SecureVPN.pro Review – Ενημερώθηκε το 2020

SecureVPN.pro κριτική

Το SecureVPN.pro (δεν πρέπει να συγχέεται με το SecureVPN.com) είναι μια από τις πιο αργές υπηρεσίες που έχουμε ελέγξει ποτέ και έχει μια φρικτή πολιτική απορρήτου που ταιριάζει. Δεν θα το συνιστούσαμε να το χρησιμοποιήσετε σε κανέναν, καθώς μπορείτε να διαβάσετε σε αυτήν την πλήρη κριτική SecureVPN.pro.


best-VPN-σχόλια

Το SecureVPN.pro λειτουργεί από το Χονγκ Κονγκ από την ίδρυσή του το 2014. Δεν έχει μεγάλη φήμη, αλλά φαίνεται να το καθιερώνει – για το καλύτερο ή το χειρότερο. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η κριτική αφορά το SecureVPN.pro και όχι το SecureVPN.com.

Σε αυτήν την κριτική SecureVPN.pro, θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τον πάροχο. Θα σας δώσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και θα επισημάνουμε τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν ως χρήστης. Θα βρείτε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση, την ταχύτητα, την ευκολία χρήσης, την ασφάλεια, το απόρρητο και πολλά άλλα.

Η πολιτική απορρήτου αυτού του VPN αυξάνει τις κόκκινες σημαίες. Κατά κανόνα, το Cloudwards.net δεν θα συνιστούσε την κοινή χρήση πληροφοριών με VPN που διατηρούν αρχεία καταγραφής. Δεδομένου ότι το SecureVPN.pro καταγράφει εσωτερικά δεδομένα και τα κοινοποιεί σε τρίτους προμηθευτές, ίσως θελήσετε να δείτε τους καλύτερους παρόχους VPN μας εάν αναζητάτε απόρρητο και ασφάλεια. Μια άλλη επιλογή είναι να μεταβείτε κατευθείαν στην κριτική ExpressVPN, μια υπηρεσία που εκτιμούμε πολύ.

Εναλλακτικές λύσεις για το SecureVPN.pro

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το απογοητευτικό πράγμα σχετικά με τις δυνατότητες του SecureVPN.pro δεν είναι τα ίδια τα χαρακτηριστικά, αλλά πώς παρουσιάζονται, για τα οποία θα μιλήσουμε περισσότερο στην ενότητα “ευκολία χρήσης”.

Θα ξεκινήσουμε με την επιλογή SecureDNS. Ένα DNS είναι ουσιαστικά ένα σύστημα για τον εντοπισμό και τον προσδιορισμό συνδέσεων. Το SecureDNS συνδέει τον χρήστη με το DNS του διακομιστή VPN, καθιστώντας τον χρήστη ανώνυμο. Θα θέλετε πάντα να το ενεργοποιήσετε. Τα περισσότερα VPN δεν σας δίνουν την επιλογή να το απενεργοποιήσετε, διότι αυτό πιθανότατα θα εκθέσει τους ιστότοπους που επισκέπτεστε στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου.

Το OpenVPN over TCP επιτρέπει το πρωτόκολλο TCP για παράκαμψη τείχους προστασίας. Εάν είναι ενεργοποιημένη, η σύνδεσή σας θα είναι πιο αξιόπιστη αλλά δυνητικά πιο αργή.

Η υπηρεσία διαθέτει επίσης λειτουργίες. Εάν το πείτε, η εφαρμογή θα συνδεθεί αυτόματα όταν ανοίξει και θα επανασυνδεθεί εάν χάσετε το διακομιστή VPN. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε την εφαρμογή ως εικονίδιο στο δίσκο συστήματος και να ελέγξετε τις ενημερώσεις κατά την εκκίνηση της εφαρμογής.

Υπάρχουν επιλογές για την αποτροπή της λειτουργίας αναμονής κατά τη σύνδεση του VPN και για την αποσύνδεση του VPN κατά την είσοδο σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε την εφαρμογή κατά την εκκίνηση των Windows και να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Η ενεργοποίηση και των δύο λειτουργιών επιτρέπει τη σύνδεση διακομιστή VPN κατά την εκκίνηση των Windows.

