu käyttäjäystävällisyyden mielessä. Ensi silmäyksellä se kuormittaa sinua painikkeilla, tilastoilla ja kuvakkeilla tavalla, joka ei tee asioista helppoa ymmärtää.

BolehVPN-Client-Dashboard

Jos etsit aloittelijaystävällistä VPN-verkkoa, BolehVPN ei ole paras vaihtoehto. Sinun pitäisi sen sijaan katsoa palvelua, kuten NordVPN (lue NordVPN-arvostelu).

BolehVPN: n asiakas antaa sinulle luettelon palvelimista, joihin haluat muodostaa yhteyden, nykyisistä yhteydetiedoista, käyttäjätilastoista ja tilitiedoista.

Saat kaksi VPN-protokollaa: OpenVPN, jota suositellaan, ja vaihtoehtona L2TP. Saat luettelon palvelimista, joihin voidaan muodostaa yhteys, mutta toisin kuin muut palveluntarjoajat, palvelimilla on tunnistetut nimet, kuten “xCloakRouted-TCP-France” ja “BolehFlix-USA-Only-Only”. Jos valitset L2TP: n, palvelimia ei voida valita. Näyttää siltä, ​​että BolehVPN suosittelee L2TP-yhteyksiä vain matkapuhelinkäyttäjille.

On hyvä, että BolehVPN räätälöi palvelimiaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten “BolehFlix” Netflix-käyttäjille, mutta ei ole selitystä näiden tunnisteiden käyttämiselle, joita koskemme myöhemmin.

Jos et ole Windows-käyttäjä, voit hyödyntää macOS- ja Android-sovelluksia. iOS- ja Linux-käyttäjät ovat juuttuneet määritystiedostoihin, joita he voivat käyttää ulkoisen OpenVPN-asiakkaan kanssa. Se ei tee BolehVPN: stä ihanteellista valintaa satunnaisille VPN-tilaajille, joten se ei tee parhaimmasta VPN: stä Linux-listalle.

BolehVPN Killswitch

VPN-palvelimessa on jotain kaltaista kytkintä, jonka “lukitus” -tila on käytössä, jotta Internet voidaan poistaa käytöstä, jos menetät VPN-yhteytesi, jonka voit ottaa käyttöön asiakkaan “asetukset” -alueella. Haluaisimme puhua siitä enemmän, mutta sen tarkoitusta selittävän BolehVPN-keskustelupalstan ulkopuolella on vähän tekemistä.

On odotettavissa, että DNS-vuodonsuojaus on vakiona VPN: ien kanssa, ja BolehVPN: llä on asetus ”ottaa käyttöön DNS-vuodonsuojaus”. Sitä ei ole oletuksena käytössä, mikä on outoa, mutta on hyvä, että vaihtoehto on olemassa.

Saat myös asiakaslokin, johon yksityiskohtaiset yhteydetiedot tallennetaan yhdessä tietosi käytön kanssa. Siellä on myös alue, jolla VPN voidaan asettaa toimimaan välityspalvelimen kautta – HTTP tai SOCKS – jos työskentelet rajoitetussa verkkoympäristössä.

BolehVPN-Client-ServerStatus

Jos haluat löytää parhaan palvelimen sinulle, ”palvelun tila” -alueella on luettelo palvelimista, joihin voi muodostaa yhteyden, ja voit pingottaa jokaisen niistä. Tällainen viivetesti voi auttaa sinua löytämään hyvän palvelimen suoratoistoa tai pelaamista varten, mutta löydät parempia vaihtoehtoja pelaamiseen käytettävästä parhaasta VPN: stä.

Jaettu tunnelointi ei ole yksi BolehVPN: n ominaisuuksista, mutta voit saavuttaa samanlaisen tuloksen valitsemalla palvelimet, joille on merkitty välityspalvelin, ja käyttämällä välityspalvelimen asetuksia missä tahansa ohjelmistossa, jonka haluat läpäistä VPN. Puhumme siitä perusteellisemmin myöhemmin.

