Επανεξέταση OverPlay – Ενημερώθηκε το 2020

Επισκόπηση OverPlay

Το OverPlay κάνει μερικά πράγματα σωστά και πολλά από αυτά είναι λάθος. Ενώ ένα πολύ συγκεκριμένο είδος πελάτη μπορεί να απολαμβάνει τη χρήση του, διστάζουμε να το προτείνουμε στο ευρύ κοινό. Διαβάστε το γιατί στην πλήρη κριτική OverPlay.


best-VPN-σχόλια

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν ένα εύκολο στη χρήση εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που είναι έτοιμο να βγει από το κουτί. Με πολλούς τρόπους, το OverPlay πλησιάζει στην παροχή μιας εμπειρίας χρήστη όπως αυτή. Ωστόσο, αμαυρώνεται από κάποια εξουθενωτικά μειονεκτήματα.

Το OverPlay μαστίζεται από τις αδυναμίες του και μόλις συγκρατείται από τα δυνατά του σημεία. Με κάθε ειλικρίνεια, η συνεργασία μαζί της για τη σύνταξη αυτής της κριτικής OverPlay έγινε γρήγορα δουλειά.

Φυσικά, κάθε εταιρεία έχει πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Αν ψάχνετε για απλότητα και εξυπηρέτηση πελατών, το OverPlay μπορεί να αξίζει τον κόπο. Πριν λάβετε όμως αυτήν την απόφαση, ας διερευνήσουμε τι κάνει σωστά το OverPlay και τι το εμποδίζει να είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN.

Εναλλακτικές λύσεις για OverPlay

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το OverPlay είναι γυμνό. Φαίνεται να επικεντρώνεται σε μερικά πράγματα που βλέπει ως κλειδί, ενώ αφήνει τους άλλους στο πλάι.

Ο ιστότοπος του OverPlay δίνει μεγάλη έμφαση στην υπηρεσία SmartDNS. Μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τον διακομιστή DNS της συσκευής σας σε έναν με εγγύηση ότι διαθέτει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συνδεθείτε σε μια ευρύτερη ποικιλία ιστότοπων και πωλείται ως αυτόνομη υπηρεσία.

Αυτό είναι εύκολο να το κάνετε χειροκίνητα και πολλά άτομα σε χώρες με περιοριστικούς διακομιστές DNS (* βήχα * Κίνα * βήχα *) έχουν ήδη χειριστεί αυτό το ζήτημα.

Όσον αφορά το VPN, προσφέρει περιορισμένες επιλογές κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλου. Αυτά που προσφέρει είναι κορυφαία, στην οποία θα αναφερθούμε λεπτομερέστερα αργότερα, αλλά πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν επιλογές.

Overplay-OS

Υπάρχει ένα killswitch, το οποίο είναι καλό για πρόσθετη ασφάλεια, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί κατά την εκκίνηση. Δεν υπάρχει υποστήριξη split tunneling και δεν λειτουργεί με όλες τις υπηρεσίες ροής. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για ροή για καλύτερες επιλογές.

Φαίνεται ότι το OverPlay μπήκε σε λίγες δυνατότητες και αγνόησε τα πάντα για να είναι προσβάσιμο σε όσους δεν ενδιαφέρονται για τις καμπάνες και τους σφυρίχτρες. Εάν αυτή η προσέγγιση σας ενδιαφέρει, εξετάστε το ενδεχόμενο να ελέγξετε την κριτική μας για το NordVPN. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει περισσότερη ευελιξία, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, από το OverPlay.

Επισκόπηση λειτουργιών OverPlay

Λογότυπο OverPlaywww.overplay.net

Ξεκινά από 416 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Γενικός

Μέθοδοι πληρωμής
PayPal, πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Ταυτόχρονες συνδέσεις
3

Υποστηρίζει split tunneling

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή

Περίοδος επιστροφής χρημάτων

Ποσό διακομιστή παγκοσμίως
650+

Λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή
Windows, MacOS

Λειτουργικά κινητά
Android, iOS

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Μπορεί να εγκατασταθεί σε δρομολογητές

