KeepSolid VPN Lite Review – Ενημερώθηκε το 2020

Έλεγχος KeepSolid VPN Lite

Το KeepSolid VPN Lite είναι ο μικρότερος αδελφός του VPN Unlimited και έχει μερικά από τα ίδια προβλήματα με τον αδερφό του. Ωστόσο, αν θέλετε ένα εύκολο στη χρήση δωρεάν VPN στο smartphone σας, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ χειρότερα. Δείτε αν μπορείτε να κάνετε καλύτερα, ανατρέχοντας στην πλήρη αναθεώρηση του KeepSolid VPN Lite.


best-VPN-σχόλια

Το KeepSolid δεν είναι νέο για εικονικά ιδιωτικά δίκτυα. Ελέγξαμε ένα από τα άλλα προϊόντα της εταιρείας – VPN Unlimited (διαβάστε την κριτική μας VPN Unlimited). Το KeepSolid VPN Lite είναι ο αδελφός του VPN Unlimited, ένα δωρεάν VPN “με ένα κλικ” για το smartphone σας στο οποίο δεν χρειάζεται να εγγραφείτε. Τα δωρεάν VPN είναι σπάνια, κάτι που κάνει το KeepSolid VPN Lite τόσο ενδιαφέρον.

Για να του δώσουμε μια σωστή κριτική, θα δούμε πόσο καλά αποδίδει. Θα εξετάσουμε τις ταχύτητες του διακομιστή, την απόδοση ροής, τις δυνατότητες, την εξυπηρέτηση πελατών, την πολιτική ασφάλειας και απορρήτου προτού αποφανθούμε.

Αν και αυτός ο έλεγχος KeepSolid VPN Lite θα καλύψει όλα αυτά, το γεγονός ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν και τα προβλήματα που συνοδεύουν αυτό, δυσκολεύουν να συμπεριληφθούν στον καλύτερο οδηγό VPN.

Το KeepSolid VPN Lite είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, VPN “lite” που δεν έχει πολλές δυνατότητες. Εάν αναζητάτε ένα δωρεάν, εύχρηστο VPN για το smartphone σας, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ χειρότερα από το να το δοκιμάσετε. Αν δεν σας πειράζει να πληρώσετε, θα βρείτε καλύτερη αξία από έναν ανταγωνιστή, όπως το ExpressVPN (διαβάστε την κριτική μας στο ExpressVPN).

VPNLite-Ιστότοπος-Splash

VPNLite-Ιστότοπος-Τιμολόγηση

VPNLite-Ιστότοπος-Χαρακτηριστικά

Υποστήριξη VPNLite-Menu

VPNLite-Menu-Πληροφορίες

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το KeepSolid VPN Lite

Χαρακτηριστικά

Μην κατεβάσετε το KeepSolid VPN Lite και μην περιμένετε ένα πλούσιο σύνολο λειτουργιών, γιατί θα απογοητευτείτε εάν το κάνετε. Είναι, λοιπόν, ελαφριά στις δυνατότητες, ελαφριά προσαρμογή και σχεδόν σε όλα τα άλλα.

Προορίζεται για χρήση σε κινητές συσκευές, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής σε Android και iOS, αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη για Linux. Υπάρχει όμως ένας πελάτης macOS και ένας για Windows.

VPNLite-Free-Server

Ο πελάτης Android είναι πιθανώς ο πιο απλός και ευκολότερος που έχουμε δει ποτέ. Απλώς επιλέγετε έναν διακομιστή και κάντε κλικ σε ένα μεγάλο κουμπί “έναρξης” για σύνδεση. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε το KeepSolid VPN Lite. Η δωρεάν υπηρεσία θα προσπαθήσει να σας πουλήσει τα επί πληρωμή πακέτα του KeepSolid, αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να τα αγοράσετε και δεν είναι μια σκληρή πώληση.

Εάν δεν αποφασίσετε να πληρώσετε για το KeepSolid VPN Lite, θα περιοριστείτε στην κρυπτογράφηση AES 128-bit και στο πρωτόκολλο IKEv2 για συνδέσεις. Θα μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε έναν διακομιστή και βασίζεται στην Καλιφόρνια, σε αντίθεση με περισσότερους από 400 εάν κάνετε αναβάθμιση στο πακέτο Turbo.

