Αναθεώρηση ibVPN – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση ibVPN

Το ibVPN είναι μια υπηρεσία που φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς τι ψάχνουν οι άνθρωποι σε ένα VPN, αλλά στη συνέχεια αποτυγχάνει να παραδώσει οποιοδήποτε από αυτά. Αν και θα θέλαμε να το προτείνουμε, δεν μπορούμε να το κάνουμε με καλή συνείδηση, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη αναθεώρηση ibVPN.


best-VPN-σχόλια

Το Invisible Browsing VPN, ή το ibVPN, είναι μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου που υπάρχει εδώ και περίπου 15 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, φαίνεται να έχει μάθει πώς να δείχνει στους ανθρώπους τι θέλουν, αλλά όχι πώς να το εκτελέσουν.

Όπως θα βρείτε κατά τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης ibVPN, η υπηρεσία έχει ένα μοτίβο να αυξήσει τις ελπίδες σας προτού τις εξαλείψει γρήγορα. Μια δωρεάν δοκιμασία που ακολουθείται από μια άσκοπα περίπλοκη λίστα σχεδίων, μια μεγάλη λίστα λειτουργιών που μπερδεύεται από μια σύγχυση διεπαφή ή ακόμα και την εμφάνιση εντυπωσιακής ασφάλειας είναι μερικά μόνο παραδείγματα για το πώς το κάνει.

Το ibVPN γνωρίζει τι είναι απαραίτητο για να είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN και τι θέλουν οι άνθρωποι. Δυστυχώς, αποτυγχάνει να παραδώσει μεγάλο μέρος του.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το ibVPN

Χαρακτηριστικά

Υπάρχουν χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά, χαρακτηριστικά που μοιάζουν περισσότερο με ανέσεις πλάσματος και χαρακτηριστικά που κανείς δεν ήξερε καν ότι ήθελε. Το ibVPN καλύπτει και τα τρία.

Καλύπτονται τα κύρια χαρακτηριστικά. Μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές Windows, macOS, Android και iOS. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί σε δρομολογητές, έτσι ώστε όλες οι συσκευές σας να προστατεύονται αυτόματα. Διαθέτει πολλές δυνατότητες ασφαλείας για τις οποίες θα μιλήσουμε περισσότερα για αργότερα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εκτέλεσης κατά την εκκίνηση και ενός killswitch.

ibVPN-OS

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι λειτουργίες “ωραίο να έχετε” που δεν είναι κρίσιμες για να είστε καλό VPN. Προσφέρει έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS που μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε σε περιεχόμενο με αποκλεισμό από γεωγραφική περιοχή. Υπάρχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και σχεδόν οποιοδήποτε πρωτόκολλο VPN που θα μπορούσατε να ζητήσετε είναι διαθέσιμο, συμπεριλαμβανομένων των πολύ ασυνήθιστων.

Αν είστε περίεργοι για τα πρωτόκολλα VPN, ρίξτε μια ματιά στην ανάλυση πρωτοκόλλου VPN.

Τέλος, υπάρχουν πράγματα που δεν θα ξέρατε ότι θέλατε έως ότου ξέρατε ότι υπήρχαν. Υπάρχει ένας οδηγός εγκατάστασης που σας επιτρέπει να επιλέξετε πράγματα όπως ροή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ροή στις ΗΠΑ ή παρακάμπτοντας το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας. Στη συνέχεια, διαμορφώνει αυτόματα το πρωτόκολλο και τον διακομιστή που ταιριάζουν καλύτερα στην εργασία.

ibVPN-Οδηγός

Όπως θα ανακαλύψετε καθώς προχωράμε περαιτέρω σε αυτήν την κριτική, ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες δεν είναι ακριβώς αυτές που είναι προφανείς.

Επιπλέον, στο ibVPN λείπει ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό: split tunneling. Η διάσπαση της σήραγγας φαίνεται σπάνια, οπότε αν το αναζητάτε συγκεκριμένα, σας προτείνουμε να ελέγξετε την κριτική ExpressVPN Είναι ένα από τα κορυφαία σκυλιά στην αγορά και, μαζί με το split tunneling, προσφέρει μια εμπειρία πλούσια σε χαρακτηριστικά.

