Kaspersky antivírus áttekintés – Frissítve 2020

Kaspersky antivírus áttekintés

A Kaspersky az online biztonság egyik legnagyobb neve, mégis vannak néhány adatvédelmi kérdése. Ez szégyen, mert a Kaspersky Anti-Virus egyébként az egyik legjobb szolgáltatás. Ön dönti el, hogy Ön ezt választja-e, de azt javasoljuk, hogy mielőtt meggondolná, olvassa el a teljes véleményünket.

Kaspersky-csúszka-1

Kaspersky-csúszka-2

Kaspersky-csúszka-3

Kaspersky-csúszka-4

Kaspersky-csúszka-5

Előző

Következő

A Kaspersky Anti-Virus már néhány alkalommal a blokk körül volt, mióta a Kaspersky Lab több mint 20 évvel ezelőtt kiadta. A cég sokat tanult, és azt is megmutatja. A Kaspersky által kínált biztonsági szolgáltatások a legmodernebb áron, ésszerű áron. A Kaspersky védelme a rosszindulatú programok ellen nagyszerű, a laboratóriumi eredményekben a víruskereső csomag tetején helyezkedik el.

Sajnos a Kaspersky olyan adatvédelmi kérdésekkel néz szembe, amelyekben nem vagyunk biztosak abban, hogy teljes mértékben megoldódtak. Hiányzik néhány fontos ügyfél-támogatási lehetőség is. Ezek a problémák megakadályozták, hogy a legjobb vírusvédelem legyen.

Ebben a Kaspersky Anti-Virus áttekintésben mindent áttekintünk, annak jellemzőitől a biztonságáig. Végezzük el a vizsgálatokat, teszteljük saját védelmét, és mélyebben betekintünk az előzményekbe és a magánéletbe. Mindezek után meg fogjuk adni a véleményünket arról, hogy a Kaspersky antivírus-e, érdemes-e megnézni.

Ha még mindig ingadozik, annak 30 napos ingyenes próbaverziója nagyszerű lehetőség annak meghatározására, hogy tetszik-e a Kaspersky ajánlata.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Kaspersky Anti-Virus számára

Jellemzők

A Kaspersky Anti-Virus olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek meghaladják a várt sebezhetőségi vizsgálati képességeket. Robosztus szülői felügyeletével, adatvédelmi beállításaival és még banki védelmével erőssége és rugalmassága ellenáll a vírusvédelmi versenytársaknak.

A Kaspersky számos apró szolgáltatása a magánélet fogalmát veszi körül. A Kaspersky például webkamerás védelmet nyújt annak megakadályozására, hogy a fényképezőgépet veled szemben használják. Ez egyszerűen egy értesítés arról, hogy alapértelmezés szerint használatban van, de felhasználható a webkamera teljes használatának megakadályozására is, kivéve, ha manuálisan kikapcsolja a védelmet..

Egy másik adatvédelmi célú szolgáltatás a Kaspersky böngésző-bővítése. Alapértelmezés szerint figyeli és megmondja, hány követő van beágyazva egy oldalba, hogy szemmel tudja tartani.. 

Ugyanakkor frissítheti a böngésző kiterjesztését annak beállításain keresztül, hogy blokkolja az összes követést. Ezenfelül biztonságos böngészőt kínál ezen a kiterjesztésen keresztül.

Kaspersky-króm

A menükben rejtett sérülékenységi vizsgálat is biztosítja az eszköz biztonságát mind az operációs rendszer, mind a program szintjén. A rosszindulatú programok ezekkel a kihasználásokkal gyakran megfertőzhetnek egy eszközt, így a sérülékenységi vizsgálat megelőző intézkedés.

Ezen védelem mellett a Kaspersky kiterjesztése elemzi az URL-eket és meghatározza, hogy biztonságosak-e, valamint átirányítja Önt, ha úgy találja, hogy a webhely rosszindulatú. Ez magában foglal egy kis mennyiségű hirdetés-blokkolást is, de ellenőrizze a legjobb hirdetés-blokkolóinkat a nagy kiterjesztések számára, amelyek mindezt blokkolják.

A Kaspersky Anti-Virus néhány legnépszerűbb víruskereső funkciót is tartalmaz. Ez magában foglal egy tűzfalat a maximális biztonság érdekében, egy jelszókezelőt, amely biztosítja, hogy ne használja újra a jelszavakat, és még a fájlkezelőt sem.. 

