TotalVPN Review 2020 • Είναι πραγματικά το καλύτερο VPN;

TotalVPN κριτική

Κακές πρακτικές χρέωσης και πολλές καταγγελίες χρηστών. Αποφύγετε αυτήν την υπηρεσία.

Επισκόπηση TotalVPN

Δείτε το www.expressvpn.com

Χαρακτηριστικά TotalVPN

Μενού ρυθμίσεων TotalVPN

TotalVPN Ο Πελάτης

Υποστηριζόμενες συσκευές TotalVPn

Προηγούμενος

Επόμενο

Το TotalVPN είναι ο νέος πάροχος υπηρεσιών VPN στο μπλοκ και αναπτύσσονται με γρήγορο ρυθμό.

Έχουν στην πραγματικότητα περισσότερες από επαρκείς υπηρεσίες από πολλές απόψεις – και πρέπει, επειδή ανταγωνίζονται τους γίγαντες της βιομηχανίας.

Αλλά μην αφήσετε τη νεαρή ηλικία να σας ξεγελάσει. Ήμουν δύσπιστος στην αρχή, αλλά ευχάριστα έκπληκτος όταν δοκίμασα την υπηρεσία τους.

Όπως και άλλες υπηρεσίες, βοηθούν τους χρήστες να αποκρύψουν τη διεύθυνση IP τους και να κρυπτογραφήσουν τις μεταδόσεις δεδομένων, ώστε οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι χάκερ να μην μπορούν να κλέψουν τα δεδομένα σας. Μπορούν να βοηθήσουν στην απεμπλοκή του γεωγραφικού περιεχομένου, αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλες για διεθνείς χρήστες, πολίτες μικρών χωρών και ταξιδιώτες, επειδή το δίκτυό τους είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες για ενηλίκους.

Με αυτό είπε, για το πόσο καινούργιο είναι εκπληκτικό πόσο γυαλισμένο είναι η υπηρεσία τους. Η διεπαφή είναι καθαρή, όπως και ο ιστότοπος, και έχουν δημιουργήσει μια σταθερή υπηρεσία που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

Για να κατανοήσετε καλύτερα αυτήν τη νέα υπηρεσία, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητές τους.

Αρχική σελίδα αξιολόγησης TotalVPN

Τιμολόγηση & Χαρακτηριστικά

Τα πάντα σχετικά με το TotalVPN φαίνεται να γίνονται κομψά απλά. Αντί για ένα σύνθετο σύστημα τιμολόγησης και συσκευασίας, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν μόνο μία από τις δύο επιλογές: δωρεάν ή επί πληρωμή. Η δωρεάν έκδοση είναι πραγματικά μόνο ένας τρόπος για να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους, επειδή έχει κάποιους σκληρούς περιορισμούς. Οι περιορισμοί περιλαμβάνουν τη δυνατότητα σύνδεσης μόνο σε 3 τοποθεσίες, εύρος ζώνης και όρια μεταφοράς δεδομένων και μόνο 1 ενεργή σύνδεση συσκευής.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί πάροχοι που δεν θα προσφέρουν καν δωρεάν δοκιμή. Οι χρήστες που θέλουν να αγοράσουν την υπηρεσία τους πρέπει μόνο να πληρώνουν 4,99 $ ανά μήνα. Το πρόγραμμα επί πληρωμή επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε όλες τις τοποθεσίες (30+ παγκόσμιες τοποθεσίες αυτήν τη στιγμή), χωρίς περιορισμούς εύρους ζώνης ή δεδομένων, 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης.

Και αυτό είναι. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες συνδρομές με επιπλέον καμπάνες και σφυρίχτρες – μόνο το δωρεάν πρόγραμμα ή το μηνιαίο πρόγραμμα. Και παρόλο που είναι μια νέα επιχείρηση, διαθέτουν διακομιστές σε όλες τις πιο δημοφιλείς γεωγραφικές περιοχές, όπως:

 • Οι ΗΠΑ
 • Ευρώπη
 • Νοτιοανατολική Ασία
 • Χονγκ Κονγκ  
 • Μπουένος Άιρες
 • Αφρική

Κάνουν επίσης καλή δουλειά, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις δυνατότητες που περιμένουν οι χρήστες ως στάνταρ από έναν αρμόδιο πάροχο υπηρεσιών VPN.

Είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windwos, Mac OS X, iPhone, iPad, Android Tablet, Android και εργάζονται ακόμη και σε μια εφαρμογή για Chromebook. Επιπλέον, έχουν 24/7 υποστήριξη πελατών (την οποία θα συζητήσουμε αργότερα). Και, όπως και άλλοι πάροχοι, έχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99% – πράγμα που σημαίνει ότι οι διακομιστές τους θα συνεχίσουν να εξοικονομούν χρόνο για τεχνική δυσκολία εδώ και εκεί.