Επισκόπηση δυνατοτήτων ibVPN

Λογότυπο ibVPNwww.ibvpn.com

Ξεκινά από 308 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Γενικός

Μέθοδοι πληρωμής
PayPal, πιστωτική κάρτα, τοίχος πληρωμής, τέλεια χρήματα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Ταυτόχρονες συνδέσεις
25

Υποστηρίζει split tunneling

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή
24 ώρες

Περίοδος επιστροφής χρημάτων
15 μέρες

Ποσό διακομιστή παγκοσμίως
180

Λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή
Windows, MacOS

Λειτουργικά κινητά
Android, iOS

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης
Chrome, Firefox, Opera

Μπορεί να εγκατασταθεί σε δρομολογητές

Ροή

Δυνατότητα πρόσβασης στο Netflix ΗΠΑ

Έχει πρόσβαση στο BBC iPlayer

Μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hulu

Έχει πρόσβαση στο Amazon Prime Video

Ασφάλεια

Τύποι κρυπτογράφησης
256-AES

Διατίθενται πρωτόκολλα VPN
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, Sock5

Ενεργοποιήθηκε κατά την εκκίνηση της συσκευής

Επιτρέπει torrenting

Πολιτική μη καταγραφής

Πέρασε τον έλεγχο διαρροής DNS

Διατίθεται Killswitch

Περιλαμβάνει κακόβουλο πρόγραμμα / πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση
ώρες γραφείου

Υποστήριξη μέσω email
24/7

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Τιμολόγηση

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το ibVPN έχει πιθανώς την πιο περίπλοκη λίστα επιλογών που έχουμε συναντήσει. Τα σχέδια δεν διαφέρουν μόνο στην τιμή, αλλά και στον αριθμό των επιτρεπόμενων συνδεδεμένων συσκευών, ποια πρωτόκολλα είναι διαθέσιμα και ποια προγράμματα είναι διαθέσιμα.

Το τυπικό πρόγραμμα VPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά δεν περιλαμβάνει πρωτόκολλο SOCKS5 ή Tor over VPN. Επιτρέπει μόνο μία σύνδεση, αλλά έχει καλή τιμή. Επειδή η χρήση μόνο μιας σύνδεσης είναι μια συνήθης περίπτωση χρήσης με VPN, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι περισσότεροι πάροχοι VPN δεν προσφέρουν ένα σχέδιο σαν αυτό.

Το σχέδιο Ultimate VPN επιτρέπει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ibVPN και σύνδεση ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευών.

Το πρόγραμμα Torrent VPN επιτρέπει μόνο μία σύνδεση κάθε φορά και περιορίζεται σε συγκεκριμένους διακομιστές. Υπάρχει μια συνέπεια εδώ ότι το τυπικό πρόγραμμα VPN δεν επιτρέπει τον torrenting, αλλά πώς είναι επιβεβλημένο είναι ασαφές.

Για να ολοκληρώσουμε, έχουμε το πρόγραμμα ibDNS και το οικογενειακό πρόγραμμα VPN. Δεν συνιστούμε να πληρώνετε για έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS στις περισσότερες περιπτώσεις επειδή η αλλαγή του DNS σας μπορεί να γίνει εύκολα και δωρεάν. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο αλλαγής του οδηγού διεύθυνσης DNS. Το Family VPN είναι το ίδιο με το Ultimate VPN, αλλά περιλαμβάνει επτά ταυτόχρονες συνδέσεις.

Παρόλο που η μηνιαία τιμολόγηση στο πακέτο Standard VPN είναι ανταγωνιστική, το Ultimate VPN και το Family VPN είναι απότομα για αυτό που προσφέρουν. Εάν αναζητάτε μια καλή μηνιαία συμφωνία με περισσότερες συνδέσεις, διαβάστε την κριτική για την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Εάν αναζητάτε έναν πάροχο που σας επιτρέπει να εγγραφείτε για μεγαλύτερες περιόδους για να εξοικονομήσετε χρήματα, σας προτείνουμε να κατευθυνθείτε στην κριτική μας για το NordVPN, επειδή το NordVPN προσφέρει βαθιές εκπτώσεις σε άτομα που εγγράφονται για δύο ή τρία χρόνια κάθε φορά.

