Πώς να αποκτήσετε μια καναδική διεύθυνση IP το 2020: Σύνδεση πίσω στο σπίτι, ε;

Η διεύθυνση IP σας καθορίζει βασικά τι μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο. Μπορεί να το βλέπετε ως ένα πλήθος αριθμών, αλλά ενημερώνει τους ιστότοπους και τις διαδικτυακές υπηρεσίες την τοποθεσία σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει να αποκλείσετε την πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για να λάβετε μια διεύθυνση IP από άλλη τοποθεσία. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP στον Καναδά.


Ίσως είστε έξω από τη χώρα και θέλετε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή στο CraveTV ή σε ένα τοπικό κανάλι ειδήσεων. Εάν χτυπηθείτε με ένα μήνυμα σφάλματος, αυτό οφείλεται στο γεωγραφικό αποκλεισμό. Λόγω συμφωνιών αδειοδότησης, πολλοί ιστότοποι του Καναδά μπορούν να κάνουν ροή μόνο στον Καναδά.

Η καναδική έκδοση του Netflix μπορεί επίσης να σας καλεί. Το Netflix περιορίζεται στην εμφάνιση συγκεκριμένων εκπομπών σε ορισμένες χώρες, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι η εβδομαδιαία ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμη εκεί που βρίσκεστε. Το κομμάτι μας για την απαγόρευση του Netflix το εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες. Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για Netflix για να δείτε πώς μπορείτε να ξεπεράσετε αυτούς τους περιορισμούς.

Μπορεί να έχετε διαφορετικό λόγο για να θέλετε μια διεύθυνση IP καναδικού. Εάν θέλετε να ελέγξετε τα χρήματα στον καναδικό τραπεζικό λογαριασμό σας, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό με μια διεύθυνση IP εκτός της χώρας. Εάν θέλετε να στοιχηματίσετε, ίσως θελήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαδικτυακά καζίνο που διοικεί η καναδική κυβέρνηση.

Επιπλέον, το Κεμπέκ είναι μια γαλλόφωνη επαρχία και απαιτεί ορισμένους ιστότοπους από προεπιλογή στα γαλλικά από το νόμο. Εάν ένας κάτοχος ιστότοπου δεν συμμορφώνεται, μπορεί να λάβει προειδοποίηση από την κυβέρνηση και μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο. Ορισμένοι αποφάσισαν να αποκλείσουν τους κατοίκους του Κεμπέκ αντί να πληρώσουν για μετάφραση, οπότε ίσως θελήσετε να βγείτε από τη διεύθυνση IP σας από εκεί, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε άλλο καναδικό περιεχόμενο.

Πώς να αποκτήσετε μια καναδική διεύθυνση IP

Μπορείτε να λάβετε μια καναδική διεύθυνση IP μέσω δύο μεθόδων. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης – μπορείτε να βρείτε προτάσεις στον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης – αλλά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Οι πληρεξούσιοι μπορεί να είναι αναξιόπιστοι.

Επιπλέον, δεν παρέχουν ασφάλεια, επομένως αφήνετε τον εαυτό σας ευάλωτο σε πολλούς διαδικτυακούς κινδύνους, όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και τη δυνατότητα έκθεσης της πραγματικής σας IP. Το άρθρο VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor έχει περισσότερα για το θέμα.

Η καλύτερη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, όχι μόνο θα μπορείτε να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP του Καναδά, αλλά θα μπορείτε επίσης να διασφαλίσετε τη σύνδεσή σας και να παραμείνετε ανώνυμοι. Θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε έναν πάροχο από τη λίστα των καλύτερων VPN, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Καναδά.

Εάν μέρος του λόγου για τον οποίο αποκτήσατε ένα είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο Canadian Netflix, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σε θέση να ξεπεράσει το σύστημα ανίχνευσης VPN. Υπάρχουν μόνο μια χούφτα που έχουν αυτό που χρειάζεται για να το κάνουν. Διαβάστε το κομμάτι σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix για να μάθετε περισσότερα.

NordVPN

Το NordVPN είναι ένας εξαιρετικός πάροχος που διαθέτει κορυφαία ασφάλεια και δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, οπότε γνωρίζετε ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο. Έχει απεριόριστο εύρος ζώνης και καλές ταχύτητες, αν και μπορεί να καθυστερήσει σε μεγάλες αποστάσεις. Θα σας οδηγήσει σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix, και πήρε την κορυφαία θέση στο καλύτερο VPN για οδηγό torrenting.

