Astrill-arvostelu – Päivitetty 2020

Astrill arvostelu

Astrill on vähän sekoitettu laukku: se on nopea ja siinä on upeat ominaisuudet, mutta sen käyttöliittymä on suunniteltu muurahaisille ja se on kallista. Se on silti hyvä Netflixille ja muille suoratoistoille ja sallii torrentin, joten emme voi estää sitä pitämästä yritystä parhaiden VPN-palveluntarjoajien kanssa. Tutustu koko Astrill-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.


Paras-VPN-arvostelut

Astrill on nopea, kompakti VPN, joka sisältää erinomaiset ominaisuudet. Sen mukana tulee myös mojova hintalappu, joka ei vaikuta perustellulta palvelimen rajoitetun valinnan ja huonon käyttökokemuksen vuoksi.

Tässä Astrill-katsauksessa siirrytään kohtaan, missä VPN on erinomainen ja missä se putoaa. Se testataan ominaisuuksien, hinnoittelun, helppokäyttöisyyden, tuettujen laitteiden, palvelimen sijaintien, nopeuden, turvallisuuden ja asiakaspalvelimen suhteen. Loppujen lopuksi annamme tuomion siitä.

Pidämme Astrillin suodatusominaisuuksista ja omistamista protokollista. Latausnopeudet eivät myöskään ole huonoja. Jos yrität kuitenkin säästää dollaria, on parasta etsiä muualta, koska Astrill on kalleimpien vaihtoehtojen joukossa parhaassa VPN-valinnassamme.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehtoja Astrillille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Pienestä käyttöliittymästä huolimatta Astrillilla on monia ominaisuuksia. Käyttöliittymässä näkyy painike yhteyden muodostamiseksi, ja pieni alareuna näyttää nopeuden. Jos haluat testata muiden palvelimien nopeuksia, voit käyttää Astrillin nopeustestaustoimintoa. Voit valita niin monta palvelinta kuin haluat ja testata niiden nopeus ja viive automaattisesti.

Astrill-Speed-testi

Suosikkiominaisuuksemme ovat kuitenkin suodattimet. Astrill on suodattanut verkkosivustoja ja sovelluksia. Oletuksena se on määritetty ohjaamaan kaikkea liikennettä VPN-palvelimen kautta, mutta voit lisätä poikkeuksia, jos et halua kaiken käyvän läpi.

Onneksi Astrill antaa sinun tehdä sen myös päinvastoin. Voit määrittää suodattimet käyttämään VPN-yhteyttä vain tietyissä sovelluksissa, mikä on hyödyllistä, jos yrität käyttää esimerkiksi geoblokeroitua sisältöä.

Astrill-suodattimet

Suodatuksen avulla voit ylläpitää koko Internet-yhteyttäsi tarvittaessa. Voit esimerkiksi suodattaa moninpelejä koneeltasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia hitaasta nopeudesta, joka on kokemuksen tiellä. Voit myös käyttää vain yhtä parhaista VPN-peleistämme pelaamiseen.

Tämä ominaisuus tunnetaan paremmin jaettuna tunnelointina, mikä on melko harvinaista VPN: ien keskuudessa. Suurin osa voi tukea sitä, mutta prosessi on melko intensiivinen – lue esimerkki Yksityisen Internet-pääsyn katsauksesta. Lisäksi sitä tukevat palveluntarjoajat, kuten StrongVPN, ovat melko keskinkertaisia ​​(lue StrongVPN-arvosteluamme nähdäksesi miksi se ei ole paras valinta). 

Windows-työasemilla voit käyttää OpenVPN-, StealthVPN- tai OpenWeb-ohjelmia. Astrill tukee myös melkein kaikkia muita tärkeitä VPN-protokollia, mutta se riippuu laitteesta. OpenWeb ja StealthVPN ovat Astrillin kehittämiä protokollia, jotka lisäävät sovellukseen lisäominaisuuksia.

Esimerkiksi OpenWeb lisää valikkoon “vain tunneliselain” -vaihtoehdon. Se on nopea tapa suodattaa tekemäsi käyttäessäsi Internet-yhteyttä käyttäviä sovelluksia murehtimatta nopeuksista. OpenWeb mukana tulee myös mainosten ja seurannan esto.