Az egyik részlet, amely leesik, a fájl titkosítója; mindössze 56 bites titkosítással sokkal jobb, ha letölti a legjobb titkosító szoftvert, és figyelmen kívül hagyja ezt a funkciót.

A Kaspersky mentőlemezt is kínál. Ez a termék USB-meghajtóra vagy CD-re helyezhető, és biztonsági ellenőrzést végez a számítógép indításakor. Ez a mentőlemez nagyszerűen használható egy teljesen fertőzött számítógéphez.

Kaspersky VPN és Password Manager

A Kaspersky egy népszerű víruskereső funkciója egy ingyenes virtuális magánhálózat vagy VPN. Ez nem pontosan pontos. 

Noha a program linket kínál a Kaspersky VPN-megoldáshoz, a biztonságos kapcsolathoz, ez a termék teljesen elkülönül a Kaspersky legdrágább víruskeresőjétől. Vezetünk Önt a legjobb VPN-szolgáltatókhoz, hogy pótolják ezt a hiányzó funkciót.

Másrészről, a jelszókezelő a Kaspersky Total Security része. Megállapítottuk, hogy szilárd választás a jelszóvédelem szempontjából, ám a támogatással és szolgáltatásokkal elmaradt néhány vírusvédelmi versenytársától. A szolgáltatás mélyebb megismeréséhez tekintse meg a Kaspersky Password Manager felülvizsgálatát.

Kaspersky biztonságos pénz

A Kaspersky valóban ragyog, amikor a bankvédelemről szól, és legyőzi az antivírus versenytársait, mint például az F-Secure (lásd az F-Secure áttekintést). 

A Kaspersky Safe Money egy biztonságos böngésző, amellyel banki webhelyekre léphet, vagy megadhatja fizetési adatait. Ha megpróbálja elérni ezeket a webhelyeket egy normál böngészővel, akkor a rendszer felkéri a Kaspersky védett böngészőjének használatára.

Kaspersky-safemoney figyelmeztető

A könyvjelzők listáját az asztali alkalmazásban is létrehozhat. Ezzel kizárhat bizonyos webhelyeket a védett böngészőből, vagy blokkolhatja őket a betöltésből, ha nem véd.

Kaspersky-safemoney-műszerfal

A védett böngésző biztonságban tartja banki és fizetési adatait, hogy elkerülje a lehetséges rosszindulatú szoftvereket az interneten. A Kaspersky a képernyőn megjelenő billentyűzetet is tartalmaz, hogy megakadályozzon minden olyan keyloggert, amely a jelszóval megkaphatja a billentyűleütéseket.

Kaspersky Safe Kids

A Kaspersky által kínált szülői ellenőrzések intenzívek, messze túlmutatnak az egyszerű webszűrésen, mint a versenytársak, például a Sophos Home. Jön egy ingyenes alkalmazás, amely telepíthető gyermekének eszközére, és amelyet a Kaspersky webhelyen kezelnek.

A telepítés után a Kaspersky több információt fog adni gyermekével kapcsolatban, mint amire valaha is szüksége lenne. Nyomon követheti a helyüket és blokkolhatja a webhelyeket név, kategória alapján, vagy egyszerűen teljesen letilthatja az internethez való hozzáférést.

Ha gyermekének nincs hozzáférése egy weboldalhoz, akkor erről értesítést kapunk, és valós időben engedélyt is adhat neki az adott webhelyhez. A webszűrés és az internetbiztonság mellett a Kaspersky lehetőséget kínál arra, hogy figyelemmel kísérje és korlátozza gyermeke képernyőidejét.

Kaspersky-log

Ezek a bonyolult biztonsági eszközök lehetővé teszik, hogy nagymértékben ellenőrizze, hogy gyermeke miként fér hozzá internetes böngészőjéhez, valamint hogy milyen alkalmazásokat használ. A Kaspersky a felhasználói felület teljes ideje alatt ajánlja a legjobb módszereket ezen információk kihasználására.

Ha azonban úgy érzi, hogy egy eszközt teljesen le kell zárni – ezáltal használhatatlanná válik mindaddig, amíg újra meg nem tudod érni -, akkor ezt a képességet a következő vezérlőkkel használhatja. A Kaspersky akkor is értesíti Önt, ha gyermeke elhagyta a kijelölt földrajzi védelem alatt álló területet, vagy ha valami megkérdőjelezhetőt keres a Google-on.

