Αναθεώρηση TigerVPN – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση TigerVPN

Το TigerVPN έχει φροντίσει για τα χειρότερα από τα θέματα ασφαλείας του από τότε που το εξετάσαμε τελευταία, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ροής, έλλειψη δυνατοτήτων και κακή πολιτική απορρήτου. Παρόλο που δεν είναι μια πραγματικά κακή υπηρεσία, δεν μπορούμε να την προτείνουμε, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη αναθεώρηση TigerVPN.


best-VPN-σχόλια

Την τελευταία φορά που ελέγξαμε το TigerVPN, διαπιστώσαμε ότι η ασφάλεια λείπει, με διαρροές DNS και ασαφείς οδηγίες πρωτοκόλλου. Από τότε, φαίνεται ότι το TigerVPN έχει περάσει σε ένα πιο τυπικό πρωτόκολλο σε όλους τους τομείς και βελτίωσε την ασφάλεια διορθώνοντας τις διαρροές DNS.

Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά μέρη όπου το TigerVPN πρέπει να βελτιωθεί για να φτάσει στην καλύτερη λίστα VPN μας. Η εφαρμογή στερείται ουσιαστικά από χαρακτηριστικά, η πολιτική απορρήτου χρειάζεται βελτίωση, ο ιστότοπος είναι γεμάτος με αγγλικά λάθη και καμία από τις υπηρεσίες ροής που δοκιμάσαμε δεν λειτούργησε.

Αν και φαίνεται ότι τουλάχιστον μερικά από τα σχόλια έχουν περάσει και έχουν οδηγήσει σε αλλαγές, πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας μακρύς δρόμος μπροστά για το TigerVPN εάν σκοπεύει να φτάσει στην κορυφή και να γίνει μια υπηρεσία που θα ήταν άνετο να προτείνουμε. Θα εξετάσουμε τις αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει η υπηρεσία και πού μπορεί να βελτιωθεί σε αυτήν την κριτική TigerVPN.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το TigerVPN

Χαρακτηριστικά

Το άνοιγμα του μενού ρυθμίσεων είναι η πρώτη εικόνα που θα μάθετε πόσο άγονη είναι η εμπειρία χρήσης του TigerVPN όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά. Το μενού ρυθμίσεων αποτελείται από έξι πλαίσια ελέγχου, με τέσσερα απλώς να προσφέρουν επιλογές για τον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας του πελάτη.

Τα δύο πλαίσια ελέγχου που ενεργοποιούν ή απενεργοποιούν τις λειτουργίες είναι παράκαμψη TCP και μια επιλογή εκτέλεσης του προγράμματος-πελάτη κατά την εκκίνηση. TCP παράκαμψη εναλλαγής μεταξύ OpenVPN UDP και TCP, το οποίο προσφέρει μια πιο σταθερή σύνδεση στο κόστος της ταχύτητας.

TigerVPN-Ρυθμίσεις

Ο πελάτης της TigerVPN δεν διαθέτει δύο δυνατότητες που πιστεύουμε ότι πρέπει να έχει κάθε VPN. Το πρώτο, και το πιο σημαντικό, είναι ένα killswitch. Η δυνατότητα να κάνετε το VPN σας να σταματά αυτόματα την κυκλοφορία ενώ δεν είναι συνδεδεμένο είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και να μην σας βλάπτει το TigerVPN.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που λείπει είναι το split tunneling, το οποίο, αν και αναμφισβήτητα λιγότερο σημαντικό από ένα killswitch, αποτελεί σημαντική ώθηση για ευκολία και καθημερινή χρηστικότητα. Εάν ψάχνετε για ένα VPN πλούσιο σε χαρακτηριστικά που προσφέρει split tunneling και killswitch, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας ExpressVPN.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που το TigerVPN κάνει καλά που πρέπει να κάνουν περισσότεροι πάροχοι, και αυτή είναι μια λεπτομερής σελίδα κατάστασης διακομιστή. Η σελίδα κατάστασης είναι εύκολο να βρεθεί και δείχνει ένα τρέχον ποσοστό επτά ημερών λειτουργίας, καθώς και την τρέχουσα και την προηγούμενη απόδοση κάθε διακομιστή. Αυτό είναι εξαιρετικό για την αντιμετώπιση προβλημάτων και επίσης σας βοηθά να αποφύγετε διακομιστές που συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Επισκόπηση δυνατοτήτων TigerVPN