Voit jakaa VPN-yhteytesi myös muiden laitteiden kanssa. Periaatteessa lisäät välityspalvelimen olemassa olevaan yhteyteen. Astrillilla on sovelluksia useimpiin laitteisiin, mutta VPN-jakaminen laajentaa luettelon mihin tahansa, jolla on Internet-yhteys, mukaan lukien älytelevisiot, pelikonsolit ja suoratoistolaitteet, kuten Apple TV.

Astrill-VPN-jakamisen

Astrill mukana tulee killswitch, joka katkaisee Internet-yhteytesi, jos se on irrotettu etäpalvelimesta. Jos käytät protokollia OpenVPN, voit myös asettaa App Guardin, joka estää sovellukset, jotka määrität, kun VPN on pois päältä.

Asetus näkyy myös StealthVPN: lle, mutta omituisesti, ei OpenWeb.

Astrill Streaming Performance

Astrill ohitti pelätyn Netflix-välityspalvelinvirheen ilman ongelmia. Se pääsi myös Huluun, mutta BBC iPlayer esti sen kolmella Ison-Britannian palvelimelta. Kaikkiaan niitä on viisi, mutta kaksi heistä jäi testin aikana, mikä asettaa Astrillin parhaan VPN: n taakse BBC iPlayer -palveluille.

Astrill-BBC-iPlayer

Sillä oli ongelmia myös Amazon Prime Videon kanssa. Voimme käyttää sitä ja katsella sisältöä, mutta tapasimme viestin “sisältöä ei ole saatavilla alueellasi”, kun yritimme suoratoistaa jotain. Netflix on kuitenkin iso koira, joten emme voi valittaa liikaa.

Jos Netflix on kuitenkin etusijalla teille, tunnemme kuitenkin, että saimme enemmän irti Netflixin parhaasta VPN: stä, ExpressVPN: stä.

Astrill-ominaisuuksien yleiskatsaus

Astrill-logowww.astrill.com

Alkaa 833 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

yleinen

Maksutavat
PayPal, luottokortti, AliPay

Hyväksyy salauksen valuutan

Samanaikaiset yhteydet
5

Tukee jaettua tunnelointia

Rajoittamaton kaistanleveys

Ilmainen kokeiluversio saatavilla

Palautusaika

Palvelimen maailmanlaajuinen määrä
328 65 maassa

Pöytätietokoneet
Windows, MacOS, Linux

Mobiilisovellukset
Android, iOS

Selaimen laajennukset

Voidaan asentaa reitittimiin

suoratoisto

Voi käyttää Netflix USA: ta

Voi käyttää BBC iPlayeria

Pääsee Huluun

Voi käyttää Amazon Prime Videoa

turvallisuus

Salauslajit
256-AES, RSA-4096

VPN-protokollat ​​saatavilla
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, OpenWeb, StealthVPN

Ota käyttöön laitteen käynnistyksen yhteydessä

Mahdollistaa torrentin

Ei kirjautumiskäytäntöä

Läpäissyt DNS-vuototestin

Killswitch saatavilla

Haittaohjelmat / mainosten estäjä mukana

Tuki

Live Chat
24/7

Sähköpostituki
24/7

Puhelintuki
työaika

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

hinnoittelu

Astrill on yksi kalliimmista VPN-vaihtoehdoista, vaikka maksat ennakkoon vuodelle. Kuukausittaisen suunnitelman hinta on kauhistuttava, ja se maksaa 5 dollaria enemmän kuin useimpien muiden palveluntarjoajien kuukausimaksut. Viidestä laitteesta emme ole vaikuttuneita.

Kuten tavallista, emme suosittele kuukausittaista suunnitelmaa. Esimerkiksi CyberGhost tarjoaa suunnitelman, joka tukee jopa seitsemää samanaikaista yhteyttä puolet kustannuksista. Voit oppia siitä lisää CyberGhost-arvosteluamme.

Astrillin puolivuosi- ja vuosisuunnitelmat ovat kuitenkin hyvät. ExpressVPN, jonka arvioimme erittäin korkeana ExpressVPN-arvosteluissamme, on sama hinta näille kahdelle ehdolle. Astrillin kuukausisuunnitelmat ovat kuitenkin kalliimpia.

Astrill tarjoaa runsas seitsemän päivän ilmainen kokeilu. Toisaalta AirVPN tarjoaa vain kolme (lue AirVPN-arvostelu). Sinun ei tarvitse laittaa luottokorttia tiedostoon, mutta voit käyttää palvelua seitsemän päivän ajan ilmaiseksi, vaikka ostaisit suunnitelman. Ilmaista kokeilua ei omituisesti kyllä ​​tarjota Kiinassa.

