Hide.me Review – Ενημερώθηκε το 2020

Hide.me κριτική

Το Hide.me είναι διάσημο για το δωρεάν πακέτο του, και δικαίως: είναι ίσως ένα από τα καλύτερα εκεί έξω χάρη στην αξιοπρεπή ταχύτητα και το δίκτυο διακομιστών του. Όταν αρχίζετε να πληρώνετε για αυτό, ωστόσο, είναι όταν τα μειονεκτήματα αρχίζουν να αυξάνονται καθώς τα σχέδιά του είναι ακριβά, καθώς και άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε όλα σε αυτήν την πλήρη κριτική.

best-VPN-σχόλια

Το Hide.me είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο με χαρακτηριστικά που αξίζει να συμπεριληφθούν στον καλύτερο οδηγό VPN. Ωστόσο, με μια ευρεία διάδοση διακομιστών και υψηλών τιμών, συγκρατείται από ορισμένες μέτριες πτυχές. Ωστόσο, εάν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες του, θα λάβετε ένα από τα πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά VPN στην αγορά.

Σε αυτήν την κριτική Hide.me, θα μιλήσουμε για ό, τι μας άρεσε και δεν μας άρεσε αφού περάσαμε χρόνο μαζί του. Θα συζητήσουμε τις δυνατότητες, τις τιμές, την ευκολία χρήσης, τις υποστηριζόμενες συσκευές, τις τοποθεσίες διακομιστή, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την υποστήριξη πριν δώσουμε την ετυμηγορία μας.

Το Hide.me θα ήταν μια δύναμη που πρέπει να υπολογιστεί αν δεν ήταν για την υψηλή τιμή. Τούτου λεχθέντος, με ένα αξιοπρεπές δωρεάν πρόγραμμα, πολλές δυνατότητες και καλές ταχύτητες, αξίζει μια λήψη για να δείτε αν το πρόγραμμα επί πληρωμή αξίζει τον κόπο.

hideme-review-interface

hideme-review-server-λίστα

hideme-review-fallback

hideme-review-custom-scripts

Προηγούμενος

Επόμενο

Εναλλακτικές λύσεις για το Hide.me

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Όπως θα εισέλθουμε στην ενότητα “ευκολία χρήσης” παρακάτω, το Hide.me έχει πολλές ρυθμίσεις, παρά την βελτιωμένη προσέγγιση για να σας συνδέσει. Καταφέρνει να γεμίσει έναν τόνο δυνατοτήτων σε ένα εύχρηστο πακέτο που είναι ελκυστικό τόσο για τα technophobes όσο και για τα tinkerers.

Πρώτα είναι η split tunneling, η οποία είναι ένα χαρακτηριστικό που μοιράζεται το Hide.me με το PureVPN (διαβάστε την κριτική PureVPN για να δείτε γιατί αυτό είναι ένα από τα λίγα δυνατά σημεία της υπηρεσίας). Το Split tunneling σάς επιτρέπει να στέλνετε ορισμένα δεδομένα μέσω της σήραγγας VPN, αποκλείοντας άλλα δεδομένα, τα οποία είναι αποτελεσματικά, για παράδειγμα, να εκτελείτε αντίγραφο ασφαλείας με πλήρη ταχύτητα ενώ παρακολουθείτε το Netflix στο εξωτερικό.

Hide.me-Split-Tunneling

Τεχνικά, μπορείτε να διαχωρίσετε τη σήραγγα με σχεδόν οποιοδήποτε VPN στα Windows, αλλά το Hide.me περιλαμβάνει τη λειτουργικότητα στο περιβάλλον χρήστη. Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρέσετε ορισμένες εφαρμογές από τη σήραγγα VPN ή να επιτρέψετε μόνο σε επιλεγμένες εφαρμογές να το χρησιμοποιούν. Από προεπιλογή, όλες οι εφαρμογές θα περάσουν μέσω του VPN.