Ευκολία στη χρήση

Η δημιουργία μιας δωρεάν δοκιμής στον ιστότοπο ibVPN είναι απλή. Ο ιστότοπος διευκολύνει την εύρεση της ρύθμισης λογαριασμού και η συνολική σχεδίαση είναι ευχάριστη. Τούτου λεχθέντος, η απόκτηση λογαριασμού επί πληρωμή είναι δυσκολότερη λόγω των πολλών προσφερόμενων σχεδίων.

Η εγκατάσταση είναι τόσο απλή όσο θα περίμενε κανείς για ένα σύγχρονο πρόγραμμα και η πολιτική απορρήτου και οι όροι χρήσης καθορίζονται για εσάς κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, κάτι που είναι ωραίο. Η πρώτη φορά που ανοίξαμε τον πελάτη ibVPN, ωστόσο, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.

Ταμπλό ibVPN

Σας υποδεχόμαστε με μια γεμάτη οθόνη που είναι γεμάτη με κουμπιά, διακόπτες και ρυθμίσεις. Το χειρότερο είναι ότι οι επιλογές και τα κουμπιά των ρυθμίσεων σπάνια επισημαίνονται με τέτοιο τρόπο που καθιστά σαφές ότι εάν κάνουν κλικ θα ανοίξουν περισσότερα μενού.

Στα αριστερά βρίσκεται μια στήλη καρτελών. Στον πρώτο, στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να συνδέσετε το VPN, να επιλέξετε διακομιστή, να αλλάξετε το πρωτόκολλο, να δείτε ένα αρχείο καταγραφής, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το killswitch, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS, καθώς και να κάνετε μικρά πράγματα όπως πρόσβαση στον λογαριασμό σας ή κατευθυνθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ibVPN. Όπως μπορείτε να δείτε, το σημαντικότερο πρόβλημα με αυτήν τη διεπαφή είναι πόσο ακατάστατο είναι.

Το ibVPN προσπάθησε να κάνει τη διεπαφή όσο το δυνατόν πιο πλούσια σε πληροφορίες δημιούργησε ένα τερατώδες. Δεν υπάρχει ανάγκη για έναν πίνακα ελέγχου να έχει τόσες πολλές πληροφορίες.

Ωστόσο, μόλις τελειώσει ο αρχικός αποπροσανατολισμός, υπάρχουν ωραία χαρακτηριστικά. Οι διακομιστές είναι εύκολοι στην περιήγηση και το ibVPN προσφέρει ακόμη πληροφορίες σχετικά με το πόσο φόρτωση είναι καθένας. Εάν αναζητάτε ένα πιο φιλικό προς το χρήστη VPN, επισκεφτείτε την κριτική μας στο CyberGhost.

Διακομιστές ibVPN

Ταχύτητα

Ο έλεγχος ταχύτητας για το ibVPN ξεκίνησε καλά. Στον διακομιστή της Νέας Υόρκης, ο οποίος ήταν σχετικά κοντά μας σε απόσταση περίπου 400 μιλίων, είδαμε μόλις 1 χιλιοστά του δευτερολέπτου αύξηση στο ping και διατηρήσαμε μια καλή ποσότητα των ταχυτήτων λήψης και μεταφόρτωσης.

Τοποθεσία: Ping (ms) Λήψη (Mbps) Μεταφόρτωση (Mbps)
Χωρίς προστασία (Βιρτζίνια)1573.246.03
Νέα Υόρκη1658.74.5
Ολλανδία9557.14.51
Λονδίνο20657.562.57
Τόκιο17626.513.46
Σεούλ2311.470,73

Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε τον διακομιστή που ο πελάτης καλεί διακομιστή «gaming», ο οποίος φιλοξενήθηκε στην Ολλανδία. Είχε σημαντικά υψηλότερο χρόνο ping, όπως θα περίμενε κανείς από έναν διακομιστή πολύ πιο μακριά, αλλά το ping ήταν ακόμα χαμηλό λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση περίπου 4.000 μιλίων.