Jos etsit ilmaista vaihtoehtoa, muista lukea parhaiden ilmaisten VPN-palveluntarjoajien opas, vaikka pilaamme sen ja ilmoitamme sinulle, että Windscribe on todennäköisesti paras vaihtoehto siellä (voit oppia miksi Windscribe-julkaisusta arvostelu). 

Monivuotisia suunnitelmia ei ole, mikä on ongelma, jonka olemme nähneet useiden VPN-palveluntarjoajien kanssa. Kaksivuotisen tai kolmen vuoden suunnitelman tarjoaminen antaa uskollisille käyttäjille paremman arvon maksamalla etukäteen. Esimerkiksi NordVPN antaa sinun kirjautua 75 kuukauteen alle 100 dollaria (lue NordVPN-arvostelu).

Astrill tarjoaa VPN-lisäominaisuuksia kassalle. Voit lisätä niin monta yksityistä IP-osoitetta kuin haluat 5 dollaria kohden kuukaudessa, reitittimen, johon on esiasennettu Astrill, ja VIP-lisäyksen 10 dollaria / 100 Gt / kk, joka antaa sinun käyttää multi-hop-yhteyttä ja antaa sinulle ensisijaisen liikenteen palvelimilla.

Siellä on myös 50 dollarin reititin, mutta se on parhaimmillaan keskinkertainen. Se on yksikaistainen ja puuttuu gigabitin ethernet-portti. Voit ostaa Netgear R6400: n, VPN-reitittimien suositun valinnan, hintaan 219 dollaria, mutta reitittimen ostohinnan kaksinkertaisella hinnalla on todennäköisesti parempi asettaa Astrill reitittimellesi itse..

Helppokäyttöisyys

Astrill on pieni ja yksinkertainen, melkein virhe. Käyttöliittymä vie vain vähän tai ei mitään kiinteistöjä näytöllä, mikä on hyvä nopeuksien seuraamiseen, mutta huono sovelluksen määrittämiseen. Tehdimme testauksen 4K-näytöllä, joten on järkevää, että käyttöliittymä olisi pienempi. Näyttöresoluution säätäminen 1080p-arvoon ei kuitenkaan tehnyt siitä paljon suurempaa.

Se on Astrillin pääkysymys. On tuskaa päästä erilaisiin asetuksiin, joita haluat käyttää, koska kaikki on niin kompakti. Jos käyttäjän sallitaan muuttaa käyttöliittymän kokoa, menee pitkälle. Se säilyttäisi pienen ilmeen, kun haluat seurata nopeuksia ja antaa sinun laajentaa käyttöliittymää mukavampaan kokoonpanoon tarvittaessa.

Sama pätee palvelimen valintaan. Ottaen tylsää, se imee. Lista on yhtä pieni kuin muu käyttöliittymä, ja sinun on vieritettävä läpi nähdäksesi kaikki vaihtoehtosi. Astrill tekee siitä vähemmän tuskallisen hakupalkin ja ”isojen” palvelinvalikkojen avulla, mutta se ei silti ole miellyttävä kokemus.

Astrill-palvelin-List

Onneksi voit leikata luetteloa lisäämällä suosikkeja. Palvelimen valintanäytössä on kolme välilehteä: “suositeltava”, “suosikki” ja “kaikki”. Käynnistämäsi palvelimien valintaprosessin alusta alkaen vaihtaminen niiden välillä on paljon helpompaa.

Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella käyttöliittymässä löytääksesi suosituimmat palvelimet ja muodostaaksesi yhteyden tällä tavalla.

Huolimatta palvelimen valintaan ja kokoonpanoon liittyvistä ongelmista, Astrillilla on yksinkertainen käyttöliittymä. Päänäyttö näyttää palvelimen, johon olet muodostanut yhteyden, suuren “päällä” -painikkeen ja nopeuskaavion. Riippumatta siitä, missä käyttöliittymässä olet, voit valita käytettävän VPN-protokollan avaamalla ylhäällä olevan pudotusvalikon..

Astrill-liitäntä

Kaikiin muihin ominaisuuksiin pääsee vasemmassa yläkulmassa olevien kolmen viivan kautta. Pääasia on yrittää määrittää tarvitsemasi ilman muutettavissa olevaa ikkunaa. Suurimmalle osalle asetuksista, kuten DNS-asetuksista, se ei ole iso asia. Pieni ikkuna voi kuitenkin helposti tungosta, kun yritetään lisätä poikkeuksia suodatinluetteloon.