A Kaspersky Antivirus szolgáltatások áttekintése

Kaspersky Anti-Virus logówww.kaspersky.com

500 havonta kezdődik minden hónapban

Jellemzők

Jelszókezelő

Iratmegsemmisítő

Több operációs rendszer támogatása

Szülői felügyelet

Lemez tisztítás

VPN

profilok

Védelem

A Ransomware védelme

Webkamera védelme

Valós idejű monitorozás

Biztonságos böngésző

Töltse le a védelmet

Adathalász-védelem

Tűzfal

Operációs rendszer

ablakok

Mac operációs rendszer

Linux

Android

iOS

használhatóság

Asztali felhasználói felület

Mobilos alkalmazás

Böngésző-kiterjesztés

Támogatás

Segítség Központ

Fórum

Élő chat

Telefon

Email

24/7 támogatás

Video bemutató

Egyéb

Ingyenes terv

Árazás

A Kaspersky az eszközök helyett funkciók hozzáadására összpontosít, mivel több pénzt fizet. Ugyanakkor különféle terveket kínál, három eszköztől egészen 10-ig minden rétegre, hasonló árkorrekciókkal, függetlenül attól, hogy melyik tervet használja.

A legalapvetőbb réteg, a Kaspersky Anti-Virus egy csupasz csontú alkalmazás. Magában foglalja a rosszindulatú programok elleni védelmet, amelyet elvárhat bármely víruskereső programtól, de a magánélet, a bankok és a szülői szolgáltatások egyikét sem biztosítja a magasabb szint. Évente közel 60 dollárral a Kaspersky Anti-Virus nem igazán érdemes.

A következő szinttel feljebb a Kaspersky Internet Security. Ez a szint alapvető szülői felügyeletet kínál, olyan funkciókkal, mint például a webszűrés és a számítógépes játékok blokkolása egy adott időben. Ez magában foglalja a csillagok számára biztonságos pénzvédelemmel ellátott böngészőt és a magánélet védelmét is. 

A Kaspersky Internet Security nagyszerű választás azok számára, akik maximális antivírus-védelmet keresnek a bank megszakítása nélkül.

A végső szint, a Kaspersky Total Security néhány, a Kaspersky által kínált luxusjellemző közül néhányat tartalmazza. Teljes szülői felügyeletet biztosít, ideértve a geofencet és az eszköz zárolását is. Ez magában foglalja az ingyenes beépített jelszókezelőt és a titkosított fájltárolót is. A Kaspersky Total Security az egész csomag, és költsége ezt tükrözi.

A réteg kiválasztása valójában attól függ, hogy milyen szolgáltatásokra van szüksége, de a Kaspersky Internet Security jó választás. Mindkét világban a legtöbbet hozhatja ki, ha a legjobb jelszókezelők listájából letölt egy választást, és hosszabb, biztonságosabb kulccsal használja a titkosító szoftvert..

Ha azonban szüksége van a robusztus szülői felügyeletre geofencing-rel és az eszköz lezárásával, akkor a többletköltség megéri. A Kaspersky Total Securitynek van egy 30 napos ingyenes próbaverziója, ezért ne habozzon kipróbálni.

Felhasználóbarátság

A Kaspersky jól megtervezett. Sima és minimalista megjelenésű, anélkül, hogy a program minden részét elrejtené a menük mögött, és könnyű navigálni és használni. Annyi funkcióval azonban kicsit nehéz volt megtalálni mindegyiket.

A telepítés nagyon egyszerű és egyszerű, kevés akadályt jelent, vagy nem is volt akadály, bár webhely-alapú eszközeinek e-mail címre van szüksége. Az egyetlen probléma, amellyel a letöltési oldal összeegyeztethetetlen volt a Google Chrome-val. Az Internet Explorer letöltése letöltéshez furcsa volt, mivel a szülői webszűrés egyértelmű, hogy csak a Google Chrome-on működik.

A telepítést és az üzembe helyezést követően a műszerfal könnyen kitalálható. A képernyő felső harmadában egy áttekintés található, amely tudatja Önnel, hogy van-e valami, amelyre figyelni kell.

Kaspersky-műszerfal

Ezen felül nyolc egyértelműen elkülönített kategória van. Minden funkciót ezen linkek egyikén keresztül lehet kezelni, vagy az egyikre kattintással elindíthatjuk. Bár a program szinte minden kiemelt elemét a Kaspersky alkalmazás segítségével módosíthatjuk, néhány szolgáltatásnak megvan a saját alkalmazása.