Το Turbo σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε ειδικούς διακομιστές φιλικούς με torrent. Το πακέτο Turbo Stream σας προσφέρει αυτούς, καθώς και διακομιστές για ροή BBC iPlayer, Netflix και άλλες μεγάλες πλατφόρμες ροής.

Ο ιστότοπος προτείνει στους χρήστες επί πληρωμή να αποκτήσουν το πρωτόκολλο KeepSolid Wise για να παρακάμψουν τα περιορισμένα δίκτυα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για άτομα που θέλουν να παρακάμψουν τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο σε χώρες όπως η Κίνα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο πελάτης δεν έχει προσαρμογή, επομένως δεν είναι σαφές πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή. Έχοντας αυτό υπόψη, ένα VPN όπως το NordVPN (διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN) θα ήταν καλύτερο αν αναζητάτε τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Κίνα.

Αυτό ισχύει για το KeepSolid VPN Lite. Δεν υπάρχει killswitch, split tunneling ή οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα που θα δείτε σε μια υπηρεσία VPN κορυφαίου ραφιού και παρόλο που φαίνεται να είναι σχεδιασμένο, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε μέσα από το αρχείο VPN για εναλλακτικές λύσεις, εάν πρόκειται για πρόβλημα.

Επισκόπηση λειτουργιών

Λογότυπο KeepSolid VPN Litevpnlite.net

Ξεκινά από 208 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Γενικός

Μέθοδοι πληρωμής
PayPal, πιστωτική κάρτα, Google Play Credits, SMS

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Ταυτόχρονες συνδέσεις
1

Υποστηρίζει split tunneling

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή
3 ημέρες

Περίοδος επιστροφής χρημάτων
3 ημέρες

Ποσό διακομιστή παγκοσμίως
400+ διακομιστές σε 70+ τοποθεσίες

Λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή
Windows, MacOS

Λειτουργικά κινητά
Android, iOS

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Μπορεί να εγκατασταθεί σε δρομολογητές

Ροή

Δυνατότητα πρόσβασης στο Netflix ΗΠΑ

Έχει πρόσβαση στο BBC iPlayer

Μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hulu

Έχει πρόσβαση στο Amazon Prime Video

Ασφάλεια

Τύποι κρυπτογράφησης
128-AES, 256-AES

Διατίθενται πρωτόκολλα VPN
IKEv2

Ενεργοποιήθηκε κατά την εκκίνηση της συσκευής

Επιτρέπει torrenting

Πολιτική μη καταγραφής

Πέρασε τον έλεγχο διαρροής DNS

Διατίθεται Killswitch

Περιλαμβάνεται κακόβουλο πρόγραμμα / πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση

Υποστήριξη μέσω email
24/7

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Τιμολόγηση

Το KeepSolid VPN Lite συνοδεύεται από τρεις τύπους πακέτων και τρεις περιόδους πληρωμής. Δεδομένου του περιορισμένου σετ χαρακτηριστικών, είναι καλό ότι τα premium πακέτα του έχουν καλή τιμή, με μία από τις φθηνότερες μέσες μηνιαίες τιμές που θα βρείτε στη λίστα κριτικών VPN.

Μπορείτε να πάρετε το KeepSolid VPN Lite σε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια πακέτα. Οι μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές συνοδεύονται από πολιτική επιστροφής χρημάτων επτά ημερών και το πακέτο επτά ημερών συνοδεύεται από παράθυρο επιστροφής χρημάτων τριών ημερών.

Έχετε επίσης τρεις τύπους πακέτων για να διαλέξετε. Το δωρεάν προφανώς δεν κοστίζει τίποτα, αλλά είναι περιορισμένο. Όπως αναφέρθηκε, μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε έναν διακομιστή με έδρα τις ΗΠΑ.

Τα άλλα δύο πακέτα είναι πιο ενδιαφέροντα. Το Turbo έρχεται με περισσότερους διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που αναφέρονται ως “διακομιστές torrent”. Το VPN Lite του KeepSolid δεν θα το καταφέρει στο καλύτερο VPN μας για σύντομη λίστα torrenting, αλλά είναι καλό να βλέπουμε ότι διαθέτει εξειδικευμένους διακομιστές.