Αν και αυτός ο διακομιστής είναι ο μόνος που έχει επισημανθεί για παιχνίδια στη λίστα διακομιστών ibVPN, μπορεί να μην είναι ιδανικός για την εργασία. Ανάλογα με το ποιος προσπαθείτε να παίξετε και πού βρίσκεστε, οι Κάτω Χώρες μπορεί να μην είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για αυτό. Δείτε το καλύτερο άρθρο VPN για παιχνίδια για άλλες επιλογές.

Ο άλλος ευρωπαϊκός διακομιστής που δοκιμάσαμε, που ήταν στο Λονδίνο, είχε πολύ υψηλότερο ping από τον διακομιστή “gaming”, κάτι που έχει νόημα, αλλά διατηρούσε την υψηλή ταχύτητα σύνδεσης. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν το χειρότερο όταν κατευθυνθήκαμε στους ασιατικούς διακομιστές. Τόκιο και Σεούλ ήταν αργά.

Οι χρόνοι ping ήταν λογικοί, αλλά οι σταθερές ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης ήταν οπουδήποτε από κακές έως αβυσσαλέες στη Σεούλ. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτοί οι διακομιστές απέχουν σχεδόν 6.800 μίλια από την τοποθεσία δοκιμών μας, αλλά η διακοπή μιας σύνδεσης 70 megabit ανά δευτερόλεπτο σε 1 Mbps είναι απαράδεκτη..

Ο χαμηλός χρόνος ping έκανε την περιήγηση ανεκτή, αλλά οι ιστότοποι με πολλές εικόνες ή διαφημίσεις χρειάστηκαν αρκετός χρόνος για να φορτωθούν. Αν ψάχνετε για VPN που προσφέρουν υψηλές ταχύτητες λήψης για μεγαλύτερες λήψεις, ρίξτε μια ματιά στον ταχύτερο οδηγό VPN.

Ασφάλεια

Στην επιφάνεια, το ibVPN φαίνεται να προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια. Υπάρχει ένα εύκολο στη χρήση killswitch για να διασφαλιστεί ότι δεν θα διαρρεύσουν δεδομένα εάν χαθεί η σύνδεσή σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το VPN να λειτουργεί κατά την εκκίνηση, οπότε ο υπολογιστής σας δεν θα στέλνει ποτέ ούτε θα λαμβάνει πληροφορίες χωρίς το VPN να σας προστατεύει.

Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN και SSTP, και παρόλο που η κρυπτογράφηση διαφέρει ανάλογα με το πρωτόκολλο, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το ισχυρό AES 256-bit. Αυτή η κρυπτογράφηση είναι γνωστό ότι είναι πρακτικά αδύνατο να σπάσει, όπως συζητάμε στην περιγραφή της κρυπτογράφησης.

ibVPN-Πρωτόκολλα

Ωστόσο, βρήκαμε τουλάχιστον μία παραβίαση στην ασφάλεια του ibVPN. Απέτυχε η δοκιμή διαρροής DNS. Δοκιμάσαμε μια ποικιλία ρυθμίσεων, μερικές από τις οποίες ανέφεραν ρητά την αποτροπή διαρροών DNS, αλλά εξακολουθούσαμε να έχουμε διαρροές κάθε φορά.

Εάν είστε περίεργοι για το τι σημαίνει αυτό, διαβάστε το άρθρο σχετικά με τις διαρροές DNS για μια αναλυτική ματιά. Ουσιαστικά, ορισμένα από τα δεδομένα περιήγησής σας διαρρέουν στα χέρια του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου ή της κυβέρνησής σας, ακόμη και όταν το VPN είναι ενεργοποιημένο. Αυτό ξεπερνά τον σκοπό της χρήσης ενός DNS και αποκλείει τη χρήση του ibVPN σε μέρη με έντονο κυβερνητικό έλεγχο στο Διαδίκτυο, όπως η Κίνα.

