Αναθεώρηση VPN.asia – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση VPN.asia

Το VPN.asia είναι ένας πάροχος VPN με κακή ονομασία που εδρεύει στην Κεντρική Αμερική. Αν και έχει μια ωραία διασύνδεση και μπαίνει στο Netflix, η υποστήριξη πελατών δεν είναι πολύ καλή και οι ταχύτητες είναι τόσο χαμηλές που δεν μπορείτε να κάνετε streaming σωστά. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση VPN.asia για να δείτε γιατί μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας.


best-VPN-σχόλια
Το VPN.asia φαίνεται ότι πρέπει να βασίζεται στην Ασία, αλλά ενσωματώνεται στην Μπελίζ. Πρόκειται για μια οικονομική επιλογή VPN με αρκετά ελάχιστες δυνατότητες, που έχει μια καθαρή φωτεινή διεπαφή, αλλά δεν έχει τίποτα άλλο να το ξεχωρίσει από το πλήθος άλλων υπηρεσιών VPN εκεί έξω, ειδικά την καλύτερη επιλογή VPN.

Δεν είναι το καλύτερο VPN για torrent, επειδή οι ταχύτητές του δεν είναι υπέροχες, αν και διαθέτουν αξιοπρεπείς δυνατότητες ασφαλείας. Επίσης, δεν είναι το καλύτερο για την παρακολούθηση περιεχομένου που έχει αποκλειστεί από γεωμπλοκάρισμα επειδή παρόλο που μπαίνει στο Netflix, η ποιότητα της εικόνας είναι κακή. Δείτε την καλύτερη αναθεώρηση VPN για Netflix για μερικές καλύτερες επιλογές.

Η μεγαλύτερη απεργία εναντίον του VPN.asia, ωστόσο, είναι ότι δεν τηρεί την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν ψωνίζετε και δοκιμάζετε μόνο VPN, δώστε στο VPN.asia ένα μεγάλο αγκυροβόλιο. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να είναι αυτό για εσάς, συνεχίστε να διαβάζετε.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το VPN.asia

Χαρακτηριστικά

Το VPN.asia είναι λίγο λεπτό σε ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ομοίως, ο υπολογιστής-πελάτης της επιφάνειας εργασίας βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις μεγάλες clunky διεπαφές υπηρεσιών όπως το Shellfire (δείτε την κριτική μας για το Shellfire) και τις διεπαφές επιφάνειας εργασίας για κινητές συσκευές των περισσότερων από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN της αγοράς. Δείτε το σχόλιο ExpressVPN για ένα παράδειγμα.

Το πλεονέκτημα ενός υπολογιστή-πελάτη σε μέγεθος φορητού υπολογιστή είναι ότι μπορείτε να το τοποθετήσετε στην άκρη της οθόνης σας ενώ κάνετε άλλα πράγματα χωρίς να παρακωλύσετε υπερβολικά. Η διεπαφή VPN.asia έχει διπλάσιο μέγεθος από μια οθόνη για κινητά, οπότε είναι λίγο μεγάλο να τοποθετήσετε στην άκρη της οθόνης σας με αυτόν τον τρόπο.

Η σκέψη φαίνεται να ήταν να βάλει τα περισσότερα χαρακτηριστικά στην επιφάνεια του πελάτη αντί να έχει μια σειρά οθονών μέσα σε αυτό. Υπάρχει σίγουρα κάτι να ειπωθεί για την τακτοποίηση των πραγμάτων με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μπορείτε να τα πάρετε όλα με μια ματιά και ο πελάτης είναι πολύχρωμος και ελκυστικός.

Πρόσφατα προστέθηκε ένα killswitch στη διεπαφή VPN.asia. Αυτή είναι μια λειτουργία που αποσυνδέει το Διαδίκτυο σας εάν αποτύχει η σύνδεση VPN. Είναι μια χρήσιμη λειτουργία ασφαλείας που διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα ρίξει μια ματιά στη διεύθυνση IP σας ενώ ο φύλακας σας είναι κάτω.