Εάν κάνετε αναβάθμιση σε Turbo Stream, έχετε τις δυνατότητες του Turbo, καθώς και πρόσβαση σε “διακομιστές ροής” για Netflix, BBC iPlayer, Hulu και άλλες πλατφόρμες ροής. Θα τα δοκιμάσουμε αργότερα σε αυτήν την κριτική. Μπορείτε να πληρώνετε μόνο για το Turbo Stream σε μηνιαία βάση και κοστίζει 6,99 $ το μήνα.

Όπως αναφέρθηκε, το KeepSolid VPN Lite έχει καλή τιμή, αλλά το περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών μπορεί να διαδραματίσει ρόλο σε αυτό. Τα πακέτα είναι φθηνότερα από το μεγάλο αδερφό του VPN Unlimited, αλλά το KeepSolid VPN Lite έχει πολύ λιγότερα χαρακτηριστικά.

Με 4,99 $ το μήνα ή 2,08 $ το μήνα κατά μέσο όρο εάν πληρώνετε ετησίως, το KeepSolid VPN Lite είναι ανταγωνιστικό σε οικονομικό επίπεδο με μεγαλύτερα ονόματα, όπως το CyberGhost (διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost).

Με την ετήσια τιμή για το Turbo να φτάνει τα 24,99 $ για το έτος, το VPN είναι ένα κλέψιμο αν ψάχνετε για ένα κινητό VPN που μπορεί να torrent. Οι ταινίες μπορεί να διαπιστώσουν ότι λαμβάνουν μια καλύτερη υπηρεσία που εγγράφεται σε ένα μεγαλύτερο όνομα, όπως το ExpressVPN.

Δεν υπάρχουν ειδικές επιλογές πληρωμής με το KeepSolid VPN Lite. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε μια συνδρομή, μπορείτε να το κάνετε μέσω του καταστήματος εφαρμογών της επιλογής σας και με τα στοιχεία πληρωμής που επισυνάπτονται σε αυτόν τον λογαριασμό. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πληρώσετε με μια χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας στο Google Play Store.

Ευκολία στη χρήση

Τα πάντα σχετικά με το KeepSolid VPN Lite έχουν σχεδιαστεί για απλότητα και καθιστούν την υπηρεσία όσο το δυνατόν πιο εύκολη στη χρήση. Είναι πιθανώς η πιο απλή εφαρμογή VPN που έχουμε ελέγξει.

Η εγκατάσταση είναι εύκολη. Μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών της επιλογής σας, αναζητήστε το “VPN lite” και κατεβάστε την εφαρμογή. Όταν το ανοίξετε για πρώτη φορά, θα σας ρωτήσει για ποιο λόγο θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και θα σας παρουσιάσουμε τέσσερις επιλογές.

Επιλογές VPNLite-Splash

Τρεις από τις τέσσερις επιλογές – «ροή», «torrenting» και «απόρρητο» & security – εκτεταμένη λίστα διακομιστών “- θα σας μεταφέρει σε μια οθόνη πωλήσεων που εξηγεί τα οφέλη των πληρωμένων πακέτων. Μπορείτε να “go turbo” και να πληρώσετε για συνδρομή ή να κάνετε κλικ πίσω και να επιλέξετε “απόρρητο” & ασφάλεια »για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία.

Δεν απαιτείται εγγραφή. Θα μεταβείτε κατευθείαν στην οθόνη επιλογής διακομιστή, όπου θα δείτε έναν παγκόσμιο χάρτη που δείχνει την τοποθεσία σας, τη θέση του διακομιστή που έχετε επιλέξει, ένα αναπτυσσόμενο μενού με διακομιστές και ένα μεγάλο κουμπί στάσης ή έναρξης.

VPN-Δωρεάν διακομιστές

Θα δείτε τη διεύθυνση IP σας στο επάνω μέρος, η οποία θα αλλάξει μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή. Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για προσαρμογή εκτός από την επιλογή διακομιστή και το πρόγραμμα συνδρομής σας.

Είναι εύκολο να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Απλώς πατήστε το κουμπί μενού, το οποίο βρίσκεται επάνω αριστερά στο πρόγραμμα-πελάτη Android και επιλέξτε “Σχέδια VPN”.

