My Secure VPN Review – Ένας νέος διαγωνιζόμενος – Ενημερώθηκε το 2020

Η αναθεώρηση του ασφαλούς VPN μου

Το My Secure VPN είναι ένας ολοκαίνουργιος διεκδικητής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που απλά δεν έχει την ανάγκη να αντέξει στον ανταγωνισμό. Ωστόσο, η υποστήριξη είναι εξαιρετική, που σημαίνει ότι η ομάδα πίσω από αυτήν έχει την προσπάθεια να την κάνει ίσως υπέροχη κάποια μέρα. Διαβάστε ή πλήρη κριτική για τις λεπτομέρειες.


best-VPN-σχόλια

Το Secure VPN μου είναι αδιάφορο σχεδόν με κάθε τρόπο που μπορεί να είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Δεν προσφέρει έναν αποκλειστικό πελάτη, αλλά κάνει τους χρήστες να εγκαταστήσουν λογισμικό ανοιχτού κώδικα τρίτου μέρους για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία του. Έχει μόνο μια μικρή χούφτα διακομιστών, και όλοι εκτός από έναν είναι στην Ευρώπη.

Επιπλέον, εντοπίσαμε διαρροές DNS κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, καθιστώντας το My Secure VPN αναξιόπιστο όταν πρόκειται για ασφάλεια. Έχει περιορισμένες επιλογές πληρωμής και δεν δέχεται καν πιστωτικές κάρτες. 

Παρόλο που υπάρχουν φωτεινά σημεία, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην αναθεώρηση My Secure VPN παρακάτω, τα προβλήματα με την υπηρεσία καθιστούν αδύνατη τη σύσταση. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε ποιοι πάροχοι VPN προτείνουμε, επισκεφτείτε την καλύτερη συλλογή VPN.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το My Secure VPN δεν προσφέρει πελάτη. Αντ ‘αυτού, παρέχει στους χρήστες ένα αρχείο διαμόρφωσης που πρέπει να ρυθμιστεί σε ένα πρόγραμμα-πελάτη τρίτου μέρους. Στη βάση γνώσεων, υπάρχουν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του αρχείου διαμόρφωσης με το κοινό που διατίθεται στο κοινό OpenVPN και το SoftEther VPN, καθώς και στις ρυθμίσεις συσκευών iOS και Android.

MySecureVPN-Ρυθμίσεις

Εξαιτίας αυτού, μπορεί να ειπωθεί ότι το My Secure VPN δεν διαθέτει δυνατότητες. Η διαμόρφωση του VPN σας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή του tablet σας σημαίνει ότι δεν θα διαθέτει πράγματα όπως ένα διακόπτη kill, το οποίο είναι ουσιαστικό μέρος της ασφάλειας VPN. 

Όσο για τους πελάτες, το OpenVPN είναι ένα σεβαστό πρωτόκολλο, αλλά ο πελάτης που προσφέρεται είναι χαλαρός. Σας επιτρέπει να εκτελείτε την εφαρμογή κατά την εκκίνηση, αλλά δεν διαθέτει διακόπτη kill, καθιστώντας την σχετικά ανασφαλή σε σύγκριση με τους περισσότερους ανταγωνιστές.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τα ζητήματα που προκαλούν στην ενότητα «ευκολία χρήσης», αλλά είναι περιττό να πούμε ότι κάνει το My Secure VPN σε μεγάλο βαθμό άχρηστο. 

Αν ψάχνετε για ένα VPN πλούσιο σε λειτουργίες, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας ExpressVPN. Ο πελάτης του ExpressVPN καλύπτει τις πιο σημαντικές δυνατότητες για ένα βασικό VPN, καθώς και τόνους λειτουργιών ποιότητας ζωής, όπως split tunneling.

Επισκόπηση δυνατοτήτων My Secure VPN

Τιμολόγηση

Το My Secure VPN προσφέρει δύο τύπους σχεδίων και το καθένα μπορεί να αγοραστεί σε τρία χρονικά διαστήματα. Υπάρχει ένα δυναμικό IP VPN και ένα ειδικό IP VPN. Η δυναμική IP είναι ο τρόπος λειτουργίας των περισσότερων VPN. Σας δίνει μια τυχαία εκχωρημένη διεύθυνση IP κάθε φορά που συνδέεστε. 

Η αποκλειστική IP, από την άλλη πλευρά, σημαίνει ότι θα έχετε έναν αποκλειστικό διακομιστή στον οποίο συνδέεστε κάθε φορά που ενεργοποιείτε το VPN σας. Αυτό έχει αρκετά μειονεκτήματα, όπως το γεγονός ότι η IP μπορεί να είναι μαύρη λίστα και όχι πολύ πλεονέκτημα έναντι της δυναμικής επιλογής IP. Επιπλέον, είναι διπλάσια από την τιμή.