Λογότυπο TigerVPNwww.tigervpn.com

Ξεκινά από 275 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Γενικός

Μέθοδοι πληρωμής
PayPal, πιστωτική κάρτα, Paymentwall

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Ταυτόχρονες συνδέσεις
5

Υποστηρίζει split tunneling

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή
3 ημέρες

Περίοδος επιστροφής χρημάτων
7 ημέρες

Ποσό διακομιστή παγκοσμίως
300+

Λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή
Windows, MacOS

Λειτουργικά κινητά
Android, iOS

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Μπορεί να εγκατασταθεί σε δρομολογητές

Ροή

Δυνατότητα πρόσβασης στο Netflix ΗΠΑ

Έχει πρόσβαση στο BBC iPlayer

Μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hulu

Έχει πρόσβαση στο Amazon Prime Video

Ασφάλεια

Τύποι κρυπτογράφησης
256-AES

Διατίθενται πρωτόκολλα VPN
IPSec, OpenVPN

Ενεργοποιήθηκε κατά την εκκίνηση της συσκευής

Επιτρέπει torrenting

Πολιτική μη καταγραφής

Πέρασε τον έλεγχο διαρροής DNS

Διατίθεται Killswitch

Περιλαμβάνεται κακόβουλο πρόγραμμα / πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Υποστήριξη μέσω email
24/7

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Τιμολόγηση

Το TigerVPN προσφέρει τρεις επιλογές κατά την εγγραφή, μηνιαία, ετήσια και τριμηνιαία. Ωστόσο, το χρονικό πλαίσιο δεν είναι η μόνη διαφορά μεταξύ των τριών σχεδίων. Ο αριθμός των συνδέσεων και των μεθόδων πληρωμής διαφέρουν μεταξύ του μηνιαίου προγράμματος και των δύο πιο μακροπρόθεσμων επιλογών.

Όσον αφορά το μηνιαίο πρόγραμμα, έχετε μόνο δύο συνδέσεις και τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal. Τα πιο μακροπρόθεσμα σχέδια, από την άλλη πλευρά, διαθέτουν πέντε συνδέσεις και μπορούν να πληρωθούν για τη χρήση πιστωτικής κάρτας, Paypal, Paymentwall ή bitcoin.

Τιμές TigerVPN

Παρόλο που η τιμή είναι λογική για όλα τα σχέδια, δεδομένων των χαρακτηριστικών και της απόδοσης, τις οποίες θα εξετάσουμε σύντομα, κανένα δεν είναι πολύ καλό. Εάν αναζητάτε ένα VPN που προσφέρει εξαιρετική αξία, επισκεφτείτε την κριτική μας για το Windscribe. Το Windscribe προσφέρει περισσότερες συνδέσεις με λιγότερα χρήματα και διαθέτει έναν πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά πελάτη.

Εκτός από τα προγράμματα επί πληρωμή, το TigerVPN προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών για όσους ενδιαφέρονται να δουν αν η υπηρεσία είναι κατάλληλη για αυτούς. Εάν αναζητάτε ένα VPN για δωρεάν χρήση σε συνεχή βάση, ρίξτε μια ματιά στο δωρεάν άρθρο των υπηρεσιών μας VPN.