Ροή

Δυνατότητα πρόσβασης στο Netflix ΗΠΑ

Έχει πρόσβαση στο BBC iPlayer

Μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hulu

Έχει πρόσβαση στο Amazon Prime Video

Ασφάλεια

Τύποι κρυπτογράφησης
128-AES, 256-AES

Διατίθενται πρωτόκολλα VPN
OpenVPN

Ενεργοποιήθηκε κατά την εκκίνηση της συσκευής

Επιτρέπει torrenting

Πολιτική μη καταγραφής

Πέρασε τον έλεγχο διαρροής DNS

Διατίθεται Killswitch

Περιλαμβάνεται κακόβουλο πρόγραμμα / πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Υποστήριξη μέσω email
ώρες γραφείου

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε, το Overplay προσφέρει την υπηρεσία εναλλαγής DNS ως αυτόνομο προϊόν για περίπου 5 $ το μήνα, ή ελαφρώς λιγότερο όταν εγγραφείτε για ένα χρόνο. Δεν σας παροτρύνουμε να το κάνετε αυτό γιατί είναι εύκολο να το κάνετε μόνοι σας.

Για ό, τι προσφέρει, οι τιμές του OverPlay δεν είναι ανταγωνιστικές. Αν ψάχνετε για κάτι φτηνό από μήνα σε μήνα, κάτι σαν το Private Internet Access είναι ένα καλύτερο στοίχημα. Η PIA προσφέρει την υπηρεσία VPN της, με απεριόριστα δεδομένα και έως και πέντε συνδέσεις, μόνο με 6,95 $ το μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PIA, ανατρέξτε στην αναθεώρηση PIA.

Όλα τα σχέδια που προσφέρονται από το OverPlay συνοδεύονται από έως και τρεις συνδέσεις και χωρίς περιορισμό στο εύρος ζώνης. Το ετήσιο πρόγραμμα είναι ελαφρώς μειωμένο, αλλά δεν είναι αρκετό για να το καταστήσει ανταγωνιστικό. Εάν σκοπεύετε να εγγραφείτε για ένα χρόνο κάθε φορά, σας συνιστούμε να διαβάσετε την κριτική ExpressVPN. Κοστίζει το ίδιο ανά μήνα με το OverPlay, αλλά προσφέρει ανώτερες δυνατότητες.

Εάν σας ενδιαφέρει να εγγραφείτε για ακόμη μεγαλύτερες περιόδους, ορισμένοι πάροχοι, όπως η NordVPN, προσφέρουν μεγαλύτερες συμβάσεις με καλύτερες τιμές. Το NordVPN διαθέτει απεριόριστα δεδομένα και έως έξι συνδέσεις για μόλις 107,55 $ για τρία χρόνια.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να θίξουμε είναι ότι αυτό δεν είναι το VPN για εσάς εάν θέλετε να πληρώσετε σε bitcoin. Το OverPlay δεν δέχεται κρυπτογράφηση, μόνο πιστωτικές κάρτες και PayPal.

Ευκολία στη χρήση

Ευκολία στη χρήση είναι μια μικτή τσάντα με OverPlay. Κατά την εγκατάσταση και εκκίνηση του προγράμματος-πελάτη, διαπιστώσαμε ότι δεν θα δεχόταν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης. Λίγες στιγμές πριν, χρησιμοποιήσαμε τα ίδια στοιχεία σύνδεσης για να μεταβούμε στον ιστότοπο για να κατεβάσουμε τον πελάτη, αλλά δεν χρειαζόταν.

Καταλήξαμε να επιλύσουμε το ζήτημα επικοινωνώντας με την υποστήριξη και επαναφέροντας τον κωδικό πρόσβασής μας, στον οποίο θα αναφερθούμε λεπτομερέστερα σύντομα, αλλά δεν ήταν μια καλή αρχή για την εμπειρία του χρήστη.

Μόλις συνδεθήκαμε στον πελάτη, φαινόταν καλό, αν ήταν γυμνό. Ένα εικονίδιο στη μέση της διεπαφής δείχνει εάν είστε συνδεδεμένοι. Κάτω από αυτό, ένα αναπτυσσόμενο μενού σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ δύο επιπέδων κρυπτογράφησης ή χωρίς κρυπτογράφηση.