Και αν έχουν τεχνική δυσκολία, θα απομονωθεί σε μια τοποθεσία ή σε μια μικρή ομάδα διακομιστών. Απλώς δεν είναι εύλογο να πέσουν όλοι οι διακομιστές που διατηρούν. Αυτή η εγγύηση είναι αρκετά τυπική, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσες υπηρεσίες δεν σχεδιάζουν σωστά για χωρητικότητα. Επιπλέον, χρησιμοποιούν όλους τους πιο πρόσφατους και μεγαλύτερους αλγόριθμους κρυπτογράφησης για να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα των χρηστών δεν είναι ανέγγιχτα καθώς μεταφέρονται από τον υπολογιστή του χρήστη στον διακομιστή VPN.

Οι επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec και IkeV2. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται φανταστικό, γίνεται πραγματικά ο κανόνας και κάθε αρμόδιος πάροχος θα προσφέρει αυτές τις επιλογές σύνδεσης. Ωστόσο, παρόλο που προσφέρουν PPTP ως επιλογή σύνδεσης, συνιστούμε στους χρήστες να αποφεύγουν τη χρήση αυτού του πρωτοκόλλου. Προσφέρει μόνο αδύναμη κρυπτογράφηση και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορεί να σπάσει.

Χαρακτηριστικά TotalVPN

Προηγούμενος

Επόμενο

Μυστικότητα & Ασφάλεια

Είναι το TotalVPN ασφαλές?

Αν και προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών κρυπτογραφώντας τα με τρόπο που καθιστά αδύνατη την ανάγνωση δεδομένων από τρίτα μέρη, υπάρχει ένα εξαιρετικά ανησυχητικό τμήμα του εγγράφου όρων χρήσης τους. Προσωπικά, νομίζω ότι προσπαθούν απλώς να κρατήσουν τα χέρια τους καθαρά νόμιμα διατηρώντας το δικαίωμα να αποκαλύπτουν πληροφορίες, αλλά ωστόσο είναι τρομακτικό.

Ακολουθεί η πολιτική τους για την επιβολή του νόμου:

“Το συνολικό VPN μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες χρήστη σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου χωρίς περαιτέρω συγκατάθεση ή ειδοποίηση στον χρήστη μετά από νόμιμο αίτημα από τέτοιες υπηρεσίες. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. “

Επιπλέον, καταγράφουν συγκεκριμένους τύπους πληροφοριών που είναι αρκετά χαρακτηριστικοί μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών VPN.

Παρακολουθούν μικρές ποσότητες προσωπικών πληροφοριών (όπως στοιχεία λογαριασμού και email), cookie σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα διαπιστευτήρια χρήστη σας και τους ακόλουθους τύπους αρχείων καταγραφής:

 • Όταν συνδέεστε στην υπηρεσία τους
 • Η διεύθυνση IP που χρησιμοποιήθηκε για τη σύνδεση στην υπηρεσία τους
 • Όνομα χρήστη

Αυτά τα αρχεία καταγραφής είναι αρκετά κοινά, επειδή βοηθά το σχέδιο υπηρεσίας για απαιτήσεις χωρητικότητας και επέκταση δικτύου. Αναφέρουν ρητά τα ακόλουθα στην πολιτική απορρήτου τους:

“Χρησιμοποιούμε διευθύνσεις IP για να αναλύουμε τάσεις, να διαχειριζόμαστε τον ιστότοπο και τους διακομιστές μας, να παρακολουθούμε την πρόσβαση και να συλλέγουμε ευρείες δημογραφικές πληροφορίες για συνολική χρήση.”

Ωστόσο, σίγουρα δεν τηρούν αρχεία καταγραφής χρήσης δραστηριότητας χρήστη ή προσωπικών δεδομένων. Μόλις η κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο εγκλωβιστεί μέσα στη σήραγγα VPN, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε – κανείς δεν μπορεί να δει τις πληροφορίες σας. Επίσης, μεριμνούν ιδιαίτερα για την προστασία των πληροφοριών των χρηστών. Θα ήταν πολύ ενοχλητικό για μια εταιρεία ασφαλείας να χάσει πληροφορίες από χάκερ ή υπαλλήλους.