Κάποτε είχε μια δοκιμή ταχύτητας που έχει πλέον αφαιρεθεί από τη διεπαφή και τώρα απλώς σας λέει τη διεύθυνση IP σας και πόσο καιρό έχετε συνδεθεί. Εάν θέλετε την επιλογή “πλήρης προστασία” που υπήρχε στο παρελθόν, μπορείτε να την βρείτε στην καρτέλα “επιλογές”.

Μέσα στην καρτέλα “επιλογές” μπορείτε να επιλέξετε τύπους σύνδεσης όπως UDP και TCP, καθώς και διάφορα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Η δυνατότητα να κάνετε εύκολες επιλογές μεταξύ των πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης είναι μια δυνατότητα που δεν προσφέρει κάθε υπηρεσία VPN, οπότε είναι καλό να το δείτε εδώ.

Δεν αποτελεί έκπληξη, το VPN.asia δεν προσφέρει split tunneling που είναι μια λειτουργία που βρίσκεται σε μερικές από τις περισσότερες boutique υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να επιλέξετε ποιες εφαρμογές στον υπολογιστή σας περνούν μέσω του VPN. Βοηθά στη βελτιστοποίηση της ταχύτητας σύνδεσής σας εάν η επικοινωνία του υπολογιστή σας με τον εκτυπωτή δεν περνά από διακομιστή επτά χιλιάδες μίλια μακριά.

Τιμολόγηση

Το VPN.asia βρίσκεται στο χαμηλότερο άκρο του φάσματος τιμών VPN και είναι πολύ οικονομικό εάν επιλέγετε την ετήσια επιλογή. Το αν αυτό μετρά ως αξία για τα χρήματα λόγω των αδυναμιών του είναι συζητήσιμο. Υπάρχουν παρόμοιες τιμές σε τιμές που κάνουν τα περισσότερα πράγματα καλύτερα από το VPN.asia αυτή τη στιγμή. Δείτε την αναθεώρηση MullvadVPN για ένα παράδειγμα.

Το VPN.asia λέει στον ιστότοπό του ότι δέχεται όλους τους τύπους πληρωμής, αλλά αυτό είναι ένα τυπικό υπερεκτίμηση. Δέχεται σημαντικές πιστωτικές κάρτες, καθώς και bitcoin και «Paymentwall», αλλά δεν περιλαμβάνει τη γκάμα πιο ασαφών επιλογών ηλεκτρονικών πληρωμών που είναι συχνά διαθέσιμες μεταξύ των ανταγωνιστών της.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων VPN.asia

Το VPN.asia προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών εάν θέλετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Ωστόσο, ούτε όταν γράψαμε την πρώτη έκδοση αυτής της κριτικής πριν από ένα χρόνο, ούτε αυτή τη φορά δεν πήραμε τα χρήματά μας πίσω. Εάν θέλετε πραγματικά να δοκιμάσετε την υπηρεσία, ίσως θελήσετε να πληρώσετε το μηνιαίο και να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Το VPN.asia έχει επίσης μια συμφωνία παραπομπής σύμφωνα με την οποία λαμβάνετε 30 ημέρες δωρεάν κάλυψη VPN για κάθε φίλο που αναφέρετε που εγγράφεται. Αυτό είναι καλό εάν ζει πραγματικά σε αυτό το μέρος αυτού που υπόσχεται στον ιστότοπο.

Ευκολία στη χρήση

Το VPN.asia είναι απλό στην εγκατάσταση. Μεταβείτε στην ενότητα λήψης στον ιστότοπό της, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για το λειτουργικό σας σύστημα, μεταφέρετε και αποθέστε το εικονίδιο στο φάκελο εφαρμογών και είστε έτοιμοι να πάτε. Προτού ενεργοποιηθεί η διεπαφή χρήστη, θα σας ζητήσει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης που σας εστάλησαν όταν εγγραφήκατε στην υπηρεσία.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι αρκετά μινιμαλιστικό σε σύγκριση με πολλές υπηρεσίες VPN που υπερφορτώνουν τους πελάτες τους με όλα τα είδη μικρορυθμίσεων. Ο πελάτης του VPN.asia σας δείχνει τη λίστα διακομιστών, ένα κουμπί σύνδεσης, ένα διακόπτη kill και κουμπιά που σας συνδέουν με τις λεπτομέρειες σύνδεσης.