Θα δείτε τις επιλογές πληρωμής για τις διάφορες συνδρομές, καθώς και τις τρέχουσες τιμές και δυνατότητες. Θα δείτε επίσης τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς και συνδέσμους προς την πολιτική απορρήτου και τους “κανονισμούς χρήσης δεδομένων”, που περιγράφουν πώς το KeepSolid θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας.

Μενού VPNLite

Η ενότητα μενού παρέχει επίσης επιλογές για να αξιολογήσετε την εφαρμογή, να δείτε άλλες εφαρμογές KeepSolid και να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω ενός ενσωματωμένου συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων. Ισχυρίζεται ότι έχει ένα χρόνο ανακύκλωσης για ερωτήσεις υποστήριξης πελατών, τις οποίες θα δοκιμάσουμε αργότερα σε αυτήν την κριτική.

Το KeepSolid VPN Lite δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι δύσκολο στη χρήση. Απευθύνεται στην αρχική αγορά VPN ως ένας τρόπος για να δημιουργήσει ενδιαφέρον για τις άλλες εφαρμογές της εταιρείας και είναι ευκολότερο στη χρήση από άλλα VPN που εστιάζουν σε κινητά που έχουμε δοκιμάσει, όπως το Speedify (διαβάστε την κριτική Speedify).

Ταχύτητα

Δοκιμάζουμε τις ταχύτητες του KeepSolid VPN Lite, συγκρίνοντας τις ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης, καθώς και την καθυστέρηση, με τη μη προστατευμένη σύνδεσή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το KeepSolid VPN Lite δεν είναι μια από τις ταχύτερες υπηρεσίες VPN που έχουμε δοκιμάσει, αλλά διατηρεί καλά τους ανταγωνιστές της. Το μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να πληρώσετε για να έχετε εύλογες ταχύτητες, όπως δείχνουν τα παρακάτω αποτελέσματα.

Τοποθεσίες: Ping (ms) Λήψη (Mbps) Μεταφόρτωση (Mbps)
Χωρίς προστασία (Ηνωμένο Βασίλειο)1421.675.94
Βρυξέλλες2620.955.72
Βιέννη4016.695.21
Γιοχάνεσμπουργκ20113.635.31
Κουάλα Λουμπουρ, Μαλαισία1894.585.01
Καλιφόρνια (Δωρεάν διακομιστής)1601.835.17
Καλιφόρνια (διακομιστής επί πληρωμή)1585.505.30

Επειδή το KeepSolid VPN Lite διατίθεται στην αγορά ως δωρεάν VPN, δοκιμάσαμε τον δωρεάν διακομιστή Καλιφόρνια έναντι ενός διακομιστή επί πληρωμή στην ίδια τοποθεσία. Δοκιμάσαμε επίσης μια επιλογή άλλων διακομιστών επί πληρωμή σε όλο τον κόσμο.

Οι ευρωπαϊκοί διακομιστές παρουσίασαν καλές ταχύτητες και μόνο μια μικρή αύξηση του λανθάνοντος χρόνου. Ο διακομιστής του Γιοχάνεσμπουργκ είχε χαμηλή καθυστέρηση, η οποία είναι κατανοητή δεδομένης της τοποθεσίας και της απόστασης, αλλά καλή ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης.

Οι χειρότεροι διακομιστές ήταν οι διακομιστές των ΗΠΑ. Δεδομένης της απόστασης μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καλιφόρνιας, αναμένονται χαμηλότερες ταχύτητες λήψης, όπως και η υψηλότερη καθυστέρηση. Είναι σαφές ότι θα χρειαστεί να πληρώσετε για πρόσβαση στο ευρύτερο δίκτυο για να έχετε τις καλύτερες ταχύτητες.

Δεν γνωρίζουμε πόσους δωρεάν χρήστες έχει το KeepSolid VPN Lite. Με έναν διακομιστή που εξυπηρετεί μια ολόκληρη εφαρμογή, είναι πιθανό η εταιρεία να περιορίζει τις ταχύτητες για τη διαχείριση της κυκλοφορίας ή να την χρησιμοποιούν πάρα πολλοί χρήστες.

