Bitdefender VPN Review – päivitetty 2020

Bitdefender VPN Review

Bitdefender VPN on kunnollinen ratkaisu, joka on suunniteltu toimimaan yhdessä yrityksen virustorjuntaohjelman kanssa. Se on aika hyvä, vaikkakin välttää markkinoiden johtajien ominaisuuksia ja toimintoja. Silti, se on hyvä valinta, jos suojaus on tärkein huolenaihe, kuten voit lukea koko Bitdefender VPN -katsauksestasi.


Paras-VPN-arvostelut

Bitdefender on yksi suurimmista verkkoturvallisuusyrityksistä maailmassa ja tarjoaa monia tuotteita, mutta todennäköisesti suurin osa ihmisistä tietää sen virustentorjuntaan. Kuten voit nähdä Bitdefender Antivirus -katsauksessamme, meillä oli vaikuttunut sen virustorjuntakyvystä, ominaisuuksista ja asiakastuesta.

Katsomme kuitenkin, että tarkastelemme Bitdefenderin tarjoamaa VPN: ää tässä Bitdefenderin VPN-katsauksessa. Se on lisäosa, eli et voi käyttää sitä, jos sinulla ei ole Bitdefender Total Security-, Bitdefender Antivirus- tai yhtäkään yrityksen muista tuotteista.

Bitdefender VPN -asiakasta on helppo käyttää, mutta se tulee ominaisuuksien kustannuksella. Suojaus on hyvä, mutta käytettävää protokollaa tai salausta ei voida muuttaa. Se tarjoaa myös hyvät nopeudet ja erinomaisen asiakaspalvelun.

Vaikka Bitdefender VPN saa kourallisen asioita oikein, on monia asioita, jotka voisivat olla parempia. Sen sijaan, että se olisi käytännössä ominaisuus, se ei kykene murtaamaan VPN-havaintoja geoblokeroiduissa verkkosivustoissa, kuten Netflix ja BBC iPlayer, mikä tarkoittaa, että se ei tee parhaista VPN-luetteloistamme.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Bitdefender VPN: lle

ominaisuudet

Ominaisuuksien suhteen Bitdefender VPN on niin paljain luista kuin mahdollista. Aloittamalla luettelon toimista, joita voit tehdä, on olemassa vaihtoehtoja, jotka saavat asiakkaan suorittamaan automaattisen käynnistyksen tai muodostamaan yhteyden automaattisesti, kun se havaitsee olevansa WiFi-verkossa. Jostain syystä se ei ole mahdollista saada yhteyttä automaattisesti, kun käytetään kiinteää verkkoa.

BitDefender-asetukset

Se on kaikki mitä voit tehdä sovelluksessa. Muita muokattavia asetuksia ei ole. Et voi muuttaa käyttämääsi protokollaa tai salausta, siellä ei ole kuolokytkintä eikä jaettua tunnelointia. Se on saatavana kaikilla tärkeimmillä alustoilla, mukaan lukien Windows, macOS, iOS ja Android. Linux-käyttäjät jätetään kuitenkin pois.

Vaikuttaa siltä, ​​että Bitdefender halusi luoda käyttäjäystävällisen kokemuksen, jonka kuka tahansa voisi käyttää. Tälle ohjelmistosuunnittelutyylille on jotain sanottavaa, mutta kun se tulee niin kalliiksi, se ei ehkä ole sen arvoinen.

Viime kädessä sen sijaan, että tarjoaisi helppokäyttöisen kokemuksen, Bitdefender VPN -asiakas saa sen tuntumaan, että sinulle on annettu toimimaton sovellus, jota ei ollut ajateltu lainkaan..

Jos etsit käyttäjäystävällistä mallia, jolla saavutetaan sama helppokäyttöisyys kuin Bitdefender VPN: llä, mutta ilman polveutua kokemusta käyttäjille, jotka haluavat enemmän hallintaa, lue ExpressVPN-arvostelu. ExpressVPN pitää käyttöliittymänsä helppokäyttöisenä, mutta on silti rikas ominaisuuksista.

Bitdefender VPN -ominaisuuksien yleiskatsaus

Bitdefender VPN -logowww.bitdefender.com

Alkaa 333 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
10

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika
30 päivää

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
27 sijaintia

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES

VPN-protokollat ​​saatavilla
OpenVPN

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana
mukana Total Security -paketissa

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki
työaika

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Bitdefender VPN: n vertaaminen muihin palveluntarjoajiin on vaikeaa, koska tietokoneellasi on oltava toinen Bitdefenderin tietoturvaratkaisuista, jotta sitä voi käyttää. Jos järjestelmässäsi on jo Bitdefender, VPN: n hinnat ovat paljon, mutta VPN: n käyttämiseen tarvitaan ylimääräinen, yleensä melko kallis ohjelmisto, joka voi johtaa ihmiset pois siitä.