Στην αρχή δεν είναι προφανές ότι για να φτάσετε σε πιο λεπτομερείς ρυθμίσεις πρέπει να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο στο email που σας στέλνει μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής. Αυτό σας υπογράφει στις υπηρεσίες υποστήριξης και δεν είναι σαφές γιατί αυτό πρέπει να γίνει ξεχωριστά από την εγγραφή σας στην υπηρεσία κατά πρώτο λόγο.

Σας ζητά σε αυτό το σημείο να δώσετε το πλήρες όνομά σας και όχι το όνομα χρήστη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στην εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να θυμάστε περισσότερες λεπτομέρειες σύνδεσης από ό, τι φαίνεται απολύτως απαραίτητο.

Η σύνδεση και η αποσύνδεση σε διακομιστές είναι εύκολη, και το κουμπί killswitch είναι επίσης εκεί στη διεπαφή, αλλά δεν υπάρχουν πραγματικά άλλες ρυθμίσεις για να μιλήσουμε για αυτήν την πιθανώς την λιγότερο διαμορφώσιμη υπηρεσία VPN που έχουμε δει πρόσφατα.

Παρά την απλότητά του. έχει ένα ενοχλητικό quirk στο ότι όταν κάνετε κλικ και επισημαίνετε έναν διακομιστή, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης που αποεπιλέγει την επιλογή σας και ρίχνει ένα μήνυμα σφάλματος. Υπάρχει επίσης ένα βέλος προς τα δεξιά σε κάθε τοποθεσία διακομιστή που φαίνεται να μην κάνει καθόλου.

Για να επιλέξετε έναν διακομιστή, πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στο διακομιστή και στη συνέχεια ενεργοποιείται το πράσινο κουμπί σύνδεσης, γίνεται ένα κόκκινο κουμπί «αποσύνδεση». Στη συνέχεια, μπορείτε να απορρίψετε τον πελάτη κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από αυτό και να τον ανακαλέσετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στη γραμμή μενού που είναι τόσο μικρή που θα μπορούσατε να το κάνετε λάθος για ένα κομμάτι φαγητού κολλημένο στην οθόνη σας.

Ούτε το εικονίδιο στη γραμμή μενού ούτε το εικονίδιο στη βάση σας, εάν χρησιμοποιείτε Mac, σας ενημερώνουν εάν είστε συνδεδεμένοι οποιαδήποτε στιγμή. Αντίθετα, πρέπει να εμφανίσετε τον πελάτη, κάτι που μπορείτε να κάνετε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της γραμμής μενού και κάνοντας κλικ στο “εμφάνιση”.

Υποστηριζόμενες συσκευές

Το VPN.asia υποστηρίζει Windows, Mac, iOS και Android, αλλά δεν κάνει κανένα από τα λιγότερο κοινά λειτουργικά συστήματα όπως το Linux ή το Kindle, ούτε προσφέρει υποστήριξη για τη διαμόρφωση του δρομολογητή σας.

Σας επιτρέπει πολλές συνδέσεις, αλλά αυτό δεν είναι τόσο γενναιόδωρο όσο ακούγεται γιατί επιτρέπει μόνο μία σύνδεση σε κάθε τύπο συσκευής. Επομένως, εάν έχετε δύο φορητούς υπολογιστές, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα δύο, αλλά εάν διαθέτετε φορητό υπολογιστή, iPad και smartphone για το οποίο έχετε λάβει.

Τοποθεσίες διακομιστή

Λέει στον ιστότοπο ότι διαθέτει διακομιστές σε 30 χώρες και μετράει. Ωστόσο, μόνο 25 διακομιστές εμφανίζονται στη διεπαφή πελάτη και δεδομένου ότι αρκετές χώρες έχουν περισσότερους από έναν διακομιστές, αυτό δεν υπερβαίνει το ήμισυ του δηλωμένου αριθμού.