Ominaisuuksien yleiskatsaus

BolehVPN-logowww.bolehvpn.net

Alkaa alkaen 370 dollariaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti, rinnakkaismaksut, verkkopankkisiirto

Hyväksyy salauksen valuutan
Bitpay

Samanaikaiset yhteydet
3

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla
1 päivä

Palautusaika
14 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
78 palvelinta 12 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN, L2TP

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

BolehVPN: n hinnoittelussa ei ole mitään valitettavaa. Verrattuna muihin ruma ankanpoikanen VPN-palveluihin, kuten Astrill (lue Astrill-arvostelu), BolehVPN pysyy kuukausittaisen asteikon halvemmassa päässä.

Voit käyttää yhden päivän ilmaista kokeiluversiota, jos haluat, mutta sinulla on vain yhteydet kahden tai kolmen palvelimen käyttämiseen. Seitsemän päivän suunnitelma 3,70 dollaria antaa käyttäjille mahdollisuuden kokeilla täyden palvelun pientä maksua vastaan. Hinnoitteluvaihtoehtojen monipuolisuus on mukava kosketus.

30 päivän paketti, jonka hinta on 9,99 dollaria kuukaudessa, ei ole huonompaan hintaan verrattuna kilpailijaan, kuten CyberGhost (lue CyberGhost-arvostelu). Kun haluat maksaa pidemmän ajan, CyberGhost ja muut palveluntarjoajat, kuten Windscribe (katso Windscribe-arvostelu), ovat parempia arvoja.

Esimerkiksi Windscriptin vuosittainen suunnitelma on 50 dollaria verrattuna lähes 80 dollariin BolehVPN: llä. Lisäksi Windscribe sisältää ominaisuuksia, kuten mainosten estäminen halvempaan hintaan. Voit verrata hintoja muihin palveluntarjoajiin VPN-arvosteluissamme ennen päätöksentekoa.

Jos et ole tyytyväinen BolehVPN-palveluun, saat 14 päivää palautusta pyytää. Se on vähemmän kuin 30 päivän palautusjakso, jonka saisit ExpressVPN: llä, mutta enemmän kuin seitsemän päivää, jonka saisit TorGuardilla (lue TorGuard-arvosteluamme). Saat kuitenkin vain kaksi päivää kokeilutilauksiin, joka sisältää seitsemän päivän paketin.

Voit maksaa BolehVPN: stä bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla, kuten Dash ja Litecoin, sekä PayPalilla ja luottokortilla. BolehVPN harkitsee salauksen palautustapaukset tapauskohtaisesti, ja järjestelmänvalvojalta peritään 2 prosentin maksu.

Saat samat ominaisuudet valitsemastasi paketista riippumatta. Ainoa rajoitus on rajoitettu määrä palvelimia yhden päivän kokeiluversiossa. Sinulla voi olla kolme samanaikaista yhteyttä (niin kolme laitetta samanaikaisesti) tämän palvelun kanssa valitsemastasi paketista riippumatta.

Helppokäyttöisyys

Yksi BolehVPN: n suurimmista hankaluuksista on kokemus sivuston ja asiakkaan navigoinnista. Palvelun tilaaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä, mikä on hienoa, mutta haluamiesi asioiden löytäminen sieltä tuntuu haastavammalta kuin pitäisi.

Kun olet rekisteröinyt tilin ja aktivoinut sen, sinut lähetetään harvannäköiselle tilille. Palvelun ostaminen edellyttää, että teet tilauksen. Prosessi on yksinkertainen. Valitset haluamasi paketin, valitset maksutavan ja maksat sitten.

BolehVPN-Site-Payment

Sinun ei tarvitse antaa itsestäsi tietoja rekisteröityessäsi, vain käyttäjänimi ja salasana. Muiden tuntemattomien maksutapojen, kuten bitcoinien, avulla voit pitää henkilöllisyytesi turvassa maksettaessa.

Sieltä löytyvät latauslinkit Windows-, macOS- ja Android-asiakkaille sekä määritystiedostot Linuxille ja iOS: lle. Asiakas lataa ja asentaa pienillä vaikeuksilla, mutta kuten mainittiin, se ei ole aloittelijaystävällinen.