Overplay-οθόνη

Το κεντρικό εικονίδιο λειτουργεί επίσης ως οπτική ένδειξη του επιπέδου κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείτε. Μια ασπίδα αντιπροσωπεύει AES 256-bit, μια κλειδαριά σημαίνει AES 128-bit και ένας κεραυνός σάς ενημερώνει ότι δεν είστε κρυπτογραφημένοι.

Overplay-ScreenLock

Επιλέγοντας “αλλαγή τοποθεσίας” εμφανίζεται μια λίστα διακομιστών, οι τοποθεσίες τους και άλλες σημαντικές πληροφορίες. Το να βλέπεις το χρόνο ping και το φορτίο διακομιστή με μια ματιά είναι ωραίο και βοηθά όταν προσπαθείς να επιλέξεις την καλύτερη επιλογή, η οποία μπορεί να είναι συντριπτική με τόσες πολλές επιλογές.

Overplay-Servers

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων κάνοντας κλικ στο γρανάζι πάνω δεξιά. Μόλις είστε εκεί, θα συνειδητοποιήσετε πόσο είναι το OverPlay με γυμνά οστά. Όταν συγκρίνετε το ελάχιστο σύνολο χαρακτηριστικών με NordVPN ή ExpressVPN, δεν συσσωρεύεται.

Overplay-Μενού

Αυτό θα μπορούσε να φανεί με δύο τρόπους. Από τη μία πλευρά, οι άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα VPN μπορεί να δουν κάτι πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά, όπως δυσκίνητο. Ένα μενού γεμάτο τεχνική ορολογία μπορεί να είναι πολύ τρομακτικό και γρήγορα να γίνει κάτι που οι άνθρωποι αγνοούν.

Τούτου λεχθέντος, πολλοί άνθρωποι αναζητούν κάτι που έχει τις επιλογές να είναι ευπροσάρμοστο, ακόμα κι αν ποτέ δεν σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν.

Η φαινομενική φιλοσοφία σχεδιασμού του OverPlay «κρατήστε το γυμνό και απορρίψτε τα υπόλοιπα» καθιστά σαφές ποια ομάδα θέλει να προσελκύσει.

Ταχύτητα

Για να ξεκινήσουμε τον έλεγχο απόδοσης, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι αυστηρό. Προχωρήσαμε στην επιλογή των διακομιστών και επιλέξαμε τις Βρυξέλλες. Εκτελέσαμε αυτήν την αρχική δοκιμή με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της κρυπτογράφησης AES 256-bit και του πρωτοκόλλου OpenVPN UDP. Οι Βρυξέλλες απέχουν όχι μόνο 4.000 μίλια (6.400 χιλιόμετρα), αλλά και φορτίο έως και 70 τοις εκατό εκείνη τη στιγμή.

Με τόσο έντονες απαιτήσεις, το OverPlay έπεσε στο πρόσωπό του. Ο χρόνος ping των 122 χιλιοστών του δευτερολέπτου που εμφανίζεται στον πίνακα μας δεν αποτυπώνει την εμπειρία περιήγησης. Όλα ήταν αργά, σε σημείο που κάποιες δοκιμές ταχύτητας έπεσαν και αρνήθηκαν να τρέξουν. Περιττό να πούμε ότι το OverPlay δεν θα ενταχθεί σύντομα στο καλύτερο VPN μας για τις τάξεις παιχνιδιών.

Τα πράγματα αποδόθηκαν παράξενα επίσης. Ένα τεστ ταχύτητας μάς συνδέει με έναν διακομιστή στο Τέξας όταν έπρεπε να περάσουμε από έναν διακομιστή στο Βέλγιο. Το τεστ είχε επίσης εκπληκτικά ping και ταχύτητες, σαν να ήμασταν συνδεδεμένοι με αυτό χωρίς προστασία.