Τούτου λεχθέντος, η γεωγραφική εξάπλωση είναι καλή με κάποιους τρόπους: υπάρχουν διακομιστές σε τοποθεσίες – όπως η Μπανγκόκ, η Κουάλα Λουμπούρ και το Νέο Δελχί – που δεν αντιπροσωπεύονται από πολλές υπηρεσίες VPN σήμερα. Ωστόσο, δεν διαθέτει διακομιστές στην Κεντρική ή τη Νότια Αμερική παρά το γεγονός ότι έχει ενσωματωθεί στο Μπελίζ, ούτε διακομιστές στην Αφρική ή τη Μέση Ανατολή.

Οι τοποθεσίες του διακομιστή μπορεί να το προτείνουν σε άτομα που έχουν συγκεκριμένες ανάγκες για συγκεκριμένη τοποθεσία, αλλά διαφορετικά το VPN.asia είναι σίγουρα μια από τις χειρότερες υπηρεσίες στην αγορά όσον αφορά τους αριθμούς διακομιστών.

Ταχύτητα

Οι ταχύτητες που καταγράψαμε στο VPN.asia ήταν σε αργή πλευρά, συνήθως μεταξύ 10 και 20 τοις εκατό της μη προστατευόμενης ταχύτητας, οπότε πιθανότατα δεν θα θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για τις τρέχουσες δραστηριότητες ή τη ροή σας (δείτε το καλύτερο VPN για ροή για καλύτερες εναλλακτικές λύσεις).

Τοποθεσία: Ping: Λήψη: Μεταφόρτωση:
Ρωσία:210.68.95
Σικάγο:3531.491.26
Βανκούβερ:5510,8221.95
Νέο Δελχί:4602.282.69
Άμστερνταμ:1526.6920.5 [ναι πραγματικά]
Λονδίνο:1661.773.05

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι διακομιστές της Ευρώπης και της Ασίας είναι γρηγορότεροι από εκείνους στη Βόρεια Αμερική, πιθανώς λόγω του συνδυασμού της υψηλής ζήτησης πελατών για τους αμερικάνικους διακομιστές και της εγγύτητας με την τοποθεσία μας των ευρωπαϊκών.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Το VPN.asia εφαρμόζει μια πολιτική μη καταγραφής και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit που είναι πλέον στάνταρ στον κλάδο VPN. Σας επιτρέπει διάφορες επιλογές όσον αφορά τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης: Οι δύο πρώτες επιλογές του είναι το L2PT και το PPTP που έχουν γνωστά τρωτά σημεία ασφαλείας, αλλά συχνά είναι ταχύτερα από μερικές από τις πιο ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις.

Έχετε επίσης την επιλογή συνδυασμού OpenVPN με τύπους σύνδεσης TCP ή UDP. Αυτοί οι τύποι σύνδεσης προσφέρουν διαφορετικούς συνδυασμούς ταχύτητας και σταθερότητας και μπορείτε να παίξετε μαζί τους όταν αντιμετωπίζετε χαμηλές ταχύτητες ροής ή εύθραυστη σύνδεση ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται “stealth” στη λίστα των πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης και το όνομα υποδηλώνει ότι πρέπει να είναι αυτή που πρέπει να χρησιμοποιείται για να μπείτε σε περιεχόμενο με αποκλεισμό γεωγραφικού δικτύου όπως το Netflix ή το BBC iPlayer, αλλά όταν το δοκιμάσαμε διαπιστώσαμε ότι το Netflix έριξε το τυπικό σφάλμα μήνυμα που έλεγε ότι φαίνεται να χρησιμοποιούσαμε διακομιστή μεσολάβησης.

Ωστόσο, αφού παίξαμε με τους διάφορους συνδυασμούς πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης και τύπου σύνδεσης, μπήκαμε στο U.S. Netflix χρησιμοποιώντας το OpenVPN με σύνδεση TCP. Προβλέψιμα, ωστόσο, δεν μπορούσαμε να μπει στο BBC iPlayer, κάτι που συνήθως είναι πιο δύσκολο για τα περισσότερα VPN εκεί έξω (εκτός από το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer, φυσικά).