Käyttöliittymä tuntuu takaisinkytkennältä ja on monessa suhteessa samanlainen kuin WiTopia personalVPN (lue WiTopia personalVPN -katsaus). BolehVPN: llä ei ole paljon mukautuksia monista painikkeista ja kuvakkeista huolimatta.

BolehVPN-Client-palvelimet

Kojelaudan pääosa sisältää palvelimille yhteyden muodostavan alueen, joka on asiakkaan tärkein osa. Kuten mainittiin, on hämmentävää valita palvelin, jota haluat käyttää. Mikään asiakkaassa ei opasta sinua, ja ainoa viittaus palvelimen valintaan, jonka voimme löytää verkkosivustolta, on OpenVPN-yhteyksien ohje..

Myös tämän oppaan löytäminen oli hankalaa. Joidenkin palvelinten nimien Google-haku vaati tarvittavien tietojen löytämistä. Opas on hyödyllinen, mutta on outoa, että asiakas- tai tilialueella ei ole näkyvää linkkiä siihen.

BolehVPN-asetukset

Asiakasohjelmassa on kaksi pääasetusaluetta: yksi vakioasetuksille ja toinen välityspalvelimen asetuksille. Valitettavasti konfigurointia ei ole paljon. Näyttää siltä, ​​että palvelinvalintasi vaikuttaa yhteyteesi enemmän kuin asetusvalinnat.

Esimerkiksi ”täysin reititetty” palvelin reitittää liikennettä VPN: n kautta, kun taas ”välityspalvelin” vaatii sinua määrittämään ohjelmistosi reitittämään ensin paikallisen välityspalvelimen. Eli tietyllä tavalla samanlainen kuin jaettu tunnelointitoiminto, jonka saisit muiden palveluiden kanssa.

BolehVPN-Client-asetukset

Asetusalueita tarkastelemalla, mikään vaihtoehdoista ei ole ennalta käytössä. Vaihtoehtoihin, kuten DNS-vuodonsuojaus, jonka pitäisi olla vähimmäisarvo, jota voisit odottaa VPN: ltä, tämä on outo valinta, ja suosittelemme, että otat sen ensin käyttöön, jos käytät BolehVPN: ää.

Muut alueet, kuten ”palvelutila”, ovat itsestään selviä, joiden avulla voit tarkistaa palvelimien toiminnan ja antaa sinulle käsityksen niiden viiveestä sijainnistasi ping-testin avulla.

BolehVPN voidaan antaa anteeksi huonosta käyttöliittymäsuunnittelusta, jos käyttäjien olisi helppo ymmärtää mitä tehdä. Käyttäjien auttamisessa oikean VPN-palvelimen valinnassa tulisi olla minkä tahansa palvelun leipä ja voi.

On hyvä, että BolehVPN tarjoaa ohjeoppaita, joissa selitetään palvelimen valinnat käyttäjille, mutta heitä on vaikea löytää, ja tämä todella vähentää käytön helppoutta. Olisi parempi, jos palvelu sisältää linkkejä näihin asiakkaan sisällä tai tekisi linkit näihin oppaisiin näkyvästi heidän verkkosivustollaan.

Nopeus

Nopeus ei ole BolehVPN: n mainostama, mutta on kohtuullista sanoa, että kukaan ei halua mennä hitaaseen VPN-palveluun. Jotta voimme nähdä, kuinka hyvin se toimi, suoritimme nopeustestejä viidellä palvelimellaan mitata lähetysnopeutta, latausnopeutta ja viivettä suojaamattomaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan nähden. Tulokset ovat alla.

Paikat: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (UK)1329.025.36
Alankomaat1827.395,02
MEILLE.14221.914.27
Kanada10621.154.25
Singapore17924.093.20
Japani3399.501,85

Suurin osa palvelimista, joihin voit muodostaa yhteyden, saavat sijaintinsa maan, eikä kaupungin mukaan. Koska BolehVPN ei mainosta nopeuttaan, olimme yllättyneitä siitä, että testaamamme palvelimet, Japania lukuun ottamatta, lähestyivät suojaamattoman yhteyden lataus- ja lähetysnopeuksia..

Latentti laski, kuten saatat odottaa, kauempana Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevista palvelimista. Alankomaat oli melkein identtinen, kun taas Pohjois-Amerikan ja Aasian palvelimet vaihtelivat satojen millisekuntien välillä.