Astrill-Filter-List

Astrillia ei ole vaikea käyttää, varsinkin kun olet määrittänyt sen, mutta käyttöliittymän läpi saaminen on kauhea, koska se on liian pieni. Mahdollisuus muuttaa ikkunan kokoa muuttaisi paljon ja auttaisi Astrillin käyttöliittymää olemaan yksi markkinoiden parhaimmista.

Tuetut laitteet

Astrill voi tukea jopa viittä yhteyttä yhdellä kertaa, valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta. Se ei kuitenkaan ole laiteraja. Voit asentaa Astrillin niin moniin laitteisiin kuin haluat, mutta vain viisi voi muodostaa yhteyden samanaikaisesti.

Et voi kuitenkaan lisätä rajaa kuten voit TorGuardilla, joten joudut ehkä etsimään muualta, jos haluat enemmän kuin viisi yhteyttä (lue TorGuard-arvostelu). 

On asennusohjelmia Windowsille, macOS: lle ja Linuxille, mukaan lukien CentOS, Debian, Ubuntu, Fedora ja muut. Astrill tarjoaa komentoriviasentajan myös Linuxille, jos et käytä yhtä näistä käyttöjärjestelmistä.

Astrill tukee iOS-sovellusta App Storen kautta ja Android Google Play -kaupan kautta. Jos käytät muokattua Android-versiota, jolla ei ole pääsyä Play Kauppaan, Astrill ei ehkä toimi laitteellasi. Valitettavasti palvelu ei tarjoa .apk: ta yksinään.

Voit asentaa Astrillin reitittimellesi niin kauan kuin se vilkkuu DD-WRT: n tai Asus Merlinin kanssa. Reitittimet voivat käyttää vain OpenVPN: tä ja RouterPro: ta, mutta TCP ja UDP ovat tuettuja. Toisin kuin muut reitittimen asetukset, Astrillin toiminta on hyvin yksinkertaista ja sen avulla voit määrittää ominaisuuksia, kuten laitteen suodatus reitittimen asetuksissa..

Astrill-reititin-asetukset

Palvelimen sijainnit

Astrillilla on 328 palvelinta 65 maassa. Ei ole yllättävää, että Yhdysvallat saa suurimman huomion, sillä siihen on omistettu 137 palvelinta. Useimmissa muissa maissa on parhaimmillaan kourallinen palvelimia. Poikkeuksia ovat Japani, jolla on 29, ja Yhdistynyt kuningaskunta, joka on 16.

Käyttöliittymässä näet myös ”optimoidut” palvelimet. Yhdistäminen johonkin niistä tarjoaa nopeamman yhteyden, mutta joudut ostamaan 10 dollaria kuukaudessa VIP-lisäosan suunnitelmasi mukaan tehdä niin.

Nopeus

Testasimme viittä sijaintia Astrillilla speedtest.net: llä, panemalla merkille latenssin, latausnopeuden ja latausnopeuden. Se suoriutui hyvin, etenkin latausnopeuksilla, mutta yllättäen latenssi- ja latausnopeudet kärsivät pitkiä matkoja testauspaikasta, joka oli St. Louis, MO. 

Paikka: Ping (ms): Lataa (Mbps): Lataa (Mbps):
suojaamaton984.4311.50
Los Angeles, Kalifornia6565.9510,30
Yhdistynyt kuningaskunta11373.307,70
Venäjä16192,106,91
Japani30597,442,83
Iran50637.421.49

Silti Astrill on vaikuttava, vaikka se menetti nopeimman VPN-oppaan. Jopa silloin, kun muodostettiin yhteys lammen yli, ylläpidimme noin 70 prosenttia suojaamattomasta lähetysnopeudesta. Heikoin esiintyjä oli Iran, joka yritti pitää 10 prosenttia.

Latausnopeudet ovat erinomaiset kaikkialla. Testauksemme Venäjällä ja Japanissa todella kasvattivat latausnopeuttamme, mikä viittaa siihen, että Internet-palveluntarjoajat kuristavat jonkin verran. Kuten latausnopeuksilla, Iran oli heikoin esiintyjä, mutta piti silti noin 40 prosenttia normaalista nopeudesta.

Viive on kuitenkin karkea. Aktiviteetit, kuten online-pelaaminen, ovat taistelu Astrillin kanssa. Onneksi voit lisätä poikkeuksia online-peleihin.