Το TigerVPN παρέχει επίσης περίοδο επιστροφής επτά ημερών για όσους δοκιμάζουν την υπηρεσία και δεν είναι ικανοποιημένοι. Αν και δεν είναι η πιο γενναιόδωρη περίοδος επιστροφής χρημάτων, δίνει κάποια περιθώρια σε όσους δεν πουλήθηκαν εξ ολοκλήρου μετά την τριήμερη δοκιμή.

Ευκολία στη χρήση

Όταν μεταβαίνετε στον ιστότοπο του TigerVPN, σας υποδεχόμαστε ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος που δημιουργήθηκε από κάποιον που γνώριζε τι έκαναν ως σχεδιαστής, αλλά μπορεί να μην είχε την αγγλική γνώση, επειδή τα λάθη ορθογραφίας και σύνταξης είναι άφθονα. Μια ευχάριστη μασκότ σας δίνει έναν καθησυχαστικό αντίχειρα και ένα μεγάλο, πράσινο κουμπί “ξεκινήστε” καθιστά εύκολη την εγγραφή.

Ωστόσο, το κουμπί “ξεκινήστε” δεν προσφέρει τρόπο εγγραφής στη δοκιμή τριών ημερών. Από όσο μπορούμε να πούμε, δεν υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσετε στον ιστότοπο. Αντ ‘αυτού, πρέπει να κατεβάσετε τον πελάτη και να εγγραφείτε για τη δοκιμή από εκεί. Αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί προσθέτοντας την επιλογή στον ιστότοπο, αλλά ο ιστότοπος είναι φιλικός προς το χρήστη συνολικά.

Όπως αναφέρθηκε, το TigerVPN είναι ουσιαστικά άγονο όσον αφορά τις καμπάνες και τα σφυρίγματα που περιλαμβάνουν πολλά VPN. Ο «χωρίς χαρακτηριστικά» σχεδιασμός του είναι μια κατεύθυνση που πολλοί πάροχοι VPN ακολουθούν με τον πελάτη με την ελπίδα ότι θα οδηγήσει σε μια πιο φιλική προς το χρήστη εμπειρία.

Πελάτης TigerVPN

Το TigerVPN το κάνει καλά με απλά και εύχρηστα μενού. Το μενού ρυθμίσεων δεν είναι δύσκολο να φτάσετε και παρόλο που δεν προσφέρει πολλές λειτουργίες, είναι εύκολο να κατανοήσετε και να πλοηγηθείτε. Απλά εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων είναι επίσης διαθέσιμα στον πελάτη, καθώς και πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να είναι καλύτερο είναι η διάταξη της λίστας διακομιστών. Είναι αλφαβητική κατά πόλη, η οποία μπορεί να την ενοχλήσει όταν, για παράδειγμα, προσπαθείτε να συνδεθείτε με τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Τούτου λεχθέντος, οι σημαίες κάθε χώρας βρίσκονται δίπλα στα ονόματα των πόλεων, γεγονός που διευκολύνει την περιήγηση και υπάρχει μια καλή λειτουργία αναζήτησης.

Ταχύτητα

Στα χαρτιά, το TigerVPN βρίσκεται στη μέση του πακέτου όσον αφορά την ταχύτητα, αλλά αυτό δεν είναι ολόκληρη η ιστορία. Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε ότι οι ταχύτητές του ήταν ασυνεπείς κατά καιρούς από διακομιστή σε διακομιστή, και αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά, δεν φαίνεται να υπάρχει ένα διακριτό μοτίβο της απόκλισης.

Τοποθεσία: Ping (ms) Λήψη (Mbps) Μεταφόρτωση (Mbps)
Μη προστατευμένο (Βιρτζίνια, ΗΠΑ)1772.135.84
Άμστερνταμ13061.083.88
Ατλάντα4344.801.73
Λονδίνο10269.745.50
Οζάκα, Ιαπωνία19062.263.47
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα23728.373.52

Ξεκινώντας με τον διακομιστή στο Άμστερνταμ, είδαμε μια σημαντική αύξηση στο ping, αλλά μόνο μια μέτρια πτώση της ταχύτητας που είναι καλή λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση 4.000 μιλίων μεταξύ μας και του διακομιστή.