Latenssi tekee BolehVPN: stä huonon pelaamisen VPN: n, mutta keskimääräistä suuremmat nopeudet voivat tehdä siitä haastattajan markkinoiden nopeimmista VPN-palveluista. Se muodostaa yhteyden nopeasti ja suorituskyvyn ansiosta on hyvä valinta, jos etsit parasta VPN-ohjelmaa torrentia varten.

turvallisuus

Suojaus on yksi ensimmäisistä sanoista, jotka näet BolehVPN-verkkosivustolla. Koska se on lähtöisin Malesiasta, jolla on jonkin verran erilaisia ​​näkemyksiä sananvapaudesta, se puhuu turvallisuudesta. Paras Malesian VPN-opas tutkii sen maan sensuurin yksityiskohtia.

BolehVPN suosittelee OpenVPN: n käyttöä, joka on, kuten VPN-tietoturvaoppaamme selittää, yksi turvallisimmista VPN-protokollista. L2TP on myös saatavana, mutta se näyttää rajoittuvan vain mobiilikäyttäjiin.

Ei ole vaihtoehtoa valita, minkä tyyppistä OpenVPN-salausta käytät yhteydenpidossa asiakkaan kautta, mutta verkkosivusto mainostaa AES 256-bittistä salausta. Jos se on sinulle mahtavaa, lue salauskuvauksemme.

Tietyt palvelimet, kuten “viitta”, on suunniteltu auttamaan sinua torjumaan Internet-sensuuria Kiinassa, Iranissa ja muissa maissa (lue parhaat Kiinan VPN-palvelut -oppaamme). Ominaisuudet, kuten “lukitse” -tapahtumakytkin, ovat myös käytettävissä käyttäjien auttamiseksi, jos he ovat huolissaan henkilöllisyytensä vuotamisesta yhteyden aikana.

DNS-vuodonsuojaus on lisävaruste, ja palvelu läpäisi testimme etsiessämme IP-, WebRTC- ja DNS-vuotoja. Huolimatta siitä, että DNS-vuodonsuojausvaihtoehtoa ei ollut otettu käyttöön, yhteydellämme ei silti ollut vuotoja. Tämä asetus on todennäköisesti tietyille palvelimille, kuten välityspalvelimille.

BolehVPN: n suojausvaihtoehtojen monipuolisuus on mukava, vaikkakin sekava. On hienoa, että rajoitetuissa maissa on palvelimia kansalaisille, mutta olisi parempi, jos nämä tiedot olisivat helpommin saatavissa.

yksityisyys

Ennen kuin ostat VPN: n, sinun on tutkittava sen tietosuojakäytäntö. Tätä me teimme BolehVPN: n kanssa, ja pidimme siitä, mitä löysimme suurimmaksi osaksi.

Ensinnäkin verkkosivustolla on optiokanaari, joka on nerokas tapa varoittaa käyttäjiä, jos laillisia toimia, joista ei voida ilmoittaa, on annettu. Jos kanariansaari poistetaan, käyttäjät voivat olettaa, että yritykselle on annettu tiedoksi oikeudelliset asiakirjat, joita yritys ei voi ilmoittaa.

Tämä on hyvä merkki siitä, että yritys ottaa yksityisyyttä vakavasti. Vahvistaakseni verkkosivusto ilmoittaa, että yhtään yritystä tai siihen liittyvää henkilöä ei ole koskaan annettu tiedusteluihin, optio-oikeuksiin tai takavarikointeihin.

BolehVPN-Site-Privacy

Sivusto ei myöskään kirjaa käyttäjätietoja tietosuojakäytännönsä mukaisesti. Ainoa poikkeus tähän on, jos palvelu rekisteröi ”epätavallisen toiminnan”, jossa se pidättää itsellään oikeuden sallia lokit lyhyeksi ajaksi käyttäjän pääsyn löytämiseksi ja lopettamiseksi.