Kuten Bitdefender-virustorjuntakatsauksestamme voi nähdä, se on kuitenkin markkinoiden paras tällä hetkellä, joten se saattaa olla sijoituksen arvoinen, jos yrität todella suojata tietokonettasi..

Katsotaanpa tätä silmällä pitäen Bitdefender VPN -suunnitelmia. Ensinnäkin on olemassa “ilmainen” suunnitelma, joka toimitetaan Bitdefender Total Security -ohjelman mukana. Se tarjoaa 200 Mt dataa päivässä, mikä on hyvä ilmaisissa VPN-palveluissa, mutta samalla on vaikea kutsua suunnitelmaa “ilmaiseksi”.

BitDefender-hinnoittelu

Maksupalvelusuunnitelmiin siirtymällä on kuukausittainen pay-as-you-go-vaihtoehto ja vuosittainen optio. Molemmilla on rajoittamaton kaistanleveys, mutta rajoitettu laitteiden lukumäärään, jonka virustorjuntasi käyttöoikeus sallii.

Vaikka Bitdefender VPN: n tarjoamat hinnat ovat kilpailukykyisiä ja näyttävät olevan arvokkaita, on epäreilua verrata niitä muihin tarjoajiin, koska Bitdefender vaatii sinua tekemään lisäostoksen. Jos etsit kohtuuhintaista VPN-verkkoa, joka ei vaadi lisäostoa, tutustu CyberGhost-arvosteluun.

Helppokäyttöisyys

Bitdefender VPN keskittyy yksinkertaistetun ja virtaviivaisen käyttökokemuksen tarjoamiseen enemmän kuin monipuolisen ominaisuuden tarjoamiseen. Siksi VPN on helppo käyttää.

Voit avata VPN-sovelluksen Bitdefender-ohjelmiston tai ohjauspaneelin mukana toimitetusta ohjauspaneelista. Järjestelmäpalkki-kuvake muuttuu osoittamaan, onko yhteys muodostunut, pienellä punaisella X-merkinnällä, että et ole, ja vihreällä merkillä, joka tarkoittaa, että olet.

Asiakkaan ensimmäinen näyttö urheilee yksinkertaista valkoista taustaa, jossa on suuri sininen painike, jolla voit muodostaa yhteyden, ja avattava valikko, jonka alapuolella voit valita, mihin haluat muodostaa yhteyden. Palvelinluettelo on aakkostettu ja helppo selata, kunkin maan lipun ollessa nimensä vasemmalla puolella.

BitDefender-Client

Vasemmassa yläkulmassa oleva painike avaa valikon, joka tarjoaa sinulle kourallisen määrän vaihtoehtoja, mukaan lukien asetukset, tukeen ottaminen ja tilisi tietojen tarkasteleminen, kuten kuinka monta päivää tilauksessasi on jäljellä.

Vaikka Bitdefender VPN -asiakas on virtaviivainen, verkkosivuston käyttökokemus ei ole yhtä optimoitu. Bitdefender ei pidä VPN: ää itsenäisenä tuotteena, ja siksi sille ei anneta paljon tilaa verkkosivustolla. Lähes kaikki verkkosivuston sisältö on tarkoitettu muille tuotteille, joten vastausten löytäminen VPN-kysymyksiin tai edes sen löytäminen voi olla usein vaivaa..

Nopeus

Bitdefender tarjoaa vaikuttavia nopeuksia kaikilla testaamistamme palvelimilla. Yhteyden luominen vie noin 10 sekuntia joka kerta, mikä ei ole kaukana nopeasta, mutta kun yhteys on muodostettu, Internet tuntuu reagoivalta ja vakaalta.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
Suojaamaton (Virginia)1472.055.86
Yhdistynyt kuningaskunta9039.444,72
Sveitsi10769.843,46
Yhdysvallat5349.264.81
Japani19368.903.25
Brasilia15169.343,73

Kuten testituloksistamme voi nähdä, kun olimme yhteydessä Sveitsiin, Japaniin tai Brasiliaan, näimme kohtuulliset, mutta ei loistavat pingiajat ja menetimme vain muutaman prosenttiyksikön latausnopeuksillamme. Latausnopeudet veivät paljon suuremman osuman, mikä saattaa olla tärkeätä huomioida, jos haluat lähettää tiedostoja VPN-verkon avulla.

BitDefender-Speed

Yksi asia, joka sai huomion, oli se, että Ison-Britannian ja Yhdysvaltain palvelimet tuottivat huonompia tuloksia kuin muut. Pingiaika oli mitä odotit noilta paikoilta, koska ne ovat paljon lähempänä meitä kuin Japani tai Sveitsi, mutta latausnopeudet olivat huonommat.