Τοποθεσία: Ping (ms) Λήψη (Mbps) Μεταφόρτωση (Mbps)
Χωρίς προστασία (Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες)1372.125.98
Βρυξέλλες12214.54.2
Λονδίνο9566.804.83
Νέα Υόρκη1967.525.52
Βρυξέλλες (χωρίς κρυπτογράφηση)1418.234.47
Ατλάντα (AES-128)4666.985.49
Άμστερνταμ9966.944.7

Τούτου λεχθέντος, οι περαιτέρω δοκιμές με το VPN συνδεδεμένο στις Βρυξέλλες επέστρεψαν παρόμοια αποτελέσματα με τα προηγούμενα: χαμηλές ταχύτητες και υψηλό ping. Η παράξενη συνέχισε όταν αποσυνδέσαμε το VPN, αλλάξαμε τη θέση σύνδεσης στο Λονδίνο και επανασυνδεθήκαμε.

Άρχισε να μας στέλνει μέσω διακομιστών στο Βέλγιο και οι ταχύτητες κυμαίνονταν από απλά kilobits ανά δευτερόλεπτο έως 60 megabit ανά δευτερόλεπτο. Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι το λογισμικό είχε ρυθμιστεί ώστε να μας συνδέει με έναν διακομιστή στο Λονδίνο.

Κανένας πίνακας δεν μπορεί να μεταφέρει την παράξενη συμπεριφορά του VPN κατά την περιήγηση και κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Όπως μπορείτε να δείτε, προσπαθήσαμε να συνδεθούμε ξανά με τις Βρυξέλλες χωρίς κρυπτογράφηση για να δούμε αν αυτό ήταν το πρόβλημα και επιδεινώθηκε.

Όλα τα ζητήματα που είδαμε σχετίζονται με τον διακομιστή στο Βέλγιο. Άλλοι απομακρυσμένοι διακομιστές, όπως το Λονδίνο και το Άμστερνταμ, φαινόταν εντάξει. Οι κοντινοί διακομιστές έπαιξαν επίσης καλά, όπως θα περίμενε κανείς.

Αυτό μας αφήνει να χαράζουμε το κεφάλι και να αναρωτιόμαστε για την αξιοπιστία των διακομιστών του OverPlay. Δεν ήταν σαφές τι ήταν λάθος με τον διακομιστή του Βελγίου, αλλά έδειξε μεγάλη αστάθεια στο δίκτυο του παρόχου, αποκλείοντας τον από την ταχύτερη επιλογή VPN.

Ασφάλεια

Αν και δεν διαθέτει ταλέντο και επιλογές ορισμένων από τους ανταγωνιστές του, οι επιλογές που προσφέρει το OverPlay είναι σταθερές όταν πρόκειται για την ασφάλεια VPN. Υπάρχουν δύο επιλογές για πρωτόκολλο: OpenVPN UDP και OpenVPN TCP. Και τα δύο θεωρούνται ασφαλή.

Αυτές είναι οι σεβαστές επιλογές που διαθέτουν κωδικούς ανοιχτού κώδικα, επιτρέποντάς σας να διαλέξετε τα λεπτομερή στοιχεία και να ελέγξετε για ύποπτες γραμμές κώδικα ή να τον προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Φυσικά, μόνο άτομα με την εμπειρία να το πράξουν πρέπει να το επιχειρήσουν, αλλά είναι ωραίο να το έχουμε.

Το UDP προτιμάται συνήθως και συνήθως προσφέρει καλύτερες ταχύτητες και απόκριση απόδοσης. Το TCP θεωρείται πιο αξιόπιστο και πάσχει από λιγότερη απώλεια πακέτου από το UDP. Είναι επίσης εξαιρετικό για την εργασία γύρω από τείχη προστασίας, όπως αυτό στην Κίνα (διαβάστε το καλύτερο άρθρο VPN για την Κίνα).

Σας δίνεται επίσης μια επιλογή από δύο θύρες, μία από τις οποίες είναι η κοινώς χρησιμοποιούμενη 443, η οποία ενισχύει την περίπτωση χρήσης OverPlay για διαπραγμάτευση ενοχλητικών τείχους προστασίας.

Σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε από δύο επίπεδα κρυπτογράφησης – AES 256-bit ή AES 128-bit – ή χωρίς κρυπτογράφηση. Το AES 256-bit θεωρείται σχεδόν άθραυστο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τη διασφάλιση της ασφάλειας.