Όλες οι τιμές στον ιστότοπο του My Secure VPN αναφέρονται σε λίρες, επομένως τις έχουμε μετατρέψει σε δολάρια για σύγκριση με την τιμή άλλων παρόχων VPN. Εξαιτίας αυτού, η τιμή μπορεί να κυμαίνεται ανάλογα με το ποσοστό μετατροπής.   

Όσον αφορά την ειδική επιλογή IP, η τιμολόγηση είναι σύμφωνη με τους προμηθευτές υψηλών προδιαγραφών και είναι ελκυστική δεδομένου του πόσο λίγα έχει να προσφέρει το My Secure VPN. 

Η δυναμική επιλογή IP έχει σταθερή μηνιαία τιμολόγηση, αλλά προσφέρει εξοικονόμηση περίπου 50 σεντ ανά μήνα για εγγραφή για μεγαλύτερες περιόδους. Επιπλέον, οι μεγαλύτερες χρονικές περίοδοι είναι μόνο τρεις και έξι μήνες.

Η μακροπρόθεσμη τιμολόγηση του My Secure VPN δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις εξοικονομήσεις που προσφέρονται από τις ετήσιες και διετείς επιλογές του παρόχου προϋπολογισμού Windscribe. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές εξοικονόμησης Windscribe στην πλήρη αναθεώρηση Windscribe.

Το My Secure VPN προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 24 ωρών, αλλά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ένα VPN δωρεάν, σας προτείνουμε να δείτε τη λίστα δωρεάν υπηρεσιών VPN. Υπάρχει επίσης μια πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά η αρχική σελίδα του My Secure VPN αναφέρει ότι η περίοδος επιστροφής χρημάτων είναι τρεις ημέρες, ενώ οι όροι και οι προϋποθέσεις αναφέρουν ότι είναι επτά ημέρες. 

Αυτό το είδος αντικρουόμενων ή ελλιπών πληροφοριών μπορεί να βρεθεί σε ολόκληρο τον ιστότοπο My Secure VPN. 

Για τις μεθόδους πληρωμής, το My Secure VPN παίρνει PayPal και Coinbase, που σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώσετε με bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Γελοία, δεν προσφέρεται πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Ευκολία στη χρήση

Όπως αναφέρθηκε, το My Secure VPN δεν έχει δικό του πελάτη. Αντ ‘αυτού, κάνει τους χρήστες να κατεβάζουν πελάτες τρίτων και προσφέρει αρχεία διαμόρφωσης που δείχνουν σε αυτούς τους πελάτες τους διακομιστές στους οποίους μπορεί να συνδεθεί. 

Αν και δεν είναι απαραιτήτως μια δύσκολη διαδικασία, είναι πολύ ενοχλητικό από το εάν το My Secure VPN προσέφερε έναν πελάτη. Για τις δοκιμές μας, χρησιμοποιήσαμε τον πελάτη OpenVPN και παρόλο που το πρωτόκολλο OpenVPN είναι κορυφαίο, ο πελάτης δεν είναι υπέροχος.

Πελάτης MySecureVPN

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι ανύπαρκτο. Μπορείτε να επιλέξετε τον διακομιστή σας κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο στο δίσκο συστήματος. Μόλις επιλέξετε την επιθυμητή τοποθεσία σας, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, τον οποίο το My Secure VPN δημιουργεί για εσάς και σας στέλνει μέσω email. Αυτό έχει το δικό του σύνολο προβλημάτων, όπως μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό ασφάλειας email.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε έναν νέο διακομιστή, πρέπει να εισάγετε ξανά τον τυχαία εκχωρημένο κωδικό πρόσβασης. Μετά από αυτό, ο πελάτης θα θυμάται τον κωδικό πρόσβασής σας για αυτόν τον διακομιστή, εάν κάνετε κλικ στο πλαίσιο “θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης”. Διαφορετικά, θα ανοίγετε το email σας για να αντιγράφετε και να επικολλάτε τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε φορά που συνδέεστε στο VPN, εκτός εάν χρησιμοποιείτε έναν από τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

MySecureVPN-κωδικός πρόσβασης

Είχαμε επίσης πρόβλημα με την αλλαγή διακομιστών που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα-πελάτη OpenVPN. Όταν προσπαθήσαμε να συνδεθούμε σε έναν νέο διακομιστή ενώ συνδεόμαστε με το VPN, ο πελάτης πάγωσε. Η λύση, αν μπορούσατε να το ονομάσετε αυτό, ήταν να αποσυνδέσετε και να κλείσετε τον πελάτη κάθε φορά που θέλαμε να αλλάξουμε διακομιστές.