Λαμβάνουν αυστηρά μέτρα για τη διαφύλαξη των πληροφοριών λογαριασμού, όπως αναφέρεται στην πολιτική απορρήτου τους:

«Το Total VPN χρησιμοποιεί τεχνικά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή απώλειας, κακής χρήσης, αλλαγής ή μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης πληροφοριών υπό τον έλεγχό μας. Τέτοια μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και την προστασία των πληροφοριών που συλλέγουμε στο Διαδίκτυο. “

Τέλος, οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν την αποδεκτή πολιτική χρήσης τους. Αυτό είναι πολύ κοινό και απλό, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι τα ακόλουθα δεν είναι ανεκτά:

 • Παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Παράνομες δραστηριότητες
 • Μη προσωπική χρήση
 • Σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων

Με λίγα λόγια, η πολιτική αποδεκτής χρήσης τους και η πολιτική απορρήτου είναι αρκετά τυπικά. Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν η επιφύλαξη συμμόρφωσης με την επιβολή του νόμου – η οποία είναι ομολογουμένως κατανοητή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι θα προτιμούσαν να χάσουν πληροφορίες αντί να υπερασπιστούν τους χρήστες τους. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε από το σκάνδαλο της NSA PRISM, όταν πρόκειται για την κυβέρνηση και την επιβολή του νόμου, τα χέρια των εταιρειών τεχνολογίας είναι δεμένα.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Αν και δεν είναι μια τέλεια υπηρεσία, είναι σίγουρα μια βιώσιμη επιλογή για άτομα που θέλουν να εξασφαλίσουν τη σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο. Εδώ είναι αυτό που μου άρεσε και που δεν μου άρεσε:

Συνολικά, ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με την υπηρεσία τους. Ωστόσο, δεν διαθέτουν μερικές από τις προηγμένες δυνατότητες που περιλαμβάνουν άλλοι πάροχοι όπως τείχος προστασίας NAT, διακόπτης VPN, προστασία διαρροής DNS και άλλες ειδικές λειτουργίες. Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία τους είναι απλοποιημένη, ελαφριά, καθαρή και απλή. Θα περίμενα να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά τους και το παγκόσμιο δίκτυό τους καθώς μεγαλώνουν ως εταιρεία, και ίσως ακόμη και να αλλάξουν το μοντέλο τιμολόγησης καθώς ωριμάζουν – αλλά αυτό είναι απλώς εικασίες.

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι η φθηνότερη υπηρεσία στην αγορά, αλλά δεν εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Τους βλέπω ως έναν εξαιρετικό πάροχο για χρήστες σε όλο τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι οι Ευρωπαίοι χρήστες θα τους ήθελαν καλύτερα, γιατί εκεί βρίσκεται η υψηλότερη συγκέντρωση των διακομιστών τους. Εάν είστε περίεργοι, θα συνιστούσα να δοκιμάσετε τουλάχιστον τη δωρεάν δοκιμή τους.

Αλλά σε τι όλα αυτά φτάνουν; Πρέπει να αγοράσετε την υπηρεσία τους; Αυτή είναι μια απόφαση που θα σας αφήσω, αλλά νομίζω ότι έχουν λογικές τιμές για την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχουν. Σίγουρα απέχουν πολύ από το να είναι μια φοβερή, απογοητευτική υπηρεσία. Και είμαι περίεργος να δω πώς θα γίνουν τα πράγματα στο μέλλον. Αν είναι τόσο καλή η υπηρεσία τους τώρα ως νέα εταιρεία, θα φανταζόμουν ότι η υπηρεσία τους θα βελτιωθεί μόνο τους επόμενους μήνες.

Εκτέλεση

Συνολικά, ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με τη δοκιμή ταχύτητας. Πριν ανακαλύψουμε τα αποτελέσματα, θέλω να ορίσω μερικές παραμέτρους. Πρώτα απ ‘όλα, καταλάβετε ότι έκανα τη δοκιμή ταχύτητας σε σύνδεση ADSL στο Διαδίκτυο με ταχύτητα λήψης 5Mbps και θεωρητικά μεταφόρτωση 1Mbps.

Επιπλέον, συνδέθηκα με τον διακομιστή του Χονγκ Κονγκ και έκανα μια τυπική δοκιμή ταχύτητας, καθώς και ένα ping στους διακομιστές DNS της Google για παρακολούθηση της καθυστέρησης. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 • Λήψη: 4,64Mbps
 • Μεταφόρτωση: 0.93
 • Speed ​​Test Server Ping: 62ms
 • Google DNS Ping: περίπου 88ms

Μέχρι εδώ καλά. Σίγουρα δεν είναι το γρηγορότερο VPN που έχω δοκιμάσει, αλλά απέχουν πολύ από το χειρότερο. Για να δοκιμάσω περαιτέρω τη σύνδεση, προσπάθησα να κάνω ροή κάποιου περιεχομένου YouTube και λειτούργησε καλά.

Δεν είχα καν χρόνο να περιμένω να αποθηκευτεί το βίντεο. Αλλά τι σημαίνουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία ταχύτητας για διαφορετικούς τύπους επισκεψιμότητας και συνολική απόδοση; Λοιπόν, για αρχάριους, έχασα ένα μικρό μέρος του συνολικού εύρους ζώνης μεταφόρτωσης και λήψης.

