PrivateVPN Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι μια καλή υπηρεσία που προσφέρει μια απλή εμπειρία VPN σε λογικές τιμές. Ωστόσο, δεν κάνει καλή δουλειά για να μπείτε στις περισσότερες υπηρεσίες ροής και το σύστημα υποστήριξης πελατών φαίνεται να είναι άσχημα σπασμένο. Διαβάστε την πλήρη κριτική PrivateVPN για όλες τις λεπτομέρειες.


best-VPN-σχόλια

Το PrivateVPN είναι ένας 10χρονος σουηδικός πάροχος εικονικού ιδιωτικού δικτύου. Με τόσο ανταγωνισμό όσο υπάρχει στην αγορά VPN, διατηρεί το δικό της καλά με πολλούς τρόπους. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του είναι κορυφαία και η απόδοσή του είναι ισχυρή.

Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να υπάρχουν πράγματα που το PrivateVPN πρέπει να βελτιωθεί. Πρώτον, το σύστημα εξυπηρέτησης πελατών φαίνεται να είναι σπασμένο κατά τη στιγμή της γραφής. Επίσης, παρόλο που ο πελάτης PrivateVPN έχει ενδιαφέρουσες δυνατότητες σχεδίασης, η ικανότητα του VPN να περιβάλλει το γεωγραφικό αποκλεισμό, όπως μπορείτε να βρείτε στο BBC iPlayer, είναι αδύναμη. Διαβάστε το καλύτερο VPN για ροή άρθρου για καλύτερες επιλογές.

Εάν έχετε έρθει στον ιστότοπό μας αναζητώντας το καλύτερο από τα καλύτερα, σας προτείνουμε να κατευθυνθείτε στον καλύτερο οδηγό VPN τώρα για να εξοικονομήσετε χρόνο. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε τι μας άρεσε και δεν μας άρεσε για το PrivateVPN, διαβάστε παρακάτω.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για PrivateVPN

Χαρακτηριστικά

Το PrivateVPN καλύπτει αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν τα βασικά χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά της ζήτησης. Διαθέτει πελάτες για Windows, macOS, iOS και Android που είναι καλά σχεδιασμένοι και εύχρηστοι. Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί και σε δρομολογητές, ώστε να διασφαλίζεται ότι προστατεύονται όλες οι συσκευές του νοικοκυριού σας.

PrivateVPN-OS

Οι πελάτες είναι εύκολο να διαμορφώσουν και να υπερηφανεύονται για πράγματα όπως ένα killswitch. Μπορούν ακόμη και να ρυθμιστούν ώστε να εκτελούνται και να συνδέονται αυτόματα κατά την εκκίνηση. Αυτό σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν αποστέλλονται ούτε λαμβάνονται δεδομένα χωρίς να εκτελείται το VPN.

Ωστόσο, δεν διαθέτει χωριστή σήραγγα. Το Split tunneling είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που είναι δύσκολο να βρεθεί μεταξύ των VPN. Εάν ψάχνετε έναν τρόπο να επιλέξετε ποια προγράμματα πρέπει να περάσουν μέσω του VPN σας, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας ExpressVPN. Το ExpressVPN είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και υποστηρίζει split tunneling.

Το PrivateVPN δεν διαθέτει επίσης κακόβουλο λογισμικό και δυνατότητες αποκλεισμού διαφημίσεων. Ωστόσο, τα περισσότερα VPN το παρακάμπτουν, επειδή αναμένεται συχνότερα από ότι δεν θα χρησιμοποιείτε ξεχωριστό λογισμικό για αυτό. Αν ψάχνετε για προστασία από κακόβουλο λογισμικό, ανατρέξτε στο καλύτερο άρθρο λογισμικού προστασίας από ιούς αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού.

Τιμολόγηση

PrivateVPN αθλητικές ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρει τρία χρονικά πλαίσια πληρωμής: μηνιαία, τριμηνιαία ή ετήσια. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από έως και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις και απεριόριστο αριθμό δεδομένων.