Από το μενού ρυθμίσεων, μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη DNS για να ξεφορτώσετε τον υπολογιστή σας προσωρινών αρχείων, καθώς και να ρυθμίσετε την προώθηση θυρών για τη χρήση συσκευών από απόσταση μέσω του Διαδικτύου. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το IPv6.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το killswitch, το οποίο προστατεύει την ταυτότητά σας εάν χάσετε τη σύνδεση με το διακομιστή VPN. Εάν συμβεί αυτό, το killswitch θα σας αποσυνδέσει επίσης από το διαδίκτυο, οπότε δεν θα είστε συνδεδεμένοι σε ιστότοπους όταν τίθεται σε κίνδυνο το απόρρητό σας.

Το SecureVPN.pro δεν έχει διαχωρισμένη σήραγγα. Η δυνατότητα σάς επιτρέπει να εκτελείτε μέρος της κίνησής σας μέσω του VPN, ενώ η άλλη κίνηση συνεχίζεται μέσω του τοπικού δικτύου. Αυτό σας επιτρέπει να προστατεύετε τα δεδομένα σας χωρίς να χάνετε τη λειτουργικότητά σας. Εάν αυτή είναι βασική απαίτηση για εσάς, ανατρέξτε στην κριτική μας για το StrongVPN.

Υπάρχει μια εφαρμογή Android πρώιμης πρόσβασης που είναι ακόμη σε εξέλιξη. Ο ιστότοπος του SecureVPN.pro υποστηρίζει ότι υποστηρίζει iOS, αλλά δεν υπάρχει εφαρμογή στο App Store.

Επισκόπηση δυνατοτήτων SecureVPN.pro

Λογότυπο SecureVPN.prowww.securevpn.pro

Ξεκινά από $ 790 ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Γενικός

Μέθοδοι πληρωμής
PayPal, πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Ταυτόχρονες συνδέσεις
5

Υποστηρίζει split tunneling

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή

Περίοδος επιστροφής χρημάτων
7 ημέρες

Ποσό διακομιστή παγκοσμίως
34 διακομιστές σε 26 χώρες

Λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή
Windows, MacOS, Linux

Λειτουργικά κινητά
Android

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Μπορεί να εγκατασταθεί σε δρομολογητές

Ροή

Δυνατότητα πρόσβασης στο Netflix ΗΠΑ

Έχει πρόσβαση στο BBC iPlayer

Μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hulu

Έχει πρόσβαση στο Amazon Prime Video

Ασφάλεια

Τύποι κρυπτογράφησης
256-AES

Διατίθενται πρωτόκολλα VPN
OpenVPN, PPTP, L2TP

Ενεργοποιήθηκε κατά την εκκίνηση της συσκευής

Επιτρέπει torrenting

Πολιτική μη καταγραφής

Πέρασε τον έλεγχο διαρροής DNS

Διατίθεται Killswitch

Περιλαμβάνεται κακόβουλο πρόγραμμα / πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση
ώρες γραφείου

Υποστήριξη μέσω email
24/7

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Τιμολόγηση

Το SecureVPN.pro έχει πολλές επιλογές τιμολόγησης. Υπάρχουν τρία σημεία τιμών: Basic, Advanced και Pro. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν επιλογή που σας δίνει μια μέρα της βασικής υπηρεσίας. Μπορείτε να αγοράσετε από μια ημέρα αξίας έως ένα χρόνο υπηρεσίας κάθε φορά. Το πρόγραμμα Pro δεν είναι διαθέσιμο για συνδρομές μίας ημέρας.

Οι τιμές στον παραπάνω πίνακα ισχύουν για αγορές ενός έτους εκ των προτέρων, γεγονός που σας προσφέρει την απότομη έκπτωση. Πριν μπείτε στις λεπτομέρειες, υπάρχουν πράγματα που θα θέλαμε να σημειώσουμε: Οι επαγγελματικές συνδρομές είναι οι μόνες με πρόσβαση σε διακομιστές DoubleVPN και οι δωρεάν συνδρομές είναι απλώς δοκιμές 24 ωρών.

Η τιμολόγηση ενδέχεται να αποβάλει ορισμένους χρήστες από αυτήν την υπηρεσία επειδή χρεώνει περισσότερα για συγκρίσιμα σχέδια από τους ηγέτες του κλάδου, όπως το NordVPN. Για παράδειγμα, το SecureVPN.pro χρεώνει περίπου 5 $ το μήνα περισσότερο από το NordVPN για ένα χρόνο πρόγραμμα (διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN).