Μετακομίζοντας σε έναν διακομιστή εδώ στις Η.Π.Α. που ήταν μόνο μερικές εκατοντάδες μίλια μακριά, είδαμε μείωση του χρόνου ping και σημαντική απώλεια της ταχύτητας λήψης.

Ο διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από εμάς από το Άμστερνταμ, είδε υψηλότερα ping, όπως αναμενόταν, αλλά και έφτασε τις υψηλότερες σταθερές ταχύτητες λήψης των διακομιστών που δοκιμάσαμε.

Ο διακομιστής στην Ιαπωνία απέχει περίπου 6.800 μίλια μακριά και είδε ακόμη μεγαλύτερο χρόνο πινγκ, ο οποίος αναμένεται με τις μεγάλες αποστάσεις, αλλά είχε ισχυρές ταχύτητες λήψης.

Τέλος, όταν συνδεθήκαμε με το Ντουμπάι, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είδαμε τους υψηλότερους χρόνους πινγκ, αλλά είναι επίσης ο πιο μακρινός διακομιστής από εμάς που δοκιμάσαμε σε απόσταση περίπου 7.200 μιλίων. Οι ταχύτητες λήψης υπέστησαν επίσης, με περισσότερο από το ήμισυ του εύρους ζώνης μας να χάνεται.

Αν και αυτές οι ταχύτητες και οι χρόνοι ping δεν είναι τρομεροί, η εμπειρία περιήγησης συχνά ένιωθε αργή κατά τη χρήση του TigerVPN. Οι σελίδες θα χρειαστούν λίγη ώρα για να αρχίσουν να φορτώνονται και ακόμη και σε διακομιστές που έχουν δοκιμαστεί καλά για σταθερές ταχύτητες, θα χρειαστούν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για τη φόρτωση.

Αν αναζητάτε το ταχύτερο VPN για περιήγηση ή λήψεις, ρίξτε μια ματιά στην ταχύτερη συλλογή VPN. Εάν είστε παίκτης ή ψάχνετε για χαμηλούς χρόνους ping, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με το καλύτερο VPN για παιχνίδια.

Ασφάλεια

Όπως είπαμε, το TigerVPN δεν προσφέρει πολλές επιλογές, και αυτό δεν διαφέρει όταν πρόκειται για ασφάλεια. Η κρυπτογράφηση και το πρωτόκολλο που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των δεδομένων σας αποφασίζονται για εσάς και δεν υπάρχει καμία αλλαγή.

Για Windows, macOS και Android, το TigerVPN χρησιμοποιεί το OpenVPN, το οποίο είναι ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και θεωρείται αξιόπιστο. Σε iOS, χρησιμοποιείται το IPSec / IKEv2, το οποίο έχει αξιοσέβαστη ασφάλεια, αν και δεν θεωρείται τόσο καλά όσο το OpenVPN. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την ανάλυση πρωτοκόλλου VPN.

Η κρυπτογράφηση είναι η ίδια σε γενικές γραμμές με το AES 256-bit, το οποίο είναι μια ισχυρή κρυπτογράφηση που θα χρειαστεί ακόμη και τους πιο ισχυρούς υπερυπολογιστές που υπάρχουν κυριολεκτικά δισεκατομμύρια χρόνια για να σπάσουν.

Δοκιμάσαμε το TigerVPN για διαρροές DNS και δεν μπορέσαμε να βρούμε κανένα. Οι διαρροές DNS είναι όταν ο υπολογιστής σας συνδέεται με έναν τοπικό ή ιδιωτικό διακομιστή DNS κατά τη διάρκεια της διοχέτευσης μέσω VPN.