Δυστυχώς, δεν προσφέρει σχέδια περισσότερο από ένα έτος. Αν και η τιμολόγηση του είναι ανταγωνιστική, αν ψάχνετε για το πιο προσιτό VPN εκεί έξω, θα πρέπει να διαβάσετε την κριτική μας για ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Το PrivateVPN επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα, PayPal ή bitcoin. Έχει επίσης μια επιεική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ενημερώσετε εντός αυτού του παραθύρου και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή. Αν και αυτό δεν είναι ξεκάθαρο από την αρχή, θα βρείτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις του ιστότοπου ότι πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη και να ζητήσετε μια δοκιμή. Αυτό θα σας δώσει επτά ημέρες για να δοκιμάσετε τα πράγματα και να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς. Αν ψάχνετε για δωρεάν VPN, έχουμε έναν οδηγό για δωρεάν υπηρεσίες VPN που σας περιμένουν να το διαβάσετε.

Ευκολία στη χρήση

Ο ιστότοπος PrivateVPN έχει σχεδιαστεί καλά ως επί το πλείστον. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε την υπηρεσία ή θέλετε να διαβάσετε σχετικά με τις δυνατότητές της, είναι εύκολο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Τούτου λεχθέντος, ήταν μια ταλαιπωρία για να ανακαλύψετε ότι προσέφερε μια δωρεάν δοκιμή. Τα περισσότερα VPN το λένε έτσι εκ των προτέρων.

Αντ ‘αυτού, το PrivateVPN κρύβει αυτό το γεγονός στις Συχνές ερωτήσεις και σας κάνει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για να λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης της δοκιμής.

Εκτός από αυτό, η ρύθμιση του λογαριασμού ήταν εύκολη, όπως και η εγκατάσταση του πελάτη. Μόλις ξεκινήσετε το πρόγραμμα και συνδεθείτε, θα σας υποδεχτεί μια απλή διεπαφή με ένα ευχάριστο μπλε φόντο. Επάνω αριστερά, υπάρχει ένας σύνδεσμος για ζωντανή υποστήριξη, τον οποίο θα συζητήσουμε λεπτομερέστερα σύντομα, ενώ η επάνω δεξιά σας λέει πόσος χρόνος απομένει στη συνδρομή σας.

PrivateVPN-ClientHome

Στο κέντρο του παραθύρου βρίσκεται ένα αναπτυσσόμενο μενού για περιήγηση και επιλογή του διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Παρακάτω είναι ένα κουμπί που λέει απλά “σύνδεση”. Η λίστα των διακομιστών είναι αλφαβητική και έχει μικρές σημαίες δίπλα σε κάθε επιλογή, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση ενός διακομιστή που βρίσκεται σε μια τοποθεσία που θέλετε. Ορισμένοι διακομιστές φέρουν επίσης την ετικέτα με τις υπηρεσίες που έχουν ξεμπλοκάρει, όπως το Netflix.

PrivateVPN-ClientServers

Κάτω αριστερά, ένα κουμπί με την ένδειξη “προχωρημένο” σας επιτρέπει να ανακαλύψετε βαθύτερα τις ρυθμίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε από μια χούφτα πρωτόκολλα και κρυπτογραφήσεις VPN, τα οποία θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα στην ενότητα “ασφάλεια”. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του προγράμματος-πελάτη ώστε να εκτελείται κατά την εκκίνηση ή ένα killswitch.

PrivateVPN-ClientSettings

Υπάρχει ένας προφυλακτήρας εφαρμογών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα προγραμμάτων για τερματισμό σε περίπτωση απώλειας της σύνδεσής σας. Υπάρχει επίσης μια καρτέλα που ονομάζεται “stealth VPN” που βοηθά το VPN να μετακινεί τους αποκλειστές VPN και να διαπερνάει τα τείχη προστασίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιλογές που σας παρέχει ο πελάτης, το PrivateVPN κάνει καλή δουλειά παρουσιάζοντάς τα με τρόπο που είναι εύκολο να ερμηνευθεί και να χρησιμοποιηθεί. Οι περιγραφές κάθε δυνατότητας είναι αρκετά ευδιάκριτες για να εκφράσουν τι κάνουν, και τα χειριστήρια εναλλαγής διευκολύνουν να δούμε αν οι λειτουργίες είναι ενεργοποιημένες ή απενεργοποιημένες.

Ταχύτητα

Το PrivateVPN έκανε καλά τις δοκιμές ταχύτητας ως επί το πλείστον. Χρησιμοποιήσαμε το πρωτόκολλο OpenVPN UDP με κρυπτογράφηση AES 128-bit για τις δοκιμές μας. Χρησιμοποιώντας τον κοντινό διακομιστή της Νέας Υόρκης, ο οποίος ήταν περίπου 400 μίλια μακριά, δεν είδαμε σχεδόν καμία αύξηση του ping, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Οι ταχύτητες ήταν επίσης καλές σε αυτήν την απόσταση.