Ωστόσο, είναι δωρεάν, οπότε θα το κόψουμε. Εκτός αυτού, δεδομένου ότι η υπηρεσία προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, είναι καλύτερη από κάποια από τα άλλα κορυφαία δωρεάν VPN μας, όπως το Windscribe (διαβάστε την κριτική μας Windscribe).

Ασφάλεια

Ως επί το πλείστον, δεν έχουμε παράπονα όσον αφορά την ασφάλεια του KeepSolid VPN Lite. Το δωρεάν πακέτο συνδέεται με κρυπτογράφηση AES 128-bit, ενώ τα πακέτα Turbo και Turbo Stream επιτρέπουν AES 256-bit, ή τουλάχιστον, αυτό λέει η υπηρεσία..

Δεν υπάρχουν επιλογές προσαρμογής, επομένως το επίπεδο κρυπτογράφησης δεν είναι κάτι που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης. Παρόλο που το KeepSolid προτείνει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ιδιόκτητο πρωτόκολλο KeepSolid Wise VPN στα πληρωμένα πακέτα, δεν υπάρχει επιλογή για αυτό.

Οι τυπικές συνδέσεις χρησιμοποιούν το IKEv2, το οποίο, όσον αφορά την ασφάλεια VPN, είναι μια καλή επιλογή για ασφάλεια. Δοκιμάσαμε για διαρροές IP και DNS ενώ συνδεθήκαμε με τον δωρεάν διακομιστή και έναν διακομιστή επί πληρωμή, και οι δύο πέρασαν χωρίς διαρροές.

Το KeepSolid VPN Lite έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό, και όπως όλα τα άλλα, η ασφάλειά του φαίνεται να ακολουθεί αυτή τη φιλοσοφία. Είναι επαρκές, αλλά αν ανησυχείτε και θέλετε πρόσβαση σε πιο ασφαλή πρωτόκολλα, όπως το OpenVPN, ή εάν έχετε χαρακτηριστικά όπως το killswitch, θα πρέπει να αναζητήσετε μια εναλλακτική από την πιο ασφαλή λίστα VPN.

Μυστικότητα

Είμαστε μια προσεκτική δέσμη εδώ στο Cloudwards.net, πράγμα που σημαίνει ότι όταν ένας πάροχος VPN λέει ότι δεν καταγράφει δεδομένα στους χρήστες του, κάνουμε την έρευνά μας για να δούμε αν ο ισχυρισμός αντέχει στον έλεγχο..

VPNLite-Ιστότοπος-Απόρρητο

Αναφέραμε τις ανησυχίες μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου του KeepSolid στην κριτική μας για το VPN Unlimited. Οι ανησυχίες και τα σχόλιά μας είναι τα ίδια για το KeepSolid VPN Lite επειδή η πολιτική είναι η ίδια.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το KeepSolid VPN Lite περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο προς κανονισμούς χρήσης δεδομένων, οι οποίοι εξηγούν πώς χρησιμοποιεί τα δεδομένα. Για παράδειγμα, επιβεβαιώνει ότι τα δεδομένα στη συσκευή σας, τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία “υποβάλλονται σε επεξεργασία”.

Μια πιο βαθιά ματιά στην πολιτική απορρήτου δείχνει ότι τα δεδομένα καταγράφονται και αποθηκεύονται, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το πότε συνδέεστε σε έναν διακομιστή και πόση κίνηση χρησιμοποιείται. Η πολιτική αναφέρει ότι ορισμένα δεδομένα, όπως η διεύθυνση IP, οι πληροφορίες συσκευής και ο τύπος σύνδεσης, δεν αποθηκεύονται, παρόλο που έχουν καταγραφεί. Η διάκριση είναι αρκετά αόριστη για να είναι ανησυχητική.

Αυτό που καθιστά σαφής η πολιτική απορρήτου είναι ότι το KeepSolid είναι στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσει τα δεδομένα σας εάν “ζητηθεί νόμιμα” από κυβερνητικές ή ιδιωτικές οντότητες.