A Kaspersky gondoskodik arról, hogy alaposan megvizsgálja, mi az antivírus minden része. Az “?” A szimbólum a címsorban mindent tartalmaz, amelyet a program kínál, és minden beállításban részletesen ismertetik az egyes biztonsági funkciókat.

Bár a Kaspersky minden egyes szolgáltatásához rendelkezésre állnak beállítások, alapértelmezés szerint úgy vannak beállítva, hogy ésszerű legyen. Például, amikor teszteltük a szülői felügyeletet, a Kaspersky automatikusan beállította a webszűrést a leggyakrabban blokkolt webhelyekre. Minden úgy van beállítva, hogy csak bekapcsolhatja és védett legyen.

letapogatás

A Kaspersky alapértelmezés szerint néhány biztonsági szkennelést kínál: teljes, gyors, szelektív vagy külső eszköz. Ez több mint elegendő lehetőség a legtöbb ember számára, bár nem egészen az Avira szkennelési lehetőségeinek szintjén (olvassa el az Avira áttekintésünket). A szelektív szkennelés lehetővé teszi a felhasználó számára az egyes fájlok szkennelését.

Érdekes részlet, hogy egyszerre több biztonsági ellenőrzést is futtathat. Ez nagyon ritka az antivírusszoftverekben, és nem olyan, amit nagyon gyakran csinálsz, ám ez üdvözlendő kiegészítés.

Kaspersky-scan

Gyors és teljes vizsgálatot végeztünk, hogy teszteljük annak sebességét és hatását a tesztgépünkre. Mindkét vizsgálat gyorsabb volt az átlagnál: a gyors szkennelés kevesebb, mint egy percig tartott, a teljes szkennelés pedig mindössze két és fél órát vett igénybe.

Mindkét biztonsági szkennelés ugyanolyan nagy hatással volt a számítógépünk teljesítményére, a CPU használatának körülbelül 15 – 20% -os növekedésével. Ez néha akár 30 százalékkal tovább növekedett a teljes vizsgálat során. Annak ellenére, hogy ez nem teszi a számítógépet használhatatlanná, minden bizonnyal észrevehető és közel sem olyan alacsony hatású, mint a versenytársak, például a Webroot (olvassa el a Webroot SecureAnywhere áttekintést).

Védelem

Kettős irányú megközelítést használtunk a Kaspersky biztonságának tesztelésére. Először a saját eszközökkel teszteltünk néhány általános kihasználtságot. Másodszor, áttekintettük az AV-Test, az AV-Comparatives és az MRG Effitas laboratóriumi eredményeit, hogy megnézzük, hogyan áll szemben a versennyel.

Bár fontos, hogy megkapja a kezét a szoftverrel, és megrúgja a gumiabroncsokat, a biztonsági arany színvonal harmadik féltől származó laboratóriumi tesztekkel jár. Ezért nagyobb hangsúlyt fektetünk rájuk antivírus pontozásunkban.

A Kaspersky gyakran vesz részt laboratóriumi tesztekben, így biztonsági eredményei nagyon naprakészek. Az AV-Test 2019. decemberi jelentésében a Kaspersky-t számos más víruskereső programmal szemben támasztotta alá. Kaspersky mindent kitalált, amit dobtak.

Blokkolta a nulla napos támadások és az elterjedt rosszindulatú programok 100% -át, hamis pozitív eredmények nélkül. A Kaspersky minden felhasználási szempontból gyorsabb volt, mint az iparág átlaga, kivéve a népszerű webhelyek elindítását, ahol ez körülbelül 5 százalékkal lassabb volt. Ez javulás a 2018. áprilisi teszthez képest, ahol 7-8 százalékkal lassabb volt.

A Kaspersky különösen gyors volt a gyakran használt alkalmazások telepítésekor, hatalmas teljesítmény-frissítést tett a 2018-as tesztjéből. Nyilvánvaló, hogy az elmúlt években jelentős fejlesztéseket hajtott végre, amit jó látni.

Az AV-Comparatives szintén 2019 októberében végezte el a Kaspersky tesztelését. A Kaspersky teljesítménytesztje nagyon jó eredményeket mutatott, szinte minden antivírust legyőzve az ESET NOD32 és a McAfee kivételével (vessen egy pillantást a McAfee Total Protection áttekintésre).