Τοποθεσία: Ping (ms) Λήψη (Mbps) Μεταφόρτωση (Mbps)
Μη προστατευμένο (Βιρτζίνια, ΗΠΑ)1472.255.96
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.1969.435.72
Τόκιο17569.154.26
Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο11069.445.03
Ζυρίχη10968.855.10
Γιοχάνεσμπουργκ27726.083.10

Καθώς η απόσταση από εμάς στον διακομιστή αυξήθηκε, το ίδιο έγινε και το ping, όπως αναμενόταν. Ο διακομιστής του Τόκιο απέχει περίπου 6.800 μίλια μακριά και είχε ping 175 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η απόσταση δεν επηρέασε πολύ τις ταχύτητες λήψης, ωστόσο, με τους περισσότερους απομακρυσμένους διακομιστές να αποδίδουν παρόμοια με την επιλογή της Νέας Υόρκης.

Παρά το υψηλό χαρτί στους διακομιστές που ήταν πιο μακριά, η εμπειρία περιήγησης ήταν ακόμα ευχάριστη και δεν υπήρχαν ενοχλητικοί χρόνοι φόρτωσης στους ιστότοπους. Ενώ συνδεθήκαμε με τον διακομιστή του Τόκιο, μπορέσαμε ακόμη και να παίξουμε παιχνίδια στρατηγικής μόνο για Ιαπωνία χωρίς πρόβλημα. Αν σκοπεύετε να παίξετε πιο γρήγορα παιχνίδια, ανατρέξτε στο άρθρο μας για το καλύτερο VPN για παιχνίδια.

Ο διακομιστής του Γιοχάνεσμπουργκ ήταν ο μόνος που είδαμε ως ξεκάθαρος. Απέχει περίπου 8.200 μίλια μακριά μας και είχε πολύ υψηλότερο ping από τους περισσότερους από τους άλλους, καθώς και σημαντικά μειωμένες ταχύτητες. Αυτό φαινόταν να είναι ένα σύμπτωμα του διακομιστή να βρίσκεται υπό σημαντικό φορτίο εκείνη τη στιγμή.

Αν ψάχνετε για το γρηγορότερο διαθέσιμο VPN, μεταβείτε στην ταχύτερη συλλογή υπηρεσιών VPN. Το PrivateVPN προσφέρει καλές ταχύτητες και λογικούς χρόνους ping, αλλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές, ειδικά όταν ο διακομιστής που θέλετε είναι ήδη φορτωμένος.

Ασφάλεια

Όσον αφορά την ασφάλεια, το PrivateVPN καλύπτει τις πιο σημαντικές βάσεις. Υποστηρίζει διάφορα πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων των PPTP, L2TP και OpenVPN. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτά, ελέγξτε την ανάλυση πρωτοκόλλου VPN, αλλά, εν συντομία, το OpenVPN είναι ιδανικό για τους περισσότερους ανθρώπους. Προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια, μαζί με σταθερή αξιοπιστία και ταχύτητα.

Ο πελάτης PrivateVPN σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ κρυπτογράφησης AES 128-bit και AES 256-bit για τη σύνδεσή σας. Η κρυπτογράφηση είναι μια σημαντική πτυχή της ασφάλειας και τα δεδομένα που κρυπτογραφούνται με οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους είναι πρακτικά αδύνατο να αποκρυπτογραφηθεί. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κρυπτογράφηση, διαβάστε την περιγραφή της κρυπτογράφησης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της.

PrivateVPN-ClientProtocols

Εάν μεταβείτε στις ρυθμίσεις, υπάρχουν πολλές πρόσθετες επιλογές για περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας. Ένα killswitch, μαζί με ένα killer εφαρμογών, σας επιτρέπει να τερματίσετε προγράμματα και συνδέσεις αμέσως εάν αποσυνδεθεί το VPN, οπότε δεν διαρρέουν πληροφορίες σε μια μη προστατευμένη σύνδεση. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το VPN να λειτουργεί κατά την εκκίνηση ώστε να είναι ασφαλές μόλις εκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Δοκιμάσαμε επίσης το VPN για διαρροές DNS και πέρασε. Οι διαρροές DNS είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι πληροφορίες περιήγησής σας μπορούν να διαρρεύσουν ανοιχτά, ακόμα και όταν πραγματοποιείτε σήραγγες. Και πάλι, αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, έχουμε τις απαντήσεις στο τι είναι το DNS διαρροές.