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο και 364 από αυτούς βρίσκονται στον Καναδά, επομένως δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εύρεση ενός κατάλληλου. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και οι πελάτες του είναι εύχρηστοι. Υπάρχει επίσης μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει πριν από τη δέσμευση. Διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN για περισσότερα.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια άλλη αξιοπρεπής επιλογή με καλή ασφάλεια. Έχει οριστεί σε κρυπτογράφηση 128-bit από προεπιλογή, αλλά μπορείτε εύκολα να την αυξήσετε στα πιο ασφαλή 256-bit. Οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά η αύξηση της ασφάλειας θα τις επιβραδύνει και έχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Δεν διατηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας.

Προηγούμενος

Επόμενο

Υπάρχουν χιλιάδες διακομιστές παγκοσμίως και έχει 214 σε τρεις τοποθεσίες του Καναδά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PIA σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Linux (είναι το καλύτερο VPN μας για Linux) και οι πελάτες είναι εύχρηστοι. Έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό για εσάς.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με το PIA είναι ότι βασίζεται στις ΗΠΑ, επομένως ίσως θελήσετε να το παραλείψετε εάν οι δραστηριότητές σας είναι ευαίσθητες. Το έργο μας για την επιτήρηση της κυβέρνησης παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση PIA για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

CyberGhost

Ένας άλλος αξιοπρεπής πάροχος είναι το CyberGhost που έχει καλή ασφάλεια και αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Οι ταχύτητές του είναι εντάξει και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Θα σας μεταφέρει σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix, επίσης. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες λεπτομέρειες.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει χιλιάδες διακομιστές παγκοσμίως και 160 από αυτούς βρίσκονται στον Καναδά, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για την αλλαγή της διεύθυνσης IP σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS και είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές, επειδή μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά ταυτόχρονα. Επωφεληθείτε από τη δοκιμή επτά ημερών και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να δείτε αν σας αρέσει.

Κίνδυνοι από τη χρήση καναδικής διεύθυνσης IP

Δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος στη χρήση καναδικής διεύθυνσης IP. Απλώς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε όταν το κάνετε. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Ο Καναδάς έχει επεμβατικούς νόμους περί απορρήτου δεδομένων και έχει επεκτείνει τις δυνατότητες παρακολούθησης. Οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν και να κοινοποιηθούν μεταξύ κυβερνητικών υπηρεσιών χάρη στον Αντιτρομοκρατικό Νόμο, ωστόσο, παρά το όνομα του νόμου, δεν έχει απαραίτητα σχέση με την τρομοκρατία.

Έχει επίσης αναφερθεί ότι το ίδρυμα ασφάλειας επικοινωνιών κοινοποίησε μεταδεδομένα δεδομένων και επικοινωνιών που διατηρούσε η καναδική υπηρεσία πληροφοριών ασφαλείας, παρόλο που δεν έλαβε άδεια να το πράξει. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για τον Καναδά για μια καλύτερη ματιά στη χώρα.

Είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε πού βρίσκεται ο πάροχος εάν οι δραστηριότητές σας είναι πιο ευαίσθητες, επειδή ορισμένες δικαιοδοσίες έχουν αυστηρότερους κανόνες από άλλες. Διαβάστε το κομμάτι μας σχετικά με τους νόμους περί απορρήτου για περισσότερα σχετικά με το θέμα.

Επιπλέον, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο είναι ένα πρόβλημα σε πολλές χώρες και διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi. Αυξήθηκε επίσης στον Καναδά, με το κοινό παράδειγμα της απάτης των καταναλωτών. Πολλοί Καναδοί έχουν στοχοποιηθεί από απάτες, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς όταν αλλάζετε τη διεύθυνση IP σας.

Τελικές σκέψεις

Ας ελπίσουμε ότι τώρα γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο για να λάβετε μια διεύθυνση IP Καναδά και να μεταμφιέσετε την πραγματική τοποθεσία σας. Είτε θέλετε να κάνετε streaming των πιο πρόσφατων ταινιών είτε για άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες, η χρήση ενός VPN είναι η πιο ασφαλής λύση.

Τα VPN είναι εύχρηστα και μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι προστατεύεστε. Το NordVPN είναι το καλύτερο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον Καναδά και, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε.

Εάν έχετε συμβουλές για τη λήψη καναδικής διεύθυνσης IP, ενημερώστε μας στα σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map