A védelmi teszt kissé kevésbé volt lenyűgöző. Noha a Kaspersky az összes rosszindulatú program több mint 99 százalékát blokkolta, az AV-Comparatives még mindig nem adta a Kaspersky számára a legmagasabb biztonsági szintet. Ez nem feltétlenül hatalmas kérdés Kaspersky számára; ez inkább egy kijelentés arról, hogy a vírusvédelmi terület jelenleg mennyire erős a rosszindulatú programok védelmében.

MRG Effitas banki szimuláció

Kaspersky valóban kiemelkedett, amikor az MRG Effitas biztonsági elemzésére került sor. A megbocsáthatatlan banki szimuláció során a Kaspersky egyike azon kevés antivírusoknak, amelyek hitelesítették az online banki tevékenységeket. A hitelesítésre tesztelt antivírus programok kb.

A tanúsítás mellett az MRG Effitas a banki tevékenységek „esemény-eltérítését” is szimulálta. Ez azt jelenti, hogy egy rosszindulatú felhasználó veszélyeztette banki vagy fizetési webhelyét, elfogta a fizetési adatokat, és ehelyett a kiszolgálóra küldte őket..

Kaspersky azon három közé tartozik, akik sikeresen védekeztek a támadás ellen. Csak a versenytársak, például a Norton voltak a Kaspersky-vel azonos szinten (nézd meg a Norton Security áttekintésünket).

Gyakorlati tesztelés

A gyakorlati tesztelés az AMTSO biztonsági ellenőrző eszközöket használta a rosszindulatú programok leggyakoribb formáinak tesztelésére. Kaspersky könnyedén elhaladt. Ez különösen lenyűgöző, ha az adathalász oldalról van szó, amelyet nagyon kevés antivírus program blokkol.

Kaspersky-url-blokkolt

Ezután egy általános böngésző-kihasználtságot teszteltünk a WICAR használatával. A 13 kihasználás közül Kaspersky mindet blokkolta. Ez egy példaértékű eredmény, amely megegyezik azzal, amit majdnem az összes laboratóriumi tesztelés során láthattunk.

Kaspersky és orosz aggodalmak

A Kaspersky egyedülálló helyzetben van az adatvédelmi aggályok kapcsán. 2017-ben az Egyesült Államok kormánya úgy döntött, hogy abbahagyja a társasággal való együttműködést, mivel aggodalmak adják, hogy az antivírus kapcsolódik az orosz kormányhoz. Ez a kapcsolat kockáztatná a felhasználói adatok kiszivárgását, mivel az orosz törvény sokkal kevésbé védi az ilyen típusú adatokat, mint az Egyesült Államok vagy Európa.

Azóta a társaság számos lépést tett annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók nem kapcsolódnak az orosz kormányhoz. Két „átláthatósági központot” nyitott meg, amelyek célja a megbízható partnerek számára a forráskód áttekintése, és a közeljövőben további kettőt tervez megnyitni..

Ezen kívül Kaspersky adatainak nagy részét Svájcba szállította. Ez megvédi a Kaspersky-t minden olyan orosz törvénytől, amely arra kötelezheti, hogy az ügyfelek adatait feltárja. Az európai adatokat teljes mértékben továbbítják, de az amerikai és kanadai adatokat áthelyezik ebben az évben.

SOC 2 ellenőrzés

Ezenkívül a Kaspersky kiadta az adatvédelmi rendszereinek SOC 2 Type 1 auditját. A könyvvizsgálat súlyának megértése érdekében fontos megérteni, hogy mit és mit nem fedez.

Az SOC 2 1. típusú ellenőrzése a szervezet ellenőrzéseinek felméréséből áll. Nem tartalmaz elemzést arról, hogy ezeket megfelelően követik-e. Az SOC 2 2. típusú ellenőrzése szigorúbb, beleértve az 1. típusú ellenőrzéstől és az egy adott időszakban alkalmazott ellenőrzések értékelésétől kezdve. Általános, hogy egy szervezet ezeket az értékeléseket egymást követően kapja meg.

Jelenleg a társaság nem adott ki 2. típusú jelentést. Feltettük a kapcsolatot a társasággal, hogy erről kérdést tegyünk fel, és egy képviselő megerősítette bennünket, hogy a vállalat hosszú távú tervei szerint ezt a következő biztonsági lépést megteszik..