Υπάρχει επίσης ένα killswitch, το οποίο έχει περισσότερες λειτουργίες από τις περισσότερες. Αν και δεν είναι τόσο κομμένο και στεγνό όσο η διαμόρφωση του killswitch του NordVPN (διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN), υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων ορισμένες διευθύνσεις IP για το killswitch. Κάτι τέτοιο θα εξακολουθήσει να επιτρέπει τη σύνδεση με τις διευθύνσεις IP, ακόμη και μετά την ενεργοποίηση του killswitch.

Εκτός από τη λίστα επιτρεπόμενων, μπορείτε να ρυθμίσετε την εκτέλεση προσαρμοσμένων σεναρίων όταν το killswitch είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Φυσικά, θα πρέπει να δώσετε τον κωδικό, αλλά η λειτουργικότητα υπάρχει αν θέλετε τον προγραμματιστή.

Το killswitch δεν είναι πάντοτε απαραίτητο. Το Hide.me περιλαμβάνει ένα πρωτόκολλο εναλλακτικής εφαρμογής που θα επιστρέψει στη χρήση διαφορετικού πρωτοκόλλου VPN εάν αποτύχει. Η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και να ορίσετε ποια πρωτόκολλα θα επανέλθουν στις ρυθμίσεις.

hideme-review-fallback

Απόδοση ροής Hide.me

Σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα, το Hide.me προσπάθησε να μπει στο Netflix και στο BBC iPlayer. Ωστόσο, το Amazon Prime Video και το Hulu ήταν προσβάσιμα. Η αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή ήταν καλύτερη, αλλά η πρόσβαση στο Netflix ήταν ακόμα άσχημη μετά από πολλές αποσυνδέσεις και επανασύνδεση. Αν σας ενδιαφέρει η ροή, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να διαβάσετε το καλύτερο VPN για τον οδηγό Netflix.

Επισκόπηση λειτουργιών Hide.me

Λογότυπο Hide.meΚρύψε με

Ξεκινά από 1000 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Γενικός

Μέθοδοι πληρωμής
PayPal, πιστωτική κάρτα

Αποδέχεται κρυπτογράφηση

Ταυτόχρονες συνδέσεις

Υποστηρίζει split tunneling

Απεριόριστο εύρος ζώνης
10 GB δωρεάν, απεριόριστο σε Premium

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή

Περίοδος επιστροφής χρημάτων
30 μέρες

Ποσό διακομιστή παγκοσμίως
Πάνω από 1500 διακομιστές σε 60 τοποθεσίες

Λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή
Windows, MacOS

Λειτουργικά κινητά
Android, iOS

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Μπορεί να εγκατασταθεί σε δρομολογητές

Ροή

Δυνατότητα πρόσβασης στο Netflix ΗΠΑ

Έχει πρόσβαση στο BBC iPlayer

Μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hulu

Έχει πρόσβαση στο Amazon Prime Video

Ασφάλεια

Τύποι κρυπτογράφησης
128-AES, 256-AES

Διατίθενται πρωτόκολλα VPN
OpenVPN

Ενεργοποιήθηκε κατά την εκκίνηση της συσκευής

Επιτρέπει torrenting

Πολιτική μη καταγραφής

Πέρασε τον έλεγχο διαρροής DNS

Διατίθεται Killswitch

Περιλαμβάνει κακόβουλο πρόγραμμα / πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Υποστήριξη

Ζωντανή συζήτηση
24/7

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Τιμολόγηση

Το Hide.me έχει δύο επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν πακέτου του, τα οποία εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα, μαζί με τη μηνιαία τιμή εάν αγοράσετε δύο χρόνια εκ των προτέρων. Το πρόγραμμα Premium διατίθεται σε παραλλαγές ενός μήνα, ενός έτους και δύο ετών.

Με την πρώτη ματιά, η τιμή φαίνεται υπέροχη και η μηνιαία τιμή για το Premium είναι χαμηλότερη από τις περισσότερες μηνιαίες τιμές. Τούτου λεχθέντος, αυτά τα ποσοστά είναι για ένα χρόνο. Η μετάβαση σε ένα πρόγραμμα από μήνα σε μήνα θα διπλασιάσει την τιμή.