Θα θέλαμε να δούμε δύο και τριετή σχέδια από το SecureVPN.pro, τα οποία θα πρότειναν μακροπρόθεσμη αξιοπιστία, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα στους πελάτες. Για σχέδια όπως αυτό, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο CyberGhost. Το SecureVPN.pro έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, οπότε αν δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτό το σημείο, θα μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Υπάρχουν έξτρα που μπορείτε να αγοράσετε κατά το check out. Όλα τα σχέδια έρχονται με προώθηση θυρών για τρεις μήνες, αλλά θα πρέπει να το πληρώσετε μετά από αυτό. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP ή έναν αποκλειστικό διακομιστή VPN για 2 $ ή 10 $ ανά μήνα, αντίστοιχα.

Μπορείτε να πληρώσετε με Mastercard, Visa, American Express, bitcoin, PayPal και πολλές άλλες υπηρεσίες πληρωμής τρίτων. Θα μπορείτε να συνδέεστε μεταξύ δύο και πέντε συσκευών κάθε φορά, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε.

Ευκολία στη χρήση

Η δημιουργία λογαριασμού είναι απλή. Απλώς εισαγάγετε τα στοιχεία και τον τρόπο πληρωμής σας. Από εκεί, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς και έναν σύνδεσμο λήψης για την εφαρμογή της υπηρεσίας.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το email είναι το μόνο μέρος από το οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής. Το παραβλέψαμε στο email και πήγαμε στον ιστότοπο, μόνο για αναζήτηση για 15 λεπτά για έναν σύνδεσμο που δεν υπήρχε.

SecureVPN-Email-Λήψη-Εικόνα

Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής και της υπηρεσίας SecureVPN.pro είναι απλές στη χρήση. Η αρχική οθόνη της εφαρμογής σάς επιτρέπει να συνδέετε και να αλλάζετε διακομιστές εύκολα. Η σύνδεση διαρκεί περίπου 15 έως 20 δευτερόλεπτα.

SecureVPN App-Home-Page-Image

Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να στριφογυρίσετε στις ρυθμίσεις, μπορεί να έχετε δυσκολίες. Πολλές από τις δυνατότητες και τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες ή ακόμη και κατά λάθος να κάνουν κατάχρηση.

SecureVPN-App-Settings-Image

Για παράδειγμα, η επιλογή «σύνδεση κατά την εκκίνηση» μπορεί να οδηγήσει ορισμένους χρήστες να πιστεύουν ότι η σύνδεσή τους θα ξεκινούσε κατά την εκκίνηση των Windows όταν θα ξεκινούσε πραγματικά κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Ομοίως, οι ανεπαρκώς εξηγημένες τεχνικές και εσωτερικές ονομασίες, όπως “SecureDNS”, “OpenVPN over TCP” και “StealthVPN type”, θα μπορούσαν να αφήσουν τους χρήστες λανθασμένες πληροφορίες.

Η εφαρμογή έχει επίσης παράξενες λειτουργίες που περιορίζουν την ευκολία χρήσης. Για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής στη γραμμή εργασιών ενώ είναι ανοιχτή, κλείνει στο δίσκο συστήματος. Μπορεί να το βρείτε ιδιαίτερα ενοχλητικό κατά την τροποποίηση των ρυθμίσεων, επειδή πιθανότατα θα εμφανιστεί και θα βγει από την εφαρμογή για δοκιμή να επανεκκινήσει τακτικά το πρόγραμμα.

Διαβάστε την κριτική μας για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο για άλλο πάροχο με αυτό το πρόβλημα.  

Μόλις ρυθμιστεί, το πρόγραμμα λειτουργεί πιο βολικά από το δίσκο συστήματος. Από οποιαδήποτε οθόνη ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαμορφώσεις ρουτίνας, όπως τη σύνδεση, την επιλογή εισερχόμενων και εξερχόμενων διακομιστών, το killswitch και τη διεύθυνση IP. Το κλείσιμο της εφαρμογής την αφαιρεί από το δίσκο συστήματος.

Η αλλαγή των πρωτοκόλλων είναι επίσης εύκολη και μπορεί να γίνει από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, αλλά θα πρέπει να κάνετε κλικ στο διακόπτη στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας προτού το κάνετε. Ο διακόπτης ενεργοποιεί τη λειτουργία “Pro”, η οποία επιτρέπει περισσότερες επιλογές. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας Pro σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δύο διευθύνσεων IP.

Τα πρωτόκολλα είναι εκεί όπου η εφαρμογή γεμίζει. Η αλλαγή τους φαίνεται να εξαπλώνεται σε πολλές ρυθμίσεις. Μεταξύ των επιλογών SSH, SSL και TCP, φαίνεται ότι θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα στο αναπτυσσόμενο μενού “Τύπος VPN” πρωτοκόλλου.