A Kaspersky számára a védelmi pontszáma a harmadik féltől származó laboratóriumi tesztelés, a gyakorlati tapasztalatunk és az adatvédelmi aggályok kombinációja. Nem vagyunk teljesen meggyőződve arról, hogy adatvédelmi ellenőrzése elegendő-e a vállalat Oroszországhoz fűződő kapcsolataihoz. 

A laboratóriumi tesztek és a gyakorlati tapasztalatunk azonban egyaránt csillagok voltak, és ha nem az adatvédelmi aggályai miatt, a Kaspersky elvégezné a legbiztonságosabb víruskeresőt..

Támogatás

Úgy tűnik, hogy a Kaspersky támogatási lehetőségei az üzleti ügyfelek számára készültek anélkül, hogy elavulttá válnának, mint például a ZoneAlarm (lásd a ZoneAlarm Antivirus áttekintését). Ez jó lehet a webes biztonsági eszközök tömbjével. A tudásbázist – az első védelmi sort, amikor a felhasználó szembesül antivírus problémával – termékenként kell felosztani.

kas-tudásbázis

A támogatási fórum szintén nagyon aktív: mind a Kaspersky alkalmazottai, mind az elkötelezett ügyfelek egy napon belül válaszolnak minden kérdésre. Különösnek találtuk azonban, hogy a fórum minden menüpontot angol és orosz nyelven kínál. A Kaspersky fiókjának létrehozásakor kérdezi a nyelvet, ezért triviálisnak tűnik ellenőrizni ezt a beállítást, mielőtt eldöntené, hogy melyik nyelvet jeleníti meg.

A Kaspersky webalapú víruskereső eszközei a Kaspersky ügyfélszolgálatának egyedi jellemzői. Ha nem található az egyik olyan eszköz közelében, amelyre telepítette a víruskeresőt, akkor a támogatási oldal segítségével vírusokat kereshet az egyes fájlokban.

kas-virusdesk

Van egy szakasz a ransomware eltávolításáról, amely különösen akkor hasznos, ha az összes eszközt ransomware fertőzte, és nem tudja elérni a Kaspersky asztali alkalmazást. Mielőtt odajutna erre a pontra, olvassa el a ransomware védelmi tippeket.

Ha beszélni kell egy valódi emberrel a probléma megoldásához, a Kaspersky e-mail támogatással is rendelkezik. Habár nem 24 órás, a hétvégén este jegyet küldtünk, és másnap kaptuk a választ, tehát a munkaidő sem hétköznap 9–5..

A Kaspersky Twitter támogatást és furcsa módon a Facebook támogatást kínál. A Kaspersky telefonszámot is kínál, de ez azt jelenti, hogy csak a szolgáltatás megvásárlásával vagy előfizetésével kapcsolatos problémákra szabad használni, ellentétben a versenytársakkal, mint például a Bitdefender (további információt a Bitdefender Antivirus ismertetőnkben talál).

Összességében a Kaspersky támogatása szilárd, és megbízhatóan és viszonylag gyorsan válaszol a kérdéseire. A támogatási lehetőségek széles skálája azt jelenti, hogy nem is hagyja ki a hiányzó lehetőségeket, például az élő csevegést és a telefont (nézze meg a Trend Micro Antivirus + áttekintést az ezen a területen kiváló antivírusról).

Az ítélet

A Kaspersky az antivírus világ egyik támaszpontja, és láthatjuk, miért. Védelme a rosszindulatú programok ellen a legmodernebb, ráadásul egyszerűen navigálható, és tele van biztonsági szolgáltatásokkal. Mivel azonban nem áll rendelkezésre ingyenes vírusvédelmi terv, ezeknek a szolgáltatásoknak a megszerzése költségekbe kerül (nézd meg a legjobb ingyenes vírusvédelmi roundup-ot).

Továbbra is aggódunk az adatvédelmi aggályainak kimenetele miatt. Kaspersky eddigi tettei megnyugtatóak, de nem véglegesek. Ez teret hagy a kétségeknek, ami felesleges, ha egyszerűen csak antivírust használhat, amely nem rendelkezik ezekkel az aggodalmakkal.

Noha az adatvédelmi aggályok miatt a Kaspersky Anti-Virus a lehető legjobb víruskereső szoftvert nem használja, ez egyértelműen jó választás annak jellemzői és a bankvédelem szempontjából. Mit gondol a Kaspersky Anti-Virusról, a Kaspersky Internet Securityről vagy a Kaspersky Total Securityről? Tudassa velünk a megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me