Αυτό μπορεί να είναι σοβαρό, ειδικά σε μέρη όπως η Κίνα, όπου η λογοκρισία πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό μέσω άρνησης αιτήματος DNS. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, έχουμε ένα άρθρο σχετικά με τη λογοκρισία στην Κίνα και μια σειρά από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Κίνα.

Μυστικότητα

Στη σελίδα “βασικά χαρακτηριστικά” του ιστότοπου TigerVPN, θα διαπιστώσετε ότι ο πρώτος ισχυρισμός που υποβλήθηκε είναι ότι δεν υπάρχει καταγραφή. Σε μια συνοπτική έκδοση της πολιτικής απορρήτου που εμφανίζεται κατά τη ρύθμιση του πελάτη για πρώτη φορά, ωστόσο, ένα από τα πράγματα που θα δείτε είναι: «συλλέγουμε δεδομένα λογαριασμού, πληρωμών και επισκεψιμότητας για εσάς».

TigerVPN-nolog

Εάν ανακαλύψετε βαθύτερα την πολιτική απορρήτου στον ιστότοπο, θα διαπιστώσετε ότι συλλέγεται μια λίστα δεδομένων πλυντηρίου, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών λογαριασμού, γεωγραφικής θέσης, χρονικών σφραγίδων, όλων των δεδομένων που σχετίζονται με την παροχή της υπηρεσίας VPN, η οποία περιλαμβάνει λειτουργικό σύστημα, μια ασαφή κατηγορία που ονομάζεται “στατιστική κίνησης”, τοποθεσία διακομιστή και πολλά άλλα, καθώς και δεδομένα χρήσης και παρακολούθησης.

TigerVPN-αρχεία καταγραφής

Τα δεδομένα χρήσης και παρακολούθησης φαίνεται να σχετίζονται με πληροφορίες που συλλέγονται στον ιστότοπο μέσω cookie, η οποία, δυστυχώς, είναι σχεδόν καθολική πρακτική σε ολόκληρο τον Ιστό. Οι υπόλοιπες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, εκτός από τα στοιχεία λογαριασμού και πληρωμής, είναι πέρα ​​από ό, τι είναι απαραίτητο και μερικές φορές φαίνεται να είναι σκόπιμα αόριστες (όπως “στατιστική κίνησης”).

Εάν αναζητάτε ένα παράδειγμα μιας πολιτικής απορρήτου φιλικού προς τους πελάτες, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας NordVPN. Η πολιτική απορρήτου της NordVPN χρησιμοποιεί άμεση γλώσσα και οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι περιορισμένες.

Απόδοση ροής

Το TigerVPN δεν μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση σε καμία από τις υπηρεσίες ροής που δοκιμάσαμε. Το BBC iPlayer, το Netflix, το Amazon Prime Video και ο Hulu εντόπισαν το VPN και μας αρνήθηκαν να το κάνουμε λόγω αυτού.

Ακόμα κι αν το TigerVPN μπόρεσε να πάρει τα αντίμετρα VPN που χρησιμοποιούν αυτές οι υπηρεσίες, η εμπειρία ροής θα έλειπε. Το YouTube και το Twitch χρειάστηκαν μια σύντομη στιγμή περισσότερο από το συνηθισμένο για να φορτώσουν, αλλά τα βίντεο αναπαράχθηκαν σε 720p και δεν μετακινήθηκαν ποτέ μέχρι τα 1080p μόνα τους.

Εάν αλλάξαμε με μη αυτόματο τρόπο το βίντεο σε 1080p, θα λειτουργούσε καλά σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά περίπου στο μισό χρόνο, θα είχε προβλήματα τραυλισμού και αποθήκευσης. Αν ψάχνετε για τα καλύτερα VPN για ροή περιεχομένου από άλλες περιοχές, δείτε το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer και πώς να ξεπεράσετε τα άρθρα απαγόρευσης VPN του Netflix.