Για να επιλέξετε SSL ή SSH, συνδεθείτε στο πρωτόκολλο StealthVPN και μεταβείτε στις ρυθμίσεις. Κάνοντας κλικ στο “StealthVPN type” μπορείτε να επιλέξετε ποιο πρωτόκολλο χρησιμοποιείται όταν το StealthVPN είναι ενεργό. Για να ενεργοποιήσετε το TCP, επιλέξτε το πρωτόκολλο OpenVPN. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην πρόσθετη καρτέλα. Είναι η τέταρτη επιλογή κάτω.

TCP-SecureVPN-Εικόνα

Το SecureVPN.pro είναι εύκολο στη χρήση και ισχυρό όσο λειτουργούν. Το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των απλών και Pro λειτουργιών διατηρεί την ισορροπία. Είναι επίσης ωραίο ότι οι περισσότερες λειτουργίες είναι προσβάσιμες από το δίσκο συστήματος.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το SecureVPN.pro θα μπορούσε να έχει περιορισμένη ακαταστασία στην εφαρμογή καλύτερα.

Ταχύτητα

Οι ταχύτητες του SecureVPN.pro ήταν απογοητευτικές, οπότε δεν θα αγγίξει τον ταχύτερο οδηγό VPN. Οι πλησιέστεροι διαθέσιμοι διακομιστές περιορίζουν σημαντικά τις ταχύτητες λήψης. Αν και αυτοί οι διακομιστές μπορεί να ήταν ακόμα ικανοί για ροή, θα επιβραδύνουν τις λήψεις βιντεοπαιχνιδιών και άλλων μεγάλων αρχείων.

Διενεργήσαμε αυτές τις δοκιμές ταχύτητας από το Lewiston, Idaho. Οι γρήγορες δοκιμές διακομιστών σε όλη τη Βόρεια Αμερική έδειξαν ταχύτητες παρόμοιες με το Λος Άντζελες, οπότε μπορεί να είναι η καλύτερη περιοχή για την υπηρεσία.

Τοποθεσία: PingUp SpeedDown Speed
Απροστάτευτος483.10112.01
Λος Άντζελες712.6715.56
Μόναχο2181.354.05
Ανόι, Βιετνάμ3351.374.02
Viña del Mar, Χιλή3931.691.03
Χονγκ Κονγκ1861.936.00

Δεδομένων των χρόνων ping, το διαδικτυακό παιχνίδι θα ήταν επίσης δύσκολο με το SecureVPN.pro. Βεβαίως, το ping μας φαίνεται υψηλό, αλλά πολλά από τα αποτελέσματα θα καθιστούσαν αδύνατο το διαδικτυακό παιχνίδι. Οι ταχύτητες λήψης σημαίνουν επίσης ότι θα χρειαστούν αρκετές ώρες για τη λήψη των περισσότερων παιχνιδιών τριπλού Α. Εάν πρόκειται για ανησυχία, φροντίστε να διαβάσετε το καλύτερο οδηγό VPN για παιχνίδια.

Ασφάλεια

Το SecureVPN.pro χρησιμοποιεί πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP, L2TP και StealthVPN VPN. Αν και λέει στον ιστότοπό του ότι υποστηρίζει το IKEv2, δεν το κάνει. Αυτή η αποδιοργάνωση δεν αποτελεί καλή σχέση για την αξιοπιστία της.

IKEv2-Υποστηριζόμενο-Δεν υποστηρίζεται-σε-Ιστοσελίδα-Εφαρμογή-Εικόνα

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN μαζί με άλλα πρωτόκολλα δικτύου, όπως SSL, SSH και TCP, για καλύτερη πλοήγηση στα τείχη προστασίας και κρυπτογράφηση δεδομένων.

Το SSH επικυρώνει με ζεύγη δημόσιων κλειδιών για την κρυπτογράφηση δεδομένων. Το SSL χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για να παρέχει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογεί κωδικούς πρόσβασης.

Από την αρχική οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστούς διακομιστές εισερχόμενων και εξερχόμενων. Το SecureVPN.pro αναφέρεται σε αυτό ως διπλό VPN ή VPN διπλής αλυσίδας. Αυξάνει την ασφάλειά σας.