Εάν είστε αναγνώστης που ζει στην Κίνα και προσπαθείτε να διαπεράσετε το Μεγάλο Τείχος προστασίας, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Κίνα. Αν ψάχνετε απλώς για μια υπηρεσία που προσφέρει ισχυρή ασφάλεια χωρίς εμφανείς ευπάθειες, όπως διαρροές DNS, διαβάστε την κριτική VyprVPN.

Μυστικότητα

Συνολικά, το ibVPN έχει μια καλή πολιτική απορρήτου. Έχει μια πολιτική μη καταγραφής, η οποία αποτελεί το θεμέλιο της πολιτικής απορρήτου οποιουδήποτε καλού παρόχου VPN. Δεν συλλέγει ούτε καταγράφει δεδομένα κίνησης ή πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του VPN.

Επίσης, δεν μπορεί να συσχετίσει συγκεκριμένες δραστηριότητες με συγκεκριμένους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι εάν το ibVPN λάβει νομική ειδοποίηση, δεν είναι σε θέση να παραδώσει δεδομένα στις αρχές, επειδή δεν μπορεί να παραδώσει πληροφορίες που δεν διαθέτει.

Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα. Χρησιμοποιεί ένα τρίτο μέρος για να χειριστεί και να επεξεργαστεί τα στοιχεία πληρωμής. Επιπλέον, υπάρχουν cookies στον ιστότοπό του που συλλέγουν πληροφορίες, αν και αυτή είναι συνήθης πρακτική. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά για τη συντήρηση του ιστότοπου.

Τέλος, συγκεντρώνει πληροφορίες αναγνώρισης κατά τη δημιουργία λογαριασμού. Αν και πολλοί πάροχοι VPN συλλέγουν μόνο μια διεύθυνση email, το ibVPN παίρνει επίσης ένα όνομα. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όνομα, επειδή το όνομα στον λογαριασμό δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο παροχής της υπηρεσίας.

Απόδοση ροής

Πιθανότατα λόγω του ζητήματος διαρροής DNS που αναφέρθηκε προηγουμένως, το ibVPN δεν μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση σε οποιαδήποτε σημαντική υπηρεσία ροής με αποκλεισμό γεωγραφικού αποκλεισμού. Το BBC iPlayer, το Netflix και το Amazon Prime Video θα μπορούσαν να πουν ότι ένα VPN χρησιμοποιήθηκε και μας εμπόδισε να παρακολουθήσουμε οτιδήποτε.

Δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις, καθώς και την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS χωρίς αποτέλεσμα. Το συζητήσαμε με την εξυπηρέτηση πελατών, την οποία θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα σε λίγο, αλλά δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε ιστότοπους.

Με το BBC iPlayer, το Netflix, το Hulu και το Amazon Prime Video χωρίς αμφιβολία, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την απόδοση ροής του ibVPN με το YouTube και το Twitch. Όπως θα περίμενε κανείς από τον έλεγχο ταχύτητας που εξετάσαμε νωρίτερα, η ποιότητα της εμπειρίας ροής ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από τον διακομιστή στον οποίο συνδεθήκαμε.

Κατά τη σύνδεση με διακομιστές της Ευρώπης ή της Βόρειας Αμερικής, η ροή ήταν ευχάριστη. Το βίντεο φορτώθηκε σε περίπου ένα δευτερόλεπτο και προεπιλογή στα 1080p. Δεν υπήρχε buffering και το βίντεο έπαιξε ομαλά από την αρχή έως το τέλος.

Όταν συνδεθήκαμε στο Τόκιο, είχαμε μια διαφορετική εμπειρία. Το βίντεο χρειάστηκε έως και 30 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει, έτρεξε στα 720p και, σε πολλές περιπτώσεις, στάθηκε μερικές φορές πριν πέσει στα 480p ή ακόμα και σε ένα ωραίο και κοκκώδες 360p.

Δεν μπορούμε να προτείνουμε το ibVPN σε οποιονδήποτε προσπαθεί να μεταδώσει ροή ξένου περιεχομένου. Ωστόσο, έχουμε συστάσεις. Εάν το περιεχόμενο του BBC iPlayer είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το BBC iPlayer. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στο άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της απαγόρευσης VPN του Netflix εάν αυτό είναι το περιεχόμενο που θέλετε.