BolehVPN sanoo, että sitä käytetään vain “viimeisenä keinona”, ja sitä on tapahtunut vain “kourallinen kertaa” yrityksen perustamisen jälkeen. Käytätpä sitä sitten arviointipuhetta. Kanarian sisällyttäminen ja vahva sanamuoto tällaisen toiminnan harvinaisuudesta viittaa siihen, että yritys suhtautuu vakavasti käyttäjän yksityisyyteen.

BolehVPN: n takana oleva yritys, BV Internet Services Limited, on perustettu Seychelleillä, jolla on eräitä maailman parhaimmista pilvipalveluiden yksityisyyttä koskevista laeista ansiosta, jotka takaavat yksityisyyden ja tietosuojan..

Verkkosivusto tekee myös selväksi, että se toimii viiden silmän älykkyyttä jakavien maiden (Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Australia, Kanada ja Uusi-Seelanti) valtuuksien ulkopuolella, joista yhdelläkään ei ole parasta mainetta käyttäjän yksityisyyden kunnioittamisessa..

Vaikka “viimeisen keinon” hakkuiden mahdollisuus voi olla huolenaihe, BolehVPN pyrkii voimakkaasti todistamaan, että se suhtautuu vakavasti yksityisyyteen. Silti, jos se riittää kaatamaan sinut, saatat joutua etsimään vaihtoehtoista palveluntarjoajaa, kuten Täydellistä tietosuojaa (lue Perfect Privacy -katsaus).

Suoratoiston suorituskyky

Kaikki VPN eivät pysty virtaamaan sisältöä suurista suoratoistosivustoista, kuten Netflix tai BBC iPlayer, mutta BolehVPN on yrittänyt tehdä niin.

Useat BolehVPN-palvelimista on lueteltu suoratoistoystävällisiksi “surffausta / suoratoistoa”, “geo” ja “BolehFlix” -tageissa. Testasimme valikoimaa heistä ja havaitsimme kokemuksen olevan heikko.

Jotkut palvelimet, kuten geo-palvelimet, eivät yksinkertaisesti muodostaisi yhteyttä. Toiset, kuten ”BolehFlix” -palvelimet, vaativat meitä muuttamaan DNS-asetuksia yhteyden muodostamiseksi. Yritimme sitä, ja vaikka Netflix-verkkosivusto näytti Yhdysvaltain sisältöä, mikään siitä ei soittaisi.

Surfaus / suoratoisto -palvelimet eivät olleet parempia. Yksikään yrittämämme palvelin ei antanut meille mahdollisuutta suoratoistaa sisältöä Netflixin kautta, joten jos etsit parasta VPN: tä Netflixille, etsi muualta.

BolehVPN-iPlayer-suojattu

Teimme samanlaisen testin Ison-Britannian palvelimista arvioidaksesi, onko sisällön suoratoisto BBC iPlayerista mahdollista. Koska tämä arvostelu tehtiin Iso-Britanniasta, BBC iPlayer -suoratoisto toimii hyvin ilman VPN-yhteyttä, mutta kun olimme yhteydessä minkään brittiläisen palvelimen kautta, saimme varoituksen sijainnistamme, eikä voinut lähettää.

Jos haluat katsella parhainta, mitä BBC tarjoaa, sinun on katsottava sen sijaan yhtä parhaista BBC iPlayerin VPN-palveluista, kuten VyprVPN (lue VyprVPN-arvostelu).

On selvää, että BolehVPN on yrittänyt olla suoratoistoystävällinen, mutta se ei vain ole toiminut. Kokeiltamme palvelimet eivät pystyneet suoratoistamaan tai emme pystyneet muodostamaan yhteyttä niihin.

Palvelimen sijainnit

Maantieteellinen levinneisyys ei ole yksi BolehVPN: n vahvuuksista. Valittavana on vain 12 maata, mikä on pieni määrä, ja palvelimet ovat keskittyneet Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, muutama Aasiaan.

Afrikassa ja Etelä-Amerikassa ei ole palvelimia. Palvelimista ei ole myöskään helppoa ja lopullista luetteloa, mutta laskimme 78 asiakkaan avattavassa luettelossa. Vain jotkut heistä pystyivät “täysin reitittämään” VPN-yhteydet.