Υπάρχει μόνο μία επιλογή για κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης και μήκος κλειδιού: AES 256-bit. Μαζί με το AES, υπάρχουν συχνά δύο άλλες επιλογές που παρέχουν λιγότερη ασφάλεια και περισσότερη ταχύτητα, αλλά το SecureVPN.pro δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε τη ρύθμιση.

Το SecureVPN.pro πέρασε όλους τους ελέγχους διαρροής. Η εφαρμογή έχει επίσης την επιλογή απενεργοποίησης του IPv6. Αυτό προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας για όσους δεν εμπιστεύονται το πρωτόκολλο επειδή είναι επιρρεπείς σε διαρροές.

Το SecureVPN.pro προσφέρει επίσης την επιλογή αλλαγής της διεύθυνσης IP σας σε κανονικά διαστήματα. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στην πρόσθετη καρτέλα στο μενού ρυθμίσεων και να το ορίσετε σε ώρες που κυμαίνονται από κάθε 10 λεπτά έως τρεις ώρες.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε αυτόματα τον διακομιστή σας με τον ίδιο τρόπο. Στην πράξη, ωστόσο, η αλλαγή διακομιστών που συχνά επιβραδύνει τα πράγματα. Πρέπει να περιμένετε περίπου 35 δευτερόλεπτα σε κάθε διάστημα. Επιπλέον, με τις ταχύτητες του διακομιστή να διαφέρουν πολύ, ενδέχεται να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Μυστικότητα

Η πολιτική απορρήτου του SecureVPN.pro αυξάνει τις κόκκινες σημαίες. Μοιράζεται δεδομένα με τρίτους προμηθευτές και διατηρεί ορισμένα από τα δεδομένα αναγνώρισής σας στα συστήματά του.

Μερικά από τα ζητήματα έχουν τις ρίζες τους στη γεωγραφική παρακολούθηση και την παρακολούθηση διευθύνσεων IP του ιστότοπού της. Ο ιστότοπος παραθέτει την τρέχουσα τοποθεσία σας και τη διεύθυνση IP στο επάνω μέρος της οθόνης για ευκολία και ταχύτητα. Το SecureVPN.pro ισχυρίζεται ότι δεν διατηρεί αυτές τις πληροφορίες, αλλά δεν θα το λέγαμε κανένα VPN.

Χρησιμοποιεί δύο υπηρεσίες που έχουν επίσης πρόσβαση στις πληροφορίες: η εταιρεία MaxMind και το GeoIP. Συντονίζει επίσης δεδομένα με το Google Analytics και το Yandex.Metrika για τη δημιουργία αναφορών σχετικά με τις συνήθειες των χρηστών.

Η πολιτική απορρήτου του MaxMind επιτρέπει μόνο την καταγραφή των σελίδων στις οποίες έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία της, διευθύνσεις URL παραπομπής, τον τύπο του προγράμματος περιήγησής σας, το λειτουργικό σας σύστημα και την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας. Συλλέγει επίσης δεδομένα σχετικά με «τη συσκευή σας και τον τρόπο με τον οποίο η συσκευή σας αλληλεπιδρά με την υπηρεσία [της]».

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτές οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες στο MaxMind μέσω του SecureVPN.pro, αλλά τίποτα στις πολιτικές απορρήτου τους δεν πρέπει να οδηγεί τους χρήστες να πιστεύουν ότι είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε αυτό.

Η πολιτική απορρήτου του SecureVPN.pro λέει ότι διατηρεί:

 • Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Ρυθμίσεις λογαριασμού χρηστών
 • Συνδέσεις και κωδικοί πρόσβασης
 • Υπόλοιπα κεφαλαίων
 • Ημερομηνίες και ώρες συναλλαγής
 • Αναγνωριστικά συναλλαγής
 • Ποσά συναλλαγής

Πολλά από αυτά δεν προέρχονται από τη χρήση του VPN σας, αλλά από μη προστατευμένες επισκέψεις στον ιστότοπο. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποια από αυτά, όπως οι ρυθμίσεις των χρηστών και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έχουν καταγραφεί από την εφαρμογή και την υπηρεσία – μια βασική αμαρτία για VPN.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα που περιγράφεται στους όρους παροχής υπηρεσιών: “Ο χρήστης συμφωνεί να λαμβάνει διαφημιστικά μασάζ σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας από τη Διοίκηση.” Ξεκινήστε λοιπόν να λαδώνετε, χρήστη.