Αυτό καθιστά το Hide.me τον πιο ακριβό πάροχο που έχουμε ελέγξει. Αν και συνήθως αναφερόμαστε στην τιμή του ExpressVPN ως μειονέκτημα (διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN), το μηνιαίο ασφάλιστρο του Hide.me το κάνει να μοιάζει με αντικείμενο του πακέτου ευκαιρίας. Ακόμη και σε σύγκριση με το Astrill, το οποίο είναι υπερβολικά ακριβό, το Hide.me είναι πιο ακριβό (διαβάστε την κριτική μας στο Astrill).

Στο ετήσιο τέλος, η τιμή είναι καλύτερη. Περιμένουμε να πληρώσουμε περίπου 100 $ για απεριόριστη προστασία αξίας ενός έτους και το ασφάλιστρο του Hide.me δεν είναι πολύ κακό. 

Ωστόσο, είναι ωραίο να βλέπουμε ένα δωρεάν πακέτο 10 GB. Αν και δεν είναι τόσο γενναιόδωρο με το όριο μεταφοράς δεδομένων όπως το Windscribe (διαβάστε την κριτική μας Windscribe), κέρδισε το Hide.me μια θέση στον καλύτερο δωρεάν οδηγό VPN.

Παρά το ότι προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα, το Hide.me έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων κατά τη διάρκεια των πρώτων 30 ημερών της υπηρεσίας, κάτι που είναι καλό. Για παράδειγμα, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο προσφέρει μόνο μια εβδομάδα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική PIA, ενώ η CyberGhost προσφέρει 45 ημέρες (διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost).

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, το Hide.me παίρνει σχεδόν τα πάντα. Εκτός από τις πιστωτικές κάρτες, το PayPal και το PayNearMe, υποστηρίζονται πολλά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των bitcoin και Ethereum.

Ευκολία στη χρήση

Η εγγραφή στο Hide.me είναι απλή, εκτός εάν δεν μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα προφανές κουμπί “λήψη τώρα” στην αρχική σελίδα του ιστότοπού του. Αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα, θα εισαγάγετε μια διεύθυνση email και έναν τρόπο πληρωμής. Το Hide.me δεν απαιτεί όνομα ή οτιδήποτε άλλο να είναι αρχείο. Θα σας αποσταλεί ένας σύνδεσμος για να ορίσετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

Μετά από αυτό, θα κατευθυνθείτε στην περιοχή μελών, η οποία διαθέτει έναν οδηγό εγκατάστασης που μπορείτε να ακολουθήσετε. Είναι όμως μπερδεμένο. Μόλις κάνετε κλικ, το Hide.me θα σας ρωτήσει ποιο είναι το λειτουργικό σας σύστημα. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί το κουμπί “λήψη τώρα”, καθώς και μια λίστα πρωτοκόλλων. Κάνοντας κλικ σε ένα από τα πρωτόκολλα θα εμφανιστεί ένας οδηγός για τη μη αυτόματη ρύθμιση του VPN.

hideme-review-setup-οδηγοί

Κατανοούμε τι φτάνει το Hide.me, αλλά η ανάγνωση είναι δύσκολη και θα προτιμούσαμε ένα απλό πρόγραμμα εγκατάστασης για μεγάλα λειτουργικά συστήματα από τον πίνακα ελέγχου.

Μόλις εγκαταστήσετε, τα πράγματα αρχίζουν να αναζητούν. Το Hide.me έχει βελτιωμένη διεπαφή με μόνο λίγα κουμπιά. Εάν ανησυχείτε μόνο για την ασφάλεια της σύνδεσής σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση VPN” στο μέσο της οθόνης. Το Hide.me θα επιλέξει τον καλύτερο διακομιστή για την τοποθεσία σας και θα σας συνδέσει.

hideme-review-interface

Ίσως δεν πρέπει να εμπιστεύεστε ότι είναι το καλύτερο, ωστόσο. Για παράδειγμα, το Hide.me συνέστησε να συνδεθούμε με το καναδικό κέντρο δεδομένων, το οποίο, βάσει των δοκιμών ταχύτητας, ήταν μια από τις πιο αργές τοποθεσίες. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας κέντρο δεδομένων κάνοντας κλικ στο κουμπί “αλλαγή” στην κάτω δεξιά γωνία.