Μυστικότητα

Το PrivateVPN έχει μια ισχυρή πολιτική απορρήτου. Η εταιρεία εδρεύει στη Σουηδία, η οποία διαθέτει εξαιρετικούς νόμους για την προστασία των καταναλωτών σχετικά με την καταγραφή πληροφοριών, καθώς και τι είδους πληροφορίες μπορεί η κυβέρνηση να αναγκάσει μια εταιρεία να παραδώσει.

Το PrivateVPN ακολουθεί μια πολιτική μη καταγραφής και δεν συλλέγει ή καταγράφει πληροφορίες κίνησης ή άλλες μορφές πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας VPN. Το μόνο που χρειάζεται για τη ρύθμιση του λογαριασμού σας είναι μια διεύθυνση email, κωδικός πρόσβασης και πληροφορίες πληρωμής, τις οποίες αποθηκεύει σε μια ασφαλή και κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων.

Στον ιστότοπο, συλλέγονται μη αναγνωριστικές πληροφορίες χρησιμοποιώντας cookie. Τα cookie υπάρχουν μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στον ιστότοπο και παρακολουθούν μη αναγνωριστικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ιστότοπου. Αυτό επιτρέπει στο PrivateVPN να κάνει βελτιώσεις στον ιστότοπο και να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν.

Δυστυχώς, η χρήση των cookies είναι συνήθης πρακτική σε ιστότοπους. Το πιο ανησυχητικό τμήμα της πολιτικής απορρήτου είναι ότι αναφέρει ότι τρίτοι ενδέχεται να αναλύσουν τα δεδομένα. Αυτό πιθανότατα αναφέρεται σε μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων εξωτερικού, αλλά η διατύπωση είναι ασαφής. Αναφέρει ρητά ότι οι πληροφορίες δεν είναι αναγνωρίσιμες, αλλά η πρακτική θα μπορούσε ακόμα να είναι δυσάρεστη για μερικούς ανθρώπους.

Απόδοση ροής

Η ροή ήταν η περιοχή όπου είχαμε το μεγαλύτερο πρόβλημα με το PrivateVPN. Καταφέραμε να λειτουργήσουμε το Netflix των ΗΠΑ, καθώς και άλλες υπηρεσίες των ΗΠΑ, όπως το Hulu και το Amazon Prime Video. Όταν ανοίγετε τη λίστα διακομιστών στον υπολογιστή-πελάτη, ορισμένοι επισημαίνονται με τις υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εισέλθουν. Για παράδειγμα, ένας διακομιστής της Νέας Υόρκης έχει ετικέτα “Netflix / Hulu / ABC”.

Όταν προσπαθήσαμε να συνδεθούμε με τον διακομιστή του Λονδίνου με την ονομασία “Netflix”, δεν θα συνδεόταν. Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε ένα άλλο από τα επτά διαθέσιμα εκεί και εξακολουθούσαμε να μην μπορούμε να συνδεθούμε. Αφού δοκιμάσαμε τέσσερις από τους διακομιστές χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε σύνδεση, προχωρήσαμε.

Δοκιμάσαμε τον διακομιστή του Μάντσεστερ για να φτάσουμε στο BBC iPlayer. Το BBC iPlayer μας αρνήθηκε την υπηρεσία, αλλά ο διακομιστής του Μάντσεστερ δεν δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τα γεωγραφικά μπλοκ. Η ενεργοποίηση της ρύθμισης stealth VPN, η οποία υποτίθεται ότι θα βοηθήσει σε αυτό, δεν έκανε την εργασία.

Αργότερα καταφέραμε να φτάσουμε στον διακομιστή του Λονδίνου που υποτίθεται ότι θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στο Netflix του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά ακόμα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει το BBC iPlayer. Τούτου λεχθέντος, κανένας από τους διακομιστές δεν αναφέρει συγκεκριμένα το BBC iPlayer ως έναν από τους αποκλεισμένους ιστότοπους. Αν πρόκειται για το οποίο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το BBC iPlayer.

Όταν χρησιμοποιήσαμε το Netflix, η απόδοση ήταν αξιοπρεπής αλλά όχι εξαιρετική. Στην αρχή, προεπιλογή σε χαμηλή ανάλυση και η ροή ήταν ασταθής, αλλά ταξινομήθηκε μετά από περίπου ένα λεπτό. Δεν είναι τίποτα σαν το καλύτερο VPN για τις επιλογές του Netflix, αλλά είναι εντάξει.