Όλα τα αστεία, θα θέλαμε να είχαμε δει το SecureVPN.pro να δίνει περισσότερη προσοχή, χρόνο και σκέψη στην πολιτική απορρήτου και στους όρους παροχής υπηρεσιών. Παρατηρήσαμε πολλά λάθη σαν αυτό και υποδηλώνουν μια ανεπιθύμητη στάση. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα τυπογραφικά λάθη καθιστούν πολύ δύσκολο να πούμε τι λέει η πολιτική απορρήτου.

Φαίνεται να υπάρχουν πολλά να προσέξετε εάν σκέφτεστε το SecureVPN.pro. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον βαθμό πληροφοριών που επιτρέπετε σε συσκευές στις οποίες έχει πρόσβαση.

Απόδοση ροής

Το Netflix, το Amazon Prime Video και το Hulu απέκλεισαν τη ροή σε όλους τους διακομιστές που δοκιμάστηκαν. Το iPlayer του BBC αποκλείστηκε επίσης σε όλους τους διακομιστές που προσπάθησαν, συμπεριλαμβανομένου εκείνου που εδρεύει στο Λονδίνο.

Εξετάστε ένα από τα καλύτερα VPN μας για το Netflix, εάν αυτό είναι μια λύση για εσάς.

Ίσως βρείτε επίσης τους οδηγούς μας για την καταπολέμηση της απαγόρευσης VPN του Netflix και την απομάκρυνση του σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix.

Τοποθεσίες διακομιστή

Το SecureVPN.pro έχει 34 διακομιστές σε 26 χώρες. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε σε ξεχωριστούς διακομιστές εισερχόμενων και εξερχόμενων.

Αυτό το VPN κάνει εξαιρετική δουλειά για να καλύψει τη Δύση, αλλά ορισμένες περιοχές φαίνονται ανεπαρκείς. Υπάρχουν έξι διακομιστές σε όλη την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Υπάρχει μόνο ένας διακομιστής στο Μεξικό και την Κεντρική και Νότια Αμερική. 

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών του SecureVPN.pro ήταν προσβάσιμη και γνώστη. Έχει μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, αλλά οι ώρες της μπορεί να είναι ανώμαλες και δύσκολες ή αδύνατες να προβλεφθούν. Οι εκπρόσωποι απάντησαν στα εισιτήρια υποστήριξής μας μέσα σε μια μέρα με πληροφορίες που θα είχαν λύσει το προτεινόμενο ζήτημα.

Ο αριθμός τηλεφώνου που παρέχεται στον ιστότοπο του SecureVPN.pro δεν φαίνεται να λειτουργεί, επομένως δεν θα μπορείτε να τον φτάσετε με αυτόν τον τρόπο. Δεν γνωρίζουμε τι λέει για την υπηρεσία σε σχέση με την οργάνωση, την αξιοπιστία και τη χρηματοδότηση.

Ο ιστότοπος του SecureVPN.pro διαθέτει επίσης πολλά άρθρα και πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμα σε άτομα διαφορετικών επιπέδων εμπειρίας. Υπάρχει και ένα blog. Μεταξύ αυτού και των άρθρων, ενδέχεται να μπορείτε να ικανοποιήσετε πολλές από τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών σας χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την εταιρεία.

Η ετυμηγορία

Η ροή και τα παιχνίδια είναι σχεδόν αδύνατα με το SecureVPN.pro. Αν και οι ταχύτητες λήψης μπορεί να είναι αρκετά γρήγορες για ροή, πολλοί από τους πιο δημοφιλείς, νόμιμους ιστότοπους ροής αποκλείουν τους διακομιστές που δοκιμάσαμε.

Το Ping στους περισσότερους διακομιστές θα έκανε αδύνατο το διαδικτυακό παιχνίδι. Ακόμα και όταν το ping της σύνδεσης είναι τεχνικά playable, θα έχετε τεράστιο μειονέκτημα.

Το απόρρητό σας δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές με το SecureVPN.pro. Οι τρύπες στην πολιτική απορρήτου της αφήνουν περιθώρια για παραβίαση πληροφοριών. Δεν υπάρχουν καταγγελίες απορρήτου ή αναφορές εναντίον του SecureVPN.pro, αλλά είναι μια μικρή εταιρεία, οπότε αυτό δεν σημαίνει πολλά.

Όταν όλα συγκεντρώνονται, είστε πολύ καλύτεροι με έναν άλλο πάροχο. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των αξιολογήσεων VPN για να δείτε τα αγαπημένα μας.

Εάν έχετε εμπειρία με το SecureVPN.pro ή παρόμοιες υπηρεσίες, μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω ή να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map