Υπάρχουν πάρα πολλές αβεβαιότητες για να προτείνουμε το KeepSolid VPN Lite ως μια καλή επιλογή για χρήστες σε περιοριστικές χώρες, οπότε δεν πρόκειται να είναι η επιλογή μας για, για παράδειγμα, το καλύτερο VPN για το Ιράν σύντομα.

Η KeepSolid Inc. εδρεύει στις Η.Π.Α., οπότε όποιος ανησυχεί για την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και την κυβερνητική επιτήρηση θα πρέπει πιθανώς να δώσει επίσης στο VPN Lite ένα μεγάλο αγκυροβόλιο..

Απόδοση ροής

Το KeepSolid VPN Lite μπορεί να είναι ελαφρύ στις δυνατότητες, αλλά ένας από τους λίγους τομείς που εξυπηρετεί είναι η περιστασιακή ταινία που μπορεί να αναρωτιέται πώς να παρακολουθεί το Black Mirror και άλλα αποκλειστικά streaming. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τους διακομιστές ροής, οπότε το κάναμε βλέποντας την απόδοσή τους όταν χρησιμοποιούσαν υπηρεσίες όπως το Netflix και το BBC iPlayer.

Μια γρήγορη υπενθύμιση: οι διακομιστές ροής είναι διαθέσιμοι μόνο στο πακέτο Turbo Stream επί πληρωμή. Δοκιμάσαμε τον δωρεάν διακομιστή και λάβαμε ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης, οπότε οι δωρεάν χρήστες δεν έχουν τύχη εδώ.

Το Turbo Stream διαθέτει διακομιστές για Hulu, BBC iPlayer, Netflix, ESPN + και HBO Now, οπότε θα έχετε πολλές επιλογές αν θέλετε να μεταδώσετε περιεχόμενο από τις ΗΠΑ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον καλύτερο οδηγό VPN για το HBO Now εάν ” ενδιαφέρομαι για αυτήν την πλατφόρμα.

Ο διακομιστής Netflix, ο οποίος βασίζεται στη δυτική ακτή των ΗΠΑ κρίνοντας από τον χάρτη, λειτούργησε καλά. Το περιεχόμενο που δοκιμάσαμε φορτώθηκε ωραία, με καλή ποιότητα και χωρίς buffering. Δοκιμάσαμε διακομιστές χωρίς ροή, αλλά επέστρεψαν ένα σφάλμα, όπως έκανε και ο δωρεάν διακομιστής.

Δεδομένου ότι έχει τόσο λίγες επιλογές και επικεντρώνεται στις ΗΠΑ, το KeepSolid VPN Lite μπορεί να μην κάνει το καλύτερο VPN για τη λίστα Netflix, αλλά λειτουργεί, οπότε δεν μπορούμε να το κατηγορήσουμε.

VPNLite-Iplayer-Αναπαραγωγή

Μια παρόμοια δοκιμή για το BBC iPlayer λειτούργησε καλά, χωρίς προβλήματα, buffering ή σφάλματα. Το BBC iPlayer συνεργάστηκε επίσης με διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν αξιολογήθηκαν για ροή, κάτι που ήταν μια ωραία έκπληξη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε μια ισχυρή απόδοση ροής από το KeepSolid VPN Lite. Ίσως να μην προσφέρει πολλά, αλλά δεδομένου ότι έχει ένα πακέτο για ροή, είναι καλό να βλέπουμε ότι αυτοί οι διακομιστές λειτουργούν όπως προορίζεται.

Τοποθεσίες διακομιστή

Σύμφωνα με τον ιστότοπο KeepSolid VPN Lite, η υπηρεσία προσφέρει περισσότερους από 400 διακομιστές σε περισσότερες από 70 τοποθεσίες. Ωστόσο, η έλλειψη λεπτομερειών είναι αρκετά ξεκάθαρη και ένας αριθμός εθνών στην εφαρμογή αριθμούσε πάνω από 50.

Δεν είναι σαφές εάν «τοποθεσίες» σημαίνει ένα έθνος ή μια πόλη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, 50 χώρες είναι μια μικρή εξάπλωση και πολλοί διακομιστές βασίζονται στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική.