Από προεπιλογή, το Hide.me εμφανίζει τοποθεσίες με αλφαβητική σειρά. Η λίστα δεν είναι εξαντλητική, επομένως είναι εύκολο να μετακινηθείτε. Χώρες που διαθέτουν περισσότερα από ένα κέντρα δεδομένων, όπως “ΗΠΑ West “και” U.S. Ανατολικά, “θα δείξει ένα μικρό βέλος δίπλα στο όνομα της χώρας.

hideme-review-server-λίστα

Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε με ping, το οποίο υποδηλώνει πώς το Hide.me συνιστά διακομιστές. Η ταξινόμηση με ping θα εκτελέσει μια δοκιμή γρήγορης ταχύτητας σε όλες τις τοποθεσίες και θα εμφανίσει τα αποτελέσματα στα δεξιά του ονόματος της χώρας.

Παρά την απλοποιημένη προσέγγιση του Hide.me, υπάρχει ένας εκπληκτικός αριθμός ρυθμίσεων. Υπάρχει ο κανονικός ναύλος VPN, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων πρωτοκόλλου, των ρυθμίσεων εκκίνησης και του killswitch, αλλά και σύνθετες επιλογές.

Για παράδειγμα, στην καρτέλα “killswitch”, θα βρείτε μια ενότητα για να προσθέσετε προσαρμοσμένα σενάρια για το πότε ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται το killswitch. Όπως προειδοποιεί το Hide.me στη διεπαφή, ωστόσο, θα πρέπει να χειρίζεστε τη λειτουργία “μόνο αν γνωρίζετε τι κάνετε.”

hideme-review-custom-scripts

Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που μπορείτε να ανακαλύψετε μόνοι σας. Ωστόσο, θέλουμε να επισημάνουμε δύο άλλα πράγματα στην περιοχή ρυθμίσεων. Μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο μέσω της διεπαφής χρήστη, το οποίο είναι βολικό και σας δίνει την ευκαιρία να επισυνάψετε το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών στο αίτημα υποστήριξής σας.

Hide.me-Support-Request

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης, η οποία είναι διαθέσιμη για Chrome και Firefox. Η επέκταση δεν προσθέτει λειτουργικότητα, αλλά είναι ένας βολικός τρόπος διαμόρφωσης του VPN.

Υποστηριζόμενες συσκευές

Το Hide.me υποστηρίζει, το πολύ, 10 συσκευές. Οι δωρεάν χρήστες περιορίζονται σε μία μόνο σύνδεση, ενώ οι χρήστες Premium λαμβάνουν έως και 10.

Ωστόσο, η υποστήριξη της πλατφόρμας είναι εντυπωσιακή. Το Hide.me έχει πελάτες για κάθε μεγάλο λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Android, iOS και macOS, μαζί με επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome και Firefox. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί εγκατάστασης καθώς περνάτε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Το Hide.me μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε, αλλά θα χρειαστείτε χρόνο για να το κάνετε.

Εκτός από τους πελάτες, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Hide.me με μη αυτόματο τρόπο σε πολλές εκδόσεις του Linux, συμπεριλαμβανομένων των Ubuntu και Fedora, Blackberry, Windows Phone, δρομολογητές με AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT ή Tomato, αποθήκευση συνδεδεμένη στο δίκτυο από Synology και QNAP και Kodi rigs χρησιμοποιώντας είτε LibreELEC είτε OpenELEC.

Εν ολίγοις, το Hide.me μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε.