Επειδή δεν προσφέρει έναν αποκλειστικό πελάτη, το My Secure VPN είναι πολύ πίσω από την καμπύλη όσον αφορά την ευκολία χρήσης. Αν σας ενδιαφέρει να δείτε πώς φαίνεται ένα φιλικό προς το χρήστη VPN, διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN.

Ταχύτητα

Το Speed ​​είναι το ισχυρό κοστούμι του My Secure VPN. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, βρήκαμε την απόδοσή του να είναι εντυπωσιακή, με χρόνους ping αρκετά χαμηλούς για να το καταστήσουμε στο καλύτερο VPN για τη συλλογή παιχνιδιών. Αυτό συμβαίνει εάν δεν ήταν για όλα τα προβλήματα με την υπηρεσία.

Τοποθεσία: PingDownUp
Χωρίς προστασία (Βιρτζίνια)1472.015.82
Ηνωμένες Πολιτείες3171.035.70
Ηνωμένο Βασίλειο9068.184.70
Γαλλία9270.885.51
Γερμανία10767.824.63
Πολωνία12469.715.20

Χάσαμε μόνο μερικά megabits ανά δευτερόλεπτο συνεχούς ταχύτητας λήψης στις δοκιμές μας. Αυτή η απόδοση ήταν συνεπής και σε όλους τους διακομιστές που δοκιμάσαμε. Η απόδοση κατά την περιήγηση ήταν και αυτό που θα περιμένατε με αυτούς τους αριθμούς.

Οι σελίδες φορτώθηκαν γρήγορα σε όλους τους διακομιστές και τα βίντεο που φορτώθηκαν σε υψηλή ανάλυση χωρίς αισθητή καθυστέρηση. Αν και η απόδοση του My Secure VPN είναι αξιοσέβαστη, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους θα δούμε περισσότερα στην επόμενη ενότητα. 

Λόγω όλων των προβλημάτων που έχει το VPN, δεν μπορούμε να το προτείνουμε. Προτρέπουμε όσους αναζητούν ένα γρήγορο VPN να ελέγξουν το γρηγορότερο άρθρο μας VPN.

Ασφάλεια

Όσον αφορά την ασφάλεια, υπάρχουν δύο παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη: πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση. Για πρωτόκολλα, είναι διαθέσιμα OpenVPN και L2TP. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN επειδή προσφέρει καλή ασφάλεια και καλή απόδοση. 

Όσον αφορά την κρυπτογράφηση, το My Secure VPN χρησιμοποιεί μια σήραγγα SSL, η οποία δεν είναι καλή και δεν θεωρείται ασφαλής εδώ και χρόνια. Αυτή η κρυπτογράφηση είναι πιθανώς υπεύθυνη για τους χαμηλούς χρόνους ping που είδαμε επειδή απαιτεί λιγότερη επεξεργασία από τους κρυπτογράφους όπως το AES 256-bit.

Στις δοκιμές μας, διαπιστώσαμε ότι το My Secure VPN έχει διαρροές DNS και χρησιμοποιούσε έναν βελγικό διακομιστή DNS Google, καθώς και τον τοπικό μας πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου DNS. 

MySecureVPN-Leak

Αυτό σημαίνει ότι παρά τη χρήση της υποτιθέμενης ασφαλούς σύνδεσης σήραγγας του VPN, εξακολουθεί να υπάρχει ένα αρχείο της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο που κατέχει η Google και ο ISP σας. Αυτό χάνει τον σκοπό της χρήσης ενός VPN και αφήνει ένα χάρτινο ίχνος από ό, τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο.

Μυστικότητα

Το My Secure VPN δεν διαθέτει αποκλειστική πολιτική απορρήτου στον ιστότοπό του και περιλαμβάνει μόνο μερικές γραμμές στους όρους και τις προϋποθέσεις του σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγει και τον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιεί. 

Η πρώτη γραμμή των όρων λέει ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την εκπλήρωση της παραγγελίας σας και δεν θα κοινοποιηθούν σε κανέναν για οποιονδήποτε λόγο. Για να εκπληρώσει την παραγγελία σας, το My Secure VPN συλλέγει το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά αν θέλετε πραγματική ανωνυμία, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να πληρώσετε με το Coinbase και να δώσετε ένα ψεύτικο όνομα και να πετάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τέλος, οι όροι και προϋποθέσεις αναφέρουν ότι η διεύθυνση IP σας συλλέγεται όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο για την αποτροπή δόλιων αγορών. Αν και κάπως παρήγορο, θα προτιμούσαμε μια πλήρη πολιτική απορρήτου.