Υπάρχουν επίσης λιγότεροι από 400 διακομιστές που αναφέρονται για σύνδεση. Είναι πιθανό ορισμένες να είναι κρυμμένες και να σας οδηγεί να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία μέσω ενός συγκεκριμένου διακομιστή, αλλά δεδομένου ότι ορισμένες τοποθεσίες έχουν αριθμούς, όπως η Καλιφόρνια 1 και η Καλιφόρνια 2, αυτό φαίνεται απίθανο.

Εάν δεν είστε εγκατεστημένοι στις Η.Π.Α. ή στην Ευρώπη, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας ExpressVPN vs NordVPN, καθώς και οι δύο πάροχοι προσφέρουν χιλιάδες διακομιστές σε εκατοντάδες χώρες μεταξύ τους.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το KeepSolid VPN Lite έχει λίγα χαρακτηριστικά, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών του είναι εξαιρετική. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ερωτήσεις υποστήριξης μέσω email ή φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπο, αλλά η ευκολότερη μέθοδος είναι μέσω ενός συστήματος συνομιλίας στην εφαρμογή.

Η περιοχή υποστήριξης πελατών, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ενότητα μενού του KeepSolid VPN Lite, σας επιτρέπει να στέλνετε ερωτήσεις απευθείας στην ομάδα. Το KeepSolid VPN Lite λέει ότι θα απαντήσει εντός μίας ώρας και παρόλο που δεν έχουμε ακριβή χρονικά γραμματόσημα, μας απάντησε σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

VPNLite-Υποστήριξη-Μήνυμα

Η τεχνική μας ερώτηση σχετικά με τα πρωτόκολλα και την κρυπτογράφηση δεν απαντήθηκε αμέσως, αλλά μετά από ένα μήνυμα παρακολούθησης, η ομάδα υποστήριξης πελατών του KeepSolid VPN Lite μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα. Κάθε απάντηση ήταν γρήγορη, προσωπικά γραμμένη και ευγενική.

Αυτό είναι εντυπωσιακό, ειδικά για μια εφαρμογή σχεδιασμένη γύρω από μια δωρεάν υπηρεσία. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη χρήση του KeepSolid VPN Lite, θα πρέπει να σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Σε αντίθετη περίπτωση, μια βασική ερώτηση στον ιστότοπό της θα πρέπει να καλύπτει τις πιο βασικές ερωτήσεις υποστήριξης.

Η ετυμηγορία

Δεν υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN που προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και παρέχουν καλή υποστήριξη πελατών (διαβάστε τον χειρότερο δωρεάν δωρεάν οδηγό VPN για να δείτε πώς ξεφεύγουν τα περισσότερα δωρεάν VPN). Το KeepSolid VPN Lite το κάνει σε μια εφαρμογή που κάνει ό, τι μπορεί για να είναι απλή και λειτουργεί.

Δεν προσπαθεί να είναι φανταχτερός, δεν έχει πολλές δυνατότητες και δεν έχει προσαρμογή πέρα ​​από την αγορά μιας συνδρομής. Αυτό το επίπεδο απλότητας καθιστά το KeepSolid VPN Lite έναν ισχυρό υποψήφιο για να συμπεριληφθεί στη λίστα των καλύτερων δωρεάν υπηρεσιών VPN και μιας από τις ευκολότερες υπηρεσίες VPN για χρήση περιόδου.

Ωστόσο, αυτή η απλότητα είναι καλό και κακό. Εάν αναζητάτε προηγμένες λειτουργίες ή θέλετε να προσαρμόσετε τη σύνδεσή σας, δεν θα μπορείτε να το κάνετε με το KeepSolid VPN Lite. Οι επιλογές απλώς δεν υπάρχουν.

Οι διακομιστές ροής του μπορούν να μεταδίδουν ροές από το Netflix και το BBC iPlayer, αλλά με μια κάπως ασαφή πολιτική απορρήτου, θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το torrent. Είναι γρήγορο, φθηνό και ο δωρεάν διακομιστής μπορεί να χειριστεί την ελαφριά περιήγηση.

Εάν θέλετε το καλύτερο VPN για Android ή το καλύτερο VPN για iPhone, οι εναλλακτικές λύσεις όπως το ExpressVPN είναι καλύτερες, ακόμα και αν οι τιμές είναι υψηλότερες.

Ποιες είναι οι απόψεις σας για το KeepSolid VPN Lite; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων και σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map