Ωστόσο, αυτό πρέπει να αναμένεται. Το γεγονός είναι ότι οποιαδήποτε υπηρεσία VPN πρόκειται να εισαγάγει γενικά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτό το μικρό ποσό των γενικών εξόδων δεν είναι παράλογο.

Στην πραγματικότητα, με εξέπληξε ευχάριστα ότι οι χρόνοι ping ήταν τόσο χαμηλοί. Μια σύνδεση τόσο γρήγορα θα εξυπηρετήσει εύκολα τη μεγάλη πλειοψηφία των αναγκών των χρηστών. Ο διαδικτυακός χώρος αποθήκευσης, η ροή ήχου και βίντεο και η κοινή περιήγηση στον ιστό δεν αποτελούν πρόβλημα. Επιπλέον, ακόμη και οι κλήσεις VoIP θα ήταν υψηλής ποιότητας σε αυτήν τη σύνδεση, κάτι που είναι ενδιαφέρον επειδή ο ήχος είναι πολύ ευαίσθητος στο λανθάνοντα χρόνο.

Η μέση κλήση VoIP χρειάζεται λιγότερο από 300ms καθυστέρησης και αυτή η σύνδεση ικανοποιεί εύκολα αυτήν την απαίτηση. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για χρήστες που έχουν εξαιρετικά απαιτητικές ανάγκες. Ένας τύπος εφαρμογής που έρχεται στο μυαλό είναι το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο, το οποίο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στην καθυστέρηση. Στο τέλος, όλα εξαρτώνται από το πού βρίσκεται ο διακομιστής παιχνιδιών και από πού τερματίζεται η σύνδεση VPN.

Για τους παίκτες, θα έλεγα ότι υπάρχουν σίγουρα ταχύτερες συνδέσεις με άλλους παρόχους που ταιριάζουν καλύτερα στο παιχνίδι.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι μεγάλη υπόθεση για χρήστες που δεν είναι τεχνικοί. Αν και το TotalVPN λειτούργησε καλά όταν τα δοκίμασα, θεωρήστε ότι κάθε υπηρεσία εκκίνησης ή ανάπτυξης θα βιώσει κάποιους αυξανόμενους πόνους. Ως εκ τούτου, η υποστήριξη πελατών είναι πιθανότατα πιο σημαντικός παράγοντας με το TotalVPN από ό, τι με άλλους παρόχους. Παραδόξως, έχουν πραγματικά μεγάλη υποστήριξη πελατών.

Όπως και οι περισσότεροι από τους άλλους παρόχους, διαθέτουν μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό τους, η οποία ουσιαστικά είναι ένας τρόπος να κάνετε ping στο προσωπικό υποστήριξης με ένα άμεσο μήνυμα. Προτιμώ πραγματικά αυτές τις επιλογές από τις φοβερές ουρές υποστήριξης τηλεφωνίας όπου πρέπει να περάσετε ώρες ακούγοντας μουσική ανελκυστήρα πριν μεταφερθώ σε έναν πράκτορα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν ένα αίτημα υπηρεσίας μέσω email.

Όχι μόνο έχουν εκπροσώπους υποστήριξης πελατών, αλλά έχουν επίσης μια εύχρηστη βάση γνώσεων στον ιστότοπό τους. Για όσους από εσάς δεν αισθάνεστε άνετα να ρυθμίσετε λογισμικό VPN, η γνωστή βάση διαθέτει οδηγούς εγκατάστασης για Windows, Mac OS X, iPhone, iPad και Android. Η γενική ενότητα βοήθειας είναι λίγο λεπτή, αλλά καλύπτει όλα τα βασικά.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η σελίδα του κέντρου βοήθειας διαθέτει ακόμη και οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Και πάλι, νομίζω ότι κάνουν καλή δουλειά καλύπτοντας τις βάσεις τους, απλά δεν μπορώ να πω ότι είναι περιεκτικό. Αλλά και πάλι, αυτό είναι το αντικείμενο των αντιπροσώπων υποστήριξης πελατών.

Όσο για τον ιστότοπο – είναι πολύ καθαρό, ελκυστικό και εύκολο στην πλοήγηση. Υπήρχε όμως ένα πράγμα που δεν μου άρεσε. Οι χρήστες πρέπει πρώτα να συνδεθούν και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για να έχουν πρόσβαση στη σελίδα υποστήριξης πελατών. Αυτό είναι λίγο ταλαιπωρημένο και αισθάνεται σαν να υπάρχει ένα ακόμη στεφάνι για να περάσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υποστήριξη.

TotalVPN Review Audioversion

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me