Suodatus saa Astrillin nopeudet loistamaan. Normaali selain ei ole ongelma, koska Astrill tuottaa vaikuttavia tuloksia latausnopeuksille.

Poikkeuksena voidaan lisätä kaikki, mikä on korkeaa lataus- tai viiveaikaa, eli voit käyttää koko Internet-nopeutta katkaisematta yhteyttä palvelimelta.

turvallisuus & yksityisyys

Astrill tarjoaa pitkän listan VPN-protokollia, joista kaksi on yksinomaan sille. Sinulla on OpenVPN: n, PPTP: n, SSTP: n, L2TP / IPSecin, IKEv2 / IPSecin ja – omituisen lisäyksen – Cisco IPSec, joka on Ciscon ja Microsoftin tekemä IKEv1 / IPSec-modifikaatio. Ironista kyllä, Windows ei tue Cisco IPSeciä.

Turvallisuuden vuoksi OpenVPN on paras vaihtoehto, koska se on avoimen lähdekoodin protokolla, joka tarkistetaan säännöllisesti haavoittuvuuksien varalta ja korjataan. Se tukee myös melkein mitä tahansa salausmenetelmiä, joita haluat.

Ei ole yllättävää, että Astrill suosittelee omia protokollia, StealthVPN ja OpenWeb. Jälkimmäinen on kevyt, yhteydetön protokolla, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa palvelimia nopeasti. Se perustuu TCP: hen ja salattu 256-bittisellä AES: llä, mikä vaikeuttaa tunnistamista syvällä pakettitarkistuksella.

StealthVPN on samanlainen kuin OpenVPN siinä mielessä, että se toimii UDP- ja TCP-porteissa ja hämärtää paketteja, joten se on ihanteellinen valinta saada palomuureilla (verrattavissa VyprVPN: n Chameleon-protokollaan, josta voit lukea lisää VyprVPN-katsauksessa). Se on salattu AES 256-bittisellä ja todennettu SSL / TLS-varmenteilla. Kuten OpenVPN, se näyttää ja käyttäytyy kuin normaali suojattu yhteys, joten se on suunnilleen yhtä vakaa kuin yksi.

OpenVPN: n avoimen lähdekoodin luonne tekee siitä ihanteellisen valinnan monille laitteille, mukaan lukien reitittimet, joten kyse on todella henkilökohtaisista mieltymyksistä. StealthVPN: n etuna on kaksikerroksisen salauksen käyttö.

Astrillilla on tietosuoja-asetukset, mukaan lukien mahdollisuus tyhjentää evästeitä. Voit myös kytkeä päälle killswitchin, joka estää Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu.

Testasimme vuodot ipleak.orgin avulla. Astrill läpäisi DNS-, WebRTC- ja IP-vuotojen testimme. Tämän ja killswitchin välillä VPN on turvallista käyttää.

Astrill-tietosuoja

Astrill on Seychelleillä rekisteröity yritys, joka kuuluu 115 saariin Intian valtamerellä. Se väittää olevansa keskittynyt lähinnä matkustajiin ja ulkomaalaisiin, jotka käyttävät Astrill VPN -palvelua salattuun ja rajoittamattomaan Internet-yhteyteen milloin tahansa ja paikassa. “

Sijainti kertoo paljon yksityisyydestä. Seychellit on yksi yksityisimmistä paikoista maailmassa, koska se on pieni ryhmä saaria Itä-Afrikan rannikon edustalla, mutta hallituksella ei ole yhtä lakia, joka käsittelisi henkilötietojen keräämistä ja käyttöä..

Astrill väittää olevansa “tiukka kirjautumattomuuskäytäntö”. Kuten tietosuojakäytännössä selitetään, “tietyt tiedot ovat kuitenkin tarpeen palveluiden teknisen toiminnan kannalta”. Aktiivisia istuntoja seurataan ja poistetaan, kun irrotat yhteyden. Valvotut tiedot sisältävät IP-osoitteesi, laitetyypin ja muut.

Aikaisemmat 20 yhteyttä pidetään kirjassa, joka sisältää yhteysajan, keston, maan, laitetyypin ja Astrill-versionumeron. Huolimatta “ei kirjaudu” -vaatimuksesta on tietoja, vaikka olisikin vaikeaa palata sinuun.

Vaikka henkilökohtaisia ​​tietojasi ei säilytetä, Astrill voi ja valvoo niitä. Se on kuitenkin perusteltua. Tässä tapauksessa varmistetaan, että kytkettävien laitteiden määrä on alle rajan, mutta palvelussa ei sanota, että se ryhtyy toimiin nimien nimeämiseksi palvelimillaan.