Τοποθεσίες διακομιστή

Στον ιστότοπο TigerVPN, αναφέρει ότι διαθέτει περισσότερους από 300 διακομιστές σε περισσότερες από 42 χώρες. Σε αυτές τις 42 χώρες, υπάρχουν τοποθεσίες σε 62 πόλεις, συμπεριλαμβανομένων επτά στις ΗΠΑ και δύο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι τοποθεσίες καλύπτουν τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Νότια Αμερική και τμήματα της Μέσης Ανατολής. Στο μέλλον, η επέκταση σε περισσότερη Αφρική θα ήταν ωραία.

Αν και 62 τοποθεσίες απέχουν πολύ από τα χειρότερα που έχουμε δει, πέφτει επίσης πολύ μακριά από τις καλύτερες. Για λόγους περιβάλλοντος, το HideMyAss προσφέρει τις περισσότερες τοποθεσίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας HideMyAss, φιλοξενεί περίπου 1.000 διακομιστές σε περισσότερες από 280 τοποθεσίες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Οι επιλογές εξυπηρέτησης πελατών της TigerVPN είναι περιορισμένες και μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Για να μεταβείτε στη βάση γνώσεων στον ιστότοπο, πρέπει να μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και να βρείτε τη σελίδα “βοήθεια” στο κάτω περιθώριο. Τούτου λεχθέντος, η σελίδα μπορεί επίσης να είναι εύκολα προσβάσιμη από τον πελάτη.

Εάν πρέπει να μιλήσετε με ένα άτομο σχετικά με κάτι, υπάρχει ένα μικρό συννεφάκι στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας που σας ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος του ιστότοπου. Αν και μοιάζει με ζωντανό παράθυρο συνομιλίας, λειτουργεί πολύ διαφορετικά. Μοιάζει περισσότερο με μια φόρμα “επικοινωνήστε μαζί μας” γιατί πρέπει να περιμένετε μια απάντηση μέσω email.

Το παράθυρο σάς ενημερώνει εάν η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη ή εκτός για την ημέρα και παρέχει εκτιμώμενο χρόνο απόκρισης που φαίνεται να κυμαίνεται από μία έως δύο ημέρες. Η βάση γνώσεων είναι εύχρηστη και χρήσιμη μόλις το βρείτε. Η υποστήριξη μέσω email μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι θα θέλαμε να επιστρέψουμε, αλλά παρέχει καλές απαντήσεις όταν χρειάζεται.

Η ετυμηγορία

Μας εντυπωσιάστηκαν η πρόοδος του TigerVPN όσον αφορά την ασφάλεια. Φαίνεται να είναι σοβαρό για τη βελτίωση της υπηρεσίας του και έχει επιλύσει τα προβλήματα διαρροής DNS που βρήκαμε τον Μάιο του 2018.

Ωστόσο, η βελτίωση δεν είναι πάντα αρκετή σε μια αγορά τόσο ανταγωνιστική όσο τα VPN. Δεν μπορούμε να προτείνουμε το VPN στην τρέχουσα κατάστασή του, αλλά σας παροτρύνουμε να ρίξετε μια ματιά στον πλήρη κατάλογο των αξιολογήσεων VPN, οι οποίες είναι οργανωμένες από τις καλύτερες έως τις χειρότερες για να σας διευκολύνουν να επιλέξετε.

Ανυπομονούμε να κάνουμε check in με το TigerVPN στο μέλλον και να δούμε αν έχει σημειωθεί περαιτέρω πρόοδος, αλλά μέχρι τότε, η ανησυχία σχετικά με την πολιτική απορρήτου, την έλλειψη χαρακτηριστικών και τα γενικά κακά αγγλικά μας δίνουν αμφιβολίες σχετικά με τον πάροχο.

Εάν έχετε εμπειρία με το TigerVPN, θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τη γνώμη σας για την υπηρεσία. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map