Τοποθεσίες διακομιστή

Το PrivateVPN διαθέτει αξιοπρεπή αριθμό διακομιστών, που φτάνει περίπου τους 80. Αυτό είναι πολύ από το χαμηλότερο που έχουμε δει, αλλά εξακολουθεί να μην είναι εντυπωσιακό. Αν θέλετε να δείτε έναν πάροχο VPN με εντυπωσιακό αριθμό διακομιστών, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το NordVPN. Διαθέτει πάνω από 5.000.

Τούτου λεχθέντος, οι 80 διακομιστές που λειτουργεί PrivateVPN είναι τοποθετημένοι καλά σε 59 χώρες. Ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, διαθέτουν διακομιστές σε πολλές πόλεις και πολλούς διακομιστές ανά πόλη. Για παράδειγμα, το Λονδίνο διαθέτει επτά διακομιστές και υπάρχει ένας επιπλέον για το Ηνωμένο Βασίλειο στο Μάντσεστερ.

Πραγματικά καλύπτεται κάθε ήπειρος, συμπεριλαμβανομένων διακομιστών στην Αφρική, τη Νότια Αμερική, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Παρόλο που μπορεί να μην έχει τον πιο εντυπωσιακό αριθμό διακομιστών σε καθαρούς αριθμούς, είμαστε εντυπωσιασμένοι με την κάλυψη που επιτυγχάνει το PrivateVPN με τους διακομιστές που διαθέτει.

Εξυπηρέτηση πελατών

Επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη του PrivateVPN μέσω email για να δημιουργήσουμε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό. Λάβαμε αμέσως ένα email επιβεβαίωσης που έλεγε ότι το μήνυμά μας πέρασε, το οποίο ήταν ωραίο. Είπε ότι θα λάβουμε νέα από την υποστήριξη εντός 24 ωρών.

Λίγο περισσότερο από έξι ώρες αργότερα, λάβαμε τον δοκιμαστικό κωδικό μας και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Έξι ώρες είναι ένας μεγαλύτερος χρόνος απόκρισης από ό, τι πολλοί άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν, αλλά, ευτυχώς, το PrivateVPN προσφέρει μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από τον πελάτη. Τουλάχιστον, θεωρητικά το κάνει.

Για κάποιο λόγο, κάθε φορά που κάναμε κλικ στο κουμπί ζωντανής συνομιλίας στον πελάτη, μεταφερόμαστε σε μια κενή λευκή σελίδα που δεν θα φορτώνει τίποτα. Επιπλέον, η φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπο δεν υπήρχε. Επίσης, δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας με το PrivateVPN μέσω τηλεφώνου.

PrivateVPN-SupportForm

Από τη φωτεινή πλευρά, οι οδηγοί εγκατάστασης στον ιστότοπο είναι καλογραμμένοι και συνοδεύονται από πολλές καθαρές εικόνες. Ωστόσο, οι Συχνές Ερωτήσεις είναι λιγοστές και συνήθως καλύπτουν βασικές και γενικές ερωτήσεις σχετικά με το VPN.

Η ετυμηγορία

Το PrivateVPN βρισκόταν στην αγορά για ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα και φαίνεται να κάνει μια πραγματική προσπάθεια να είναι το καλύτερο που μπορεί. Ο πελάτης είναι λειτουργικός και ο αριθμός των διακομιστών αυξάνεται. Τούτου λεχθέντος, απέχει πολύ από το να είμαστε στην κορυφή της λίστας μας λόγω προβλημάτων με τη ζωντανή συνομιλία και την αδυναμία του να παρακάμψει ορισμένα γεωγραφικά μπλοκ.

Εάν αναρωτιέστε από πού να πάτε από εδώ, σας προσκαλούμε να δείτε τον κατάλογο των αξιολογήσεων VPN. Είναι ταξινομημένο από το καλύτερο στο χειρότερο για την εξυπηρέτησή σας. Φυσικά, θα μπορούσατε να κάνετε το PrivateVPN ένα πλάνο και να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο επιστροφής χρημάτων.

Εάν έχετε εμπειρία με το PrivateVPN ή θέλετε απλώς να μας δώσετε τα δύο σεντ σας, μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω. Μας αρέσει να ακούμε από εσάς και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map