Jos on menettely, sitä ei mainita tietosuojakäytännössä.

On tärkeää huomata, että Astrill näkee kuka muodostaa yhteyden, mutta sikäli kuin voimme kertoa, ei kuinka he käyttävät palvelua. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja seurataan, mutta niitä ei pidetä rekisterissä, mikä vastaa “ei kirjaudu” -vaatimusta.

Asiakaspalvelu

Astrill ei sekoita tukeen. Sen sijaan, että ohjata sinut tietokannan ja UKK-luettelon kautta löytääksesi yhteysosoitteen, se antaa sinulle käsityksen siitä tukisivulta. Se tarjoaa live-chatin, jonka voit avata napsauttamalla pienen ympyrän minkä tahansa Astrill-sivun oikeassa alakulmassa, ja sähköpostituki.

Astrill-Live-Chat

Astrill tarjoaa myös puhelintukea numeroilla Yhdysvalloissa ja Hongkongissa, mutta operaattorit voivat tukea vain englantia puhuvia asiakkaita.

Saimme vastauksen sähköpostitse lähetettyyn kysymykseen noin kahdessa tunnissa, mikä on nopeaa. Sähköpostimme lähetettiin kuitenkin keskipäivänä Yhdysvalloissa arkipäivänä, joten saatat odottaa pidempään, jos lähetät viestin myöhään illalla tai viikonloppuna..

DIY-tukea varten saat UKK: n, asennusoppaat ja video-oppaat. Asennusohjeet ovat kattavia ja ovat osa Astrillin erillistä wikiä. Ne sisältävät melkein minkä tahansa kysymyksen, joka sinulla voi olla VPN: n määrittämisestä tietylle käyttöjärjestelmälle. Astrillilla on jopa oppaita BlackBerry-puhelimien asettamiseen IKEv2: lla.

Astrill-Setup-Käyttöohjeet

UKK on perustiedot. Se kattaa kysymykset, kuten Astrillin tarjoamat erilaiset suunnitelmat ja protokollat, joihin voit yhdistää. Tämä alue näyttää keskittyvän enemmän ennakkomyyntikysymyksiin kuin teknisiin kysymyksiin.

Astrill tarjoaa neljä video-opasta, jotka ovat enemmän kuin yleiskatsauksia. Siellä on videoita työpöytäsovellukselle, reitittimen sovelmalle, DD-WRT-asetuksille ja yleiskuva siitä, mikä VPN on ja miten Astrill toimii. Se ei tue tarkalleen, mutta videot voivat selventää käyttöliittymän alueita, jos sinulla on ongelmia.

Vaikka on olemassa työpöytä- ja reitittimetutkimuksia, Android- tai iOS-sovelluksissa ei ole videoita sovelluksille.

Astrill ei tarjoa perinteistä tietokantaa, jota useimmat muut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat. Yhdessä olevat tiedot ovat kuitenkin olemassa, jakautuvat usein usein kysyttyihin kysymyksiin ja wikiin.

Paras vaihtoehto on silti suora tuki. Yleensä se on päinvastoin, mikä on raikkaan ilman hengitys, jos se on vino. Halusimme kuitenkin enemmän vianmääritysohjeita ja yhteisöfoorumia tukijärjestelmän täyttämiseksi.

Tuomio

Astrill on nopea, kallis VPN, jolla on runsas ilmainen kokeilu. Rajapinta on koon vuoksi ravittava, mutta muuten palvelu on hyvä. Palvelimien vaihto on nopeaa, latausnopeudet ovat erinomaiset ja se ohittaa myös Netflixin.

Astrillin vahvin kohta on sen ominaisuudet. Suodatus on hienoa VPN: n satunnaiseen käyttöön, jossa olet huolissasi yksityisyydestä, mutta ei kustannuksella, joka on puolet tai enemmän Internet-yhteydestäsi. Pidämme myös omista protokollasta, mutta OpenVPN riittää useimmissa tapauksissa.

Astrill on hieno valinta VPN: lle, ja suodatusasetukset erottavat sen toisistaan. Silti on muitakin vaihtoehtoja, jotka saattavat sopia sinulle paremmin. Muista lukea VPN-arvostelujemme kautta saadaksesi lisätietoja niistä.

Mitä mieltä olet Astrillista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map