Se on todennäköisesti oire siitä, ettei sinulla ole vahvinta mahdollista verkkoinfrastruktuuria. On todennäköistä, että nämä ovat kaksi eniten liikennettä käynyttä sijaintia, ja huonompi suorituskyky johtuu siitä, että ne ovat raskaammassa paikassa.

Vaikka sen suorituskyky testien aikana saattaa ansaita sille paikan nopeimmassa VPN-luettelossamme, sillä ei ole useimmissa tapauksissa parhaita ping-aikoja. Jos etsit VPN: ää, jolla on alhaalla olevat ping-ajat, joiden avulla voit pelata kilpailukykyisiä pelejä ulkomailla, katso paras pelaamista varten tarkoitettu VPN.

turvallisuus

Kuten tämä arvostelu ja VPN ovat olleet aiheena, Bitdefender VPN -sovelluksen käytön suhteen ei ole vaihtoehtoja sen suhteen, kuinka suojattu olet. Ei ole muutettavissa olevia protokolla-asetuksia tai valittavissa olevia salauksia. Sinulle pakotetut asetukset ovat kuitenkin sitä, mitä ihmisten mielestä suosittelemme.

Bitdefender VPN käyttää OpenVPN-protokollaa, joka on tehokas ja avoimen lähdekoodin protokolla, joka on turvallinen, kohtuullisen nopea ja luotettava. Jos haluat lisätietoja VPN-protokollista, tutustu VPN-protokollien erittelyyn.

Turvallisuuden parantamiseksi edelleen, Bitdefender VPN salaa yhteytesi AES 256-bitin avulla. Tätä VPN-asetusta suosittelemme melkein kaikille, koska se on turvallinen ja tarjoaa nopean yhteyden. Kaikista käytännöllisistä syistä AES 256-bittistä on mahdoton murtaa, mutta jos olet kiinnostunut kryptografiasta yleisesti, sinun tulee lukea salausartikkelin kuvaus.

Vaikka Bitdefender VPN ei salli DNS: n vuodonsuojauksen kytkemistä päälle tai pois päältä kuten monet VPN: t tekevät, se läpäisi DNS-vuototestin.

Jos ihmettelet, mitkä DNS-vuodot ovat, siirry tarkempaan selitykseen artikkeliin Mikä ovat DNS-vuodot. Lyhyesti sanottuna, DNS-vuoto tarkoittaa, että tietyt selaustasi koskevat tiedot ovat siirtymässä Internet-palveluntarjoajan tai joissain tapauksissa hallituksen käsiin, jopa kun käytät Internetiä VPN: n kautta.

yksityisyys

Vaikka Bitdefender VPN: n tietoturva on hyvä, Bitdefender saattaa tietyllä tavalla pitää sinua silmällä palvelun käytön aikana. Läpinäkyvyyden luominen on yksi tärkeimmistä kyberturvallisuutta käsittelevän yrityksen ja VPN: n tehtävistä. Tärkeä osa sitä on helposti tulkittavissa olevat ja tiiviit tietosuojakäytännöt ja käyttäjäsopimukset.

Vaikka Bitdefender on suurempi yritys kuin monet tarkastelemasi VPN-palveluntarjoajat ja tarjoaa monia lisäpalveluita, sen loppukäyttäjän lisenssisopimukset ja tietosuojakäytännöt ovat tarpeettoman monimutkaisia ​​ja vaikeita navigoida. Sivustoon on julkaistu erilaisia ​​liittymissopimuksia, ehtoja ja yksityisyydensuojakäytäntöjä.

Valitettavasti kun kysyimme suoraan VPN: n tietosuojakäytännöstä, meitä johdettiin lyhyelle UKK-sivulle, jossa sanottiin, että ”kukaan (mainostoimistot, Internet-palveluntarjoajat, vakuutusyhtiöt jne.) Ei pääse käyttämään online-lokiasi.”

Tämä viittaa siihen, että lokit pidetään, mutta niitä ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa.

Jos sukellaat Bitdefender Home Solutions -suojauskäytäntöön ja siirryt kohtaan 7.3, huomaat, että se kerää vain satunnaistettuja tai hajautettuja käyttäjän ja laitteen tunnuksia, IP-osoitteita ja satunnaisesti luotuja tunnuksia, joita käytetään VPN-yhteyden luomiseen. Toisin sanoen, se jakaa nämä tiedot Anchorfree: n, kolmannen osapuolen, joka käsittelee tietoja Bitdefenderin puolesta.