Τοποθεσίες διακομιστή

Η επιλογή διακομιστή δεν είναι πολύ κακή. Το Hide.me καλύπτει 60 τοποθεσίες, με τις περισσότερες από αυτές να βρίσκονται στην Κεντρική Ευρώπη.

hideme-review-server-network

Εκτός από τις αναμενόμενες τοποθεσίες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δείτε. Το Hide.me έχει ένα κέντρο δεδομένων στη Νότια Αμερική, ένα στην Αφρική και μερικά διάστικτα γύρω από τη νότια Ασία. Αν και δεν είναι τόσο κακό όσο, ας πούμε, το e-VPN (διαβάστε την κριτική μας για το e-VPN), το δίκτυο του Hide.me είναι αρκετά συμπυκνωμένο.

Ταχύτητα

Το Hide.me έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες, αλλά, όπως μετράται σε αυτήν την κριτική και τον ταχύτερο οδηγό VPN, δεν είναι η ταχύτερη επιλογή. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι ούτε τρομερό, ειδικά σε σύγκριση με υπηρεσίες όπως το Surfshark (διαβάστε την κριτική μας στο Surfshark).

Τοποθεσία: Ping (ms): Λήψη (Mbps): Μεταφόρτωση (Mbps):
Μη προστατευμένο (Σεντ Λούις)10118.3511.58
Ανατολικά ΗΠΑ4066.8610.8
Δυτική ΗΠΑ7476.1610.18
Καναδάς4541.0610.62
Ολλανδία11280.428.63
Σιγκαπούρη24164.972.9

Όταν πραγματοποιείτε σήραγγες στην ίδια χώρα, τα ποσοστά λήψης και μεταφόρτωσης είναι σταθερά και η καθυστέρηση παραμένει επίσης χαμηλή. Δεν έκανε τον καλύτερο οδηγό VPN για παιχνίδια, αλλά ο λανθάνων χρόνος κοντά στο σπίτι δεν πρέπει να μειωθεί ούτε για τα παιχνίδια.

Υπάρχουν περίεργα αποτελέσματα, κυρίως η ανάγνωση για τις Κάτω Χώρες, η οποία κατάφερε να είναι η ταχύτερη τοποθεσία για τα ποσοστά λήψης. Συνολικά, ωστόσο, το Hide.me τρέχει ένα σφιχτό, αν όχι εντυπωσιακό, πλοίο όταν πρόκειται για ταχύτητα.

Ασφάλεια και απόρρητο

Το Hide.me διαθέτει σχεδόν κάθε πρωτόκολλο που θα θέλατε, επομένως είστε ασφαλείς στο μέτωπο ασφαλείας του VPN. Από προεπιλογή, συνδέεστε με το πρωτόκολλο OpenVPN με κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία θα διαρκέσει περίπου ένα δισεκατομμύριο χρόνια. Η χειραψία συμβαίνει με ένα κλειδί RSA-8192, το οποίο είναι διπλάσιο από το μέγεθος που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους παρόχους VPN.

Εκτός από το OpenVPN, το Hide.me υποστηρίζει L2TP / IPSec, PPTP, SSTP, IKEv2 και SoftEther. Θα μιλήσουμε περισσότερα για αυτό το τελευταίο αργότερα. Η υπηρεσία συνιστά το IKEv2 ως εναλλακτική λύση στο OpenVPN. Αν και αυτό το πρωτόκολλο δεν πρέπει να μειωθεί, είναι πιο εύκολο να αποκλειστεί από το OpenVPN.

Το SoftEther είναι μια παράξενη προσθήκη. Είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα, πολλαπλών πρωτοκόλλων VPN, σαν το OpenVPN. Στην πραγματικότητα, διατίθεται στην αγορά ως εναλλακτική λύση για το OpenVPN. Ενώ μας αρέσει η ικανότητα να αλλάζουμε πράγματα, το SoftEther έχει καταργηθεί σταδιακά από τους σύγχρονους πελάτες VPN. Ουσιαστικά, είναι το OpenVPN με επιπλέον δυνατότητες.

Για να κατανοήσουμε πόσο καλά λειτουργεί η ασφάλεια του Hide.me, δοκιμάσαμε διαρροές DNS, μαζί με διαρροές IP και WebRTC. Πέρασε σε όλα τα μέτωπα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι η ταυτότητά σας ξεφεύγει από τις ρωγμές.