Τοποθεσίες διακομιστή

Το ibVPN sports 180 διακομιστές κατανέμεται σε 87 τοποθεσίες σε 51 χώρες. Η λίστα των διακομιστών περιλαμβάνει προσφορές στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Αυτός είναι ένας καλός αριθμός τοποθεσιών και διακομιστών και αυτό σημαίνει ότι το ibVPN διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για να δει μια σημαντική αύξηση της πελατειακής βάσης χωρίς να υποστεί απώλεια στην απόδοση.

Ωστόσο, 180 διακομιστές απέχουν πολύ από τους καλύτερους που έχουμε δει. Φαίνεται ακόμη και πολύ μικρό σε σύγκριση με το NordVPN, το οποίο διαθέτει χιλιάδες διακομιστές. Ομοίως, 87 τοποθεσίες είναι καλές, αλλά χλωμές σε σύγκριση με το HideMyAss, το οποίο διαθέτει περισσότερες από δύο φορές τις επιλογές. Αν ψάχνετε για έναν κόσμο που αναζητά ένα VPN με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, διαβάστε την κριτική HideMyAss για να μάθετε περισσότερα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το IbVPN προσφέρει πολλές επιλογές υποστήριξης πελατών. Στο μπροστινό μέρος της αυτοεξυπηρέτησης, υπάρχει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων στον ιστότοπο που όχι μόνο καλύπτει την εγκατάσταση και τη ρύθμιση σε υποστηριζόμενες συσκευές, αλλά επίσης αντιμετωπίζει λεπτομερώς πολλές κοινές ερωτήσεις και ζητήματα VPN..

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμες 24/7. Μιλήσαμε με τη ζωντανή συνομιλία σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις και το άτομο στην άλλη άκρη ήταν ανταποκρινόμενο, ευγενικό και προσπάθησε να είναι χρήσιμο. Συζητήσαμε για το ζήτημα της μη πρόσβασης σε ιστότοπους με αποκλεισμούς γεωγραφικού αποκλεισμού, όπως το BBC iPlayer, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα να λειτουργούν, ακόμη και με τη βοήθειά τους.

Χρησιμοποιήσαμε επίσης την υπηρεσία email και χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για να ακούσουμε ξανά. Δεν είναι ένας υπέροχος χρόνος απόκρισης, αλλά απέχει πολύ από το χειρότερο. Είχαμε μια παρόμοια εμπειρία με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών που προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει.

Το ibVPN προσφέρει ακόμη και απομακρυσμένη βοήθεια στην οποία ένας αντιπρόσωπος συνδέεται από απόσταση με τον υπολογιστή σας και σας βοηθά να επιλύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Πρέπει να γίνει κατόπιν ραντεβού, αλλά είναι μια ωραία επιλογή.

Η ετυμηγορία

Το ibVPN παρουσίαζε με συνέπεια ένα πράγμα και μετά παρέδωσε κάτι διαφορετικό. Οι ρυθμίσεις που δήλωσαν ρητά ότι μπορούν να αποτρέψουν διαρροές DNS δεν το έκαναν. Οι διακομιστές που δήλωσαν ότι ήταν για ροή στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν σας έδωσαν περιεχόμενο BBC iPlayer. Συνέχισε και συνεχίστηκε.

Αυτή η δυαδικότητα οδηγεί το ibVPN να υποβιβαστεί στη σφαίρα της μέτριας ποιότητας. Σας αφήνει να αναρωτιέστε πού να κοιτάξετε στη συνέχεια. Ευτυχώς, έχουμε ένα τεράστιο αρχείο κριτικών VPN που ταξινομούνται από το καλύτερο στο χειρότερο για την εξυπηρέτησή σας. Σας παροτρύνουμε να περιηγηθείτε στις επιλογές εκεί για να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια εκπαιδευμένη επιλογή πριν ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα δολάρια σας.

Έχετε δοκιμάσει το ibVPN; Τι το σκέφτηκες; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map