Vaikka näyttää siltä, ​​että VPN: n suhteen kerättävät tiedot ovat suurelta osin nimettömiä eikä niitä voida tunnistaa, verkkosivustolle ja kassan aikana kerättyä tietoa on paljon, mukaan lukien kotiosoitteesi. Jos etsit VPN: tä, joka tarjoaa huippuluokan tietosuojakäytännön ilman kirjautumista, tutustu NordVPN-arvosteluun.

Suoratoiston suorituskyky

Bitdefender VPN ei pystynyt pääsemään läpi useimpiin VPN-tunnistusjärjestelmiin, joita me sen vastaan. BBC iPlayer ja Netflix kiistivät sen, mutta Hulu näytti olevan enemmän kuin mielellään päästäkseen meille läpi suojatun yhteyden.

BitDefender-iPlayer

Sisällön katselun yhteydessä oli vähän nousuaikaa yhteydelle. Se alkaisi usein oletusasetuksella 720p tai 480p, mutta alle 10 sekuntia myöhemmin yhteys paranisi ja video hämärtyy 1080p: iin. Se ei ole harvinaista VPN: ien keskuudessa.

Kun video hämärtyi 1080p: ään jopa YouTubessa ja Hulussa, yhteys oli vakaa, eikä meidän tarvinnut käsitellä puskurointia. Toisaalta, meillä oli kokemusta puskuroinnista Twitchilla, todennäköisesti epävakaan latenssin takia, jolla voi olla vakava vaikutus live-virroihin.

Vaikka yleinen suorituskyky suoratoiston aikana oli hyvä, suurin osa ihmisistä etsii todennäköisesti tapaa voittaa Netflix VPN -kielto. Jos olet yksi heistä, tutustu parhaaseen Netflix-VPN-artikkeliimme. Jos yrität käyttää BBC iPlayer -tapahtumaa, siirry parhaaseen VPN-verkkoon BBC iPlayer -sovelluksen suhteen.

Palvelimen sijainnit

Bitdefender VPN isännöi palvelimia 27 maassa. Niitä on jaettu hyvin, palvelimien kanssa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Kummallista, VPN-asiakkaan palvelinluettelossa ei näytetä palvelimen tarkkaa sijaintia, vaan vain maata, joten et tiedä tarkalleen, mihin yhdistät.

BitDefender-palvelin

Vaikuttaa myös mahdotonta sanoa, kuinka monta yksittäistä palvelinta Bitdefenderillä on. Emme löytäneet numeroa verkkosivustolta tai muualta. Tämän vuoksi on vaikeaa kertoa, kuinka palvelimet ovat tarpeettomia ja luotettavia, mutta kuten näimme nopeustestauksen aikana, on merkkejä siitä, että palvelimet ovat huomattavan kuormitettuna..

Kontekstin kannalta, vaikka 27 sijaintia ei välttämättä puuttu, korkein mitä olemme nähneet, on HideMyAss. Sen verkossa on lähes 1000 palvelinta, jotka sijaitsevat yli 280 sijainnissa. Lue lisää HideMyAss-arvosteluamme.

Asiakaspalvelu

Kuten Bitdefender Antivirus -katsauksessa todettiin, asiakaspalvelu on erinomaista. Jos kohtaat ongelman, sinulla on useita vaihtoehtoja saada apua.

Ensinnäkin on olemassa pitkä luettelo puhelinlinjoista, joihin voidaan ottaa yhteyttä eri maissa. Puhelinlinjojen tunnit vaihtelevat, mutta jotkut ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Sivustolla on myös live-chatia ja sähköpostituki. Kaikki tukireitit pystyivät antamaan meille tiiviin ja hyödyllisen vastauksen ajoissa.

BitDefender-tuki

Siellä on myös käyttäjäfoorumi ja laaja tietokanta. Tietokantaan voi olla vaikea hakea, varsinkin kun etsit vastauksia VPN-verkkoon, mutta se tarjoaa silti hyödyllisiä tietoja, jos katsot ympärillesi.

Tuomio

Bitdefender naulasi paljon tärkeitä merkkejä tarjoamalla loistavan VPN: n. Nopeudet ovat vakaat, asiakastuki on huippuluokkaa ja ohjelmisto on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen.

Se sanoi, että on paljon asioita, jotka pidättävät sitä. Koko tietoturvaohjelmiston ostaminen vain VPN: n käyttämiseksi on valitettavaa, varsinkin kun se ei salli BBC iPlayerin tai Netflixin haluamista..

Koska emme voi suositella Bitdefender VPN: tä, suosittelemme, että tutustu massiiviseen VPN-arvostelujen arkistoomme. Ne lajitellaan parasta pahimpaan, joten voit helposti löytää nykyisen parhaan koiran.

Jos sinulla on kokemusta jostakin Bitdefenderin tuotteesta, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Rakastamme kuulemista sinusta. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map