Το OverPlay διαθέτει ένα killswitch και μια χούφτα ωραία χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η προστασία διαρροών DNS.

Μυστικότητα

Το OverPlay έχει μια καλή πολιτική απορρήτου συνολικά, με μερικά αδύνατα σημεία. Χρησιμοποιεί ελάχιστες πληροφορίες για τη ρύθμιση του λογαριασμού σας, απαιτώντας μόνο ένα email και έναν τρόπο πληρωμής.

Η πιο σημαντική πτυχή του απορρήτου με οποιοδήποτε VPN είναι ότι δεν καταγράφει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του VPN ή της υπηρεσίας SmartDNS. Το OverPlay δεσμεύεται επίσης στην πολιτική απορρήτου της να μην πουλήσει ποτέ τις πληροφορίες σας.

Τούτου λεχθέντος, συλλέγει πληροφορίες στον ιστότοπό του. Η πολιτική απορρήτου του αναφέρει ρητά τα συνήθη πράγματα, όπως λειτουργικό σύστημα, τύπο προγράμματος περιήγησης, αιτήματα σελίδων και χρόνο που αφιερώνεται στον ιστότοπο. Αυτό που είναι ύποπτο, ωστόσο, είναι η ρήτρα που λέει ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται «δεν περιορίζονται» σε αυτά τα πράγματα.

Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο, αυτές οι λέξεις μπορεί να είναι ενοχλητικές επειδή καθιστούν τον ιστότοπο του OverPlay μια πιθανή πηγή συλλογής πληροφοριών. Χρησιμοποιεί επίσης cookie στον ιστότοπο για το Google και το Bing, αλλά μπορούν να απενεργοποιηθούν.

Απόδοση ροής

Η ροή ήταν μια ακόμη μικτή τσάντα με OverPlay. Έχει καλή απόδοση με το Netflix. Κάναμε κλικ σε μια ταινία και ξεκίνησε με ένα μάτι. Η εικόνα ήταν υψηλής ποιότητας και δεν υπήρχε τραύλισμα, το οποίο είναι ισοδύναμο με το καλύτερο VPN για το Netflix.

Το Amazon Prime Video και ο Hulu έπαιξαν παρόμοια. Δεν είχαμε προβλήματα κατά τη σύνδεση σε διακομιστή ΗΠΑ.

Τούτου λεχθέντος, υπήρχε πρόβλημα όταν συνδεθήκαμε με ξένους διακομιστές. Δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το BBC iPlayer ακόμα και όταν είμαστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή στο Λονδίνο. Ο ιστότοπος ήταν γρήγορος και γρήγορος, αλλά μόλις κάναμε κλικ για να το παρακολουθήσουμε, μας ενημέρωσε ότι ήταν διαθέσιμο μόνο σε εκείνους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν η υπηρεσία ροής είναι προτεραιότητα για εσάς, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το BBC iPlayer.

Το αν η εξαιρετική απόδοση των πλατφορμών ροής των ΗΠΑ ήταν επειδή ήμασταν στις Η.Π.Α. είναι δύσκολο να γνωρίζουμε. Θα μπορούσε κάποιος σε μια άλλη χώρα να συνδεθεί σε έναν διακομιστή των ΗΠΑ και να έχει κακή απόδοση, αλλά οι δοκιμές μας ήταν πολλά υποσχόμενες.

Εφόσον τα φορτία του διακομιστή είναι μέτρια, θα πρέπει να είναι δυνατή η επίτευξη καλής απόδοσης, επειδή ακόμη και οι απομακρυσμένοι διακομιστές στις δοκιμές ταχύτητας μας έδειξαν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα όταν δεν ήταν υπό έντονο φορτίο.

Τοποθεσίες διακομιστή

Το OverPlay προσφέρει πάνω από 650 διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε βασικές χώρες και περιοχές. Αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ, αλλά δεν είναι. Για παράδειγμα, το CyberGhost διαθέτει περισσότερους από 3.100 διακομιστές και σχεδόν τον ίδιο αριθμό διακομιστών με το σύνολο του OverPlay μόνο στις ΗΠΑ (διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost).