Palvelimien sijainteja on vaikea valita maan mukaan, koska BolehVPN käyttää epätavallista nimeämisjärjestelmää. Se voi olla suunnittelussa niiden heikon leviämisen vuoksi.

Variety ei ole sana, jota voimme käyttää BolehVPN: ään, joten jos se on sinulle tärkeää, katso vaihtoehtoja, kuten HideMyAss (lue HideMyAss-arvostelu), jolla on palvelimia 190 maassa.

Asiakaspalvelu

BolehVPN: llä on muutama asiakaspalvelumahdollisuus, joita käyttäjät voivat hyödyntää. Voit käyttää livekeskustelua, joka löytyy kunkin sivun alareunasta, puhua neuvonantajalle tai kirjata tukilippu.

Siellä on myös tukipalvelu tukevia artikkeleita ja aktiivinen asiakasfoorumi, jossa voit olla vuorovaikutuksessa henkilöstön ja muiden käyttäjien kanssa. Siellä on osio, joka on tarkoitettu asiakkaiden asentamiseen tai tietokoneen asettamiseen toimimaan tiettyjen palvelimien kanssa, kuten myös “BolehFlix”: n DNS-palvelimet..

Asennusoppaat ovat yksityiskohtaisia ​​ja sisältävät hyödyllisiä kuvakaappauksia. Palvelupisteen avulla käyttäjät voivat lähettää kysymyksiä suoraan henkilöstölle, joten se on pohjimmiltaan toinen foorumi, mutta henkilöstön jäseniltä löytyy myös erityisesti tehtyjä artikkeleita, jotka auttavat selittämään yleisiä kysymyksiä ja ongelmia.

BolehVPN-Support-Message

Päätimme testata BolehVPN: n asiakaspalvelun lähettämällä kyselyn joukkueelleen tukilipuna. Pyysimme selvennystä muutamiin asioihin:

  • Onko BolehVPN: llä jaettu tunnelointi??
  • Mikä on käytettävissä olevien palvelimien lukumäärä?
  • Pitääkö DNS-vuodonsuojausasetuksen olla aktiivinen asiakasasetuksissa?

BolehVPN kesti muutaman päivän palataksesi meille, mutta se vastasi kysymyksiimme. Jos joudut vaikeuksiin, tukitiimin pitäisi pystyä auttamaan, ja epäonnistuessaan voit soittaa tukifoorumille saadaksesi apua.

Tuomio

Vahvalla nopeudellaan ja yksityisyyteen keskittymisellä BolehVPN on VPN, mutta se on ihan hyvä. Kiitimme sitä aiemmin kyvystään suoratoistaa Netflixiä ja muita suoratoistopalveluita, mutta se on askel taaksepäin eikä se ole enää mahdollista.

Se on nopea, mutta palvelinvalinta on aivan liian rajallinen verrattuna isoihin nimipalveluihin, kuten ExpressVPN, jossa on paljon enemmän ominaisuuksia ja palvelimia halvemmalla.

BolehVPN: n vahva keskittyminen tietoturvaan ja yksityisyyteen on rohkaisevaa, mutta hätätapahtumakäytäntö saattaa antaa vakavimpien yksityisyyskäyttäjien syyn etsiä muualta. Hinnoittelu on kilpailukykyistä, mutta ei markkinoiden parasta.

Missä BolehVPN kamppailee, miten se esittelee verkkosivustoaan ja asiakasta. Sitä ei vain ole ystävällistä käyttää, mikä vie aloittelijat pois. Huonosti harkittua palvelinluetteloa on vaikea tulkita ja asiakas näyttää vanhentuneelta.

On selvää, että BolehVPN haluaa kohdistaa useampaan kuin yhteen väkijoukkoon: streamereihin, toisinajattelijoihin ja yksityisyyteen keskittyviin. Se ei palvele yhtäkään niistä erityisen hyvin, mutta jos etsit riittävän nopeaa VPN: ää ja olet kotona Euroopassa tai Yhdysvalloissa, se on enemmän kuin riittävä.

Onko sinulla kokemusta BolehVPN: stä? Katsotteko, että tämä arvostelu on liian ankara? Anna meille palautetta alla olevissa kommenteissa ja kiitos ajastasi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me