Απόδοση ροής

Η ροή με το My Secure VPN ήταν μια μικτή τσάντα. Παραδόξως, το BBC iPlayer λειτούργησε, παρά τις διαρροές DNS, όπως και το Netflix. Τούτου λεχθέντος, ο Hulu εντόπισε το VPN και μας είπε ότι έπρεπε να το απενεργοποιήσουμε για να παρακολουθήσουμε οτιδήποτε. Το Amazon Prime Video μας είπε ότι το περιεχόμενο δεν ήταν διαθέσιμο στην τοποθεσία μας. 

Για τους ιστότοπους που λειτούργησαν, όπως είδαμε στην ενότητα “ταχύτητα”, τα πράγματα φορτώθηκαν γρήγορα και αισθάνθηκαν γρήγορα. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα βίντεο φορτώθηκαν στα 1080p και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα προσωρινής αποθήκευσης ή τραυλισμού. 

Τούτου λεχθέντος, λόγω της ασυνεπούς απόδοσης από έναν ιστότοπο συνεχούς ροής στον άλλο, προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με το πώς να ξεπεράσετε την απαγόρευση του Netflix VPN για να βρείτε έναν πάροχο που μπορεί αξιόπιστα να σπάσει τα συστήματα ανίχνευσης VPN παρόχων ροής.

Τοποθεσίες διακομιστή

Το My Secure VPN προσφέρει μόνο πέντε τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Είναι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πολωνία, η Γερμανία και η Γαλλία. Δεν υπάρχουν διακομιστές στην Ασία, τη Νότια Αμερική ή την Αφρική. 

Η εξάπλωση των τοποθεσιών διακομιστή συγκεντρώνεται στην Ευρώπη, με μόνη εξαίρεση τον διακομιστή στις ΗΠΑ. Η λίστα διακομιστών λείπει και αφήνει πολλές τοποθεσίες χωρίς γρήγορο διακομιστή κοντά. Χάνει ακόμη και μερικές βασικές περιοχές με αποκλεισμό από γεωμπλοκάρισμα. 

Εάν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε σχετικά με έναν πάροχο VPN που προσφέρει τεράστιο αριθμό διακομιστών και τοποθεσιών, ρίξτε μια ματιά στην κριτική HideMyAss. Προσφέρει περισσότερους από 1.000 διακομιστές σε περισσότερες από 280 τοποθεσίες σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εξυπηρέτηση πελατών

Παρά τις αδυναμίες του My Secure VPN, πρέπει να το πιστέψουμε για την υποστήριξη πελατών. Αν και η διαδικτυακή βάση γνώσεων δεν έχει ολοκληρωθεί, οι απαντήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι γρήγορες και χρήσιμες.

MySecureVPN-Γνωσιακή βάση

Όταν στείλαμε ένα εισιτήριο υποστήριξης, λάβαμε μια απάντηση σε λίγα λεπτά, με λεπτομερείς και συγκεκριμένες πληροφορίες που απάντησαν στην ερώτησή μας. Οι αντιπρόσωποι ήταν εξυπηρετικοί και φιλικοί, καθιστώντας την εξυπηρέτηση πελατών ένα από τα ισχυρότερα μέρη της υπηρεσίας My Secure VPN.

Ενώ το προσωπικό υποστήριξης μέσω email είναι χρήσιμο και ανταποκρίνεται, δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή αριθμός τηλεφώνου για εναλλακτική λύση, που σημαίνει ότι η λήψη εισιτηρίου υποστήριξης είναι ο μόνος τρόπος για να λάβετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. 

Η ετυμηγορία

Αν και καταλήξαμε σε μια θετική σημείωση, το My Secure VPN είχε καλή απόδοση συνολικά. Οι διαρροές DNS είναι μια καταστροφική ευπάθεια στην ασφάλεια και η έλλειψη πελάτη αφήνει το My Secure VPN άγονο όσον αφορά τις δυνατότητες. 

Δεν υπάρχει διακόπτης kill, το οποίο είναι ένα άλλο σημαντικό σφάλμα στην ασφάλεια, και άλλα χαρακτηριστικά, όπως το split tunneling, παραλείπονται επίσης. Αν αναζητάτε ένα VPN, σας παροτρύνουμε να μεταβείτε στην πλήρη λίστα των αξιολογήσεων VPN αντί να πηγαίνετε στο My Secure VPN.

Αν έχετε εμπειρία με το My Secure VPN, θα θέλαμε να το ακούσουμε στα παρακάτω σχόλια. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map