Απόρρητο

Όσον αφορά το απόρρητο, το Hide.me έχει όλους τους ισχυρισμούς «χωρίς καταγραφή» που κάνει οποιοδήποτε άλλο VPN. Οι περισσότερες από αυτές τις αξιώσεις έχουν καταστεί παλιές, καθώς πάροχοι όπως το IPVanish και το HideMyAss έχουν πιαστεί ψέματα για μη καταγραφή (διαβάστε την κριτική IPVanish και την κριτική HideMyAss για να μάθετε σχετικά).

Αναμένεται να πιστεύουμε τι λένε οι πάροχοι VPN στις πολιτικές απορρήτου τους, αλλά δεν χρειάζεται να το πάρουμε στην ονομαστική αξία με το Hide.me. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από τον Leon Juranic, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Defense Code Ltd., για να μην διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι το Hide.me δεν καταγράφει τα στοιχεία σας, αλλά το γεγονός ότι προχώρησε στο να πιστοποιήσει ότι με μια εταιρεία κυβερνοασφάλειας τρίτου μέρους μιλάει πολλά. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή με το Hide.me.

Εξυπηρέτηση πελατών

Όπως αναφέρεται στην ενότητα “ευκολία χρήσης”, το Hide.me σας επιτρέπει να υποβάλετε αιτήματα υποστήριξης στον πελάτη. Το κάναμε στον δοκιμαστικό λογαριασμό μας και ένας εκπρόσωπος υποστήριξης επανήλθε σε λίγο μετά από μια μέρα. Δεν είναι πολύ άθλιο.

Εάν μεταβείτε στην ενότητα υποστήριξης του ιστότοπου, θα βρείτε άλλα εργαλεία. Εκτός από τους εξαιρετικούς οδηγούς εγκατάστασης, το Hide.me διαθέτει μια σύντομη ενότητα FAQ για γενικές ερωτήσεις. Αν και δεν είναι εκτεταμένες, οι Συχνές Ερωτήσεις μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις επιπέδου όπως “επιτρέπεται η κοινή χρήση λογαριασμών;”

Η ζωντανή συνομιλία μπορεί επίσης να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις. Για ερωτήσεις σχετικά με τις χρεώσεις ή τις πωλήσεις, το Hide.me το προσφέρει 24/7. Μπορείτε να κάνετε τεχνικές ερωτήσεις εάν θέλετε, αλλά οι εκπρόσωποι της ζωντανής συνομιλίας θα σας ανακατευθύνουν στην υποστήριξη μέσω email.

Για περισσότερες σε βάθος απαντήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φόρουμ. Το Hide.me έχει φόρουμ στα Αγγλικά και τα Γερμανικά, αλλά η γερμανική ενότητα είναι πολύ πιο ενεργή. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας αξιοπρεπής αριθμός χρηστών και στα δύο, οπότε είναι ένα ωραίο εργαλείο που έχετε στη διάθεσή σας.

Η ετυμηγορία

Εάν δεν ήταν για ένα εντυπωσιακό δίκτυο διακομιστών και μια υψηλή τιμή, το Hide.me θα ήταν ένα από τα καλύτερα VPN που έχουμε δοκιμάσει. Έχει σταθερές ταχύτητες, εξαιρετική ασφάλεια και ένα από τα καλύτερα σετ χαρακτηριστικών που έχουμε δει. Ένα γενναιόδωρο δωρεάν πρόγραμμα δεν βλάπτει ούτε.

Οι πελάτες που πληρώνουν σχεδόν αναγκάζονται να αγοράσουν την υπηρεσία αξίας ενός ή δύο ετών εκ των προτέρων και, ακόμη και τότε, η αξία δεν είναι μεγάλη. Εάν δεν έχετε αρκετό διαθέσιμο εισόδημα για να καλύψετε το βαρύ ασφάλιστρο του Hide.me, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις άλλες κριτικές VPN.

Τι πιστεύετε για το Hide.me; Έχετε δοκιμάσει τη δωρεάν υπηρεσία; Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me