Αν και η ικανότητά του να μπει στο Netflix είναι ένα καλό χαρακτηριστικό του VPN.asia, πρέπει να προστεθεί ότι η ταχύτητα σύνδεσής μας πήρε μια απότομη μύτη κατά τη χρήση του πρωτοκόλλου που μας πήρε, και η εικόνα ήταν αρκετά κοκκώδης μερικές φορές ενώ το χρησιμοποιούσαμε.

Το VPN.asia έκανε καλό στη δοκιμή διαρροής DNS τόσο κατά τη χρήση της λειτουργίας stealth όσο και κατά τη σύνδεση στο Netflix. Προσφέρει επίσης έλεγχο ταυτότητας κατακερματισμού SHA-256, η οποία είναι μια κρυπτογραφική λειτουργία που αναπτύχθηκε από την NSA και προσφέρει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας εάν ανησυχείτε για παραβίαση.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το VPN.asia έχει μια καλά σχεδιασμένη σελίδα προορισμού στον ιστότοπό της όπου λέει με αυτοπεποίθηση: «Επιλέξτε έναν πάροχο VPN που μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει με τα πόδια. Λάβετε εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων με προσαρμοσμένες φόρμες αιτήσεων και 24/7 αντιπροσώπους συνομιλίας μέσω Διαδικτύου. Οποτεδήποτε. Οπουδήποτε.” Στη συνέχεια, έχει μια ψεύτικη μαρτυρία πελάτη ως αντίγραφο για αυτήν την αξίωση.

Στην πραγματικότητα υπάρχει ένα κουμπί στο επάνω μέρος της διεπαφής χρήστη που θα ανοίξει μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο προσωπικό υποστήριξης VPN.asia. Λέει ότι μπορείτε να τους μιλήσετε μέσω ζωντανής συνομιλίας, χρησιμοποιώντας μια φόρμα επικοινωνίας ή απευθείας μέσω email, αλλά διαπιστώσαμε ότι το κουμπί ζωντανής συνομιλίας δεν λειτουργούσε παρόλο που είπε ότι το προσωπικό υποστήριξης ήταν συνδεδεμένο.

Χρησιμοποιήσαμε, λοιπόν, τη φόρμα επικοινωνίας και λάβαμε ένα μήνυμα στην οθόνη που μας ευχαριστούσε για τα σχόλια, αν και ζητούσαμε μια τεχνική ερώτηση. Λίγα λεπτά αργότερα, μια επιβεβαίωση από το robo ότι το ερώτημά μας εξετάστηκε έφτασε μέσω email. Ωστόσο, δεν τους ακούσαμε πια.

Το ίδιο ισχύει και για την υπόσχεση επιστροφής χρημάτων: κατά τη στιγμή της γραφής περιμένουμε επτά ημέρες για μια απάντηση στο αίτημά μας και έχουμε σχεδόν καθυστερήσει να πάρει τα χρήματά μας πίσω. 

Η βάση γνώσεων VPN.asia βρίσκεται επίσης σε αυτήν τη σελίδα και δεν ισοδυναμεί με τίποτα. Υπάρχουν πραγματικά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες δυνατότητες στη σελίδα προορισμού του ιστότοπου. Δεδομένου ότι έχει προσθέσει πρόσφατα νέες λειτουργίες όπως ένα killswitch, ίσως οι ερωτήσεις είναι στο δρόμο, αλλά προς το παρόν δεν περιέχουν καμία πληροφορία.

Η ετυμηγορία

Το VPN.asia είναι μια υπηρεσία VPN που υπόσχεται πολλά και προσφέρει μόνο μερικά από αυτά. Εκτελεί τη βασική λειτουργία VPN της κρυπτογράφησης επαρκώς, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στα καλύτερα σημεία της εξυπηρέτησης πελατών ή της διαμόρφωσης VPN.

Πρόκειται για μια αρκετά χαμηλή τιμή που θα σας οδηγήσει στο Netflix και θα σας επιτρέψει να κάνετε torrent με ασφάλεια, αλλά οι χαμηλές ταχύτητες μειώνουν τα δυνατά σημεία του και επομένως δεν μπορούμε να το προτείνουμε πραγματικά να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής σε σύγκριση με τις άλλες κριτικές VPN.

Ποιες είναι οι εμπειρίες σας με το VPN.asia; Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την ετυμηγορία μας; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map