Overplay- FullServer

Ωστόσο, το OverPlay έχει καλή κάλυψη, με διακομιστές σε 50 χώρες. Περιλαμβάνει 12 πόλεις και 301 διακομιστές στις Η.Π.Α. Παρόλα αυτά, οι διακομιστές εκεί φαίνεται να έχουν πάντα φόρτωση 50% ή περισσότερο. Όπως είδαμε, οι διακομιστές και η υποδομή του OverPlay ενδέχεται να μην είναι οι καλύτεροι όταν βρίσκονται υπό μεγάλη φόρτωση, έτσι ώστε να μπορεί να προκαλέσει άσχημα νέα.

Υπάρχουν επίσης 39 διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο σε τρεις πόλεις, καθώς και μια καλή εξάπλωση μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Οι περισσότεροι από τους διακομιστές στην Αφρική, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και την Ασία φαίνεται να είναι υπό ελαφρύ φορτίο, καθιστώντας τους καλές επιλογές για όσους αναζητούν γενική ανωνυμία και όχι πρόσβαση σε συγκεκριμένη χώρα. Οι μόνοι διακομιστές στους οποίους γίνεται τακτική χρήση είναι στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εξυπηρέτηση πελατών

Συχνά, όταν δοκιμάζουμε μια υπηρεσία παροχής VPN, ρίχνουμε ερωτήσεις για σόφτμπολ ή θέτουμε ένα ζήτημα. Σε αυτήν την περίπτωση, είχαμε τη σπάνια ευκαιρία να υποστηρίξουμε ένα νόμιμο πρόβλημα. Εντυπωσιακά, το προσωπικό απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα διαπιστευτήρια σύνδεσής μας λειτουργούσαν στον ιστότοπο του OverPlay, αλλά όχι στον πελάτη του. Το προσωπικό υποστήριξης ζήτησε περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου οθόνης του μηνύματος σφάλματος. Το άτομο με το οποίο επικοινωνήσαμε περιλάμβανε ακόμη και έναν σύνδεσμο που δείχνει πώς να τραβήξουμε εύκολα ένα στιγμιότυπο οθόνης, το οποίο ήταν ένα ωραίο άγγιγμα και πολύ μακριά από την εμπειρία μας που έκανε την αναθεώρησή μας στο VyprVPN.

Μόλις απαντήσαμε με το συγκεκριμένο σφάλμα, το προσωπικό επαναφέρει γρήγορα τον κωδικό πρόσβασης και ξεκινήσαμε. Αν και στερείται ζωντανής υποστήριξης, τηλεφωνικής γραμμής και φόρουμ, η υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κορυφαία. Θα ήταν καλύτερα να μην έχουμε το ζήτημα πρώτα, αλλά αυτή είναι μια διαφορετική ιστορία.

Δυστυχώς, οι οδηγοί πέφτουν. Πολλοί στον ιστότοπό του λένε ότι σας λένε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την αφήσετε σε αυτό. Ο οδηγός εγκατάστασης για τον πελάτη δεν έχει καμία οδηγία ή στιγμιότυπο οθόνης σχετικά με αυτό. Το μόνο που κάνει είναι να σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση.

Η ετυμηγορία

Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία VPN που τα κάνει όλα, αυτό δεν είναι. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην ανταγωνιστική αγορά VPN, όπως μπορείτε να δείτε στις κριτικές VPN.

OverPlay με την απόκριση της απόδοσης των πελατών του και φαίνεται να είναι προσαρμοσμένο σε μια συγκεκριμένη αγορά: άτομα που θέλουν να μπορούν να πάρουν ένα VPN για πρώτη φορά και να το τρέχουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν.

Τούτου λεχθέντος, το OverPlay εξακολουθεί να στερείται ανταγωνιστών σε σχεδόν κάθε κατηγορία. Εάν αναρωτιέστε από πού να πάτε από εδώ, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στην ολοκληρωμένη συλλογή VPN και στην κριτική μας για το ExpressVPN. Είναι ο καλύτερος πάροχος εκεί έξω και σας προτείνουμε να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα δολάρια μαζί σας αντί για OverPlay.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map